عوارض و موارد مصرف قرص سیتریزین 10 در دوران بارداری

عوارض و موارد مصرف قرص سیتریزین 10 در دوران بارداری

قرص سیتریزین قرص سیتریزین ,قرص سیتریزین برای چیست,قرص سیتریزین ۱۰,قرص سیتریزین خارجی,قرص سیتریزین در بارداری,قرص سیتریزین دی هیدروکلراید,قرص سیتریزین برای کودکان توضیحاتی در مورد قرص سیتریزین نام تجاری دارو : Zyrtec نام …

با مضرات مصرف زیاد نمک آشنا شوید

با مضرات مصرف زیاد نمک آشنا شوید

با مضرات مصرف زیاد نمک آشنا شوید مصرف زیاد نمک,بیماری مصرف زیاد نمک,مصرف زیاد نمک در بارداری,علائم مصرف زیاد نمک,درمان مصرف زیاد نمک,درمان مصرف زیاد نمک با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای …

گوش درد نوزادان و راههای درمان آن

گوش درد نوزادان و راههای درمان آن

گوش درد نوزادان و راههای درمان آن گوش درد نوزادان,گوش درد نوزاد,گوش درد نوزاد سه ماهه,گوش درد نوزاد در هواپیما, گوش درد نوزاد دو ماهه,گوش درد نوزاد نی نی سایت,گوش درد نوزاد …

اختلال‌ هراس‌ و راههای درمان

اختلال هراس اجتماعی،اختلال هراس چیست؟،اختلال هراس (panic disorder)،اختلال هراس پانیک

درباره بیماری اختلال هراس چقدر می دانید؟؟بهتر است بدانبد اختلال‌ هراس‌ نوعی‌ اضطراب‌ شدید خودبه‌ خودی‌ که‌ حملات‌ آن‌ عودکننده‌ و غیرقابل‌ پیش‌بینی‌ می باشد است و  بیشتر این‌ حملات‌ 10-2 دقیقه‌ به طول‌ می‌انجامد ولی‌ بعضی‌ حملات‌ امکان دارد بیش‌ از 2-1 ساعت‌ نیز طول می کشد. لازم به ذکر است که این‌ نوع‌ اضطراب‌ با علایم‌ حمله‌ای‌ بروز می‌کند (اغلب‌ در حین‌خواب‌)، در حالی‌ که‌ در اضطراب‌ مزمن‌ (اضطراب‌ عمومی‌)، اضطراب‌ حالت‌ پایدار دارد.

اختلال‌ هراس‌،درمان اختلال‌ هراس‌

علایم‌ شایع‌ این بیماری چیست؟

علایم‌ جسمی‌ آن  تپش‌ قلب، تندی‌ ضربان‌ قلب‌، درد سینه‌ و کوتاهی‌ نفس، احساس‌ خفگی‌، تنفس‌ عمیق‌ و سریع‌،ضعف‌ یا حالت‌ سستی‌، غش‌ کردن‌ (گاهی‌)، تعریق‌ و لرزیدن‌ می باشد. و همچنین می توان به کرختی‌ و گزگز اطراف‌ دهان‌، دست‌ها و پاها گرفتگی‌ یا انقباضات‌ عضلانی‌ در دست‌ها و پاها احساس‌ پرپرزدن‌ پروانه‌ها  در معده اشاره نمود.علایم‌ روانی‌ رایج رد این بیماری عبارت است از :ترس‌ شدید از دیوانه‌ شدن‌ (از دست‌ دادن‌ مشاعر)؛ ترس‌ از مردن‌،احساس‌ وحشت‌،احساس‌ بی‌واقعیتی‌، قطع‌ ارتباط‌ با افراد یا اشیاء ا رمی توان نام برد.

