چه نوع عینک آفتابی استفاده کنیم

چه نوع عینک آفتابی استفاده کنیم

چه نوع عینک آفتابی استفاده کنیم خواص عینک آفتابی,فواید عینک آفتابی,عینک آفتابی درمانی,خاصیت عینک آفتابی,خواص عینک آفتابی درمانی,خواص عینک آفتابی برای پوست,خواص عینک آفتابی برای مو,خواص عینک آفتابی برای جوانی,خواص عینک آفتابی …

عوارض انواع جراحی پروتز گونه قبل و بعد با ژل و با چربی در خانه بدون جراحی به روش طبیعی چیست

عوارض انواع جراحی پروتز گونه قبل و بعد با ژل و با چربی در خانه بدون جراحی به روش طبیعی چیست

پروتز گونه پروتز گونه ,پروتز گونه قبل و بعد,پروتز گونه+عوارض,پروتز گونه نی نی سایت,پروتز گونه چیست,پروتز گونه با چربی,آیا پروتز گونه عوارض دارد,پروتز گونه و عوارض آن توضیحاتی در مورد پروتز گونه …

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف روغن کرچک برای مو

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف روغن کرچک برای مو

روغن کرچک روغن کرچک ,روغن کرچک برای مو,روغن کرچک برای مژه,روغن کرچک اصل,روغن کرچک چیست,روغن کرچک برای پوست,روغن کرچک برای ریش,روغن کرچک به آلمانی توضیحاتی در مورد روغن کرچک شاید برایتان جالب …

گوش درد بزرگسالان

گوش درد بزرگسالان ,گوش درد بزرگسال,قطره گوش درد بزرگسالان,درمان گوش درد بزرگسالان,داروی گوش درد بزرگسالان,علت گوش درد بزرگسالان,علل گوش درد بزرگسالان

علل گوش درد بزرگسالان , گوش درد بزرگسال , قطره گوش درد بزرگسالان , درمان گوش درد بزرگسالان

توضیحاتی در مورد گوش درد بزرگسالان

گوش در شنوایی و حفظ تعادل ما نقش دارد. بنابراین هر مشکلی که برای گوش به وجود بیاد، ممکن است علائم دیگری از قبیل از دست رفتن شنوایی، سرگیجه و یا صدا دادن گوش را نیز به همراه داشته باشد. بهترین راه برای درمان گوش درد آن است که ابتدا علت به وجود آورنده آن مشخص شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوش درد بزرگسالان صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گوش درد بزرگسالان چگونه است

گوش درد یا درد گوش, عارضه بسیار شایعی است. این درد بیشتر در کودکان شایع است. علت‌های بسیار زیادی برای گوش درد وجود دارد، اما شایع‌ترین علت آن، عفونت گوش است. عفونت گوش اغلب بدون آنکه به درمان خاصی نیاز داشته باشد، به خودی خود برطرف می‌شود. اما در صورتی که درد گوش بعد از ۵ روز بهتر نشد و یا علائم شدیدتر دیگری در کنار آن به وجود آمد، لازم است به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه نمایید. متخصص بعد از بررسی علائم بالینی و مشخص کردن علت درد گوش، درمان مناسب را برای هر بیمار انتخاب می‌کند. این درمان‌ها ممکن است شامل استفاده از قطره‌های گوش، داروها، جرم‌گیری گوش و سایر روش‌ها باشد.

ساختار کلی گوش

ساختار کلی گوش به سه قسمت اصلی شامل گوش بیرونی، گوش میانی و گوش داخلی تقسیم می‌شود. گوش بیرونی (خارجی) شامل قسمت‌های زیر است: قسمتی از گوش که به چشم دیده می‌شود و لاله گوش نام دارد. یک ساختار لوله‌ای شکل باریک که کانال گوش نام دارد. پرده گوش که در انتهای کانال گوش قرار دارد و گوش خارجی را از گوش میانی جدا می‌کند. پرده گوش به صورت غشایی است که محکم از اطراف کشیده شده است و تا حدودی شبیه به پوستی است که روی طبل کشیده می‌شود. گوش میانی یک محفظه پر از هوا است. در داخل گوش میانی سه استخوان به نام‌های استخوان چکشی، استخوان سندانی و استخوان رکابی وجود دارد که کوچکترین استخوان‌های موجود در بدن هستند. این استخوان‌ها به یکدیگر متصل هستند و آخرین آنها یعنی استخوان رکابی، در تماس با گوش داخلی قرار دارد. محفظه هوای واقع در گوش میانی، از طریق شیپور استاش با پشت بینی ارتباط دارد. گوش داخلی که خود از دو جزء زیر تشکیل شده است: حلزون گوش که محفظه‌ای به شکل یک حلزون است و داخل آن با مایع پر شده است. دیواره حلزون گوش به وسیله سلول‌های مو دار مخصوصی پوشیده شده است. این سلول‌ها امواج صوتی را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کنند و سپس این سیگنال‌ها به وسله عصب شنوایی به مغز منتقل می‌شود. دستگاه دهلیزی که به حفظ تعادل بدن کمک می‌کند. دستگاه دهلیزی از شبکه‌ای از مجراها به نام کانال‌های نیم‌دایره‌ای و یک دهلیز (وستیبول) تشکیل شده است. این دستگاه هر چند قسمتی از گوش میانی است اما به جای تشخیص صداها، وظیفه تشخیص حرکات بدن را بر عهده دارد.

علل گوش درد بزرگسالان , گوش درد بزرگسال , قطره گوش درد بزرگسالان , درمان گوش درد بزرگسالان

علت گوش درد بزرگسالان

علت‌های بسیار زیادی برای گوش درد وجود دارد که در ادامه، توضیح مختصری درباره چند مورد از شایع‌ترین آنها ارائه می‌شود. عفونت گوش میانی (اوتیت مدیا) عفونت گوش میانی، به عنوان یکی از شایع‌ترین علل گوش درد در کودکان شناخته می‌شود. این عفونت ممکن است در بزرگسالان هم اتفاق بیفتد، اما چندان معمول نیست. عفونت گوش میانی بیشترین شیوع را در بین کودکان در سنین قبل از مدرسه دارد و اغلب بعد از یک سرماخوردگی، اتفاق می‌افتد. عفونت کانال گوش (التهاب گوش خارجی) درد گوش در این حالت، به علت عفونت قسمت خارجی گوش یا همان کانال گوش به وجود می‌آید. این نوع عفونت در بین بزرگسالان شایع‌تر از کودکان است و بخصوص برای شناگران خیلی زیاد اتفاق می‌افتد. عفونت کانال گوش ممکن است در افرادی که به بیماری‌های پوستی از قبیل اگزما یا جوش در اطراف گوش مبتلا می‌شوند نیز اتفاق بیفتد. در صورتی که شما به عفونت کانال گوش مبتلا شوید، ممکن است احساس سوزش یا خارش شدید گوش داشته باشید. همچنین ممکن است از گوش شما ترشحاتی خارج شود، احساس گرفتگی گوش داشته باشید و شنوایی شما به خوبی حالت عادی نباشد. جرم گوش (موم) گوش‌های ما یک ماده مومی شکل برای محافظت از مجاری گوش تولید می‌کنند. این موم در حالت عادی مدام به طرف خارج گوش حرکت می‌کند و به تدریج از آن خارج می‌شود. اما گاهی اوقات ممکن است یک توده سخت از این موم تشکیل شود و کانال گوش شما را مسدود کند. در این حالت شما احساس می‌کنید که یک یا هر دو گوشتان ناشنوا شده است و می‌تواند شدیداً برایتان آزار دهنده باشد. به خاطر داشته باشید که هرگز نباید سعی کنید موم داخل گوش را با گوش پاک‌کن خارج کنید. زیرا این کار می‌تواند باعث فشرده شدن بیشتر آن به طرف داخل گوش شما شود و کانال گوش را به طور کامل مسدود کند. اگر احساس می‌کنید که جرم گوش باعث درد در گوش شما شده است، باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید. ممکن است لازم باشد که متخصص، جرم گوش شما را با فشار آب خارج کند (به این کار شستشوی گوش گفته می‌شود).گاهی اوقات یک سرماخوردگی معمولی می‌تواند بدون آنکه هیچ گونه عفونتی در گوش وجود داشته باشد، باعث گوش درد شود. این گوش درد به خاطر مخاط زیادی است که گوش شما در زمان سرماخوردگی تولید می‌کند. مقداری از این مخاط ممکن است در گوش میانی شما تجمع کند و باعث فشار بر پرده گوش و ایجاد گوش درد شود. این حالت به خودی خود بعد از مدتی برطرف خواهد شد، اما درمان‌های زیر هم می‌تواند در این مواقع به رفع گوش درد کمک کند: استنشاق بخار آب استفاده از داروی ضد احتقان استفاده از داروی مسکن ساده . هر نوع جسم خارجی ممکن است در داخل گوش گیر بیفتد. اجسام خارجی که می‌تواند وارد گوش شود شامل دانه‌ها، بذرها، اسباب‌بازی‌های کوچک، خرده‌های پنبه و حشرات می‌باشد. ورود این ذرات به گوش می‌تواند باعث ایجاد گوش درد، ناشنوایی و خارج شدن ترشحات از گوش شود. ممکن است خود شما یا فرد دیگری بتوانید جسم خارجی که در کانال گوش شما گیر کرده است را ببینید، اما هرگز سعی نکنید خودتان آن را خارج کنید، زیرا ممکن است آن را بیشتر به طرف داخل گوش فشار بدهید و به پرده گوش آسیب برسانید. بهترین کار در این مواقع آن است که به یک متخصص مراجعه کنید. اجسام خارجی را معمولاً می‌توان با استفاده از یک پنس یا با فشار آب (شستشوی گوش) از گوش خارج کرد.

گوش درد بزرگسالان و آسیب‌ دیدگی

وارد کردن اشیاء مختلف مانند گوش پاک‌کن یا اجسام نوک‌تیز به داخل گوش می‌تواند باعث آسیب رسیدن به کانال گوش شود. برای جلوگیری از صدمه زدن به گوش، هرگز حتی اگر گوشتان خارش دارد و فکر می‌کنید جرم در آن تشکیل شده است، هیچ جسمی را به داخل سوراخ گوش فرو نکنید. آسیب‌هایی که به کانال گوش وارد می‌شود می‌تواند باعث سوزش گوش شود که این سوزش معمولاً به خودی خود برطرف خواهد شد. اما احتمال بروز عفونت بعد از صدمه دیدن گوش هم وجود دارد. در صورتی که درد گوش شما بعد از مدتی رفع نمی‌شود و یا گوش‌ها شروع به تخلیه ترشحات می‌کنند، به پزشک مراجعه کنید. پرده گوش ممکن است به وسیله اجسامی که به گوش وارد می‌شود، پاره یا سوراخ شود. صدمات دیگری مانند صدای خیلی بلند یا سیلی خوردن یا مشت محکم به گوش هم می‌تواند باعث پاره شدن پرده گوش شود. سایر مصدومیت‌های شدید از ناحیه سر هم می‌تواند باعث آسیب رسیدن به پرده گوش شود. سوراخ شدن پرده گوش معمولاً باعث درد ناگهانی و شدیدی در گوش می‌شود. همچنین ممکن است گوش کمی خونریزی پیدا کند و یا شنوایی خود را هم از دست بدهید.

