عوارض و موارد مصرف “کپسول پابا” سفیدی مو چیست

عوارض و موارد مصرف “کپسول پابا” سفیدی مو چیست

کپسول پابا کپسول پابا ,کپسول پابا سفیدی مو,کپسول پابا,کپسول پاباکا,کپسول پابا قیمت,کپسول پابا عوارض,کپسول پابا برای چیست,کپسول پابا 500,کپسول پابا ویتیلیگو توضیحاتی در مورد کپسول پابا تحقیقات نشان می دهد که سفید …

علت و درمان ورم معده و روده با طب سنتی و داروی گیاهی

علت و درمان ورم معده و روده با طب سنتی و داروی گیاهی

علت و درمان ورم معده و روده با طب سنتی و داروی گیاهی در این مطلب از سایت جسارت به علت و درمان ورم معده و روده با طب سنتی و داروی …

اسپاسم ؛ علت و درمان خانگی اسپاسم عضلانی

اسپاسم ؛ علت و درمان خانگی اسپاسم عضلانی

اسپاسم در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد اسپاسم عضلانی و علت و راه درمان آن صحبت کینم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. به تعریف …

تعریق شبانه

تعریق شبانه ،تعریق شبانه نشانه چیست،تعریق شبانه در خواب،تعریق شبانه چیست،تعریق شبانه کودکان،تعریق شبانه در مردان،تعریق شبانه در بارداری،تعریق شبانه نشانه چیست؟،تعریق شبانه ایدز،تعریق شبانه سر،تعریق زیاد شبانه نشانه چیست،عرق سرد شبانه نشانه چیست،تعریق شبانه در خواب نشانه چیست،تعریق شبانه نشانه ی چیست،عرق شبانه نشانه ی چیست

علت تعرق شبانه

آمارها نشان می دهد که پزشکان اغلب با بیمارانی مواجهه می شوند که از تعریق شبانه (night sweat) شکایت دارند. تعریق شبانه مشکلی است که در آن فرد موقع خواب، احساس گرما و حرارت زیادی می کند و در اثر این گرما، خیلی عرق می کند، طوری که بالش، ملحفه و تشک او از عرق خیس می شود و این تعریق زیاد در اثر گرمای هوای اتاق نیست. پس تعریق شبانه همان تعریق زیاد در خواب است.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد تعریق شبانه صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

اطلاعاتی در مورد تعریق شبانه

اگرچه تعریق شبانه مشکلی آزاردهنده است، ولی معمولا در اثر یک بیماری رخ نمی دهد. اگر هوای اتاق خواب شما گرم باشد و یا موقع خواب لباس زیادی بپوشید، مطمئناً در خواب عرق خواهید کرد و این مسئله طبیعی است. تعریق شبانه در حقیقت مشکلی است که در آن فرد در طی خواب، احساس گرما و حرارت زیاد می کند و در اثر این گرما، خیلی عرق می کند، طوری که بالش، ملحفه و تشک او از عرق خیس می شود و این تعریق زیاد در اثر گرمای هوای اتاق نیست. در یک مطالعه روی 2267 بیمار، 41 درصد آن ها بیان کردند که در طی یک ماه قبل دچار تعریق زیاد در خواب شده اند. لذا این مشکل در بین افراد شایع است. توجه به این مسئله مهم است که جدا کردن و تشخیص حالت گرگرفتگی (احساس گرما و قرمزی صورت و یا بالاتنه) از تعریق زیاد شبانه سخت است. علل زیادی باعث تعریق زیاد در خواب می شوند. پزشک باید در مورد وضعیت سلامتی و بیماری های شما سوال کند و آزمایش های لازم را تجویز نماید تا تشخیص دهد که آیا یک بیماری باعث تعریق زیاد شبانه در شما شده است یا نه؟

تعریق شبانه چیست

عرق کردن شبانه یا عرق کردن در خواب عارضه‌ای شایع میان زنان و مردان است. بیماری‌ها و اختلال‌های زیادی وجود دارند که باعث ایجاد آن می‌شوند. به‌عنوان مثال زنان نزدیک به دوران یائسگی یا زنان یائسه، مصرف بعضی داروها، مشکلات هورمونی مربوط‌به کمبود تستوسترون، میزان قند خون پایین و مشکلات عصبی. شاید نشانه‌های دیگری مثل تب و لرز، سردشدن بدن، خشکی واژن یا تغییر خلق‌وخو را بسته به علت این عارضه، شاهد باشید. دلایلی مثل عفونت و سرطان چندان تأثیری روی بروز این مشکل ندارند. پزشک‌ها می‌توانند علت دقیق این عارضه را تشخیص دهند.

