خواص و مضرات عرق زنیان برای چربی شکم و فشار خون

خواص و مضرات عرق زنیان برای چربی شکم و فشار خون

زنیان زنیان ,زنیان و چربی شکم,زنیان چیست,زنیان و فشار خون,زنیان برای لاغری,زنیان و گردو,زنیان به انگلیسی,زنیان رومی,زنیان عرق,زنیان در بارداری توضیحاتی در مورد زنیان زنیان یا TRACHYSPERMUM گیاهی از تیره چتریان، بوته‌ای، …

علائم و درمان و متاستاز و پیشگیری از سرطان آندومتر رحم و تخمدان چیست و قابل درمان است

علائم و درمان و متاستاز و پیشگیری از سرطان آندومتر رحم و تخمدان چیست و قابل درمان است

سرطان آندومتر سرطان آندومتر ,سرطان آندومتر چیست,سرطان آندومتریوز,سرطان آندومتر چیست,سرطان آندومتریوز چیست,سرطان آندومتری,علائم سرطان آندومتر,آندومتریوز سرطان است توضیحاتی در مورد سرطان آندومتر سرطان آندومترکه در انگلیسی به آن Endometrial cancer می گویند، …

روش های ساده برای ضد آلرژی کردن محیط خانه

روش های ساده برای ضد آلرژی کردن محیط خانه

روش های ساده برای ضد آلرژی کردن محیط خانه آلرژی,بیماری آلرژی,آلرژی در بارداری,علائم آلرژی,درمان آلرژی,درمان آلرژی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان آلرژی,آلرژی را چگونه درمان کنیم,آلرژی در کودکان,آلرژی در بزرگسالان,آلرژی …

اگزما

اگزما ،اگزما پوستی،اگزما چیست،اگزما دست،اگزما صورت،اگزما فیلم،اگزما به انگلیسی،اگزمای دست،اگزمای سبورئیک،دانلود فیلم اگزما،نقد فیلم اگزما،موضوع فیلم اگزما،داستان فیلم اگزما،تیزر فیلم اگزما،بازیگران فیلم اگزما،خلاصه فیلم اگزما،درباره فیلم اگزما،اگزما پوستی در کودکان،اگزما پوستی در نوزادان،اگزما پوستی نوزاد،اگزما پوستی کودکان

اگزما،درمان اگزما,بیماری اگزما چیست،اگزما ،اگزما پوستی،اگزما چیست،اگزما دست،اگزما صورت

به طور کلی اِگْزِما (به انگلیسی: eczema) یا درماتیت به التهاب یا آماس پوست گفته می‌شود که می‌تواند منجر به خارش، قرمزی، تورم، پوسته‌ریزی و دیگر نشانه‌ها شود. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد اگزما صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

اگزما چیست؟

بهتر است بدانید اگزما بیماری مزمن پوستی است که به آن درماتیت اتوپیک نیز می‌گویند. در این بیماری پوست دچار التهاب و خارش و تحریک می‌شود.شاید ندانید که اگزما  اغلب روی صورت، دست‌ها و پاها به وجود می‌آید؛ اما می‌تواند روی هر نقطه‌ای از بدن به وجود آید.تخمین زده می‌شود که بیش از ۳۰ درصد مردم امریکا از اگزما رنج می‌برند و شیوع آن در حال افزایش است. اگزما در کودکان بسیار رایج است و ۲۰ درصد از نوزادان و یا کودکان خردسال به آن مبتلا هستند. درمان اگزما یک چالش بزرگ است، زیرا اغلب بیماری با روش‌های درمانی عود می‌کند و عوارض جانبی شیوه‌های درمان سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در نهایت اگزما را بیشتر می کند.

انواع اگزما

– التهاب تماسی پوست (درماتیت تماسی) – درماتیت آتوپی(بدون علت) – درماتیت سبورئیک (تورم و قرمزی پوست سر و صورت همراه با شورهٔ زیاد) – درماتیت نومولار – درماتیت اکسفولیاتیوژنرالیزه (اریترودرمی) (تورم و قرمزی شدید پوستِ سرتاسر بدن همراه با پوسته‌ریزی) – درماتیت ناشی از استاز (ماندن خون در رگ‌ها) – درماتیت موضعی ناشی از خاراندن – درماتیت دور دهانی (درماتیت پری‌اورال) – پومفولیکس (Pompholyx)

علائم اگزما

خارش و سوزش پوست، قرمزی، تاول و برآمدگی، تورم، برجستگی، پوسته‌پوسته شدن پوست. برخی از انواع اگزما، مانند اگزمای حساسیت ناشی از تماس با یک ماده تحریک کننده، در هنگام تماس باعث قرمزی، خارش و ترشح پوست می‌شوند. اگزمای شوره‌دار، می‌تواند پوست را زرد، روغنی و فلس‌دار کند. این نوع از اگزما می‌تواند در هر قسمتی از بدن به خصوص صورت به وجود بیاید. اگزما معمولا در کف دست‌ها و یا پاها به وجود می‌آید و بسیار دردناک است و در آن تاول‌های عمیق روی پوست ظاهر می‌گردد که این تاول‌ها عموما می‌خارند و می‌سوزند. در اگزمای Nammular پوست، پوسته پوسته شده و دلمه‌های دکمه‌ای شکل روی پوست ایجاد می‌شوند. از آنجا که اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز می‌کند، بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا وضعیت دیگر پزشکی. پوست خشک، ضخیم، ترک خورده و یا پوسته پوسته می‌شود. ملتهب و قرمز است. زخم می‌شود. در افراد سفید پوست ممکن است ابتدا بثورات جلدی قرمز رنگ و سپس قهوه‌ای رنگ ایجاد شود. در سیاه پوست‌ها ممکن است پوست تغییر رنگ دهد و قسمتی از پوست تیره‌تر یا روشن‌تر از قسمت‌های دیگر شود. در نوزادان، اغلب بثوراث جلدی بر روی صورت و پوست سر، همراه با زخم ایجاد می‌شود.

دلایل اگزما

یافتن علت اگزما یک مشکل بزرگ است و پزشکان هنوز علت دقیق آن را نمی‌دانند. برخی معتقدند که ناشی از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن در پاسخ به عوامل ناشناخته و محرک‌های محیط‌ زیست است. اگزما اغلب در خانواده‌هایی شایع است که سابقه آلرژی و یا آسم دارند. در اینجا به برخی از دلایل احتمالی ابتلا به اگزما اشاره خواهیم کرد: تماس با مواد خشن و یا خارش‌زا همچون پشم ، آب و هوا و دمای بیش از حد گرم و یا بیش از حد سرد ، حیوانات ، استرس، دود سیگار ، غذاهایی که باعث واکنش‌های حساسیتی می‌شوند؛ مثل گندم، لبنیات، آجیل، شکلات ، مواد شیمیایی موجود در صابون و یا مواد شوینده ، عطرها و اسانس‌ها مواد شیمیایی موجود در محصولات مراقبت از پوست لوازم آرایشی ، مواد شیمیایی خانگی و سموم و …

اگزما و درماتیت

ز دو کلمه درماتیت و اگزما به جای همدیگر استفاده می‌شود ولی معمولاً در مواردی که عامل خارجی مسبب التهاب وجود داشته باشد از کلمه درماتیت و در مواردی که عامل خارجی وجود نداشته و به اصطلاح بیماری اندوژن باشد از کلمه اگزما استفاده می‌شود.

رابطه سن و اگزما

اگر چه ممکن است پیشرفت درماتیت آتوپیک برای اولین بار در افراد بزرگ سال روی داده باشد ، ولی اکثریت مردم آن را مدت کوتاهی پس از به دنیا آمدن شاید در زمانی که هنوز ۲ ماهه هستند، تجربه می کنند. “اکثر مردم این عارضه را در اوایل نوجوانی خود دارند ، اما این بیماری دوباره می تواند در زندگی دوباره عود کند. ویتنی های ، پزشک متخصص و استادیار پوست و آسیب شناسی در دانشگاه دانشکده کلرادو پزشکی، در دنور، در این باره می گوید: “برای برخی افراد، درماتیت آتوپیک از در طول دوران بزرگ سالی ادامه می یابد و هرگز سیر این بیماری مجال کند شدن نمی یابد”. وی در ادامه می گوید: این وضعیت احتمالا ارثی است، و معمولا در همان چرخه رینیت آلرژیک و آسم رخ می دهد. “خانواده هایی که یک فرزند مبتلا به اگزما دارند اغلب فرزند دیگری مبتلا به آسم و یا حتی یک فرزند سوم مبتلا به رینیت فصلی یا تب یونجه دارند”.

خراشیدن پوست با ناخن و اگزما

درماتیت اتوپیک گاهی به نام “خارش جوشی ” نام گذاری می شود. دکتر های در این باره می گوید: “برخی از مردم فکر می کنند که شما اول احساس خارش کرده و پس از آن با خاراندن پوست و ناخن زدن ، باعث آسیب به پوست می شوید که منجر به راش می شود “. و در حالی که ایده خوب این است که از یک مرطوب کننده در اولین نشانه از مشکل استفاده کنید و ،شما همچنین باید ناخن را کوتاه و صاف نگه دارید که باعث می شود احتمال کمتری داشته باشد که با خاراندن به پوست خود لطمه بزنید.

اگزما،درمان اگزما,بیماری اگزما چیست،اگزما ،اگزما پوستی،اگزما چیست،اگزما دست،اگزما صورت

شدت و طول بیماری اگزما

براساس شدت و دوره بیماری ضایعات التهابی اگزمایی را به سه گروه اصلی می‌توان تقسیم نمود. الف. التهاب اگزمایی حاد؛ این نوع التهاب با ضایعات قرمز روشن و متورم همراه با دانه های آبدار و با خارش شدید مشخص میشود. خاراندن باعث ایجاد خارش، ترشح سرم از دانه‌ها، تشکیل دلمه و افزایش احتمال عفونت ثانویه میشود. شروع و استقرار بیماری از چند ساعت تا ۲ الی ۳ روز زمان برده و در صورت عارضه دار نشدن چند روز تا چند هفته تداوم یافته و سپس برطرف میشود. انواع بیماریهای اگزمایی که با این مشخصات ظاهر میشود عبارت است از: درماتیت تماسی، اگزمای سکه ای، پمفولیکس، عفونتهای قارچی. ب. التهاب اگزمایی تحت حاد؛ این حالت با ضایعات پوسته دار قرمز با خراش و نمای فلسی شکل پوست و با خارش خفیف تا متوسط و بدون دانه‌های آبدار مشخص میشود. بیماریهای درماتیت آتوپیک، درماتیت کهنه بچه، اگزمای دور دهان، اگزمای نوک پستان مادران شیرده و … با این نوع التهاب ظاهر میشود. ج. التهاب اگزمایی مزمن؛ این حالت با افزایش ضخامت پوست، تشدید خطوط پوستی، خراش و ترکهای پوستی و خارش متوسط تا شدید مشخص می‌شود. بیماریهایی که میتوانند با این حالت تظاهر کنند عبارت است از: پای خشک و ترکدار، اگزمای نوک انگشتان تایپیستها.

