شکستگی سر استخوان ران چیست و چگونه ایجاد میشود

شکستگی سر استخوان ران چیست و چگونه ایجاد میشود

شکستگی سر استخوان ران چیست و چگونه ایجاد میشود شکستگی سر استخوان ران,بيماري شکستگی سر استخوان ران,شکستگی سر استخوان ران در بارداري,علائم شکستگی سر استخوان ران,درمان شکستگی سر استخوان ران,درمان شکستگی سر …

برای لاغری شکم با داروهای گیاهی و لاغری سریع پهلو و دور شکم چه کنیم

برای لاغری شکم با داروهای گیاهی و لاغری سریع پهلو و دور شکم چه کنیم

لاغری شکم با داروهای گیاهی لاغری شکم با داروهای گیاهی ، لاغری سریع شکم با داروهای گیاهی ، لاغری دور شکم با داروهای گیاهی ، درمان لاغری شکم با گیاهان دارویی ،لاغری …

سوزش چشم ناشی از چيست؟

سوزش چشم ناشی از چيست؟

سوزش چشم ناشي از چيست؟ سوزش چشم,بيماري سوزش چشم,سوزش چشم در بارداري,علائم سوزش چشم,درمان سوزش چشم,درمان سوزش چشم با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سوزش چشم,سوزش چشم را چگونه درمان کنيم,سوزش …

دیابت نوع دو

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است،دیابت نوع دو چیه،دیابت نوع دو و بارداری،دیابت نوع دو درمان دارد،دیابت نوع دو و چاقی،دیابت نوع دو چه خطراتی دارد،دیابت نوع دو درمان،علت دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دوم چیست،علایم دیابت نوع دوم چیست،علائم دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چی

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

به گزارش سایت جسارت دیابت نوع دو (که به آن دیابت شیرین نوع دو هم گفته می‌شود) شایع‌تر از دیابت نوع یک است.‌ حدود 90 تا 95% از مبتلایان به دیابت را افراد مبتلا به دیابت نوع دو تشکیل می‌دهند. دیابت‌های نوع یک و دو چند تفاوت اساسی با یکدیگر دارند.در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد دیابت نوع دو صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

دیابت نوع دو چیست

دیابت شیرین نوع ۲ (به انگلیسی: Diabetes mellitus type 2) که سابق بر این آن را دیابت شیرین غیروابسته به انسولین (NIDDM) یا دیابت بزرگسالان می‌نامیدند، نوعی اختلال در سوخت و ساز بدن است که با بالا بودن گلوکز خون در شرایط مقاومت در مقابل انسولین و کمبود نسبی انسولین شناسایی می‌شود. این مسئله در تقابل با دیابت شیرین نوع ۱ است که در آن به دلیل تخریب سلول‌های جزیره‌ای در لوزالمعده با کمبود مطلق انسولین مواجه هستیم. نشانه‌های کلاسیک این بیماری عبارتند از احساس تشنگی مفرط، تکرر ادرار، و احساس گرسنگی مفرط. ۹۰٪ افراد مبتلا به دیابت به دیابت نوع ۲ دچار هستند و ۱۰٪ دیگر به ترتیب مبتلا به دیابت شیرین نوع ۱ و دیابت بارداری می‌باشند. گفته می‌شود که چاقی دلیل عمده دیابت نوع ۲ در افرادی است که به لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری هستند. از دیگر دلایل آن می‌توان به عدم تحرک، فشار خون بالا، داشتن HDL خون پایین یا تری گلیسیرید بالا اشاره کرد. در شروع بیماری می‌توان با افزایش ورزش و اصلاح رژیم غذایی دیابت نوع ۲ را کنترل کرد. اگر سطح گلوکز خون با این روش‌ها به اندازه کافی پایین نیامد، ممکن است مصرف داروهایی مانند متفورمین یا انسولین [نیازمند منبع] لازم باشد. معمولاً باید به‌طور مرتب سطح قند خون کسانی که انسولین مصرف می‌کنند کنترل شود. نرخ ابتلا به دیابت به طرز قابل توجهی در ۵۰ سال اخیر به موازات چاقی افزایش یافته‌است. تا سال ۲۰۱۰ تقریباً حدود ۲۸۵ میلیون نفر مبتلا به این بیماری بودند و این درحالیست که تعداد آن‌ها در سال ۱۹۸۵ حدود ۳۰ میلیون نفر بوده‌است. عوارض ناشی از قند خون بالا می‌تواند شامل بیماری قلبی، سکته‌ها، ریتینوپاتی دیابتی که بر بینایی اثر می‌گذارد، نارسایی کلیوی که در آن فرد ممکن است نیاز به دیالیز داشته باشد، و گردش ضعیف خون در دست و پا که ممکن است منجر به قطع عضو شود. عارضه حاد کتواسیدوزیکی از ویژگی‌های نوع ۱دیابت است که شیوع چندانی ندارد. البته، ممکن است کمای غیرآستونمی هایپروسمولار نیز رخ دهد.

