علائم ابتلا به سیفلیس‌

علائم ابتلا به سیفلیس‌

علائم ابتلا به سیفلیس‌ سیفلیس‌,بيماري سیفلیس‌,سیفلیس‌ در بارداري,علائم سیفلیس‌,درمان سیفلیس‌,درمان سیفلیس‌ با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سیفلیس‌,سیفلیس‌ را چگونه درمان کنيم,سیفلیس‌ در کودکان,سیفلیس‌ در بزرگسالان,سیفلیس‌ در نوزادان,سیفلیس‌ در بهار,سیفلیس‌ در …

علت و درمان سوزش زبان و دهان در بارداری نشانه چیست

علت و درمان سوزش زبان و دهان در بارداری نشانه چیست

سوزش زبان سوزش زبان ،سوزش زبان و ایدز،سوزش زبان با خوردن آناناس،سوزش زبان علامت چیست،سوزش زبان در بارداری،سوزش زبان از چیست،سوزش زبان و لب،سوزش زبان علتش چیست،سوزش زبان در کودکان،سوزش زبان چیست،سوزش …

عوارض و بهترین زمان مصرف قرص اکوفن برای پوست و رشد مو و نازایی

عوارض و بهترین زمان مصرف قرص اکوفن برای پوست و رشد مو و نازایی

قرص اکوفن قرص اکوفن ,قرص اکوفن و نازایی,قرص اکوفن چاق کننده است,قرص اکوفن برای پوست,قرص اکوفن Ecophane,قرص اکوفن قیمت,قرص اکوفن چیست,قرص اکوفن ریزش مو,قرص اکوفن برای چیست,قرص اکوفن در دوران بارداری,قرص اکوفن …

آنفولانزا

آنفولانزا ,آنفولانزای مرغی,آنفولانزای معده,آنفولانزا چیست,آنفولانزای پرندگان,آنفولانزا معده,آنفولانزای شکمی,آنفولانزا به انگلیسی,آنفولانزای خوکی

آنفولانزا , آنفولانزای مرغی , آنفولانزای معده , آنفولانزا چیست

توضیحاتی در مورد آنفولانزا

افراد که سیستم ایمنی ضعیف دارند یا دچار کمبود مواد مغذی هستند ممکن است بیش‌تر در معرض ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی قرار بگیرند. استرس، کمبود خواب و قرار گرفتن در معرض سموم می‌تواند علائم آنفلوانزا را بدتر کند. خوشبختانه، یک سری داروهای طبیعی برای درمان آنفولانزا (فلو) وجود دارد که می‌توانند کمک‌کننده باشند.قالب توجه است که در فصل سرما کمابیش با بیماری های مثل سرماخوردگی و آنفولانزا سرو کار داریم.جالب است بدانید آنفلوانزا یک بیماری حاد تنفسی است که توسط ویروسهایی به همین نام بوجود میآید. یک بیماری شدیداً واگیردار است که از شخصی به شخص دیگر توسط سرفه یا عطسه منتقل میگردد. علائم بیماری ۱ تا ۴ روز پس از ورود ویروس به بدن فرد دیده می شود.این ویروس مجاری تنفسی فوقانی و تحتانی را درگیر میکند و در هر سنی می تواند افراد را گرفتار و بیمار کند. جالب است بدانید همه گیریهای این بیماری با وسعت و شدت متغیر تقریباً در هر زمستان رخ میدهد. علائم بیماری و میزان ابتلا و میزان تلفات متغیر است. اغلب با علائمی مثل تب، عرق، لرز، سردرد، آبریزش از بینی، سرفه خشک، گلودرد، ضعف و درد عضلانی همراه میباشد. سرفه اغلب شدید است و برای مدتی ادامه می یابد ولی سایر نشانه های بیماری بعد از ۲ تا ۷ روز خود به خود بهبودی پیدا می یابد.شناسایی بیماران معمولا براساس مشخصات اپیدمیولوژیک آن صورت می گیرد و موارد تک گیر آن را فقط با کمک روش های آزمایشگاهی می توان تشخیص داد.عجیب است که انفلوانزا ممکن است از سایر بیماریهای ویروسی دستگاه تنفس قابل تشخیص نباشد. اشکال بالینی بیماری متفاوت بوده و ممکن است نشانه هایی مثل سرماخوردگی، برونشیت، پنومونی ویروسی و بیماریهای حاد غیر قابل افتراق دستگاه تنفسی را نشان دهد. اختلالات دستگاه گوارش (تهوع و استفراغ و اسهال) نیز بروز می کند ولی در کودکان ممکن است همراه با نشانه های ریوی باشد. در همه گیری انفلوانزا با سوش های A(H۱N۱) و B در حدود ۲۵ درصد کودکان در مدرسه ها مبتلا به عوارض گوارشی می شوند و باید تحت درمان قرار گیرند.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد آنفولانزا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

