علائم و نشانه های سرطان ماهیچه دست و پا در کودکان چیست

علائم و نشانه های سرطان ماهیچه دست و پا در کودکان چیست

سرطان ماهیچه سرطان ماهیچه ،سرطان ماهیچه در کودکان،سرطان ماهیچه بازو،سرطان ماهیچه دست،سرطان ماهیچه دست راست،سرطان ماهیچه چیست،سرطان ماهیچه رحم،سرطان ماهیچه،سرطان ماهیچه دست،علائم سرطان ماهیچه،سرطان عضله بازو،سرطان عضله دست،سرطان عضله دست راست،سرطان عضله …

دلیل و علت درد یک طرف صورت و سر چیست

دلیل و علت درد یک طرف صورت و سر چیست

درد یک طرف صورت درد یک طرف صورت ,درد یک طرف صورت,درد یک طرف صورت و سر,درد یک طرف صورت نشانه چیست,علت درد یک طرف صورت,علت درد یک طرف صورت و چشم,درد …

عاقبت و سرنوشت خودکشی با تیغ با پنتوباربیتال با سیانور در اسلام

عاقبت و سرنوشت خودکشی با تیغ با پنتوباربیتال با سیانور در اسلام

خودکشی خودکشی ،خودکشی با تیغ،خودکشی با پنتوباربیتال،خودکشی با قرص آلپرازولام،خودکشی در اسلام،خودکشی به انگلیسی،خودکشی با زاناکس،خودکشی با قرص ژلوفن،خودکشی با زولپیدم،خودکشی با سیانور،خودکشی با تیغ چگونه است در این مطلب از سایت …

تب زرد

تب زرد ,تب زرد کنگو,تب زرد در ایران,تب زرد واکسن,تب زرد آلو,تب زرد ویکی,تب زرد ویکی پدیا,علائم تب زرد,تب زرد+pdf,طبع زردچوبه,بیماری تب زرد در ایران,واکسن تب زرد چیست,واکسن تب زرد در بارداری

تب زرد

توضیحاتی در مورد تب زرد

در تعداد قابل توجهی از کشور های آفریقایی و آمریکای لاتین بیماری تب زرد وجود دارد . این تب بیماری ویروسی خطرناکی است که از طریق پشه منتقل می شود . علائم این بیماری عبارتند از تب ، سردرد ، ترس از نور ، کاهش ضربان قلب ، افت فشار خون ، زردی ، خونریزی از دستگاه گوارش و در نهایت اغما.• چرخه جنگل (sylvatic) شامل انتقال ویروس بین پریمات های غیرانسانی (به‌عنوان‌مثال، میمون‌ها) و گونه‌های پشه موجود در مناطق سایه‌دار جنگل است. هنگامی‌که انسان‌ها از جنگل‌ها بازدید و یا در آن کار می‌کنند، ویروس توسط پشه‌ها از میمون‌ها به انسان منتقل می‌شود. • در آفریقا یک چرخه واسط (ساوانا) وجود دارد که شامل انتقال ویروس از پشه‌ها به انسان‌هایی است که در مناطق مرزی جنگل زندگی می‌کنند یا کار می‌کنند. در این چرخه، ویروس از طریق پشه‌ها از میمون به انسان یا از انسان به انسان منتقل می‌شود. • چرخه شهری شامل انتقال ویروس بین انسان‌ها و پشه‌های شهری، عمدتاً Aedes aegypti است. این ویروس معمولاً به‌وسیله یک انسان ورمیک که در جنگل یا ساوانا آلوده‌شده است، به محیط شهری انتقال داده می‌شود.

مراکز تزریق واکسن تب زرد

لیست کشورهایی که در آنها این بیماری دیده می شود در این بخش موجود می باشد و افرادی که قصد مسافرت به این کشورها را دارند با مراجعه به این مرکز در صورت لزوم، واکسن این تب تزریق نموده و کارت بین المللی که گواهی تزریق این واکسن است را دریافت می نمایند . این واکسن حداقل 10 روز قبل از عزیمت باید تزریق شود. این واکسن ویروس ضعیف شده است و در زیر نه ماهگی و حتی الامکان در حاملگی تزریق نمی شود

تب زرد در ایران

افرادی که جهت دریافت کارت سبز اقامت در آمریکا اقدام می نمایند با توجه به سن آنها نیاز به تزریق واکسن های ذکر شده از طرف سفارت آن کشور را دارند. این افراد می توانند با مراجعه به انستیتو پاستور ایران و با در دست داشتن پاسپورت و دفترچه بیمه در روزهای شنبه تا چهارشنبه ، در این مورد اقدام نموده و کارت بین المللی واکسیناسیون دریافت نمایند. نبوی گفت: طبق دستور سازمان بهداشت جهانی شرکت کنندگان در بازیهای جام جهانی موظف به زدن واکسن این تب هستند.وی خاطر نشان کرد: افراد می‌توانند همه روزه در ساعات اداری با در دست داشتن ویزای برزیل به صورت رایگان این واکسن را در انیستیتو پاستور ایران دریافت کنند. 