تاریخچه دیابت نوع دو

دیابت یکی از اولین بیماری‌هایی است که در دست نوشته‌های مصری‌ها از c. سال ۱۵۰۰ BCE با عنوان “تخلیه بیش از حد ادرار” توصیف شده‌است. گفته می‌شود که اولین توصیف‌ها مربوط به دیابت نوع اول بوده‌است. . پزشکان هندی در همان زمان این بیماری را تشخیص داده و با توجه به اینکه ادرار فرد مبتلا مورچه‌ها را به خود جذب می‌کند، آن را تحت عنوان “مادهومها” یا “ادرار شیرین” طبقه‌بندی کرده‌اند. واژه “دیابت” یا “عبور از طریق” را اولین بار در سال ۲۳۰ قبل از میلاد پزشک یونانی آپولونیوس ممفیس بکار برد. این بیماری طی دوره امپراطوری روم و زمان جالینوس نادر بوده‌است و گفته می‌شود که وی تنها با دو مورد از این بیماری درطول زندگی حرفه‌ای خود برخورد داشته‌است. دیابت نوع ۱ و ۲ به عنوان دو بیماری جداگانه اولین بار توسط پزشکان هندی سوشروتا و چاراکا در سال ۴۰۰- ۵۰۰ بعد از میلاد تشخیص داده شدند که دیابت نوع ۱ با جوانی و نوع ۲ با اضافه وزن همراه بودند. واژه “شیرین” یا “عسلی” توسط بریتون جان رول در اواخر دهه‌های ۱۷۰۰ به آن اضافه شد تا آن را از دیابت بی مزه که آن نیز با تکرر ادرار همراه است جدا کند. تا اوایل قرن ۲۰ درمانی برای این بیماری یافت نشد تا اینکه فردریک بنتینگ و چارلز بست کانادایی در سال‌های ۱۹۲۱ و ۱۹۲۲ انسولین را کشف کردند. به دنبال آن در دهه ۱۹۴۰ انسولین طولانی اثر NPH گسترش یافت.

داروی دیابت نوع دو

معمولاً دیابت نوع دو در طول زمان بدتر می‌شود. انجام تغییرات در سبک زندگی، مثلاً تعدیل رژیم غذایی و ورزش و فعالیت بیشتر، در ابتدا به شما کمک می‌کند تا سطح قند خونتان را کنترل کنید، اما این تغییرات برای دراز مدت کافی نیستند. بالاخره نیاز پیدا خواهید کرد که برای کنترل قند خونتان از داروها کمک بگیرید. در ابتدا، این داروها به شکل قرص هستند و گاهی اوقات نیاز است که چند نوع قرص مصرف شود. این داروها در مراحل بعد، انسولین و سایر داروهای تزریقی را نیز شامل می‌شوند.

درمان دیابت نوع دو با متفورمین

معمولاً، اولین دارویی است که برای دیابت نوع دو مصرف می‌شود. این دارو مقدار گلوکزی که کبد در جریان خون آزاد می‌کند را کاهش داده و همچنین باعث می‌شود که سلول‌ها بیشتر به انسولین پاسخ بدهند. متفورمین برای بزرگسالانی توصیه می‌شود که در معرض خطر بالای ابتلا به دیابت نوع دو قرار داشته و علی‌رغم انجام تغییرات لازم در سبک زندگی‌شان، قند خونشان همچنان در حال رفتن به سوی دیابت نوع دو است.

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

تفاوت دیابت نوع یک و دو

مهمترین تفاوت آن‌ها در هورمون انسولین است. بدن افراد مبتلا به دیابت نوع یک اصلاً انسولین تولید نمی‌کند. اما بدن مبتلایان به دیابت نوع دو هنوز انسولین تولید می‌کند؛ هرچند که سلول‌های عضلات، کبد و بافت‌های چربی این افراد توانایی جذب انسولین و تنظیم گلوکز را ندارند، که در نتیجه، بدن برای جبران این مشکل لوزالمعده را مجبور می‌کند انسولین بیشتری تولید کند. اما در نهایت لوزالمعده توانایی خود در تولید انسولین کافی را از دست داده و در نتیجه سلول‌ها انرژی مورد نیازشان را کسب نمی‌کنند. حدود ۸ درصد از مردم جهان به دیابت مبتلا هستند که این درصد در ایران به حدود ۱۲الی۱۵درصد می رسد یعنی ۱۰تا۱۲ میلیون ایرانی مبتلا به علائم دیابت یا در استانه ابتلا هستند که یک سوم تا نیمی از آنها از بیماری خود خبر ندارند. شاید به همین دلیل باشد که به آن مرگ خاموش گفته می شود. چرا که دیابت معمولا ۱۰ سال وقت می خواهد تا عوارض خود را نشان دهد یعنی دیابت کودکان و بزرگسالان اغلب باگذشت ۱۰ سال عوارضی چون درگیری چشمی، کلیوی، و زخم پای دیابتی را نشان می دهد. حال جهت پیشگیری از عوارض دیابت راهی جز کنترل قند خون نیست چرا که دیابت قابل درمان نیست ولی قابل کنترل است.