آنفولانزا در سالخوردگان

قابل ذکر است که این بیماری را باید به خاطر عواقب وخیم آن به ویژه نزد سالخوردگان و افراد مبتلا به ناراحتیهای مزمن، جدی تلقی نماییم تا به حال بیش از 200 نوع ویروس سرماخوردگی شناسایی شده اند که تعداد آنها هر ساله نیز افزایش می یابد. این ویروس ها همگی سرما دوست هستند و اغلب نیز در مجاری تنفسی به صورت غیرفعال زندگی می کنند. زمانی که زمینه مناسب مثل سرد شدن هوا فراهم شود ویروس ها فعال می شوند.از آنجایی که درمان خاصی برای سرماخوردگی و آنفلوانزا وجود ندارد، «پیشگیری» بهترین سلاح برای مقابله با این عوامل ویروسی است.شستن دست ها و لمس نکردن صورت، راه های ساده اما مؤثر برای جلوگیری هستند. آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس آران ای از خانواده Orthomyxoviridae ایجاد می شود. این نوع ویروس ها در پرندگان و پستانداران اثر می گذارند. این بیماری باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی می شود که با سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی حالی شدید نمایان می شود. این بیماری در موارد حاد به خصوص در خردسالان ممکن است باعث سینه پهلو شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای A B C وجود دارد . در حالت معمولی دورهٔ بیماری 3 تا 4 روز است.

تاریخچه آنفولانزا

در قرن بیستم ویروس آنفلوآنزا در سال 1918 شیوع پیدا کرد و تا امروز آمار مرگ و میر یک سیر نزولی را طی کرده است. به این صورت که در آغاز فعالیت این ویروس مرگ های دسته جمعی حتی 40 میلیون نفر در یکسال گزارش شده است اما به مرور کاهش یافت. امروزه گونه های جدیدتر این ویروس مانند آنفلوآنزای پرندگان یا آنفلوآنزای خوکی نیز ظهور کرده اند. افرادی که در معرض آنفلوآنزا هستند بیماری هایی چون قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت، آسم، بارداری و کهنسالی امکان مبتلا شدن افراد به آنفلوآنزا را افزایش می دهند . همچنین کودکان به علت سیستم دفاعی ضعیف بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند. چون این بیماری واگیر دار است در مکان های عمومی امکان انتقال این بیماری زیاد می باشد.

آنفولانزا , آنفولانزای مرغی , آنفولانزای معده , آنفولانزا چیست

آنفولانزا یک بیماری تنفسی مسری

آنفولانزا یک بیماری تنفسی مسری است که در اثر ویروس آنفلوآنزا ایجاد می‌شود. این ویروس‌ها از طریق هوا از فردی به فرد دیگر گسترش می‌یابند. علائم و نشانه‌های آنفولانزا ممکن است شامل موارد زیر باشد: – تب – سرفه کردن – آبریزش بینیدرد عضلات یا بدن – سردرد – خستگی – استفراغ – اسهال اگر چه هر کسی ممکن است به این بیماری مبتلا شود، اما کودکان کم سن و سال، زنان باردار و بزرگسالان ۶۵ ساله و بالاتر، بیش‌تر در معرض خطر توسعه‌ی عوارض مرتبط با آنفلوانزا هستند.چه زمانی باید فرزند خود را پیش دکتر ببریم؟ اگر نشانه های زیر را در کودک خود مشاهده کردید، حتما او را نزد پزشک ببرید: • اگر کودک شما زیر سه ماه است و تب 38 درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. کودکان در این سن حتما باید تحت مراقب پزشک برای تشخیص عفونت های جدی یا بیماری های احتمالی قرار بگیرند. • اگر کودک شما بین 3 تا 6 ماه سن و تب بالای 38.3 درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. • اگر کودک شما بالاتر از 6 ماه سن و تب بالای 39.4 درجه سیلسیوس یا بیشتر دارد. • بیشتر از سه روز تب داشتن • سرفه هایی که پس از یک هفته هنوز خوب نشده اند • داشتن نشانه های آنفولانزا در صورت داشتن بیماری های مزمن همچون سرطان، کم خونی داسی شکل، دیابت یا ناراحتی های قلب، ریه یا کلیه • داشتن نشانه های آنفولانزا و آرتروت روماتیسم یا کاواساکی که هر دو با آسپرین درمانی برای مدت طولای بر طرف می شوند. • گوش درد داشتن • خس خس کردن گلو یا سخت نفس کشیدن • دوباره مریض شدن بلافاصله پس از خوب شدن و درمان آنفولانزا • کم آب شدن بدن تزریق واکسن مرکز پیشگیری و درمان بیماری ها، توصیه می کند همه افراد – کودکان و بزرگسالان – از شش ماهگی هر سال واکسن آنفولانزا تزریق کنند. تزریق واکسن برای کودکانی که بیماری های جدی تر همچون دیابت، سیستم دفاعی ضعیف، کم خونی شدید یا بیماری های قلب، ریه و کلیه دارند، بسیار مهم تر و ضروری تر است. متاسفانه واکسن های آنفولانزا عاری از خطا نیستند. تاثیر این واکسن به سلامت بدن کودک شما و چگونگی تطابق واکسن با ویروس، بستگی دارد. هر چه کودک بدن سالم تری داشته باشد، این واکسن تاثیر بیشتری خواهد داشت. در بعضی از سال ها، بدن افراد تطابق زیادی با واکسن دارد اما ممکن است در سال های دیگر اینگونه نباشد.اگر پس از واکسیناسیون کودکان، همچنان به آنفولانزا مبتلا شدند باید امیدوار باشیم که بیماری او سخت نیست. همچنین باید بدانید، واکسن آنفولانزا بدن کودک را در مقابل بیماری های مشابه آنفولانزا محافظت نمی کند. 

