خواص و مضرات مصرف عرق و دمنوش خارخاسک در بدنسازی
مصرف روزانه چای سبز
مصرف روزانه چای سبز خواص چای سبز,فواید چای سبز,چای سبز درمانی,خاصیت چای سبز,خواص چای سبز درمانی,خواص چای سبز برای پوست,خواص چای سبز برای مو,خواص چای سبز برای جوانی,خواص چای سبز برای بارداری,خواص …
خواص و مضرات کنجد عسلی قهوه ای بوداده در بارداری
کنجد کنجد ،کنجد سیاه،کنجد در بارداری،کنجد عسلی،کنجد قهوه ای،کنجد بو داده،کنجد و سقط جنین،کنجد چاق کننده است،کنجد سیاه برای لاغری،کنجد سیاه یا سفید،کنجد سیاه در بارداری،کنجد سیاه چه خاصیتی دارد،کنجد سیاه و …
استفاده های روغن کره کاکائو چیست و در ایران از کجا بخریم
کره کاکائو توضیحاتی در مورد کره کاکائو کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانههای کاکائو گرفته میشود. این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای …
خارخاسک
خارخاسک ,خارخاسک هفت دنده,خارخاسک چیست,خارخاسک به انگلیسی,خارخاسک نعوظ,خارخاسک و اسپرم,خارخاسک در بدنسازی,خارخاسک تستسترون,خارخاسک چه خاصیتی دارد
توضیحاتی در مورد خارخاسک
خارخَسَک (در متون طب سنتی حسک، خسک، شکوهج، شکوهنج) گیاهی بوتهای است. میوه ی خارخسک چهار بخشی و نرم است اما خارهای تیزی دارد. خارخسک در آب و هوای گرم و حتی در کویرها دیده میشود. خارخاسک گیاهی است علفی، یک ساله، دارای ساقههای خوابیده با انشعابات گسترده بر سطح خاک و پوشیده از تار که برگ و ساقههای جوان آن را تارهای ظریف ابریشمی میپوشاند. برگهای آن متقابل غالباً نامساوی و مرکب از برگچههای کوچک و ریزی است که به تعداد ۶–۳ زوج در طرفین دمبرگ اصلی جای دارند. گلها زرد کوچک و منفرد هستند. میوه آن شیزوکارپ ناشکوفا که در موقع رسیدن قسمتهای پنجگانه آن از هم جدا و پراکنده میشوند. هر یک از این قسمتهای پنجگانه در سطح بیرونی خاردار است. قسمتهای مورد استفاده این گیاه، میوه، دانه، برگ، ریشه و گاهی کلیه اعضای گیاه است ولی بیش از همه میوه آن مورد استفاده قرار میگیرد. رنگ میوههای آن سبز مایل به زرد، بدون بو و با طعم مشخص است. در این مطلب از سایت جسارت در مورد خارخاسک صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
میوه خارخاسک
میوههای این گیاه را در اواخر تابستان و اوایل پاییز جمعآوری مینمایند. این گیاه پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف کره زمین دارد. بهطوریکه میتوان آن را در غالب نواحی دنیا مشاهده کرد. ترکیبات شیمیایی گیاه خارخاسک شامل رزین، تاش، روغن ثابت، آلکالوئید، پلی فنلها و مواد معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، گوگرد، ازت و کلر است. پنج نوع ماده گلیکوزیدی نیز دارد که همه آنها دارای گلوکز است و علاوه بر گلوکز قندهای رامنوز، آرابینوز را هم شامل میشود. خارخاسک به عنوان مدر، دفعکننده سنگهای مجاری ادراری و تقویتکننده قوای جنسی به کار میرود. در طب گذشته برای خارخاسک اثر مدر و دفعکننده سنگهای مجاری ادراری و تقویتکننده قوای جنسی قائل بوده و از آن به عنوان درمانکننده عفونت و التهاب لثه استفاده میشده است. از فراوردههای موجود در بازار میتوان قطره پروستاتان، قطره سنکل و قطره آفرودیت را نام برد