درمان گوش درد بزرگسالان

اگر حال عمومی شما خوب است و فقط گوش درد دارید، ممکن است خودتان بتوانید با مصرف چند قرص مسکن این مشکل را درمان کنید. پاراستامول یا ایبوپروفن (اگر قادر به مصرف آن باشید) معمولاً تأثیر خوبی در رفع گوش درد دارد. اما هر کسی که به گوش درد با شرایط زیر دچار می‌شود، حتماً باید به پزشک مراجعه کند: بیمار حال عمومی خوبی ندارد و یا گوش درد او با علائم دیگری از قبیل تب، جوش، استفراغ، سرگیجه یا خواب‌ آلودگی همراه است. بیمار کمتر از سه سال سن دارد. کودک با سن کمتر از شش ماه، گوش درد همراه با تب بالای ۳۸ درجه دارد. کودک با سن کمتر از دو سال در هر دو گوش درد دارد. درد گوش بعد از چهار روز برطرف نمی‌شود. از گوش ترشحاتی خارج می‌شود. بیمار احساس می‌کند که چیزی به داخل گوشش چسبیده است. درد گوش بسیار شدید است و قرص‌های مسکن ساده تأثیری در بهبود آن ندارد. بیمار به امراض دیگری مبتلا است که ممکن است بر توانایی بدن در مبارزه با عفونت‌ها تأثیر منفی بگذارد.

گوش درد بزرگسالان و عفونت

عفونت گوش به عنوان یکی از ده ها علت گوش درد بزرگسالان به شمار می آید که لازم است در اسرع وقت تشخیص داده شده و درمان مناسب صورت گیرد تا عفونت گوش به سمت ایجاد کردن عوارض گوشی پیش نرود. بهتر است بدانید که عفونت گوش بر اساس اینکه کدام منطقه از گوش را درگیر کند به سه نوع اصلی طبقه بندی می شود که عبارتند از: عفونت گوش خارجی، عفونت گوش میانی و عفونت گوش درونی

عفونت گوش خارجی

قسمتی از گوش شما که با چشم دیده می شود و شامل لاله گوش، مجرای گوش و پرده گوش (پرده صماخ) است را گوش خارجی گفته می شود. اگر شما شناگر حرفه ای هستید یا اینکه صرفا هفته ای چند نوبت به استخر می روید، و یا حتی اگر شغلتان بگونه ای است که ذرات آلوده و میکروب در محیط اطرافتان زیاد است، خطر عفونت گوش خارجی با باکتری، ویروس یا قارچ برای شما محتمل است. علایم عفونت گوش خارجی به این صورت است که شما در ابتدا از درد گوش یا اطراف گوش احساس ناخوشایند پیدا می کنید، ممکن است کمی صداها را ناواضح بشنوید، تب مختصری داشته باشید، لاله یا مجرای گوش تان شروع به سوزش و خارش کند. توصیه درمانی: اگر چه ممکن است در قدم اول خودتان در منزل دست به کار شوید و با استفاده از کمپرس گرم یا سرد و مصرف داروهای مسکن در کم کردن دردگوش تلاش کنید ولی توصیه ما این است که حتما به پزشک مراجعه نمایید تا ابتدا معاینه شده و سپس درمان مناسب توسط پزشک برای شما تجویز شود.

عفونت گوش میانی

قسمتی از گوش شما که پشت پرده صماخ قرار گرفته است و شامل سه استخوان کوچک به نام های چکشی، سندانی و رکابی است را گوش میانی می گویند. عفونت گوش میانی یک علت گوش درد بزرگسالان، جوانان و بیش از همه در نوزادان و کودکان می باشد. اگر شما مبتلا به عفونت گلو، حلق و یا سینوس ها (سینوزیت) باشید، اگر به موقع درمان صورت نگیرد ممکن است میکروب ها حرکت کنند و خود را به منطقه گوش میانی برسانند و عفونت گوش میانی بوجود بیاورند. یک علت دیگر برای عفونت گوش میانی این است که هر وسیله ای که بدستتان می آید از قبیل چوب کبریت، کلید و سوییچ، سوزن سنجاق را وارد گوش می کنید تا جایی که آخر به پرده گوش آسیب می رسانید و قسمتی از پرده گوش تان را پاره می کنید، میکروب ها به گوش میانی می روند و عفونت تشکیل می شود. اگر شما درد گوش نسبتا شدید و ضرباندار در گوش به ویژه در هنگام استراحت و خواب دارید، همراه با درد گوش تب ولرز هم پیدا کرده اید، احساس می کنید شنوایی تان کم شده است و خروج ترشحات از گوش دارید، احتمال عفونت گوش میانی در شما وجود دارد. توصیه درمانی: اینکه اگر از گوش درد رنج می برید، ما به شما توصیه می کنیم در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید به این دلیل است که تشخیص دادن اینکه عفونت در کدام قسمت گوش است برای شما غیر ممکن است. برای عفونت گوش میانی شما حتما باید به پزشک مراجعه کرده و دستورات دارویی تجویز شده را صحیح و به موقع اجرا نمایید تا بهبودی در اسرع وقت عایدتان شود.

عفونت گوش درونی

گوش درونی یا داخلی در ارتباط با مغز واعصاب شنوایی است. التهاب و عفونت گوش داخلی به عنوان جدی ترین علت گوش درد بزرگسالان به شمار آمده و غالبا به عنوان یکی از عوارض عفونت ویروسی رخ می دهد و منجر به احساس ناخوشایند سرگیجه و تهوع می شود. اگر شما دچار عفونت گوش درونی شوید، نشانه هایی همچون دوران سر و عدم تعادل، احساس قریب الوقوع زمین خوردگی، سرگیجه ناگهانی و حالت تهوع و استفراغ را تجربه خواهید کرد. توصیه درمانی: علایم ناخوشایند عفونت گوش درونی شما را چه بخواهید چه نخواهید به سمت پزشک می کشاند، به این علت که شدت علایم نسبتا شدیدتر از آن است که شما بخواهید در منزل دست به اقدامات درمانی خانگی بزنید. توصیه می کنیم در اسرع وقت حتما به پزشک مراجعه کنید. بطور کلی این اصل اساسی را فراموش نکنید که عفونت گوش مهم ترین علت گوش درد بزرگسالان است که اگر به موقع تشخیص و درمان نشود، ممکن است عارضه های متعددی ایجاد کند.

درمان خانگی گوش درد بزرگسالان

مصرف مسکن استامینوفن، آنتی بیوتیک و استفاده از کمپرس آب گرم یا سرد و طب فیزیکی برای کاهش درد گوش تاثیر بسزایی دارد که باید هنگام درد گوش با استفاده از حوله ناحیه درد را گرم نگه دارید.

علل گوش درد بزرگسالان , گوش درد بزرگسال , قطره گوش درد بزرگسالان , درمان گوش درد بزرگسالان

گوش درد کودکان

این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به درد گوش کودکان بیان کرد: جهت بهبود درد گوش کودکان و تاثیر داروهای تجویزی حواس کودک را به سمت دیگری سوق دهید تا درمان به راحتی انجام شود. وی با بیان اینکه درد گوش را می توان به روش سنتی درمان کرد، افزود: در زمان درد ناحیه گوش استفاده از قطره حاوی عصاره زیتون باعث تسکین فوری درد می شود. نقیب زاده با بیان اینکه روش کایروپرکتیک در درمان درد گوش موثر است، تصریح کرد: در زمان نرمش و ورزش کردن جهت کاهش درد گوش چانه ها را چندین مرتبه تکان دهید، آدامس جویدن نیز دهان و گوش را حرکت می دهد که در نتیجه منجر به کاهش درد گوش می شود. وی با اشاره چکاندن قطره داخل گوش بیان کرد: استفاده از قطره های روغن گرم باعث ازبین بردن عفونت گوش و بهبود آن می شود. این متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه تخلیه ترشحات بینی باعث تسکین درد گوش می شود، تاکید کرد: این عمل باعث تخلیه عفونت و میکروب های گوش از راه بینی می شود.

گوش درد بزرگسالان و بیماری منیر

بیماری Ménière ،اختلالی ست در گوش داخلی، تعادل و شنوایی، عملکرد حیاتی گوش داخلی شما است و بیماری معمولا تنها بر یک گوش اثر دارد. دوازده نفر از هر 1000 نفر، تحت تاثیر این بیماری در سراسر جهان قرار دارند، موسسه ملی ناشنوایان و سایر اختلالات ارتباطی، تخمین می زند که 0.2 درصد از آمریکایی ها، تحت تاثیر این بیماری قرار دارند. این بیماری معمولاً افراد بین 40 تا 60 سال را تحت تاثیر قرار می دهد، اگرچه این بیماری مزمن است، تغییر در درمان و شیوه زندگی می تواند به کاهش علائم کمک کند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 مهر 1397

114 دیدگاه

  • عسل آگوست 2016 در 16:50

    گوش درد می‌تواند دردی مبهم و تیز در یک یا هر دو گوش باشد. درد ممکن است موقت و یا دائمی باشد.

    • ناشناس آگوست 2016 در 20:07

      خاب

      • ناشناس آوریل 2017 در 22:43

        درد شدید و ورم گوش راست

    • اسی آگوست 2016 در 20:07

      خاب

    • امیر سپتامبر 2016 در 17:04

      اینو خودمون میدونیم

    • ناشناس دسامبر 2016 در 21:50

      سلام گوش منم دردمیکنه میشه بگی چکارکنم مسلم هستم

    • مسلم دسامبر 2016 در 21:51

      سلام گوش منم دردمیکنه میشه بگی چکارکنم مسلم هستم

    • مسلم دسامبر 2016 در 21:51

      گوش منم دردمیکنه میشه بگی چکارکنم مسلم هستم

  • نازی آگوست 2016 در 16:51

    علل گوش درد

    شیپوراستاش مجرایی است که از بخش میانی هر گوش به پشت گلو متصل است. شیپوراستاش، مایعاتی را که توسط گوش میانی ساخته می شود، تخلیه می کند. اگر شیپوراستاش بسته شود، مایعات جمع می شوند و به پشت پرده گوش فشار وارد می آورد و یا عفونت گوش به وجود آید.

