همه چیز درباره علائم اضطراب و افسردگی شدید در کودکان
درمان گیاهی بیماری آترواسکلروز عروق کرونر چیست
آترواسکلروز آترواسکلروز ,آترواسکلروز Ppt,آترواسکلروز عروق کرونر چیست,آترواسکلروز یعنی چه,آترواسکلروزیس ویکی پدیا,آترواسکلروز عروق کرونر,آترواسکلروز Pdf توضیحاتی در مورد آترواسکلروز رسوبات چربی و سایر مواد در سرخرگهای بدن شما تجمع مییابد و این امر …
دانستنی هایی درباره پوکی استخوان
دانستنی هایی درباره پوکی استخوان پوکی استخوان,بيماري پوکی استخوان,پوکی استخوان در بارداري,علائم پوکی استخوان,درمان پوکی استخوان,درمان پوکی استخوان با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان پوکی استخوان,پوکی استخوان را چگونه درمان کنيم,پوکی …
بهترین زمان خوردن کاهو برای لاغری
بهترین زمان خوردن کاهو برای لاغری بهترین زمان خوردن کاهو برای لاغری کاهو بهعنوان یک سبزی کمکالری و غنی از فیبر، نقش مهمی در رژیمهای لاغری ایفا میکند. مصرف آن در زمانهای …
علائم اضطراب
توضیحاتی در مورد علائم اضطراب
اضطراب عبارت است از یک احساس ناراحتکننده، ترس و یا خطر با منشا ناشناخته که بر فرد مسلط میشود. نگرانی فکری، جزئی از زندگی روزمره است. کمی نگرانی و اضطراب میتواند به تمرکز و انگیزه شما کمک کند. اما اگر اضطراب زیاد باشد، شما احساسی از ناامیدی به همراه گیجی و همچنین احساس نگرانی بیش از حد نسبت به رویدادهای غیرجدی و معمولی زندگی خواهید داشت. گاهی این اضطراب شدید ممکن است به علت بیماریهای دیگر از جمله افسردگی و یا محرکهای جسمی یا احساسی ایجاد گردد که با برطرف شدن عامل ایجاد آن، اضطراب نیز از بین میرود. اضطراب از نظر علمی چندین نوع دارد که شامل این موارد است: اضطراب حاد ناشی از موقعیتی خاص، اختلال در تطابق یافتن با شرایط جدید، اختلال اضطرابی شایع شده، اختلال هراس، اختلال تنشزای پس از حادثه، ترس مرضگونه و اختلال وسواسی ـ جبری. در واقع اضطراب با اثر گذاشتن بر روی قسمت ارتباطات در مغز، در خلاقیت و عملکرد انسان مشکل ایجاد میکند.
اضطراب چیست
اضطراب عبارت است از یک عامل ناشناخته و نا معلوم که موجب پریشانی فکر وگاه باعث بروز علائم احساس خطر از جمله تپش قلب و رنگ پریدگی می شود. در فرآیند اضطراب بر خلاف ترس طبیعی، یک عامل حقیقی ترس آور یا خطرناک یا آسیب رسان وجود ندارد بلکه فقط به طور خود کار و ناخود آگاه ذهن آدمی دچار احساس خطر می شود و هر گاه ذهن در اثر تنش های روانی و استرس های عصبی و حوادث ناخوشایند و ناگواری که در زندگی مکررا” برایمان رخ می دهد از روال عادی خارج شود و حساسیت بیش از حد به رخداد های آتی و احتمالی پیدا کند دچار اضطراب می شویم. علل پیدایش اضطراب عوامل