همه چیز درباره خواص و مضرات مرزه کوهی و خشک برای لاغری

همه چیز درباره خواص و مضرات مرزه کوهی و خشک برای لاغری

مرزه مرزه ,مرزه کوهی,مرزهای ایران,مرزه خشک,مرزه چیست,مرزه کوهی عکس,مرزه کوهی ویکی پدیا,مرزه کوهی چیست,مرزه کوهی در بارداری توضیحاتی در مورد مرزه مرزه یکی از سبزی‌های معطر، خوش طعم و سرشار از مواد …

همه چیز درباره خواص و مضرات گردو در دوران بارداری

همه چیز درباره خواص و مضرات گردو در دوران بارداری

گردو گردو ,گردو تازه,گردو در خواب,گردو در بارداری،گردو و نقرس،گردو در شیردهی،گردو در بدنسازی توضیحاتی در مورد گردو مغز گردو نوعی خشکبار مقوی است که با خارج کردن آن از پوسته سخت …

همه چیز درباره لیست گوشت های حلال در اسلام

همه چیز درباره لیست گوشت های حلال در اسلام

گوشت های حلال همانگونه که می دانید دین اسلام خوردن همه گوشت ها را مجاز نمی داند و عده ای از گوشت ها جزو گوشت های حلال و عده ی دیگری جزو …

کیوی

کیوی ،کیوی در بارداری،کیوی و کباب برگ،کیوی و لاغری،کیوی با پوست،کیوی برای پوست،کیوی برای سرماخوردگی،کیوی و دیابت،کیوی در بارداری ضرر دارد،کیوی در بارداری خوبه،ایا کیوی برای سرماخوردگی مفید است،کیوی و بیماری دیابت،کیوی دیابت

کیوی ،کیوی در بارداری،کیوی و کباب برگ،کیوی و لاغری،کیوی با پوست،کیوی برای پوست

به گزارش سایت جسارت کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه‌ای در راسته خلنگ‌سانان و رده کیویان. این گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم‌مرغ بزرگ (به طول ۵–۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵–۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن قهوه‌ای رنگ و گوشت آن سبز کمرنگ است. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد کیوی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

تاریخچه کیوی

این گیاه در ابتدا یک گیاه بومی در جنوب چین بود. سپس در ابتدای قرن بیستم به نیوزیلند برده شده و در آنجا به صورت تجاری کشت شد. نام این گیاه از نام گونه‌ای پرنده زیبا که در نیوزیلند پرنده ملی بوده، در دهه شصت میلادی به این میوه داده شد(پرنده کیوی).پیوند این میوه بعد از رشد حدود یک هفته‌ای تبدیل به نهال و قابل قلمه زدن است. این روش از متداول‌ترین روش‌های کاشت نهال کیوی در دنیا به خصوص در کشور چین است. کشور چین یکی از بزرگ‌ترین کشورهای صادرکننده نهال پیوندی این میوه است.

ارزش غذایی کیوی

این میوه منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در این میوه ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیموترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است. این میوه همچنین دارای ویتامین A ویتامین‌های B1, B2, B۳ و سایر ویتامین‌های گروه ب می‌باشد. این میوه از میوه‌های بسیار کم کالری است. در ۱۰۰ گرم این میوه ۴۷ کالری وجود دارد؛ و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. این میوه همچنین دارای مس، آهن و فسفر است. این میوه میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.

نقش کیوی در کنترل اشعه های خورشیدی

اگر شما به اشعه ماوراءبنفش خورشید حساسیت دارید، از مصرف این میوه غافل نشوید. در حقیقت لوتئین موجود در این میوه، مانند یک فیلتر طبیعی، از پوست شما حفاظت می کند. لوتئین که سلطان آنتی اکسیدان ها محسوب می شود، در اسفناج و کلم بروکلی نیز یافت می شود.

کیوی درمان سیگار

سیگاری ها به ویتامین C بیشتری نیاز دارندو زیرا مواد سمی مخصوصاً رادیکالهای آزاد موجود در دود سیگار ویتامینها را از بین می برد. بنابراین سیگاریها باید حدود ۴۰% بیشتر ویتامین C مصرف کنند. این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی کسب می شود.