درمان دیابت نوع دو با سوفیل اوره ها

سولفونیل اوره‌ها مقدار انسولین تولید شده توسط لوزالمعده را کاهش می‌دهند. موارد زیر نمونه‌هایی از سولفونیل اوره‌ها هستند:

گلی‌بن کلامید

گلی‌کلازید

گلیمپیرید

گلیپیزید

گلیکوئیدون

پیشگری از دیابت نوع دو

دیابت نوع ۲ را می‌توان از طریق تغذیه مناسب و ورزش منظم به تاخیر انداخت یا از بروز آن جلوگیری کرد. نظارت متمرکز بر سبک زندگی می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را به بیشتر از نصف کاهش دهد. ورزش کردن بدون توجه به وزن اولیه فرد و کاهش بعدی وزن او فایده مند است. البته شواهد چندانی در دست نیست که نشان دهند تغییر رژیم غذایی به تنهایی مؤثر خواهد بود، ولی شواهدی وجود دارد که رژیم غذایی همراه با سبزیجات برگ دار سبز و کاهش مصرف نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند مفید باشند. در کسانی که مبتلا به اختلال تلورنس قند خون هستند، رژیم غذایی و ورزش به تنهایی یا در ترکیب با متفورمین یا اکاربوس می‌تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهند. مداخله در سبک زندگی می‌تواند موثرتر از مصرف متفورمین باشد.

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

علائم دیابت نوع دو

علائم دیابت نوع 2 به تدریج بروز می‌کنند (در واقع، آنچنان تدریجی که، گاهی اوقات آن‌ها را نادیده گرفته یا با این بیماری مرتبط نمی‌دانیم). برخی افراد برای مشکلات دیگری (مثل خستگی یا افزایش ادرار) به پزشک مراجعه می‌کنند اما در کمال تعجب متوجه می‌شوند که دیابت نوع 2 دارند. برخی از علائم شایع دیابت نوع 2 عبارتند از:

خستگی

تشنگی شدید

تکرر ادرار

گرسنگی شدید

کاهش وزن

عفونت

دیر خوب شدن زخم‌ها

تاری دید

مدیریت دیابت نوع دو

دیریت دیابت نوع ۲ بر مداخله در سبک زندگی، پایین آوردن سایر عوامل ایجاد خطر بیماری‌های قلبی-عروقی، و ثابت نگه داشتن سطح گلوکز خون در محدوده طبیعی تمرکز دارد. خدمات بهداشت ملی بریتانیا در سال ۲۰۰۸ به کسانی که به تازگی بیماری دیابت نوع ۲ آن‌ها تشخیص داده شده‌است توصیه کرده بود خودشان بر گلوکز خون خود نظارت داشته باشند، البته مزیت خود-نظارتی برای کسانی که از انسولین چند- دوزی استفاده نمی‌کنند مورد تردید است. مدیریت سایر عوامل خطر ساز بیماری‌های قلبی- عروقی از قبیل فشار خون بالا، کلسترول بالا، و میکروآلبومینوری، امید به زندگی فرد را بهبود می‌بخشد. مدیریت فشرده فشار خون (کمتر از ۱۳۰/۸۰ mmHg) بر خلاف مدیریت استاندارد فشار خون (کمتر از ۱۴۰-۱۵۰/۸۵-۱۰۰ mmHg) خطر را به میزان اندکی کاهش می‌دهد ولی به‌طور کلی بر خطر مرگ و میر تأثیری نخواهد گذاشت. به نظر نمی‌رسد کاهش فشرده قند خون (HbA1C<6%) بر خلاف کاهش استاندارد قند خون (HbA1C of ۷-۷٫۹٪) تغییری در میزان مرگ و میر ایجاد کند. هدف درمان معمولاً رسیدن به HbA1C کمتر از ۷٪ یا گلوکز ناشتای کمتر از ۶٫۷٪mmol/L (۱۲۰ mg/dL) است، البته این اهداف می‌توانند بعد از انجام مشاوره حرفه‌ای بالینی، و با در نظر گرفتن خطرات خاص هیپوگلیسمی و امید به زندگی تغییر کنند.[۹] توصیه می‌شود که همه افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به‌طور مرتب آزمایش‌های چشم پزشکی را انجام دهند.

