عوارض و بهترین زمان مصرف کپسول فلوکستین 20 چیست

عوارض و بهترین زمان مصرف کپسول فلوکستین 20 چیست

کپسول فلوکستین کپسول فلوکستین ,کپسول فلوکستین 20 میلی گرمی,کپسول فلوکستین 20,کپسول فلوکستین ۲۰,کپسول فلوکستین چیست؟,کپسول فلوکستین برای چیست,کپسول فلوکستین ۱۰ توضیحاتی در مورد کپسول فلوکستین همانطور که می دانید فلوکستین دارویی نام …

۴۰ روش مفید و اصولی برای ترک خود ارضایی

۴۰ روش مفید و اصولی برای ترک خود ارضایی

۴۰ روش مفید و اصولی برای ترک خود ارضایی غریزه جنسی یکی از قویترین غرایز در بشر است، در جامعه ما، ما بین بلوغ جنسی در دختران و پسران تا سن ازدواج …

راه درمان سرفه خشک در نوزادان و کودکان زیر یکسال در طب سنتی در خواب خانه

راه درمان سرفه خشک در نوزادان و کودکان زیر یکسال در طب سنتی در خواب خانه

راه درمان سرفه خشک در نوزادان و کودکان زیر یکسال در طب سنتی در خواب خانه راه درمان سرفه خشک در نوزادان و کودکان زیر یکسال در طب سنتی در خواب خانه …

گرفتگی بینی

گرفتگی بینی ،گرفتگی بینی نوزاد،گرفتگی بینی نوزاد در سرماخوردگی،گرفتگی بینی کودکان،گرفتگی بینی در بارداری و جنسیت،گرفتگی بینی و تنگی نفس،گرفتگی بینی بعد از عمل،گرفتگی بینی کودک،گرفتگی بینی هنگام خواب،گرفتگی بینی نوزادان،گرفتگی بینی نوزاد یک ماه،گرفتگی بینی نوزاد 5 ماهه،گرفتگی بینی نوزاد در شب

گرفتگی بینی ،گرفتگی بینی نوزاد،گرفتگی بینی نوزاد در سرماخوردگی،گرفتگی بینی کودکان

به گزارش سایت جسارت درمان گرفتگی بینی به سرعت و یا درمان سریع و فوری گرفتگی بینی بهتر است از راههای خانگی و روش های طبیعی باشد که قبلا استفاده شده و تاثیر آن ها ثابت گردیده است. هرچند استفاده از دارو ها و قطره های بینی تاثیراتی دارند اما مزیت درمان های خانگی و سنتی کم عوارض بودن و حتی گاهی بی عارضه بودن انهاست. یکی از اشتباهاتی که مردم اغلب در این مواقع انجام می دهند، دائما فین کردن یا بالا کشیدن مخاط بینی است این کار مشکل گرفتگی بینی را تشدید می کند چون مخاطی که از این طریق به بینی می رود می تواند موجب بروز عفونت شود.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد گرفتگی بینی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

علل گرفتگی بینی

آلرژی

سرماخوردگی

آنفولانزا

انحراف بینی

حساسیت دارویی

سینوزیت

پولیپ بینی

بارداری

درمان گرفتگی بینی با دمنوش گوجه فرنگی تند

این روش یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای تسکین گرفتگی بینی است، زیرا می‌تواند به بهبود جریان مخاط داخل مجاری بینی کمک کند. دمنوش گوجه فرنگی تند به خاطر دارا بودن مواد اولیه‌ی سالمی نظیر آب گوجه فرنگی، سیر، و لیمو برای تقویت دستگاه ایمنی نیز بسیار مفید است. الف. یک فنجان آب گوجه فرنگی را به همراه ۲ حبه سیر (خرد شده)، ۲ الی ۳ قاشق چای خوری آب لیموی تازه، نصف قاشق چای خوری سس تند (اگر سس تند در اختیار نداشتید، می‌توانید از یک چهارم قاشق چای خوری فلفل هندی استفاده کنید)، و مقداری نمک دریایی را داخل یک ظرف بریزید و بجوشانید. ب. این دمنوش را به مدت چند روز، روزی دو بار به صورت گرم و به آرامی بنوشید. هم‌چنین غذاها و خوراکی‌های بسیار تند بخورید و هنگام تهیه‌ و پخت غذاها، ادویه‌هایی نظیر زنجبیل، سیر، پیاز، و فلفل قرمز را به مقدار بیش‌تری به کار ببرید. هم‌چنین می‌توانید سوپ مرغ نیز نوش جان کنید.

