علائم بیماری مرض جذام خشک و کاشف میکروب جذام کیست

علائم بیماری مرض جذام خشک و کاشف میکروب جذام کیست

جذام جذام ،جذام در جدول،جذام خشک،جذام مرض،جذامی چیست،جذام خشک چیست؟،جذام خشک،بیماری جذام خشک،عکس جذام خشک،مرض جذام چیست،اسباب مرض جذام،مرض جذام چیست در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد بیماری …

خواص و مضرات درمانی گیاه مارچوبه و بدنسازی برای شکم

خواص و مضرات درمانی گیاه مارچوبه و بدنسازی برای شکم

خواص و مضرات درمانی گیاه مارچوبه و بدنسازی برای شکم خواص و مضرات درمانی گیاه مارچوبه و بدنسازی برای شکم در سایت جسارت مارچوبه و بدنسازی ,خواص درمانی مارچوبه,خواص درمانی مارچوبه,خواص دارویی …

رنگ پوست و آرایش برای پوست گندمی روشن چیست

رنگ پوست و آرایش برای پوست گندمی روشن چیست

پوست گندمی پوست گندمی ,پوست گندمی چه رنگیه,پوست گندمی چه رنگی است,پوست گندمی روشن,پوست گندمی چه رنگی بهش میاد,پوست گندمی و رنگ مو,پوست گندمی رنگ مو توضیحاتی در مورد پوست گندمی رنگ …

جراحی چشم

جراحی چشم ،جراحی چشم مصری،جراحی چشم گربه ای،جراحی چشم آستیگمات،جراحی چشم با لیزر،جراحی چشم Prk،جراحی چشم لیزیک،جراحی چشم،جراحی چشم آب مروارید،جراحی چشم اپارات،هزینه جراحی چشم مصری،جراحی زیبایی چشم مصری،عمل جراحی چشم مصری،جراحی چشم گربه ای در ایران،جراحی چشم گربه ایی

جراحی چشم

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد جراحی چشم صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.از توجه به این نکته نمی توان به راحتی گذشت که چشم پزشک قبل از انجام هر گونه جراحی چشمی ، می بایست تمامی شرایط مورد نیاز یک بیمار را برای مناسب دانستن او بعنوان کاندید جهت انجام جراحی چشمی در نظر گیرد و کلیه شرایط جسمی و شغلی بیمار ، سابقه جراحی ها و بیماریهای قبلی ، عوارض احتمالی ناشی از جراحی و کلیه بیماریهای تاثیر گذار فعلی بیمار که ممکن است بر راندمان موفقیت جراحی و پروسه درمان ، عملکرد منفی داشته باشد را بررسی نماید تا نوع و روش جراحی و همچنین بهترین زمان عمل چشم برای هر بیماری بر پایه اصول حرفه ای چشم پزشکی و بر پایه موازین علمی انتخاب گردد.

بهترین زمان عمل جراحی آب مروارید

این اعتقاد رایج و کاملاً غلط وجود دارد که زمان مناسب برای عمل آب مروارید ، موقعی است که آب مروارید به اصطلاح عرف در جامعه ، کاملاً رسیده باشد در حالی که این باور صحیح نیست چراکه زمان مناسب برای انجام عمل آب مروارید ، بستگی به شرایط خاص بیمار از جمله میزان توانایی دید ، نوع کار و فعالیت روزانه ، میزان انتظار بیمار در هنگام دید و نهایتاً نظر و تشخیص چشم پزشک دارد . مثلاً مدت زمان انتظار تعویق عمل برای یک خانم خانه دار بسیار بیشتر از یک راننده می باشد زیرا راننده در هنگام رانندگی باید از قوه دید بسیار مناسبی برخوردار باشد تا منجر به یک حادثه ناگوار نشود اما یک خانم خانه دار با داشتن یک دید متوسط می تواند در انجام فعالیتهای روزانه ، توانا باشد . البته این بدان معنا نیست که یک خانم خانه دار نمی تواند زودتر عمل کند و این بستگی به تمایل خود او دارد .

بهترین زمان عمل جراحی لیزیک و لازیک و prk

انجام جراحی برای درمان و اصلاح عیوب انکساری چشمی نیز مستلزم سنجش شرایط خاص بیمار ، میزان قدرت بینایی و ثابت شدن و بدون تغییر ماندن نمره چشم فرد و متعاقباً نظر چشم پزشک می باشد. البته در سن های زیر ۱۸ سال اینگونه عمل ها توصیه نمی شوند .