رابطه حمام طولانی و اگزما

مدت طولانی غوطه ور شدن در وان ممکن است فوق العاده به نظر برسد اما اگر شما درماتیت آتوپیک دارید ، بودن در زمانی بیش از حد طولانی در وان حمام می تواند باعث ترک خوردن پوست شما و احساس خارش و قرمز شود. دفعه بعد که شما زیر دوش رفتید، این قانون طلایی را به یاد داشته باشید:که آب نباید خیلی داغ و یا نباید بیش از حد سرد باشد، اما آب می تواند ولرم باشد. در حالت ایده آل، شما همچنین باید نباید حمام کردن شما طولانی تر از ۱۵ دقیقه در روز باشد، دکتر بالا است. دکتر های در این باره می گوید: “ما به مردم می گوییم که مردم با انجام حمام کردن ملایم و نه بیش از خشک شدن پوست به خوبی از پوست خود محافظت کنند”.

رابطه اگزما با گرما و سرمای زیاد

دکتر های در این باره می گوید: در طول ماه های گرم، درجه حرارت بالا (یا، احساس گرما) گاهی اوقات می تواند پوست را به اذیت کند و نه تنها این مورد بلکه عرق کردن هم می تواند باعث سوزش شود. به همین ترتیب، سرد، آب و هوای خشک در زمستان هم می تواند باعث شود که خارش آغاز شود.

درمان خانگی اگزما

درمان اگزما با داروهای خانگی، علاوه بر اینکه ساده و کم‌هزینه است، معمولاً عوارض جانبی کمتری دارد، در اینجا به برخی از این روش‌ها که برای افراد مختلف مفید بوده است. اشاره می‌شود: استفاده از کمپرس سرد برای تسکین خارش ، نوشیدن مقدار زیادی آب (این روش بسیار مفید است) حمام با بلغور جوی دو سر التهاب پوست را تسکین می‌دهد و یک مرطوب‌کننده عالی است. حمام با آب ولرم که درون وام یک‌چهارم ‌فنجان جوش شیرین ریخته شده باشد. روغن خالص و تصفیه شده شترمرغ، دارای خواص ضدالتهابی است و اگزما را درمان می‌کند. روغن زیتون را به پوست خود بمالید و پس از چند دقیقه آن را با یک شامپوی ضدآلرژی بشویید.

اگزما در کودکان

اگزما در کودکان بسیار شایع است و اکثر آنها تا سن سه ماهگی خود اگزما را تجربه می‌کنند و در برخی از آنها اگزما تا دوران نوجوانی باقی خواهد ماند. یکی از مؤثرترین روش‌های درمان و کنترل اگزما در نوزادان، تغذیه با شیر مادر است. حداقل شش ماه تغذیه با شیر مادر از اگزما پیشگیری کنید. خوشبختانه اگزما مسری نیست، اما در خانواده‌هایی که سابقه اگزما، حساسیت و یا آسم دارند، احتمال ابتلا به اگزما نیز وجود دارد.

حساسیت فصلی عامل ابتلا به اگزما

دکتر «دیوید بَنک» (David E. Bank)، متخصص پوست، مؤسس و مدیر مرکز درماتولوژی، جراحی لیزر و پلاستیک در نیویورک، می‌گوید:‌ «‌از آنجا که در تابستان گرده‌افشانی گیاهان و درختان به اوج خود می‌رسد، معمولا افراد مبتلا به اگزما، به دلیل ایجاد حساسیت فصلی شاهد افزایش التهابات و تشدید بیماری‌شان هستند. اکیدا توصیه می‌کنیم افراد از خاراندن نواحی مبتلا به اگزما اجتناب کنند، چرا که در غیر این صورت التهاب و دردشان بیشتر خواهد شد. آنها می‌توانند از کِرِم «هیدروکورتیزون» و مرطوب‌کننده‌های ملایم و بی‌بو استفاده کنند. برای جلوگیری از اگزما و کاهش التهابات باید از پوست خود مراقبت کنید و از لایه‌برداری پوست از طریق آب داغ در وان یا حمام و کیسه‌کشیدن اجتناب کنید و پوست‌تان را مرطوب نگه‌دارید».

حساسیت به مواد شوینده عامل اگزما

دکتر «جسی چونگ» (Jessie Cheung) متخصص پوست در مرکز لیزر و درماتولوژی ویلوبروک می‌گوید:‌ «‌چیزهایی که باعث آسیب به پوست می‌شوند نظیر لباس‌هایی که خارش ایجاد می‌کنند، کیسه‌کشیدن یا حتی عرق‌کردن، باعث التهاب‌ و درنهایت اگزما خواهند شد. افراد باید در اولین گام عوامل محرک احتمالی نظیر عطر، پشم یا صابون‌های تند را که باعث تحریک پوست‌شان می‌شوند تعیین و از آنها اجتناب کنند». دکتر «پلاتنر» می‌گوید: «‌وقتی نزد متخصص پوست رفتید، او با انجام آزمایش‌هایی روی نواحی مبتلا به اگزما، واکنش‌های پوست‌تان به آلرژی‌ها را مشخص می‌کند». طبق گفته‌ی دکتر «پلاتنر»: برخی از چیزهایی که باعث آلرژی و حساسیت پوست‌تان می‌شوند عبارت‌اند از:‌ فلز (که در گوشی هوشمندتان یافت می‌شود)، عطر، برخی از مواد نگه‌دارنده و آنتی‌بیوتیک‌هایی که در پمادهای موضعی مانند “بنادریل” و “نئوسپورین” وجود دارند».

عفونت عامل اگزما

در موارد نادر، عفونت‌های باکتریایی و اختلالات جدی‌ همچون سلولیت، می‌توانند علائم اگزما را تشدید کنند. با اینکه اگزما معمولا نشانه‌ی وجود یک بیماری دیگر نیست، اما بهتر است همیشه جانب احتیاط را رعایت کنید و در‌صورتی‌که با درمان‌های رایج بیماری‌تان بهبود نیافت، به متخصص پوست مراجعه کنید. «درماتیت ساکن» (Stasis dermatitis) که یک نوع اگزماست و باعث متورم‌شدن قسمت‌های تحتانی پا می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از بیماری خطرناک‌تری نظیر التهاب مرتبط با نارسایی قلبی باشد.

اگزما،درمان اگزما,بیماری اگزما چیست،اگزما ،اگزما پوستی،اگزما چیست،اگزما دست،اگزما صورت

تشخیص اگزما

به دنبال قسمت‌های قرمز-قهوه‌ای روی بدنتان بگردید. اگزما و پسوریازیس هردو باعث ایجاد قسمت‌های قرمز روی پوست می‌شوند؛ بااین‌حال، اگزما قسمت‌های قرمزی دارد که همچنین به قهوه‌ای یا خاکستری متمایل است. پوست همچنین ممکن است در تاول‌های کوچکی که از مایع پرشده، پوشانده شده باشد. قسمت‌های قرمز پوست ممکن است به شکل دانه‌دانه شود. پوست آسیب‌دیده ممکن است ضخیم باشند. رنگ آن ممکن است بسته به نوع اگزما، اینکه چه مدت روی بدنتان بوده است یا چقدر جدی است، تیره‌تر یا روشن باشد. خشکی پوستتان را بررسی کنید. اگزما اغلب باعث خشکی پوست می‌شود. پوست شما ممکن است وقتی‌که آن را می‌خارانید، پوسته‌پوسته شود. در موارد شدید، پوست ممکن است به علت خشکی ترک بخورد. پوست ترک‌خورده ممکن است عفونت کند و چرکی شود. جایی که اگزما اتفاق میفتد را شناسایی کنید. اگزما اغلب روی دست، مچ، پا، قوزک، قفسه سینه، پلک و گونه تشکیل می‌شود. همچنین ممکن است روی قسمت‌هایی از بدن اتفاق بیفتد که بیشتر خم می‌شود، مثل قسمت داخلی آرنج یا زانو. در کودکان، اگزما ممکن است روی صورت یا پوست سر اتفاق بیفتد. همچنین ممکن است روی پای کودکان جایی که پوشک می‌بندد اتفاق بیفتد.

زابطه پوشیدن لباس پشمی و گرفتن اگزما

دکتر های در این باره می گوید که هر نوع بافت ساینده، مانند پشم و یا برخی از الیاف مصنوعی، ممکن است پوست شما را تحریک کند. انتخاب بهتردر مورد لباس این است که : نرم، لباس پنبه با دوختی آزاد و بازار ، که باعث اصطکاک پوست شما نشود. شما همچنین باید هر لباس جدید را که می خرید را قبل از پوشیدن بشویید چون برخی از آنها حاوی رنگ هستند که باعث می شود که ظاهر محصول(پارچه) در فروشگاه بهتر به نظر برسد، اما ممکن است همین عامل آغاز اگزما برای پوست شما شود.

درمان اگزما با تغییر در سبک زندگی

علاوه بر درمان اگزما با داروهای خانگی، برخی تغییرات ساده در شیوه زندگی می‌تواند تا حدود زیادی به کاهش علائم اگزما کمک کند. کاهش استرس: استراحت کافی داشته باشید، تفریح کنید و به تمدد اعصاب بپردازید و افکار منفی را از خود دور کنید دوش آب گرم در رسیدن به آرامش بسیار مؤثر است. از محصولات بهداشتی و آرایشی ضدحساسیت و ضعیف استفاده کنید. همیشه پوست خود را مرطوب نگه دارید. مرطوب‌کننده‌ها از خشکی پوست جلوگیری می‌کنند. هوای منزل را مرطوب نگه دارید. می‌توانید از دستگاه‌های مرطوب‌کننده نیزاستفاده کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون هیچ‌گونه کرم و یا محافظی در معرض نور خورشید قرار بگیرید و مطمئن باشید که این مدت کوتاه هیچ آسیبی به پوست شما نمی‌رساند. به این روش UV درمانی می‌گویند. از تغییرات ناگهانی دما جلوگیری کنید؛ اگرچه شاید با وجود الگوهای متغیر آب و هوایی، کمی مشکل باشد. لباس‌های پنبه‌ای بپوشید سعی کنید ملحفه و روتختی شما از جنس پنبه و یا نخ باشد. اگر خارش شما شدید بود، با جوراب و دستکش بخوابید. از قرار گرفتن در برابر آلرژن‌های بالقوه، همچون گرد و غبار و گرده گیاهان، خودداری کنید. از مصرف لوسیون‌ها، صابون‌های خشن و شامپو و مواد شیمیائی قوی که حاوی رنگ‌های مصنوعی، اسانس و یا مواد محرک همچون سولفات سدیم لوریل هستند، اجتناب ورزید. از محصولات گیاهی و ضدحساسیت استفاده کنید که معمولاً عاری از هر نوع ماده تحریک‌کننده هستند.