علت عرق کردن شبانه چیست؟

پزشک‌ها در مراحل اولیه درمان بیماری شاهد شکایت بیماران از عرق کردن شبانه هستند. عرق کردن در خواب به هر نوع افزایش تعرق بدن در طول شب گفته می‌شود. البته اگر دمای رختخواب شما بالا باشد یا اینکه لباس زیادی بپوشید، عرق کردن کاملا طبیعی است. برای ایجاد تفاوت بین عرق کردن شبانه ناشی از مشکلات پزشکی و عرق کردنی که به علت گرمای محیط به وجود می‌آید، دکترها عرق کردن شبانه را شرایطی می‌دانند که سبب می‌شود تا رختخواب شما به‌شدت خیس شود. در مطالعه‌ای که روی ۲۲۶۷ بیمار صورت گرفته بود، مشخص شد ۴۱ درصد آنها ماه قبل دچار عرق کردن شبانه شده بودند، بنابراین عرق کردن شبانه در بین آنها عمومیت داشت. البته باید بین سرخ‌شدن بینی و صورت نیز هنگام خواب و عرق کردن در خواب تفاوت قائل شد. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد. برای تشخیص علت اصلی وقوع آن در یک بیمار، پزشک باید به تاریخچه‌ی بیماری‌های فرد دسترسی داشته باشد و برای تشخیص علت اصلی، دستور انجام آزمایش پزشکی بدهد.

تعریق شبانه ناشی از یائسگی

گرگرفتگی در اثر یائسگی می تواند در شب رخ دهد و باعث تعریق زیاد در زنان یائسه گردد. این موضوع یکی از علل شایع تعریق در زنان است.

تعریق شبانه ناشی از تعریق زیاد ناشناخته

تعریق زیاد ناشناخته حالتی است که در آن بدن همیشه و بدون علت مشخصی، عرق زیادی تولید می کند.

تعریق شبانه ناشی از بیماری های عفونی

سل یک بیماری عفونی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود. همچنین عفونت های باکتریایی مثل اندوکاردیت (عفونت دریچه های قلب)، استئومیلیت (عفونت استخوان) و آبسه (دمل چرکی) نیز باعث تعریق شبانه می شوند. تعریق شبانه یکی از علائم بیماری ایدز نیز است. تب مالت یا بروسلوز نیز یک عفونت باکتریایی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود.

تعریق شبانه ناشی از سرطان ها

تعریق شبانه یکی از علائم زودرس برخی سرطان هاست. بیشترین سرطانی که باعث تعریق شبانه می شود، سرطان بافت لنفاوی یا لنفوم است، مثل لنفوم هوچکین و لنفوم غیر هوچکین. اما افرادی که نمی دانند دچار سرطان هستند، علائم دیگری نیز دارند مثل کاهش وزن بی دلیل و تب. لوسمی که نوعی سرطان خون است نیز باعث تعریق شبانه می شود.

تعریق شبانه ناشی از داروها

مصرف برخی داروها نیز باعث تعریق شبانه می شود. داروهای ضدافسردگی از رایج ترین داروهایی هستند که منجر به تعریق شبانه می شوند. 8 تا 22 درصد افرادی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند، دچار تعریق شبانه می شوند. سایر داروهای مربوط به بیماری های روانی نیز باعث تعریق شبانه می شوند. داروهای کاهش دهنده تب مثل آسپیرین و استامینوفن نیز گاهی اوقات باعث تعریق زیاد می شوند. داروهای زیادی هستند که می توانند باعث گرگرفتگی و تعریق شوند. هورمون درمانی یعنی مصرف داروهایی که میزان هورمون های بدن را تنظیم می کنند نیز باعث تعریق شبانه می شود. داروهای کاهش دهنده قند خون نیز باعث تعریق شبانه می شوند.