گیاه شناسی خارخاسک
گیاه خارخاسک گیاهی با ساقه ای خوابیده روی زمین و خزنده و پوشیده از کرک یا تارهای ابریشمی است. برگ های آن شبیه به برگ نخود ولی چسبناک با بوی نامطبوع می باشد. میوه ی آن گرد وسه پهلو و دارای پنج قسمت که اطراف میوه دارای خارهای تیز است. گل های آن زرد رنگ می باشد. این گیاه در خرابه ها و نزدیک آب و بیشه ها رشد می نماید. در اطراف تهران، قم و آذربایجان در خوی، در شمال ایران، فارس، خراسان، شاهرود، بسطام و بین دامغان و سبزه وار هم دیده شده در هندوستان نیز این گیاه موجود است. گیاه خارخاسک در آمریکا و استرالیا گیاهی سمی شمرده می شود اما در طب سنتی چین و هند قدمت زیاد و مورد استفاده درمانی قرار می گیرد. گیاه خارخاسک ۴۵ تا ۶۵ درصد روغن دارد که تصفیه شده آن را مورد استفاده قرار می دهند و معمولا با آن مارگارین درست می کنند. خارخاسک با نام گیاه یک ساله در آبوهوای سردتر رشد می کند.ساپونینها، لیگنینامیدها، فلاونوئیدها، آلکالوئیدها و گلیکوزیدها ترکیبات مفید و فعال این گیاه هستند
طبیعت خارخاسک
طبیعت خارخاسک گرم و خشک می باشد.خارخاسک عفونتهای مجاری ادرار را درمان می کند جهت درمان ناتوانیهای جنسی و ناباروری مورد استفاده قرار می گیرد. محققان دریافتند که خارخاسک در مواقعی مفید است که هورمونهای جنسی فرد توازن نداشته باشد یا تستوسترون پایین باشد.در این حالت ماده فعال تشکیل دهنده در خارخاسک با استفاده از آنزیمهای طبیعی بدن فرد، این کمبود را از بین می برد. تخم (دانه) خارخاسک که “حسک دانه” گفته می شود، اگر سه باربا شیر تازه پخته شود و هر بارخشک گردد، در تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است. عصاره برگ و ریشه و میوه تازه این گیاه زخم مجاری ادرار، سنگها، سختی دفع ادرار و قولنج را درمان میکند. خارخاسک موجب تقویت کبد می گردد همچنین در درمان پرخوری و مسمویت غذایی مفید است. گیاه خارخاسک با دم گیلاس و کاکل ذرت مخلوط کنید و پس از جوشاندن آن را برای درمان چاقی استفاده نمایید. همچنین گیاه خاخاسک موجب بهبود بیماریهای قلبی و عروقی همچون فشارخون بالا، کمخونی، ضعف گردش خون و آنژین صدری می گردد.
خواص خارخاسک برای زنان
با مصرف این گیاه در بدن ترشح هورمون تستوسترون(TH) تنظیم می گردد که موجب می شود از ویژگیهای ثانویه مردانه خودداری گردد. همچنین این گیاه موجب ترشح هورمون LH می شود که با تنظیم این هورمون، گرگرفتگی را در دوران یائسگی بانوان کاهش می یابد.