نکاتی در مورد درمان آنفولانزا

رایج ترین درمان آنفولانزا شامل داروهای ضد ویروسی و واکسن‌ها می‌شوند. مطمئنا اطلاع دارید که، واکسن آنفلوآنزا به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای عدم ابتلا به آنفولانزا اصلا توصیه نمی‌شود. این واکسن‌ها می‌توانند عوارض جانبی ایجاد کنند و اغلب دارای مواد شیمیایی خطرناک و مواد نگهدارنده هستند. در موارد نادر، ممکن است حتی باعث واکنش شدید آلرژیک شوند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های اخیرا یک سری گزینه‌های جدید را به دستورالعمل‌های سال ۲۰۰۷ در زمینه‌ی مداخلات غیر دارویی (NPI) برای محافظت از خود و دیگران در برابر آنفولانزا اضافه کرده‌است. برخی از توصیه ها برای NPI شخصی عبارتند از: – زمانی که بیمار هستید در خانه بمانید. – اگر با یک فرد مریض در خانواده برخورد داشته‌اید، در خانه بمانید. – هنگام سرفه و عطسه، جلوی دهان‌تان را با دستمال کاغذی بپوشانید. – دست‌های‌تان را شستشو دهید یا از ضدعفونی‌کننده‌های دست استفاده کنید. – اگر بیمار هستید و مجبورید که در جمع دیگران باشید، بینی یا دهان خود را با ماسک یا یک تکه پارچه پوشش دهید. رعایت این رفتارها می‌تواند به جلوگیری از گسترش آنفولانزا کمک کند. شاید تعجب کنید که چگونه می‌توان در عرض ۲۴ ساعت بدون مصرف دارو از شر آنفلوآنزا خلاص شد. اگر شما یا یکی از عزیزان در حال حاضر مبتلا به آنفولانزا هستید، این نوشتار را بخوانید تا با برخی از داروهای طبیعی آنفلوانزا که می‌توانید برای تسکین علائم خود استفاده کنید، آشنا شوید.

ویتامین C و آنفولانزا

– ویتامین C به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و گلبول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد. – هر بار که علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه می‌کنید، برای سرکوب آن‌ها ۱۰۰۰ میلی‌گرم ویتامین C در روز و تا روزانه ۴۰۰۰ میلی‌گرم از این ویتامین را مصرف کنید. – برای درمان آنفولانزا میوه و سبزیجات بخورید.

ویتامین D و آنفولانزا

ویتامین D در بدن توسط نور خورشید تولید می‌شود و بیان بیش از ۲۰۰۰ ژن، از جمله سیستم ایمنی را تنظیم می‌کند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که پایین بودن سطح ویتامین D با میزان بالای ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا و عفونت‌های تنفسی مرتبط است. – بسیاری از پزشکان اعتقاد دارند که میزان توصیه‌شده‌ی روزانه‌ی ویتامین D بسیار پایین است و این‌که ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ واحد در روز، انتخاب بهتری است. – برای درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا، به ازای هر کیلوگرم وزن بدن‌تان، یک بار در روز و به مدت سه روز ۲،۰۰۰ واحد از این ویتامین را مصرف کنید. – شما همچنین می‌توانید از کیت‌های آزمایش خانگی برای تست میزان ویتامین D بدن‌تان استفاده کنید.

آنفولانزا و زنجبیل

زنجبیل حاوی خواص ضد ویروسی و ضد باکتری طبیعی است که به شما کمک می‌کنند به طور موثری با ویروس آنفولانزا مبارزه کنید. شما می‌توانید با استفاده از زنجبیل در دستورهای درمانی و خوراکی مختلف به عنوان ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی اصلی به درمان خانگی آنفولانزا بپردازید.

ترکیبی مناسب برای آنفولانزا

زنجبیل، عسل، و لیمو این ترکیب برای درمان آنفولانزا بسیار مفید است. زنجبیل خواص ضد ویروسی و ضد التهابی دارد که به شما کمک می‌کند گوارش خوبی داشته باشید و ویروس‌های تنفسی را به طور کامل از بین ببرید. به علاوه، عسل حاوی خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، ضد توموری، ضد التهابی، و ضد ویروسی است که به درمان آنفولانزا و از بین بردن علائم آن کمک می‌کند. علاوه بر آن، لیمو در این فرایند حاوی خاصیت ضدعفونی کنندگی است و بسیاری از مواد مغذی مانند کلسیم، فلاونوئید، منیزیم، ویتامین C دارد که آن‌ها نیز به درمان این ناراحتی کمک می‌کنند.

آنفولانزا و آب پرتقال

کمبود آب در دوره‌ی آنفولانزا می‌تواند به خشک شدن و دی‌هیدراته شدن آب بدن منجر شود؛ بنابراین، لازم است در طول روز مایعات کافی بنوشید. نوشیدن ۸ تا ۱۰ فنجان آب در روز بدن شما را هیدراته شده نگه می‌دارد و همچنین ترشحات مخاط را رقیق می‌کند. برای حصول بهترین نتیجه، بهتر است در هر روز چند باری آب پرتقال بنوشید. آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و تولید سلول‌های سفید خون را به منظور مبارزه با عفونت و همین‌طور دور نگه داشتن ویروس‌ها از بدن افزایش می‌دهد. بهتر است آب پرتقال تازه مصرف کنید تا نتیجه‌ی بهتری بگیرید.

