آشنایی با فواید و خواص ماش سبز در طب سنتی طبع ماش سبز

آشنایی با فواید و خواص ماش سبز در طب سنتی طبع ماش سبز

آشنایی با فواید و خواص ماش سبز در طب سنتی طبع ماش سبز آشنایی با فواید و خواص ماش سبز در طب سنتی طبع ماش سبز در سایت جسارت ماش سبز,ماش سبز …

بهترین داروهای گیاهی و راههای درمان استرس و اضطراب شدید در کودکان با دارو طب سنتی در قرآن

بهترین داروهای گیاهی و راههای درمان استرس و اضطراب شدید در کودکان با دارو طب سنتی در قرآن

بهترین داروهای گیاهی و راههای درمان استرس و اضطراب شدید در کودکان با دارو طب سنتی در قرآن بهترین داروهای گیاهی و راههای درمان استرس و اضطراب شدید در کودکان با دارو …

درمان غیردارویی برای کمردرد

درمان غیردارویی برای کمردرد

درمان غیردارویی برای کمردرد کمردرد,بيماري کمردرد,کمردرد در بارداري,علائم کمردرد,درمان کمردرد,درمان کمردرد با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کمردرد,کمردرد را چگونه درمان کنيم,کمردرد در کودکان,کمردرد در بزرگسالان,کمردرد در نوزادان,کمردرد در بهار,کمردرد در …

پولیپ بینی

پولیپ بینی ،پولیپ بینی و درمان آن،پولیپ بینی در کودکان،پولیپ بینی و بوی بد دهان،پولیپ بینی و درمان گیاهی،پولیپ بینی در نوزادان،پولیپ بینی چیه،پولیپ بینی کودکان،پولیپ بینی درمان،پولیپ بینی چگونه است،پولیپ بینی چیست وراه درمان آن،علائم پولیپ بینی و درمان آن،پولیپ بینی در کودکان،درمان پولیپ بینی در کودکان،پولیپ بینی در کودک

پولیپ بینی ، درمان پولیپ بینی , پولیپ بینی چیست ، پولیپ بینی در کودکان

معمولا افرادی که پولیپ بینی دارند در تنفس مشکل دارند.در اغلب موارد، پولیپ‌های بینی پایه دار و متعدد بوده و در داخل هر دو بینی دیده می شوند، هر چند که امکان دارد  فقط در یک بینی و به طور منفرد نیز دیده شوند. شکل ظاهری پولیپ های بینی شبیه دانه های انگور می باشد.اگر پزشک با وسیله ای این پولیپ ها را لمس کند، متحرک هستند یعنی با لمس می توان آنها را جابجا کرد و ضمنا لمس آنها دردناک نیست.در مواردی که پولیپ خیلی بزرگ شود، از سوراخ بینی نیز قابل دیدن  است و گاهی می تواند از پشت بینی وارد حلق شود و اگر بیمار دهانش را باز کند، در داخل حلقش قابل دیدن باشد.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد پولیپ بینی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

علل پولیپ بینی

بهتر است بدانید علت ایجاد پولیپ بینی کاملا مشخص نیست، اما بدون شک التهابات و عفونت های مزمن داخل بینی از عوامل اصلی پیدایش پولیپ بینی هستند.پولیپ بینی اغلب به دلیل آلرژی بینی ایجاد می شود که ممکن است با حساسیت های دیگری مثل آسم و یا حساسیت های پوستی نیز همراه خواهد بود.به دلیل حساسیت، مخاط بینی متورم شده و کم کم به شکل نسج اضافی درمی آید که داخل بینی و سینوس ها را پر می کند و به تدریج بر میزان آن اضافه می شود.با توجه به نقش انکارناپذیر حساسیت مزمن بینی در ایجاد پولیپ بینی، درمان به موقع آلرژی می تواند از پیدایش پولیپ جلوگیری کرده و یا پیدایش آن را به عقب بیندازد.