نقش ژنتیک در ابتلا به دیابت نوع دو

بیشتر افراد مبتلا به دیابت دارای بسیاری از ژن‌هایی هستند که هرکدام از آن‌ها می‌توانند در افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ نقش مشارکتی اندکی داشته باشند. اگر یکی از دوقلوهای همسان دیابت داشته باشد شانس دیگری در ابتلا به دیابت در طول دوره زندگی چیزی بیش از ۹۰٪ خواهد بود در حالیکه این میزان برای دوقلوهای غیرهمسان ۲۵-۵۰٪ است. تا سال ۲۰۱۱، بیش از ۳۶ ژن کشف شده‌است که در ابتلای فرد به دیابت نوع ۲ مشارکت دارند. همه این ژن‌ها با هم تنها ۱۰٪ کل مولفه ارثی این بیماری را تشکیل می‌دهند. برای نمونه توالی ژن TCF7L2 خطر پیشرفت دیابت را تا ۱٫۵ برابر افزایش می‌دهد و بزرگترین خطر ژنتیکی شایع است. بسیاری از ژن‌های مرتبط با دیابت درگیر عملکرد سلول بتا هستند. برخی از موارد نادر دیابت حاصل اختلال در یک ژن منفرد هستند که (معروف به اشکالتک ژنی یا سایر انواع دیابت خاصهستند). این موارد عبارتند از دیابت بلوغ جوانان (MODY)، سندرم دونوهو، و سندروم رابسون مندنهال و سایر موارد. ۱-۵٪ دیابت در افراد جوان از نوع دیابت بلوغ جوانان است.

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

علل ابتلا به دیابت نوع دو

دیابت نوع دو به دلایل مختلفی بروز می‌کند، که مهمترین آن‌ها ژنتیک و سبک زندگی هستند.

ژنتیک در ابتلا به دیابت نوع دو نقش دارد

دیابت نوع دو می‌تواند ارثی باشد، البته این به این معنی نیست که اگر پدر یا مادرتان دیابت نوع دو دارند (یا داشته‌اند)، شما هم قطعاً به این بیماری دچار می‌شوید؛ بلکه، به این معنی است که شما در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به این بیماری قرار دارید.

سبک زندگی نیز بسیار مهم است

هرچند ژن‌ها در بروز دیابت نوع دو نقش دارند، اما نباید از نقش مهم عادات سبک زندگی نیز غافل شد. برای مثال، کسانی که دارای یک موتاسیون ژنتیکی هستند که آن‌ها را مستعد ابتلا به دیابت نوع دو می‌سازد اما به خوبی از بدنشان مراقبت می‌کنند، دچار دیابت نمی‌شوند. عادات سبک زندگی که در بروز دیابت نوع دو تأثیر دارند عبارتند از:

بی‌تحرکی

عادات تغذیه‌ای ناسالم

اضافه وزن/چاقی مفرط

پاتوفیزیولوژی در دیابت نوع دو

تولید ناکافی انسولین از سلول‌های بتا در شرایط مقاومت در مقابل انسولین موجب ابتلای فرد به دیابت نوع ۲ می‌شود. مقاومت در مقابل انسولین، که ناتوانایی سلولها در واکنش مناسب به سطح طبیعی انسولین است، در ابتدا در عضلات، کبد و بافت‌های چربی رخ می‌دهد. در کبد، انسولین به‌طور طبیعی مانع رها شدن گلوکز می‌شود. البته، در شرایط مقاومت انسولینی، کبد به‌طور نامناسبی گلوکز را در خون منتشر می‌کند. نسبت مقاومت انسولین در برابر اختلال عملکردی سلول بتا در افرادی که عمدتاً مقاومت انسولینی دارند و آنهایی که تنها نقص کوچکی در ترشح انسولین دارند و آنهایی که مقاومت انسولینی کمی دارند و کسانی که عمدتاً فاقد ترشح انسولینی هستند متفاوت است. سایر مکانیسم‌های مهم و بالقوه که می‌توانند باعث ابتلای فرد به دیابت نوع ۲ و مقاومت انسولینی شوند عبارتند از: افزایش تجزیه لیپیدها در سلول‌های چربی، مقاوت در برابر اینسرتین و فقدان آن، سطح بالای گلوکاگون در خون، احتباس بالای آب و نمک توسط کلیه‌ها، و تنظیم نامناسب سوخت و ساز بدن توسط سیستم عصبی مرکزی. البته همه افرادی که دارای مقاومت انسولینی هستند مبتلا به دیابت نمی‌شوند، چرا که در ابتلا به این بیماری همچنین لازم است که سلول‌های بتا در لوزالمعده نتوانند انسولین تولید کنند.

جراحی برای درمان دیابت نوع دو

جراحی برای کاهش وزن در افراد چاق روش موثری برای درمان دیابت است. بعد از جراحی افراد زیادی هستند که می‌توانند با دارو یا بدون آن سطح قند خون خود را در وضعیت طبیعی نگهدارند و در دراز مدت میزان مرگ و میر کاهش می‌یابد. البته خطر مرگ و میر بر اثر جراحی نیز وجود دارد که میزان آن کمتر از ۱٪ است.[۵۵] مقاطع مناسب شاخص میزان وزن سالم برای انجام جراحی هنوز مشخص نیست. البته توصیه می‌شود که این مسئله در مورد کسانی که قادر نیستند تا وزن و قند خون را کنترل کنند در نظر گرفته شود.
 
دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است 
 

عوامل خطرزای دیابت نوع دو

عوامل خطرزای دیابت نوع دو عبارتند از: سابقه خانوادگی: اگر یکی از اعضای خانواده‌تان به این بیماری مبتلا است (یا بوده) شما در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به آن قرار دارید. نژاد: احتمال ابتلای برخی اعضای برخی گروه‌های نژادی به دیابت نوع دو بیشتر است، از جمله آفریقایی- آمریکایی‌ها، اسپانیولی- آمریکایی‌ها، بومیان آمریکا و آسیایی- آمریکایی‌ها. سن: هر چه سن بالاتر باشد، خطر ابتلا به دیابت نوع دو بیشتر است. تأثیر سن بر امکان ابتلا به این بیماری در 45 سالگی شروع به افزایش می‌کند و بعد از 65 سالگی خطر ابتلا به صورت نمایی افزایش می‌یابد. دیابت بارداری: ابتلا به دیابت در دوران بارداری، خطر ابتلا به دیابت نوع دو در آینده را افزایش می‌دهد. سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS): وجود سندرم تخمدان پلی‌کیستیک نیز خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد زیرا این عارضه به مقاومت انسولین ارتباط دارد.

رژیم غذایی مناسب برای دیابت نوع دو

افزایش مقدار فیبر در رژیم غذایی دیابت و کاهش مصرف چربی، خصوصاً چربی‌های اشباع شده، به شما کمک می‌کند تا از دیابت نوع دو پیشگیری کرده، و اگر هم به این بیماری مبتلا هستید آن را کنترل کنید. شما باید: مصرف خوراکی‌های پرفیبر مثل نان غلات کامل و غلات صبحانه، انواع لوبیا و عدس، و میوه‌ها و سبزیجات را افزایش دهید. غذاهای دارای چربی پایین‌تر را انتخاب و مصرف کنید (به جای کره، روغن کرمانشاهی و روغن نارگیل از پَخشینه‌های کم چربی و روغن گیاهی استفاده کنید). شیر خامه گرفته و نیمه خامه گرفته، و ماست‌های کم‌چرب مصرف کنید. به جای گوشت‌های چرب یا فرآوری شده مثل انواع سوسیس و همبرگر، ماهی و گوشت‌های بدون چربی بخورید. به جای سرخ یا کباب کردن غذاها آن‌ها را بپزید، آب‌پز کرده یا بخارپز کنید. از خوراکی‌های پرچرب مثل مایونز، چیپس، پفک، شیرینی‌ها، نان‌های خامه‌ای و سمبوسه پرهیز کنید. به جای کیک، بیسکوئیت، آجیل‌های سرخ شده و چیپس، از میوه‌ها، آجیل‌های بدون نمک و ماست کم‌چرب به عنوان میان وعده استفاده کنید.

درمان قطعی دیابت نوع دو

باید اذعان نمود که در حال حاضر هیچ راه درمانی برای بهبود قطعی دیابت نوع 2 شناخته نشده است. البته در مراحل اولیه می توان به راحتی کنترل قند خون را در فرد مبتلا اصلاح نمود. ولی این بدان معنا نیست که این فرد می تواند مجددا به عادات نادرست زندگی قبلی خود باز گردد. چرا که در هر صورت این افراد احتمال افزایش مجدد قند خون را در طی مراحل مختلف زندگی خواهند داشت. به همین دلیل با تشخیص اولیه دیابت حتی پس از اصلاح قند خون شما باید کنترل قند خود را به صورت ادواری انجام دهید. اگرچه نظریاتی در مورد نقش عمل بای پس معده در درمان دیابت نوع 2 وجود دارد با این حال این رابطه بین عمل جراحی و درمان دیابت نوع 2 هنوز به اثبات نرسیده است.

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

عوارض کوتاه مدت دیابت نوع دو

هیپوگلیسیمی، عبارت است از کاهش گلوکز (قند) خون. سندروم هیپراسمولار غیرکتوزی هیپرگلیسمیک (HHNS) این سندرم بسیار نادر است، با این حال باید نسبت به آگاه باشید تا در صورت وقوع بتوانید آن را مدیریت کنید. HHNS وضعیتی است که در آن سطح قند خون بسیار بالا می‌رود، و در صورت درمان نشدن، می‌تواند باعث مرگ بیمار شود.

درمان دیابت نوع دو با تغییر در سبک زندگی

اگر تشخیص داده شد که دیابت نوع دو دارید، یا اگر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستید، در قدم اول باید نگاهی به سبک زندگی و رژیم غذایی‌تان بیندازید، و در صورت لزوم در آن‌ها تغییراتی ایجاد کنید. سه موردی که باید به دقت مراقب آن‌ها باشید عبارتند از: رژیم‌ غذایی وزن سطح فعالیت جسمانی شما می‌توانید با تغذیه سالم، کاهش وزن (اگر اضافه وزن دارید) و ورزش مرتب، بدون نیاز به هرگونه درمان دیگری، سطح قند خونتان را در یک حد ایمن و سالم نگه‌دارید.