آنفلوآنزا یا گریپ

آنفلوآنزا یا گریپ بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس آران‌ای از خانواده اورتومیکسویریدا (Orthomyxoviridae) ایجاد می‌شود.  این نوع ویروس‌ها در پرندگان و پستانداران اثر می‌گذارند.  این بیماری باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی می‌شود که با سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی‌حالی شدید نمایان می‌شود. این بیماری در موارد حاد به خصوص در خردسالان ممکن است باعث سینه‌پهلو شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای آ (a)، ب (b)، ث (c) وجود دارد.  در حالت معمولی دورهٔ بیماری ۳ تا ۴ روز است.

عوارض بیماری آنفولانزا

عوارض بیماری هرچند دورهٔ معمولی بیماری 3 تا 4 روز است اما چون در جریان آنفلوآنزا میکروب های دیگری به بدن حمله می کنند ازاینرو سبب پیدایش عفونت های ثانوی به خصوص در دستگاه تنفس هم می گردند و این بدان معنا است که آنفلوآنزا مقاومت بدن را کم کرده و آن را برای دچار شدن به بیماری های دیگر آماده می سازد. به کار بردن ماسک، گندزدایی هوای اتاق بیماران و جدا کردن سریع مبتلایان از افراد سالم تا حدی مانع شیوع آنفلوآنزا می شود.

علل بیماری آنفولانزا

ویروس های عامل آنفلوآنزا از سرده اورتومیکسو ویروس ها هستند. آنفلوآنزای شامل ویروس آنفلوآنزای A ، آنفلوآنزای B و آنفلوآنزای C . این ویروس ها در اثر تماس مستقیم یا غیرمستقیم (مثلاً استفاده از لیوان آلوده) گسترش می یابند. موارد خطرناک اگر یکی از موارد زیر به هنگام درمان رخ دهند: افزایش تب یا سرفه وجود خون در خلط گوش درد تنگی نفس یا درد قفسه سینه ترشحات غلیظ از بینی، سینوس ها یا گوش ها درد سینوس درد یا سفتی گردن. مردم برای کاهش علائم و نشانه های سرماخوردگی آسپرین مصرف می کنند اما تحقیقات نشان داده است که آسپرین تعداد ویروس های سرماخوردگی در ترشحات بینی را افزایش داده و در نتیجه شانس سرایت بیماری را از شخصی به شخص دیگر افزایش می دهد؛ بنا بر نظر سازمان ملی تحقیقاتی آلرژی و بیماری های واگیردار آمریکا، انجمن متخصصین اطفال آمریکا توصیه می کنند که نباید به بچه ها و نوجوانان آسپرین یا هر داروی دیگر که حاوی آسپرین است جهت درمان بیماری های ویروسی – به خصوص آبله مرغان و آنفلوانزا- تجویز شود. نتیجه تحقیقات پزشکی حاکی از این است که استفاده از آسپیرین برای درمان بیماری های ویروسی سرماخوردگی در کودکان باعث بیماری REYE می شود. این بیماری می تواند باعث زیان های غیر قابل جبران مغز و کبد شود و در مواقعی مرگ اطفال را نیز به دنبال داشته باشد. آنفولانزا در کودکان اگر کودک شما نشانه های زیر را داشت احتمالا به آنفولانزا مبتلا شده است؟ تب ناگهانی – 38.3 درجه سیلسیوس یا بالاتر خستگی، بی حالی به همراه نشانه هایی همچون سرفه های خشک و بینی گرفته اگر نشانه هایی همچون گرفتگی بینی یا سرفه قبل از تب پدیدار شدند، به احتمال زیاد فرزند شما سرما خورده است. از دیگر نشانه های آنفولانزا می توان به زودرنج شدن، بی میلی و کم اشتهایی، گلودرد و ورم گلو اشاره کرد. آنفولانزا همچنین باعث ایجاد درد در ناحیه شکم و اسهال و استفراغ می شود. کودکان چگونه آنفولانزا می شوند؟ ویروس های نوع A و نوع B آنفولانزا، به سرعت در محیط منتشر و پخش می شوند. اگر کودک شما در نزدیکی فردی قرار دارد که آنفولانزا گرفته و سرفه و عطسه می کند، احتمال دارد قطرات سرفه یا عسطه او به دهان یا بینی کودک وارد شوند. فرد مبتلا به آنفولانزا، از یک روز پیش از بروز علائم بیماری و 5 روز پس از آن ناقل بیماری است.از آنجا که ویروس آنفولانزا به سرعت تکثیر می شود، این بیماری می تواند به راحتی در مدرسه، مراکز نگهداری کودکان، زمین های بازی و حتی خانواده پخش شود. بیشتر مواقع، حتی افرادی که تصور می شود مبتلا نشده اند نیز پس از یک تا 4 روز علائم بیماری را نشان می دهند.البته از آنجا که مقاومت افراد در مقابل ویروس آنفولانزا متفاوت است، شاید فردی به آن مبتلا باشد و خودش خبر نداشته باشد. یا نشانه های خفیفی داشته باشند که تصور شود سرماخوردگی است و به راحتی این ویروس را به بقیه افراد منتقل کند.

آنفولانزا , آنفولانزای مرغی , آنفولانزای معده , آنفولانزا چیست

درمان آنفولانزا با چای زنجبیل

چای زنجبیل محبوب‌ترین شکل استفاده از زنجبیل برای درمان بسیاری از مشکلات و ناراحتی‌ها من جمله آنفولانزا است. این ماده به شما کمک می‌کند گردش خون‌تان بهتر شود و از این طریق سیستم ایمنی بدن‌تان را تقویت کنید. با وجود این، دم کردن این چای خانگی از خریدن آن از فروشگاه‌ها بسیار بهتر است.