پولیپ بینی چیست

پولیپ بینی یک توده ی نرم ، بدون درد و غیر سرطانی است که در پوشش مسیر های بینی یا سینوس ها قرار گرفته است . پولیپ ها مانند قطره ی اشک یا خوشه ی انگور آویزان می شوند.آنها ناشی از التهاب مزمنِ ناشی از آسم، عفونت های دوره ای، آلرژی، حساسیت به مواد مخدر یا اختلالات ایمنی خاص هستند. پولیپ های کوچک ممکن است هیچ گونه علائمی نداشته باشند. اما توده های بزرگتر یا گروهی از پولیپ ها با هم می توانند مسیر های بینی شما را مسدود کرده و یا به مشکلات تنفسی، از دست دادن حس بویایی و عفونت های مکرر منجر شوند. پولیپ بینی می تواند برای هر کسی اتفاق بیفتد اما بیشتر در افراد میانسال شایع است.برای کوچک کردن و یا از بین بردن پولیپ ها می توان از دارو استفاده کرد اما گاهی اوقات برای از بین بردن پولیپ به جراحی هم نیاز داریم.حتی بعد از درمان های موفق و موثر ممکن است پولیپ بینی برگردد.

علائم پولیپ بینی

پولیپ بینی به التهاب پوشش مسیر های بینی و سینوس ها مرتبط است که بیش از ۱۲ هفته ادامه پیدا می کند (سینوزیت مزمن).با این حال ممکن است کسی سینوزیت مزمن داشته باشد ولی پولیپ بینی نداشته باشد (سینوزیت مزمن بدون داشتن پولیپ شایع تر است ). پولیپ ها زائده هایی نرم و غیر قابل لمس هستند به همین دلیل اگر کوچک باشند شما متوجه آنها نمی شوید .فقط پولیپ های متعدد یا بزرگ ممکن است مسیر بینی شما را مسدود کند. علایم و نشانه های مشترک سینوزیت مزمن با پولیپ بینی عبارتند از :

آبریزش بینی

گرفتگی مداوم بینی

آبریزش از پشت بینی

کاهش یا عدم حس بویایی

درد سر و صورت

درد در دندان های بالا

احساس فشار بر روی پیشانی و صورت

خرناس کشیدن

احساس خارش اطراف چشم

پولیپ بینی ، درمان پولیپ بینی , پولیپ بینی چیست ، پولیپ بینی در کودکان

دلایل ایجاد پولیپ بینی

دانشمندان هنوز به طور کامل درک نکرده اند که چه چیزی باعث ایجاد پولیپ می شود. مشخص نیست که چرا بعضی از افراد التهاب های مزمن را توسعه می دهند یا چرا در بعضی از افراد التهاب های مداوم باعث ایجاد پولیپ می شود و در افراد دیگر این اتفاق نمی افتد. این التهاب ها در غشای مخاطی داخل بینی و سینوس ها ایجاد می شود. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افرادی که پولیپ تولید می کنند، نشانگر های شیمیایی و واکنش سیستم ایمنی متفاوتی نسبت به افرادی که پولیپ تولید نمی کنند دارند. پولیپ بینی در هر سنی ممکن است ایجاد شود اما بیشتر در افراد میانسال شایع است. پولیپ ممکن است در هر جای سینوس ها و مسیر های بینی تشکیل شود اما اغلب اوقات در ناحیه ای که سینوس ها نزدیک چشم ها، بینی و استخوان گونه هستند ایجاد می شود.

جراحی پولیپ بینی

اگر دارو درمانی نتوانست پولیپ بینی را کوچک کند و از بین ببرد ،ممکن است نیاز به جراحی اندوسکوپیک داشته باشید تا به وسیله ی آن پولیپ ها از بین رفته و مشکلاتی که باعث التهاب سینوس ها و ایجاد پولیپ می شدند را درمان کند.در جراحی اندوسکوپی جراح یک لوله ی کوچک را که دارای ذره بین و یک دوربین کوچک است (اندوسکوپ) وارد سوراخ های بینی تان کرده و به طرف حفره های سینوس شما هدایت می کند.او برای از بین بردن پولیپ و اجزای دیگری که باعث انسداد جریان مایعات از سینوس های شما شده است از یک جسم کوچک که می تواند پولیپ ها را بتراشد استفاده می کند. همچنین ممکن است دهانه ی سینوس ها را که به مسیر های بینی منتهی می شود ،بزرگ تر کند. جراحی اندوسکوپی معمولا به عنوان یک جراحی سرپایی انجام می شود. بعد از جراحی به احتمال زیاد باید از اسپری های کورتیکو استروئید استفاده کنید. این دارو می تواند از بازگشت پولیپ بینی جلوگیری کند. دکترتان برای تسریع بهبود بعد از جراحی ممکن است شستشو به وسیله ی آب نمک را به شما پیشنهاد کند.