    در افراد بزرگسال، درد گوش کمتر به دلیل عفونت گوش است. ممکن است قسمت های دیگری مانند: مفصل گیجگاهی فکی، دندان ها و گلو باعث درد گوش شوند.

    • ناشناس آوریل 2017 در 09:16

      به جهنم دارم از گوش درد می میرم

  • سوسن آگوست 2016 در 16:51

    علل گوش درد شامل موارد زیر است:

    – آرتریت فک

    – عفونت حاد گوش

    – عفونت مزمن گوش

    – صدمات گوش ناشی از تغییرات فشار (ارتفاع بالا و علل دیگر)

    – وارد کردن چیزی در گوش

    – پاره شدن و یا سوراخ شدن پرده گوش

    – عفونت سینوسی

    – گلودرد

    – سندرم مفصل گیجگاهی فکی

    – عفونت دندان

  • سیما آگوست 2016 در 16:51

    سلام من یکبارگوشم عفونت کرد خوب شدامابعداز2ماه دوباره دردگرفت لطفاکمکم کنید

  • مریم آگوست 2016 در 16:51

    سلام,چرا همیشه گوشم خارش داره,بخصوص به دنبال خوردن ترشی,سیر پیاز,خیارشور,بعد از حمام کردن,
    الان دو هفته ست که کیپ شده انگار,انگار عفونته نمیدونم چیه همیشه خشک شده جلوی گوشم هست

  • ظهراب آگوست 2016 در 16:51

    سلام آیا ارتباطی بین دردگوش وعوارض بیماریهای روانپریش
    وسایکوزوغیره ویااختلالات مغزی که دراثرمصرف شیشه وجودداره
    من هردوگوشم دردمیکنه دردملایم ولی همیشگی طوری که بگوشم باانگشت فشار میدهم ساکت میشوددردش

  • طناز آگوست 2016 در 16:52

    سلام‌‌ دو‌روز درگوش سمت‌چپ‌ صدا‌ میده از داخل راهنمای کنید

    • ناشناس دسامبر 2016 در 01:16

      .. سایکوز همینه که پرسیدی… توهم شنوایی و بینایی داره… کاهی هم به یک نقطه بدن کلید میکنه آدم مثل دندان.. چشم و گوش…

    • ناشناس نوامبر 2017 در 05:14

      به دکتر مراجعه کنید حتما

  • زارع آگوست 2016 در 16:52

    سلام‌من‌گوش‌سمت‌چپم‌ازداخل‌دردمیکند‌وگاه‌گاهی‌دردش‌تیرمیکشد‌نمیدانم‌چکارکنم؟

  • مهیا آگوست 2016 در 16:52

    سلام‌منگوش‌سمت‌چپم‌ازداخل‌‌ صدا‌ میده وسخت‌ میشنوم‌ چکار کنم

  • زینب آگوست 2016 در 16:52

    سلام. ببخشید. گوشم خیلی درد میکنه سرما هم اصلا نخوردم به تازگی دکتر رفتم آنتی بیوتیک داد و قطره سشت وشو. میتونه خطرناک باشه این درده گوشم یا نه

  • نسیم آگوست 2016 در 16:52

    سلام اگه عفونت کرده و قارچی شده به هیچ عنوان قطره یا اب تو گوش نره این دکتری که شتشو داده واقعا هیچی حالیش نیست انتی بیوتیک مصرف کن اگه خووب نشد به یه متخصص گوش مراجعه کن بازم میگم به هیچ عنوان برا عفونت یا قارچی شدن گوش قطره یا نزارین دکترا الکی شتشو بدن

    • ناشناس اکتبر 2016 در 19:00

      اشکالی نداره

  • نعیم آگوست 2016 در 16:52

    سلام من از دیروز گوش راستم کمی درد میکرد امروز صبح گوش راست و سمت راست گلوم ( درد نمیکنه) طوریه که حتی وقتی آب دهانم رو میدم پایین خیلی گوشم درد میگیره، ممنون میشم اگر یک راه حل خانگی مناسب به من ارایه بدین از داروهای شیمیایی دوست ندارم مصرف کنم.

  • کوروش آگوست 2016 در 16:53

    سلام پسرم یه هفته است که سرما خورده امروز میگه گوش درد دارم دکترم که رفتیم معاینه کرد ولی نگفت که گوشش عفونت داره ممکنه دلیلش چی باشه؟

  • دانیال آگوست 2016 در 16:53

    از همون سرما خوردگیه انتی بیوتیک بخوره درست میشه وسرما خوردگیش رفع بشه گوشش خوب میشه

  • علی آگوست 2016 در 16:53

    سلام.من دوهفته پیش سرماخوردم بعده سرماخوردگیم یه سرگیجه های خیلی بدی گرفتم …بطوری ک تعادل در راه رفتنم نبود…رفتم دکتر گفت ک گوشت یکمی عفونت داره با قرص یکمی اثر داشت البته سرگیجمو بهتر کرد..ولی گلوم خیلی درد داره بحدی ک انگار زخمه.میخاستم ببینم میتونه ازگوشم باشه گلودردم؟

  • خلتونی آگوست 2016 در 16:53

    سلام گوش های من خیلی زیاد جرم میکنه تاحالا ۶بار دکتر رفتم هرسری گفته چون پوستت چربه اینطوری میشی هرسری هم بایدگوشمو شست وشوبدم برام خیلی آزار دهنده شده باید چکار کنم

  • فرامرز آگوست 2016 در 16:53

    با سلام من خارش شدیدی گو شم داره طوری که از شدت خاراندن گوشم زخم میشه الان هم همین طور شده ازتون راهنمایی میخوام با تشکر

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 02:20

      چمیدونیم

    • پریا جولای 2017 در 15:43

      منم ایجوره م….راه حل پیدا کردی بمونم بگو

  • صبا آگوست 2016 در 16:53

    سلام.خسته نباشید.چهار سالی هست در اثر سرماخوردگی شدید درد گوش چپ دارم و گلوم هم اذیت میشه.حتی پشت گوش و سرم هم درد میکنه.دکتر رفتم تاثیری نداشته.لطفا راهنمایی کنید

  • دکتر آگوست 2016 در 16:53

    سلام من هرموقع سرما میخورم گوش دردمیگرم حتی وقتی سرمام هم خوب میشه گوش درددارم بایدچیکارکنم تشکر

  • متی آگوست 2016 در 16:54

    خسته نباشید!2هفته است گوش سمت چپم به صورت مداوم درد وسوزش وخارش داره که اصلا نمیتونم روش بخوابم حتی کیپ شده وهمش گوشم خیسه دکترم رفتم فقط یک روز گوشم وپانسمان کرد وقطره وپماد داد اصلا خوب نشد وبدتر شد و به الان که از خواب بیدارشدم گوشم سمت چپم واطرافش متورم شده !من بابد چکارکنم؟؟

  • مبینا آگوست 2016 در 16:54

    سلام من پسرم ده ماهشه گوشاش درد میکنه چیکارکنم

    • ناشناس آگوست 2017 در 11:18

      میره

  • نصیر آگوست 2016 در 16:54

    پاشو ببرش دکتر متخصص ببیندش.چه بی خیالی شما

  • کیان آگوست 2016 در 16:54

    سلام من دیشب از ساعت 10گوش درد شدید داشتم و احساس میکردم مایعی در گوشمه و بعضی اوقات اون مایع زرد از گوشم خارج میشد و حتی خون هم امد و تاصبح نتواستم بخوابم سردرد و گلو درد و دندان درد هم دریک طرف صورتم داشتم و الان دردش ساکت شده ولی احساس میکنم ان مایع هنوز تو ی گوشمه و بالا هم اوردم راهنمایی کنید لطفا

  • داوود آگوست 2016 در 16:54

    سلام شما الان بهتر شدین یا نه هنوز درد گوش دارین

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 13:30

      من گوشم زیاد درد میکنه چکارکنم؟؟؟

  • غضنفر آگوست 2016 در 16:54

    الان دوسه شب هست که هنگام خواب گوش درد شدید میگیرم هیچ گونه مایع چرکی هم از گوشم خارج نمی شود لطفا کمکم کنید

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 13:21

      من گوشم زیاد درد میکنه چکارکنم؟؟؟

  • هوش سیاه آگوست 2016 در 16:55

    سلام امروز از صبح گلوم با گوشم یکم درد گرفته ولی اذیتم میکنه علت خاصی داره؟

  • توروح آگوست 2016 در 16:55

    سلام دوستان. من دو روزه گوش درد شدیدی گرفتم به طوری که شب تا صبح فقط راه رفتم و دعا خومدم تا شاید اروم شه.فرداش رفتم پیش دکتر گفت که عفونت کرده و چون پشت پرده گوش عفونت جمع شده احتمال پارگی پرده گوش هست که اگه پرده گوش پاره بشه خاصیت چسبندگی داره و دوباره درست میشه جای نگرانی نیست. اما باز باری اطمینان بیشتر از یه فوق تخصص وقت گرفتم که برم پیشش. آقای دکتر کریمی.که به جرات میتونم بگم جزء 5 نفر اول دنیاست . به امید شفای همه بیماران.

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 13:37

      سلام منم ازدوروز پیش کل سمت چپ صورتم چشم گوش.گردنم درد میکنه راهنماییم کنین

  • احمد آگوست 2016 در 16:55

    سلام من باردارم و چهار ماهمه و استفراغ زیاد دارم و باعث شد فشار زیادی به چشمام و‌گوشام بشه و الان درد شدیدی تویه گوشهام دارم و سر درد و سرگیجه های شدید هم گرفتم .هنوز هم دکتر نرفتم .ممکنه بعد از بارداری دردها رفع بشه

  • آیدا آگوست 2016 در 16:55

    با سلام…بعد کشیدن دندانم بعد سه چهار روز به یکباره دچار منگی و گیجی و سنگینی سر و سردردهای بسیار شدید شد م.گوش دردم داشتم.سیتی اسکن سرو ازمایشو همه کارم کردم مشکلی نبود.دکتر گوش رفتم دوتا دارو داد بهتر شدم.ولی هنوز دچار گوش درد و منگی سر هستم.چکار کنم چند ماهه عذاب دارم میکشم.

