فواید و خواص گیاه کاسنی در بارداری و شاه تره چیست

فواید و خواص گیاه کاسنی در بارداری و شاه تره چیست

کاسنی کاسنی ،کاسنی چیست،کاسنی در حل جدول،کاسنی فرنگی،کاسنی تلخ،کاسنی زرد،کاسنی و شاتره،کاسنی خواص،کاسنی به انگلیسی،کاسنی در بارداری،کاسنی چیست عکس،کاسنی چیست وچه خواصی دارد؟،کاسنی چیست با تصویر،فواید کاسنی چیست،کاسنی چیست،کاسنی چیست،طبع کاسنی چیست،عرق …

خواص و مضرات و کالری تخمه هندوانه برای چاقی و در بارداری

خواص و مضرات و کالری تخمه هندوانه برای چاقی و در بارداری

تخمه هندوانه تخمه هندوانه ,تخمه هندوانه چاق میکند؟,تخمه هندوانه چربی دارد؟,تخمه هندوانه ابوجهل,تخمه هندوانه و چاقی,تخمه هندوانه چاق کننده است توضیحاتی در مورد تخمه هندوانه هندوانه میوه‌ای بی‌نهایت پرطرفدار است. هرچند همه‌ی …

فواید و خواص سرکه در طیور و پرندگان و مرغداری ها چیست

فواید و خواص سرکه در طیور و پرندگان و مرغداری ها چیست

فواید و خواص سرکه در طیور و پرندگان و مرغداری ها چیست  خواص سرکه در طیور ، خواص استفاده از سرکه در طیور ، خواص سرکه برای پرندگان ، استفاده از سرکه …

بامیه

بامیه,بامیه سبز,بامیه شف طیبه,بامیه به انگلیسی,بامیه و قند خون,بامیه عربی,بامیه عسلی,بامیه در بارداری,بامیه خورشت,بامیه سبز و ترش,بامیه سبز,بامیه سبزیجات,بامیه سبزی,تعبیر خواب بامیه سبز,سبزی بامیه

بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد.بهتر است بدانید درکتب طب سنتی فارسی ، بامیه مینوسیند به فرانسوی Gimbo و Gombaud و Ketmie comestible و به انگلیسی Okra و Gumbo گفته میشود. گیاهی است از خانواده پنیرک Malvaceae نام علمی ان Avelmoschus esculentrs Moench و مترادف آن Hibiscus esculentus L می باشد.ر این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بامیه صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

بامیه

bamieh با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد. 

ارزش غذایی
     کالری=129
    آب=90٫17 گرم
    پروتئین=2٫00 گرم
    چربی = 0٫10 گرم
    کربوهیدرات=7٫03 گرم
    فیبر=3٫2 گرم
    قند=1٫20 گرم
 
ارزش غذایی نصف لیوان bamieh پخته:
 25کالری دارد؛ پس کم کالری است.
 2 گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است.
 460 واحد ویتامینA دارد؛ منبع خوبی از ویتامینA است.
 130 میلی گرم ویتامینC دارد.
 50 میلی گرم کلسیم دارد؛ منبع خوب کلسیم که ضد پوکی استخوان است.
 256میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون است.
 

بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

خواص بامیه

اثرات مواد مغذی موجود در bamieh بر سلامتی بدن:
1) فیبر موجود در bamieh به حفظ قند خون کمک می کند؛ بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
  
2) موسیلاژ(یک نوع فیبر) موجود در bamieh به کلسترول غذا متصل شده و جذب آنرا کاهش می دهد. همچنین باعث دفع سموم از بدن می شود. اثر bamieh درکاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.
  
 3) بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیکولیت* را بشدت کاهش می دهد. معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست،مصرف سبوس گندم توصیه می شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند. ولی موسیلاژ موجود در bamieh روده را نرم کرده و خروج مدفوع را آسان می سازد.
   
4) اسید فولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود که این ماده رگهای خونی را مسدود می کند. ویتامین C نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود.
   
5) برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیمهای هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود. بعضی افراد bamieh را خام مصرف می کنند. ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.
   
دیورتیکولیت : التهاب دیورتیکول ها( کیسه های گرد فتق مانند در دیواره مخاط روده بزرگ) است که در اثر تجمع باکتری ها و سایر محرک های داخل دیورتیکول ها ایجاد می شود و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می شود. bamieh گیاهی است گل دار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش آسیا یا آفریقاست. مصری ها در قرن 12 یا 13 میلادی این گیاه را می کاشته ان
 
مفید برای دیابتی ها
فیبر موجود در bamieh، نمایه گلایسمی پایینی به آن می دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
 
موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در بامیه است که از طریق متصل شدن با نمک های صفراوی و اسیدهای چرب، موجب کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون می شود و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می شود. اثر bamieh در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است، زیرا مانند داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.اسیدفولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود.
 
افزایش این ماده از طریق انسداد رگ های خونی، یکی از عوامل خطرساز ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی است. همچنین می تواند در خون سازی موثر باشد.ویتامین C نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که کمبود آن می تواند باعث اختلال در جذب اسیدفولیک شود.در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.
 
بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

بامیه در بارداری

 دفع سموم
این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.
 
پیشگیری از یبوست
یکی از عوارض رژیم های کاهش وزن ابتلا به یبوست است که مصرف bamieh هم مانع یبوست می شود و هم به روند کاهش وزن کمک می کند.بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده آغاز می شوند. فیبر موجود در bamieh با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی از قبیل:بواسیر و دیورتیکولیت را به شدت کاهش می دهد.
 