آلرژی به یک غذا عامل اگزما

بنا به گفته‌ی دکتر «چونگ»: «وقتی به غذای خاصی مثل سویا آلرژی داشته باشید یا بدن‌تان در برابر لبنیات مثل شیر مقاومت نشان بدهد و نتواند آن را هضم کند، در بدن‌تان اختلالاتی ایجاد می‌شود». اگر فکر می‌کنید در وعده‌های غذایی‌تان چیزی وجود دارد که ممکن است به آن حساسیت داشته باشید، حتما به یک متخصص مراجعه کنید. او در یک محیط کنترل‌شده، آزمایش‌هایی را انجام می‌دهد. متعادل‌کردن باکتری‌های روده با مصرف پروبیوتیک‌ و غذاهای تخمیرشده نیز می‌تواند به مهار‌کردن اگزما و درمان التهاب کمک کند. دکتر «چونگ» در ادامه می‌گوید: «‌من همچنین توصیه می‌کنم که همراه با غذا مکمل‌هایی نظیر ویتامین D و روی هم مصرف شود چرا که این مکمل‌ها سیستم ایمنی بدن و واکنش‌های التهابی را تنظیم می‌کنند. خوردن غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ نیز به تقویت باکتری‌های روده‌ کمک می‌کند و باعث می‌شود مواد مغذی به‌خوبی جذب بدن شوند».

استرس عامل اگزما

دکتر «اَبی وَن وُرهیز» (Abby Van Voorhees)، رئیس و استاد درماتولوژی در دانشکده‌ی پزشکی ویرجینیای شرقی (Eastern Virginia Medical School)، می‌گوید: «‌اگزما در هنگام استرس به‌وجود می‌آید. با اینکه علت آن مشخص نیست، اما این مسئله بسیار شایع است. بیماران اغلب متوجه می‌شوند وقتی که استرس دارند، پوست‌شان بیشتر می‌خارد، بعد شروع به خاراندن می‌کنند و این چرخه آغاز می‌شود». دکتر «پلاتنر» می‌گوید:‌ «برای متوقف‌شدن خارش پوست و کاهش علائم اگزما، از کورتیکواستروئیدهایی نظیر «کورتید» (Cortaid) یا «کورتیزون ۱۰» (Cortizone 10) استفاده کنید، اما از مصرف پمادهای آنتی‌بیوتیک نظیر «نئوسپورین» (Neosporin) که به پوست آسیب می‌رسانند، اجتناب کنید».

خشکی پوست عامل اگزما

هوای سردِ زمستان باعث بروز اگزما می‌شود، چرا که در زمستان هوا خشک است و خشک‌بودن هوا باعث از کاهش رطوبت و خشکی پوست می‌شود. دکتر «جوئل شلِسینگر» (Joel Schlessinger) متخصص پوست می‌گوید:‌ «در ماه‌های سرد سال همه‌ی قسمت‌های پوست‌تان را که در معرض هوای سرد قرار دارد، بپوشانید. حتی وقتی در منزل هستید می‌توانید دما را افزایش بدهید تا رطوبت پوست‌تان حفظ شود. استفاده از دستگاه بخور یا رطوبت‌ساز می‌تواند رطوبت هوای منزل‌تان را تأمین کند و علائم اگزما را کاهش بدهد. اما حواس‌تان باشد که درجه‌ی رطوبت دستگاه را روی ۶۰٪ تنظیم کنید چرا که در غیراین‌صورت، رطوبت متراکم و فشرده می‌شود و درنتیجه می‌تواند باعث رشد باکتری‌های مضر شود». دکتر «بَنک» نیز توصیه می‌کند:‌ «‌در روزهای سرد، ۵ تا ۱۰ دقیقه دوش آب گرم (نه داغ) بگیرید و پوست‌تان را با صابون مناسبی بشویید».

درمان اگزما با روغن نارگیل

ساده‌ترین روش برای درمان اگزما، استفاده از روغن نارگیل است. این روغن به‌خوبی در پوست نفوذ می‌کند و وارد فضاهای بین‌سلولی می‌شود که باعث شده‌اند رطوبت پوست‌تان از دست برود. روغن نارگیل البته یک لیپید است و این همان چیزی است که شما برای جلوگیری از خشک‌شدن و التهاب پوست‌تان نیاز دارید. دست‌هایتان را با آب بشویید و خشک کنید. روغن نارگیل را روی مواضع مبتلا به اگزما بمالید و بگذارید خشک شود. در صورت نیاز در طول روز به همین طریق روغن نارگیل را مصرف کنید.

درمان اگزما با روغن جوجوبا

با اینکه روغن نارگیل برای درمان اگزما خیلی خوب است، اما باید بدانید برای همه‌ی افراد مفید نخواهد بود؛ چرا که اگزما در بین افراد مختلف خود را به شکل‌های گوناگون نشان می‌دهد. اگر روغن نارگیل برای شما هم مفید نبود، بد نیست روغن جوجوبا را که در‌واقع روغن نیست، بلکه مانند یک موم مایع است که وارد اعماق پوست می‌شود، امتحان کنید. ساختار مولکولی روغن جوجوبا شبیه‌ترین ساختار را به روغن‌های طبیعی پوست دارد. روغن جوجوبا از اسیدهای چرب با زنجیره‌های بلند و الکل‌های چرب ساخته شده است و به‌طور طبیعی چرب و مرطوب‌کننده است. شاید از نام الکل تعجب کنید! اما باید بدانید الکل‌های چرب بر‌خلاف الکل «بنزیل»، «ایزوپروپیل» و «متانول» کم‌ضررترین الکل‌ها برای پوست هستند. دست‌هایتان را با آب بشویید و خشک کنید. روغن جوجوبا را روی مواضع مبتلا به اگزما بریزید و به‌آرامی ماساژ دهید تا حداقل نیمی از آن جذب پوست‌تان شود. توجه داشته باشید مقدار کمی از این روغن بسیار چرب است؛ بنابراین نیاز نیست در هر بار مصرف از آن، مقدار زیادی را استفاده کنید. می‌توانید روزانه سه نوبت از آن استفاده کنید.

درمان اگزما با کرم خانگی

وقتی صحبت از این لکه‌های خشک و خارشی و دردناک به میان می‌آید، هیچ چیز جای یک کرم خانگی را نمی‌گیرد. شما می‌توانید روغن نارگیل، روغن جوجوبا و موم عسل را با هم مخلوط کنید. خاصیت موم عسل این است که این ترکیب را غلیظ می‌کند. 

مواد لازم:‌

۲ قاشق غذاخوری موم؛

۶ قاشق غذاخوری روغن نارگیل؛

۴ قاشق غذاخوری روغن جوجوبا؛

عصار‌ه‌ی اسطوخودوس (اختیاری)؛

شیشه مربا با درب سفت.

موم عسل و روغن جوجوبا را در یک ظرف بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا کاملا مخلوط و ذوب شود. وقتی ذوب شدند، روغن نارگیل را اضافه کنید. در آخر، مخلوط را درون شیشه‌ی مربا بریزید و اگر دل‌تان خواست مقداری عصاره‌ی اسطوخودوس را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. درب شیشه را محکم ببندید و بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد آن را روی مواضع مبتلا به اگزما بمالید.

اگزما،درمان اگزما,بیماری اگزما چیست،اگزما ،اگزما پوستی،اگزما چیست،اگزما دست،اگزما صورت

درمان اگزما

اولین قدم درمان این است که پوست دیگر در تماس با ماده حساسیت‌زا یا محرک قرار نگیرد. آنتی هیستامینها و کورتیکواستروئیدها در درمان التهاب ورفع علائم بسیار مفیدند. استفاده از لباس‌های نخی یکی از راه‌های درمان اگزما می‌باشد. برای کم کردن التهاب آن باید از خاراندن و مالاندن آن خودداری نمود. دوری از گرما و تعرق زیاد نیز در جلوگیری از ازدیاد آن مؤثر می‌باشد.

مواد شوینده لباس معطر و اگزما

مواد شوینده لباس معطر و برخی از ورق خشک کن می تواند پوست شما را به زحمت بیندازد. محصولات که عاری از رایحه و رنگ هستند را انتخاب کنید. آنهایی که مایع هستند و تمایل کمتری به باقی ماندن دارند به نسبت محصولات پودری کمتر تحریک کننده هستند. ما مواد شوینده بدون دترجنت که به طور خاص برای افراد با پوست حساس طراحی شده است را ترجیح می دهیم.

اگزما و غذاهای آلرژی زا

گاه علت اگزما، غذاهای آلرژی‌زا است. این غذاها عبارتند از: شیر، تخم‌مرغ، گندم، سویا، بادام زمینی، آجیل، مرکبات (پرتقال، لیمو و گریپ فروتگوجه‌فرنگی و انواع توت‌ها اگر دچار اگزمای مزمن هستید، تمام مواد غذایی را که می‌خورید، برای چند هفته یادداشت و بثوراتی را که ایجاد می‌شود، بررسی کنید و هرگونه رابطه میان رژیم غذایی و شیوع اگزما را در بدن تحت نظر بگیرید. به این ترتیب به مرور متوجه خواهید شد که چه غذاهایی موجب اگزما و یا عود آن می‌شوند.

درمان اگزما با تغذیه

برخی افراد درمی‌یابند که با تغییر رژیم غذائی می‌توانند اگزمای خود را درمان کنند؛ یکی ازاین افراد دکتر لیم اولین است که کتاب اگزما و اسرار رژیم غذائی را نیز نوشته است. تخم‌مرغ، محصولات لبنی، شکلات، رنگ‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌های و غذاهای فرآوری شده را از زندگی خود حذف کنید. میوه‌ها و سبزیجات خام بخورید و رژیم غذائی سرشار از آبمیوه و میوه داشته باشید. ۶۰ درصد میوه و سبزیجات خام بخورید و ۴۰ درصد آب، میوه و سبزیجات تازه ، اسیدهای چرب ضروری را که در روغن ماهی، تخم‌کتان، گردو، ساردین و ماهی آزاد وجود دارند، فراموش نکنید. بهترین نوع اسیدهای چرب امگا ۳ است که می‌توانید مکمل آن را بخورید. فراموش نکنید که مصرف بیش از حد مکمل روی موجب کمبود مس در بدن می‌شود. پروبیوتیک‌هایی همچون اسید و فیلوس و بیفنیو‌باکتر‌ها را فراموش نکنید. این باکتری‌های مفید می‌توانند به درمان اگزما در کودکان کمک کنند.

درمان گیاهی اگزما

مطالعات اخیر نشان می‌دهند که طب‌سوزنی و طب گیاهی چینی می‌تواند اگزما را درمان کند. نوشیدن مخلوطی از گیاهان دارویی چینی و استحمام با آنها و استفاده از کرم‌های گیاهی، اگزما را در اکثر بیماران درمان می‌کند. چای سبز و سیاه و سفید، موجب بهبود اگزما می‌شود. علاوه بر نوشیدن، اسپری آنها بر روی پوست نیز مؤثر خواهد بود، اگرچه توصیه می‌شود دراستفاده از آنها متعادل باشید، زیرا حاوی کافئین هستند. آبلیمو، رزماری و روغن زیتون نیز مؤثرند. روغن درخت چای نیز یکی از دیگر درمان‌های مفید اگزما است.