تعریق شبانه ناشی از هیپوگلیسمی

کاهش قندخون یا هیپوگلیسمی نیز باعث تعریق زیاد می شود. بیماران دیابتی که انسولین و یا داروی قند مصرف می کنند، ممکن است در خواب دچار کاهش قندخون و در نتیجه تعریق شوند.

تعریق شبانه ناشی از اختلالات هورمونی

تعریق زیاد یا گرگرفتگی می تواند در اختلالات هورمونی مختلفی دیده شود، مثل سندرم کارسینوئید، پرکاری تیروئید و فئوکروموسیتوم. فئوکروموسیتوم، توموری خوش خیم در غده فوق کلیه است که باعث ترشح بیش از حد هورمون های اپی نفرین و نوراپی نفرین می شود. بالا رفتن این هورمون ها در خون باعث رنگ پریدگی، تند شدن ضربان قلب، تعریق زیاد، ضعف، سردرد و افزایش فشار خون می شود.سندرم کارسینوئید مجموعه ای از علائم ناشی از ترشح هورمون سروتونین و سایر مواد از تومورهای کارسینوئید دستگاه گوارش است. علائم آن شامل گرگرفتگی صورت، اسهال، تعریق زیاد، تندی ضربان قلب و افت ناگهانی فشارخون است. 

تعریق شبانه ناشی از بیماری های مغز و اعصاب

برخی بیماری های عصبی مانند دیس رفلکسی اعصاب خودکار (در اثر تحریک در پایین سطح ضایعه نخاعی در بیماران نخاعی به وجود می آید)، سیرنگومیلی (کیست پر از مایع در نخاع) ، سکته مغزی، آسیب اعصاب خودکار می توانند باعث تعریق زیاد شوند. البته این موارد شایع نیست.

مراجعه به پزشک

اول باید مطمئن شوید که هوای اتاق خواب شما گرم نباشد، یا لباس زیادی موقع خواب نپوشید و یا رختخواب شما گرم نباشد (جنس ملحفه و تشک و بالش). اگر این موارد وجود نداشت و تعریق زیاد در خواب ویژگی های زیر را داشت، نزد پزشک بروید: – همیشه دچار تعریق شبانه بودید. – مانع از خوابیدن شما می شد. – همراه با تب و سایر علائمی مانند کاهش وزن بی دلیل بود.

درمان تعریق شبانه چیست

درمان این عارضه به علل بروز آن بستگی دارد. به‌طور خلاصه عرق کردن شبانه مشکل حادی نیست. اما گاهی اوقات نشانه‌های پنهانی پشت آن وجود دارد. افرادی که بدون دلیل دچار این مشکل می‌شوند، باید به پزشک مراجعه کنند.

رابطه تعریق در خواب و مشکلات قلبی و عروقی

– نتایج تحقیقی که در سال 2014 در همین زمینه انجام‌ شده نشان می‌دهد که زنان میانسالی که معمولا دچار تعریق شبانه می‌شوند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی قرار دارند. در واقع مشخص شد که زنان دارای اضافه‌ وزن، فشارخون بالا و زنانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، بیشتر از سایر زنان ممکن است تعریق شبانه را تجربه کنند. تمام این موارد ارتباط مستقیمی با بیماری‌های قلبی‌ عروقی دارند و همین موضوع رابطه میان تعریق شبانه و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی را مشخص می‌کند.

رابطه تعریق شبانه و ایدز

برخی افراد مبتلا به ایدز در حدی از تعریق شبانه رنج می‌برند که پس از بیداری تمام ملافه‌ها، لباس‌ خواب و حتی رختخواب هم کاملا خیس می‌شود. در یکی، دو هفته اول پس از آلوده‌ شدن به ویروس HIV، بسیاری از افراد عوارضی مشابه به بیماری آنفولانزا را تجربه‌ کرده و از تعریق شبانه شدید رنج می‌برند. پس از این دوره اولیه هم به‌ دلیل مبارزه بدن با این عامل خارجی، شاهد بروز انواع بیماری‌های مختلف در این بیماران هستیم که می‌توان به لرز و همچنین حساسیت‌های پوستی اشاره کرد. بنابراین در صورتی‌ که فکر می‌کنید در خطر آلوده‌ شدن به ویروس HIV قرار داشته‌اید و به‌ تازگی علائمی مثل بیماری آنفولانزا یا تعریق‌های شبانه را تجربه می‌کنید، بهتر است سریع‌تر با یک پزشک متخصص دراین‌باره مشورت کنید.