    • ناشناس سپتامبر 2016 در 13:39

      بهتره برین دکتر

  • امیر آگوست 2016 در 16:55

    ممنون

  • احمدرضا آگوست 2016 در 16:55

    سلام درد کوشم خیلی شدیده داره چکار کنم

  • بهادر آگوست 2016 در 16:55

    من گوش چپم به شدت تیر میکشه, مو ب تنم سیخ میشه. تا به دکتر برسم, کسی راه حلی میدونه بگه این آروم شه؟؟؟

  • پرستو آگوست 2016 در 16:56

    سلام گوشم خیلی درد میکنه بچه 12 ساله هستم از شدت گوش درد سمت چپم نمی تونم بخوابم
    من عمل کرم و بعد از دو سال دوباره گوش درد شدید گرفتم

    • علی اکتبر 2016 در 22:16

      سلام چند قطره روغن زیتون ارگانیک یعنی طبیعی بریز داخل گوشتون ان شاءالله خوب میشه

  • عادل آگوست 2016 در 16:56

    سلام خسته نباشید همین. نوکرم. اهان توی کوشتون. وقت. اب بریزید. روزی هشت بار دورس میشه

  • جاوید آگوست 2016 در 16:56

    سلام من الان چند روز از مسافرت اومدم چند. روزه گوش سمت چپم و رم شدید کرده صدایی نمیشنوم زیاد مایع زرد رنگ ویاابکی سفید خارج میشه دکترم رفتم خوب نشدم چکارکنم

  • قاسم آگوست 2016 در 16:56

    درود من15ساله گوش درد دارم از یه گلو درد شروع شد درمانش کردم ولی بعد از اون گوشهام حساس شده خارش داره

  • ثریا آگوست 2016 در 16:56

    سلام ،دوستانم من فقط گوش سمت راستم به علت سوراخ بودن پرده گوش درد میکنه خیلی جوری که دهانم را باز وبسته میکنم به فکم فشار میاره لطفان بگید چه قطره ای استفاده کنم دردش کم شه.

  • وفا آگوست 2016 در 16:56

    سلام دوستان ازدرد گوش سمت راستم دارم میمیرم گوش دردم همراه سرماخوردگی بودرفتم دکترمتخصص گوش وحلق وببنی داروبرای سرماخوردگی داد گفت گوشت چیزی نداره حالاسرماخوردگیم خوبه گوشم خیلی بددرد میکنه به دکترم زنگ زدم گفت همون داروها رابخورچکارکنم دردگوش بیفته؟

  • غدیر آگوست 2016 در 16:57

    سلـام ببخشد من ی مدتی بود که وقتی میرفتم حمام از فاصله مثلا 20 یا30 سانتی آب دوش رو ب سمت گوش هام میگرفتم و الان احساس میکنم که گوشام کمی درد میکنه .آیا مشکلی واسه گوش های من بیش اومده؟ توروخدا خواهشا زودتر جواب بدین دارم ار نگرانی میمیرم وقتی هم ب مادرم گفتم کلی دعوام کرد .توروخدا زودتر جواب بدین ممنون

  • ثریا آگوست 2016 در 16:57

    بچه ام هشت ماه داره گوشش درد میکنه چیکار کنم ممنون راهنمای کنید

    • شکوفه آوریل 2018 در 16:20

      خودش گفت !!!!؟؟؟؟

  • نفس آگوست 2016 در 16:57

    سلام به مدت 4سال هست كه گوش درد شدید دارم شنوایی گوشهایم كم شده سردرد های شدید در ناحیه پیشانی و كف سر افتادگی پلكها وگرفتگی بینی

  • گرگین آگوست 2016 در 16:57

    سلام من هم دندونم درد میکنه هم گوش راستم که خیلی خیلی شدید تر از دندونم هست چی کار باید بکنم حتی خواب و آروم هم واسم نگذاشته

    • ناشناس دسامبر 2016 در 22:06

      سلام.عنبرنسارااستفاده کنید خیلی زودجواب میده.به این صورت که دود عنبرنسارا رواستنشاق کنید

  • لیندا آگوست 2016 در 16:57

    سلام گؤشم میدرده دختری ۲۶ساله ودکتر متخصصم رفتم فایده نداشته اب داره‍ یا چرک داره نمیدونم هرقرص وقطره چکیدم توش فایده ندغره

  • پریسا آگوست 2016 در 16:58

    سلام من گوشم گرفته چون آب رفته تو گوشم الان دوروز گوش سمت چبم یه صدایی میده به حال خودش گذاشتم ولی خوب نمیشه حتی بعد از حمام سشوار هم زدم ولی خوب نشده نمیدونم چه کار کنم منو راهنمایی کنید ممنون

  • احمدرضا آگوست 2016 در 16:58

    دکتر نظام نحرینی متخصص طب سنتی و مدرس جهاد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:در طب سنتی با توجه به نوع مزاج افراد درمان آن هم متفاوت است.
    اگر گوش درد از نوع گوش دردهای گرم باشد باید برای درمان آن از سردی ها استفاده شود و اگر درد گوش از سردی یا سرمازدگی باشد باید برای درمان آن از گرمی ها استفاده کرد.
    به عنوان مثال برای درمان گوش درد های ناشی از سرمازدگی می توان عسل جوشانده شده را با آب غرغره کرد. همچنین ادویه هایی مثل دارچین و هل و میخک و زنجبیل را می توان جوشاند و با پنبه بر گوش گذاشت.
    این متخصص طب سنتی گفت:دم برگ گل سوسن سفید اگر در روغن فندق خیسانده شود به بهبود انواع درد گوش کمک می کند علاوه بر این می توان برای رفع گوش درد جعفری نمک زده با روغن زیتون را در سوراخ گوش گذاشت.
    برای درمان گوش دردهایی که عامل گرمی دارند استفاده از سرکه در داخل سوراخ گوش و یا به صورت مالشی در سطح و داخل گوش بسیار مؤثر است.استفاده از سرکه از طریق بویایی نیز روش مؤثری برای تسکین گوش دردهای گرم است.

    گوش درد
    روش های درمان درد گوش

    از دیگر روش های گیاهی موثر در درمان گوش درد استفاده از گیاه درمنه است. درمنه یا آرتمیس، گیاهی است از خانواده کاسنی ها که به دلیل خواص چندجانبه اش، کاربرد زیادی در طب گیاهی دارد. این گیاه گل های ریز زردرنگی داشته و از آن برای تهیه اسانس نیز استفاده می شود.
    دم کرده درمنه گوش درد را کاهش می دهد و بسیار موثر است.
    گیاه دیگری که در درمان درد گوش توصیه شده است گل همیشه بهار نام دارد که در مناطق شمال آمریکا و اروپا می روید. در قدیم هندی ها و عرب ها از آن استفاده دارویی می کردند.
    مالیدن روغن آن، گوش درد را کاهش می دهد. وبرای برطرف کردن عفونت گوش، هم می توانید چای همیشه بهار بخورید.
    در طب سنتی قدیمی گفته شده برای درمان گوش درد می توان از روغن کدو یا روغن بنفشه استفاده کرد به این شکل که بر سر مالیده شود. همچنین روغن گل همیشه بهار را با سرکه می توان در گوش چکاند یا پنبه را با گلاب خیس کرد و در گوش گذاشت.

    درمان خانگی گوش درد
    درمان طبیعی گوش درد

    روغن زیتون، روغنی غیر اشباع است که با پوست بسیار سازگار بوده و برای از بین بردن جرم گوش استفاده می شود. چکاندن 1 تا 2 قطره روغن زیتون گرم در گوش، 2 بار در روز، به مدت یک هفته یا بیشتر، موجب مرطوب شدن پوست داخلی گوش می شود.
    این شیوه درمانی برای از بین بردن جرم گوش بسیار موثر بوده و در عرض 5 تا 10 دقیقه اثر می کند اما باید این را در نظر داشت که این روش برای عفونت و دردهای خفیف مورد استفاده قرار می گیرد و برای درد ها و عفونت های شدید حتما باید به پزشک مراجعه کرد.
    وی افزود:روغن زیتون به عنوان مسکنی طبیعی برای درمان عفونت گوش استفاده می شود، روغن زیتون دیواره گوش خارجی را تسکین داده و لایه ای برای حفاظت در برابر عفونت های باکتریایی فراهم می سازد.

  • الهه آگوست 2016 در 16:58

    12 روش درمان خانگی گوش

    این یک حقیقت است که گوش درد در شب،بدتر از گوش درد به هنگام روز است.البته نه صرفأ به این دلیل که بهره جستن از امداد های پزشکی پس از به خواب رفتن همه،دشوارتر است.بسته شدن ارتباط شیپور استاش(که گوش میانی را به حلق وصل می کند)با حلق از شایع ترین علل بروز گوش درد در کودکان و بالغین است.به علاوه سرما خوردگی،عفونت های سینوسی و یا آلرژی نیز مزید بر علت می شوند.از آنجا که سر در طول روز در راستای قائم قرار می گیرد،در تخلیه ی محتویات مجرای استاش به پشت حلق مشکلی پیش نمی آید.به علاوه هنگام جویدن و بلعیدن،ماهیچه های مجرای استاش منقبض شده،سبب باز شدن مجرا و ورود هوا به گوش میانی می شوند.اما با فرا رسیدن شب همه چیز تغییر میکند. هنگامی که به خواب می روید هیچ مشکلی احساس نمی کنید.اما حین خواب دیگر تخلیه وتهویه دراین مجاری به طورطبیعی صورت نمی گیرد و چون تعداد دفات بلع نیز کاهش می یابد،هوای کافی در این مجاری جریان پیدا نمی کند.

    هوایی که در گوش میانی وجود دارد،جذب شده،خلأ ایجاد می گردد و پرده صماخ به سمت داخل کشیده می شود.نیمه شب هنگامی که احساس می کنید سیخ داغی را وارد گوشتان می کنند از خواب بیدار می شوید.عواملی مانند عفونت،که ممکن است در اثر شنا کردن ایجاد شود،فشار ناشی از سفر با هواپیما و شیرجه زدن در آب های عمیق نیز از عوامل بروز گوش درد می باشند.موارد عجیبی نظیر وارد شدن خرده های مو به گوش حین کوتاه کردن آن و در نتیجه تحریک آن نیز در بروز گوش درد نقش دارند.گاهی ممکن است منشأ گوش درد یا سوزش آن از دندان،لوزه ها،گلو،زبان یا فک ناشی شود.به محض بروز گوش درد لازم است نزد متخصص بروید اما تا رسیدن به مطب دکتر می توان از روش های زیر جهت تسکین درد استفاده نمود.
    1- نشستن : چند دقیقه نشستن باعث کاهش التهاب و شروع مجدد تهویه در مجاری شیپور استاش میگردد.عمل بلع به تخفیف درد کمک می کند.در صورت امکان سر را تکان دهید و در راستای قائم نگه دارید.با این کار تهویه هوای شیپور استاش با سهولت بیشتری انجام می گیرد.