آنفولانزا و خوابیدن

داستان‌های قدیمی مادربزرگ‌های‌مان هنوز هم درست هستند. هنگامی ‌که بیمار هستید، نیاز به مقدار زیادی استراحت دارید، اما شما واقعا نمی‌توانید کسر خواب‌تان را که طی چند هفته یا چند ماه داشته‌اید، جبران کنید. خوابیدن به اندازه‌ی کافی، کلیدی برای حفظ سلامتی است. مطالعات نشان می‌دهند که عدم خواب با مشکلات سلامتی و عدم توانایی برای کاهش وزن همراه است. مطابق با گفته‌های سازمان بهداشت زنان هاروارد، یکی از عوارض جانبی نداشتن خواب کافی، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است.

آنفولانزا و استرس

هیچ چیز به اندازه‌ی استرس نمی‌تواند سبب بروز انواع بیماری‌های جسمی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شود. طبق گفته‌ی لورل ملین، دانشیار پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو و بنیانگذار شرکت EBT، ۸۰ درصد از مشکلات سلامتی ناشی از استرس هستند. ملین یک رویکرد جدید را برای مقابله با استرس توسعه‌ داده‌است. این رویکرد شامل استفاده از ابزارهای موجود در مغز شما می‌شود تا استرس را پشت سر بگذارند و به سرعت احساس آرامش و تعادل کنند. یکی از بهترین راه‌های مقابله با استرس این است که زندگی‌تان را با سرگرمی متعادل کنید. گفته می‌شود که کار کردن مداوم بدون هیچ گونه سرگرمی باعث کسل شدن فرد می‌شود. خوب، نبود سرگردمی هر کسی را خسته و دلزده می‌کند. برای لذت بردن از زندگی و ایجاد شادی هر روز وقت بگذارید. مثلا می‌توانید به موسیقی مورد علاقه‌تان گوش دهید، به دیدن فیلم یا تئاتر بروید یا با خانواده و دوستان‌تان بازی کنید. به هر حال ضروری است که مقداری سرگرمی را در روزتان بگنجانید – مخصوصا زمانی که این همان چیزی است که احساس می‌کنید باید انجام بدهید.

آنفولانزا و شکر

شکر یکی از بدترین چیزهایی است که می‌توانید مصرف کنید، به ویژه اگر در فکر حفظ سلامتی‌تان هستید – و چه کسی هست که چنین چیزی را نخواهد؟ شکر سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و به رشد باکتری کمک می‌کند. اجتناب از مصرف شکر و قند، کلید حفظ سلامتی است، به خصوص هنگامی‌ که در معرض استرس هستید یا در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا به سر می‌برید. شیرین‌کننده‌های فوق‌العاده و طبیعی در بازار وجود دارند، بنابراین قرار نیست که بدون خوراکی‌های شیرین سر کنید. استویا یا عسل خام را به میزان متعادل امتحان کنید. (و از شیرین‌کننده‌های مصنوعی دوری کنید – آن‌ها هم جزو خوراکی‌های جعلی هستند!) حتما برچسب غذاهایی را که می‌خورید بررسی کنید و از خرید مواد غذایی دارای شکر نیز پرهیز کنید. هیچ کس دوست ندارد که در هیچ زمانی دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شود. هنگامی‌ که هفت مرحله‌ی بالا را برای سالم ماندن رعایت کنید، نه تنها سرماخوردگی و آنفولانزا را از خودتان دور نگه می‌دارید، بلکه از بدن‌تان در برابر سایر بیماری‌های جدی مزمن نیز که می‌توانند سلامتی شما را در مسیر بدی قرار دهند، محافظت می‌کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 مرداد 1397

55 دیدگاه

  • ناشناس جولای 2016 در 21:49

    عالی بود

  • تارخ جولای 2016 در 21:49

    من تو کل سال سرما نمی خورم وسط تابستون شدید سرما میخورم در حد مرگ اصن یه موجود عجیبیم من!

    • ناشناس فوریه 2017 در 19:55

      ??

  • دینا جولای 2016 در 21:49

    نمره=خیلی خوب

  • ناصر جولای 2016 در 21:49

    ممنون عالی بود

  • بنفشه جولای 2016 در 21:50

    بهتر از این نمی شه…

  • دختره جولای 2016 در 21:50

    خوب بود من سرما زیاد تو فصول زمستان و پاییز میخورم مرسی

  • رها جولای 2016 در 21:50

    بسيار مفيد واموزنده بود سلامت و پايدار باشيد

  • طوطی جولای 2016 در 21:51

    زکام و نزله دو بیماری نزدیک به هم هستند چون دلیل پیدایش هر دو یکی است یعنی در هر دو، ریزش مایعات و رطوبات از مغز وجود دارد به عبارتی ریزش و فرود آمدن ضایعات و فضولات رطوبی از جلوی مغز به سمت پایین اگر به سوی منافذ بینی باشد، زکام و اگر به سمت حلق باشد، به آن نزله می‌گویند.

  • خالد جولای 2016 در 21:51

    ممنون ازراهنمایی حاذقانه وماهرانه

  • متین جولای 2016 در 21:51

    سلام
    مطالب صفحه شما بسیار عالی است . من از قرص سرماخوردگی اکتوکلد در سرماخوردگیم استفاده میکنم و اینکه هم ضد درد و هم ضد حساسیت و هم ضد سرفه و هم ضد احتقانه هستش بسیار عالیه به شما هم پیشنهاد میدم .