آشنایی با مضرات سیگار کشیدن و قلیان برای خانمها و اطرافیان

دلایلی برای خوردن کیوی

۱- ۳ گرم فیبـر دارد که کلستـرول را کاهش داده از سرطان جلوگیـری می کند و به کنترل انسولین کمک می نماید. ۲- در مقایسه با یک عدد پرتقال هم اندازه خود ‘ ویتامین C بیشتری دارد. ۳- حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان محلول در چربی است( ویتامینA و E ) که برای مبارزه با رادیکالهای آزاد مفید می باشد. ۴- حاوی فیتوناتریفت هایی از جمله کاروتنوئید و فلاوونوئید است که تحقیقات نشان داده که DNA را از آسیبهای مربوط به اکسیژن محافظت می کند. ۵- حدود ۱۰% از پتاسیم پیشنهادی روزانه را داراست ( حدود ۳۰۰ میلی گرم ) . ۶- حاوی مقادیر زیادی فولات است که بدن را در مقابل بیماریهای قلبی ‘ سرطان و غیره محافظت می کند و برای شکل گیری هموگلوبین حامل اکسیژن ضروری است.

کیوی ،کیوی در بارداری،کیوی و کباب برگ،کیوی و لاغری،کیوی با پوست،کیوی برای پوست

کیوی مخزن ویتامین c و آنتی اکسیدان است

تقریباً در هر 100 میلی گرم از این میوه، 98 میلی گرم ویتامین C موجود است. این میوه با دارا بودن این میزان از ویتامین C، در رده میوه هایی چون پرتقال و لیمو که منبع غنی این ویتامین هستند، قرار می گیرد. اگر بخواهیم میزان ویتامین C موجود در این میوه را با میوه های دیگر مقایسه کنیم، باید بگوییم که گلابی هندی و انگور فرنگی، از میزان بالاتری ویتامین C برخوردارند. با مصرف روزانه یک عدد از این میوه، بیش از 80 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین برطرف می شود.توصیه می شود که این میوه صبح ها و در وعده صبحانه میل شود. ویتامین C در بدن غوغا می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت و با فشار خون بالا، سرطان ها، آلرژی ها و زکام مقابله می کند. ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود به طوری که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد، از این میوه یک ماده غذایی ویژه ساخته است، آن هم ماده ای که در برابر تمام آسیب های بدنی ناشی از پدیده پیری مبارزه می کند. مصرف این میوه به سلول های بدن این امکان را می دهد تا جوان تر بمانند و در نهایت سلامت بدن به طور کامل حفظ شود. مصرف این میوه به افراد زیر بسیار توصیه می شود: 1. افراد سیگاری 2. افراد الکلی 3. افرادی که از دیابت یا آلرژی رنج می برند. 4. خانم های باردار 5. افراد مسن 6. افرادی که دچار شکستگی استخوان شده اند. 7. افرادی که به پارگی رباط دچار شده اند. 8. خانم های یائسه 9. افرادی که دچار مشکلات بینایی هستند، مثلاً افرادی که آب مروارید دارند. 10. افرادی که دچار نارسایی سیستم ایمنی هستند، مثلاً افراد مبتلا به ایدز یا تبخال.

خواص کیوی برای لاغری

از آنجا که بیشترین حجم این میوه را آب تشکیل می دهد و کالری آن نیز بسیار پایین است (هر یک کیلو این میوه، حاوی 63 کیلوکالری است)، با مصرف آن، به سرعت احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه این میوه برای کاهش وزن بسیار مفید است. علاوه بر این سدیم موجود در این میوه بسیار کم است، به همین دلیل این میوه گزینه مناسبی برای جایگیری در رژیم های لاغری به شمار می رود. این میوه امکان دفع آب انباشته شده در بدن را فراهم می آورد، مسأله ای که برای خانم های باردار بسیار لازم و ضروری است. این میوه بسیار ادرارآور است و نباید از رژیم غذایی افراد مبتلا به یبوست و چاقی حذف شود. این میوه برای مبتلایان به هپاتیت و نارسایی قلبی نیز بسیار مفید است.