چه کسانی در معرض پولیپ بینی هستند

افراد میانسال: پولیپ بینی بیشتر در بزرگسالانی که بیش از ۴۰ سال سن دارند و کودکانی که مبتلا به آسم، سینوزیت مزمن، زکام و فیبروز کیستیک (یک بیماری ارثی که منجر به مشکلات تنفسی می شود)هستند شایع است. خانم ها : خانم ها بیشتر از آقایان در معرض ابتلا به پولیپ بینی هستند.

پولیپ بینی ، درمان پولیپ بینی , پولیپ بینی چیست ، پولیپ بینی در کودکان

راه های تشخیص پولیپ بینی

تشخیص پولیپ بینی با معاینه بالینی به راحتی امکانپذیر است. در موارد زیادی بیماران مراجعه می کنند و اظهار می دارند که مبتلا به پولیپ بینی هستند، اما وقتی داخل بینی آنها را معاینه می کنیم، اثری از پولیپ دیده نمی شود، بلکه شاخک های تحتانی بینی آنها متورم شده و به درجاتی، انسداد تنفسی برای آنها ایجاد کرده است.در معاینه، پولیپ از بزرگی شاخک به راحتی افتراق داده می شود:پولیپ خاکستری رنگ و یا بی‌رنگ است، اما شاخک قرمزرنگ است. پولیپ قابل حرکت دادن است، اما شاخک ثابت است و نمی‌توان آنرا حرکت داد. لمس شاخک دردناک است، اما لمس پولیپ دردی را ایجاد نخواهد کرد.آندوسکوپی و همینطور سی تی اسکن از سینوس ها نیز برای مشخص کردن اندازه پولیپ‌ها و میزان گرفتاری سینوس ها مفید هستند.احتمال عود پولیپ بینی بالاست، چرا که علت پیدایش آن حساسیت بینی است و این حساسیت با عمل جراحی رفع نمی شود.

راههای درمان پولیپ بینی

اگر پولیپ ایجاد شد و اندازه آن به حدی رسید که باعث انسداد بینی گردید، لازم است با عمل جراحی برداشته شود.بهتر است بدانید از آنجایی که معمولا منشاء پولیپ از داخل سینوس هاست، اگر فقط پولیپ بینی خارج شود، احتمال عود آن بیشتر از وقتی است که علاوه بر خارج کردن پولیپ، با آندوسکوپ داخل سینوس ها نیز از وجود پولیپ تخلیه شود. در هر صورت احتمال عود پولیپ بعد از عمل جراحی وجود دارد. البته درمان ضدآلرژی برای به عقب انداختن پیدایش پولیپ و یا کاستن از سرعت رشد آن موثر است.

روش پیشگیری از پولیپ بینی

بعد از درمان پولیپ بینی با رعایت موارد زیر می توانید از ابتلای مجدد به پولیپ بینی پیشگیری کنید: مدیریت آلرژی و آسم.توصیه های درمانی دکتر خود را برای مدیریت آسم و آلرژی دنبال کنید. اگر علائم بیماری شما به خوبی کنترل نشد این مساله را با دکتر خود در میان بگذارید تا برنامه ی درمانی جدیدی در اختیار شما قرار دهد. اجتناب از محرک های بینی. تا جایی که امکان دارد از استنشاق آلاینده های موجود در هوا که منجر به التهاب و سوزش بینی و سینوس های شما می شود اجتناب کنید این آلاینده ها عبارتند از: آلرژن ها ، دود تنباکو ، گازهای شیمیایی ،گرد و خاک و دیگر ذرات ریز موجود در هوا رعایت بهداشت.اگر هوای خانه ی شما خشک است از یک دستگاه مرطوب کننده ی هوا استفاده کنید. این کار به مرطوب کردن مسیر های تنفسی، بهبود جریان مخاط از سینوس ها و جلوگیری از انسداد و التهاب بینی کمک می کند. استفاده از شوینده ی بینی.از یک اسپری آب نمک برای شستشوی مجاری بینی خود استفاده کنید. این کار جریان مخاط را بهبوده داده و بینی را از آلرژن ها و محرک های دیگر پاک می کند.