وراثتی، تجربه های تلخ سالهای گذشته و محیط ناآرام و عصبی است. اثرات مخرب آن بر تفکر باعث اختلال در تمرکز حواس می شود، قدرت تصمیم گیری و اراده را از انسان سلب می کند، او را بدبین می سازد و باعث می شود که انسان دیگر فرد مثمر ثمرو سودمندی نباشد یا بیش از حد به برخی چیز ها می پردازد (حالت وسواس) یا عملکرد اجتماعی وشغلی فرد مختل می شود یا بیش از اندازه به امور مهم بی توجه می شود (حالت بی تفاوتی)، دچار کاهش اعتماد به نفس به خود می شود،احساس ترس فراگیر وجود او را می گیرد که می تواند به خاطر ترس نسبت به خطرها، دردها و امراض جسمانی مختلف باشد. کسانی که توان کنترل خود را ندارند شدیدا” عصبانی می شوند و احساس تسلیم و ناتوانی می کنند و قدرت مقابله با مشکلات یا بیماری ها را در خود نمی بینند همچنین جسم قادر نیست تا آرامش خود را حفظ کند و خواب راحتی داشته باشد و احساس خستگی، کوفتگی و ضعف جسمانی می کند و عصبی و بر انگیخته است و بی دلیل عصبانی می شود. سردرد، درد قفسه سینه، درد پا یا دست، درد شکم و سو» هاضمه وکم اشتهایی یا پر اشتهایی هم به سراغ فرد می آیند.
علائم اضطراب
احساس ناراحتی، بی قراری و تحریک پذیری نگرانی بیش از حد ترس دائم از این که اتفاق بدی در حال وقوع است و یا احساسی مبنی بر این که دنیا به آخر رسیده است. عدم تمرکز احساسی مثل اینکه همه چیز را فراموش میکنی خشک شدن دهان مشکل در بلع خشونت صدا لرزش یا پرش عضلات ناتوانی جنسی گرفتگی عضلات احساس گرفتگی یا پری در ناحیه گلو یا قفسه سینه نفس تنگی و افزایش ضربان قلب سرگیجه عرق سرد و دستان مرطوب خستگی مفرط مشکلات خواب(احساس عدم راحتی در به خواب رفتن و بیدار شدن) سردرد و کمردرد تهوع و اسهال کاهش وزن خوابآلودگی منگی یا غش دیدن کابوس بروز اختلال در روابط اجتماعی هراس و فرار از موقعیت
علل اضطراب
فعال شدن مکانیسمهای دفاعی بدن برای مبارزه یا فرار، باعث افزایش ترشح آدرنالین از غدد فوقکلیوی میشود. موادی که از تجزیه آدرنالین در بدن جمع میشوند (کاتکول آمینها)، بخشهای مختلف بدن را تحت تأثیر قرار میدهند. تلاش برای پرهیز از اضطراب، خود موجب اضطراب بیشتر میشود. بسیاری از بیماران احساس اضطراب، عصبانیت و حساسیت خود را در تمام طول زندگی خویش به همراه دارند و این مشکل میتواند در هر سنی اتفاق بیفتد. اختلالات اضطرابی، در بچههایی که حداقل یکی از والدین آنها سابقهای از بیماری افسردگی داشته باشد، دو برابر بچههای دیگر میباشد اختلالات اضطرابی میتواند به همراه دیگر مشکلاتی همچون افسردگی و مصرف مواد مخدر باشد. مشکلات جسمی اضطراب، بیماریهای قلبی و ریوی میباشد؛ لذا قبل از تشخیص اختلالات اضطرابی، معاینات دقیق پزشکی باید انجام پذیرد.