درمان پزشکی اگزما

در اگزمای مزمن، روش‌های فوق نه تنها کمکی نمی‌کند، بلکه بیماری عود می‌کند و روش‌های درمانی ذکر شده موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن و عود و چرخه التهاب و افزایش استرس می‌شود. از آنجا که پژوهشگران هنوز نمی‌دانند چه چیزی منجر به اگزما می‌شود، رویکرد جامعی برای درمان آن وجود دارد که در واقع شامل تغییرات رژیم غذایی، کاهش استرس و اجتناب از عوامل آلرژی‌زا می‌شود. این موارد به درمان اگزما می‌انجامد. گاهی اوقات بدن آنقدر دچار استرس می‌شود که تمام روش‌های طبیعی رژیم غذایی و گیاهی نیز در درمان اگزما مؤثر نمی‌شود. کرم هیدروکورتیزون که بدون نسخه نیز فروخته می‌شوند. کرم‌های کورتیکو استروئید که استفاده از آنها عوارض جانبی شدیدی به همراه خواهد داشت و فقط باتجویز پزشک فروخته می‌شوند. آنتی‌بیوتیک‌ها که می‌توانند باکتری‌های مفید روده را از بین ببرند و به این ترتیب عملکرد سیستم ایمنی بدن را کاهش می‌دهند. آنتی‌هیستامین‌ها فتوتراپی و درمان با نور ماوراء بنفش که خطر ابتلا به سرطان پوست و پیری زودرس را افزایش می‌دهد. مرطوب‌کننده‌ها می‌توانند مانع از خشکی پوست شده و یک لایه محافظ روی پوست به وجود آورند که این لایه از پوست در برابر مواد شیمیایی مضر محافظت می‌کند.

درمان اگزما با گلیسیرین گیاهی

در بسیاری از درمان‌های خانگیِ اگزما، روغن به‌کار می‌رود. با اینکه این روغن‌ها به درمان افراد زیادی کمک می‌کند، اما باید این نکته را مدنظر داشت که برای برخی نیز چندان مفید فایده نیست. گلیسیرینِ گیاهی در نظر خیلی از افراد بسیار ارزشمند نیست. خوب است بدانید گلیسیرین، اساس لیپیدهاست و معمولا یک فرآورده‌ی جانبی در صنعت صابون‌سازی به‌حساب می‌آید. فرق بین گلیسیرین گیاهی و گلیسیرین عادی این است که گلیسیرین گیاهی مبنایی گیاهی دارد. ریشه‌ی این گلیسیرین در روغن‌ها و چربی‌هایی است که در روغن پالم و نارگیل یافت می‌شود، اما گلیسیرین عادی از چربی حیوانات به‌دست می‌آید و بر‌خلاف گلیسیرین گیاهی ارزش غذایی ندارد. گلیسیرین گیاهی که ارزش غذایی دارد دارای خلوص ۹۹.۷ است و بقیه‌ی آن را آب تشکیل داده است. این نوع گلیسیرین می‌تواند به بازگرداندن رطوبت پوست‌های خشک، خارشی و ملهتب کمک کند. این گلیسیرین، آب را جذب می‌کند و بدین‌ترتیب باعث حفظ رطوبت در پوست می‌شود. آن‌قدر تأثیرگذار است که اگر در یک شیشه گلیسیرین خالص را باز بگذارید، ۲۰ درصد آب آن تبخیر خواهد شد. وقتی از این گلیسیرین برای درمان اگزما استفاده کنید، شکاف‌های پوست که خشک و بی‌آب‌ هستند، پر می‌شود و آب را از لایه‌های عمیق‌تر پوست به بالا خواهد کشید. به‌راحتی در آب حل می‌شود و به همین دلیل یک مرطوب‌کننده‌ی ایده‌آل است.مواد لازم:‌ گلیسیرین گیاهی با ارزش غذایی؛ آب تصفیه‌شده؛ آب‌پاش. نسبت آب و گلیسیرین باید یک‌به‌یک باشد. مخلوط آب و گلیسیرین را درون یک بطری بریزید و بطری را تکان بدهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. مخلوط را روی مواضع مبتلا به اگزما اسپری کنید. می‌توانید از نسبت ۱ به ۲ و یا ۱ به ۳ هم استفاده کنید. احتیاط آن است که از نسبت‌های پایین‌تری شروع کنید تا بدانید پوست‌تان چه واکنشی نشان می‌دهد.

درمان اگزما با جو دوسر

وقتی همه‌ی موارد بالا را امتحان کردید، اما اگزما درمان و مدیریت نشد، بهتر است جو‌ دو‌سر را نیز امتحان کنید. منظور این نیست که جو‌ دو‌سر را بخورید، بلکه توصیه می‌شود وان حمام را پر از آب کرده و جو‌ دو‌سر را داخل آب بریزید و در وان دراز بکشید. عناصر شیمیایی موجود در جو‌ دو‌سر خواص ضدالتهابی دارند و می‌توانند خیلی از التهاب‌های مرتبط با اگزما را از بین ببرند. همچنین در درمان خارش بسیار خوب عمل می‌کنند. مواد لازم:‌ یک فنجان جو‌ دو‌سر؛ پارچه‌ی نازک یا چیزی شبیه آن؛ وان حمام. جو دوسر را در یک پارچه بریزید و پارچه را محکم گره بزنید. سر آن را با طناب بلند یا چبزی نظیر آن ببندید. وان را پر از آب کنید و سپس طنابی که با آن سر پارچه را بسته‌اید درست زیر شیر وان آویزان کنید. شیر آب را باز بگذارید تا وان پر از آب شیری‌مانند و نرم شود. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در وان بمانید. بعد از آن، خود را با حوله‌ای نازک خشک کنید و مرطوب‌کننده‌ای را که همیشه از آن استفاده می‌کنید، روی پوست‌تان بمالید. وقتی وان پر از آب شد به پارچه دست نزدنید و بگذارید همانجا بماند. می‌توانید آن را فشار بدهید تا مواد بیشتری وارد آب شود.

درمان اگزما با بابونه

بابونه تأثیر معجزه‌آسایی در صاف‌کردن پوست دارد. التهاب پوست را کم و خارش آن را مهار می‌کند و اثر زخم را در قسمت‌هایی که زیاد خارانده‌ شده از بین می‌برد. این همه خاصیتی که در بابونه هست بیشتر به خاطر الکلی طبیعی به نام «بیزابولول» یا «لیومنول» است. «بیزابولول» الهتاب پوست را کم می‌کند، همچنین خواص ضد‌باکتریایی دارد که می‌تواند هر میکروبی که از ضعف پوست‌تان سوءاستفاده می‌کند، از بین ببرد. برای اینکه از این همه خاصیت بهره‌مند شوید هیچ راهی بهتر از خوابیدن در وان پر از بابونه نیست. این مورد هم شبیه وان جو‌ دو‌سر است، البته می‌توانید در بعضی مواقع از ترکیبی از این دو ماده استفاده کنید. مواد لازم: ‌۴ قاشق غذاخوری گل بابونه‌ی خشک‌‌شده؛ پارچه‌ی نازک؛ وان حمام. بابونه را روی پارچه‌ای بریزید و آن را محکم گره بزنید. اگر می‌خواهید از خواص بیشتری بهره‌مند شوید می‌توانید در ادامه بابونه‌ی بیشتری به وان اضافه کنید، اما ۴ قاشق غذاخوری برای شروع خوب است. وان را تا نیمه پر کنید و سپس پارچه را به زیر شیر آب آویزان کنید و بگذارید آب از روی آن عبور کرده و وارد وان شود. وقتی وان پر شد می‌توانید پارچه را مستقیما درون وام بیندازید و آن را فشار دهید تا بیشتر از خواص درمانی‌اش بهره‌مند شوید. بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در وان بمانید و سپس بیرون بیایید و خود را با حوله خشک کنید. در صورت لزوم٬ بدن خود را با مرطوب‌کننده‌ی همیشگی مرطوب کنید.

درمان اگزما با روغن ماهی

بسیاری از افراد وقتی اسم روغن ماهی را می‌شنوند با خود می‌گویند: روغن ماهی در موارد بسیاری به‌عنوان درمان بسیاری از بیماری‌ها توصیه می‌شود و کاربرد دارد! مسلما این‌طور نیست. با این حال تجربه نشان داده‌ که روغن ماهی شدت اگزما، مخصوصا خارش را در بسیاری موارد کاهش می‌دهد. همچنین تحقیقات نشان داده‌اند که در افرادی که مبتلا به اگزمای آتوپیک (سرشتی) هستند، اسیدهای چرب با نرخ پایین‌تری به متابولیت تجزیه ‌می‌شود و نیز بسیار کندتر وارد غشاهای سلولی پوستِ نزدیک به سطح پوست می‌شوند. اسیدهای چرب N-6 و N-3 در حفظ کارکرد نرمال پوست اهمیت ویژه‌ای دارند. شاید تعجب‌آور باشد که روغن ماهی هر دو نوع از این اسیدها را دارد. مصرف روزانه‌ی روغن ماهی به بدن شما کمک می‌کند تا این مواد ضروری را در داخل بدن بیشتر تولید کند تا دیگر نگران آنچه در بیرون بدن و ظاهرتان نمایان است، نباشید. مواد لازم:‌ روغن ماهی؛ آب پرتقال (اختیاری). اگر از روغن ماهی که به‌صورت کپسولی یا مایع است، استفاده می‌کنید، حتما به میزان مصرف مجاز آن دقت کنید و از آن پیروی کنید. اگر از روغن مایع استفاده می‌کنید، ابتدا آن را با مقداری آب پرتقال مخلوط کنید. با این کار از بو و طعم ناخوشایند آن جلوگیری می‌کنید.

درمان اگزما با عسل

عسل همه‌ی کارهایی را که برای از بین‌بردن علائم اگزما نیاز است، انجام می‌دهد. این ماده‌ی شیرین، گوارا و شفابخش، ضدمیکروب و ضدالتهاب است و به فرایند درمان پوست سرعت می‌بخشد. عسل آب را به خود جذب می‌کند. تنها عیب عسل این است که خیلی نوچ و چسبنده است و به همین دلیل بهتر است تنها برای مواضع کوچک استفاده شود نه کل پا یا دست. مواد لازم:‌ عسل طبیعی و خام؛ باند زخم (اختیاری). دست‌ها را با آب بشویید و خشک کنید. لایه‌ی نازکی از عسل را روی موضع مبتلا به اگزما بمالید. بعد از آن می‌توانید بر روی آن باند زخم بزنید، اما اگر از باند استفاده نکنید، پوست در جریان هوا خواهد بود. بین ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بگذارید در همان حالت باقی بماند و سپس با آب سرد آن را بشویید، خشک کنید و دوباره لایه‌ی نازک دیگری را به محل اگزما بمالید. این کار را می‌توانید تا سه بار در روز تکرار کنید.