رژیم لاغری سریع شکم و صورت در یک هفته با موز

خواص کیوی برای سلامت استخوان

این میوه حاوی تمام عناصر مفید برای استخوان ها و دندان ها است. این خصوصیت از مواد معدنی موجود در این میوه نشأت می گیرد که عبارتند از منیزیم، پتاسیم و مس. هر عدد از این میوه تقریباً 10 درصد از نیاز روزانه بدن به مواد معدنی بالا را برطرف می کند. این میوه، رشد و سلامتی استخوان ها، عضلات، اعصاب و دیگر ارگان های بدن را تضمین می کند.

درمان و علائم پوکی استخوان در جوانی چیست و درمان آن

حقایقی جذاب در مورد کیوی

  این میوه بعد از پیدا کردن یک پرنده در نیوزیلند به این نام خوانده شد زیرا این پرنده نیز ظاهری شبیه به این میوه داشت. برخی از گونه های این میوه پوست برنز صافی دارند. به همین خاطر نمی‌توان گفت که همه کیویها شکل یکسانی دارند. اگرچه این میوه بومی چین است اما تا ۶۰ سال قبل عملا هیچ کسی در آمریکای شمالی چیزی در مورد آن نمی‌دانست. این میوه برای اولین بار در سال ۱۹۶۲ در ایالت متحده آمریکا معرفی شود. با اینکه این میوه در هر دمایی رشد پیدا می‌کند اما بیشتر کیویهای جهان در ایتالیا، نیوزیلند و شیلی پرورش می‌یابند. شما می‌توانید پوست ان را نیز بخورید البته اگر حساسیتی به آن ندارید.

کیوی ،کیوی در بارداری،کیوی و کباب برگ،کیوی و لاغری،کیوی با پوست،کیوی برای پوست

خواص کیوی برای استرس و عصبانیت

این میوه ایده آل ترین میوه در رویارویی و مقابله با بیماری های عصر حاضر است. حجم بالای ویتامین C موجود در آن، از کیوی میوه ای برای مقابله با اضطراب و حالات عصبی ساخته است. کیوی استرس را کاهش می دهد بطوریکه مصرف آن به ما این امکان را می دهد تا احساسی بهتر و برای رویارویی با مشکلات و موانع زندگی روزانه، قوی تر باشیم. پزشکان توصیه می کنند که اگر قصد رفتن به یک مصاحبه استخدامی و یا یک جلسه مهم را دارید، حتماً قبل از آن کیوی میل کنید.

راههای “کنترل عصبانیت” و خشم و پرخاشگری

خواص کیوی برای هضم غذا

همان طور که قبلاً گفتیم، هضم کیوی به راحتی انجام می گیرد. کیوی امکان هضم پروتئین موجود در مواد غذایی را نیز فراهم می آورد و در نتیجه بروز سوءهاضمه، ورم معده (گاستریت) و گازهای معده، با مصرف کیوی کاهش می یابد.

خواص کیوی برای سیستم ایمنی بدن

از آنجا که کیوی حاوی مقادیر زیاد اسیدفولیک و ویتامین C می باشد، مصرف آن مقاومت طبیعی بدن را در برابر انواع سرماخوردگی ها بالا می برد. ویتامین C و اسیدفولیک، دو ماده ای هستند که تولید گلبول های قرمز، سفید و پادتن ها را بالا می برند و در نتیجه مقاومت بدن در برابر بیماری های ویروسی بیشتر می شود.

کیوی ،کیوی در بارداری،کیوی و کباب برگ،کیوی و لاغری،کیوی با پوست،کیوی برای پوست

خواص کیوی برای یبوست

میزان فیبرهای محلول در این میوه بسیار بالاست، به همین دلیل با مصرف کیوی، عمل هضم و حرکات روده بهتر انجام می گیرد و در نتیجه امکان بروز یبوست کاهش می یابد. اگر کیوی در وعده صبحانه مصرف شود، برای عمل دفع بسیار مفید خواهد بود. می توانید کیوی را همراه با میوه های دیگر، با ماست و یا با غلات میل کنید که در این صورت دفع مدفوع از بدن سریع تر و آسان تر انجام می گیرد.