تعریق شبانه ناشی از پرکاری تیروئید

یک وضعیت شناخته شده از وجود هورمون های تیروئیدی بالا در خون می باشد. در این وضعیت، میزان سوخت و ساز بدن افزایش می یابد. بنابراین یکی از نشانه های این بیماری تعریق زیاد در تمام روز و بخصوص در شب هنگام می باشد. توصیه می شود که افراد مبتلا به تعریق شدید شبانه حتما یک آزمایش تیروئید برای اطمینان از سلامت تیروئید خود انجام دهند و در صورتی که مشکل پرکاری تیروئید داشتند، حتما داروها، آب و مایعات لازم را منطبق با توصیه پزشک خود مصرف نمایند.

تعریق شبانه ناشی از جهش ژنتیکی

در مطالعه انجام شده، متخصصان نرخ افزایش یافته نشانه های وازومتر(تعریق شبانه به همراه گرگرفتگی) را به جهش ژنتیکی خاصی در زنان مرتبط دانسته اند. این تنوع ژن به بخشی از مغز زنان ارتباط داده شده است که هورمون های خاصی را کنترل می کند و می تواند بر روی باروری و بلوغ تاثیر داشته باشد. نویسندگان این مطالعه بر این باورند که هنوز نمی توان تنوع ژنی را با شرایط خاص یا خطرات موجود برای سلامتی مرتبط دانست و تحقیقات بیشتری نیاز است.

بیشتر بخوانید : خارش شبانه ♥ سرفه های شبانه

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 خرداد 1397

50 دیدگاه

  • رویا ژانویه 2017 در 11:19

    اگرچه تعریق شبانه مشکلی آزاردهنده است، ولی معمولا در اثر یک بیماری رخ نمی دهد.

  • شیدا ژانویه 2017 در 11:19

    اگر هوای اتاق خواب شما گرم باشد و یا موقع خواب لباس زیادی بپوشید، مطمئناً در خواب عرق خواهید کرد و این مسئله طبیعی است.

  • شکوه ژانویه 2017 در 11:20

    تعریق شبانه در حقیقت مشکلی است که در آن فرد در طی خواب، احساس گرما و حرارت زیاد می کند و در اثر این گرما، خیلی عرق می کند، طوری که بالش، ملحفه و تشک او از عرق خیس می شود و این تعریق زیاد در اثر گرمای هوای اتاق نیست.

  • شهاب ژانویه 2017 در 11:20

    در یک مطالعه روی 2267 بیمار، 41 درصد آن ها بیان کردند که در طی یک ماه قبل دچار تعریق زیاد در خواب شده اند. لذا این مشکل در بین افراد شایع است.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 11:20

    توجه به این مسئله مهم است که جدا کردن و تشخیص حالت گرگرفتگی (احساس گرما و قرمزی صورت و یا بالاتنه) از تعریق زیاد شبانه سخت است.

  • رویا ژانویه 2017 در 11:20

    علل زیادی باعث تعریق زیاد در خواب می شوند. پزشک باید در مورد وضعیت سلامتی و بیماری های شما سوال کند و آزمایش های لازم را تجویز نماید تا تشخیص دهد که آیا یک بیماری باعث تعریق زیاد شبانه در شما شده است یا نه؟

  • غریبه ژانویه 2017 در 11:20

    گرگرفتگی در اثر یائسگی می تواند در شب رخ دهد و باعث تعریق زیاد در زنان یائسه گردد. این موضوع یکی از علل شایع تعریق در زنان است.

  • غریبه ژانویه 2017 در 11:21

    تعریق زیاد ناشناخته حالتی است که در آن بدن همیشه و بدون علت مشخصی، عرق زیادی تولید می کند.

  • رضا ژانویه 2017 در 11:21

    سل یک بیماری عفونی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود. همچنین عفونت های باکتریایی مثل اندوکاردیت (عفونت دریچه های قلب)، استئومیلیت (عفونت استخوان) و آبسه (دمل چرکی) نیز باعث تعریق شبانه می شوند. تعریق شبانه یکی از علائم بیماری ایدز نیز است.