بهترین زمان عمل چشم در صورت بروز اختلالات و بیماریهای شبکیه

در برخی از جراحی های شبکیه مانند پارگی ها و سوراخ شدگی های شبکیه ، زمان نقش بسیار تاثیر گذار و بسزایی در درمان و بهبودی بینایی دارد و بیمار باید در مراحل اولیه و اولین زمان پس از ایجاد اختلال چشمی به چشم پزشک مراجعه نماید چرا که ممکن است نتایج جبران ناپذیری برای بینایی شخص به دنبال داشته باشد و یا عملاً روند و احتمال معالجه بیمار را متوقف و یا غیر ممکن کند.

عمل جراحی آب مروارید چشم

عمل جراحی آب مروارید به خارج کردن عدسی طبیعی چشم (که در اثر آب مروارید ناکارآمد و کدر شده‌است) و جایگزینی آن با لنز مصنوعی گفته می‌شود. معمولاً پس از جراحی از لنز داخل چشمی جایگزین عدسی چشم استفاده می‌شود. روش جراحی فیکو Phacoemulsification (Phaco) روش استاندارد و معمول عمل آب مروارید است.

زمان و عوارض جراحی آب مروارید چشم

معمولاً زمانی جراحی هنگامیست که آب مروارید به حدی باعث کاهش دید شود که مانع انجام فعالیتهای روزانه بشود. سالانه بیش از ده‌ها میلیون عمل آب مروارید انجام می‌شود که حدود %۹۵ این عمل‌ها بدون عارضه است. در کشور ما نیز سالانه بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ عمل آب مروارید با روش‌های مختلف انجام می‌شود.

روش جراحی آب مروارید چشم

روش جراحی فیکو روش استاندارد و فعلی عمل آب مروارید است. این روش یک عمل جراحی سرپایی و بدون نیاز به بخیه است که با استفاده از قطره بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. در این روش پس از برش کپسول عدسی، عدسی کدر از چشم خارج می‌شود و اغلب لنز داخل چشمی بجای آن قرار می‌گیرد. از لیزر نیز می‌توان برای برش چشم استفاده کرد.

عمل جراحی کاتاراکت چشم

عمل جراحی کاتاراکت(cataract surgery): جراحی کاتاراکت در حال حاضر یکی از شایع‌ترین و موفقیت آمیزترین عمل‌های جراحی است که در حیطه پزشکی به انجام می‌رسد. در جراحی کاتاراکت عدسی طبیعی چشم بیمار که دچار کدورت شده است با یک عدسی مصنوعی شفاف تعویض می‌گردد. تکنیکی که امروزه به طور معمول برای جراحی کاتاراکت مورد استفاده قرار می‌گیرد تکنیک «فیکو امولسیفیکاسیون» است. در این تکنیک از امواج اولتراسوند برای خرد کردن عدسی استفاده می‌شود. وسیله‌ای که برای خرد کردن عدسی در این روش مورد استفاده قرار می‌گیرد ضخامت کمی دارد و از طریق یک برش حدوداً ۳ میلی‌متر وارد چشم می‌شود. از آنجا که این برش بسیار کوچک می‌باشد معمولاً نیازی به بخیه ندارد و خود به خود ترمیم می‌شود. پس از خارج کردن عدسی کدر شده، یک عدسی مصنوعی شفاف، تا شده، از طریق همان برش کوچک وارد چشم می‌شود. در داخل چشم تای عدسی باز می‌شود و عدسی در محل مناسب در داخل چشم ثابت می‌شود. این عمل به طور معمول حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و نیازی به بیهوشی عمومی ندارد و با بی‌حسی موضعی قابل انجام است. در مواردی که کاتاراکت بیش از حد رسیده باشد ممکن است نتوان عدسی سفت شده را با امواج اولتراسوند خرد کرد. در این حالت ممکن است جراح ناچار شود از تکنیک جراحی کاتاراکت به روش «خارج کپسولی» استفاده کند. در این روش عدسی کدر شده به صورت درسته از کپسول خود خارج شده، از چشم بیرون آورده می‌شود. برای این روش لازم است از برش‌های بزرگتر (بین ۶ تا ۱۰ میلی‌متر) استفاده کرد و لازم است محل برش نیز با بخیه‌های ظریف ترمیم گردد. از این رو دوره نقاهت بیماران کمی طولانی‌تر از روش فیکوامولسیفیکاسیون می‌باشد. در بچه‌ها و در موارد خاص (مثلاً کاتاراکت‌های ناشی از ضربه)، ممکن است جراحی کاتاراکت به روش دیگری که «لنزکتومی» نام دارد انجام گیرد.

