چربی‌های جمع شده در هر بخش از بدن نشانه چه مشکلاتی است؟

چربی‌های جمع شده در هر بخش از بدن نشانه چه مشکلاتی است؟

چربی‌های جمع شده در هر بخش از بدن نشانه چه مشکلاتی است؟ اضافه وزن,بيماري اضافه وزن,اضافه وزن در بارداري,علائم اضافه وزن,درمان اضافه وزن,درمان اضافه وزن با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان …

شرایط و نکات قبل از آزمایش تیروئید چگونه است

شرایط و نکات قبل از آزمایش تیروئید چگونه است

آزمایش تیروئید آزمایش تیروئید ,آزمایش تیروئید ناشتا است؟,آزمایش تیروئید ناشتا,آزمایش تیروئید چگونه انجام می شود,آزمایش تیروئید نوزاد,آزمایش تیروئید در زمان پریودی,آزمایش تیروئید در بارداری,آزمایش تیروئید در نوزادان,آزمایش تیروئید بارداری,آزمایش تیروئید در زمان …

روزه‌داری و بیماری‌های گوارشی و کبدی

روزه‌داری و بیماری‌های گوارشی و کبدی

روزه‌داری و بیماری‌های گوارشی و کبدی بیماری‌های گوارشی و کبدی,بیماری بیماری‌های گوارشی و کبدی,بیماری‌های گوارشی و کبدی در بارداری,علائم بیماری‌های گوارشی و کبدی,درمان بیماری‌های گوارشی و کبدی,درمان بیماری‌های گوارشی و کبدی با …

سلولیت دندان

سلولیت دندان ,سلولیت دندانی,سلولیت دندان عقل,درمان سلولیت دندان,درمان سلولیت دندان,عفونت سلولیت دندان,سلولیت عفونی دندان,علایم سلولیت دندان

سلولیت دندان , سلولیت دندانی , سلولیت دندان عقل , درمان سلولیت دندان

توضیحاتی در مورد سلولیت دندان

لثه و دندان به دلیل امکان ورد باکتری های زیاد در معرض خطر عفونت و بیماری های فراوانی می باشند.♥ پیدا کردن دلیل اصلی عفونت دهان و دندان یکی از مهم ترین مواردی که در، درمان عفونت دندان اهمیت دارد، که البته رسیدن به علت واقعی عفونت امری مهم و دشوار است. در بسیاری از موارد وجود دندان پوسیده ای که مدت ها درمان نشده است می تواند دلیل عفونت باشد. در موارد دیگر دندان عقل نهفته در لثه یا دندان ترک خورده می تواند دلیل عفونت باشد. با توجه به این که دندانپزشکی روز به روز پیشرفت می کند، برای درمان عفونت راه های بسیاری وجود دارد ، برای درمان عفونت حتی راه های خانگی هم وجود دارند که تاثیر گذار هستند. هر ناحیه یا قسمت از دهان می تواند مستعد عفونت باشد و علائم عفونت : تب کردن، دندان درد، تورم صورت، تورم گردن و بوی بد دهان و … می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد علت و علائم و درمان عفونت سلولیت دندان عقل چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

انواع عفونت دندان

التهاب استخوان : هنگامی که عفونت در استخوان نگهدارنده اطراف دندان به صورت محدود بماند التهاب استخوان رخ می دهد. عوارض آن حساسیت دندان نسبت به ضربه است. فرد در این شرایط احساس می کند که دندان مقداری از حفره ی خود بیرون زده است. سلولیت : هنگامی که عفونت از استخوان خارج شود و به بافت نرم وارد شود موجب ایجاد تورم می شود. در این شرایط عفونت در یک محل باقی نمی ماند . آبسه : اگر عفونت در یک محل و چرک هم در همان محل وجود داشته باشد آبسه تشکیل می شود. در بعضی شرایط آبسه عضلات را تحت فشار قرار می دهد به گونه ای که فرد نمی تواند به راحتی دهان خود را باز و بسته کند.

علائم سلولیت دندان

علائم سلولیت دندان : درد در قسمتی از دهان که دچار عفونت شده است. بوی بد دهان یکی دیگر از علائم سلولیت می باشد. درصورتی که عفونت درمان نشود، ممکن است حالت تهوع، تب ، لرز و استفراغ اتفاق می افتد.