    تب مالت یا بروسلوز نیز یک عفونت باکتریایی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 11:21

    تعریق شبانه یکی از علائم زودرس برخی سرطان هاست. بیشترین سرطانی که باعث تعریق شبانه می شود، سرطان بافت لنفاوی یا لنفوم است، مثل لنفوم هوچکین و لنفوم غیر هوچکین. اما افرادی که نمی دانند دچار سرطان هستند، علائم دیگری نیز دارند مثل کاهش وزن بی دلیل و تب.

  • رضا ژانویه 2017 در 11:21

    لوسمی که نوعی سرطان خون است نیز باعث تعریق شبانه می شود.

  • بابک ژانویه 2017 در 11:22

    مصرف برخی داروها نیز باعث تعریق شبانه می شود.

    داروهای ضدافسردگی از رایج ترین داروهایی هستند که منجر به تعریق شبانه می شوند. 8 تا 22 درصد افرادی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند، دچار تعریق شبانه می شوند.

    سایر داروهای مربوط به بیماری های روانی نیز باعث تعریق شبانه می شوند.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 11:22

    داروهای کاهش دهنده تب مثل آسپیرین و استامینوفن نیز گاهی اوقات باعث تعریق زیاد می شوند. داروهای زیادی هستند که می توانند باعث گرگرفتگی و تعریق شوند.

  • لعیا ژانویه 2017 در 11:22

    هورمون درمانی یعنی مصرف داروهایی که میزان هورمون های بدن را تنظیم می کنند نیز باعث تعریق شبانه می شود.

    داروهای کاهش دهنده قند خون نیز باعث تعریق شبانه می شوند.

  • لاله ژانویه 2017 در 11:22

    کاهش قندخون یا هیپوگلیسمی نیز باعث تعریق زیاد می شود. بیماران دیابتی که انسولین و یا داروی قند مصرف می کنند، ممکن است در خواب دچار کاهش قندخون و در نتیجه تعریق شوند.

  • قادر ژانویه 2017 در 11:22

    اختلالات هورمونی: تعریق زیاد یا گرگرفتگی می تواند در اختلالات هورمونی مختلفی دیده شود، مثل سندرم کارسینوئید، پرکاری تیروئید و فئوکروموسیتوم.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 11:23

    فئوکروموسیتوم، توموری خوش خیم در غده فوق کلیه است که باعث ترشح بیش از حد هورمون های اپی نفرین و نوراپی نفرین می شود. بالا رفتن این هورمون ها در خون باعث رنگ پریدگی، تند شدن ضربان قلب، تعریق زیاد، ضعف، سردرد و افزایش فشار خون می شود.

  • کاملیا ژانویه 2017 در 11:23

    سندرم کارسینوئید مجموعه ای از علائم ناشی از ترشح هورمون سروتونین و سایر مواد از تومورهای کارسینوئید دستگاه گوارش است. علائم آن شامل گرگرفتگی صورت، اسهال، تعریق زیاد، تندی ضربان قلب و افت ناگهانی فشارخون است.

  • سارا ژانویه 2017 در 11:23

    برخی بیماری های عصبی مانند دیس رفلکسی اعصاب خودکار (در اثر تحریک در پایین سطح ضایعه نخاعی در بیماران نخاعی به وجود می آید)، سیرنگومیلی (کیست پر از مایع در نخاع) ، سکته مغزی، آسیب اعصاب خودکار می توانند باعث تعریق زیاد شوند. البته این موارد شایع نیست.

  • ساجده ژانویه 2017 در 11:23

    اول باید مطمئن شوید که هوای اتاق خواب شما گرم نباشد، یا لباس زیادی موقع خواب نپوشید و یا رختخواب شما گرم نباشد (جنس ملحفه و تشک و بالش). اگر این موارد وجود نداشت و تعریق زیاد در خواب ویژگی های زیر را داشت، نزد پزشک بروید:

    – همیشه دچار تعریق شبانه بودید.

    – مانع از خوابیدن شما می شد.

    – همراه با تب و سایر علائمی مانند کاهش وزن بی دلیل بود.