مفید برای فشار خون بالا
مصرف bamieh به جهت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند اثر کمک کننده داشته باشد. همچنین می تواند برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری (پره اکلامپسی و اکلامپسی) و گرفتگی عضلات طی دوران بارداری مفید باشد.
 
نکته مهم
برای حفظ اثرات مفید bamieh و آنزیم های هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید، یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود، ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.
 
پوکی استخوان
کلسیم موجود در bamieh نیز می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد.فیبر موجود در bamieh بر باکتری های مفید روده موثر است.استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری های کلیه توصیه نمی شود.
 
بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

بامیه و دیابت

از خوردن bamieh، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند. در ادامه اطلاعات دیگری از bamieh را بخوانید.
1. طبع bamieh سرد و تر است.
2. جوشانده‎ی میوه‎ی نارس bamieh مقوی و نرم کننده است.
3. مدر است برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می ‎کنند bamieh را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.
4. ضماد التیام دهنده‎ی زخم است.
5. برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه bamieh استفاده شود (30 گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)
6. یکی از مضرات bamieh زیاد کننده عرق است.
7. لعاب bamieh برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
8. خوردن bamieh خونریزی سینه را برطرف می ‎کند.
9. جوشانده bamieh سنگ مثانه را دفع می ‎کند.
10. جوشانده گل bamieh ضدسودا می ‎باشد. 30 گرم در 500 سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.
11. دم‎کرده تخم bamieh ضدتشنج است. 30 گرم در 500 سی‎سی آب.
12. bamieh ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.
13. مصرف bamieh به پوست لطافت می ‎بخشد.
14. کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماً bamieh استفاده کنند چون bamieh دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می ‎باشد.
15. در برگ و ساقه bamieh مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گواتر مفید است.
16. bamieh تقویت کننده‎ی بینایی می ‎باشد
17. به‎خاطر وجود ویتامین B1 در bamieh برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می ‎رود.
18. کسانی که دارای چربی خون می ‎باشند bamieh را به‎عنوان غذای خود بگنجانند.
19. bamieh فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.
20. bamieh به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد.
21. برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوته bamieh را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.
22. bamieh به‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

خواص بامیه

مشخصات بامیه رابشناسید

bamieh گیاهی است از نزدیکان پنبه و کنف . ظاهرا وطن اصلی انافریق و یا مناطق گرم اسیا است.، ولی به هر حال به سایر مناطق دنیا رفته و در حال حاضر در کشورها و مناطق معتدله و سرد کاشته می شود چون تحمل سرمای زمستان را ندارد به صورت گیاه یکساله در می آید. بهتر است بدانید bamieh گیاهی است بلند برگهای آن دارای بریدگی و چاک دارکه برگ را به چند قسمت تقسیم می کندو هر قسمت از برگ نوک تیز است ، شبیه برگ پنبه ، گلهای آن درشت شبیه گلهای خانواده پنیرک به رنگ زرد یا سفید ، کپسول میوه دراز نوک تیز سبز رنگ ولعاب دار. دانه های ان بی بو اغلب میوه های نارس و سبز bamieh چیده شده و مصرف می شود هم از نظر غذایی و هم برای مصارف دارویی . تکثیر bamieh از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد که درنواحی معتدل ایران بین اواخر فروردین تا خرداد کاشته می گردد.

بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

قابل ذکر است که اغلب بذر را یک شبانه روز خیس می کنند و به این ترتیب سبز شدن آن سریع میشود فاصله بین خطوط کاشت را در حدد یک متر می گیرند و پس از این که گیاه سبز شد تنک کرده و فاصله بین بوته ها bamieh روی خط را حدود 40-30 سانتی متر میگذارند. بذر باید در عمق 1 – 2 سانتی متر بسته به نوع خاک زیر خاک کاشته شود.

ترکیبات شیمیایی بامیه

بهتر است بدانید از نظر ترکیبات شیمیای غلاف یا میوه bamieh خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی از لعاب و pectin است و از نظر اهن و کلسیم نیز قابل توجه است. در غلاف میوه تازه سبز bamieh درحدود 520 واحد بین المللی ویتامین A است. و به علاوه دارای تیامین ، رایبوفلاوین ، نیاسین و سرانجام ویتامین C یا اسکوربیک اسید می باشد.قابل ذکر است که در هندوستان بررسی های شیمیایی در مورد مصرف لعاب میوه نارس bamieh به عنوان جانشین پلاسما انجام گرفته است و این بررسی ها درمورد حیوانات شده و از لعاب میوه bamieh که به طریق ازمایشگاهی تهیه میشود برای افزایش حجم خون حیوان استفاده شده و نتایاج رضایت بخشی داده است.برای سرعت بخشیدن در این جانشینی مقداری کم از خون حیوان به محلول تهیه شده اضافه شده و نتیجه سریعتر و بهتر گرفته می شود در این محلول که از لعاب میوه نارس bamieh برای جانشینی پلاسما تهیه میشود مواد دی – گالاگتوز ، ا- رامنوز و دی – گالاکتو – رونیک اسید وجود دارد. تمام گیاه bamieh معطر است و عطری شبیه عطر میخک از ان متصاعد می شود و برگ و ساقه های بامیه دارای Iodine است . درگلهای ان دو نوع فلاونول پیگمان به نام گوسی پتین و کوورستین وجود دارد.

بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

بامیه و قند خون

در هر یک صد گرم bamieh خام نارس مواد زیر وجود دارد:

تب 9/88 گرم ، پوتئین 4/2 گرم ، مواد قندی و سایر هیدراتهای کربن 6/7 گرم ، خاکستر 8/0 گرم ، کلسیم 92 میلی گرم ، فسفر 51 میلی گرم ، اهن 6/0 میلی گرم ،سدیم 3 میلی گرم ، پتاسیم 249 میلی گرم ، تیامین 17/0 میلی گرم ، رایبوفلاوین 21/0 میلی گرم ، ویتامین C 31 میلی گرم ، ویتامین A 520

خواص و کاربرد بامیه را بشناسید

بهتر است بدانیدbamieh نارس پخته به عنوان سبزی لذیذ و مقوی است. جواشنده میوه نارس bamieh مقوی و نرم کننده و لطیف کننده پوست و مدر است. در ناراحتی های نزله ای که منجر به التهاب یک غشای مخاطی همران ترشح است.همچنین در موارد سوزش مجرای ادرار در موقع ادرار کردن و احساس درد در موقع ادرار و بالاخره درموارد سوزاک مفید واقع می شود.لعاب حاصل از میوه و تخم ان نیز نرم کننده است و برای سوزاک مفید است . از برگهای آن به عنوان ضماد نرم کننده استفاده می  شود. تخم bamieh معرق است و محرک قلبی و ضد اسپاسم می باشد.

بامیه ، خواص بامیه , بامیه و قند خون , بامیه و دیابت , بامیه سبز در بارداری

قابل ذکر است که در چین از گل و تخم و ریشه و میوه ان به عنوان دارو استفاده می شود و نرم کننده و مدر است و برای تسهیل زایمان های مشکل تجویز میشود. در مصرف خارجی ضماد ان روی انواع زخمها گذارده میشود و التیام دهنده است. از جوشانده میوه آن برای معالجه سوزاک و سوزش مجرای ادرار استفاده میشود و از جوشانده ریشه آن برای معالجه سیفیلیس استفاده میشود . در هندو چین از ریشه bamieh مانند جانشین خطمی استفاده می شود . میوه سبز تازه bamieh خواص غنی از ویتامین B است. شربتی از جوشاندن آن در فیلیپین تهیه میشود و برای زخم گلو و گرفتگی صدا بسیار مفید است و موثر می باشد.بهتر است بدانید bamieh از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی سرد و تر و تری آن از سایر بقول بیشتر است، از نظر خواص bamieh برای مزاجهای گرم خوب است. میوه نارس آن را با گوشت پخته میخورند و در هندوستان عقیده دارند که مقوی باه است. در صورتی که اشخاص سرد مزاج بخواهند bamieh بخورند برای این که سردی آن ضرر نرساند و عوارضی ایجاد نکند باید با ادویه میل نمایید. بامیه معمولا در چنوب کشور تولید می شود.

bamieh فاقد پورین است و برای درمان نقرس مناسب است

درمان گرفتگی صدا ؛ سکوت(بهترین راه درمان)، صحبت با صدای آرام، مرطوب نگه داشتن گلو، دوش آب گرم، قرار دادن دستگاه بخور در اتاق خواب، اجتناب از خوردن غذا به مدت سه تا چهار ساعت قبل از خواب، نوشیدن آب کافی، خوردن سوپ مرغ به هنگام سرماخوردگی، اجتناب از مصرف آسپرین، استفاده ززا داروهای ضد سرفه و خلط آور(با تجویز پزشک)، اجتناب از قرقره کردن دهانشویه، شستشوی دهان و بینی با محلول آب و نمک رقیق یا سرم شستشو، مصرف اسفناج پخته، جوشانده دانه به، جوشانده تره به همراه شکر، سیب، آب نخود تا حدی شور، ریشه و گل و برگ ختمی، صمغ عربی به اندازه یک مثقال، جوشانده برگ کرفس، بامیه، اجتناب از خوردن کافئین(مثل قهوه، شکلات و…)، جلوگیری از مصرف غذاهای تند و ترش و پر ادویه و مصرف برخی داروها(مثل شربت دکسترومتورفان و پروسپان با تجویز پزشک و در موارد سرفه خشک).

بیشتر بخوانید : بادمجانلوبیا سبزنخود فرنگیفلفل دلمه ایشلغم

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 تیر 1397

84 دیدگاه

  • دکتر سپتامبر 2016 در 10:43

    ممنون از توضیحاتون

  • سیما سپتامبر 2016 در 10:43

    ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﺗﺸﻜﺮ.ﻣﻂﺎﻟﺐ ﺷﻤﺎ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ.ﻣﻦ ﺑﺎﻣﻴﻪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﺎﻡ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ.ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻧﻢ ﺭا ﻛﻢ ﻛﺮﺩﻩ و ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ.

  • مبینا سپتامبر 2016 در 10:43

    ايا خيسانده باميه و خوردن ان براي پايين اوردن قند مفيد است ؟؟ متشكرم

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 11:30

      سلام آیابامیه برای درمان پرتیین خوب است

  • هیوا سپتامبر 2016 در 10:43

    با سلام. من باميه را اب پز ميكنم و روزى پنج عدد ان را ميخورم. ايا با اين كار سائيدگى زانوها ترميم ميشود. با تشكر

  • عذرا سپتامبر 2016 در 10:43

    والا شب تو خورشتم يه 5 يا 6تايي باميه خوردم صبح از خاب بلندشدني موقع راه رفتن احساس مسﮐزدم ﮐجﮐي دارم راه ميرم يعني يه وري به نظرم يا قندم رو آورده بود ﭘايين يا فشارم

  • نیما سپتامبر 2016 در 10:44

    عالی بود ممنونم

  • قیصر سپتامبر 2016 در 10:44

    بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد.