    2- سشوار: در گذشته پدر بزرگ ها دود سیگار را داخل گوش می دمیدند. در حقیقت در این کار آنان حکمتی است.در واقع این دود سیگار نیست که باعث تخفیف درد می شود،بلکه گرمای ان درد را تسکین

    برای گرما دادن به گوش می توانید سشوار را با درجه حرارت کم در فاصله 50 سانتیمتری از نقطه درد مقابل گوش گرفته،به اآن حرارت دهید

    3 – تکان دادن گوش : برای آن که به اوتیت خارجی (نظیر آنچه شنا گران به آن دچار می شوند) مبتلایید ویا اوتیت میانی (عفونت گوش میانی)،گوش خارجی را محکم بگیرید و تکان دهید. اگر با تکان دادن ان دردی را احساس نکردید احتمالأ مشکل مربوط به گوش میانی است.در غیر این صرت عفونت در مجرای گوش بیرونی است.(اوتیت به معنای التهاب گوش است)

    4- استفاده از روغن گرم : یک شیشه روغن بچه یا روغن معدنی را در ظرف آبی که با دمای بدن هم دماست قرار دهید. بگذارید شیشه روغن در آب بماند تا دمای روغن نیز به دمای بدن برسد.چکاندن یک یا دو قطره روغن گرم به داخل گوشی که درد میکند موجب تسکین آن میشود.

    هشدار:در صورتی که احتمال میدهید پرده صماخ سوراخ یا پاره شده است،جدأ از انجام این کار خودداری کنید

    5-جویدن آدامس بزرگ : بیشتر مردم می دانند جویدن آدامس بزرگ در هواپیما به باز شدن گرفتگی گوش کمک می کند.اما از اثر آن در درمان دردهای شبانه گوش بی خبرند.جویدن آدامس موجب کشیدگی عضلات و در نتیجه باز شدن شیپور استاش می شود.

    6- خمیازه کشیدن: خمیازه حتی بیش از جویدن آدامس یا مکیدن قرص نعنا موجب کشیدگی ماهیچه ها و باز شدن مجرای استاش می شود

    7 – نگه داشتن بینی : چنانچه پرواز دز ارتفاع 32000 پایی موجب شروع درد گوش شود،می توان با انجتم برخی اقدامات به رفع آن کمک کرد.سوراخ های بینی را محکم بگیرید،دهان را باز کرده و آن را پر از هوا کنید و به کمک عضلات گونه ها وحلق هوا را به طرف بالا هدایت کنید و سعی کنید هوا را با فشار از بینی در حالی که آن را محکم گرفته اید به بیرون برانید.با شنیدن صدای تق میتوانید اطمینان یافت که بین فشار هوای درون وبیرون گوش تعادل بر قرار شده است.

    8- هنگام فرود هواپیما نخوابید : اگر نا گزیرید در طول پرواز چرت بزنید فقط در شروع پرواز بخوابید و از خوابیدن در پایان پروازخودداری نمایید.زیرا هنگام خواب عمل بلع کمتر از مواقع بیداری صورت می گیرد وگوش ها قادر نیستند خود را با تغییرات فشار در طول فرود تطبیق دهند و ممکن است فرد در گوش های خود درد احساس کند.

    9- پیشگیری قبل از وقوع قبل از ایجاد مشکل از داروهای ضد احتقان مجاز بدون نسخه استفاده کنید.مثلأ اگر پروازی در پیش دارید و میدانید که برگشت ترشحات سینوس ها به عقب موجب گرفتگی گوش ها یتان می شود،یک ساعت قبل از فرود از داروهای ضد احتقان یا قطره های بینی استفاده کنید.در صورت کیپ بودن بینی،می توان شب ها قبل از خواب از یک داروی ضد احتقان استفاده کرد.

    10- برداشتن فشار از روی صورت برای شنا گران غیر حرفه ای شنا کردن در سطح آب بهتر از شنای زیر آبی است.چون فشار کمتری به پرده صماخ وارد می شود .بهتر است شنا گران از شیرجه زدن در عمق بیش از 90 تا120 سانتی متری به منظور وارد شدن فشار کمتر به پرده صماخ بپرهیزند.(در واقع منظور این است که عمق شیرجه بیشتر از 120 سانتی متر نباشد،نه عمق آب)

    11- پیشگیری از درد : اگر هیچ یک از راه های تسکین درد گوش موثر نیستندبهتر است در مواقع احتقلن و گرفتگی بینی،از شرجه زدن در آب وپرواز با هواپیما خودداری کنید.

    12- مصرف مسکن : فراموش نکنید مصرف مسکن ها(نظیر آسپرین،استامینوفن یا ایبوپروفن)در تخفیف درد تا زمان رسیدن به پزشک کمک زیادی می کنند

  • شیما آگوست 2016 در 16:58

    6 درمان موثر برای گوش‌درد
    ناشنوا-گوش

    درد گوش می‌تواند آزاردهنده باشد که گاهی کشف علت آن، راحت و سریع اما گاهی مخصوصا در کودکان دشوار است.

    به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درد گوش از جمله دردهایی است که فرد را ناتوان و کلافه می‌کند اما در تمام موارد، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ برای تسکین درد ضرورت ندارد و می‌توان از روش‌ها و داروهای جایگزین برای این منظور سود برد.

    برای گوش درد دلایل متعددی وجود دارد که عفونت سینوس‌ها، جرم گوش و التهاب لوزه از جمله مهمترین عوامل آن به حساب می‌آیند. اما شایع‌ترین دلیل عفونت گوش، عفونت گوش میانی است. این نوع عفونت موجب ورم و آلودگی بخش‌هایی از گوش میانی می‌شود. درد مربوط به عفونت گوش میانی از گیر افتادن ترشحات در پشت پرده گوش ناشی می‌شود.

    بهترین درمان خانگی برای درد گوش باید متناسب با نوع و دلیل بروز آن باشد. به طور مثال در صورتی که پوسیدگی دندان علت گوش درد باشد تنها راه حل آن مراجعه به دندانپزشکی است. به طور کلی در موارد خفیف می‌توان عفونت گوش را بدون مصرف آنتی‌بیوتیک و با استفاده از روش‌های درمانی خانگی برطرف کرد. همچنین به والدین توصیه می‌شود گوش درد کودکان خود به خصوص فرزندان زیر دو سال و در مواقعی که با تب همراه باشد را جدی بگیرند و به پزشک مراجعه کنند.

    به گزارش ایسنا، سایت هلث‌لاین در مطلبی به برخی از روش‌های مفید و کاربردی برای تسکین درد گوش اشاره کرده است:

    1- مصرف مسکن‌ها: آکادمی پزشکان اطفال آمریکا مصرف مسکن‌هایی همچون ایبوپروفن و استامینوفن را برای کنترل درد مرتبط با عفونت گوش میانی توصیه می‌کند. مصرف این داروها همراه آنتی بیوتیک‌ها یا بدون آنها باید طبق دستورالعمل باشد.

    2- کمپرس آب گرم یا سرد: افراد اغلب از کیسه آب یخ یا گرم برای تسکین درد در تمام نقاط بدن استفاده می‌کنند که این روش برای درد گوش هم موثر است.

    3- چکاندن قطره‌های روغن داخل گوش: باور عمومی وجود دارد که روغن موجب تسکین درد گوش می‌شود هرچند شواهد علمی تایید کننده آن نیست اما ریختن قطره‌های روغن گرم

    داخل گوش خطرزا نیست و تا حدودی می‌تواند موثر باشد.

    4- پرت کردن حواس کودک: در صورتی که کودک دچار درد گوش باشد می‌توان با مشغول ساختن او به کارهای دیگر از جمله تماشای فیلم مورد علاقه یا خواندن کتاب ذهن او را از درد گوش دور کرد تا دارو تاثیر درمانی خود را بگذارد.

    5- استفاده از قطره‌های درمانی طبیعی: این قطره‌ها حاوی عصاره‌های گیاهی زیتون است و به عنوان شیوه سنتی درمانی قابل استفاده است.

    6- روشن کایروپرکتیک: در این روش که طب فیزیکی به حساب می‌آید از دست‌ها برای تسکین درد کمک گرفته می‌شود و می‌توان از آن در درمان گوش درد و کمردرد بهره برد.

  • سارا آگوست 2016 در 16:59

    من گوشم درد میکنه وقتی دست میکنم تو گوشم تیر میکنه روکاری باهاش نداشته باشم حالات سنگینی میکنه

  • حمید آگوست 2016 در 16:59

    تنها راه حلش دود سیگاره ب مولا

  • نجمه آگوست 2016 در 16:59

    باسلام من گوش درد دارم و تیر می کشه درمانش چیه لطفا کمکم کنید من گوشم درد میکنه وقتی دست میکنم تو گوشم تیر میکنه روکاری باهاش نداشته باشم حالات سنگینی میکنه

    • ناشناس اکتبر 2016 در 07:39

      فقط باید بری دکتر

  • تارا آگوست 2016 در 16:59

    اینا که همش موقتیه یه چی بگید گوش ادم خوب شه کلا

  • مصطفی آگوست 2016 در 16:59

    باسلام وخسته نباشید من گوش درد هستم دستم که به ارامی به گوشم میزنم درد میکنه وحتی کنار گوششم درد میکنه

  • گرگی آگوست 2016 در 16:59

    سلام سرما خوردم. گوش سمت چپم خیلی درد میکنه دارم دیوونه میشم جکار کنم

  • صادق آگوست 2016 در 17:00

    با سلام. من گوشم خیلی درد میکنه. الانم از خواب بیدار شدم تیر می شه.. اصلا داغونه

  • زری آگوست 2016 در 17:00

    سلام وعرض ادب من چندماهه پیش ازگوش سمت چپم خوب صداهارونمیفهمیدم تااینکه به پزشک مراجعه کردم اونهم معاینه کردندویه قطره ای تجویض کردندکه سه روزدیگه واسه شستشوبرم وانجام دادم وگوشم خوب شد ولی الان چندوقتی هست خیلی امان منوبریده چکارکنم ؟؟؟

  • مرضیه آگوست 2016 در 17:00

    ممنون از سایت زیبای شما

  • خالد آگوست 2016 در 17:00

    سلام من خودم از بچگی گوش درد دارم و دکتر هم مو قتی درست میکنه نه کلا به نظرم اصلا گو شتو نو شستشو ندید و از قطر ه … با مراجعه به پز شک فقط استفاده کنید درست بشید

  • مهنوش آگوست 2016 در 17:00

    تفاوت بین علائم سرماخوردگی و عفونت گوش
    گوش‌دردی که به دلیل سرماخوردگی ایجاد شده باشد دردی سوزان، تندوتیز و خسته‌کننده است که از خفیف تا بسیار دردناک متغیر است. حتی اگر مایعاتی که در گوش به دام می‌افتند عفونی نباشند، مایعات به پردۀ گوش فشار وارد می‌کنند و منجر به تورم و ضربان می‌شود.
    شما یا کودکتان، با گوش‌دردی که منشأ آن سرماخوردگی است، به سختی می‌توانید بخوابید، تب می‌کنید و خلط‌های سبز یا زردرنگی در بینی دارید. از آنجا که سرماخوردگی‌ها خودبه‌خود محدود می‌شوند گوش‌درد هم به خودی خود برطرف می‌شود. با وجود این، اگر گوش‌درد دارید، ممکن است نیاز داشته باشید که برای تشخیص و درمان درست به پزشک مراجعه کنید.
    در حالی که گوش‌درد همان ابتدا با ویروس سرماخوردگی ایجاد می‌شود، گاهی اوقات ممکن است عفونت گوش هم اتفاق بیفتد. این عفونت‌های گوش معمولاً در ابتدا ناگهانی هستند و درد شدیدی دارند. دلیل درد این است که پایانه‌های عصبی حسی در پردۀ گوش معمولاً همراه با درد، فشار را افزایش می‌دهند. بعد از اینکه پردۀ گوش کمی کشیده شد ممکن است گوش‌درد خفیف شود.