درمان عفونت دندان

هدف اصلی از درمان، خارج کردن منبع عفونت است. کشیدن دندان یکی از ساده ترین راه های از بین بردن عفونت دندانی است، اما همیشه کشیدن دندان آخرین انتخاب است. در صورت تشکیل شدن آبسه، خالی کردن آبسه و تخلیه چرک ضروری خواهد بود. گاهی برای خالی کردن آبسه نیاز به عصب کشی دندان است. بالا بردن قدرت دفاعی بیمار بخش بعدی درمان است که معمولا با استفاده از آنتی بیوتیک ها، استراحت، دارو های مسکن و دهان شویه مناسب میتوان مقاومت شخص را افزایش داد. برای درمان عفونت دندان میبایست به دندان پزشک مراجعه کنید، تشخیص عفونت دندان برای دندانپزشک بسیار ساده است، اما برای مشخص شدن محل دقیق عفونت نیاز به تست اشعه میباشد. شست وشوی دهان با آب گرم ومحلول نمک قبل از مراجعه به دندانپزشک توصیه میشود.

محل وقوع سلولیت دندان

• فک و دندان بالا : در این نوع عفونت دندان های بالا و فک را درگیر می کند.ممکن است منجر به تورم و قرمزی چشم شود و اگر درمان انجام نشود مغز را نیز درگیر کند. • فک و دندان پایین : درگیر شدن فک و دندان پایین می تواند منجر به گسترش عفونت در کف دهان نیز بشود. • زیر فک و زبان و چانه : در این حالت زبان و کف دهان بالا می آید و راه هوایی بیمار برای تنفس ممکن است گرفته می شود.

سلولیت دندان در کودکان

سلولیت عفونت منتشر بافت نرم است که اغلب در کودکان خردسال و کم سن و سال دیده میشود.این ضایعه به روش یکسانی با نکروز پالپ دندان شیری یا دائم ایجاد میشود و با تورم آشکار صورت و گردن بر اثر ادم جانبی و عفونت در حال گسترش سطوح پوششی مشخص شده است؛بافت تیره رنگ،گوشتالو و سفت به نظر میرسد.سلولیت عفونت بسیار جدی و تهدید کننده زندگی است.سلولیت به طور معمول ناشی از پوسیدگی شدید درمان شده در بیمارانی است که درمانهای منظم دندانپزشکی دریافت نمیکنند.یا اینکه فقط با درمان اورژانس دندانپزشکی از دندانهای خود مراقبت میکنند.چنین چنین کودکان معمولا به بخش اورژانس بیمارستان برده میشوند.در این موارد کودک به شدت بیمار به نظر میرسد ممکن است تب بالا (بیشتر از چهل درجهسانتی گراد)همراه با ضعف و بی حالی داشته باشد. اگر دندان فک بالا درگیر است،تورم و قرمزی ممکن است چشم را درگیر کند.اگر سلولیت درمان نشود میتواند به خلف گسترش یافته و مغز را همراه آبسه یا ترومبوز سینوس کاورنوس درگیر کند.سلولیت ناشی از عفونت فک پایین،در امتداد سطوح پوششی به کف دهان گسترش میابد.اگر عفونت فضاهای زیر فکی،زیر زبانی و زیر چانه ای را مبتلا کند،آنژین لودویگ نامیده میشود.در این حالت ،زبان و کف دهان به حدی بالا می آید که راه هوایی بیمار بسته شده و بلع ناممکن میگردد.این موارد معمولا با کشیدن دندان شیری و یا ایجاد درناژدر دندانهای دائم ،در صورت امکان با بازکردن اتاق پالپ دندان مبتلا است.با این حال کودک ممکن است دشواری باز کردن دهان داشته تا اجازه چنین عملی را بدهد.همچنین،برش بافت نرم برای برقراری درناژ در مراحل اولیه سلولیت به دلیل پخش عفونت ماهیت موضعی شدن ناچیز آن تجویز نمیشود.درمان با آنتی بیوتیک معمولا در این کودکان تجویز دارد.