رابطه فعالیت بدین و دیابت نوع دو

انجام منظم فعالیت های بدنی و ورزش در درمان دیابت نوع 2 اهمیت بسیاری دارد. این روش سبب کاهش میزان قند خون و کنترل آن می گردد. با انجام فعالیت بدنی می توانید چربی ها و کالری اضافی را بسوزانید. این روش هم یکی دیگر .از روش های طبیعی درمان دیابت به شمار می رود لازمست که درمان های مقدماتی دیابت را بیاموزید. آن ها به شما کمک می کند تا در صورت بروز عوارض در هر زمانی بتوانید اقدام مناسب را انجام دهید. همچنین بتوانید از خود یا بیمار خود مراقبت کنید پیش از آن که نیاز به درمان پزشکی پیدا کند. اندازه گیری و ثبت مقدار قند خون را یابد بگیرید. برنامه غذایی٬ غذا٬ نشانه ها وروشهای کنترل شرایط مربوط به .بیماری٬ داروها و تجهیزات درمانی را بشناسید

دیابت نوع دو ،دیابت نوع دوم چیست،دیابت نوع دو یعنی چه،دیابت نوع دو قابل درمان است

عوارض بلند مدت دیابت نوع دو

شما می‌توانید با نگه‌داشتن قند خونتان در یک سطح سالم از طریق رعایت یک رژیم غذایی مناسب، فعالیت جسمانی و مصرف داروها از عوارض بلند مدت دیابت در امان بمانید. چشم‌ها: اگر سطح قند خون به مدت طولانی بالاتر از حد مجاز باشد، چشم‌ها دچار آب مروارید و/یا رتینوپاتی می‌شوند، که هر می‌توانند باعث نابینایی شوند. کلیه‌ها: درمان نشدن بیماری کلیوی ناشی از دیابت (که به آن نفروپاتی دیابتی نیز گفته می‌شود) منجر به نقص عملکرد کلیه‌ها، نیاز به دیالیز و/یا پیوند کلیه می‌شود. اعصاب: به آسیب عصبی ناشی از دیابت، نوروپاتی دیابتی نیز گفته می‌شود. اعصاب به وسیله رگ‌های خونی ریز تغذیه می‌شوند، بنابراین اگر رگ‌های خونی آسیب ببینند، در نهایت اعصاب نیز آسیب می‌بینند.

درمان دیابت نوع دو

اگر تشخیص داده شده که دیابت دارید، پزشکتان می‌تواند مشکلتان را به طور مفصل برایتان توضیح داده و به شما کمک کند تا گزینه‌های درمان دیابت نوع دو موجود را بهتر بشناسید. او همچنین شرایطتان را به دقت تحت نظر خواهد داشت تا بتواند هرگونه مشکلی که برای سلامتتان پیش می‌آید را شناسایی کند. اگر مشکلی وجود داشته باشد، به یک بیمارستان ارجاع داده می‌شوید تا تحت نظر یک تیم مراقبت دیابت قرار بگیرید.

رابطه کنترل وزن و دیابت نوع دو

یکی دیگر از راه های درمان دیابت نوع 2 کنترل وزن بدن است. یک برنامه ی غذایی مناسب به شما کمک می کند تا وزنتان را کاهش دهید. غذای مصرفی تاثیر به سزایی در وزن و چاقی دارد. از متخصص تغذیه کمک بگیرید تا بتوانید بهترین .ماده ی غذایی را در برنامه ی روزانه ی خود بگنجانید

بیشتر بخوانید : دیابت نوع یکمرض قندقند خوندیابت بی مزهدیابت

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 تیر 1397

50 دیدگاه

  • طاها ژانویه 2017 در 08:53

    ‪ ۸۰‬درصد بيماران مبتلا به ديابت ، چاق هستند و يا اضافه وزن دارند ، در اين افراد ظاهرا عضلات بدن از چربي‌هاي اضافي براي توليد انرژي بجاي قند استفاده مي‌كنند.

  • شیما ژانویه 2017 در 08:54

    دیابت نوع دو وقتی رخ می دهد که پانکراس (عضوی در شکم) مقادیر ناکافی از انسولین تولید می کند و/یا بدن نسبت به سطوح طبیعی یا حتی سطوح بالای انسولین مقاوم می شود. این امر موجب ایجاد سطوح قند خون بالا می شود که در صورت درمان نشدن می تواند به ایجاد شماری از عوارض منجر شود.