اختلال‌ هراس‌،درمان اختلال‌ هراس‌

علل‌: بهتر است بدانید که دستگاه‌ هشدار دهنده‌ مغز به‌ نظر می‌رسد تحت‌تأثیر تعامل‌ پیچیده‌ عوامل‌ زیست‌شناختی‌، ژنتیکی‌، بیماری‌ها، داروها، و سابقه‌ شخصی‌ حوادث‌ ناگوار می باشد. عوارض‌ احتمالی‌ اختلال هراس را می شناسید:به وجود آمدن اضطراب‌ یا افسردگی مزمن‌،اختلالات‌ ترس‌، از قبیل‌ موقعیت‌ هراس‌ (ترس‌ هنگام‌ تنها بودن‌ یا قرار گرفتن‌ در مکان‌های‌ عمومی‌)و وابستگی‌ دارویی‌ را می توان نام برد.

اختلال‌ هراس‌،درمان اختلال‌ هراس‌

برای درمان باید به بررسی‌ سوابق‌ پزشکی‌ و معاینه‌ توسط‌ پزشک‌ و بررسی‌های‌ آزمایشگاهی‌ در صورت‌ لزوم‌ برای‌ رد کردن‌ سایر اختلالات‌ پرداخت. لازم به ذکر است که در مورد احساسات‌ خود با یک‌ دوست‌ یا یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌ صحبت‌ کنید. این‌ اقدام‌ گاهی‌ اضطراب‌ شما را کمتر می‌کند.افکار و احساسات‌ اضطرابی‌ خود را به‌ طور روزانه‌ در یک‌ دفتر یادداشت نمایید. با بررسی‌ اطلاعات‌ ثبت‌ شده‌ علل‌ اضطراب‌ خود و راه‌حل‌های‌ احتمالی‌ آن‌ را ارزیابی‌ نماید.

اختلال‌ هراس‌،درمان اختلال‌ هراس‌

بهتر ایت بدانید که مصرف‌ کافئین‌ به‌ هر شکل‌ ( قهوه، چای‌، نوشیدنی‌های‌ غیرالکلی‌) را قطع‌ کنید. د رواقع با قطع‌ مصرف‌ این‌ نوشیدنی‌ها امکان دارد دچار علایم‌ محرومیت‌ نظیر سردرد یا خستگی‌ شوید، ولی‌ این‌ علایم‌ در عرض‌ چند روز برطرف می‌شوند.توجه به نکات ذکرشده شما را در درمان این اختلال یاری می کند.

اختلال‌ هراس‌ و راههای درمان

مطالب مرتبط:

اختلال‌ رشد بچه‌

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 دی 1394

42 دیدگاه

  • ازاده فوریه 2017 در 10:57

    بر اساس تحقیقات صورت گرفته پزشکی هر کسی در طول عمرش حتی یک بار هم که شده با حملات وحشت زدگی روبرو می شود.با این وجود اگر این حملات هر روز رخ بدهد ممکن است به اختلال وحشت زدگی که اختلالی چالش زااست تبدیل شود.

  • سیاوش فوریه 2017 در 10:57

    هراس افراد دلایل متفاوتی دارد.تصادف ، استرس و فشار زیاد کاری ،غم و اندوه بسیار و فشارهای زیاد مدرسه تعاد کمی از دلایل ایجاد آن هستند

  • شقایق فوریه 2017 در 10:57

    برخی از نشانه های هراس شامل موارد زیر هستند:
    ضربان سریع قلب
    احساس ضعف و ناتوانی
    احساس ضعف و سر گیجه
    بی حسی دستان و انگشتان
    تعریق زیاد
    لرز
    دردقفسه سینه
    مشکل تنفسی
    عدم داشتن کنترل

  • ساره فوریه 2017 در 10:57

    چگونه این حملات درمان می شوند؟ سه نوع درمان اساسی وجود دارد. شخصی که از حملات مرتب رنج می برد می تواند از یک متخصص، داروهای مناسب و حملات هراس طبیعی کمک بگیرد.قدرت و سطح حملات در افراد متفاوت است.بنابراین یک درمان مناسب وخوب در باره بعضی از افراد ممکن است جواب ندهد.