پولیپ بینی ، درمان پولیپ بینی , پولیپ بینی چیست ، پولیپ بینی در کودکان

درمان دارویی پولیپ بینی

آغاز درمان پولیپ بینی معمولا با دارو است این داروها حتی می تواند پولیپ های بزرگ را کوچک کرده و از بین ببرد. درمان های دارویی عبارتند از : اسپری های بینی (کورتیکو استروئید ها): دکتر شما احتمالا این اسپری بینی را برای کاهش التهاب بینی تان تجویز می کند.این روش درمانی ممکن است پولیپ ها را کوچک کرده یا به کلی از بین ببرد .اسپری های کورتیکو استروئید شامل این مواد می شود : فلوتیکازون ،بودزونید،فلونیزولید،مومتازون ،تریامسینولون،بکلومتازون و سیکلسونید . کورتیکو استروئید های خوراکی و تزریقی : اگر اسپری های کورتیکو استروئید موثر واقع نشد، دکترتان ممکن است نوع خوراکی آن را برایتان تجویز کند مانند پردنیزون که هم می تواند به تنهایی تجویز شود و هم می تواند همراه با اسپری آن تجویز شده باشد. از آنجایی که کورتیکو استروئید های خوراکی می تواند عوارض جانبی مهمی داشته باشد شما فقط برای یک دوره ی کوتاه از آنها استفاده می کنید. اگر پولیپ بینی شدید و ماندگار باشد ممکن است از کورتیکو استروئید های تزریقی استفاده شود . داروهای دیگر : دکتر شما ممکن است داروهایی برایتان تجویز کند که می تواند شرایطی که منجر به التهاب مزمن در سینوس ها و مسیرهای بینی شما می شود را درمان می کند. این داروها عبارتند از : آنتی هیستامین که آلرژی را کنترل می کند و آنتی بیوتیک که می تواند عفونت های دوره ای و مزمن را درمان کند. درمان و حساسیت زدایی به آسپرین هم می تواند برای برخی از بیمارانی که پولیپ دارند مفید واقع شود.

چه شرایطی عارضه پولیپ بینی را افزایش می دهد؟

برخی از شرایط مساعد کنند پولیپ بینی عبارت‌اند از: حساسیت به آسپیرین. در برخی از افراد، حساسیت نسبت به آسپیرین شانس ابتلا به پولیپ‌ها را افزایش می‌دهد. سینوزیت قارچی آلرژیک، یک نوع آلرژی نسبت به قارچ‌های موجود در هوا. آسم، بیماری‌ای که باعث التهاب و انقباض راه‌های هوایی می‌شود. فیبروز کیستیک، یک اختلال ژنتیکی که منجر به تولید و ترشح غیرطبیعی مایعات غلیظ و چسبناک می‌شود، ازجمله باعث ترشح مایع مخاطی غلیظ در مخاط بینی و سینوس‌ها شده و شرایط را برای ایجاد پولیپ مساعدتر می‌کند. سندرم چرگ اشتراوس، یک بیماری نادر است که باعث التهاب عروق خونی می‌شود. سابقه خانوادگی نیز می‌تواند در ایجاد پولیپ بینی نقش ایفا کند. برخی از شواهد حاکی از آن است که تغییرات ژنتیکی خاص در ارتباط با عملکرد سیستم ایمنی بدن، می‌تواند احتمال ابتلا به پولیپ بینی را افزایش دهد.

خطرات پولیپ بینی

پولیپ بینی توده هایی به رنگ قهوه ای مایل به زرد یا صورتی بوده و شبیه قطرات اشک هستند که در اثر التهاب مزمن ناشی از عفونتها (سینوزیتهای مزمن قارچی یا باکتریایی) و یا آلرژی ایجاد می شوند. این توده ها با انسداد نسبی یا کامل حفرات بینی و سینوسها, تنفس از بینی را مشکل یا غیر ممکن می سازند. معمولا انسداد بینی همراه با آبریزش بینی و کاهش حس بویایی بوده و گاهی برای بیمار خرناس در حین خواب ایجاد می کند.پولیپ بینی پولیپ بینی معمولا در هر دو سوراخ بینی ظاهر شده و ممکن است به تنهایی یا به صورت دستهای رشد کنند.

بیشتر بخوانید : آبریزش بینی ♥ عوارض عمل بینی ♥ انحراف بینی ♥ خون دماغسرطان دماغ

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 خرداد 1397

50 دیدگاه

  • باران ژانویه 2017 در 15:08

    در غالب موارد، پولیپ‌های بینی پایه دار و متعدد بوده و در داخل هر دو بینی ظاهر می شوند، هر چند که ممکن است فقط در یک بینی و به طور منفرد نیز دیده شوند. ظاهر پولیپ های بینی شبیه دانه های انگور است.