درمان اگزما با نشاسته ذرت

ترکیب آب و نشاسته‌ی ذرت می‌تواند برای درمان اگزما خیلی مفید باشد. البته اگر تنها از آب و نشاسته‌ی ذرت استفاده شود رطوبتی که پوست به آن نیاز دارد، از بین خواهد رفت. بنابراین باید مقداری پودر مرطوب‌کننده، روغن هسته‌ی انگور یا روغن زیتون هم به این ترکیب افزود. مواد لازم:‌ نشاسته‌ی ذرت؛ روغن هسته‌ی انگور یا روغن زیتون. روغن و نشاسته‌ی ذرت را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. این ترکیب نباید خیلی غلیظ یا خیلی آبکی و رقیق باشد. آن را روی مواضع مبتلا به اگزما بمالید و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس با آب گرم بشویید و با حوله‌ای تمیز آن را خشک کنید و سپس در صورت نیاز از مرطوب‌کننده‌ی همیشگی خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : التهاب پوست ♥ سرطان پوست ♥ پوست انداختن لب ♥ حساسیت و قرمزی پوستسرخک

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 خرداد 1397

72 دیدگاه

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 01:11

    حمید

  • محمد اکتبر 2016 در 12:01

    سلام من شوره سر شدیدی دارم و بغلهای بینی بصورت خشک و قرمز رنگ می شود وخارش زیادی دار

  • نسرین اکتبر 2016 در 01:25

    سلام من مدت15سال هست که اگزما دارمدرناحیه سروکناربینی میباشم خارش سروزخم بصورت برجستگیهایی درپوست سروبصورت خشکی کناربینی گوش وداخل گوش میباشم لطفا کمکم کنید نسرین آهنج هستم

    • م سپتامبر 2018 در 14:41

      سلام. از عرق کاسنی و شاهتره استفاده کنید . صبح ناشتا و شب موقع خواب

  • Asal اکتبر 2016 در 13:03

    ایااگزمادرمانی‌ندارد

    • ghazale دسامبر 2016 در 18:51

      اگزما یه بیماریه پوستی سرشتی یا ارثیه که درمانی نداره و سلولش در بدن شخص مبتلا باقی میمونه فقط میشه پیشگیری کرد

      • ناشناس ژوئن 2017 در 14:26

        این موضوع حداقل درباره نوع اگزمای من درست نیست. چند مدت پیش یک نفر که اگزما داشت در مجتمعمان ساکن شد و من و افرادی ک با او در ارتباط بودند همگی دچار اگزما شدیم

  • ناشناس اکتبر 2016 در 10:41

    باعرض سلام من دستم به شدت اگزما داره تقریبا یک سال ونیم است با هیچ داروی خوب نشدم .به حدی خارش دستم زیاد …..آیا اگزما میتونه واگیر باشه …؟؟راه حل و درمان چیه ؟؟ممنونم..

    • سعیدهستم مدت سه تا چهارسال مبتلا به اگزماشدم درمانی ندارد اگزما... دسامبر 2016 در 14:07

      جمعه 26ابان

  • سما اکتبر 2016 در 17:05

    سلام دوستان عزیزم منم دستم اگزما زده بود شدید و همش عفونت میکرد با یه راه حل ساده خوب شدم امیدوارم به کارتون بیاد هرشب عنبر نسا دود کردم و روزی یکبار کرم بتامتازون البته حتما کرم باشه چون فرمولاسیونش با پماد فرق داره

    • ناشناس آوریل 2017 در 00:27

      سلام عزیزم جدی میگه منم اگزما دارم خیلی رنج میبرم

  • ماه بانو نوامبر 2016 در 21:08

    سلام دخترم ۸ سالشه ۳ ساله که اوایل پاییز اگزماش شروع میشه که سالهای قبل روی انگشتهای پاش بود ولی الآن یکی از انگشتهای دستش و داخل آرنج دو تا دستش درگیر اگزماست خیلی کلافه بودم هر دکتری که میبردم چه متخصص پوست و چه داخلی یامتخصص کودکان هر آزمایشی که بگید دادیم که داروها نه تنها تاثیری نمیکرد بلکه داشت تبدیل به تاول میشد هر دکتری یه نظری میداد و یه داروی جدید خیلی کلافه بودم تا اینکه روش زیر رو استفاده کردم وکاملا خوب شد هم خارشش و هم قرمزیش و جوشهای ریزش و خشکیش امیدوارم هر کس استفاده کرد و نتیجه ی مثبت گرفت واسه بر طرف شدن مشکلم دعا کنه:ابتدا مقداری شاطره که از عطاری باید تهیه کنید رو درون قایلمه ای ریخته و مقداری آب میریزیم و میگذاریم رو اجاق گاز تا بجوشه وقتی خنک شد کمی از مایعرو صاف کرده و کنار میگذاریم حالا دست یا پای درگیر اگزما رو درون این محلول که صاف نشده شستشو میدیم بعدمقداری حنا رو بامحلول صاف کردمون مخلوط کرده و دم میکنیم و روی محل اگزما میمالیم در ابتدا کمی سوزش و خارش داره که طبیعیه ولی بعد از چند لحظه خوب میشه حدود نیم ساعت یا ۱ ساعت بعد محل اگزما رو با آب ولرم شسته وخشک کرده و وازلین میمالیم و جوراب یا دستکش نخی میپوشیم من بعد از ۳ یا چهار بار انجام دادن این کار شاهد پوسته ریزی محل اگزمای دخترم بودم که بعد از چند روز پوست دخترم سالم شد

  • مامانی نوامبر 2016 در 21:09

    سلام دخترم ۸ سالشه ۳ ساله که اوایل پاییز اگزماش شروع میشه که سالهای قبل روی انگشتهای پاش بود ولی الآن یکی از انگشتهای دستش و داخل آرنج دو تا دستش درگیر اگزماست خیلی کلافه بودم هر دکتری که میبردم چه متخصص پوست و چه داخلی یامتخصص کودکان هر آزمایشی که بگید دادیم که داروها نه تنها تاثیری نمیکرد بلکه داشت تبدیل به تاول میشد هر دکتری یه نظری میداد و یه داروی جدید خیلی کلافه بودم تا اینکه روش زیر رو استفاده کردم وکاملا خوب شد هم خارشش و هم قرمزیش و جوشهای ریزش و خشکیش امیدوارم هر کس استفاده کرد و نتیجه ی مثبت گرفت واسه بر طرف شدن مشکلم دعا کنه:ابتدا مقداری شاطره که از عطاری باید تهیه کنید رو درون قایلمه ای ریخته و مقداری آب میریزیم و میگذاریم رو اجاق گاز تا بجوشه وقتی خنک شد کمی از مایعرو صاف کرده و کنار میگذاریم حالا دست یا پای درگیر اگزما رو درون این محلول که صاف نشده شستشو میدیم بعدمقداری حنا رو بامحلول صاف کردمون مخلوط کرده و دم میکنیم و روی محل اگزما میمالیم در ابتدا کمی سوزش و خارش داره که طبیعیه ولی بعد از چند لحظه خوب میشه حدود نیم ساعت یا ۱ ساعت بعد محل اگزما رو با آب ولرم شسته وخشک کرده و وازلین میمالیم و جوراب یا دستکش نخی میپوشیم من بعد از ۳ یا چهار بار انجام دادن این کار شاهد پوسته ریزی محل اگزمای دخترم بودم که بعد از چند روز پوست دخترم سالم شد

  • یه بیمارکه ازاگزمامتنفره دسامبر 2016 در 12:28

    سلام من۱۰ساله که اگزمای پوستی دارم فقط قسمت پشت پاوکف پام داره وخیلی عذغبم میده دوستان راهنمایی کنید ذکتر رفتم میگن اگزماخوب شدنی نیست؟؟؟!!!!

  • رضا دسامبر 2016 در 15:53

    سلام دوستان من مدت هفت ساله که سینه ام وشتم دارای خارش شدید وپوست سرم ضمن خارش دارای شوره های هست که با دست میکنمشون وبسیار سوزش داره کسی هست راهنماییم کنه

  • علی ژانویه 2017 در 23:44

    سلام میش ه جای زخم چاقو به اگزوما تبدیل بشه خواهش میکنم جواب بدید

    • ناشناس ژوئن 2017 در 14:23

      سلام. من هم ابتدا اگزمای سرانگشتان داشتم که بعد از مدتی خوب شد. چند مدت قبل دستم را با چاقو بریدم و الان اگزمای کف دست گرفتم.. احتمالا زخم ها هم دذ اگزما موثر هستند

  • ماه،بانو ژانویه 2017 در 19:03

    سلام. من هم مثه سایرین،چهار سال مشکل شوره سر شدید کنده کنده شدن پوست سرم،ودور بینی هم قرمز و ملتهب هست،دیشب رفتم دکتر بهم گفت این بیماری مثه دیابته وهمیشه باهات میمونه،خیلی ناراحت شدم در حدی که شروع کردم گله کردن از زمین و زمان ،شما نظرتون چیه؟

  • رضا ژانویه 2017 در 20:19

    سلام . منم 38 سالمه و از 10 سالگی اگزمای شدید در انگشتان دستم دارم . متاسفانه اگزما خوب شدنی نیست و فقط شاید در میانسالگی تا حدودی خوب بشه البته نه کامل . ولی میگن عنبر نسارا یا همون سرگین الاغ ماده رو باید دود کرد در محل اگزما من خودم امتحان نکردم ولی حتما امتحام میکنم شاید خدا خواست و خوب شد باور کنید بعد از حدود 28 سال از اگزما خسته شدم چون بعضیها فکر میکنند واگیر داره و به محض دیدن دستام یه جوری میشن

  • نسرین ژانویه 2017 در 22:09

    سلام دوستان.منم مشکل اگزما دارم سر انگشتام پوست پوست میشی و خیلی دستم خشک میشه. دکتر رفتم ی کرم ترکیبی بهم داد و ی کرم بنام لینولا اف مرطوب کردن دست بوسیله وازلین.دوهفته استفاده کردم بدتر شدم ی هفتس ۳ بار در روز دستمو با آبغوره میشورم بعد وازلین چرب میکنم خیلی بهتر شدم.شاید امتحانش واسه شما ضرر نداشته باشه. ولی ب این نتیجه رسیدم اگ ۱۰ . ۱۵ لیوان آب در روز بخوریم کلن این بیماری ریشه کن بشه

  • مصدق ژانویه 2017 در 18:52

    سلام دوستان من اگزما داشتم خودم خوب کردم دکترا چیزی که بلد نیستند میگند حساسیته هر که میخاد زنگ بزنه به من تا توضیح بدم صددرصد خوب میشید من مصدق هستم تلفن 09124842921 منطزرم

  • شیدا ژانویه 2017 در 10:22

    اِگْزِما (به انگلیسی: eczema) یا درماتیت به التهاب یا آماس پوست گفته می‌شود که می‌تواند منجر به خارش، قرمزی، تورم، پوسته‌ریزی و دیگر نشانه‌ها شود.

    اگزما از یک کلمه یونانی به معنای جوش بالاآمده است.