عرق خارخاسک
عرق خارخاسک تهیه شده از شاخ و برگ و گلهای این گیاه می باشد. که دارای طبیعت سرد است. عرق خارخاسک برای از بین بردن سنگ کیسه صفرا، تقویت قوای بدن، تقویت دستگاه گوارشی، درد معده و ازدیاد قوای جنسی موثر است. عرق خارخاسک موجب کاهش فشار خون می گردد این فرایند با کاهش تحریک عصبی، افزایش فعالیت عضله قلب و از بین بردن هورمونهای مازاد از جریان خون صورت می پذیرد. همچنین این عرق برای درمان پروستات نیز موثر است. از دیگر خواص آن برای کم کردن چربی خون و کلسترول، از بین بردن تصلب شرایین، گرفتن رگ ها کاربرد دارد. از این عرق به همراه مکملهای غذایی جهت تقویت توده عضلانی و ازدیاد قدرت ورزشکاران بهره می برند. خواص خارخاسک برای دیابت از میوه و عرق این گیاه، برای درمان دیابت مصرف می گردد. محققان دریافتند عصاره هیدروالکلی میوه گیاه خارخاسک موجب کاهش قند خون در موشهای دیابتی در مقایسه با دارو های دیگر شده است.
عوارض خارخاسک
عرق خارخاسک در بعضی از مواقع موجب سقط جنین گردد استفاده در زمان بارداری ممنوع می باشد و زیادهروی در استفاده آن، در بعضی افراد موجب سر درد می گردد.همچنین برای زنان شیرده هم مضر است. افرادی که دارای تومورهای حساس به آندروژن هستند باید از استفاده این گیاه دوری گزینند
آشنایی با خارخاسک
خارخاسک از جمله گیاهان دارویی مفید است. خارخاسک با گلهای زردرنگ در آب و هوای گرم و حتی در کویرها هم دیده میشود. این گیاه پراکندگی وسیعی در سراسر دنیا داشته بهطوریکه در بیشتر مناطق کره زمین دیده میشود. گیاه خارخاسک از خانواده اسفندها است و قسمت مورد استفاده این گیاه میوه، دانه، برگ، ریشه و گاهی تمام قسمتهای گیاه است و اغلب، تمام میوه آن مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه دارویی به عنوان علف هرز در بیشتر مناطق دیده میشود. اگرچه گیاه خارخاسک در آمریکا و استرالیا گیاهی سمی محسوب میشود اما استفاده از خواص خارخاسک در طب سنتی ایران، چین و هند پیشینهای طولانی و مصارف درمانی بسیار دارد. از ترکیبهای مفید و فعال موجود در گیاه خارخاسک میتوان به ساپونینها، لیگنینامیدها، فلاونوئیدها، آلکالوئیدها و گلیکوزیدها اشاره کرد. عرق خارخاسک را از شاخ و برگ و گلهای این گیاه تهیه میکنند. این عرق طبیعت سردی دارد و از آن برای درمان عفونت های داخلی، التهاب مجاری ادراری، درد مثانه و دفع سنگ کلیه مصرف می کنند، همچنین مصرف عرق خارخاسک برای دفع سنگ کیسه صفرا، تقویت عمومی بدن، تقویت دستگاه گوارشی، درد معده و افزایش قوای جنسی مفید است.
خواص عرق خارخاسک
در کاهش قند خون بیماران دیابتی موثر است. در طب سنتی، از میوه و عرق این گیاه، برای درمان دیابت استفاده میشود. عرق خارخاسک مدر، تسکین دهنده درد مثانه، افزاینده منی، ایجاد نعوظ، شکننده سنگ کلیه و مثانه و ملین است و به دلیل ادرار آور بودن میتواند خطر ابتلا به عفونتهای مجاری ادرار را کاهش دهد. عرق تهیه شده از گیاه خارخاسک برای درمان تورم پروستات کاربرد دارد. برای درمان ناتوانیهای جنسی و ناباروری استفاده میشود. تحقیقات نشان داده است خارخاسک در مواقعی کاربرد دارد که هورمونهای جنسی فرد نامتوازن بوده یا تستوسترون کاهش یافته باشد. در این حالت ماده فعال موجود در خارخاسک میتواند با استفاده از آنزیمهای طبیعی بدن فرد، این کمبود را جبران کند. همچنین، تحقیقات دیگری نشان داده است که خارخسک میتواند ماده موثر برای برقراری یک رابطه جنسی سالم و کامل میباشد را در بدن فرد بالا ببرد. این ماده برای درمان ناتوانیهای جنسی و بالابردن کیفیت عملکرد فرد بسیار خوب عمل میکند و اگر به طور مرتب مورد استفاده قرار گیرد میتواند این مشکل را درمان کند. عرق خارخاسک برای کاهش فشارخون مفید است، همچنین برای کاهش چربی خون و کلسترول، رفع تصلب شرایین، انسداد و سخت شدن سرخرگها مورد استفاده قرار میگیرد. عرق خارخاسک با کاهش تحریک عصبی، افزایش فعالیت عضله قلب و از بین بردن هورمونهای مازاد از جریان خون، برای برطرف کردن فشار خون مفید است. عرق گیاه خارخاسک بین ورزشکاران به خصوص بدنسازان به همراه مکملهای غذایی برای تقویت توده عضلانی و افزایش قدرت مصرف میشود.