  • شهاب فوریه 2017 در 10:58

    در نتیجه تشخیص نوع حمله دردرمان آن ضروری است.متخصصان می توانند به افرادی که از این اختلال رنج می برند به وسیله کمک به آنها در اندازه گیری و درک موقعیتها و مواردی که باعث شروع هراس می ود یاری برسانند.

  • راضیه فوریه 2017 در 10:58

    دو نوع درمان که متخصصان آن را روی افراد داوطلبی که این هراس را تجربه کرده اند وجود دارد:اولین درمان رفتار شناختی است که طرز فکر و الگوهای رفتاری بیمار را بررسی می کند.انجام این درمان به بیماران کمک می کند که مواردی را که در گذشته باعث ترسشان شده است رامطرح کرد ه و واقع بینانه با آن برخورد نمایند.

  • لادن فوریه 2017 در 10:58

    در عوض این نوع درمان به غلبه بر ترس فرد از عامل، فکر یا موقعیتی که باعث ترسش شده است به وسیله مطرح کردنموارد آسیب زا در محیطی درمانی قابل کنترل کمک می کند.دومین نوع درمان حملات هراس تجویز دارو است که این دارو می تواند بسیار مفید باشد اما این نوع درمان فقط وقتی درست است که یک پزشک آن را تجویز می کند.داروهای تجویز شده اثرات جانبی دارند .آنها می توانند اعتیادآورباشند یا باعث بروز نشانه های جدی تنش و انزوا بشوند بنابراین زیاد سفارش نمی شوند. داروهایی مانند داروهای ضد افسردگی و بنزو دیازپین ها از این نوع هستندکه می توانند به درمان اختلال هراس در بیماران کمک کنند.همچنین ممکن است شخصی را برای درمان با هراس هاس طبیعی روبرو کنند .انواع زیادی از حملات طبیعی هراس وجود دارند که یکی از روش های آسان آن بهبود رژیم غذایی است.رژیم متعادلی داشته باشید،آب کافی بنوشید و از محرکهایی مانند نیکوتین ،کافئین و الکل پرهیز کنید.دومین راه ورزش مرتب است.

  • نفیسه فوریه 2017 در 10:59

    داروهایی مانند داروهای ضد افسردگی و بنزو دیازپین ها از این نوع هستندکه می توانند به درمان اختلال هراس در بیماران کمک کنند.همچنین ممکن است شخصی را برای درمان با هراس هاس طبیعی روبرو کنند

  • نازی فوریه 2017 در 10:59

    ورزش استرس را برطرف می کند.استرس زیاد باعث هراس شده بنابراین اگر می توانید از فشار زیاد بر حذر باشید تا بخوبی از حملات هراس به دور باشید.یاد بگیرید که چگونه با تنفس صحیح آرامش خود را حفظ کنید.

  • یاسمین فوریه 2017 در 10:59

    استرس را با استفاده از روشهای مراقبه مانند یوگا از خود دور کنید . شما همچنین می توانید از طب سوزنی و طب فشاری و تکنیک های رهاسازی وبیان احساسات بهره بگیرید.دارو های گیاهی هم مفیدهستند .

  • یاس فوریه 2017 در 10:59

    جوشانده های گیاهی و سایرمعجون های گیاهی هم برای کاهش اضطراب مفید هستند.مهمترین مورداین استکه شما باید بدانید چگونه می توان احساسات و ذهن را کنترل کرد. یادگیری تفکر مثبت کلیدمهم جلوگیری یا درمان این اختلال می باشد. داروها و درمان های متفاوتی در دسترس هستند بنابرایناز ایناختلال نهراسید.

  • سینا فوریه 2017 در 10:59

    با تکنولوژی که ما داریم احتمالا در آینده به درمانهای بیشتری پی خواهیم برد.(نوروفیدبک و بیوفیدبک جزو درمانهای جدیدی هستند که هم اکنون در بیشتر دنیا در دسترس می باشند) بااین حال صرف نظر از این که درمان های موثرزیادی وجود دارند تا خود بیماران حاضر به همکاری نشوند هیچ بیماری نمی تواند درمان شود .