    علائم دیگر عفونت گوش شامل موارد زیر است:

    از دست دادن اشتها: این علامت ممکن است در کودکان، مخصوصاً کسانی که شیشه می‌خورند، پیش بیاید. تغییرات فشار در گوش هنگام بلعیدن منجر به درد می‌شود.
    کج‌خلقی
    کم‌خوابی: ممکن است با دراز کشیدن و حرکت مایع درد بیشتر شود.
    تب: عفونت گوش باعث می‌شود دمای بدن تا ۱۰۴ درجۀ فارنهایت بالا رود.
    سرگیجه: ممکن است حس کنید سرتان گیج می‌رود.
    ترشح گوش: مایعات سفید، زرد، قرمز یا قهوه‌ای، که جرم گوش نیستند، از گوش سرازیر می‌شود. این امر نشانۀ پاره‌شدن پردۀ گوش است.
    اشکال در شنوایی: تجمع مایع در گوش میانی به پردۀ گوش اجازه نمی‌دهد تا به درستی کار کند. بنابراین، صدا به استخوان‌های گوش میانی و از آنجا به مغز منتقل نمی‌شود.
    اوتیت میانی با ترشح: علائم اوتیت میانی حاد از بین می‌روند اما مایعات، که ترشح نامیده می‌شوند، ممکن است باقی بماند. مایعاتِ به دام‌افتاده منجر به افت شنوایی خفیف و موقتی می‌شود.

    روش تشخیص عفونت گوش
    وقتی پزشک به عفونت گوش مشکوک می‌شود گوش را با ابزاری به نام اوتوسکوپ معاینه می‌کند. پردۀ گوش سالم به رنگ خاکستری مایل به صورتی و فرانما یا شفاف است. اگر گوش عفونت کرده باشد، پردۀ گوش ملتهب، متورم و قرمزرنگ است. ممکن است پزشک فشاری را که به دلیل تجمع مایع در گوش میانی شده را نیز با استفاده از اوتوسکوپ هوایی بررسی کند. این وسیله باد خفیفی را به سمت پردۀ گوش روانه می‌کند که منجر به عقب و جلو آمدن پردۀ گوش می‌شود. اگر مایعات در داخل گوش وجود داشته باشد، پردۀ گوش تکان نمی‌خورد.
    راه دیگر برای تشخیص عفونت گوش تمپانومتری است که از صدا و فشار هوا برای بررسی مایعات گوش میانی استفاده می‌کند. (این آزمایش شنوایی را بررسی نمی‌کند)

    روش درمان گوش‌درد ناشی از سرماخوردگی یا عفونت گوش
    عفونت گوش معمولاً قابل درمان است و امروزه با درمان مناسب، کمتر باعث آسیب دائمی به گوش یا شنوایی می‌شود. درمان شامل داروهایی برای درد و تب، آنتی‌بیوتیک برای عفونت باکتریایی گوش و/یا مشاهدۀ علائم است.

    تسکین گوش‌درد: استامینوفن یا ایبوپروفن می‌تواند به تسکین گوش‌درد در سرماخوردگی یا تب بالای ۱۰۲ درجۀ فارنهایت کمک کند. این داروها معمولاً طی یکی-دو ساعت درد گوش را کنترل می‌کنند. (گوش‌درد هنگام خواب بدتر می‌شود.)
    آنتی‌بیوتیک برای عفونت گوش: آنتی‌بیوتیک تجویزشده باکتری‌ای را که باعث عفونت گوش شده است می‌کشد. عفونت به همان داروی گوش‌دردی که به دلیل سرماخوردگی یا ویروس ایجاد شده است نیازی ندارد. آنتی‌بیوتیک ممکن است منجر به تهوع، اسهال، بثورات پوستی یا عفونت مخمر شود و با دیگر داروها تداخل داشته باشد.
    میرینگوتومی (لوله‌های گوش) برای تخلیۀ مایع گوش: اگر مایعات بیش از ۳ ماه در گوش بمانند یا اگر کودک شما به طور مکرر دچار عفونت گوش شد، پزشک لولۀ پلاستیکی یا فلزی کوچکی را وارد پردۀ گوش می‌کند تا مایع و عفونت گوش را خالی کند. این عمل سرپایی معمولاً در کودکان و تحت بیهوشی عمومی صورت می‌گیرد. لوله‌ها معمولاً ۸ تا ۱۸ ماه در گوش باقی می‌مانند و به طور طبیعی خودبه‌خود می‌افتند. در برخی موارد، پزشک تصمیم می‌گیرد که لوله‌ها به مدت طولانی‌تری در گوش بمانند.

    اگر عفونت گوش درمان نشود چه اتفاقی می‌افتد؟
    عفونت گوش میانی در صورتی که درمان نشود تأثیرات درازمدتی خواهد داشت که شامل موارد زیر هستند:

    عفونت گوش داخلی
    زخم شدن پردۀ گوش
    افت شنوایی
    ماستوئیدیت (عفونت در استخوان پشت گوش)
    مننژیت (عفونت در بافت اطراف مغز و نخاع)
    اشکال در تکلم کودکان
    فلج صورت

    اگر با مشکلات زیر روبه‌رو شدید، فوراً با پزشک تماس بگیرید:

    گردن کودک خشک شد.
    کودک خیلی خسته است، به سختی جواب می‌دهد یا آرام نمی‌شود.

    در طی ساعات اداری، اگر با مشکلات زیر روبه‌رو شدید، با پزشک کودک تماس بگیرید:

    تب کودک ۴۸ ساعت پس از شروع مصرف آنتی‌بیوتیک پایین نیامد
    هر گونه نگرانی یا سؤال دیگری دارید

    آیا راهی برای پیشگیری از گوش‌درد در سرماخوردگی یا عفونت گوش وجود دارد؟
    راه‌هایی برای پیشگیری از گوش‌درد ناشی از سرماخوردگی در کودکان و بزرگسالان وجود دارد. اغلب تغییر محیط خانه و انجام اقدامات پیشگیرانه تنها چیزهایی است که مورد نیاز هستند:

    کودک خود را از سرماخوردگی، مخصوصاً در اولین سال زندگی، محافظت کنید. بیشتر عفونت‌های گوش با سرماخوردگی شروع می‌شوند.
    عفونت گوش ممکن است پس از آنفولانزا ایجاد شود. بنابراین، در مورد واکسن سالانۀ آنفولانزا با پزشک مشورت کنید.
    بیشتر کودکان واکسن سینه‌پهلو یا ذات‌الریه را می‌زنند. این واکسن به پیشگیری از ابتلا به ذات‌الریه استرپتوکوکی کمک می‌کند. این بیماری یکی از دلایل اصلی عفونت گوش به شمار می‌رود. اگر مطمئن نیستید که کودک شما این واکسن را، که معمولاً قبل از ۲ سالگی تزریق می‌شود، زده است، با پزشک مشورت کنید.
    از تماس با دود سیگار دیگران خودداری کنید زیرا دفعات و شدت عفونت گوش را افزایش می‌دهد.
    حساسیت‌ها را کنترل کنید. التهاب که با حساسیت به وجود می‌آید عامل دخیل در ابتلا به عفونت گوش است. این حساسیت ممکن است محیطی، استنشاقی یا حتی حساسیت غذایی باشد (لبنیات رایج‌ترین دلیل آن است).
    اگر می‌توانید کودک خود را در ۶ ماه تا ۱۲ ماه اول تولد از شیر سینه تغذیه کنید. آنتی‌بادی‌های موجود در شیر سینه نرخ ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد.
    اگر به کودک شیرخشک می‌دهید، از وسیلۀ نگهدارندۀ شیشه شیر استفاده نکنید. کودک را با زاویۀ ۴۵ درجه در آغوش بگیرید. شیر خوردن در وضعیت افقی شیرخشک و دیگر مایعات را به لوله‌های استاش برمی‌گرداند. اگر به نوزاد اجازه دهید تا خودش شیشه‌اش را نگه دارد، باعث برگشتن شیر به گوش میانی می‌شوید. بین ۹ تا ۱۲ ماهگی، کودک را از شیشه بگیرید تا به این مشکلات دچار نشود.
    مراقب تنفس دهانی یا خرخرکردن خود باشید زیرا ممکن است به دلیل رشد بافت‌های لنفاوی در بخش فوقانی گلو ایجاد شده و عامل عفونت گوش باشند. گاهی ممکن است معاینه توسط پزشک متخصص گوش،گلو و بینی یا حتی جراحی برای برداشتن این بافت‌های لنفاوی (ادنویدبرداری) لازم باشد.

  • شهریار آگوست 2016 در 17:01

    یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که معمولا کودکان و شیرخواران دچار آن می‌شوند، گوش‌درد است. فصل گرما، بچه‌ها بعد از برگشتن از استخر از گوش درد می‌نالند و فصل سرما بعد از سرما‌خوردگی و شروع آبریزش و سرفه.

    علت ابتلای کودکان به گوش درد چیست؟
    عفونت گوش یکی از شایع‌ترین عفونت‌هایی است که در دوران شیر‌خوارگی بروز می‌کند و علل میکروبی (عفونی) و غیر‌میکروبی دارد.

    شایع‌ترین علت گوش‌درد غیر‌میکروبی، مشکلات مربوط به ساختار شیپور استاش و گوش میانی در کودکان است.