  • سیما جولای 2016 در 21:51

    سلام باتشکرازراهنمایهای ها/واقعاعالین ممنون

  • ناشناس ژانویه 2017 در 12:44

    من هر سال یه واکسن انفولانزا میزنم .خیلی خوبه.

  • نصری ژانویه 2017 در 12:45

    من هر سال یه واکسن انفولانزا میزنم .خیلی خوبه.

  • سیمین ژانویه 2017 در 12:09

    آنفولانزا نوعی سرماخوردگی شدید است که توسط ویروسهای بیماریزا ایجاد می شود. ویروس آنفولانزا معمولا در طول زمان دچار تغییر و تحولات فراوانی می شود و شاید یکی از دلایل عدم امکان کنترل کامل آن نیز همین تغییراتی باشد که در ویروس ایجاد کننده این بیماری ایجاد می شود.

  • شکوه ژانویه 2017 در 12:09

    آنفولانزا با تب، سرفه، احساس سردی همراه با لرز، کوفتگی و درد در بدن، سر درد و خستگی همراه است. این نشانه‌ها به طور معمول ۳ تا ۴ روز ادامه دارند و پس از آن ممکن است بیمار برای یک هفته‌ی دیگر یا بیش‌تر، سرفه‌های خشک، آب‌ریزش بینی و گلودرد داشته باشد. دوره‌ی کمون(شکل‌گیری)، یعنی زمانی که فرد در معرض ویروس آنفولانزا قرار می‌گیرد تا زمانی که نشانه‌های بیماری را بروز می‌دهد، ۱ تا ۴ روز است.

  • شیرین ژانویه 2017 در 12:09

    گرچه مردم اغلب واژه‌ی آنفولانزا را برای هر نوع بیماری به کار می‌برند که نشانه‌هایی مانند آنفولانزا دارد( مانند سرماخوردگی معمولی یا ویروس معده)، آنفولانزا یک بیماری ویروسی مجزا با نشانه‌های ویژه‌ی خود است و به‌طور معمول در زمان‌های ویژه‌ای از سال، پایان پاییز و طی زمستان، رخ می‌دهد.

  • سجاد ژانویه 2017 در 12:09

    شاید بتوان گفت که بهترین و مؤثرترین دارو برای درمان آنفولانزا، استراحت است. اما در کنار آن می توان از برخی گیاهان دارویی برای پیشگیری و درمان آنفولانزا استفاده کرد.

  • سوگند ژانویه 2017 در 12:09

    شربت آقطی را می توانید برای درمان عفونت ها و تسریع بهبود بیماریها استفاده کنید. یکی از تحقیقات اخیر نشان داده است که عصاره آقطی می تواند مدت زمان لازم برای بهبودی بیماری را در بیماران مبتلا به آنفولانزا کوتاهتر کند.

  • ستایش ژانویه 2017 در 12:10

    میوه ی آقطی می تواند هم به منظور افزایش مقاومت بدن به عفونت و هم به منظور پیشگیری از سرماخوردگی، گلودرد و سرفه های عود کننده استفاده شود. عصاره آقطی در بعضی کشورها به صورت فرآوری شده موجود است و می توان آن را بدون دغدغه به کودکان داد.

  • ساینا ژانویه 2017 در 12:10

    لیمو یکی از درمانهای رایج خانگی است که طیفی از بیماریها و ناراحتی ها را درمان می کند. یک نوشیدنی سنتی که از لیمو و عسل تهیه شده و اندکی زنجفیل و سیر نیزبه آن اضافه شده است، می تواند داروی بسیار مناسبی برای درمان آنفولانزا، سرماخوردگی، سرفه و مشکلات گوارشی باشد. بطور کلی، میوه لیموترش مقاومت بدن به عفونت را افزایش می دهد.

  • یاور ژانویه 2017 در 12:10

    سرخارگل به صورت تنطور، قرص و کپسول برای تسریع بهبود بیماریهایی مثل سرماخوردگی، گلودرد و عفونت سینه کاربرد دارد. شاخ و برگ گیاه به عنوان دارویی برای کسانی که مستعد سرماخوردگی های مکرر هستند و یا در شرایطی که علائمی شبیه آنفولانزا در بدن باقی مانده اند کاربرد دارد. سرخارگل در ترکیب با گل و میوه ی آقطی (Sambucus nigra) به خوبی می تواند اثر خود را بروز دهد. البته با توجه به اینکه این گیاه در ایران رویش طبیعی ندارد، شاید پیدا کردن آن در عطاری ها برای شما سخت باشد. برای این منظور می توانید از شربت اکیناسه که توسط شرکت اهورادارو ساخته شده و در داروخانه ها موجود است استفاده کنید.

  • لیلا ژانویه 2017 در 12:10

    ترکیب نعناع با آقطی (Sambucus nigra) یک داروی مؤثر برای درمان سرماخوردگی، تب، زکام و عفونت های معدی است. چای داغ نعناع بدن را تحریک به عرق کردن می کند و تب را از بین می برد.