  • یاسمین فوریه 2017 در 10:59

    بنابراین بهترین درمان این اختلال علاقه و آمادگی خود فرد جهت همکاری می باشد.به یاد داشته باشید که زندگی آنقدر کوتاه است که ارزش فشار و غصه را ندارد.

  • الهه فوریه 2017 در 11:00

    حمله پانیک یکی از انواع اختلالات اضطرابی است که در تمام سنین دیده می شود اما شایعترین سن بین 20 تا 30 سالگی است.

  • طاها فوریه 2017 در 11:00

    یا حمله هراس یکی از اختلال های اضطرابی است که در آن فرد به طور ناگهانی دچار ترس و تپش قلب شدید، بدون وجود سابقه ای از بیماری های قلبی می شود. این اختلال باعث دستپاچگی و ترس شدید بیمار می شود و معمولا او را به مطب پزشکان می کشاند اما در بررسی های تخصصی هیچ نشانی از بیماری قلبی و جسمی دیده نمی شود.

  • ساره فوریه 2017 در 11:01

    یکی از بارزترین مثال ها درباره تپش قلب ناگهانی اختلال هراس یا حمله پانیک است.

  • شقایق فوریه 2017 در 11:04

    حمله هراس، اختلال اضطرابی است که فرد مبتلا به آن ناگهانی دچار حمله های هراس یا ترس و وحشت ناگهانی و دچار تپش قلب زیاد، تعریق، تنگی نفس و سرگیجه می شود. آنچه باعث شده اختلال پانیک متمایز از هراس های معمول باشد، نبود محرک خارجی و رخ دادن ناگهانی و بدون دلیل آن است.

  • شیلا فوریه 2017 در 11:04

    مبتلایان به حمله پانیک بسیار هراسانند و به پزشکان داخلی و قلب مراجعه می کنند ولی در آزمایش های مکرر، اکوکاردیوگرافی و تست ورزش هیچ نشانه ای از اختلال در قلب و عروق یافت نمی شود. همچنین بیماران از نظر سلامت تیروئید و… نیز بررسی می شوند. در صورتی که جواب همه آزمایش ها منفی باشد، آنگاه تشخیص حمله پانیک مطرح می شود.

  • شیما فوریه 2017 در 11:04

    حتما تاکنون بارها با افرادی مواجه شده اید که به طور ناگهانی دچار حملات تپش قلب و تنگی نفس می شوند و در همان حالی که ترس شدید از مردن یا آسیب جدی روانی و جسمی ایشان را فراگرفته است خود را به بیمارستان یا درمانگاه می رسانند.

  • رقیه فوریه 2017 در 11:04

    اما پزشک اورژانس پس از گرفتن نوار قلب و معاینه به آنها می گوید:«مشکل از قلبتان نیست، مشکل از اعصاب و روان شماست.» این افراد که معمولا در سنین جوانی و سابقه مشکل قلبی هم ندارند دچار حمله پانیک هستند که در فارسی به «هول» ترجمه شده است.

  • لادن فوریه 2017 در 11:05

    پانیک علائم زیادی دارد که عموما علامت های شایع بیماری های جسمی مانند تنگی نفس، تپش قلب، احساس خفگی، درد شکم و گزگز دست و پا است. اما در واقع مشکل ناشی از یک حمله شدید اضطراب است که به واسطه نزدیکی بین روان و جسم و ارتباط تنگاتنگ آنها خود را این گونه نشان می دهد.

  • کارن فوریه 2017 در 11:05

    حمله پانیک ممکن است توسط قرار گرفتن در موقعیت های مختلف مثل مواجهه با یک صحنه ترس آور، شنیدن یک خبر ناگهانی، مصرف مواد از جمله حشیش و حتی بدون هیچ اتفاق خاصی رخ دهد.