    شایع‌ترین علت عفونی گوش درد در نوزادان، عفونت ا‌ی‌کولای یا استرپتوکوک است، اما در کودکان بزرگ‌تر، پنوموکوک است.

    چرا برخی کودکان مدام دچار گوش درد هستند؟
    برخی عوامل کودک را مستعد گوش درد می‌کند، مثلا کودکان نارس یا کودکانی که با بطری تغذیه می‌شوند، یا به‌مدت طولانی در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان در تهویه مکانیکی بوده‌اند، کودکانی که در محیطی زندگی می‌کنند که مرتب با دود سیگار یا آلودگی هوا در ارتباط هستند یا مسائل بهداشتی در محیط زندگی‌شان رعایت نمی‌شود، بیشتر مستعد عفونت گوش و گوش درد هستند.

    کودکانی هم که مشکلات تکاملی عصبی یا شکاف کام دارند، بیشتر به این عفونت‌ها دچار می‌شوند و دچار گوش درد می شوند.

    آیا وارد شدن آب به گوش کودک هم احتمال ابتلا به گوش درد را افزایش می‌دهد؟
    نه، چون طول پرده‌گوش در کودکان حدود 2 تا 3 سانتی‌متر و محفظه‌ای بسته است که آب داخل آن باقی نمی‌ماند. دستکاری اضافی با این هدف که آب را از گوش کودک خارج کنیم، به‌خصوص در نوزادان فقط ایجاد مشکل می‌کند.

    در صورتی که پرده گوش ملتهب یا پاره شده باشد، حمام کردن باعث درد گوش می‌شود. در این شرایط لازم است با مشورت پزشک حین حمام، داخل گوش کودک ژلاتین‌های مخصوصی که فضای گوش را پر می‌کند یا موم‌های روغنی گذاشت تا پرده گوش بهبود یابد.

    آیا نوزادم به عفونت گوش دچار شده است؟
    ساده‌ترین راه برای کشف این‌که کودک‌تان به عفونت گوش یا هر بیماری دیگری مبتلا شده است یا خیر، تغییر در خلق و خوی اوست.

    بچه ای که به درد گوش مبتلا شده معمولا بی‌قرار است، خواب نا‌آرامی دارد، گوشش را می‌کشد و مدام دست به گوش دارد.

    در عفونت گوش خارجی، گوش قرمز و ملتهب است و ترشح دارد.

    گوش درد و عفونت گوش در نوزادان با بی‌قراری، تب و اسهال یا شیر نخوردن همراه است.

    علائم گوش درد در کودکان, درمان گوش درد کودک

    در عفونت گوش خارجی، گوش قرمز و ملتهب است و ترشح دارد

    سایر علائم گوش درد در نوزادان عبارتند از:
    ۱-نوزاد مرتب دستش را به طرف گوشش می‌برد و برای گرفتن گوش خود تقلا می‌کند.

    ۲- وقتی مرتب تلاش می‌کند تا سرش را به یک سمت بگذارد طوری که گوشش را محافظت کند.

    ۳- مایع زرد یا زرد مایل به سفیدی که از گوش بیرون می‌آید؛ این نشانه در اکثر نوزادان اتفاق نمی افتد، اما در صورت بروز، نشانه حتمی عفونت گوش تلقی می‌شود. این نشانه همچنین نمایانگر این امر است که سوراخی کوچک در پرده گوش ایجاد شده است. نگران نباشید! این مشکل زمانی که عفونت گوش درمان شود، برطرف خواهد شد.

    ۴- کاهش اشتهای کودک؛ عفونت گوش می‌تواند موجب مشکلات گوارشی شود. این مشکل می‌تواند جویدن و بلع را نیز برای نوزادتان مشکل کنند. بنابراین شاید مشاهده کنید که نوزاد پس از چند جرعه اول سینه یا شیشه شیرش را پس می‌زند.

    ۵- گریه‌های بیش از حد معمول و بی‌خوابی می‌توانند از جمله دلایل عفونت گوش باشند. بی‌خوابی به اين دليل رخ می‌دهد که درد گوش آنقدر آزاردهنده هست که نگذارد کوچولوی شما به خواب برود.

    ۶- تب بالای ۳۸ درجه یعنی ممکن است بدن در حالت جنگ با نوعی عفونت باشد. چه بسا این عفونت‌‌ همان عفونت گوش است.

    ۷- وقتی بوی بدی از گوش فرزندتان به مشام شما می‌رسد شک نکنید که او دچار عفونت گوش شده است.

    معمولا چه مدت گوش درد ادامه می‌یابد؟
    اوتیت به چند نوع تقسیم می‌شود؛ یکی همان گوش درد معمولی است که ناشی از جمع شدن ترشحات چرکی پشت گوش است و برای درمان آن آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. علایم این نوع گوش درد حاد بین 21 تا 25 روز طول می‌کشد.

    وقتی علایم ترشح از گوش بیش از 21 روز طول کشید، یعنی گوش درد مزمن است، اما نوع مزمن در شیر خواران و نوزادان زیاد شایع نیست.

    آیا ممکن است عفونت گوش باعث پارگی پرده گوش شود؟
    اوتیت سروز یا ترشح چرکی پشت پرده گوش شایع‌ترین نوع اوتیت در کودکان و بزرگسالان و علامت عمده آن، کاهش شنوایی بدون درد و تب است.

    تست‌های تشخیصی مختلفی برای اثبات این نوع اوتیت تجویز می‌شود و اگر مشکلی وجود داشت، باید درمان‌های لازم را آغاز کرد.

    دلیل بروز اوتیت سروز، آلرژی یا مشکلات مربوط به شیپور استاش یا گرفتگی بینی است که باعث فشار منفی در گوش و تجمع مایع در گوش میانی می‌شود که اگر چرکی شود این مایع جمع شده همانند اوتیت حاد با علایمی مثل تب همراه است و اگر مورد غفلت قرار بگیرد، باعث پارگی پرده گوش می‌شود.

    اگر پرده گوش پاره شود، نیاز به دستکاری ندارد و خود به خود درمان می‌شود. البته اگر پرده گوش پاره شود، توان شنوایی کودک 30 تا 40 درصد کاهش می‌یابد.

    چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنم؟
    با بروز اولین نشانه‌های عفونت گوش، به پزشک مراجعه کنید. پزشک با وسیله‌ای به نام اتوسکوپ، داخل گوش نوزاد را بررسی می‌کند. پرده گوش قرمز، متورم و دارای ترشح، به احتمال زیاد عفونت کرده است.

    احتمال دارد پزشک با وسیله دیگری به نام اتوسکوپ نوماتیک، گوش کودک را بررسی کند؛ در این بررسی دستگاه جریان اندکی از هوا را داخل گوش تولید می‌کند، سپس پزشک مشاهده می‌کند که آیا پرده گوش در پاسخ به هوا حرکت می‌کند یا خیر. اگر حرکت نکند، نشانه این است که مایع در گوش میانی جمع شده و عفونت کرده است.

    تسكين گوش‌درد کودک,درمان دارویی کودک

    کودکان مبتلا به عفونت گوش باید مایعات زیادی بنوشند.‎

    برای درمان عفونت گوش، چه راه‌هایی پیشنهاد می‌شود؟
    در اغلب موارد، اوتیت خود به خود درمان می‌شوند. کافی است راه بینی را باز نگه‌دارید و از قطره سدیم کلراید 9 درصد استفاده کنید.

    کودکان مبتلا به عفونت گوش باید مایعات زیادی بنوشند.

    در صورتی که دلیل اوتیت آلرژی باشد، باید از درمان‌های کمکی ضدآلرژی استفاده کرد.

    به والدین توصیه می‌کنیم از خود‌درمانی پرهیز کنند و اگر علایم بیش از 24 ساعت طول کشید، حتما به پزشک متخصص مراجعه کنند.

    در 20 درصد موارد برای درمان، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود که در رده اول آن آموکسی‌سیلین یا آموکسی‌کلاو قرار دارد.

    کمپرس گرم (مثل حوله گرم) هم اگرچه درد را کاهش می‌دهد، اما می‌تواند باعث احتقان شود و احتمال سوراخ شدن پرده گوش را افزایش می‌دهد.

    برای کاهش درد گوش کودک می توان از استامینوفن و بروفن استفاده کرد.

    قدیمی‌ها در گوش کودکانی که گوش درد داشتند دود سیگار فوت می کردند، اما از این کار نیز باید خودداری کرد، زیرا سیگار خطر عفونت را در گوش بالا می‌برد.

    آیا عفونت گوش خطرناک است؟
    می‌تواند اینگونه باشد! عفونت شدیدی که درمان نشده باشد، می‌تواند پرده گوش را پاره کند. البته این پارگی اغلب اتفاق نمی افتد و در صورت بروز التیام می‌یابد، اما باید مرتبا نزد پزشک بروید تا از برطرف شدن عفونت و التیام یافتن گوش، اطمینان حاصل کنید.

    عفونت‌های بسیار مکرر می‌توانند موجب زخم شدن گوش و از دست دادن شنوایی نیز شوند. در موارد بسیار نادر عفونت گوش درمان نشده می‌تواند به عفونت جمجمه در پشت گوش (ماستوئید) یا مننژیت منجر شود.

    با مراجعه به موقع به پزشک و درمان، می‌توانید از عوارض بیماری تا حد زیادی پیشگیری کنید

  • ساناز آگوست 2016 در 08:49

    سلام صبح بخیر.چگونه با سیر عفونت گوش از بین ببریم میخوام یکم واضح تر بیان شود آیا منظور سیر را نصف کرده روی گوش بزاریم یا قطره ای چیزی دارد ممنون اگه سریعتر راهنمایی کنید خیلی گوشم درد میکنه متشکرم

  • امیر سپتامبر 2016 در 17:01

    سلام سه روزه گوشم سمت راستم خیلی درد میکنه و تیر میکشه خیلی هم صدا میده واقعاخیلی سخته چی کار باید کنم؟؟؟

  • امیر سپتامبر 2016 در 17:03

    سلام من گوش سمت. راستم خیلی درد میکنه و صدا میده خیلی درد میکنه چیکار کنم

  • عسل سپتامبر 2016 در 23:24

    خیلی مسخره بود خودمون میدونیم

  • نوشین اکتبر 2016 در 20:44

    سلام .ممنون .می شه در مورد وقتی که گوش درد به درازا می کشته بگویید . گوش درد من الان یک ماهه امانم را بریده. خوب می شه ولی بد از یک هفته بر می گردد. انتی بیوتیک خیلی خوردم
    لطفا کمک کنید نمی فهمم چی کار کنم دکترم هم می گه برو استراحت کن . من هم نمی توانم .