  • نفیسه ژانویه 2017 در 12:10

    زنجبیل با طعم گرم و شناخته شده ی خود یکی از مهمترین و همه کاره ترین ادویه های دنیا است که می توان آن را به هر دمکرده ی گیاهی برای بهتر کردن طعم افزود. زنجبیل به تنهایی می تواند گردش خون به سطح پوست را تحریک کند، موجب افزایش تعریق شده و حالت تهوع را نیز تسکین دهد. ترکیب ریشه ی تازه ی زنجبیل با سیر و عسل یک داروی سریع برای سرماخوردگی و آنفولانزا بوده و ناراحتی معده را نیز از بین می برد.

    وقتی که سرما خوردگی، آنفولانزا یا عفونت سینه به وجود می آید، چای ریشه ی زنجبیل تازه می تواند مقاومت بدن به بیماری را بالا برده و احساس بهبودی را به بیمار ببخشد. تهیه ی چای ترکیبی زنجبیل با گیاهانی مثل دارچین، سیر و شیرین بیان می تواند اثر بهتری داشته باشد.

  • اشکان ژانویه 2017 در 12:11

    دم كرده پونه كوهي و آويشن شيرازي در فصل پاييز و زمستان بسيار مناسب بوده، خاصيت ضد عفوني كنندگي داشته و براي سرماخوردگي نيز بسيار مفيد است. اين دمنوش را مي توان با مقداري عسل مخلوط نموده و روزانه چند نوبت ميل نمود.

  • سوگند ژانویه 2017 در 12:11

    براي سرماخوردگي هاي ساده در فصل سرد، كدو حلوايي يك درمان مناسب است كه مي تواند به صورت بخار پز به همراه كمي پودر نبات و دارچين مصرف شود. كدو حلوايي منبع مناسب ويتامين E، C و بتاكاروتن است كه همه آنها خاصيت آنتي اكسيداني دارند.

  • بهمن ژانویه 2017 در 12:11

    ابتلا به عفونت هاي ويروسي مجاري تنفسي فوقاني كه با نام عمومي سرماخوردگي شناخته مي شود،‌ از شايع ترين بيماري هايي است.

  • بارانا ژانویه 2017 در 12:11

    سالی یکبار دست کم ، بيشتر افراد را در سراسر جهان مبتلا به سرماخوردگی مي شوند و براي چند روز، فعاليت هاي روزمره مبتلايان را تحت تاثير خود قرار مي دهد.

  • رحمان ژانویه 2017 در 12:12

    در مكتب طب ايراني، محور اصلي علائم و پيگيري روند درمان براساس نوع ترشحات مجاري تنفسي فوقاني تعريف مي شود. منشأ اصلي اين ترشحات مغز است و آنچه از مسير بيني و چشم خارج مي شود، «زكام» نام مي گيرد و ترشحاتي كه به حلق و مجاري تنفسي تحتاني ريخته مي شود، «نزله» نام دارد.

  • رضوان ژانویه 2017 در 12:12

    نكته بسيار مهم و اساسي آن است كه بر اساس اين تفكر بايد تدابيري به كار برد كه در روزهاي نخست سرماخوردگي كه خلط رقيق است، آن را غليظ نماييم و برعكس در روزهاي نهايي يا هنگام بروز عوارضي چون سينوزيت چركي و وجود اخلاط غليظي كه دفع آنها مشكل است، خلط را رقيق و آماده دفع كنيم

  • دنیا ژانویه 2017 در 12:12

    علائم بيماري در مراحل اوليه سرماخوردگي (نزله گرم) بيشتر شامل ترشحات رقيق و آبكي بيني و حلق، سوزش و خارش گلو و حلق، سرخي چشم ها، التهاب حلق و گرفتگي بيني و صدا است. چنانچه فرد مبتلا به سرماخوردگي از قواي جسماني مناسبي برخوردار و آبريزش بيني و سرماخوردگي وي بدون علائم عفونت باكتريال باشد، بهتر است در طول مدت بيماري از سوپ و آش هاي ساده و گرم استفاده نمايد و از مصرف نابجاي آنتي بيوتيك ها پرهيز كند. با اين اوصاف، بهتر است غذاي اصلي در سه روز نخست، تنها سوپ جو رقيق با حبوبات بسيار اندك و سبزيجات فراوان باشد و بهتر است معده سبك نگاه داشته شود. در اين زمان خوردن غذاهاي سنگين، منع شده است.

  • برنا ژانویه 2017 در 12:12

    دم كرده گل گاو زبان به شرط ترش نبودن، به خصوص در شروع علائم سرماخوردگي، به همراه كمي ليمو عماني و مقدار كمي عسل يك دمنوش مناسب است. در نزله گرم (ترشحات رقيق و آبكي از بيني در ابتداي سرماخوردگي)، ريختن روغن هاي با طبع سرد مانند روغن بنفشه و روغن كدو، در بيني نيز توصيه مي شود. اگر ميزان ترشحات و رقت آن زياد بود، مي توان سبوس گندم را در سركه خيسانيد و خشك شده را دود كرد و دود آن را استنشاق نمود. در صورت ريزش زياد ترشحات به حلق، غرغره كردن آب انار يا آب عدس (آبي كه عدس در آن پخته شده) يا پوست و تخم خشخاش يا تركيبي از آنها مفيد است. استحمام با آب ولرم در نزله گرم بسيار مفيد است.

  • سارا ژانویه 2017 در 12:13

    از تركيبات مناسب براي نزله گرم (پودر زكام گرم)، عناب، سپستان و تاجريزي ( يك و نيم واحد)، به دانه (يك واحد) و گل بنفشه،‌ نيلوفر آبي، شاتره و برگ كاسني (دو واحد) است كه مي توان آنها را مخلوط و نيمكوب كرد و روزانه دو تا سه نوبت پس از جوشاندن آن را ميل نمود.