درمان گرفتگی بینی با سیر

استفاده از سیر یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای کاهش گرفتگی بینی است. خواص ضد ویروسی، ضد باکتری، و ضد قارچی سیر به مبارزه علیه عفونت تنفسی عامل گرفتگی بینی کمک می‌کنند. سیر هم‌چنین به کنترل تولید بیش از اندازه‌ی مخاط و پیشگیری از عفونت کمک می‌نماید. سیر حتی باعث تسریع در فرایند بهبود بیماری می‌شود،‌ زیرا این حبه‌ی پرخاصیت یک داروی تقویت کننده‌ی طبیعی برای دستگاه ایمنی بدن است. الف. ۲ تا ۳ حبه سیر را در ظرفی حاوی یک فنجان آب بجوشانید. هم‌چنین می‌توانید نصف قاشق چای خوری پودر زردچوبه به آن اضافه کنید. این نوشیدنی را روزی دو بار بنوشید تا گرفتگی بینی‌تان بر طرف شود. ب. خوردن سیر تازه نیز می‌تواند به رفع گرفتگی و ناراحتی بینی کمک کند. پ. هم‌چنین برای پیشگیری و کاهش دفعات گرفتگی بینی می‌توان به صورت مرتب از مکمل‌های سیر استفاده نمود. ولی همیشه پیش از مصرف هر گونه مکمل با پزشک مشورت کنید.

خواص و فواید “سیر” برای درمان بیماری ها

درمان گرفتگی بینی با سرکه سیب

استفاده از سرکه سیب یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای درمان گرفتگی بینی به شمار می‌رود. سرکه سیب مانند یک داروی ضد احتقان طبیعی عمل می‌کند که به در هم شکستن مخاط انباشته شده در حفره‌ی بینی کمک می‌نماید و به طرز عالی گرفتگی بینی‌تان را درمان می‌کند. هم‌چنین پتاسیم موجود در سرکه سیب به خشک شدن آبریزش بینی کمک می‌کند. به علاوه، سرکه سیب که غنی از مواد مغذی فراوانی است، برای سلامت عمومی و تقویت دستگاه ایمنی بدن‌تان نیز مفید است. الف. ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و تصفیه نشده و ۱ قاشق غذاخوری عسل خام را در یک فنجان آب گرم مخلوط کنید. این ترکیب را به مدت چند روز، روزی ۲ الی ۳ مرتبه نوش جان کنید. ب. هم‌چنین، مقداری آب و سرکه سیب خام و تصفیه نشده را به میزان مساوی در یک ظرف بریزید. این محلول را بجوشانید و بخارات آن را استنشاق نمایید. حین استنشاق بخار چشمان‌تان را ببندید، در غیر این صورت چشم‌های‌تان دچار سوزش خواهند شد. این کار را روزی ۲ الی ۳ مرتبه، یا بر حسب نیاز انجام دهید.

طرز تهیه و خواص سرکه سیب برای مو لاغری پوست شوره سر

درمان گرفتگی بینی با شنبلیله

شنبلیله به پاکسازی مجرای بینی و مرطوب نگه داشتن مخاط بینی کمک شایانی کند. برای این منظور باید یک تا ۲ قاشق چای‌خوری دانه شنبلیله خرد شده را در یک لیوان آب جوش بریزید سپس آن را دَم و روزانه ۲ تا سه بار میل کنید.