تب زرد کنگو

این تب یک عفونت ویروسی است که در آفریقا و آمریکای جنوبی شایع است. حدود ۹۹ درصد از افراد در عرض یک ماه پس از واکسیناسیون ایمنی ایجاد می‌کنند و این ایمنی به نظر می‌رسد که مادام العمر باشد. این واکسن را می‌توان برای کنترل شیوع بیماری مورد استفاده قرار داد. راه‌های تجویز آن یا از طریق تزریق به عضله یا تزریق در زیر پوست می‌باشد.

تب زرد واکسن

واکسن این تب یک واکسن است که محافظت در برابر تب زرد را ایجاد می‌کند

علائم تب زرد

افراد مبتلا به این تب معمولا باید بستری شوند. این تب می تواند موارد زیر را باعث شود: • تب و نشانه هایی مانند آنفولانزایرقان (چشم یا پوست زرد) • خونریزی از چند قسمت بدن • کبد، کلیه، دستگاه تنفسی و مشکلات سایر دستگاه ها • مرگ ( 20 تا 50 درصد از موارد خطرناک)

عوارض تب زرد

ویروس این تب یک RNA ویروس و متعلق به جنس Flavivirus است. این ویروس با ویروس غرب نیل، ویروس مولد آنسفالیت سنت لوئیس و ویروس‌های آنسفالیتی ژاپنی مرتبط است. ویروس مولد این بیماری در افراد به‌طور عمده از طریق نیش پشه‌های آلوده Aedes و یا Haemagogus منتقل می‌شود. پشه‌ها از طریق تغذیه از پری مات‌های آلوده (راسته‌ای از پستانداران شامل انسان، شامپانزه و …) ویروس را به دست می‌آورند و سپس می‌توانند ویروس را به دیگر پری مات‌ها (انسان یا غیرانسانی) انتقال دهند. افرادی که مبتلابه ویروس این تب هستند، به مدت کوتاهی قبل از شروع تب و تا ۵ روز بعد از شروع عفونت (که به‌عنوان “ویرومیک” یا عفونت در خون خوانده می‌شود) ناقل بیماری هستند. پس از بهبودی از بیماری که از ساعت‌ها تا یک روز طول می‌کشد، تقریباً ۱۵٪ موارد پیشرفت می‌کنند تا شکل شدیدتری از بیماری ایجاد کنند. شکل شدید این بیماری با تب بالا، زردی، خونریزی، آسیب به کلیه و درنهایت شوک و ناتوانی چندین اندام مشخص می‌شود.