میزان مجاز مصرف خارخاسک
میزان مجاز برای هر بار مصرف خوراکی این گیاه، از ریشه، برگ یا میوه، حداکثر 20 گرم و از روغن آن، حداکثر 28 گرم است که این میزان اغلب باید به همراه شیره انگور یا شیره خرما و یا عسل مصرف شود. میوه این گیاه باید روزی سه مرتبه و به میزان 2 تا 4 گرم به صورت دم کرده مصرف شود. میزان مصرف عرق خارخاسک روزانه دو فنجان همراه با آب است و بهتر است قبل از غذا میل شود.
مصرف خارخاسک در بارداری
به دلیل این که عرق خارخاسک ممکن است موجب سقط جنین شود مصرف آن برای زنان باردار ممنوع است و زیادهروی در مصرف آن، در برخی افراد سردرد ایجاد میکند.
همه چیز درباره خارخاسک
گیاه خارخاسک از خانواده اسفندها است و قسمت مورد استفاده این گیاه میوه، دانه، برگ، ریشه و گاهی تمام قسمتهای گیاه است و اغلب، تمام میوه آن مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه دارویی به عنوان علف هرز در بیشتر مناطق دیده میشود. اگرچه گیاه خارخاسک در آمریکا و استرالیا گیاهی سمی محسوب میشود اما در طب سنتی چین و هند پیشینهای طولانی و مصارف درمانی بسیار دارد. این گیاه با گلهای زردرنگ در مناطق صحرایی و با شرایط نامناسب هم رشد میکند. خارخاسک به عنوان گیاه یک ساله در آبوهوای سردتر پرورش مییابد. از ترکیبهای مفید و فعال موجود در گیاه خارخاسک میتوان به ساپونینها، لیگنینامیدها، فلاونوئیدها، آلکالوئیدها و گلیکوزیدها اشاره کرد. مطالعات آزمایشگاهی روی حیوانات حاکی از آن است که مصرف این گیاه به افزایش ترشح هورمون تستوسترون و همچنین افزایش قدرت و حجم عضلات منجر میشود. همچنین مصرف این گیاه تولید سلولهای جنسی مردانه و زنانه را افزایش میدهد. همچنین گیاه خارخاسک در درمان بیماریهای قلبی – عروقی همچون فشارخون بالا، کمخونی، ضعف گردش خون و آنژین صدری موثر است.