درمان گرفتگی بینی با روغن اوکالیپتوس

روغن اوکالیپتوس به خاطر خواص ضد احتقانی و ضد التهابی‌اش برای افرادی که از گرفتگی بینی رنج می‌برند، بسیار مفید است. این ماده به تمیز شدن مجاری هوا کمک می‌کند و هم‌چنین به عنوان یک داروی طبیعی آرام‌کننده‌ی سرفه عمل می‌کند. الف. ۳ تا ۵ قطره از روغن اوکالیپتوس را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش بریزید. حوله‌ای روی سرتان بکشید و به آرامی بخارات متصاعد از آب جوش را از راه بینی و فقط به مدت ۲ دقیقه (نه بیش‌تر) استنشاق کنید. در طول انجام این کار چشم‌های‌تان را ببندید. این کار را روزی دو بار انجام دهید. ب. هم‌چنین می‌توانید ۱ تا ۲ قطره از روغن معطر اوکالیپتوس را روی دستمال تمیزی بچکانید و در طول روز چند دفعه آن را استنشاق کنید. حتی می‌توانید چند قطره روغن اوکالیپتوس را روی بالش‌تان بچکانید؛ به این ترتیب حتی وقتی در خواب عمیق هستید می‌توانید آن را استنشاق نمایید. پ. رایحه درمانی در حمام: چند قطره از روغن معطر اوکالیپتوس را در آب وان حمام‌تان بریزید و روزی ۱۵ دقیقه از این حمام معطر لذت ببرید.

درمان گرفتگی بینی با بخور

استنشاق بخار یا بخور دادن از دیگر درمان‌های خانگی محبوب برای تسکین سریع گرفتگی بینی به شمار می‌رود. بخور مانند یک داروی اکسپکتورانت طبیعی عمل می‌کند و گرفتگی بینی‌تان را باز می‌نماید؛ به علاوه، باعث روان شدن مجاری تنفسی می‌شود که در اثر گرفتگی بینی یا بیماری تحریک‌ شده‌‌اند. می‌توانید هر یک از این راه‌های درمانی را روزانه ۲ الی ۴ مرتبه انجام دهید. سرتان را به اندازه‌ی طول بازوی‌تان از آب جوش دور نگه دارید و حوله‌ای را روی سرتان بکشید تا بخار پخش نشود. الف. چند قطره روغن معطر نعناع فلفلی یا اوکالیپتوس را در آب جوش بریزید بخار آن را به مدت ۱۰ دقیقه استنشاق کنید. ب. ۱ قاشق غذاخوری دانه‌های خرد شده‌ی زنیان رومی را در آب جوش بریزید. حدود ۱۰ دقیقه بخارات متصاعد از آن را استنشاق کنید. پ. هم‌چنین استنشاق بخار از رطوبت‌ساز یا حمام داغ نیز به کاهش گرفتگی بینی کمک می‌کند. توجه: استنشاق بخار به طور کلی برای کودکان خردسال (زیر ۱۲ سال) توصیه نمی‌شود، زیرا باعث سوختن پوست لطیف‌شان می‌شود. هم‌چنین، بخور ممکن است برای زنان باردار، آن‌هایی که از بیماری فشار خون بالا رنج می‌برند، و آن‌هایی که دچار مشکل قلبی یا اختلالات دستگاه عصبی مرکزی هستند نیز مناسب نباشد.

درمان گرفتگی بینی با زنجبیل

استفاده از زنجبیل نیز از دیگر درمان‌های خانگی موثر و آسان برای درمان گرفتگی بینی است. زنجبیل دارای قابلیت آنتی‌اکسیدانی بالایی است که به مهار ترشح مخاط کمک می‌کند. زنجبیل هم‌چنین به حفظ حرکت طبیعی مژک‌های بینی کمک می‌کند؛ حفظ این حرکت طبیعی نقش مهمی در حفظ سلامتی سینوس‌ها دارد. الف. روزی ۲ الی ۳ فنجان دمنوش زنجبیل گرم بنوشید. برای تهیه‌ی این دمنوش، به اندازه‌ی دو فنجان آب را در ظرفی روی حرارت ملایم بجوشانید و ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه‌ی خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه‌ دهید آب و زنجبیل ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند. سپس این دمنوش را صاف کنید و مقداری آب لیموی تازه و عسل خام به آن اضافه کنید و آن را نوش جان نمایید. ب. بر روی تکه‌های کوچک زنجبیل تازه اندکی نمک بپاشید و در طول روز چندین بار مقداری از آن را بردارید و بجوید؛ این کار به درمان سرفه‌های آزاردهنده و گرفتگی بینی کمک می‌کند. پ. هم‌چنین می‌توانید آب نبات‌های زنجبیلی نوش جان کنید که به راحتی از فروشگاه‌های مواد غذایی قابل خریداری هستند.