اختلالات اضطرابی
– وحشتزدگی – ترس بیش از حد (فوبیا) – اختلالات وسواسی – اختلالات اضطرابی پس از تروما
پیشگیری اضطراب
از روشهای کسب آرامش برای کاهش استرس بهره بگیرید. به فکر تغییر شیوه زندگی خود باشید تا استرس کاهش یابد. استرس و اضطراب ایجاد شده را کنترل کنید. از تفکرات بیجا و بیش از حد، دوری کنید. سعی کنید در اجتماعات، حضور بیشتری یابید. سعی کنید زیادی با خودتان خلوت نکنید و خود را از تنهایی دور کنید. از خوردن کافئین خودداری کنید مانند قهوه، چای، نوشابه سیاه و شکلات، زیرا کافئین شما را در حالت تحریک پذیری قرار میدهد از سیگار کشیدن خودداری کنید. نیکوتین موجود در سیگار سبب افزایش تحریک پذیری جسمی میگردد. همچنین سبب افزایش انقباض عروقی و افزایش کارکرد قلبی میشود. انجام ورزش روزانه میتواند بسیار کمک کننده باشد. حتی یک پیاده روی میتواند شما را آرام نگه دارد.
اضطراب و میگرن
بر اساس تحقیقات مرکز سردرد دانشگاه واشنگتن، استرسهای ناگهانی میتواند احتمال میگرن را افزایش دهد. اگر از این مشکل رنج میبرید در روزهای کاری از برنامه غذایی و برنامه خواب قاعدهمندی پیروی کنید تا مشکلاتتان به حداقل برسد.
اضطراب و زخم دهان
زخم دهان یکی از نشانههای ساییدن دندانهاست. ساییدن دندانها عموما در زمان خواب اتفاق میافتد و در زمان اضطراب چندبرابر میشود. اگر چنین نشانهای را مشاهده میکنید از دندانپزشکتان بخواهید تا برایتان محافظ دندانی تجویز نماید. بیش از ۷۰ درصد کسانی که از محافظ دندانی استفاده میکنند سایش دندانهایشان را کاهش و یا متوقف میکنند.
اضطراب و دارو درمانی
– امکان دارد داروهای ضداضطراب مثل بنزودیازپینها برای مدتی کوتاه توسط پزشک تجویز شوند. – امکان دارد از داروهای ضدافسردگی برای اختلال هراس استفاده شود.
اضطراب و خواب
رویاها معمولا و در شرایط عادی باید مثبت باشند. یعنی وقتی شما از خواب بیدار میشوید باید حال بهتری نسبت به وقتی دارید که به خواب میروید داشته باشید. اما وقتی شما مضطرب هستید به طور مکرر از خواب بیدار میشوید و این به هم ریختگی باعث میشود خوابهای ناخوشایندی ببینید و این موضوع در شبهای مختلف همیشه تکرار میشود. اگر دچار این مشکل هستید باید بدانید عادات خوب برای خواب میتواند برای شما موثر باشد. منظور از عادات خوب ۷-۸ ساعت خوابیدن در شب و نخوردن کافئین و مشروبات الکلی در نزدیکی زمان خواب است.
اضطراب و تشویش
اضطراب یا تشویش یا دلشوره عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و نگرانی با منشأ ناشناخته، که به فرد دست میدهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژی است. وقوع مجدد موقعیتهایی که قبلاً استرس زا بودهاند یا طی آنها به فرد آسیب رسیدهاست باعث اضطراب در افراد میشود. همهٔ انسانها در زندگی خود دچار اضطراب میشوند، ولی اضطراب مزمن و شدید غیرعادی و مشکلساز است. تحقیقات و بررسیها نشان میدهند که اضطراب در خانمها، طبقات کمدرآمد و افراد میانسال و سالخورده نسبت به بقیه افراد بیشتر دیده میشود.
بارزترین نشانه اضطراب
دلواپسی و نگرانی، بارزترین نشانه استرس است. نگرانی می تواند شامل احساس پریشانی نسبت به وضعیت حال و آینده باشد. نگرانی و دلواپسی در افراد عادی تنها در شرایط خاص اتفاق می افتد و این در حالی است که افراد مبتلا به استرس مزمن، در همه حال نگران همه چیز هستند!
علائم استرس و اضطراب
عصبانیت و ناراحتی فوری بخاطر مسائل کوچک و کم اهمیت نشانه تحریک پذیری و از علائم استرس است.