بررسی انواع جراحی های چاقی و کاربرد هر کدام

بررسی انواع جراحی های چاقی و کاربرد هر کدام

بررسی انواع جراحی های چاقی و کاربرد هر کدام امروزه چاقی به عنوان یک بیماری شناخته می شود که میزان گسترش آن در حال افزایش است. بیماری چاقی کیفیت زندگی افراد را …

کپشن گذاری و انتشار تیزر در اینستاگرام

کپشن گذاری و انتشار تیزر در اینستاگرام

کپشن گذاری و انتشار تیزر در اینستاگرام اینستاگرام شبکه اجتماعی که از سال 2010 کار خود را آغاز کرد و در مدت خیلی زودی توانست میلیون ها نفر انسان بر روی کره …

ساس چیست

ساس چیست

ساس چیست ساس جز حشرات و انگل های خونخوار گزنده است که شب ها از خون گرم انسان تغذیه می کند. ساس در طول روز برای تغذیه به انسان حمله می کند. …

آشنایی با محمد جرجندی

محمد جرجندی کیست

محمد جرجندی نژاد بمی، متولد ۸ آبان ۱۳۵۹ در زاهدان، کارشناس جرایم سایبری و از اولین هکرهای ایرانی است. او مدیر گروه امنیتی «شبگرد» بوده و در حال حاضر ساکن الکساندریا، ویرجینیا، ایالات متحده آمریکا است. جرجندی مؤسس و گرداننده وب‌سایت «وب‌آموز» است که در زمینه بررسی جرایم سایبری و کلاهبرداری‌های اینترنتی فعالیت می‌کند.

در سال ۱۳۸۹، جرجندی به اتهام هک وب‌سایت دانشگاه آزاد اسلامی و توهین به اکبر هاشمی رفسنجانی، همچنین دسترسی غیرمجاز به ایمیل‌های محرمانه در صدا و سیما، توسط وزارت اطلاعات دستگیر و چند ماه را در زندان اوین سپری کرد. پس از آزادی، به عنوان مدیر مرکز کنترل امنیت شبکه فوریت‌های بانکی (کاشف) در بانک مرکزی مشغول به کار شد.

در سال ۱۳۹۲، پرونده‌ای علیه جرجندی به اتهام نقض تدابیر امنیتی سیستم‌های حفاظت‌شده، دسترسی غیرمجاز به سایت‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای، دسترسی غیرمجاز به داده‌های سری و محرمانه، و توهین به ریاست جمهوری و مسئولین تشکیل شد. دادگاه عمومی استان تهران در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۹۲، وی را به دو سال حبس تعلیقی و پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

جرجندی در سال ۲۰۱۵ به آمریکا مهاجرت کرد و در رشته امنیت سایبری به تحصیل پرداخت. او در این دوره، رسانه «وب‌آموز» را برای بررسی جرایم سایبری در ایران تأسیس کرد و به گفته خودش به افشای تخلفات در فضای فین‌تک ایران پرداخت.

فعالیت های محمد جرجندی

محکومیت های محمد جرجندی

در سال‌های اخیر، جرجندی با شکایات متعددی در قوه قضاییه ایران مواجه شده است. در مرداد ماه ۱۴۰۰، جرجندی به اتهام نشر اکاذیب و افترا به پرداخت ۱۵۱ میلیون ریال جزای نقدی و تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد. همچنین در آذرماه ۱۴۰۳ به دلیل نشر ادعاهای کذب، دادگاه وی را به دو سال حبس تعزیری محکوم کرد.

 

حواشی پیرامون محمد جرجندی

بهمن بابازاده، خبرنگار معتبر حوزه موسیقی، نیز اتهاماتی علیه جرجندی مطرح کرده است. بابازاده ادعا کرده است که جرجندی با دریافت مبالغی به‌صورت ارز دیجیتال، اقدام به تخریب سایت‌های قمار آنلاین مرتبط با هنرمندانی مانند شادمهر عقیلی و مهرداد جم کرده است. این ادعاها واکنش‌های متفاوتی را در فضای مجازی به دنبال داشته است. در پاسخ به این اتهامات، جرجندی این ادعاها را بی‌اساس دانسته است.

با توجه به اتهامات مختلفی که علیه محمد جرجندی از سوی افراد مختلفی مطرح شده و همچنین رای های مختلف دادگاهی که وی را محکوم کرده است، به نظر می رسد که باید با دقت بیشتری حرف های او را مدنظر داشت.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 فروردین 1404

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.