فواید و خواص زنجبیل برای سرماخوردگی و دیابت و فشار خون

گرفتگی بینی ،گرفتگی بینی نوزاد،گرفتگی بینی نوزاد در سرماخوردگی،گرفتگی بینی کودکان

درمان گرفتگی بینی با دوش آب گرم

شما می توانید از این گزینه در درمان آنفلونزا یا سرماخوردگی نیز استفاده کنید. استفاده از دوش آب گرم یا داغ(البته به حدی نباشد که باعث ایجاد سوختگی در بدن گردد) یکی از بهترین روش ها برای تسکین گرفتگی بینی است. بخاری که از دوش آب گرم بلند می شود می تواند التهاب و بافت تحریک شده را بهتر کند. اگر گرفتگی بینی شما به خاطر مخاط اضافی است، بخار می تواند به نازک شدن ترشحات کمک کند و باعث تخلیه آن ها می شود.شما می توانید وانی از آب گرم درست کنید و چند قطره روغن گیاهی به آن اضافه کنید. سر خود را با حوله بپوشانید و در آن بنشینید.

درمان گرفتگی بینی با شستشوی بینی

هم‌چنین برای درمان گرفتگی بینی می‌توان از شستشوی بینی با محلول آب و نمک استفاده کرد. این کار کمک می‌کند مخاط و دیگر مواد تحریک کننده از مجاری بینی شسته شوند و حس آرامش بسیار خوبی را برای‌تان به ارمغان می‌آورد. برای تهیه‌ی محلول آب و نمک، کافی است ۱ قاشق چای خوری نمک بدون ید (نمک یددار می‌تواند باعث تحریک مجاری بینی شود) را در ۲ فنجان آب مقطر گرم حل کنید. در ادامه به دو روش محبوب برای شستشوی بینی اشاره می‌کنیم. الف. قوری بینی‌شوی (نتی پات) ظرفی است که برای خارج کردن مخاط و مایعات از مجاری بینی طراحی شده است. این ظرف وسیله‌ی محبوبی برای شستشوی بینی به شمار می‌رود. برای شستشوی سینوس‌ها با استفاده از قوری بینی‌شوی، کافی است سرتان را کمی کج نگه دارید و به آرامی محلول آب و نمک را مستقیما وارد یکی از سوراخ‌های بینی‌تان نمایید. با وارد کردن آب و نمک از یک سوراخ، اجازه دهید این محلول از سوراخ دیگر بینی‌تان خارج شود. اکنون سرتان را به سمت مخالف کج کنید و این کار را با سوراخ دیگر بینی‌تان تکرار کنید. ب. گزینه‌ی دیگر این‌که، محلول آب و نمک را کف دست‌تان بریزید (پیش از این کار باید دست‌های‌تان را کاملا شسته باشید) و مایع را با یکی از سوراخ‌های بینی‌تان استنشاق کنید. این کار را با سوراخ دیگر بینی‌تان نیز تکرار کنید. به مدت چند روز، یکی از این دو روش را روزانه یک یا دو بار انجام دهید. توجه: حتما از آب مقطر یا آب جوشیده شده برای شستشوی بینی‌تان استفاده کنید و قوری بینی‌شوی را پس از هر بار استفاده به خوبی بشویید.

