همه چیز درباره رابطه گشنیز و بارداری در زنان
خواص و فواید رزماری برای پوست
خواص و فواید رزماری برای پوست خواص رزماری,فواید رزماری,رزماری درمانی,خاصیت رزماری,خواص رزماری درمانی,خواص رزماری برای پوست,خواص رزماری برای مو,خواص رزماری برای جوانی,خواص رزماری برای بارداری,خواص خوردن رزماری,فواید رزماری خام,فواید رزماری پخته
آیا رابطه ای بین مصرف چای سبز و یبوست وجود دارد؟
آیا رابطه ای بین مصرف چای سبز و یبوست وجود دارد؟ آیا رابطه ای بین مصرف چای سبز و یبوست وجود دارد؟ در سایت جسارت چای سبز و یبوست ، چای سبز …
خواص و فواید مصرف گوشت فیله گوسفند و گوساله چیست
خواص گوشت فیله گوشت فیله ,گوشت فیله گوسفندی,گوشت فیله گوساله,گوشت فیله گاو,گوشت فیله کجاست,گوشت فیله مرغ,گوشت فیله گوساله قیمت,گوشت فیله قیمت,گوشت فیله مرغ چیست توضیحاتی در مورد گوشت فیله گوشت گوسفند یا …
گشنیز و بارداری
توضیحاتی در مورد گشنیز و بارداری
گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
عرق گشنیز و فواید آن
عرق گشنیز در رفع و درمان جوش صورت بسیار موثر است. عرق گشنیز ضد باکتری و کرم است. مصرف عرق گشنیز برای نیرومند ساختن حافظه مفید بوده و در درمان بیماری هایی مثل بواسیر , دیابت , اسید اوریک و خون ریزی داخلی موثر می باشد . برای رفع خستگی و تقویت اعصاب توصیه می شود که روزانه دو فنجان عرق گشنیز در صبح و عصر بیاشامید . عرق گشنیز ضد تشنج بوده و باعث شادی و نشاط می شود . افزون بر این از خاصیت مدر بودن و خواب آوری نیز بهره مند می باشد . برای افزایش اشتها و تقویت نمودن قلب و روده آشامیدن عرق گشنیز سودمند می باشد . علاوه بر این عرق گشنیز مغز و کبد را تقویت نموده و در درمان سوزش زبان موثر است .
گشنیز و فواید آن
گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود. گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد. دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری میکند. گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است . گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند. درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.
خواص تخم گشنیز
تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است. تخم گشنیز خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا وباد شکن دارد. تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است. برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که 10 تا 30 گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید. برای بر طرف کرن تب و سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید. تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می کند ، برای این منظور باید 2 تا 5 گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند. تخم گشنیز قاعده آور و ادرار آور است. برای تسکین درد دندان تخم گشنیز بجوید. خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور 2 تا 5 گرم تخم بو داده آن مصرف شود. جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده ، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
خواص گشنیز در طب سنتی
برای شب کوری آب گشنیز را با گلاب مخلوط کرده به چشم بمالید. برای اوره خون یک قاشق چایخوری تخم گشنیز با یک سوم استکان آبغوره خیسانده سپس مخلوط با آب میل شود. برای سوءهاضمه و نفخ از دم کرده تخم گشنیز استفاده شود. برای سینوزیت 5 گرم تخم گشنیز در 300 سیسی آب جوشانده صاف نموده استنشاق نمایید. جهت درمان ورم رگ بیضه گشنیز تازه + عسل + روغن زیتون مخلوط نموده به صورت ضماد بگذارید. برای درمان اگزما آش آبغوره که در آن گشنیز و برگ چغندر باشد مؤثر است. برای تشنج 5 گرم گشنیز در 150 سیسی آب دم کرده به 3 نوبت بنوشید.برای برطرف شدن خارش چشم یک قطره آب گشنیز با احتیاط در چشم بچکانید. برای دیفتری آب گشنیز + آبغوره مخلوط کرده غرغره کنید بهتر است بیمار حتماً نزد پزشک برود. برای برفک دهان آب گشنیز را مزمزه کنید. برای درمان خارش بدن، مقعد و رحم، آب گشنیز را با آرد به صورت ضماد بگذارید. برای درمان ضربان چشم و پرش پلک گشنیز را با شیر دختر مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید. برای درمان غلظت خون از جوشانده تخم گشنیز استفاده شود. برای درمان برص از آش گشنیز با آبغوره استفاده شود. آش گشنیز برای کهیر مناسب است.
گشنیز برطرف کننده بواسیر
10 گرم تخم گشنیز را بو داده تا قهوه ای رنگ شود. آن را پودر کنید و با مقداری سرکه مخلوط کرده و چند روز آن را بنوشید تا بواسیر بر طرف شود. برای تسکین درد گوش و درد عصب صورت یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آب بجوشانید و گوش را بخور دهید. برای تقویت حافظه 15 گرم تخم گشنیز و 15 گرم تخم شنبلیله را با هم کوبیده با عسل مخلوط کرده صبح به صبح یک قاشق میل شود. برای سردردی که از حرارت بدن تولید شده باشد تخم گشنیز را کوبیده در سرکه خیس کرده به سر بمالند.