  • ترانه ژانویه 2017 در 11:24

    سلام دختر من نه سالشه چند وقتی هست که یک دفعه از خواب میپره وتمام سرش خیس عرقه ومیگه حالم خوب نیست ومیلرزه وقسمت بالای پیراهنش رو که نزدیک گلوشه هی میکشه وگریه میکنه وچند دقیقه بعد اروم میشه ومیخوابه باید پیش کی برم بای این مشکل چه دکتری

  • پ ژانویه 2017 در 11:24

    سلام من بیماری کلستازراجعبه کبد دارم مدت دو ساله که در خواب تعریق سر و صورت دارم در ضمن هورمون پرولاکتین خیلی بالاست. لطفاً راهنمایم کنید سن

  • پونه ژانویه 2017 در 11:24

    سلام من بیماری کلستازراجعبه کبد دارم مدت دو ساله که در خواب تعریق سر و صورت دارم در ضمن هورمون پرولاکتین خیلی بالاست. لطفاً راهنمایم کنید سن

  • پروانه ژانویه 2017 در 11:24

    من موقعی كه سرما میخورم خیلی در خواب سرم خیس می شه دلیلش چیه

  • حسین ژانویه 2017 در 11:25

    سلام دوستان باور بفرماییداکثرا برمیگرده به نوع غذای مصرفی شما 1_ادویجات 2_زعفران وامثال آن خلاصه به مزاج وسیستم بدنتان برمیگرده.بگردین ببینید چه میخورید که اینجوری میشید.

  • شورانگیز ژانویه 2017 در 11:25

    سلام دختر من ٢ سالشه موقع خواب به قدری عرق میكنه كه بالشت زیر سرش خیس میشه علتش چیه؟

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 11:25

    سلام همسرم 30 سالشه وقتی میخوابه از ناحیه پیشانی عرق سرد میکنه علت این عرق سرد چیست؟

  • اشکان ژانویه 2017 در 11:26

    تعریق زیاد ناشناخته حالتی است که در آن بدن همیشه و بدون علت مشخصی، عرق زیادی تولید می کند.

  • نوید ژانویه 2017 در 11:26

    سلام همسرم موقعی که رو تخت میخوابه کلا جاش خیس اب میشه انگار پارچ اب خالی کردی دمای اطاقم معمولی ؛اما رو فرش یا دقیق تر بگم رو زمین میخوام تعرق نمیکنه ایا مشکلی دارند وهمین طور به چه پزشک متخصصی مراجعه کنیم جواب لطفا به ایمیلم بفرستید با تشکر فراوان

  • فرخنده ژانویه 2017 در 11:26

    باسلام.همسر من توی خواب خیلی عرق میکنه

  • لیلا ژانویه 2017 در 11:27

    تعریق شبانه در حقیقت مشکلی است که در آن فرد در طی خواب، احساس گرما و حرارت زیاد می کند و در اثر این گرما، خیلی عرق می کند، طوری که بالش، ملحفه و تشک او از عرق خیس می شود و این تعریق زیاد در اثر گرمای هوای اتاق نیست. در ادامه با هم مهمترین دلایل تعرق های ناگهانی شبانه آشنا خواهید شد:

  • یاور ژانویه 2017 در 11:27

    بیماری های عفونی: سل یک بیماری عفونی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود. همچنین عفونت های باکتریایی مثل اندوکاردیت، استئومیلیت (عفونت استخوان) و آبسه نیز باعث تعریق شبانه می شوند. تعریق شبانه یکی از علائم بیماری ایدز نیز است. تب مالت یا بروسلوز نیز یک عفونت باکتریایی است که باعث تعریق زیاد در خواب می شود.

  • لیلا ژانویه 2017 در 11:27

    سرطان ها: تعریق شبانه یکی از علائم زودرس برخی سرطان هاست. بیشترین سرطانی که باعث تعریق شبانه می شود، سرطان بافت لنفاوی یا لنفوم است، مثل لنفوم هوچکین و لنفوم غیر هوچکین. اما افرادی که نمی دانند دچار سرطان هستند، علائم دیگری نیز دارند مثل کاهش وزن بی دلیل و تب. لوسمی که نوعی سرطان خون است نیز باعث تعریق شبانه می شود.