درمان گرفتگی بینی با قطره های نمک

قطره های نمک(نمکی که به آب افزوده می شود) یک درمان موثر برای گرفتگی بینی محسوب می شود. به خاطر داشته باشید که بدترین نوع گرفتگی بینی در بیشتر موارد مایعات اضافی در بافت هاست که سینوس ها و مسیر بینی را می پوشاند و باعث متورم شدن آن می شود. همین امر نفس کشیدن را برای فرد دشوار خواهد کرد. محلول آب نمک یک درمان خانگی قدرتمند است زیرا از قدرت اسمز استفاده می کند. زمانی که غلظت بالایی از نمک در خارج سلول های بافت ها وجود دارد، آب از بافت ها عبور خواهد کرد تا تعادل برقرار شد.زمانی که مایع اضافی از بافت خارج می شود، تورم کاهش پیدا می کند و مسیرهای تنفسی باز می شوند. علاوه بر این، مایع می تواندبه از بین رفتن محرک ها و میکروب ها کمک کند. این محلول غلظت نمک بیشتری نسبت به بدن دارد و باعث می شود آب از مسیر برعکس خارج شود. این محلول نباید در کودکان کمتر از 5 سال مورد استفاده قرار گیرد. برای انجام اینکار به مواد زیر نیاز خواهید داشت: – یک قاشق چایخوری نمک دریایی (نمکی که دارای ید باشد را مورد استفاده قرار ندهید) – یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین – یک پیمانه آب – شیشه مربای استریل شده – قطره چکان اگر از آب شیر استفاده می کنید، ابتدا آن را بجوشانید تا ناخالصی های موجود از بین برود. اگر از آب خالص و تمیز استفاده می کنید، آن را در مایکروویو گرم کنید. نمک و جوش شیرین را به شیشه مربا اضافه کنید و سپس آب را به آن اضافه نمایید. اگر آب جوشیده شده است اجازه دهید کمی خنک شود. درب ظرف را بگذارید و تکان دهید. قبل از مصرف نیز باید ظرف را تکان دهید. برای اینکه بتوانید از این محلول استفاده کنید یک قطره چکان بردارید و برای هر سوراخ بینی یک الی سه قطره بریزید.بعد از چند دقیقه بینی خود را خالی کنید.

درمان گرفتگی بینی با فلفل هندی

فلفل هندی برای تسکین گرفتگی بینی و انسداد سینوس‌ها بسیار موثر است. ماده‌ی کپسایسین موجود در فلفل هندی مانند یک داروی ضد احتقان طبیعی عمل می‌کند و شما را از التهاب مجاری بینی خلاص می‌نماید. به علاوه، طعم بسیار تند فلفل هندی باعث آبریزش بینی می‌شود و این کار به خلاصی‌تان از شر مخاط و مواد آلرژی‌زای موجود در سینوس‌های‌تان کمک می‌کند. به این ترتیب، فلفل هندی باعث تسکین گرفتگی بینی می‌شود. الف. نصف قاشق چای خوری پودر فلفل هندی را با ۱ قاشق غذاخوری عسل خام مخلوط کنید و روزانه چند بار از آن میل کنید. ب. گزینه‌ی دیگر این‌که، نوک یک گوش‌پاک‌کن را به پودر فلفل هندی آغشته کنید و آن را با دقت داخل بینی‌تان قرار دهید؛ این کار شما را به عطسه می‌اندازد و به این ترتیب، سینوس‌های‌تان تمیز می‌شوند. ممکن است در ابتدا کمی احساس سوزش کنید، ولی این سوزش به سرعت بر طرف می‌شود و در نهایت باعث تسکین درد و فشار سینوس می‌شود. این کار را روزی ۲ تا ۳ بار انجام دهید.

درمان گرفتگی بینی با یک ضد احتقان تند

این ترکیب با استفاده از موادی همچون فلفل قرمز ، سرکه سیب طبیعی ، آب لیمو ، عسل و زنجبیل درست می شود. برخی از افراد طعم آن را دوست دارند ولی برخی دیگر از طعم آن بیزارند.اما این گزینه در بیشتر موارد می تواند گرفتگی بینی را بهتر کند. برای انجام اینکار به مواد زیر نیاز خواهید داشت: – یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز – یک دوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل – سه قاشق غذاخوری عسل طبیعی – یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه – یک چهارم پیمانه سرکه سیب یک چهارم پیمانه آب لیمو و یک چهارم پیمانه سرکه سیب را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد. دو الی سه قاشق غذاخوری عسل بدان بیفزایید و سپس فلفل و زنجبیل را اضافه کنید. در یک مکان خنک و تاریک نگه دارید. روزانه یک الی دو قاشق غذاخوری از آن را بخورید. قبل از مصرف تکان دهید.