  • کاملیا ژانویه 2017 در 08:54

    افراد با دیابت نوع دو نیازمند مراقبت منظم و درمان پویا برای رسیدن به سطوح طبیعی یا نزدیک به طبیعی قند خون هستند. درمان شامل تنظیمات سبک زندگی، معیارهای مراقبت های فردی و داروها است که می تواند خطر دیابت و عوارض قلبی _عروقی را به حداقل برساند.

  • غریبه ژانویه 2017 در 08:54

    هدف درمان دیابت نوع دو، نگه داشتن سطوح قند خون در سطح طبیعی یا نزدیک به طبیعی است. مراقبت با دقت قند خون می تواند به پیشگیری از اثرات درازمدتی که در اثر مراقبت ضعیف قند خون ایجاد می شود کمک کند.(عوارضی که دیابت روی چشم، کلیه و دستگاه قلبی عروقی ایجاد می کند.)

  • سجاد ژانویه 2017 در 08:54

    در افراد با دیابت نوع دو، آزمایش قند خون در خانه ممکن است پیشنهاد شود. به خصوص در افرادی که داروهای خوراکی ضد دیابت یا انسولین استفاده می کنند. آزمایش قند خون در خانه معمولاً برای افرادی که تحت کنترل با رژیم غذایی اند ضروری نیست.

  • لیلا ژانویه 2017 در 08:55

    قند خون ناشتای طبیعی، کمتر از 100 میلی گرم در دسی لیتر (5.6 میلی مول در لیتر) است. اگرچه برای بعضی از افراد قند خون هدف متفاوت است. پزشک یا پرستار برای مشخص شدن هدف قند خون به بیمار کمک می کند.

  • سارا ژانویه 2017 در 08:55

    آزمایش A1C: کنترل قند خون هم چنین به وسیله یک آزمایش خون به نام هموگلوبین A1C تخمین زده می شود. آزمایش A1C متوسط سطح قند خون فرد را در طول دو تا سه ماه گذشته اندازه می گیرد. A1C هدف برای بیشتر افراد با دیابت نوع دو 7 درصد یا کمتر است که معادل متوسط قند خون 150 است. (یا 8.3 میلی مول طبق بعضی کشورها) (به جدول مراجعه کنید.)

  • یاسین ژانویه 2017 در 08:55

    برای بعضی از افرادA1C هدف بالاتر از این میزان، بی خطرتر است و منجر به نتایج بهتر در سلامت فرد می شود. پزشک می تواند به مشخص شدن A1C هدف فرد کمک کند.

  • شیما ژانویه 2017 در 08:55

    قند خون متوسط هدف (150 میلی گرم بر دسی لیتر) به دلایلی بیشتر از قند خون هدف ناشتا (100میلی گرم بر دسی لیتر) است که عبارتند از:

    -قند خون بعد از خوردن بالا می رود.

    -این که قند خون فرد چقدر و با چه سرعتی بالا می رود بسته به نوع و مقدار غذایی که در یک وعده مشخص می خورد دارد.

    -مقداری که قند خون فرد بالا می رود بسته به این که چه درمان یا درمان هایی برای دیابت استفاده می کند و سطح فعالیت او نیز دارد.

    مراقبت خطر قلبی-عروقی: شایع ترین عارضه طولانی مدت دیابت نوع دو بیماری قلبی-عروقی است، که می تواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی و حتی مرگ شود. افراد با دیابت شیرین در مقایسه با افراد غیر دیابتی دو برابر خطر ابتلا به بیماری قلبی دارند.

    به هرحال به طورکلی می توان خطر بیماری قلبی-عروقی را به طور قابل توجهیبا رعایت این نکات پائین آورد:

    -قطع مصرف سیگار

    -مراقبت از فشارخون و کلسترول بالا با رژیم غذایی، ورزش و دارو

    -استفاده از آسپیرین با دوز پائین (81 میلی گرم) روزانه در صورت نیاز

  • سما ژانویه 2017 در 08:55

    تغییرات در رژيم غذایی می تواند بسیاری از عوامل مرتبط با دیابت نوع دو، شامل وزن، فشارخون و توانایی بدن برای تولید و پاسخ به انسولین را بهبود بخشد.

    ورزش منظم حتی اگر وزن هم کاهش پیدا نکند می تواند به کنترل دیابت نوع دو کمک کند. ورزش کنترل قند خون را بهتر می کند زیرا چگونگی پاسخ بدن به انسولین را بهتر می کند.

  • بهار ژانویه 2017 در 08:57

    متفورمین (:(metformin بیشتر افرادی که به تازگی برایشان تشخیص دیابت نوع دو داده شده، فوراً دارویی به نام متفورمین (گلوکوفاژ) را شروع می کنند. متفورمین جگونگی پاسخ بدن به انسولین را بهبود می بخشد تا سطوح بالای قند خون را کاهش دهد.

  • ثریا ژانویه 2017 در 08:57

    متفورمین قرصی است که معمولاً با وعده غذایی هنگام غروبشروع می شود. دوز دوم ممکن است یک یا دو هفته بعد اضافه شود (باصبحانه). دوز دارو ممکن است هر یک یا دو هفته اضافه شود.