  • شجاع سپتامبر 2016 در 10:44

    ارزش غذایی
    کالری=129
    آب=90٫17 گرم
    پروتئین=2٫00 گرم
    چربی = 0٫10 گرم
    کربوهیدرات=7٫03 گرم
    فیبر=3٫2 گرم
    قند=1٫20 گرم

  • سولماز سپتامبر 2016 در 10:44

    ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته:
    25کالری دارد؛ پس کم کالری است.
    2 گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است.
    460 واحد ویتامینA دارد؛ منبع خوبی از ویتامینA است.
    130 میلی گرم ویتامینC دارد.
    50 میلی گرم کلسیم دارد؛ منبع خوب کلسیم که ضد پوکی استخوان است.
    256میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون است.

  • کیان سپتامبر 2016 در 10:45

    اثرات مواد مغذی موجود در بامیه بر سلامتی بدن:
    1) فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند؛ بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

    2) موسیلاژ(یک نوع فیبر) موجود در بامیه به کلسترول غذا متصل شده و جذب آنرا کاهش می دهد. همچنین باعث دفع سموم از بدن می شود. اثر بامیه درکاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.

    3) بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیکولیت* را بشدت کاهش می دهد.
    معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست،مصرف سبوس گندم توصیه می شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند. ولی موسیلاژ موجود در بامیه روده را نرم کرده و خروج مدفوع را آسان می سازد.

    4) اسید فولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود که این ماده رگهای خونی را مسدود می کند. ویتامینC نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود.

    5) برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیمهای هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود. بعضی افراد بامیه را خام مصرف می کنند. ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.

    دیورتیکولیت : التهاب دیورتیکول ها( کیسه های گرد فتق مانند در دیواره مخاط روده بزرگ) است که در اثر تجمع باکتری ها و سایر محرک های داخل دیورتیکول ها ایجاد می شود و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می شود.
    بامیه گیاهی است گل دار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش آسیا یا آفریقاست. مصری ها در قرن 12 یا 13 میلادی این گیاه را می کاشته ان

  • ضیا سپتامبر 2016 در 10:45

    مفید برای دیابتی ها
    فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

    موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در بامیه است که از طریق متصل شدن با نمک های صفراوی و اسیدهای چرب، موجب کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون می شود و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می شود. اثر بامیه در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است، زیرا مانند داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد.اسیدفولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود.

    افزایش این ماده از طریق انسداد رگ های خونی، یکی از عوامل خطرساز ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی است. همچنین می تواند در خون سازی موثر باشد.ویتامین C نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که کمبود آن می تواند باعث اختلال در جذب اسیدفولیک شود.در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

  • مهری سپتامبر 2016 در 10:45

    این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.

  • احمدرضا سپتامبر 2016 در 10:45

    یکی از عوارض رژیم های کاهش وزن ابتلا به یبوست است که مصرف بامیه هم مانع یبوست می شود و هم به روند کاهش وزن کمک می کند.بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده آغاز می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی از قبیل:بواسیر و دیورتیکولیت را به شدت کاهش می دهد.

  • سعیده سپتامبر 2016 در 10:45

    مصرف بامیه به جهت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند اثر کمک کننده داشته باشد. همچنین می تواند برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری (پره اکلامپسی و اکلامپسی) و گرفتگی عضلات طی دوران بارداری مفید باشد.

  • عمران سپتامبر 2016 در 10:46

    برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیم های هضمی آن، باید آن را خیلی کم بپزید، یعنی با حرارت کم یا با بخار ملایم پخته شود، ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید.

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 09:30

      اگر بامیه ر ا چند روز بخسانیم خاصیت بیشتری دارد

  • وفا سپتامبر 2016 در 10:46

    کلسیم موجود در بامیه نیز می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد.فیبر موجود در بامیه بر باکتری های مفید روده موثر است.استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری های کلیه توصیه نمی شود.

  • رضوان سپتامبر 2016 در 10:46

    بیست مورد از فواید مهم بامیه
    از خوردن بامیه، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند. در ادامه اطلاعات دیگری از بامیه را بخوانید.
    1. طبع بامیه سرد و تر است.
    2. جوشانده‎ی میوه‎ی نارس بامیه مقوی و نرم کننده است.
    3. مدر است برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می ‎کنند بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.
    4. ضماد التیام دهنده‎ی زخم است.
    5. برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه بامیه استفاده شود (30 گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)
    6. یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است.
    7. لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
    8. خوردن بامیه خونریزی سینه را برطرف می ‎کند.
    9. جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می ‎کند.
    10. جوشانده گل بامیه ضدسودا می ‎باشد. 30 گرم در 500 سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.
    11. دم‎کرده تخم بامیه ضدتشنج است. 30 گرم در 500 سی‎سی آب.
    12. بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.
    13. مصرف بامیه به پوست لطافت می ‎بخشد.
    14. کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماً بامیه استفاده کنند چون بامیه دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می ‎باشد.
    15. در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است.
    16. بامیه تقویت کننده‎ی بینایی می ‎باشد
    17. به‎خاطر وجود ویتامین B1 در بامیه برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می ‎رود.
    18. کسانی که دارای چربی خون می ‎باشند بامیه را به‎عنوان غذای خود بگنجانند.
    19. بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.
    20. بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد.
    21. برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.
    22. بامیه به‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