  • کیوان فوریه 2017 در 11:05

    در زمان حمله تقریبا همه مبتلایان به این باور می رسند که در حال مردن هستند و مدام از پزشک می پرسند «آیا خوب می شوم؟» شدت اضطراب در زمان حمله به حدی است که حقیقتا می تواند چنین باوری را در فرد ایجاد کند.

  • کامران فوریه 2017 در 11:05

    افراد خانواده هم که با این نگرانی فرد مبتلا مواجه می شوند نگرانی مشابهی را تجربه می کنند و معمولا فرد را به نزدیک ترین بیمارستان و درمانگاه می رسانند. اما نکته مهم و کمک کننده این است که افراد بدانند این بیماری کشنده نیست و تقریبا در تمامی موارد بدون باقی ماندن آسیب جسمی جدی سپری می شود.

  • سیاوش فوریه 2017 در 11:06

    تکرار این واقعیت برای فرد بیمار در زمان حمله می تواند سبب کاهش اضطراب وی و افزایش سرعت کاهش علائم شود. در این شرایط همچنین بخصوص در فردی که پیش از حمله اخیر تحت معاینه قرار گرفته و تشخیص پانیک برایش قطعی شده بهتر است خانواده در انتقال فرد به بیمارستان عجله نکنند.

  • شهاب فوریه 2017 در 11:06

    پانیک از جمله اختلالات اضطرابی است که درمان آنها توسط روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان انجام می شود. این افراد البته معمولا برای بار اول به پزشکان اورژانس یا متخصصان قلب مراجعه می کنند ولی پس از درمان اولیه فورا باید به روانپزشک مراجعه کنند تا پس از ارزیابی، درمان شروع شود چرا که در صورت تاخیر در درمان، احتمال دارد بیماری شدت یابد و به اختلال جدی در عملکرد فردی، اجتماعی و شغلی فرد منجر شود.

  • شیما فوریه 2017 در 11:06

    درمان این اختلال مانند اکثر اختلالات روانپزشکی دو بخش دارد:درمان دارویی و غیر دارویی که به طور معمول هر دو در کنار هم توسط روانپزشک انجام می شوند. البته می توان گفت درمان غیر دارویی در این اختلال به تنهایی کفایت نمی کند و معمولا نیاز به تجویز درمان دارویی نیز هست.

  • خلیل فوریه 2017 در 11:06

    در زمان بروز این اضطراب شدید، پیش از هر چیز خود فرد بهتر است مطالبی را که روانپزشک درباره این اختلال گفته است برای خود مرور کند و خانواده نیز ضمن شلوغ نکردن اطراف بیمار به وی درباره کشنده نبودن این حملات توضیح دهند. معمولا با چنین توضیحاتی حملات در حال وقوع برطرف می شوند.

  • سینا فوریه 2017 در 11:07

    اما در صورت افزایش شدت حمله فرد می تواند در یک کیسه پلاستیکی چند دقیقه نفس بکشد و این کار می تواند باعث کاهش اضطراب و شدت حمله شود. از طرف دیگر اکثر روانپزشکان برای بیمار مشخص می کنند که اگر حمله دست داد می توانند با خوردن کدام دارو به صورت اضافه از شدت پیدا کردن حمله جلوگیری کنند.

  • علی فوریه 2017 در 11:07

    البته نکته مهم این است که در صورت تکرار حملات پانیک معمولا فرد مبتلا باید هر روز به مدت حداقل چند ماه دارو مصرف کند و این جدای از تکرار حملات است چرا که درمان اصلی این اختلال کاهش کلی اضطراب فرد است که می تواند به کاهش و حذف این حملات منجر شود.

  • راضیه فوریه 2017 در 11:07

    پس اگر روانپزشک برای شما در این زمینه دارو تجویز کرد و از شما خواست هر روز دارویتان را مصرف کنید حتی در صورت حذف کامل حملات، تحت نظر روانپزشکتان دوره درمان را تکمیل کرده و از قطع زودهنگام و بدون هماهنگی دارو جدا خودداری کنید.