  • غریبه ژانویه 2017 در 11:27

    داروها: مصرف برخی داروها نیز باعث تعریق شبانه می شود. داروهای ضدافسردگی از رایج ترین داروهایی هستند که منجر به تعریق شبانه می شوند. 8 تا 22 درصد افرادی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند، دچار تعریق شبانه می شوند. سایر داروهای مربوط به بیماری های روانی نیز باعث تعریق شبانه می شوند.

  • فرانک ژانویه 2017 در 11:28

    هیپوگلیسمی: کاهش قندخون یا هیپوگلیسمی نیز باعث تعریق زیاد می شود. بیماران دیابتی که انسولین و یا داروی قند مصرف می کنند، ممکن است در خواب دچار کاهش قندخون و در نتیجه تعریق شوند.

  • برنا ژانویه 2017 در 11:28

    اختلالات هورمونی: تعریق زیاد یا گرگرفتگی می تواند در اختلالات هورمونی مختلفی دیده شود، مثل سندرم کارسینوئید، پرکاری تیروئید و فئوکروموسیتوم.

  • محمد ژانویه 2017 در 11:28

    بیماری های مغز و اعصاب: برخی بیماری های عصبی مانند دیس رفلکسی اعصاب خودکار (در اثر تحریک در پایین سطح ضایعه نخاعی در بیماران نخاعی به وجود می آید)، سیرنگومیلی (کیست پر از مایع در نخاع) ، سکته مغزی، آسیب اعصاب خودکار می توانند باعث تعریق زیاد شوند. البته این موارد شایع نیست.

  • شایان ژانویه 2017 در 11:28

    سلام ، من شبها تمام بدنم عرق مى كند ، مى خواستم دليل اينو بدونم . خياى ممنون ، با تشكر زياد

  • باران ژانویه 2017 در 11:29

    همسر بنده هم در شب تعریق زیادی دارد؛ طوری که پتویش هم خیس مبشود…. لطفا راهنمایی کنید…. مرسی.

  • سارا ژانویه 2017 در 11:29

    سلام پسر بچه چهار ساله ای دارم که حتی در سرمای زمستان هم هنگام خواب سرش به شدت عرق میکند به حدی که لباسهایش راعوض میکنیم وسرش را با سشوار خشک میکنیم برای اطمینان از سلامتی اش به چه متخصصی مرجعه کنیم لطفا راهنمایی کنید

  • سجاد ژانویه 2017 در 11:29

    باسلام .ممنون از مطالب خوبتون.

  • قمر ژانویه 2017 در 11:29

    همسر من هم دچار این مشکل هست لطفا راهنمایی کنید برای بهبود این وضعیت باید به چه پزشک متخصصی مراجعه کنیم؟!

  • مائده ژانویه 2017 در 11:30

    سلام كودكي چهارساله دارم كه شبها إز ناحيه. سر عرق ميكنه طوري كه بالشت خيس ميشود لطفأ مرا راهنمايي بفرماييد .باتشكر

  • برنا ژانویه 2017 در 11:30

    من خیلی عرق میکن مخصوصا تو گردنم

  • بهناز ژانویه 2017 در 11:30

    سلام خسته نباشید. منم هم چنین مشکلی دارم با کمترین تحرک خیلی خیلی عرق میکنم

  • مائده ژانویه 2017 در 11:31

    سلام خسته نباشید. منم هم چنین مشکلی دارم با کمترین تحرک خیلی خیلی عرق میکنم

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 11:31

    من خیلی عرق میکنم مخصوصا تو گردنم /قرصهای ضد افسردگی میخورم/ گاه به گاه قند خونم پایین میاد -مشکل از کجاست 46 سالم.

  • دریا ژانویه 2017 در 11:31

    با سلام دختر چهارساله ای دارم که هنگام خواب از ناحیه سر به قدری عرق میکنه که حتی بالشتش خیس میشه لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

  • رضا ژانویه 2017 در 11:32

    سلام خسته نباشید.اقای دکتر از ناحیه سر بیش از حد عرق میکنم بالشم خیس میشه شبها و روزا این مشکلو دارم ازمایش تیرویید هم دادم مشکلی نیس

  • سما ژانویه 2017 در 11:32

    باسلام وخسته نباشین من پسربچه دارم 3سال دارد که درخواب عرق میکند فقط سرگردنش لطفن راه نمای بفرماید

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.