  • نصیر سپتامبر 2016 در 10:46

    خیلی خیلی جالب بود ممنونم

  • زیبا سپتامبر 2016 در 10:47

    من تو برنامه غذاییم یک روز در هفته خورشت بامیه دارم.سعی میکنم داخل فریزرم همیشه بامیه داشته باشم

  • توحید سپتامبر 2016 در 10:47

    من بامیه رو خشک میکنم بعد آسیابش میکنم و واسه لعاب تو غذاهای مختلف و مثه سوپ و خوراک و … میریزم و در ضمن روزانه یه قاشق غذاخوری از اونو تو یه پیاله ی ماست مخلوط میکنم میخورم اینطوری مصرفش واسم راحت تره

  • محسن سپتامبر 2016 در 10:47

    خیلی خوب بود ممنون از مطالب عالیتون

  • محمد سپتامبر 2016 در 10:47

    تمام این اثرات ذکرشده من خودم تجربه کردم وبسیارمفیدمیباشد.ممنونم

  • فرزین سپتامبر 2016 در 10:47

    ممنون عالی بوذ

  • دانیال سپتامبر 2016 در 10:48

    کوتاه ومفید

  • سهیلا سپتامبر 2016 در 10:48

    بامیه یک سبزی از خانواده ی پنیرک بوده و موطن اصلی آن آفریقا یا مناطق گرم آسیاست ولی بعدها به سایر مناطق دنیا ئفته و در حال حاظر در اغلب کشورها کشت می شود . تمام گیاه بامیه معطر بوده و عطری شبیه عطر میخک از آن متصاعد می شود. این گیاه در نواحی مختلف زمین می روید و میوه ی آن علاوه بر مصرف غذایی ، در درمان بعضی از بیماری ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیم های هضمی باید آن را خیلی کم بپزید ، یعنی با حرارت کم یا بخار ملایم پخته شود. بعضی از افراد بامیه را خام مصرف می کنند ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن های گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید. بامیه را به تنهایی یا با گوشت به صورت خورشت مصرف کنید. همچنین می توانید از آرد خشک شده آن استفاده نمایید. گاهی نیز بامیه را به صورت مربا ، ترشی ، شور و کنسرو استفاده می کنند.

  • زینب سپتامبر 2016 در 10:48

    ترکیبات غذایی – شیمیایی بامیه

    آب ، ویتامین های (A) ، (B1) ،(B2) ، (B5) ، (B6) ، (C) ، (PP)،پروتئین ، قند، چربی ، کلسیم ، سدیم ، پتاسیم ، منیزیم ، فسفر، آهن ، روی ، منگنز، کالبات ، موسیلاژ، نشاسته ، پکتین ، فیبر، اسید فولیک و اسید فسفریک.

  • رضا سپتامبر 2016 در 10:48

    خواص غذایی – دارویی بامیه

    – طبیعت بامیه سرد و بسیار تر است.

    – مصرف آن برای افراد گرم مزاج مفید است.

    – این سبزی مغذی سبب تقویت اعصاب شده و قوه بینایی را نیز افزایش می دهد.

    – بامیه به لیل دارا بودن مقادیر زیاد ویتامین های «آ»و «ث» و تقویت سیستم ایمنی می تواند ماده غذایی مناسبی برای زنان باردار ، کودکان در حال رشد و افرادی که به دلیلی دچار وقفه در رشد شده اند محسوب شود.

    – بر روی پوست و کرکهای آن ، مقداری منگنز و کالبات وجود دارد که غذای غدد داخلی بوده و ترشح ان ها را تنظیم می نماید.

    – همچنین اشتها به غذا را زیاد می کند .

    – بامیه دارای خاصت ضدعفونی کننده می باشد و کرم معده و کرمک را از بین می برد.

    – با مصرف یک لیوان بامیه ، ۵۰ کیلو کالری انرژی به بدن می رسد و با اشغال فضای زیاد در معده ، فرد احساس سیری می کند و اشتهایش نسبت به مصرف غذاهای دیگر کمتر می شود. به همین دلیل می توان از بامیه به عنوان یک تغذیه مناسب در رژیم های کاهش وزن استفاده کرد.

    – ملین مزاج بوده و مدفوع را زیاد می کند.

    – بامیه در یر طرف کردن بلغم ، صفرا و سودا مفید می باشد.

    – لعاب و مواد لزج در بامیه ،سینه های خسته و کوفته را نرم و گرفتگی صدا را و آوازه را باز می کند.

    – بامیه منبع خوبی از کلسیم بوده ،از این رو ضدپوکی استخوان است.

    – پتاسیم در آن ضد فشار خون است.

    – فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند، بدین ترتیب که سرعت جذب قند خون را کاهش می دهد از این رو برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. همچنین با جذب آب کافی از بروز یبوست جلوگیری کرده و به این ترتیب از سوء هاضمه نیز پیشگیری می کند.

    – شربتی از جوشاندن بامیه تهیه می شود که درمان زخم گلو و گرفتگی صدا بسیار موثر است.

    – ا سید فولیک باعث کاهش هموسیستئین – ماده ای که باعث انسداد رگ های خونی می شود . ویتامین «ث» نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم می باشد. در مجموع بامیه به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبر های محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

  • یلدا سپتامبر 2016 در 10:49

    بامیه از آن دست خوراکی‌هایی است که خیلی‌از افراد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌های خود از آن استفاده نکنند. در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می‌گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی‌تان قرار خواهید داد!

  • آوا سپتامبر 2016 در 10:49

    امیه از آن دست خوراکی‌هایی است که خیلی‌از افراد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌های خود از آن استفاده نکنند. چراکه بعضی ها به‌خصوص کودکان و جوانان از آن استقبال نمی‌کنند! در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می‌گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی‌تان قرار خواهید داد!