  • شیما ژانویه 2017 در 15:08

    اگر پزشک با وسیله ای این پولیپ ها را لمس کند، متحرک هستند یعنی با لمس می توان آنها را جابجا کرد و ضمنا لمس آنها دردناک نیست.

  • شهاب ژانویه 2017 در 15:08

    در مواردی که پولیپ خیلی بزرگ شود، از سوراخ بینی نیز قابل رویت است و گاهی می تواند از پشت بینی وارد حلق شود و اگر بیمار دهانش را باز کند، در داخل حلقش قابل رویت باشد.

  • سجاد ژانویه 2017 در 15:08

    علت ایجاد پولیپ بینی کاملا مشخص نیست، اما بدون شک التهابات و عفونت های مزمن داخل بینی از عوامل اصلی پیدایش پولیپ بینی هستند.

  • سما ژانویه 2017 در 15:09

    پولیپ بینی معمولا به دلیل آلرژی بینی ایجاد می شود که ممکن است با حساسیت های دیگری مثل آسم و یا حساسیت های پوستی نیز همراه باشد.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 15:09

    به دلیل حساسیت، مخاط بینی متورم شده و کم کم به شکل نسج اضافی درمی آید که داخل بینی و سینوس ها را پرمی کند و به تدریج بر میزان آن افزوده می شود.

  • ثریا ژانویه 2017 در 15:09

    با توجه به نقش انکارناپذیر حساسیت مزمن بینی در ایجاد پولیپ بینی، درمان به موقع آلرژی می تواند از پیدایش پولیپ جلوگیری کرده و یا پیدایش آن را به تعویق بیندازد.

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 15:09

    پولیپ بینی تا هنگامی که کوچک است علامتی ندارد، اما وقتی بزرگ شد، اصلی ترین علامت آن انسداد بینی است.

  • سما ژانویه 2017 در 15:10

    اصلی ترین علامت پولیپ، انسداد تنفسی است. با توجه به نقش فیزیولوژیک بینی معلوم می شود که وقتی پولیپ بینی منجر به انسداد بینی شود، بیمار با مشکلات دیگری نیز روبرو خواهد شد. تنفس دهانی منجر به خشکی گلو به هنگام خواب خواهد شد. این امر به نوبه خود باعث می شود که فرد مبتلا به پولیپ بینی خواب شبانه خوبی نداشته باشد و چون بدن وی شب هنگام استراحت مناسبی نداشته است طبیعتا روز بعد نیز سرحال نخواهد بود. ضمنا خشکی گلو باعث تحریک مزمن گلو و احساس ناخوشایندی در این ناحیه خواهد شد.

  • افسانه ژانویه 2017 در 15:10

    می دانیم به طور معمول ترشحات سینوس ها از طریق مجاری آنها به درون بینی تخلیه شده و از آنجا به طرف ته حلق هدایت می شود. پولیپ بینی ممکن است به گونه ای باشد که باعث انسداد مجاری سینوس‌ها شود. در این صورت ترشحات سینوس ها در داخل آنها تجمع یافته و احتمال سینوزیت افزایش می یابد. پس پولیپ می تواند عامل مساعد کننده ای برای ایجاد و یا تشدید سینوزیت باشد.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 15:10

    پولیپ ممکن با آبریزش بینی و افزایش ترشحات پشت حلق همراه باشد و می تواند باعث تغییر تون صدای بیمار شود، به نحوی که صدای افراد مبتلا به پولیپ “تو دماغی” می شود.

  • ستایش ژانویه 2017 در 15:10

    پولیپ بینی می تواند علت خرخر، کاهش حس بویایی و سردرد نیز باشد.

  • باران ژانویه 2017 در 15:11

    اگر پولیپ بزرگ باشد و به هر دلیل تحت درمان قرار نگیرد، می تواند منجر به پهن شدن و بزرگ شدن پل بینی شده و بر روی چهره فرد تاثیر بگذارد.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 15:11

    تشخیص پولیپ بینی با معاینه بالینی به راحتی امکانپذیر است. در موارد زیادی بیماران مراجعه می کنند و اظهار می دارند که مبتلا به پولیپ بینی هستند، اما وقتی داخل بینی آنها را معاینه می کنیم، اثری از پولیپ دیده نمی شود، بلکه شاخک های تحتانی بینی آنها متورم شده و به درجاتی، انسداد تنفسی برای آنها ایجاد کرده است.