آشنایی با سلولیت دندان

کشت میکروبهای جدا شده از این عفونت های دندانی،معمولا فلور مختلط میکروارگانیسم های بی هوازی گوناگون و عمدتا گرم مثبت هستند.این نوع ریزجانداران معمولا قادر به تولید هیالورونیداز و فیبرینولیزین هستند که سبب تجزیه ماده چسبنده بین سلولی(اسید هیالورونیک)و فیبرین شده بنابراین گسترش سریع عفونت میگردند.برای کاهش احتمال موضعی شدن عفونت و درناژ آن بر روی سطح بیرونی صورت ابتدا باید آنتی بیوتیک پهن گستر(وسیع الطیف) تجویز شود.داروی انتخابی اول در بیماران بدون حساسیت،پنی سیلین است.باید به پدر و مادر یا بیمار تاکید کرد که آنتی بیوتیک ها سبب بهبود کامل نمیشوند و پیگیری درمان دندان ضروری است. درعفونت های شدید کشت میکروبی از چرک یا ترشحات باید در نظر گرفته شود.بسیاری از میکروارگانیسم ها ی بی هوازی در چنین کشتهایی شناسایی نمیشوند،مگر اینکه تست های اختصاصی انجام شود.با این حال،اگر عفونت به درمان اولیه با آنتی بیوتیک پاسخ نمیدهد،گزینه دوم آنتی بیوتیک مناسب تر را میتوان پس از شناسایی میکروارگانیسم های عامل عفونت انتخاب کرد.Molinari در پیدایش مداوم گونه های مقاوم باکتری ها به آنتی بیوتیک که موجب بی اثر شدن بسیاری از عوامل ضدمیکروبی متداول میشود،تاکید دارد. کودکان مبتلا به سلولیت شدید که از بیماری عمومی(سیستمیک)رنج میبرند،افرادی که علائم یا نشانه های بالینی دارند که نیاز به پایش خیلی دقیق را نشان بدهند،یا هر گونه تردیدی در مورد پیگیری درمان تجویز شده توسط پدر و مادر یا بیمار وجود دارد،باید در بیمارستان بستری شوند.بستری شدن بیمار در بیمارستان در هر مورد مربوط به گسترش عفونت کف دهان،مانند آنژین لودویگ ضروری است،زیرا باز نگهداشتن راه هوایی ممکن است به همکاری کارکنان مرکز پزشکی نیاز داشته باشد.در اینگونه موارد شدید،تجویز آنتی بیوتیک تزریقی توصیه میشود.

سلولیت عفونی

سلولیت (به انگلیسی: Cellulitis) نوعی عفونت باکتریایی است که پوست را درگیر می‌کند. این بیماری مخصوصاً غشاء میان‌پوستی و چربی زیرجلدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علائم و نشانه‌های این بیماری شامل یک ناحیهٔ قرمز رنگ است که ظرف چند روز وسیع‌تر می‌شود. اطراف این محدودهٔ قرمز رنگ عموماً دارای لبه نیست و ممکن است پوست ورم کند. در حالی که امکان دارد با فشار دادن قسمت قرمز، رنگ آن سفید شود، اما این امر همیشه صدق نمی‌کند. محدودهٔ عفونت کرده معمولاً دردناک است. گاه‌وبیگاه عروق لنفاوی هم ممکن است درگیر این بیماری شوند و شخص مبتلا ممکن است تب کند یا احساس خستگی نماید

علائم موضعی عفونت دندان

علائم موضعی عفونت دندان شامل: درد هنگام جویدن غذا، التهاب، قرمزی، حساسیت دندان به گرما و سرما و سخت باز شدن دهان است. علائم عمومی عفونت دندان شامل: تب، میزان نبض و تنفس بالا و التهاب غدد لنفاوی موضعی است. البته بسته به میزان پیشرفت عفونت، بعضی علامت‌ها بیشتر و بعضی علامت‌ها کمتر دیده می‌شوند. عفونت هر دندان می‌تواند مناطق گوناگونی از سر و گردن را درگیر کند که بعضی از آنها خطرناک خواهند بود: عفونت دندان‌های قدامی فک پایین: می‌تواند فضای زیر چانه را درگیر کند. عفونت دندان‌های آسیای فک پایین: می‌تواند فضای زیر زبان یا زیر فکی را درگیر کند. در این حالت بلع، دشوار خواهد شد و بیمار نمی‌تواند دهان خود را به راحتی باز کند. عفونت دندان‌های قدامی فک بالا (به خصوص اگر ریشه عمیق داشته باشند): می‌تواند باعث انتشار عفونت به حفره بینی شود. عفونت دندان‌های نیش فک بالا (به خصوص اگر ریشه بلند داشته باشند): می‌تواند فضای زیر چشم یا سینوس را درگیر کند. عفونت دندان‌های آسیای فک بالا: می‌تواند باعث انتشار عفونت در فضای کام یا گونه شود. از آنجا که بسیاری از فضاهای سر و گردن با هم مرتبط هستند، انتشار عفونت می‌تواند از ناحیه‌ای به ناحیه دیگر صورت بگیرد. به‌طور مثال، در مواردی در پی عفونت‌های دندانی، فضاهای گیجگاهی، حلقی یا بناگوشی هم می‌توانند دچار عفونت شوند. این عفونت‌ها گاهی چنان به مناطق اطراف گسترش پیدا می‌کنند که خطر بسته شدن راه‌های هوایی فرد بیمار به وجود می‌آید. در این صورت بیمار باید در بیمارستان در قسمت آی‌سی‌یو بستری شود تا از باز ماندن راه‌های هوایی فرد و جلوگیری از خفگی او اطمینان حاصل شود. بهداشت خوب دهان و ترمیم سریع پوسیدگی‌ها، تا حد زیادی خطر ابتلا به عفونت‌های دندانی را کم می‌کندگسترش عفونت‌های با منشا دندانی، در موارد نادری حتی سبب ایجاد آبسه‌های مغزی و گاه مننژیت نیز می‌شود. پس مهم است که جدی گرفته شود.