  • لیلا ژانویه 2017 در 10:22

    از دو کلمه درماتیت و اگزما به جای همدیگر استفاده می‌شود ولی معمولاً در مواردی که عامل خارجی مسبب التهاب وجود داشته باشد از کلمه درماتیت و در مواردی که عامل خارجی وجود نداشته و به اصطلاح بیماری اندوژن باشد از کلمه اگزما استفاده می‌شود.

  • فرهاد ژانویه 2017 در 10:23

    التهاب اگزمایی حاد؛ این نوع التهاب با ضایعات قرمز روشن و متورم همراه با دانه های آبدار و با خارش شدید مشخص میشود. خاراندن باعث ایجاد خارش، ترشح سرم از دانه‌ها، تشکیل دلمه و افزایش احتمال عفونت ثانویه میشود. شروع و استقرار بیماری از چند ساعت تا ۲ الی ۳ روز زمان برده و در صورت عارضه دار نشدن چند روز تا چند هفته تداوم یافته و سپس برطرف میشود. انواع بیماریهای اگزمایی که با این مشخصات ظاهر میشود عبارت است از: درماتیت تماسی، اگزمای سکه ای، پمفولیکس، عفونتهای قارچی

  • نوین ژانویه 2017 در 10:23

    التهاب اگزمایی تحت حاد؛ این حالت با ضایعات پوسته دار قرمز با خراش و نمای فلسی شکل پوست و با خارش خفیف تا متوسط و بدون دانه‌های آبدار مشخص میشود. بیماریهای درماتیت آتوپیک، درماتیت کهنه بچه، اگزمای دور دهان، اگزمای نوک پستان مادران شیرده و … با این نوع التهاب ظاهر میشود

  • سما ژانویه 2017 در 10:23

    التهاب اگزمایی مزمن؛ این حالت با افزایش ضخامت پوست، تشدید خطوط پوستی، خراش و ترکهای پوستی و خارش متوسط تا شدید مشخص می‌شود. بیماریهایی که میتوانند با این حالت تظاهر کنند عبارت است از: پای خشک و ترکدار، اگزمای نوک انگشتان تایپیستها

  • لیلا ژانویه 2017 در 10:23

    اولین قدم درمان این است که پوست دیگر در تماس با ماده حساسیت‌زا یا محرک قرار نگیرد. آنتی هیستامینها و کورتیکواستروئیدها در درمان التهاب ورفع علائم بسیار مفیدند.

  • غریبه ژانویه 2017 در 10:24

    چرا برخی از درمان‌های اگزما، نه تنها سودی ندارند، بلکه اوضاع را بدتر هم می‌کنند؟ اگزما چیست؟ اگر پوستی حساس داشته باشید درمان اگزما سخت‌تر خواهد شد. اگزما یک بیماری مزمن است و بسیاری از داروهای این بیماری در واقع چرخه خارش را طولانی‌تر و التهاب را بیشتر و سیستم ایمنی بدن را نامتعادل می‌کنند.

  • لعیا ژانویه 2017 در 10:24

    اگزما یک بیماری سخت و خارش آن بسیار شدید است؛ به طوری که به لایه محافظ پوست آسیب خواهد رساند و پوست حساس‌تر می‌شود. گاهی خارش آنقدر شدید است که احساس می‌کنید باید فریاد بزنید. حتی خاراندن می‌تواند موجب خونریزی پوست شود. در این مقاله اطلاعاتی در مورد این بیماری به شما ارائه خواهیم کرد و روش مناسب درمان اگزما و تسکین خارش‌های وحشتناک را خواهید آموخت.

  • ترنم ژانویه 2017 در 10:24

    اگزما بیماری مزمن پوستی است که به آن درماتیت اتوپیک نیز می‌گویند. در این بیماری پوست دچار التهاب و خارش و تحریک می‌شود.
    به نظر می‌رسد که اغلب روی صورت، دست‌ها و پاها به وجود می‌آید؛ اما می‌تواند روی هر نقطه‌ای از بدن ایجاد شود.

  • دانیال ژانویه 2017 در 10:24

    تخمین زده می‌شود که بیش از ۳۰ درصد مردم امریکا از اگزما رنج می‌برند و شیوع آن در حال افزایش است. اگزما در کودکان بسیار رایج است و ۲۰ درصد از نوزادان و یا کودکان خردسال به آن مبتلا هستند. درمان اگزما یک چالش بزرگ است، زیرا اغلب بیماری با روش‌های درمانی عود می‌کند و عوارض جانبی شیوه‌های درمان سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در نهایت اگزما را تشدید می‌کند.

  • دریا ژانویه 2017 در 10:24

    خارش و سوزش پوست، قرمزی، تاول و برآمدگی، تورم، برجستگی، پوسته‌پوسته شدن پوست. برخی از انواع اگزما، مانند اگزمای حساسیت ناشی از تماس با یک ماده تحریک کننده، در هنگام تماس باعث قرمزی، خارش و ترشح پوست می‌شوند. اگزمای شوره‌دار، می‌تواند پوست را زرد، روغنی و فلس‌دار کند.

  • یاسین ژانویه 2017 در 10:24

    این نوع از اگزما می‌تواند در هر قسمتی از بدن به خصوص صورت به وجود بیاید. اگزما معمولا در کف دست‌ها و یا پاها به وجود می‌آید و بسیار دردناک است و در آن تاول‌های عمیق روی پوست ظاهر می‌گردد که این تاول‌ها عموما می‌خارند و می‌سوزند. در اگزمای Nammular پوست، پوسته پوسته شده و دلمه‌های دکمه‌ای شکل روی پوست ایجاد می‌شوند. از آنجا که اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز می‌کند، بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا وضعیت دیگر پزشکی.

  • شیما ژانویه 2017 در 10:25

    پوست خشک، ضخیم، ترک خورده و یا پوسته پوسته می‌شود. ملتهب و قرمز است. زخم می‌شود.
    در افراد سفید پوست ممکن است ابتدا بثورات جلدی قرمز رنگ و سپس قهوه‌ای رنگ ایجاد شود. در سیاه پوست‌ها ممکن است پوست تغییر رنگ دهد و قسمتی از پوست تیره‌تر یا روشن‌تر از قسمت‌های دیگر شود. در نوزادان، اغلب بثوراث جلدی بر روی صورت و پوست سر، همراه با زخم ایجاد می‌شود.

  • شیرین ژانویه 2017 در 10:25

    یافتن علت اگزما یک مشکل بزرگ است و پزشکان هنوز علت دقیق آن را نمی‌دانند. برخی معتقدند که ناشی از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن در پاسخ به عوامل ناشناخته و محرک‌های محیط‌ زیست است. اگزما اغلب در خانواده‌هایی شایع است که سابقه آلرژی و یا آسم دارند.

  • سما ژانویه 2017 در 10:25

    این غذاها عبارتند از: شیر، تخم‌مرغ، گندم، سویا، بادام زمینی، آجیل، مرکبات (پرتقال، لیمو و گریپ فروت)، گوجه‌فرنگی و انواع توت‌ها اگر دچار اگزمای مزمن هستید، تمام مواد غذایی را که می‌خورید، برای چند هفته یادداشت و بثوراتی را که ایجاد می‌شود، بررسی کنید و هرگونه رابطه میان رژیم غذایی و شیوع اگزما را در بدن تحت نظر بگیرید.

  • سهیلا ژانویه 2017 در 10:25

    استفاده از کمپرس سرد برای تسکین خارش ، نوشیدن مقدار زیادی آب (این روش بسیار مفید است) حمام با بلغور جوی دو سر التهاب پوست را تسکین می‌دهد و یک مرطوب‌کننده عالی است. حمام با آب ولرم که درون وام یک‌چهارم ‌فنجان جوش شیرین ریخته شده باشد. روغن خالص و تصفیه شده شترمرغ، دارای خواص ضدالتهابی است و اگزما را درمان می‌کند. روغن زیتون را به پوست خود بمالید و پس از چند دقیقه آن را با یک شامپوی ضدآلرژی بشویید.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 10:25

    علاوه بر درمان اگزما با داروهای خانگی، برخی تغییرات ساده در شیوه زندگی می‌تواند تا حدود زیادی به کاهش علائم اگزما کمک کند. کاهش استرس: استراحت کافی داشته باشید، تفریح کنید و به تمدد اعصاب بپردازید و افکار منفی را از خود دور کنید دوش آب گرم در رسیدن به آرامش بسیار مؤثر است. از محصولات بهداشتی و آرایشی ضدحساسیت و ضعیف استفاده کنید. همیشه پوست خود را مرطوب نگه دارید. مرطوب‌کننده‌ها از خشکی پوست جلوگیری می‌کنند

  • بابک ژانویه 2017 در 10:26

    هوای منزل را مرطوب نگه دارید. می‌توانید از دستگاه‌های مرطوب‌کننده نیزاستفاده کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون هیچ‌گونه کرم و یا محافظی در معرض نور خورشید قرار بگیرید و مطمئن باشید که این مدت کوتاه هیچ آسیبی به پوست شما نمی‌رساند. به این روش UV درمانی می‌گویند. از تغییرات ناگهانی دما جلوگیری کنید؛ اگرچه شاید با وجود الگوهای متغیر آب و هوایی، کمی مشکل باشد

  • یاور ژانویه 2017 در 10:26

    لباس‌های پنبه‌ای بپوشید سعی کنید ملحفه و روتختی شما از جنس پنبه و یا نخ باشد. اگر خارش شما شدید بود، با جوراب و دستکش بخوابید. از قرار گرفتن در برابر آلرژن‌های بالقوه، همچون گرد و غبار و گرده گیاهان، خودداری کنید. از مصرف لوسیون‌ها، صابون‌های خشن و شامپو و مواد شیمیائی قوی که حاوی رنگ‌های مصنوعی، اسانس و یا مواد محرک همچون سولفات سدیم لوریل هستند، اجتناب ورزید. از محصولات گیاهی و ضدحساسیت استفاده کنید که معمولاً عاری از هر نوع ماده تحریک‌کننده هستند.

  • سجاد ژانویه 2017 در 10:26

    رخی افراد درمی‌یابند که با تغییر رژیم غذائی می‌توانند اگزمای خود را درمان کنند؛ یکی ازاین افراد دکتر لیم اولین است که کتاب اگزما و اسرار رژیم غذائی را نیز نوشته است. تخم‌مرغ، محصولات لبنی، شکلات، رنگ‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌های و غذاهای فرآوری شده را از زندگی خود حذف کنید. میوه‌ها و سبزیجات خام بخورید و رژیم غذائی سرشار از آبمیوه و میوه داشته باشید.

  • پونه ژانویه 2017 در 10:26

    ۶۰ درصد میوه و سبزیجات خام بخورید و ۴۰ درصد آب، میوه و سبزیجات تازه ، اسیدهای چرب ضروری را که در روغن ماهی، تخم‌کتان، گردو، ساردین و ماهی آزاد وجود دارند، فراموش نکنید. بهترین نوع اسیدهای چرب امگا ۳ است که می‌توانید مکمل آن را بخورید. فراموش نکنید که مصرف بیش از حد مکمل روی موجب کمبود مس در بدن می‌شود. پروبیوتیک‌هایی همچون اسید و فیلوس و بیفنیو‌باکتر‌ها را فراموش نکنید. این باکتری‌های مفید می‌توانند به درمان اگزما در کودکان کمک کنند.