  • لادن فوریه 2017 در 11:08

    فوبیا ترسی است غیرواقعی، شدید و طولانی مدت از یک جسم، شخص، حیوان یا موقعیت. فوبیا نوعی اختلال اضطراب است. شخصی که فوبیا دارد یا سعی می کند از چیزی که ترس ایجاد می کند اجتناب کند یا آن را با اضطراب و پریشانی فراوان تحمل می کند.بعضی از فوبیا ها بسیار خاص و محدود هستند.برای مثال، یک شخص ممکن است فقط از عنکبوت…

  • نسرین فوریه 2017 در 11:08

    فوبیا ترسی است غیرواقعی، شدید و طولانی مدت از یک جسم، شخص، حیوان یا موقعیت. فوبیا نوعی اختلال اضطراب است. شخصی که فوبیا دارد یا سعی می کند از چیزی که ترس ایجاد میکند اجتناب کند یا آن را با اضطراب و پریشانی فراوان تحمل می کند.بعضی از فوبیا ها بسیار خاص و محدود هستند.

  • قاسم فوریه 2017 در 11:09

    درباره بیماری اختلال هراس چقدر می دانید؟؟بهتر است بدانبد اختلال‌ هراس‌ نوعی‌ اضطراب‌ شدید خودبه‌ خودی‌ که‌ حملات‌ آن‌ عودکننده‌ و غیرقابل‌ پیش‌بینی‌ می باشد است و بیشتر این‌ حملات‌ 10-2 دقیقه‌ به طول‌ می‌انجامد ولی‌ بعضی‌ حملات‌ امکان دارد بیش‌ از 2-1 ساعت‌ نیز طول می کشد. لازم به ذکر است که این‌ نوع‌ اضطراب‌ با علایم‌ حمله‌ای‌ بروز می‌کند (اغلب‌ در حین‌خواب‌)، در حالی‌ که‌ در اضطراب‌ مزمن‌ (اضطراب‌ عمومی‌)، اضطراب‌ حالت‌ پایدار دارد.

  • مائده فوریه 2017 در 11:09

    علایم‌ جسمی‌ آن تپش‌ قلب، تندی‌ ضربان‌ قلب‌، درد سینه‌ و کوتاهی‌ نفس، احساس‌ خفگی‌، تنفس‌ عمیق‌ و سریع‌،ضعف‌ یا حالت‌ سستی‌، غش‌ کردن‌ (گاهی‌)، تعریق‌ و لرزیدن‌ می باشد. و همچنین می توان به کرختی‌ و گزگز اطراف‌ دهان‌، دست‌ها و پاها گرفتگی‌ یا انقباضات‌ عضلانی‌ در دست‌ها و پاها احساس‌ پرپرزدن‌ پروانه‌ها در معده اشاره نمود.علایم‌ روانی‌ رایج رد این بیماری عبارت است از :ترس‌ شدید از دیوانه‌ شدن‌ (از دست‌ دادن‌ مشاعر)؛ ترس‌ از مردن‌،احساس‌ وحشت‌،احساس‌ بی‌واقعیتی‌، قطع‌ ارتباط‌ با افراد یا اشیاء ا رمی توان نام برد.

  • باران فوریه 2017 در 11:09

    علل‌: بهتر است بدانید که دستگاه‌ هشدار دهنده‌ مغز به‌ نظر می‌رسد تحت‌تأثیر تعامل‌ پیچیده‌ عوامل‌ زیست‌شناختی‌، ژنتیکی‌، بیماری‌ها، داروها، و سابقه‌ شخصی‌ حوادث‌ ناگوار می باشد. عوارض‌ احتمالی‌ اختلال هراس را می شناسید:به وجود آمدن اضطراب‌ یا افسردگی مزمن‌،اختلالات‌ ترس‌، از قبیل‌ موقعیت‌ هراس‌ (ترس‌ هنگام‌ تنها بودن‌ یا قرار گرفتن‌ در مکان‌های‌ عمومی‌)و وابستگی‌ دارویی‌ را می توان نام برد.