    علاوه براین، بامیه که از آن به‌عنوان «بمب خاصیت» هم یاد می‌شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند، بامیه بهترین داروی قند است زیرا لوزالمعده را فعال می‌کند. بامیه می‌تواند ناراحتی‌های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می‌کند.

    پس اگر کنجکاو شدید و می‌خواهید با خواص، کالری، شیوه مصرف، نگهداری و دستورات غذایی آن آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید..

  • رویا سپتامبر 2016 در 10:49

    بامیه گیاهی است گلدار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش مناطق گرم آسیا و آفریقاست اما بعدها به دیگر مناطق دنیا هم رفته و در حال حاضر در اغلب کشورها کشت می‌شود. گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه میخک دارد. این گیاه در نواحی مختلف زمین می‌روید و میوه آن علاوه بر مصرف غذایی در درمان بعضی بیماری‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بامیه را به تنهایی یا با گوشت به‌صورت خورش می‌توان مصرف کرد. همچنین می‌توانید از آرد خشک شده آن استفاده کنید.

  • خسرو سپتامبر 2016 در 10:49

    گاهی هم بامیه را به‌صورت مربا، ترشی، شور و کنسرو مصرف می‌کنند. بامیه سرشار از مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین‌های A، C و گروه B ازجمله اسیدفولیک، 5B، 2B، 6B و عناصری ازقبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر و ماده لزج است بنابراین اثرات مثبت فراوانی بر سلامت انسان می‌گذارد. این گیاه همچنین از نظر اقتصادی ارزان و دردسترس همه افراد است.

  • ذبیح سپتامبر 2016 در 10:49

    ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته:

    25 كالری دارد، پس كم‌كالری است. دو گرم فیبر دارد و یبوست را کاهش می‌دهد. 460 واحد ویتامین A دارد و از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند. 130 میلی‌گرم ویتامین C دارد و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. 50 میلی‌گرم كلسیم دارد و ضدپوكی استخوان است. 256 میلی گرم پتاسیم دارد و ضد فشار خون است.

  • سهراب سپتامبر 2016 در 10:50

    انتخابی عالی برای دیابتی‌ها!

    فیبر موجود در بامیه به حفظ قندخون كمك می‌كند. همچنین سرعت جذب قند را كاهش می‌دهد، پس دیابتی‌ها بدانند که بامیه برای آنها بسیار مفید است. درواقع پوسته فوقانی بامیه، قندخون را تثبیت کرده و آن را در حد غیرقابل جذب از طریق روده نگه می‌دارد. افرادی که دیابت دارند، می‌توانند هرشب یک بامیه را از وسط دو نیم کنند و داخل لیوان آب قرار دهند، سپس این محلول را در یخچال گذاشته و صبح ناشتا میل کنند. اگر یک هفته منتظر بمانند اثر معجزه‌آسای آن را خواهند دید و حتما شگفت‌زده خواهید شد.

  • ثریا سپتامبر 2016 در 10:50

    کلسترول‌زدایی به روش طبیعی!

    موسیلاژ (نوعی فیبر) موجود در بامیه به كلسترول غذا متصل شده و جذب آن را كاهش می‌دهد و باعث دفع سموم از بدن می‌شود. اثر بامیه در كاهش كلسترول و پروفایل لیپیدی خون، یكی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای كاهنده كلسترول اثرات جانبی ندارد و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می‌شود. مصرف بامیه همچنین به‌دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم باعث کاهش فشارخون می‌شود. علاوه براینها بامیه برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری مفید است.

  • احد سپتامبر 2016 در 10:50

    مقوی و خون‌ساز!

    اسیدفولیك موجود در بامیه باعث كاهش هموسیستئین خون (ماده مسدود کننده رگ‌های خونی) می‌شود و می‌تواند در خون‌سازی موثر باشد. درواقع افرادی که دچار کم‎خونی هستند باید حتما بامیه مصرف کنند. در مجموع بامیه به علت دارا بودن مواد مغذی و فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

  • وفا سپتامبر 2016 در 10:50

    مبارزه همه جانبه با یبوست!

    مصرف بامیه هم مانع یبوست می‌شود و هم به روند کاهش وزن کمک می‌کند. بسیاری از متخصصان معتقدند بیشتر بیماری‌ها از روده آغاز می‌شود. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل بواسیر و دیورتیکولیت را به‌شدت کاهش می‌دهد. دیورتیکولیت درواقع همان التهاب دیورتیکول‌ها (کیسه‌های گرد فتق مانند در دیواره مخاط روده بزرگ) است که بر اثر تجمع باکتری‌ها و سایر محرک‌های داخل دیورتیکول‌ها ایجاد شده و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می‌شود.

    معمولا برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست، مصرف سبوس گندم توصیه می‌شود که امکان دارد دیواره روده را حساس کند، اما موسیلاژ موجود در بامیه این تاثیر را نداشته و خروج مدفوع را بسیار آسان می‌کند. بامیه به‌دلیل خاصیت لزجی و لغزندگی یکی از ملین‌های بسیار مفید به‌شمار می‌آید.

  • هوش سیاه سپتامبر 2016 در 10:50

    خواص درمانی بامیه از دیدگاه طب سنتی:

    – از دیدگاه طب‌سنتی ایران بامیه سرد و تر است.

    – مصرف آن برای افراد گرم‌مزاج مفید است.

    – در برطرف کردن بلغم، صفرا و سودا تاثیرگذار است.