خارخاسک برای دیابت
نتیجه یک تحقیق نشان میدهد عصاره میوه گیاه خارخاسک باعث کاهش قند خون در موشهای دیابتی میشود. این پژوهش با هدف ارزیابی اثرات مقادیر متفاوت از عصاره میوه گیاه خارخاسک بر قند خون در موش صحرایی در مقایسه با داروی گلی بن کلامید در کوتاه مدت و بلندمدت انجام شد. در این تحقیق تعداد 60 موش صحرایی نر بالغ نژاد ویستار به وزن 200 تا 250 گرم که در شرایط یکسان نگهداری میشدند، به وسیله استرپتوزوسین دیابتی شدند و در این تحقیق مورد آزمایش قرار گرفتند. به این موشها عصاره هیدرو الکلی گیاه خارخاسک در دوزهای 750 ،500 ،250 ،150 ،60 ،30 ،15و 1000 میلیگرم در بررسی حاد داده شد و در دوزهای 750 ،500 و 1000 در بررسی فاز مزمن، داروی گلی بن کلامید به مقدار 10 میلیگرم به روش داخل صفاقی تزریق شد و این دو با هم مقایسه شدند. خارخاسک با کاهش تحریک عصبی، افزایش فعالیت عضله قلب و از بین بردن هورمونهای مازاد از جریان خون، برای برطرف کردن فشارخون مفید است بعد از این مرحله نمونه خون از ورید خونی موشها به صورت ناشتا و 2ساعت پس از تغذیه جمعآوری شد و قند خون با استفاده از دستگاه گلوکومتر اندازهگیری شد. نتایج آنالیز آماری نشان داد عصاره هیدرو الکلی میوه خارخاسک سبب کاهش میزان قند خون در موشهای دیابتی در مقایسه با داروی معیار و گروه شاهد میشود. دوزهای 250، 150،60 ،30 ،15 و 500 میلیگرم تأثیر معناداری بر قند خون نداشتند درحالیکه دوزهای 750 و 1000 سبب کاهش پیشرونده قند خون دوساعته و ناشتا شدند. بر اساس نتایج حاصلشده از این تحقیق عصاره هیدروالکلی میوه گیاه خارخاسک باعث کاهش میزان قند خون در موشهای دیابتی در مقایسه با داروی معیار شد.
خارخاسک و مشکلات جنسی
اگر چه بسیاری معتقدند که گیاهان دارویی برای مشکلات جنسی کاربردی ندارند و این مشکل را برطرف نمیکنند اما تحقیقات خلاف آن را ثابت کرده است. یکی از بهترین این داروها خارخاسک است که روی کاربرد آن تحقیقات بسیاری انجام شده است. این ماده از زمانهای قدیم در اروپا و آسیا برای درمان ناتوانیهای جنسی و ناباروری مورد استفاده قرار میگرفته است البته قبل از اینکه پیشرفتهای علمی داروهایی شیمیایی و علاجهای پزشکی برای این عارضه پیدا شود و ماده اصلی آن که پروتودیوسین نامیده میشود کشف شود. شش دانشگاه و بیمارستان آکادمیک بیش از نه تحقیق روی این مسئله انجام دادهاند که آثار پر منفعت داروهای گیاهی را به اثبات میرساند. این تحقیقات نشان داده است که خارخاسک در مواقعی کاربرد دارد که هورمونهای جنسی فرد نامتوازن بوده یا تستوسترون کاهش یافته باشد. در این حالت ماده فعال موجود در خارخاسک میتواند با استفاده از آنزیمهای طبیعی بدن فرد این کمبود را جبران کند. غرغرهی جوشانده خارخاسک برای معالجه التهابها و برفک دهان، کاربرد دارد تحقیقات دیگری نشان داده است که خارخاسک میتواند DHEA که مادهای موثر برای برقراری یک رابطهی جنسی سالم و کامل میباشد را در بدن فرد بالا ببرد. این ماده برای درمان ناتوانیهای جنسی بالا بردن کیفیت عملکرد فرد بسیار خوب عمل میکند و اگر به طور مرتب مورد استفاده قرار گیرد میتواند این مشکل را درمان کند، به یاد داشته باشید که این دارو فوری عمل نمیکند و نیازمند زمان است. نکته قابلتوجه: اگرچه میتوان در فروشگاهها انواع مختلفی از این داروی گیاهی را مشاهده کرد، اما باید توجه داشته باشید که بعضی از این داروها اصل نیستند و فاقد آن ماده فعال که به درمان این عارضه کمک میکند هستند. دقت کنید که نوعی از این ماده را انتخاب کنید که حداقل 45 درصد حاوی پروتوسین باشد.