عمل جراحی چشم لیزیک

لیزیک (به انگلیسی: Lasik یا LASIK) نوعی روش جراحی لیزری چشم است که برای اصلاح عیوب انکساری چشم در افراد نزدیک‌بین، دوربین و آستیگمات استفاده می‌شود. در این عمل، چشم‌پزشک برای شکل‌دهی قرنیه و اصلاح عیب انکساری، مشابه روش لازک از لیزر اگزایمر استفاده می‌کند؛ و با استفاده از دستگاه میکروکراتوم و برداشتن لایه‌ای از قرنیه، اصلاح بینایی سطح قرنیه انجام می‌شود. اغلب بیماران پس از جراحی تا پایان عمر یا سال‌ها نیازی به استفاده از عینک نخواهند داشت. دکتر غلامعلی پیمان، دانشمند ایرانی مقیم ایالات متحدهٔ آمریکا و از اعضای «تالار مشاهیر چشم‌پزشکی جهان»، مخترع این روش جراحی است. وزیر بهداشت فعلی، دکتر قاضی‌زاده هاشمی، رکورددار عمل جراحی لیزیک چشم در کشور است. این شیوه اکنون گسترش زیادی یافته‌است و در سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۱ میلیون جراحی لیزیک در آمریکا انجام شده‌است. این نوع عمل جراحی تأثیرگذار بوده، درد کمی به همراه دارد، معمولاً یک یا سه روز پس از عمل بهبود می‌یابد و نیازی به بانداژ و بخیه ندارد.

عمل جراحی چشم فمتو لیزیک

نسل جدید جراحی لیزیک است که برداشتن لایه سطحی قرنیه بجای میکروکراتوم و به شیوه مکانیکی از فمتوسکند لیزر استفاده میشود. در این روش عوارض کمتری نسبت به لیزیک کلاسیک وجود دارد.

عمل جراحی پیوند قرنیه چشم

پیوند قرنیه یا در اصلاح پزشکی کراتوپلاستی یا یک عمل جراحی است که در آن قرنیه آسیب دیده بیمار با یک قرنیه اهدایی دیگر بجای یک بخش یا کل قرنیه جایگزین می‌شود. قرنیه پیوندی از یک فرد درگذشته برداشته می‌شود که هیچ گونه بیماری شناخته شده یا شاخص‌های دیگری که موجب پس زدن پیوند توسط فرد گیرنده و به خطر انداختن سلامتی وی می‌شود نداشته باشد. قرنیه بخش شفاف جلوی چشم است که اجازه ورود نور به داخل چشم را می‌دهد. این جراحی توسط چشم پزشک فوق تخصص پیوند قرنیه و تحت بی‌هوشی عمومی انجام می‌گیرد در موارد خاص بی‌هوشی بصورت موضعی به همراه تزریق آرام‌بخش و خواب‌آور نیز قابل انجام است.

موارد عمل جراحی پیوند قرنیه چشم

موارد مصرف برای پیوند قرنیه شامل موارد زیر است: چشمی: جایگزین کردن قرنیه شفاف با قرنیه کدر و مات بیمار که ممکن است بر اثر بیماری‌های چون قوز قرنیه، دژنراسیون قرنیه و دلایلی دیگر مانند التهاب و زخمی شدن و کدورت قرنیه بوجود آمده باشند. ترمیمی: برای حفظ آناتومی قرنیه و یکپارچگی آن در بیماران مبتلا به نازک شدن قرنیه یا برای بازسازی آناتومی چشم، به عنوان مثال بعد از سوراخ شدن قرنیه. درمان: برای برداشتن قرنیه ملتهب که به درمان با آنتی بیوتیک یا داروهای ضدویروس پاسخ نداده است. زیبایی: برای برداشتن و بهبود ظاهر بیمارانی که دارای قرنیه زخمی هستند که زخم رنگ مات یا سفید به قرنیه آنها داده شده است.