    – جوشانده گل بامیه ضدسوداست. برای تهیه این جوشانده باید ۳۰گرم بامیه را در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانید و سه بار در روز هربار یک استکان میل کنید.

    – جوشانده بامیه تقویت‌کننده و نرم‌کننده پوست است.

    – بامیه ادرارآور است.

    – درمان‌کننده سوزش و درد در مجاری ادرار است.

    – لعاب حاصل از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم‌کننده است و برای درمان سوزاک به کار می‌رود.

    – تخم بامیه محرک قلب و ضداسپاسم است.

    – قدیم‌ترها از بامیه ضماد تهیه کرده و روی زخم می‌گذاشتند تا آن را التیام دهد.

    بامیه با بدن شما چه می‌کند؟

    قدرت شفا بخش بامیه

    – بامیه باعث تقویت اعصاب می‌شود و قوه بینایی را افزایش می‌دهد.

    – غده پروستات را تقویت می‌کند.

    – به‌دلیل دارا بودن مقادیر زیاد ویتامین‌های A و C سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. ویتامین C همچنین به جذب اسیدفولیک در بدن کمک می‌کند.

    – بامیه ماده غذایی مناسبی برای زنان باردار، کودکان در حال رشد و افرادی که به دلایلی دچار وقفه در رشد شده‌اند، محسوب شود.

    – روی پوست و کرک‌های بامیه مقداری منگنز و کبالت وجود دارد، بنابراین ترشح غدد داخلی بدن را تنظیم می‌کند.

    – اشتها به غذا را افزایش می‌دهد.

    – ملین مزاج بوده و مدفوع را زیاد می‌کند.

    – کسانی که مبتلا به سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می‌‎کنند، باید بامیه را آبپز کرده و همراه با آب قبل از غذا میل کنند.

  • ساغر سپتامبر 2016 در 10:50

    بامیه درمانی کنید

    – لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند، بسیار مفید است.

    – جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می‌‎کند.

    – بامیه به پوست لطافت می‌‎بخشد.

    – در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد درنتیجه مصرف آن برای بیماران مبتلا به گوا‌تر مفید است.

    – بامیه سرشار از ویتامین 1B است بنابراین داروی مناسبی برای نیرو بخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب به‌شمار می‌‎رود.

    – در برخی از متون طب‌سنتی اشاره شده که‌ مصرف بامیه در افراد مبتلا به ناباروری به دلیل ضعیف بودن نطفه موجب تقویت نطفه و برطرف شدن اختلال می‌شود.

  • شمس سپتامبر 2016 در 10:51

    لاغر شوید

    – برای درمان‎ جوش‎های صورت ابتدا بامیه را خشك كرده و بعد آن را پودر کنید، سپس یك قاشق از پودر بامیه را در نصف استكان عرق كاسنی مخلوط کنید و به‎ صورت ماسك روی جوش‎های صورت بگذارید.

    – پروتئین روغن موجود در دانه‌های بامیه از نوع درجه یک پروتئین گیاهی محسوب می‌شود و سرشار از اسید‌های آمینه ضروری است.

    – با مصرف یک لیوان بامیه تنها نیم‌کیلو کالری انرژی به بدن می‌رسد و در عین حال فضای زیادی از معده اشغال می‌شود بنابراین احساس سیری خواهید کرد و اشتهای‌تان نسبت به غذاهای دیگر کمتر می‌شود، به‌همین دلیل می‌توان از بامیه به‌عنوان یک خوراکی مناسب در رژیم‌های کاهش وزن نام برد.

  • ناصر سپتامبر 2016 در 10:51

    ضرر هم دارد؟!

    بامیه به هیچ‌عنوان مضر نیست، اما برای اشخاصی که سرد مزاج هستند خیلی مناسب به‌نظر نمی‌رسد. اگر این اشخاص بخواهند بامیه بخورند بهتر است آن را همراه با ادویه‌های گرم مانند دارچین یا زنجبیل میل کنند. البته بامیه در بعضی افراد ممکن است سوءهاضمه یا حالت تهوع هم به‌وجود آورد. بعضی‌ها هم از ازدیاد تعریق پس از خوردن بامیه و تخم آن شکایت می‌کنند. فراموش نکنید استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی توصیه نمی‌شود.

  • اسرا سپتامبر 2016 در 10:51

    قبل از مصرف بامیه بخوانید:

    ۱- بامیه بهتر است به‌صورت تازه مصرف شود.

    ۲- ترجیحا از بامیه‌هایی با سایز کوچک و مناسب (حداکثر طول ۸ سانتی‌متر) استفاده کنید.

    ۳- از پختن بامیه در ظروف آهنی، برنجی و مسی اجتناب کنید چون ظروف فلزی باعث تغییر رنگ بامیه می‌شوند و آن را تیره‌رنگ می‌کنند؛ ترجیحا از ظروف چینی یا شیشه‌ای استفاده کنید.

  • قاسم سپتامبر 2016 در 10:51

    بامیه را چگونه مصرف کنیم؟!

    الف) خام

    بامیه خام در تهیه سالاد با سایر محصولات گیاهی مثل نخودفرنگی، هویج، کاهو، خیار، کلم، گوجه‌فرنگی، پیاز و… مصرف می‌شود. بامیه‌هایی که برای سالاد انتخاب می‌شوند بهتر است ریز و به طول 3-2 سانتی‌متر و از انواع بدون کرک باشند.

    ب) پخته

    بامیه تازه را با سایر سبزی‌ها به‌خصوص بادنجان، کدو، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، لوبیا، هویج و سیب‌زمینی پخته یا به‌صورت خورش با برنج مصرف کرده یا به‌عنوان تزیین اطراف دیس غذاهای گوشتی سرو می‌کنند.