  • رضا ژانویه 2017 در 15:11

    پولیپ خاکستری رنگ و یا بی‌رنگ است، اما شاخک قرمزرنگ است. پولیپ قابل حرکت دادن است، اما شاخک ثابت است و نمی‌توان آنرا حرکت داد. لمس شاخک دردناک است، اما لمس پولیپ دردی را ایجاد نمی کند.

    آندوسکوپی و همینطور سی تی اسکن از سینوس ها نیز برای مشخص کردن اندازه پولیپ‌ها و میزان گرفتاری سینوس ها مفید هستند.

  • قمر ژانویه 2017 در 15:11

    چنانچه پولیپ ایجاد شد و اندازه آن به حدی رسید که باعث انسداد بینی گردید، لازم است با عمل جراحی برداشته شود.

  • شیدا ژانویه 2017 در 15:11

    از آنجایی که معمولا منشاء پولیپ از داخل سینوس هاست، اگر فقط پولیپ بینی خارج شود، احتمال عود آن بیشتر از وقتی است که علاوه بر خارج کردن پولیپ، با آندوسکوپ داخل سینوس ها نیز از وجود پولیپ تخلیه شود.

  • لادن ژانویه 2017 در 15:11

    در هر صورت احتمال عود پولیپ بعد از عمل جراحی وجود دارد. البته درمان ضدآلرژی برای به تعویق انداختن پیدایش پولیپ و یا کاستن از سرعت رشد آن موثر است.

  • شقایق ژانویه 2017 در 15:12

    عمل جراحی پولیپ بینی، با هر دو روش نیمه بیهوشی یا بی هوشی کامل قابل انجام است. مدت عمل حدود 20 دقیقه است. بیمار همان روزی که بستری می شود، عمل شده و همان روز نیز مرخص می شود .

  • مائده ژانویه 2017 در 15:12

    مصرف آنتی بیوتیک به مدت 10 روز بعد از عمل جراحی و مصرف داروهای ضد آلرژی برای به تعویق انداختن عود پولیپ لازم است.

  • شهاب ژانویه 2017 در 15:12

    پولیپ از طریق داخل سوراخ های بینی برداشته می شود. لذا هیچ گونه برشی روی صورت یا بینی شما داده نمی شود و با این عمل شکل ظاهری بینی شما فرقی نمی کند.

  • رضا ژانویه 2017 در 15:12

    معمولا پولیپ بینی با سینوزیت همراه است که می توان هم زمان جراحی آندوسکوپی سینوس را نیز انجام داد.

  • دانش ژانویه 2017 در 15:12

    در صورت لزوم، جراحی پلاستیک بینی، جراحی اصلاح انحراف تیغه بینی و یا کوچک کردن شاخک های بینی را نیز می توان به طور همزمان با برداشتن پولیپ انجام داد.

  • سوگند ژانویه 2017 در 15:13

    احتمال عود پولیپ بینی بالاست، چرا که علت پیدایش آن حساسیت بینی است و این حساسیت با عمل جراحی برطرف نمی شود. لذا به همان دلیلی که پولیپ ایجاد شده است، احتمال دارد که چندین ماه و یا چندین سال بعد از عمل، مجددا پولیپ تشکیل شود.

  • اعظم ژانویه 2017 در 15:13

    سلام خیلی ممنون

  • نفیسه ژانویه 2017 در 15:13

    سلام ایا میشوددربیمارستان دولتی پولیپ اندوسکوپی سینوس انجام داد خطرناک نیست لطفا یکی جوابم بده

  • ترانه ژانویه 2017 در 15:13

    سلام ایا پولیپ بینی باعث بوی بد دهان می شود ؟

  • سجاد ژانویه 2017 در 15:14

    باسلام.مدتی هست که ی توده چربی مانند روی بینیم ظاهرشده،به دکتر مراجعه نکردم ،بهش دست میزنم جابجا میشه درد داره،لطفا راهنمایی کنید

  • تبسم ژانویه 2017 در 15:14

    سلام عمل پلیپ بینی امکان داره انحراف از بین بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • زهرا ژانویه 2017 در 15:14

    سلام هزینه عمل پولیپ و انحراف بینی چقدره کسی میدونه؟ درضمن دفترچه درمانی نیروهای مسلح هم دارم.