درمان گرفتگی بینی با ویکس

ویکس یکی از داروهای ضد احتقان محبوبی است که به راحتی می‌توان از داروخانه‌ها تهیه کرد؛ این پماد می‌تواند به سرعت شما را از شر گرفتگی بینی خلاص کند. ترکیبات فعال موجود در ویکس، نظیر کافور، روغن اوکالیپتوس، و منتول، به باز شدن گرفتگی بینی کمک می‌کنند و تنفس را راحت و آسان می‌نمایند. الف. این کرم موضعیِ حاوی منتول را پیش از رفتن به تخت خواب به آرامی روی قفسه‌ی سینه، کمر، و گلوی‌تان بمالید تا بتوانید نفس راحتی بکشید و خواب خوبی داشته باشید. ب. هم‌چنین، مقداری آب را در کتری بجوشانید. حرارت را خاموش کنید و مقدار اندکی ویکس را در آب بریزید. حوله‌ای را روی سرتان بکشید؛ سرتان را بالا کتری ببرید؛ چشمان‌تان را ببندید و فقط به مدت ۲ دقیقه بخارات کتری را استنشاق کنید. این کار را در طول روز بر حسب نیاز تکرار کنید. توجه: برای کودکان زیر ۲ سال از ویکس استفاده نکنید. هم‌چنین، بخور دادن برای کودکان زیر ۱۲ سال مناسب نیست.

درمان گرفتگی بینی با زردچوبه

زردچوبه عامل آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی، و ضد باکتری قدرتمندی است؛ و به همین دلیل، استفاده از آن به عنوان یکی دیگر از درمان‌های خانگی موثر برای رفع گرفتگی بینی شناخته می‌شود. کورکومین موجود در زردچوبه به کاهش تورم و التهاب مجاری بینی کمک می‌کند، و به این ترتیب به سرعت علائم گرفتگی بینی‌تان را بر طرف می‌نماید. زردچوبه هم‌چنین دستگاه ایمنی بدن‌تان را به خوبی و با قدرت تقویت می‌کند. الف. یک لیوان شیر را گرم کنید و ۱ قاشق چای خوری زردچوبه را به آن بیفزایید و اجازه دهید ترکیب شیر و زردچوبه به جوش بیایند و به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشند. سپس آن را در یک فنجان بریزید و مقداری عسل خام به آن اضافه کنید؛ نوشیدنی شیر و زردچوبه را روزی دو بار بنوشید تا فرایند بهبودی‌تان سرعت بگیرد. ب. گزینه‌ی دیگر این‌که، ۲ قاشق غذاخوری آب زردچوبه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو، ۱ قاشق غذاخوری عسل، و مقداری فلفل هندی را با هم ترکیب کنید. این ترکیب را روزی ۱ تا ۲ بار میل کنید.

فواید و خواص زردچوبه برای لاغری و پوست و عسل چیست

نکات مهم و کلیدی برای گرفتگی بینی

الف. برای حفظ آب بدن و هم‌چنین نرم کردن مخاط بینی، در طول روز آب بیش‌تری بنوشید. ب. برای درمان گرفتگی بینی در خانه سوپ مرغ درست کنید و نوش جان نمایید. پ. برای مبارزه با التهاب غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ بخورید. ت. برای تقویت دستگاه ایمنی‌تان ویتامین C بیش‌تری مصرف کنید. ث. فشار درمانی و ماساژ (با دست‌های خودتان) می‌توانند به کاهش ناراحتی‌های ناشی از گرفتگی بینی کمک کنند. ج. کمپرس گرم را روی سوراخ‌های بینی‌تان قرار دهید تا با باز کردن مجاری بینی از بیرون، به خارج کردن مخاط از داخل بینی کمک کند. چ. چند روز بیش‌تر استراحت کنید تا بدن‌تان برای بازیابی خود قدرت بیش‌تری داشته باشد. ح. برای درمان گرفتگی بینی هوای داخل خانه‌تان را به اندازه‌ی کافی مرطوب نگه دارید. خ. برای پیشگیری از وخیم‌تر شدن وضعیت‌تان از مواد آلرژی‌زا دوری کنید. د. برای کاهش مخاط از مصرف برخی غذاهای خاص نظیر محصولات لبنی، غلات، قند، سیب زمینی، و دیگر سبزیجات نشاسته‌دار خودداری کنید. ذ. برای پاک کردن مجاری بینی‌تان از مخاط و درمان گرفتگی آن، ورزش را در برنامه‌ی کارهای روزانه‌تان قرار دهید.

بیشتر بخوانید : گرفتگی گردن ♥ گرفتگی عضلات ♥ گرفتگی گوش ♥ گرفتگی صداآبریزش بینی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 تیر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.