  • زهره سپتامبر 2016 در 10:51

    با سلام ممنون از اطلاعات خوبتون

  • مهسا سپتامبر 2016 در 10:51

    سلام خسته نباشی . میخواستم بفهمم این بامیه هایی رو که گذاشتیم تو یخچال برای دیابت . فقط ابشو بخوریم یا با بامیه ها

  • طاهره سپتامبر 2016 در 10:52

    آیا استفاده از بامیه به صورت خشک تاچه حد از خواص آن قابل استفاده میباشد؟

  • غلام سپتامبر 2016 در 10:52

    با سلام واحترام. مطالب درج شده درمورد با ميه بسيار مفيد بود

  • بیات سپتامبر 2016 در 10:52

    سلام ممنون از اطلاعات خوبتون

  • دکتر سپتامبر 2016 در 10:52

    من شنیدم آب لزج بامیه باعث کاهش قند میشه

  • آتنا سپتامبر 2016 در 10:52

    عالی بودمن اب بامیه راخوردم تاثیرعالی انرادیدم وخیلی قندموپایین اورد

  • نقی سپتامبر 2016 در 10:53

    عالى بود

  • داریوش سپتامبر 2016 در 10:53

    باسلام عالی بود ممنون از مطالب خوبتون

  • شیده سپتامبر 2016 در 10:53

    بامیه را کف قابلمه با پیاز خرد شده و مقداری روغن مایع و زردچوبه تف بدهید و آب بهش اضافه کنید خیلی زود میپزه اما زیاد نجوشانید تا خواصش حفظ بشه بعد رب و گوجه رنده شده و نمک اضافه کنید کمی حرارت ببیند و بعد بعنوان خورشت با پلو نوش جان نمایید من که خیلی دوست دارم

  • تارا سپتامبر 2016 در 10:53

    باسلام من خیلی بامیه دوست دارم جوانم هستم اما خانوادم متنفر بودند از وقتی خواص /ان را از سایت شما فهمیدیم همه راغب به مصرف خورشت بامیه غذای محبوب من شدند بسیار متشکرم

  • مدیر سایت سپتامبر 2016 در 10:53

    نخیرم این طور نیست

  • ورمز سپتامبر 2016 در 10:53

    عالیه ممنون

  • رها سپتامبر 2016 در 10:53

    مرسی عالی بود.

  • نصرت سپتامبر 2016 در 10:54

    سلام اتفاقا بامیه واسه مردان خیلی موفیده.

  • هلیا سپتامبر 2016 در 10:54

    با سلام …مطالب عالی بود ….فقط آیا نپخته میشه خورد ؟

  • گلناز سپتامبر 2016 در 10:54

    نان قیسی از ا این
    خوب تر است

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:54

    سلام مرسی از مدالب جالب در مورد بامیه اطلاعاتی از بامیه نداشتیم مرسی

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:54

    بامیه برای معده خیلی خوبه. ولی متاسفانه از لحاظ مسایل جنسی برای مردان خیلی مضر هستش

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    خواص خیلی خوب وعالی داره ولی من تنها چیزی که دوست ندارم بامیه هست

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    خوب بود

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    واقعا عالیه خیلی ممنون

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    مرسی از اطلاعات خوبتان

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    جای سپاس دارد عالی بود

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    خیلی اموزتده بود ممنونم

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:55

    عالی بود عزیز

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    بهترین غذا وارزانترین می باشد

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    سلام ممنون از اطلاعاتی که درباره ی بامیه دادید

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    جالب بوددستتون درد نکنه

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    خیلی خوب بود سپاسگزارم

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    ازاطلاع رسانی شماعزیزان یک دنیا ممنونم.میگم به مردم بگید این همه نعمت خدادی هست از داروهای شیمیایی که خود بیماری زاهستن استفاده نکنن.باتشکر

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    با سلام آیا بامیه خام ویا نگهداری به مدت ١٢ ساعت در یك لیوان آب وبعد خوردن اب ان برای پایین آوردن قند خون مفید است ? ممنون

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    من مدتی ازقندخون زجرمیکشیدم الان یکماه بامیهمیخورم عالیه عالیه

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    سلام ممنون من با خواندن این همه مطلب های علمی برای مادربزرگم ???شدم

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:56

    من امروز برای اولین بار بامیه خوردم ما تو شمال کشوریم و طعمش ذائقه ما جور نیست الان البته شابد مامانم بلد نیست درست کنه نمیدونم کسی میدونه چه غذایی با بامیه درست میشه که خوشمزه باشه طرز تهشو از سایتا پیدا کنم لطفا بچه های جنوبی که از بامیه بدشون میاد و لی یه غذا رو استثنا با بامیه دوس دارن ممنونم

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:57

    خورشت بامیه خیلی خوشمزه هست .با آب گوجه وتمرهندی درست میشه وگوشت كاملاپخته

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 10:57

    میتونید بامیه رو شوری و ترشی کنید اگه دوست ندارید تو خورشت استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه من که واقعا خوشم امده

  • م اکتبر 2016 در 15:37

    گلناز نوشته “نان قیسی” از “بامیه” خوشمزه تره!!!!!!!!!!!!!!!

  • مهران می 2017 در 00:07

    ایا هنگام پختن بامیه ؛ باید دم بامیه را از ان جدا کرد؟

  • مهران می 2017 در 00:11

    هنگام پختن بامیه ؛ ایا بایستی دم بامیه راازان جدا کرد؟

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.