  • زینب ژانویه 2017 در 15:15

    حدود 600 تومان میشه

  • بهمن ژانویه 2017 در 15:15

    سلام.من 4روزه که این عمل رو انجام دادم .میتونم سیگار بکشم!؟خطر ناک نیست!؟

  • بنفشه ژانویه 2017 در 15:16

    پولیپ بینی، رشد توده ای نرم، بدون درد و غیرسرطانی در پوشش داخلی حفرات بینی و یا سینوس ها است. آنها مانند قطرات اشک و یا انگور آویزان می باشند.

  • اشکان ژانویه 2017 در 15:16

    پولیپ بینی می تواند در هر سنی وجود داشته باشد، اما بیشتر در جوانان و میانسالان وجود دارد.

  • شیدا ژانویه 2017 در 15:16

    پولیپ های کوچک بینی، علامتی ندارند. هرچه این پولیپ ها بزرگ تر شوند، علائم آشکارتر می گردد.
    ممکن است این علائم مربوط به سینوزیت مزمن باشد و پولیپ بینی وجود نداشته باشد.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 15:16

    علائم شایع عبارتند از:
    – آبریزش بینی
    – گرفتگی مداوم بینی
    – آبریزش از قسمت عقب بینی
    – کاهش و یا از دست دادن حس بویایی
    – از دست دادن حس چشایی
    – درد صورت و سردرد
    – درد دندان های بالایی
    – احساس فشار در بالای پیشانی و صورت
    – خرناس کردن
    – خارش اطراف چشم ها

    هر گونه شرایطی که باعث بدتر شدن التهاب مزمن در راه هوایی و یا سینوس ها گردد از قبیل عفونت ها و یا آلرژی ها، باعث پیشرفت پولیپ بینی می گردد

  • ناشناس ژانویه 2017 در 15:16

    دانشمندان هنوز علت ایجاد پولیپ بینی را به طور کامل نمی دانند. هنگام داشتن پولیپ، التهاب در غشای مخاطی بینی و سینوس ها بوجود می آید.

    برخی شواهد نشان داده که افراد مبتلا به پولیپ بینی، دارای پاسخ های ایمنی متفاوت هستند و مواد شیمیایی مختلفی در غشای مخاطی بینی نسبت به افراد بدون پولیپ بینی دارند.

    پولیپ بینی ممکن است در هر جایی از سینوس ها و یا راه های هوایی تشکیل شود، اما اغلب آنها در نزدیک چشم ها، بینی و استخوان های چانه قرار دارند.

  • سجاد ژانویه 2017 در 15:16

    هر گونه شرایطی که باعث بدتر شدن التهاب مزمن در راه هوایی و یا سینوس ها گردد از قبیل عفونت ها و یا آلرژی ها، باعث پیشرفت پولیپ بینی می گردد.

  • فرهاد ژانویه 2017 در 15:17

    عوامل تشدید کننده پولیپ بینی عبارتند از:

    – آسم که موجب التهاب و انقباض راه های هوایی می شود.

    – آلرژی به آسپیرین و یا ضددردها نظیر: ایبوپروفن و ناپروکسن

    – آلرژی نسبت به قارچ های موجود در هوا

    – فیبروز سیستیک : تولید و ترشح مخاط ضخیم و چسبنده از غشاهای بینی و سینوس ها.

    – سندروم چرگ اشتراوس ( Churg-Strauss Syndrome) باعث التهاب عروق خونی می شود.

    – سابقه خانوادگی ابتلا به پولیپ بینی

    – تغییرات ژنتیکی خاص در ارتباط با عملکرد سیستم ایمنی

  • بابک ژانویه 2017 در 15:17

    عوارض پولیپ بینی
    – آپنه خواب : در طی خواب، تنفس قطع و وصل می شود.
    – آسم
    – سینوزیت
    – عفونت کاسه چشم
    – مننژیت : التهاب مایعات اطراف مغز و نخاع
    – آنوریسم و لخته شدن خون
    داروها و جراحی برای درمان پولیپ بینی به کار می روند، اما این درمان ها موقتی هستند، زیرا پولیپ ها بعد از درمان، دوباره می توانند تشکیل شوند

  • یاسین ژانویه 2017 در 15:17

    درمان پولیپ بینی
    هدف از درمان عبارت است از کاهش اندازه و یا تعداد پولیپ ها.