  • mahsa ژانویه 2017 در 10:26

    مطالعات اخیر نشان می‌دهند که طب‌سوزنی و طب گیاهی چینی می‌تواند اگزما را درمان کند. نوشیدن مخلوطی از گیاهان دارویی چینی و استحمام با آنها و استفاده از کرم‌های گیاهی، اگزما را در اکثر بیماران درمان می‌کند.

  • پوریا ژانویه 2017 در 10:27

    چای سبز و سیاه و سفید، موجب بهبود اگزما می‌شود. علاوه بر نوشیدن، اسپری آنها بر روی پوست نیز مؤثر خواهد بود، اگرچه توصیه می‌شود دراستفاده از آنها متعادل باشید، زیرا حاوی کافئین هستند. آبلیمو، رزماری و روغن زیتون نیز مؤثرند. روغن درخت چای نیز یکی از دیگر درمان‌های مفید اگزما است.

  • سیاوش ژانویه 2017 در 10:27

    در اگزمای مزمن، روش‌های فوق نه تنها کمکی نمی‌کند، بلکه بیماری عود می‌کند و روش‌های درمانی ذکر شده موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن و عود و چرخه التهاب و افزایش استرس می‌شود. از آنجا که پژوهشگران هنوز نمی‌دانند چه چیزی منجر به اگزما می‌شود، رویکرد جامعی برای درمان آن وجود دارد که در واقع شامل تغییرات رژیم غذایی، کاهش استرس و اجتناب از عوامل آلرژی‌زا می‌شود. این موارد به درمان اگزما می‌انجامد. گاهی اوقات بدن آنقدر دچار استرس می‌شود که تمام روش‌های طبیعی رژیم غذایی و گیاهی نیز در درمان اگزما مؤثر نمی‌شود.

  • دانیال ژانویه 2017 در 10:27

    کرم هیدروکورتیزون که بدون نسخه نیز فروخته می‌شوند. کرم‌های کورتیکو استروئید که استفاده از آنها عوارض جانبی شدیدی به همراه خواهد داشت و فقط باتجویز پزشک فروخته می‌شوند.

  • افسانه ژانویه 2017 در 10:27

    آنتی‌هیستامین‌ها فتوتراپی و درمان با نور ماوراء بنفش که خطر ابتلا به سرطان پوست و پیری زودرس را افزایش می‌دهد. مرطوب‌کننده‌ها می‌توانند مانع از خشکی پوست شده و یک لایه محافظ روی پوست به وجود آورند که این لایه از پوست در برابر مواد شیمیایی مضر محافظت می‌کند.

  • داوود ژانویه 2017 در 10:28

    اگزما در کودکان بسیار شایع است و اکثر آنها تا سن سه ماهگی خود اگزما را تجربه می‌کنند و در برخی از آنها اگزما تا دوران نوجوانی باقی خواهد ماند. یکی از مؤثرترین روش‌های درمان و کنترل اگزما در نوزادان، تغذیه با شیر مادر است. حداقل شش ماه تغذیه با شیر مادر از اگزما پیشگیری کنید. خوشبختانه اگزما مسری نیست، اما در خانواده‌هایی که سابقه اگزما، حساسیت و یا آسم دارند، احتمال ابتلا به اگزما نیز وجود دارد.

  • ترانه ژانویه 2017 در 10:28

    به التهاب یا آماس پوست اِگْزِما (eczema) یا درماتیت گفته می‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به خارش، قرمزی، تورم، پوسته‌ریزی و… بر روی پوست شود و در هر نقطه‌ای از بدن قابل بروز است؛ ولی غالبا این بیماری بر روی آرنج، مچ دست، پشت زانوها و صورت مشاهده می‌شود. اگزما مسری و سرایت کننده نیست، اما در خانواده‌هایی که سابقه اگزما، حساسیت و یا آسم دارند، احتمال ابتلا به اگزما وجود دارد.

  • هستی ژانویه 2017 در 10:28

    اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز می‌کند، بنابراین بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا عارضه دیگری وجود دارد.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 10:28

    علائم اگزما چیست؟

    خارش و سوزش پوست
    قرمزی
    تاول و برآمدگی
    تورم
    برجستگی
    پوسته‌پوسته شدن پوست

  • فاطمه ژانویه 2017 در 10:28

    علت اگزما هنوز به طور قطعی مشخص نیست ولی برخی پزشکان بر این باورند که یکی از علل بروز این بیماری ناشی از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن در پاسخ به عوامل ناشناخته و محرک‌های محیط‌ زیست می‌باشد. علت های دیگر این بیماری می‌تواند موارد زیر باشد:

    تماس با مواد خشن و یا خارش‌زا همچون پشم
    آب و هوا و دمای بیش از حد گرم و یا بیش از حد سرد
    تماس با حیوانات
    استرس
    استعمال دخانیات
    غذاهایی که باعث واکنش‌های حساسیتی می‌شوند مثل گندم، لبنیات، آجیل، شکلات و…
    مواد شیمیایی موجود در صابون و یا مواد شوینده، لوازم آرایشی و…
    عطرها و اسانس‌ها

  • غزل ژانویه 2017 در 10:29

    به التهاب یا آماس پوست اِگْزِما (eczema) یا درماتیت گفته می‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به خارش، قرمزی، تورم، پوسته‌ریزی و… بر روی پوست شود و در هر نقطه‌ای از بدن قابل بروز است؛ ولی غالبا این بیماری بر روی آرنج، مچ دست، پشت زانوها و صورت مشاهده می‌شود. اگزما مسری و سرایت کننده نیست، اما در خانواده‌هایی که سابقه اگزما، حساسیت و یا آسم دارند، احتمال ابتلا به اگزما وجود دارد.

    اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز می‌کند، بنابراین بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا عارضه دیگری وجود دارد.

  • تبسم ژانویه 2017 در 10:29

    علائم اگزما چیست؟

    خارش و سوزش پوست
    قرمزی
    تاول و برآمدگی
    تورم
    برجستگی
    پوسته‌پوسته شدن پوست

  • فردوس ژانویه 2017 در 10:29

    انواع اگزما

    التهاب تماسی پوست (درماتیت تماسی)
    اگزما آتوپی (بدون علت)
    اگزما سبورئیک (تورم و قرمزی پوست سر و صورت همراه با شورهٔ زیاد)
    اگزما نومولار
    اگزما اکسفولیاتیوژنرالیزه (اریترودرمی) (تورم و قرمزی شدید پوستِ سرتاسر بدن همراه با پوسته‌ریزی)
    اگزما ناشی از استاز (ماندن خون در رگ‌ها)
    اگزما موضعی ناشی از خاراندن
    اگزما دور دهانی (درماتیت پری‌اورال)
    اگزما پومفولیکس (Pompholyx)

    بعضا از دو کلمه درماتیت و اگزما به جای همدیگر استفاده می‌‌شود. ولی معمولاً در مواردی که التهاب علت خارجی داشته باشد از کلمه درماتیت و در مواردی که عامل خارجی وجود نداشته و به اصطلاح بیماری اندوژن باشد از کلمه اگزما استفاده می‌‌شود.

  • شکیبا ژانویه 2017 در 10:29

    التهاب اگزمایی حاد: این نوع التهاب با ضایعات قرمز روشن و متورم همراه با دانه‌های آب‌دار و با خارش شدید بروز می‌کند. خاراندن این ضایعات باعث خارش، ترشح سرم از دانه‌‌ها، تشکیل دلمه و افزایش احتمال عفونت ثانویه می‌شود. شروع و استقرار بیماری از چند ساعت تا ۲ الی ۳ روز زمان برده و در صورت عارضه‌دار نشدن چند روز تا چند هفته تداوم یافته و سپس برطرف می‌شود. انواع بیماری‌های اگزمایی که با این مشخصات ظاهر می‌شود عبارتند از: درماتیت تماسی، اگزمای سکه‌ای، پمفولیکس، عفونت‌های قارچی.

  • لاله ژانویه 2017 در 10:30

    التهاب اگزمایی تحت حاد: این حالت با ضایعات پوسته‌دار قرمز با خراش و نمای فلسی شکل پوست و با خارش خفیف تا متوسط و بدون دانه‌‌های آب‌دار مشخص می‌شود. بیماری‌های درماتیت آتوپیک، درماتیت کهنه بچه، اگزمای دور دهان، اگزمای نوک پستان مادران شیرده و… با این نوع التهاب ظاهر می‌شود.

  • صدرا ژانویه 2017 در 10:30

    التهاب اگزمایی مزمن: این حالت با افزایش ضخامت پوست، تشدید خطوط پوستی، خراش و ترک‌های پوستی و خارش متوسط تا شدید مشخص می‌شود. بیماری‌هایی که می‌توانند با این حالت ظاهر شوند عبارتند از: پای خشک و ترک‌دار، اگزمای نوک انگشتان تایپیست‌ها

    نکته: اگر دچار اگزمای مزمن هستید، لیست مواد غذایی مصرفی خود را برای چند هفته یادداشت و بثوراتی را که ایجاد می‌شود، بررسی کنید و هرگونه رابطه میان رژیم غذایی و شیوع اگزما را در بدن تحت نظر بگیرید.

  • افسر ژانویه 2017 در 10:30

    راه های درمان اگزمای پوستی

    عدم تماس پوست با ماده حساسیت‌زا یا محرک
    دوری از گرما و تعریق زیاد
    مصرف آنتی هیستامین‌ها و کورتیکواستروئیدها در درمان التهاب و رفع علائم بسیار مفیدند.
    استفاده از لباس‌های نخی
    عدم تحریک و خاراندان سطح مبتلا به بیماری

  • توتیا ژانویه 2017 در 10:30

    درمان خانگی اگزما

    استفاده از کمپرس سرد برای تسکین خارش، نوشیدن مقدار زیادی آب (این روش بسیار مفید است)

    حمام با آب ولرم که درون وام یک‌ چهارم ‌فنجان جوش شیرین ریخته شده باشد.

    روغن خالص و تصفیه شده شترمرغ دارای خواص ضدالتهابی است و اگزما را درمان می‌کند.

    روغن زیتون را به پوست خود بمالید و پس از چند دقیقه آن را با یک شامپوی ضدآلرژی بشویید تا تاثیر بگذارد.

    سعی به کاهش استرس‌های روزمره زندگی داشته باشید و ب په استراحت کافی بپردازید

    همیشه پوست خود را مرطوب نگه دارید

    سعی کنید هوای منزل را با دستگاه‌های مرطوب کننده، مرطوب نگه دارید.

    روزانه 15 تا 20 دقیقه بدون هیچ‌گونه کرم و یا محافظی درمعرض نور خورشید قرار بگیرید و مطمئن باشید که این مدت کوتاه هیچ آسیبی به پوست شما نمی‌رساند. به این روش UV درمانی ‌گویند.

    تخم‌مرغ، محصولات لبنی، شکلات، رنگ‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌های و غذاهای فرآوری شده را از زندگی خود حذف کنید.