  • بامداد فوریه 2017 در 11:10

    برای درمان باید به بررسی‌ سوابق‌ پزشکی‌ و معاینه‌ توسط‌ پزشک‌ و بررسی‌های‌ آزمایشگاهی‌ در صورت‌ لزوم‌ برای‌ رد کردن‌ سایر اختلالات‌ پرداخت.

  • بابک فوریه 2017 در 11:10

    لازم به ذکر است که در مورد احساسات‌ خود با یک‌ دوست‌ یا یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌ صحبت‌ کنید. این‌ اقدام‌ گاهی‌ اضطراب‌ شما را کمتر می‌کند.افکار و احساسات‌ اضطرابی‌ خود را به‌ طور روزانه‌ در یک‌ دفتر یادداشت نمایید. با بررسی‌ اطلاعات‌ ثبت‌ شده‌ علل‌ اضطراب‌ خود و راه‌حل‌های‌ احتمالی‌ آن‌ را ارزیابی‌ نماید.

  • یلدا فوریه 2017 در 11:11

    پانیک اتک به معنی حمله های وحشت و یا ترس است. اختلال پانیک حملات غیر منتظره و عود کننده ای است که حداقل به دنبال یکی از این حملات علایمی نظیر ( ضربان قلب – لرز – احساس خفگی – سرگیجه – تعریق شدید – کوتاهی تنفسی – تهوع – کرختی یا بی حسی ) ایجاد میشود. این حالت نوعی استرس و اضطراب بسیار شدید بدنبال دارد که در آن به فرد احساس درماندگی و حتی احساس مرگ دست می دهد.

  • شهاب فوریه 2017 در 11:11

    پانیک اتک به معنی حمله های وحشت و یا ترس است. اختلال پانیک حملات غیر منتظره و عود کننده ای است که حداقل به دنبال یکی از این حملات علایمی نظیر ( ضربان قلب – لرز – احساس خفگی – سرگیجه – تعریق شدید – کوتاهی تنفسی – تهوع – کرختی یا بی حسی ) ایجاد میشود. این حالت نوعی استرس و اضطراب بسیار شدید بدنبال دارد که در آن به فرد احساس درماندگی و حتی احساس مرگ دست می دهد.

  • سینا فوریه 2017 در 11:11

    عوامل ایجاد پانیک اتک :
    عوامل زیر در بروز این اختلال نقش دارند:
    ارث، شانس این بیماری را ۶ برابر افزایش می دهد.
    مصرف چای وقهوه، سیگار در افراد مستعد
    مصرف مواد مخدر مانند حشیش، شیشه و سایر مواد محرک
    بیخوابی در افراد مستعد
    بیماری جسمانی مانند پرکاری تیروئید و دیابت
    اما عوامل روانی در بروز پانيك اتك نقش مهمی دارند ، با این حال بیشترین عامل بروز این نوع از اضطراب کشنده، زمینه افسردگی و خاطرات سرکوب شده و گذشته تلخ فرد می باشد که ممکن است با یک اتفاق ناراحت کننده هر چند ساده پدیدار شود.

  • ساره فوریه 2017 در 11:11

    برای من که همیشه انسان شاد و سر حالی بودم و همه من رو بمب انرژی می‌شناختن، مبتلا شدن به بیماری پانیک بسیار عجیب بود. اجازه بدید به شروع بیماری برویم… صبح در محل کار، پشت میز خودم نشسته بودم و یک فنجان نسکافه خوردم. چند دقیقه بعد به عادت همیشه از پشت میز بلند شدم و برای قدم زدن به سمت درب خروجی به راه افتادم. در راهرو ناگهان احساس ناخوشایندی بهم دست داد. خوشبختانه منشی شرکت رو دیدم که از روبه‌رو می‌آمد.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.