درمان گوش درد با گشنیز
برای درمان گوش درد و کری گشنیز خشک را جوشانده 5 گرم در 100 سیسی آب جوشانده هر ساعت یک قاشق به مدت 3 روز میل شود. برای اختلال حواس که با عصبانیت همراه باشد آب گشنیز + آب لیمو شیرین + کمی عرق کاسنی صبح ناشتا یک لیوان میل کنند. برای تسکین درد صورت (نورالژی فاسیال):سر و صورت را با دم کرده تخم گشنیز بخور دهید و 5 گرم تخم گشنیز در 150 سیسی آب دم کرده روزی 3 استکان میل شود. کسانی که دیابت دارند روزی 2 گرم تخم گشنیز را دم کرده هر ماه سه روز بیشتر میل نشود.
دلیل عدم مصرف گشنیز در بارداری
یکی از سبزیجاتی که معمولا خانمها در آشپزیها از آن استفاده میکنند گشنیز است. اگرچه خواص بسیاری برای آن گفته شده اما لازم است خانمها در دوران بارداری از این گیاه پرهیز کنند. گشنیز از نظر طب سنتی، دارای طبع سرد و خشک است. #خواص_گشنیز • اشتها آور • ضد التهاب • باد شکن و هضم کننده • بهبود عملکرد کبد • درمان بیماری دیابت یا قند خون • کاهش کلسترول خون • تسکین دردهای مفصلی همچنین گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است که از مواد مغذی محسوب میشوند.
عوارض مصرف گشنیز در بارداری
اگرچه مصرف مقدار اندک گشنیز مشکلی ایجاد نمیکند اما بهتر است در دوران حاملگی مصرف نشود زیرا گشنیز قاعدهآور است. برخی از حکمای طب_سنتی میگویند. مصرف گشنیز چه در دوران لقاح و چه در دوران بارداری ممنوع است چرا که باعث سقط جنین خواهد شد. همچنین مصرف گشنیز_در_بارداری سبب کاهش قند خون می شود و درنتیجه موجب کاهش حافظه نوزاد می شود.
گشنیز و پوست
شاید فکرش را نمی کردید که گشنیز برای زیبایی و درخشندگی پوست مفید باشد. گشنیزتاثیر تسکین دهنده و خنک کنندگی برای پوست دارد و خاصیت قابض آن به تعادل پوست چرب و مستعد آکنه و روشن کردن پوست کمک می کند. مخلوط کن خود را آماده نمایید و این پیشنهادات را امتحان کنید:
ماسک گشنیز و ماست
ترکیب گشنیزو خیار که خنک کننده هستند و جو دو سر که ضدالتهاب است، پوست آکنه ای و ملتهب را تسکین می دهد و ماست هم که حاوی اسید لاکتیک است، قدرت لایه برداری و روشن کنندگی به ماسک می بخشد. مواد لازم ۱ قاشق غذاخوری ماست یونانی ۲ قاشق غذاخوری جو دوسر پرک یا آرد جو دو سر یک چهارم پیمانه گشنیزتازه یک هشتم پیمانه خیار خرد شده طرز تهیه همه ی مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا مخلوط و یکدست شوند. طرز استفاده مقدار زیادی از ماسک را به پوست خشک صورت و گردن بزنید اما مواظب باشید به قسمت های حساس مانند چشم ها و دهان نخورد، اجازه دهید ۲۰ دقیقه روی پوست بماند ( ماسک کاملاً خشک نمی شود اما چسبناک می شود). صورت تان رابا آب ولرم بشویید و از مرطوب کننده استفاده کنید. دو برش خیار تازه را روی پلک ها بگذارید تا حس خوب پوست تان تکمیل شود.
جعفری و گشنیز در بارداری
جعفری و گشنیز در بارداری بهتر است مصرف نشوند. چون می توانند سبب سقط جنین شوند. اما اگر به مقدار خیلی اندک در سوپ وجود داشته باشند اشکالی ندارد زیرا گشنیزقاعدهآور است. برخی از حکمای طب_سنتی میگویند: مصرف گشنیز چه در دوران لقاح و چه در دوران بارداری ممنوع است چرا که باعث سقط جنین خواهد شد. همچنین مصرف گشنیز در بارداری سبب کاهش قند خون می شود و درنتیجه موجب کاهش حافظه نوزاد می گردد.
مضرات و عوارض گشنیز
مصرف به اندازه گشنیزهیچ گونه ضرری ندارد، ولی مصرف زیاد از حد آن باعث حالت مستی توام با خستگی شدید می شود و گاهی به خواب عمیق ، گنگی و بی حسی منجر می انجامد.