علت و درمان خانگی و گیاهی یبوست کودکان و بزرگسالان و نوزادان

خواص کیوی برای گردش خون

این میوه دارای مقادیر بالای ویتامین E و اسیدهای چرب امگا 3 و 6 است، به همین دلیل حرکت خون در رگ ها و به طور کلی، وضعیت شریان ها را بهبود می بخشد و از شکل گیری سنگ ها و لخته ها در رگ های خونی جلوگیری می کند. با مصرف این میوه انسداد شرایین یا همان لخته شدن خون در رگ ها، آنژین سینه، خونریزی های مغزی و آنفارکتوس، به نوعی مهار می شوند و میزان بالای فیبر این میوه، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.

خواص کیوی برای کم خونی

این میوه با دارا بودن حجم بالای ویتامین C، جذب آهن را در بدن بالا می برد و به همین دلیل توصیه می شود افراد مبتلا به فقر آهن، بیشتر از این میوه استفاده کنند.

علائم و راه درمان کم خونی شدید مینور داسی شکل چیست

کیوی برای چه کسانی مضر است

افرادی که به نوعی آنزیم به نام آکتیدین حساسیت دارند، نمی توانند کیوی، آناناس و پاپایا مصرف کنند. افرادی که مستعد ابتلا به سنگ های کلیوی نیز هستند، هرگز نباید از این میوه استفاده کنند به این دلیل که کیوی حاوی مقادیر بالای اگزالات کلسیم است. توصیه می شود که بچه ها در مصرف این میوه زیاده روی و البته مصرف آن را نیز قطع نکنند. از آنجا که پتاسیم موجود در کیوی زیاد است، به افرادی که دچار نارسایی کلیه هستند توصیه می شود که هرگز سراغ این میوه نروند. علائم مسمومیت با کیوی عبارتند از: کهیر، مشکلات در عمل بلعیدن، سوء هاضمه و حالت تهوع.

مضرات کیوی

این میوه دارای مقدار زیادی اگزالات است که موجب تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا می شود. به همین دلیل بار یافراد مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا مضر است.

بهترین روش نگهداری کیوی

هنگام خرید این میوه آن را در میان انگشتان خود قرار دهید و در صورتی که بر اثر فشار جزئی ‘ نرمی زیر دستان خود احساس کردید از خرید آن صرفنظر کنید. این میوه را می توانید در دمای اتاق نگهداری کرده و به مدت چند روز ذخیره کنید. هرگز این میوه را کنار سیب ‘ گلابی و سیب زمینی قرار ندهید زیرا از این میوه ها گازی متصاعد می شود که موجب رسیدن بیش از حد این میوه می شود.اما اگر نارس باشد می توان ان را در کنار میوه های ذکر شده قرار داد تا فرایند رسیدن تسریع شود.هرگز به اندازه میوه توجه نکنید و تصور نکنید میوه بزرگتر ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.

عوارض کیوی

این میوه حاوی مقدار قابل اندازه گیری از اگزالات‌ها است. این ماده به طور طبیعی در بیشتر گیاهان و حیوانات یافت می‌شود. زمانی که اگزالات در مایعات بدن بیش از حد تجمع پیدا می‌کند، می‌تواند کریستالیزه شود و در نهایت مشکلاتی برای سلامتی بدن ایجاد نماید. افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلات مرتبط با کیسه صفرا را دارند بهتر است از خوردن کیوی اجتناب کنند. بحث‌های زیادی در مورد مقدار مناسب این میوه وجود دارد. کیوی همچنین حاوی مواد آنزیمی مرتبط با سندرم حساسیت به لاتکس میوه است. اگر به لاتکس حساسیت دارید، ممکن است به کیوی نیز حساسیت داشته باشید.از آنجایی که رسیده کردن کیوی با گاز اتیلن این ماده را افزایش می‌دهد بهتر است از میوه‌های طبیعی استفاده کنید. پختن نیز می‌تواند چنین آنزیم‌هایی را غیر فعال نماید.

بیشتر بخوانید : آناناسموزتوت فرنگیهندوانهانار

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 تیر 1397

1 دیدگاه

  • Jennah می 2016 در 09:28

    Hertz, Thomas Ditofrifm, Jenny Levison, Brad Cunard, Joe Roberts, Plemon El-Amin, Bob Williams, Gary Price, John Dewberry, Bill Tush, Milton Little, Hope Arbery, Bo Jackson, Lisa Borders, Tom Key, Bob

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.