    نوشیدن چای سبز و چای سفید را به حد معمول در برنامه خود داشته باشید

  • محمد ژانویه 2017 در 22:32

    شامپو سیلکوزینک اویدرم این شامپو8ماه استفاوه کنین خوب خوب میشین بعد از 8ماه از شامپو اکتوزینک اویدرم استفاده واسه همیشه دیگه استفاده کنین و دیگه خبری از اگزما نیست

    *اگر سرتون اگزما شدید دارد 8ماه از شامپو سیلکوزینک اویدرم استفاه کنین تا کامل پاک بشه بعد واسه اینکه دیگه این مشکل پیش نیاد از شامپو اکتوزینک اویدرم استفاده کنین واسه همیشه

  • ف فوریه 2017 در 10:01

    به نظرم خیلی مسغرس که راه درمان واسه اگزما وجود نداره الان دیگه سرطانم درمان می کنن من یه دکتر خیلی خوب میشناسم خودمم رفتم پیشش دکتر حمیده مروج تو اینترنت سرچ کنین اسمش میاد . تا اونجا که می تونین غذاهای ادویه دار- گوجه- بادمجون- خربزه- غذاهای که طبیهتشون گرمه نخورین چون باعث تحریک می شه.

  • ناشناس مارس 2017 در 11:00

    باسلام من مدت 10سال اگزمای شدید از نوع شوره دهنده باخارش فراوان داشتم هرچی دکتر رفتم هم فقط بدتر کرد تاتا اینکه تو کتاب تغذیه خوندم ویتامین های بیوتین وب 2 و ب 5 خاصیت ضد اگزما دارن وقتی بیوتین وب2رو استفاده کردم اگزمام تا90درصد خوب شد الانم دارم دنبال ب5میگردم که به صورت کلسیم پانتونتات یافت میشه انشاالله اگزمام به طور کامل خوب بشه تو اینترنت خوندم که در خارج اگزمارو بااین ویتامینا درمان میکنن ناگفته نماند که من این ویتامینارو به صورت بکمپلکس هم استفاده کردم اما ببه درد نخورد انگار باید در دوز بالا استفاده بشن که نتیجه بدن

  • gmail @Jhanaraa7 مارس 2017 در 11:03

    باسلام من مدت 10سال اگزمای شدید از نوع شوره دهنده باخارش فراوان داشتم هرچی دکتر رفتم هم فقط بدتر کرد تاتا اینکه تو کتاب تغذیه خوندم ویتامین های بیوتین وب 2 و ب 5 خاصیت ضد اگزما دارن وقتی بیوتین وب2رو استفاده کردم اگزمام تا90درصد خوب شد الانم دارم دنبال ب5میگردم که به صورت کلسیم پانتونتات یافت میشه انشاالله اگزمام به طور کامل خوب بشه تو اینترنت خوندم که در خارج اگزمارو بااین ویتامینا درمان میکنن ناگفته نماند که من این ویتامینارو به صورت بکمپلکس هم استفاده کردم اما ببه درد نخورد انگار باید در دوز بالا استفاده بشن که نتیجه بدن

  • Jhanaraa7@gmail مارس 2017 در 11:11

    باسلام من مدت 10سال اگزمای شدید از نوع شوره دهنده باخارش فراوان داشتم هرچی دکتر رفتم هم فقط بدتر کرد تاتا اینکه تو کتاب تغذیه خوندم ویتامین های بیوتین وب 2 و ب 5 خاصیت ضد اگزما دارن وقتی بیوتین وب2رو استفاده کردم اگزمام تا90درصد خوب شد الانم دارم دنبال ب5میگردم که به صورت کلسیم پانتونتات یافت میشه انشاالله اگزمام به طور کامل خوب بشه تو اینترنت خوندم که در خارج اگزمارو بااین ویتامینا درمان میکنن ناگفته نماند که من این ویتامینارو به صورت بکمپلکس هم استفاده کردم اما ببه درد نخورد انگار باید در دوز بالا استفاده بشن که نتیجه بدن

  • زهره آوریل 2017 در 20:19

    من دچار اگزما شدم ذر ناحیه دستام. همه پمادایی که میشد رو امتحان کردم اما موقت یا بی نتیجه بودن. تا اینکه رفتم سراغ الوئه ورا. روزی چندبار با الوئه ورا مرطوب میکردم دستامو. و به توصیه یه نفر کرم اگزمای QV رو خریدم و بعدش هم کرم اگزمای سی گل. قیمتشون حدودا بیست تومنه. عالی ان. مرطوب کننده های فوق العاده ای ان. در ضمن برای شستن ظرف و لباس حتما از دستکش استفاده کنید. امیدوارم به دردتون بخوره

  • صلوات ژوئن 2017 در 14:54

    بسم الله الرحمن الرحیم
    بنده چند سالی بود که به اگزما مبتلا بودم و به چند فوق تخصص پوست با گرایش درماتولوژی مراجعه کردم اما مشکلم حل نشد که هیچ از اولش بسیار حاد تر و ملتهب تر شد.با اشاره یکی از دوستان به یکی از کسانی که در زمینه طب سنتی مهارت کافی داشت و در این زمینه مجرب بود مراجعه کردیم و خوشبختانه هر روز پیشرفت رو در درمان این بیماری که در طب مدرن درمانی نداره و پزشک ها فقط براش کورتون تجویز میکنند دیدم.به حمد خدای متعال الان قسمت پای سمت چپم که دچار این بیماری بود روز به روز بهتر شده کم کم در حال محو شدنه.
    راه حلی که آن طبیب بزرگوار به من ارایه و باعث بهبودم شد را براتون به اشتراک میگذارم باشد که به مدد الطاف خداوند بر شما هم کارگر باشد.
    خوردن گوشت گاو و گوساله کلا ممنوع
    خوردن ترشی و اجیل بو داده مخصوصا بادام ممنوع
    خوردن بادمجان و غذای گرم خشک ممنوع
    خوردن تره و هر سبزی تند ممنوع
    هر روز دو لیوان دمنوش عناب
    یک لیوان دمنوش کاسنی و شاطره .دو قاشق چای خوری کاسنی و یک قاشق شاطره
    روزی دو قاشق غذا خوری رب انار شیرین
    روزی دو بار شستشوی ناحیه مبتلا با سرکه سیب علا
    هر شب قبل از خواب تدهین ناحیه مبتلا با روغن بنفشه با پایه کنجد مرغوب
    بعد از مشخص شدن و بهتر شدن ناحیه می توانید برای سفید شدن پا و از بین رفتن لک هر پانزده روز بر روی ناحیه مبتلا پودر نوره و حنا بمالید
    انجام دو حجامت از پشت و حجامت موضعی ناحیه مبتلا و زالو انداختن بر روی ناحیه متورم
    ذر پایان باید خاطر نشان کنم که اگزما بیماری بسیار بد پیله ای بوده و طول دوره درمان ان لااقل بین 60 تا 120 روز می باشد
    (یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ)
    یا حق

  • ب خ دسامبر 2017 در 12:49

    من مدت دو سه ماه اگزمای خفیف داشتم و داشت شدید میشد دکتر به من گفت زمان حمام رفتن رو به پنج دقیقه برسونم و بعد از حمام لوسیون بدن بزنم و در حمام از صابون گیاهی مدیلن استفاده کنم من این کار هارو انجام دادم ولی آنقدر تاثیری نداشت تا اینکه به مدت دو هفته فلفل رو از غذا حذف کردم و صبح ها ناشتا خاکشیر با ترنجبین میخورم خیلی خوب بود خوب شدم اصلا قرص نخوردم این مشکل به خاطر کبد هست امتحان کنید ضرر نداره شاید خوب بشین و در ضمن اصلا استرس نداشته باشین
    روش تهیه خاکشیر و ترنجبین:از شب قبل یک قاشق مربا خوری ترنجبین رو در آب گرم خیس کنید تا صبح و بعد صبح صافش کنید و با دو قاشق خاکشیر و آب و کمی شکر یا عسل مخلوط کنید و بخورید
    به امید شفای همه بیمار ها

  • ناشناس دسامبر 2017 در 12:54

    من مدت دو سه ماه اگزمای خفیف داشتم و داشت شدید میشد دکتر به من گفت زمان حمام رفتن رو به پنج دقیقه برسونم و بعد از حمام لوسیون بدن بزنم و در حمام از صابون گیاهی مدیلن استفاده کنم من این کار هارو انجام دادم ولی آنقدر تاثیری نداشت تا اینکه به مدت دو هفته فلفل رو از غذا حذف کردم و صبح ها ناشتا خاکشیر با ترنجبین میخورم خیلی خوب بود خوب شدم اصلا قرص نخوردم این مشکل به خاطر کبد هست امتحان کنید ضرر نداره شاید خوب بشین و در ضمن اصلا استرس نداشته باشین
    روش تهیه خاکشیر و ترنجبین:از شب قبل یک قاشق مربا خوری ترنجبین رو در آب گرم خیس کنید تا صبح و بعد صبح صافش کنید و با دو قاشق خاکشیر و آب و کمی شکر یا عسل مخلوط کنید و بخورید
    به امید شفای همه بیمار ها

  • سمیه مارس 2018 در 11:01

    من پسر چهار ماهم اگزما داشت بردمش دکتر پماد داد بدتر شد بهتر نشد ولی زنداییم یه درمان خانگی واسم درست کرد خدا شاهده الان یه هفتست استفاده میکنم خوب خوب شده ولی هر کسی نمیتونه درست کنه اگه شما این درمانو میخوایید بهم بگید

  • ناشناس مارس 2018 در 11:23

    سلام من پسر 4ماهم اگزما داشت بردمش دکتر پماد داد بدتر شد بهتر نشد تا این که یه روززنداییم یه درمان خانگی واسم درست کرد الان خوب خوب شده به شما هم توصیه میکنم استفاده کنید ولی هرکسی نمیتونه درست کنه اگه میخوایید به زنداییم بگم واستون درست کنه بخدا قسم عالیه

  • محیا ژوئن 2018 در 14:49

    من از پانزده سالگی اگزما داشتم
    خارشها و تاولهای وحشتناک که هیچ وقت خوب نمیشد فقط از جایی به جای دیگه م منتقل میشد.تقریبا حساسیت به همه چی. شنیده بودم هر دوره حساسیت پانزده ساله وهمش دلم میخواست سی ساله بشم که خلاص شم.البته شنیدم که بعد ازدواج به خاطر تغییر هورمون هم بهتر میشه
    در دوران حاملگی تمام بدنم تاول زد به حدی که پوست انداختم و پوست جدیدی درآوردم و وحشتناک بود ولی بعدش خییییلییییی خوب شدم ازون موقع به بعد فقط گاهی خیلی کم یه تاول کوچولو مثل حشره گزیدگی میزنه زودم خوب میشه.
    و چیزی که من در دوران همزادی با این اگزما داشتم اینه که استرس خیلی بدترش میکنه
    پس در آرامش باشید و اصلا محلش ندید
    فقط نخوارونیدش

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.