مراحل عمل جراحی پیوند قرنیه چشم

پلک توسط بلفاروست کنار زده می‌شود. در محل اتصال عضلات رکتوس تحتانی و فوقانی به چشم بخیه‌های تراکشن از جنس نخ سیلک زده می‌شود و توسط موسکیتو به شانها ثابت می‌شود. در کراتوپلاستی نفوذی، قسمت مرکزی قرنیه توسط وسیله‌ای به نام ترفین برش داده می‌شود و از قیچی کاتزین یا الماسی برای خارج کردن قطعه بریده شده کمک گرفته می‌شود. سپس گرفت توسط نخ بخیه نایلون ۱۰٫۰ یا ۱۱٫۰ در جای قرنیه حذف شده ثابت می‌شود. این بخیه‌ها باید چیزی در حدود ۱۲ تا ۱۸ماه بر روی چشم بیمار باقی بماند. در انتهای عمل از قطره آنتی بیوتیک برای ضدعفونی کردن چشم نیز بهره برده می‌شود و سپس چشم پانسمان می‌شود.

عمل جراحی چشم prk

PRK یک نوع از جراحی برای اصلاح عیوب انکساری نزدیک بینی، دوربینی (دوربینی) و آستیگماتیسم است. PRK اولین نوع از عمل جراحی لیزر چشم برای اصلاح بینایی ویک عمل لیزیک محبوب است. هر چند بهبود یافتن پس از عمل PRK کمی بیشتر از بازیابی عمل جراحی لیزیک طول می کشد، PRK هنوز هم رایج است و مزایای بیش تری را نسبت به لیزیک برای برخی از بیماران ارائه می دهد.مانند لیزیک و دیگر انواع جراحی های لیزر چشم، PRK با تغییر شکل قرنیه با استفاده از یک لیزر اگزایمر کار میکند،و اجازه می دهد نور ورودی به چشم به درستی بر روی شبکیه چشم برای بهبود بینایی متمرکز شود.

اطلاعاتی در مورد عمل جراحی چشم prk

نزدیک بینی، دوربینی ویا آستیگماتیسم، فاقد شرایط لازم برای عمل لیزیک هستند. زمان انجام فرآیند: حدود ۱۰ دقیقه برای هر چشم است. نتایج نمونه:دید ۲۰/۲۰ بدون عینک یا لنز تماسی است و زمان بهبودی: چند روز تا چند هفته

تفاوت عمل جراحی چشم prk با لیزیک

بررسی تفاوت اصلی بین PRK و لیزیک مرحله اول از این فرایند است. در لیزیک یک فلپ نازک بر روی قرنیه با یک میکروکراتوم یا یک لیزر femtosecond ایجاد میشود.این فلپ برای نمایان شدن بافت های زمینه ای قرنیه برداشته میشود و پس از انجام لیزر اگزایمر بر روی قرنیه و تغییر شکل آن دوباره لایه فلپ جایگزین میشود. در PRK، لایه بیرونی نازک قرنیه (اپی تلیوم) برداشته میشود و قبل از تغییر شکل بافت زمینه ای قرنیه با لیزر اگزایمر دور انداخته میشود. اپیتلیوم خود را در عرض چند روز (بر روی سطح قرنیه رشد می کند) بعد از عمل جراحی ترمیم میکند. انواع PRK، که لیزیک نامیده میشود نیز موجود است. به جای اینکه با PRK لایه اپیتلیال بیرونی قرنیه را از بین ببرند،روش لیزیک شامل بلند کردن لایه ی پوششی(با استفاده از یک ابزار جراحی به نام Trephine) )و حفظ آن در طی عمل جراحی و سپس جایگزین کردن آن بر روی سطح چشم در پایان از روش است. لیزیک به دلیل کندتر بودن روند بهبود بینایی در مقایسه مقایسه با PRK از محبوبیت کمتری برخوردار است، به دلیل اینکه ترمیم لایه اپیتلیال برای بازیابی در لیزیک زمان بیشتری نسبت به رشد یک لایه اپیتلیال جدید در PRK طول می کشد.

عمل جراحی چشم prk لیزیک

نتایج نهایی عمل جراحی PRK با نتایج عمل لیزیک قابل مقایسه است، اما بهبود اولیه در PRK کندتر است، زیرا چند روز برای ساخت سلول های اپیتلیال جدید طول می کشد تا به بازسازی بپردازد و سطح چشم را پوشش دهد. افزایش خطر ابتلا به عفونت چشم و کدورت بینایی در چند روز اول بعد از عمل جراحی وجود دارد. بیماران لیزیک به طور کلی ناراحتی کمتری دارند، و بینایی آنها با سرعت بیشتری تثبیت میشود، در حالی بهبود دید با PRK تدریجی است و نتیجه نهایی ممکن است چند هفته طول بکشد. PRK با این حال، مزایای متمایزتری را ارائه میدهد . به دلیل اینکه عمل جراحی PRK یک فلپ از قرنیه را ایجاد نمیکند (که شامل اپیتلیال و بافت استرومای عمیق تری است)،و کل ضخامت استرومای زمینه ای برای درمان در دسترس است. این یک منفعت خاص برای کسانی است که قرنیه آنها برای عمل لیزیک بیش از حد نازک است و یا اگر شما قبلا تحت عمل لیزیک بوده اید و قرنیه باقی مانده نازک ترشده باشد و هیچ خطری در جهت عوارض فلپ ندارد و خطر از بین بردن بیش از حد قرنیه با لیزر اگزایمر کاهش می یابد.