درمان تب زرد

برای بهبود بیماران مبتلابه این تب هیچ درمان اختصاصی وجود ندارد. هرچند ممکن است بیماران مبتلابه این تب برای درمان‌های حمایتی و مشاهده دقیق بستری شوند. درمان این بیماری علامتی است. استراحت، استفاده از مایعات و استفاده از داروهای ضد درد و داروهایی برای کاهش تب ممکن است علائم درد و تب را کاهش دهد. در مراقبت از بیمار، باید از داروهای خاصی نظیر آسپیرین یا سایر داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (مانند ایبوپروفن، ناپروکسن) اجتناب شود، چون‌که ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهند. بیماران مبتلابه این تب باید تا ۵ روز بعد از شروع تب، از قرار گرفتن در معرض پشه بیشتر (در محیط داخل و / یا زیر پشه) محافظت شوند. به‌این‌ترتیب، ویروس این تب در جریان خون آن‌ها به پشه‌های غیر عفونی دسترسی پیدا نخواهد کرد، بنابراین این امر باعث شکستن چرخه انتقال و کاهش خطر ابتلا به افراد اطراف آن‌ها می‌شود.در صورت توصیه متخصص مربوطه، واکسن مربوط به این بیماری را دریافت کنید. واکسن این تب برای افراد بالای ۹ ماه توصیه می‌شود که در مناطق خطرناک در چرخه انتقال ویروس زرد در مناطقی از ایالات‌متحده و آفریقا ساکن هستند یا زندگی می‌کنند. واکسن این تب یک واکسن زنده ویروس است که برای چندین دهه استفاده‌شده است. دوز منحصربه‌فرد برای اکثر افراد، برای تمام طول عمر مفید است. واکسن زرد ممکن است برای ورود به کشورهای خاص موردنیاز باشد. الزامات و توصیه‌های واکسیناسیون این تب برای کشورهای خاص در ترجمان‌های مربوط به حوزه بهداشت و سلامت هر کشور موجود است. البته واکسن این تب فقط در مراکز واکسیناسیون از قبل تعیین‌شده در دسترس است. برای اطلاع از این مراکز در دسترس، شما می‌توانید از مراکز بهداشت محلی خود و ترجمان‌های بهداشتی مربوطه این امر را جویا شوید. برای اکثر مسافرین، یک دوز واکسن این تب ، مصونیتی طولانی‌مدت را فراهم می‌کند و دوز تقویت‌کننده واکسن موردنیاز نیست. بااین‌حال، برخی از مسافران ممکن است نیاز به یک دوز تقویت‌کننده داشته باشند. همچنین، افراد ساکن در کشورهای خاص و بومی این بیماری ممکن است نیاز به یک دوز تقویت‌کننده واکسن داشته باشند. برای تعیین اینکه آیا شما نیاز به یک دوز واکسن این تب یا یک دوز تقویت‌کننده قبل از سفر به منطقه‌ی در معرض خطر این تب دارید، با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی و یا پزشک خود، مشورت کنید.

بیماری تب زرد

این تب (طاعون زرد) یک بیماری حاد است که توسط یک‌گونه از فلاوی ویروس‌ها ایجاد می‌شود. ویروس این تب در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در آمریکای جنوبی و آفریقا یافت می‌شود. ویروس به‌وسیله نیش یک پشه آلوده منتقل می‌شود. این تب علت بسیار نادر بیماری در مسافران است. شدت بیماری در دامنه‌ای از یک بیماری خود محدود شونده تا یک بیماری شدید کبدی به همراه خونریزی متغیر است. بیماری این تب بر اساس علائم، یافته‌های فیزیکی، تست‌های آزمایشگاهی و تاریخچه مسافرت فرد مشکوک یا محتمل مبتلای به بیماری، ازجمله احتمال قرار گرفتن در معرض پشه‌های آلوده تشخیص داده می‌شود. درمان خاصی برای این تب وجود ندارد. مراقبت مبتنی بر کنترل علائم بیماری است. مراحل جلوگیری از حملات ویروس این تب شامل استفاده از مواد دفع‌کننده حشرات، پوشیدن لباس‌های محافظ و واکسیناسیون است.

واکسن تب زرد چیست

واکسن این تب به طور کلی امن است. این ایمنی شامل کسانی که مبتلا به عفونت HIV بدون علائم می‌باشند نیز می‌شود. عوارض جانبی خفیف ممکن است شامل سردرد، درد عضلانی، درد در محل تزریق، تب و جوش باشند. آلرژی شدید در حدود یک در هشت میلیون دوز جدی رخ می‌دهد، مشکلات عصبی شناختی جدی نیز در حدود یک در چهار میلیون دوز و نارسایی ارگان‌ها در حدود یک در سه میلیون دوز رخ می‌دهد.

مراکز واکسیناسیون تب زرد

سازمان بهداشت جهانی (WHO) ایمن‌سازی روتین را در تمام کشورهایی که این بیماری شایع است توصیه می‌کند. واکسیناسیون باید به طور معمول بین سنین نه و دوازده ماهگی انجام شود. کسانی که به مناطقی که این بیماری شایع است سفر می‌کنند نیز باید واکسینه شوند

تب زرد چیست

تب زرد یک بیماری خطرناک است که توسط ویروس تب زرد ایجاد می شود. این بیماری در برخی از قسمت های آفریقا و آمریکای جنوبی دیده می شود

تب زرد

تب زرد از طریق نیش و گزش یک پشه آلوده منتشر می شود. این بیماری از طریق تماس مستقیم فرد به فرد منتشر نمی شود

بیشتر بخوانید : تب یونجه چیست ♥ تب مالت در بارداری ♥ تب در کودکان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 11 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.