    داروها و جراحی برای درمان به کار می روند، اما این درمان ها موقتی هستند، زیرا پولیپ ها بعد از درمان، دوباره می توانند تشکیل شوند.

  • مریم ژانویه 2017 در 15:17

    پولیپ بینی(به انگلیسی: Nasal polyp) توموری غیر سرطانی است که از غشاء مخاطی بینی و سینوس‌ها بطور غیر عادی رشد کرده و با ایجاد حجم در مجرای بینی باعث مشکلات تنفسی می‌شود. از علل بروز پولیپ می‌توان به عوامل آلرژی، عفونت‌ها، و بیماری نادر فیبروز کیستیک اشاره نمود.

  • مظاهر ژانویه 2017 در 15:18

    پولیپ بینی در ۱ الی ۴ درصد افراد وجود دارد و در مردان شایعتر است. معمولاً بصورت برآمدگی گرد یا بیضی در مدخل بینی یا در مخاط ناحیه استخوان پرویزنی بینی از بافت پوششی یا سینوس‌های فکی بوجود می‌آید علت بروز آن در بیشتر مواقع، واکنش به وجود آلرژی و یا عفونت موضعی است. احتمال تشکیل پولیپ بینی در بیماران دچار آسم و آبریزش بینی آلرژیک ۱۶ برابر افرادی عادی است.

    بیماران از آبریزش مداوم و گرفتگی بینی شکایت دارند و ممکنست سردرد و خُرخُرکردن نیز همراه باشد. خونریزی و بویایی‌پریشی نیز از عوارض دیگر است.

  • محمد ژانویه 2017 در 15:18

    علاوه بر درمان علامتی و زمینه‌ای، برای کوچک کردن پولیپ و کاهش التهاب از داروهای ضد التهاب بخصوص کورتیکواستروئیدها استفاده می‌شود. این داروها هم بصورت موضعی و هم عمومی کاربرد دارد. حساسیت به بعضی داروها مانند آسپرین که می‌تواند باعث پولیپ گردد بایستی کنترل شود.

  • پونه ژانویه 2017 در 15:18

    در مواردی که درمان دارویی مؤثر واقع نشود و پولیپ بزرگ باشد لازم است به روش جراحی برداشته شود، هرچند باوجود بیماری‌های زمینه‌ای امکان عود پولیپ زیاد است

  • پروین ژانویه 2017 در 15:18

    پولیپ بینی توده هایی به رنگ قهوه ای مایل به زرد یا صورتی بوده و شبیه قطرات اشک هستند که در اثر التهاب مزمن ناشی از عفونتها (سینوزیتهای مزمن قارچی یا باکتریایی) و یا آلرژی ایجاد می شوند. این توده ها با انسداد نسبی یا کامل حفرات بینی و سینوسها, تنفس از بینی را مشکل یا غیر ممکن می سازند. معمولا انسداد بینی همراه با آبریزش بینی و کاهش حس بویایی بوده و گاهی برای بیمار خرناس در حین خواب ایجاد می کند.

  • پریسا ژانویه 2017 در 15:18

    معمولا افرادی که پولیپ بینی دارند، در جداره ی مجراهای بینی و سینوسی، دچار التهاب مزمن می شوند. اگر دستهای از پولیپهای گسترده در این مسیر باشد، مجراهای بینی بیمار و سینوس های او مسدود خواهد شد. افرادی که پولیپ های کوچکی در بینی دارند هیچ نشانه و علائمی از این بیماری در آن ها وجود نخواهد داشت.

  • علی ژانویه 2017 در 15:19

    دانشمندان هنوز علت ایجاد پولیپ بینی را به طور کامل نمی دانند. هنگام داشتن پولیپ، التهاب در غشای مخاطی بینی و سینوس ها بوجود می آید.

  • غریبه ژانویه 2017 در 15:19

    برخی شواهد نشان داده که افراد مبتلا به پولیپ بینی، دارای پاسخ های ایمنی متفاوت هستند و مواد شیمیایی مختلفی در غشای مخاطی بینی نسبت به افراد بدون پولیپ بینی دارند.

  • هما ژانویه 2017 در 15:19

    پولیپ بینی ممکن است در هر جایی از سینوس ها و یا راه های هوایی تشکیل شود، اما اغلب آنها در نزدیک چشم ها، بینی و استخوان های چانه قرار دارند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.