  • یگانه ژانویه 2017 در 12:13

    دم كرده پونه كوهي و آويشن شيرازي در فصل پاييز و زمستان بسيار مناسب بوده، خاصيت ضد عفوني كنندگي داشته و براي سرماخوردگي نيز بسيار مفيد است. اين دمنوش را مي توان با مقداري عسل مخلوط نموده و روزانه چند نوبت ميل نمود.

  • یاور ژانویه 2017 در 12:13

    مصرف ريشه گياه شيرين بيان يكي از داروهاي مناسب براي درمان سرفه هاي ناشي از سرماخوردگي است. توصيه مي شود مقدار اندكي از ريشه شيرين بيان با اندكي آب جوشانده، سپس آن را با كمي عسل مخلوط كرده و نوشيد. (البته تعيين ميزان مصرف شيرين بيان بايد با نظر پزشك انجام شود، زيرا زياده روي در مصرف گياه شيرين بيان عوارضي جدي را به دنبال دارد)

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 12:13

    از ديگر داروهاي گياهي براي درمان سرماخوردگي، جوشانده گياهان اسطوخودوس، پونه، نعناع و آويشن مي باشد. براي تهيه جوشانده اين گياهان بهتر است ميزان مساوي از هر گياه را در ظرفي ريخته و دو ليوان آب به آن اضافه كنيد. پس از جوشيدن آن را در چندين نوبت بنوشيد.

  • شیدا ژانویه 2017 در 12:13

    مصرف آش هاي ساده مثل اسپيدبا (اسفيدباج) براي بهبود حال افراد در اين مرحله از سرماخوردگي مي تواند مناسب باشد كه به راحتي با استفاده از برنج،‌ جعفري و گشنيز، كمي تره و شنبليله، بال و گردن مرغ، كمي روغن زيتون، مقدار كمي نمك، زردچوبه يا زعفران، زيره و در صورت تمايل مقداري كدو آماده مي شود.

  • برنا ژانویه 2017 در 12:14

    جهت كنترل سرفه هاي خشك، مي توان يك قاشق غذاخوري به دانه را در يك ليوان آب خيساند تا حالت ژله اي پيدا كند و هر چند ساعت يكبار، يك قاشق غذاخوري از آن را ميل كنيد. دانه هاي به را در دهان نگهداريد و لعاب آن را قورت دهيد.

  • الی ژانویه 2017 در 12:14

    بهتر است در فصول سرد و به خصوص در موارد شك به بيماري سرماخوردگي از مصرف نوشيدني هاي سرد اجتناب كرد.

  • یاور ژانویه 2017 در 12:14

    نوشيدن يك تا دو ليوان دم كرده دارچين در طول روز سيستم دفاعي بدن را نسبت به ابتلا به سرماخوردگي و زكام مقاوم و ايمن مي كند. در ضمن در نزله سرد (سرماخوردگي طول كشيده با ترشحات غليظ و لزج، كه به سختي از مجاري تنفسي جدا مي شود و مي تواند بيشتر به رنگ سفيد و كمتر به رنگ هاي زرد و سبز و تيره باشد) نيز از بهترين دمنوش ها است.

  • تارا ژانویه 2017 در 12:15

    سلام خسته نباشید,برای سرماخوردگی نوزادان و کودکان یک تا شش سال چی خوبه؟

  • باران ژانویه 2017 در 12:15

    داداش طرز تهیه اون دمنوش هم بزار.مرسی

  • بهمن ژانویه 2017 در 12:15

    سلام باتشکرازراهنمایهای ها/واقعاعالین ممنون

  • ترانه ژانویه 2017 در 12:15

    با سلام و تشکر از شما مطالبتون خوب و مفید بود. منتظر مطالب بیشتر شما هستم.

  • بابک ژانویه 2017 در 12:15

    عالی بود

  • مریم ژانویه 2017 در 12:16

    بسیار عالی وکارا بود مرسی

  • برنا ژانویه 2017 در 12:16

    تشکر خیلی مفید بود.

  • رضا ژانویه 2017 در 12:17

    سپاس از مطالب خوب و مفیدتون

  • شیرین ژانویه 2017 در 12:17

    خیلی ممنون خوب بود.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 12:17

    ممنون خوب بود

  • قمر ژانویه 2017 در 12:17

    عالی بود

  • الهام ژانویه 2017 در 12:17

    خيليييييي ممنون واقعاً عالي بود ?

  • لیلی ژانویه 2017 در 12:18

    با سلام ممنون از مطالب آموزنده تان

  • لادن ژانویه 2017 در 12:18

    هل، ادویه‌ای است که طعمی دلچسب به چای می‌بخشد. هل سرشار از روغن‌های اساسیست که به هضم غذا کمک می‌کند، باروری را افزایش می‌دهد و قند خون را متعادل می‌سازد. در آسیا، هل از لحاظ پزشکی برای افزایش گردش خون و افزایش انرژی، بسیار ارزشمند است. همچنین هل، به بهبود آسم و برونشیت کمک می‌کند وحتی ممکن است بد‌خلقی را کاهش دهد.

  • nima دسامبر 2017 در 15:33

    با سلام مرسی از مطالب سایتتون خیلی مفید بود من از قرض اکتوکلد برای درمان سرما خوردگی استفاده میکنم ضد درد وضد تب است

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.