  • احمد اکتبر 2016 در 17:29

    سلام.من حدود3ماهه که گوش درد خیلی شدیدی دارم طوری که میزنه به دندونام هم باهاش دردمیگیره رفتم دکتر قرص عفونت با ژلوفن برام نوشتن هروقت میخورم تقریباخوبم ولی وقتی مسکناروقطع میکنم دوباره دردش شروع میشه هیچ مایعی هم ازگوشم خارج نمیشه بعضی وقتاهم که غذامو میجوم خیلی دردداره نمیدونم چکارکنم لطفاراهنماییم کنید

  • ناشناس نوامبر 2016 در 11:27

    سلام گوش سمت راستم خیلی کم میشنوم درد ندارم علت چیست

  • محمد نامی از خرمشهر دسامبر 2016 در 02:03

    سلام خسته ناشی بنده گوش درد و دندان درد شدی دارم بصورت همزمان //چه داروی گیاهی باید مصرف :::باتشکر

  • shila دسامبر 2016 در 19:13

    سلام گوش راست من یه هفتس عفونت کرده .دکترا میگن عفونتش خیلی شدیده . البته بدنبال سرما خوردگی اومد. دکتر میگه عفونت فشار بیاره ب گوشت ممکنه پرده گوشت پاره شه لطفا راهنمایی کنین

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 19:46

    شیپوراستاش مجرایی است که از بخش میانی هر گوش به پشت گلو متصل است. شیپوراستاش، مایعاتی را که توسط گوش میانی ساخته می شود، تخلیه می کند. اگر شیپوراستاش بسته شود، مایعات جمع می شوند و به پشت پرده گوش فشار وارد می آورد و یا عفونت گوش به وجود آید.

  • یگانه ژانویه 2017 در 19:47

    در افراد بزرگسال، درد گوش کمتر به دلیل عفونت گوش است. ممکن است قسمت های دیگری مانند: مفصل گیجگاهی فکی، دندان ها و گلو باعث درد گوش شوند.

  • یاسمین ژانویه 2017 در 19:47

    علل گوش درد شامل موارد زیر است:

    – آرتریت فک

    – عفونت حاد گوش

    – عفونت مزمن گوش

    – صدمات گوش ناشی از تغییرات فشار (ارتفاع بالا و علل دیگر)

    – وارد کردن چیزی در گوش

    – پاره شدن و یا سوراخ شدن پرده گوش

    – عفونت سینوسی

    – گلودرد

    – سندرم مفصل گیجگاهی فکی

    – عفونت دندان

  • مائده ژانویه 2017 در 19:47

    درد گوش در نوزادان و کودکان ممکن است به علت عفونت گوش و یا به علل زیر باشد:

    – سوزش مجرای گوش به علت پنبه گوش پاک کن

    – باقی ماندن صابون و یا شامپو در گوش کودک

  • لیلا ژانویه 2017 در 19:47

    می تواند دردی سوزنده و آهسته باشد. حتی اگر مایعی در گوش گیر کند، عفونت نیست. مایع به پرده گوش فشار وارد می آورد و باعث ورم و لرزیدن پرده گوش می شود.

  • قمر ژانویه 2017 در 19:47

    گوش درد ناشی از سرماخوردگی، خواب راحت را از شما می گیرد، تب می کنید و خلط زرد یا سبزرنگ در بینی وجود خواهد داشت.

  • رضا ژانویه 2017 در 19:48

    عفونت گوش معمولا در کودکان رخ می دهد. معمولا عفونت گوش ناگهانی رخ می دهد و با درد بسیار شدیدی شروع می شود.

    درد شدید ناشی از عفونت گوش به دلیل این است که انتهای عصب حسی در پرده گوش به افزایش فشار وارده به آن، شدیدا پاسخ می دهد.

    بعد از آنکه مقداری پرده گوش کشیده می شود، درد آرام تر می گردد.

  • دنیا ژانویه 2017 در 19:48

    از دیگر علائم گوش درد ناشی از عفونت گوش عبارتند از:

    – کاهش اشتها. بیشتر در کودکانی که با شیشه شیر غذا می خورند، شایع است. هنگامی که کودک مشغول بلع می باشد، تغییرات فشار در گوش میانی باعث درد زیادی در گوش می شود.

    – کج خلقی و زود رنجی

    – گریه زیاد کودکان

    – کمبود خواب : هنگامی که فرد دراز می کشد، به دلیل جابجا شدن مایعات در گوش، درد شدیدی ایجاد می شود.

    – تب : عفونت گوش سبب می شود دمای بدن به بیشتر از 40 درجه برسد.

    – سرگیجه

    – ترشح مایع از گوش: مایعی به رنگ زرد، قهوه ای و یا سفید که جرم گوش نیست، بلکه نشان دهنده پاره شدن پرده گوش می باشد.

    – کاهش موقت و دائمی شنوایی

    – اوتیت گوش میانی

  • پونه ژانویه 2017 در 19:48

    هنگامی که پزشک مشکوک به عفونت گوش باشد، از وسیله ای به نام “اوتوسکوپ” برای معاینه گوش استفاده می کند. پرده گوش سالم، به رنگ صورتی مایل به خاکستری و شفاف می باشد. اگر گوش دچار عفونت باشد، پرده گوش ممکن است ملتهب، متورم و یا قرمز گردد.

  • پروین ژانویه 2017 در 19:48

    همچنین پزشک مایع درون گوش میانی را با استفاده از وسیله ای به نام “اوتوسکوپ پنوماتیک” بررسی می کند. این وسیله موجب به جریان انداختن مقداری هوا در پرده گوش می شود و باعث می شود که پرده گوش به محل اولیه خود برگردد. اگر مایع داخل گوش باشد، پرده گوش به راحتی حرکت نخواهد کرد.

  • پری ژانویه 2017 در 19:48

    یکی دیگر از ابزار تشخیصی برای عفوت گوش، “تمپانومتر” می باشد. این ابزار با استفاده از فشار هوا و صدا، مایع گوش میانی را بررسی می کند.

  • رویا ژانویه 2017 در 19:49

    معمولا عفونت گوش قابل درمان می باشد. عفونت گوش، موجب آسیب دائمی گوش و یا کاهش شنوایی می شود که با درمان به موقع و مناسب، این خطرات کم می شود.

  • ترانه ژانویه 2017 در 19:49

    جاگذاری لوله در گوش برای از بین بردن مایع در گوش : اگر بیشتر از سه ماه، مایع در گوش باقی مانده باشد و یا اگر کودک مکررا دچار عفونت گوش شود، پزشک ممکن است یک لوله پلاستیکی و یا فلز کوچکی را از طریق پرده گوش وارد گوش کند تا مایع و عفونت را از گوش خارج سازد. این روش معمولا برای کودکان با بیهوشی عمومی انجام می شود.

  • ترنم ژانویه 2017 در 19:49

    در شرایط زیر بلافاصله با پزشک کودک تماس بگیرید

    – فرزند شما دچار سفتی گردن است.

    – فعالیت کودک شما همراه با خستگی است و کودک، پاسخ های ضعیف به فعالیت ها می دهد.

    – کودک سرگیجه دارد.

    – التهاب و تورم در اطراف گوش وجود دارد.

    – کودک دچار ضعف عضلات صورت گردد.

    – گوش درد شدیدی که ناگهان متوقف شود که ممکن است علامتی از پاره شدن پرده گوش باشد.

    – تب و یا درد کودک شما 48 ساعت بعد از مصرف آنتی بیوتیک از بین نرفته باشد.

    – هر گونه سئوال و یا نگرانی درباره کودکتان دارید.

  • شکوه ژانویه 2017 در 19:49

    کودکان (مخصوسا یک ساله ها) را از سرماخوردگی محافظت نمایید. بیشتر عفونت های گوش از سرماخوردگی شروع می شود.

  • شیدا ژانویه 2017 در 19:50

    درمان های خانگی گوش درد

    – پارچه ای تمیز را سرد کنید و بر روی گوش قرار دهید، ممکن است درد را کاهش دهد.

    – آدامس بجوید. آدامس جویدن باعث می شود درد و فشار ناشی از عفونت گوش کم شود.

    – اگر کودک در حالت خوابیده نمی تواند استراحت کند، در حالت نشسته استراحت کند. با این کار، فشار گوش میانی کم می شود.

    – قطره های گوش برای آرام کردن درد مفید است، البته تا زمانی که پرده گوش پاره نشده باشد.

    – مصرف مسکن ها مانند: استامینوفن و ایبوپروفن تحت نظر پزشک، برای کاهش درد مفید می باشند (به کودکان هرگز آسپیرین ندهید).

    – می توانید درد شدید گوش ناشی از پایین آمدن و یا بالا رفتن از ارتفاع (مثل نشستن و بلند شدن هواپیما) را با جویدن آدامس کمتر کنید.

    – بهتر است برای درمان گوش درد ناشی از ارتفاع، به کودک خود شیشه شیر بدهید و یا اگر می فهمد به او بگویید که هر چه قدر می تواند آب دهان خود را قورت دهد.

  • شکوه ژانویه 2017 در 19:50

    سلام من فقط زمستونا گوش درد دارم .الان سه ساله اینجور شدم .دلیلش چیه؟

  • دانیال ژانویه 2017 در 19:50

    راهنمایی کنید گوشم درد میکنه

  • شیرین ژانویه 2017 در 19:50

    سلام گوش سمت راستم خیلی درد میکنه نمیدونم چیکار باید بکنم راهنمایی کنید

  • افسانه ژانویه 2017 در 19:50

    سلام یعنی کسی به اندازه من گوش درد نداشته من 14 سالمه 14 ساله که گوش درد دارم راه درمانش چیه لطفا بگین

  • سما ژانویه 2017 در 19:51

    مرسی دستتون درد نکنه توی یه شب گوش دردم خوب شد عالی بود(روغن زیتون درمونشه)

  • پونه ژانویه 2017 در 19:51

    با استفاده از گرم کردن یک قاشق مربا خوری روغن زیتون میتوان درد ناشی از گوش درد رو برای همیشه خوب کرد

  • احمد فوریه 2017 در 00:41

    باسلام گوش چپم درد انچانی ندارد ولی درمراجعه به دکترعمومی بعلت داشتن جرم قطره گلیسرول دادند ولی احساس بدی دارم که اساس می کنم شنوایی من کم شده است ومایعی داخل گوشم شناوراست؟

  • کیان مارس 2018 در 22:54

    با سلام
    گوش سمت راست من چند روزیه ک درد شدید داره و بدون مصرف ژلوفن نمیتونم دردشو تحمل کنم
    همچنین گوشم کاملا کیپ شده و هیچ چیز نمیشنوم
    لطفا یه راهکار موثر ارایه بدین ممنونم

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.