مزایا و معایب عمل جراحی چشم prk چیست

استفاده عمق کمتر برای درمان با لیزر

بهبود کندترنسبت به لیزیک

مناسب برای بیماران مبتلا به قرنیه نازک

زمان بر بودن کسب دید بهتر

بدون خطر برای عوارض فلپ قرنیه

افزایش  خطر عفونت بعد از عمل ، التهاب و افزایش  هاله بینی

کاهش خطر ابتلا به ضخامت قرنیه

ناراحتی های چشمی در دوران بهبودی اولیه  PRK، بیشتر است البته در مقایسه با بازیابی بعد از عمل جراحی لیزیک

عمل جراحی چشم prk چگونه انجام میشود

اول، جراح چشم یک منطقه مرکزی اپیتلیوم قرنیه با یک محلول الکلی،و یک دستگاه “سنباده” مانند یا یک ابزار جراحی کند برمیدارد. بعد از آنکه با استفاده از لیزر اگزایمربه دقت انحنای سطح قرنیه شما تغییر پیدا کرد. این، لیزر به صورت تخصصی با استفاده از کامپیوتر کنترل میشود و پالس هایی از نور ماوراء بنفش سرد را برای حذف مقادیر میکروسکوپی بافت در یک الگوی دقیق اعمال میکند. بعد از عمل یک لنز تماسی نرم به صورت “بانداژ” بر روی قرنیه قرار داده میشود تا از چشم شما محافظت کند. سلول های اپیتلیال جدید در حدود چهار یا پنج روز بعد از بانداژ توسط لنز تماسی رشد می کنند و بعد از این مدت توسط دکتر برداشته میشود.

نتایج بلند مدت عمل جراحی چشم PRK

PRK عمل جراحی لیزر چشم است و در خارج از کشور از سال ۱۹۸۰ و در ایالات متحده از سال ۱۹۹۵ انجام میشده و میزان موفقیت آن بسیار بالا است. در طول زمان دستخوش پیشرفت های قابل توجهی شده است و هنوز هم به عنوان یک درمان انتخابی در شرایط خاص انجام می شود. نتایج PRK و لیزیک مشابه هستند. اکثر مردم بعد از عمل جراحی PRK، به دید ۲۰/۲۰ می رسند و تقریبا تمام بیماران مبتلا به بینایی ۲۰/۴۰ و یا بهتردست می یابند . برخی از بیماران ممکن است هنوز نیاز به پوشیدن عینک و یا لنز داشته باشند، اما نسخه آنها به طور قابل توجهی پایین تر از مقدار آن نسبت به قبل از عمل خواهد شد. پس از عمل PRK و لیزیک عوارض نادر هستند و شامل عفونت و هاله بینی خواهدبود (starbursts یا هاله هنگامی که در شب هنگام به چراغ نگاه میکنید ، مثلا در هنگام رانندگی). در حالی که بعید است، شما به عمل جراحی اضافی و یا افزایش بهبود بینایی خود و یا اصلاح بدتر شدن تدریجی بینایی در طول زمان نیاز داشته باشید .عینک نیز ممکن است بعد از عمل جراحی PRK و در سنین بالا تر از ۴۰ سال برای مطالعه نیاز باشد ، به دلیل از دست دادن دید نزدیک که مربوط به سن میشود به پیر چشمی معروف است. FDA در حال حاضر است بر آزمایشات بالینی برای اصلاح جراحی دائمی پیر چشمی نظارت می کند. در حالی که لیزیک محبوب ترین روش لیزر چشم است که تا بحال شناخته شده،اما مهم این است که از هدایت ها و قضاوت های جراح چشم خود برای تعیین اینکه آیا PRK برای شما مناسب تر است یا لیزیک پیروی کنید.

بیشتر بخوانید : عوارض جراحی بینی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.