آبسه دندانی

آبسه دندانی به دنبال نفوذ باکتری‌های محیط دندان ـ که در حالت عادی مشکل ایجاد نمی‌کنند ـ به داخل استخوان و لثه می‌تواند باعث عفونت دندانی شود که به آن آبسه می‌گوییم. عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی ادامه داد: منشأ ورود این باکتری، پوسیدگی وسیع دندانی یا بیماری‌های پیشرفته لثه است. وی افزود: در موارد نادری تصادف و ضربه ناگهانی نیز می‌تواند مجرای داخل استخوان یا لثه را باز کرده و باعث ورود باکتری‌ها به این ناحیه شود. این دندانپزشک تصریح کرد: اگر بهداشت دهان و دندان رعایت شود به غیر از موارد اورژانسی، آبسه دندان به وجود نمی‌آید. چرا که آبسه دندانی در پیشینه خود سابقه درد، مشکلات لثه، پوسیدگی و امثالهم را دارد. فاطمی به عفونت دندانی دیگری به نام سلولیت اشاره داشت و افزود: سلولیت یک نوع عفونت حاد است که با گسترش سریع و علائمی نظیر درد، تورم، افزایش حرارت موضعی و گاهی با تب و بی‌حالی بیمار نیز همراه است که به رسیدگی سریع پزشکی نیاز دارد. عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: اگر بدن بتواند در این مرحله غلبه کند مرحله بعدی که آبسه نام دارد، بروز پیدا می‌کند که آبسه نیز خود حاوی چرک و عفونت است و معمولاً فاقد علائمی چون درد، تب و امثالهم است. این دندانپزشک ادامه داد: آبسه در واقع فرمت آرامش یافته و مزمن عفونت است که اجتناب از مصرف خودسرانه دارو در این مرحله به افراد توصیه می‌شود. عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی افزود: درمان‌های خودسرانه نه تنها موجب از دست رفتن عفونت نشده بلکه باعث گسترش آن به راه‌های هوایی (اطراف نای) شده و می‌تواند تهدیدی برای جان بیمار به حساب آید. وی درمان ایده‌آل این گونه عفونت‌ها را در وهله اول برش و تخلیه عنوان کرد و افزود: آنتی‌بیوتیک‌تراپی نیز به عنوان درمان فرعی آبسه دندانی کاربرد دارد.

سلولیت دندان عقل

دندان عقل نیمه نهفته موجب پیدایش عفونت از نوع باکتریایی در دهان شده و بیشتر گلو و زبان درگیر این مشکل می شوند ممکن است گونه و لپ نیز تحت تاثیر این عفونت قرار گیرند یا متورم شوند.

آبسه دندان عقل

آبسه دندان عقل زمانی ظاهر می شود که چرک و عفونت اطراف بافت های این دندان در اثر مشکلات باکتریایی تشکیل شود. اکثر مشکلات نامبرده با مصرف آنتی بیوتیک و دهان شویه ضدعفونی رفع شده و در آخر اگر روش های معمول جواب نداد ، پزشک اقدام به کشیدن دندان عقل می کند.

بیشتر بخوانید : سلولیت دست ♥ حساسیت دندان ♥ پوسیدگی دندان ♥ عفونت دندانآبسه دندان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.