  • کارن ژانویه 2017 در 08:57

    عوارض شایع متفورمین شامل تهوع، استفراغ و گاز است. این عوارض معمولاً شدید نیستند به خصوص اگر متفورمین با غذا مصرف شود.

  • لیلا ژانویه 2017 در 08:58

    مراقبت خوب از بيماري ديابت احساس بهتري به بيمار مي دهد و شانس ابتلا به عوارض دراز مدت ناشي از دیابت را کاهش مي دهد، اين عوارض عبارتند از :
    • بيماري هاي قلبي
    • سکته مغزی
    • بيماري چشمي مي تواند منجر به کاهش قدرت بينايي و نابينايي گردد .
    • آسيب هاي عصبي که ممکن است باعث کاهش حس درد و لامسه در دست ها ، پاها ياهر قسمت دیگر از بدن شوند و در نهايت منجر به کاهش عملکرد(برای مثال کاهش توانایی جنسی) و يا قطع اندام( مثل قطع پا) مي گردد .
    • نارسايي کليه
    • بيماري هاي لثه و از دست دادن دندانها

  • لاله ژانویه 2017 در 08:58

    هر چقدر می توانید در مورد بیماری دیابت مطالعه و دانش کسب کنید. هر چه بیشتر در مورد بیماری خود اطلاعات کسب کنید بهتر می توانید با پزشک خود برای کنترل بیماری همکاری کنید شما باید در مورد نوع دیابتی که به آن مبتلا هستید اطلاعاتی بدست آورید.

  • ارمان ژانویه 2017 در 08:58

    افراد مبتلا به ديابت نوع يک روزانه به تزریق انسولين نياز دارند. شیوع این دیابت در جوامع بین 5 تا 10% موارد تشخیص داده شده است و قبلاً به ديابت جوانان مشهور بود.

  • برنا ژانویه 2017 در 08:59

    رژيم غذايي و فعاليت هاي جسمي روزانه (ورزش) در کنترل ديابت نوع دو موثر است. اکثر مبتلایان به دیابت نوع دو نیاز به مصرف قرص یا تزریق انسولین دارند. دیابت نوع 2 شایعترین نوع دیابت است و قبلاً به ديابت بزرگسالان مشهور بود.
    شواهد نشان مي دهد که درمان به موقع و سريع ديابت مي تواند از به وجود آمدن عوارض و مشکلات ناشي از آن جلوگيري نمايد .

  • عاطفه ژانویه 2017 در 08:59

    افراد زير نسبت به سايرين ريسک بيشتري براي ابتلأ به ديابت دارند :

    · سن بالاي 45 سال

    · وزن بالا (چاقي و اضافه وزن)

    · سابقه فاميلي ابتلأ به دیابت ( يکي از فاميل نزديک مثل والدين ، خواهر يا برادر ديابتي باشند) .

    · مادرانی که در طي حاملگي، ديابت داشته اند .

    · تولد بچه ای با وزن بيشتر از 5/4 کيلوگرم.

    · فشار خون بالا

    · کلسترول بالا یا بالا بودن سایر انواع چربی های خون( تری گلیسرید)

    · کساني که فعاليت جسمي ندارند و غیر فعال هستند.

    · نژاد آمریکایی آفریقایی تبار ، هیسپانیک و لاتین و آمریکائیان آسیایی تبار یا ساکنین جزایر اقیانوس آرام، سرخپوستان آمریکایی.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:00

    افراد زير نسبت به سايرين ريسک بيشتري براي ابتلأ به ديابت دارند :

    · سن بالاي 45 سال

    · وزن بالا (چاقي و اضافه وزن)

    · سابقه فاميلي ابتلأ به دیابت ( يکي از فاميل نزديک مثل والدين ، خواهر يا برادر ديابتي باشند) .

    · مادرانی که در طي حاملگي، ديابت داشته اند .

    · تولد بچه ای با وزن بيشتر از 5/4 کيلوگرم.

    · فشار خون بالا

    · کلسترول بالا یا بالا بودن سایر انواع چربی های خون( تری گلیسرید)

    · کساني که فعاليت جسمي ندارند و غیر فعال هستند.

    · نژاد آمریکایی آفریقایی تبار ، هیسپانیک و لاتین و آمریکائیان آسیایی تبار یا ساکنین جزایر اقیانوس آرام، سرخپوستان آمریکایی.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:00

    انواع اختصاصی دیابت

    که ناشی از :

    – نقص ژنتیکی در عملکرد سلولهای تولید کننده انسولین

    – بیماری غدۀ لوزالمعده مثل پانکراتیت، سرطان، …

    – بیماریهای داخلی مثل پر کاری تیروئید، آکرومگالی و کوشینگ

    – داروهایی مثل کورتن و هورمونهای تیروئید

    – عفونتها مثل سرخچه مادر زادی

    – بیماریهای ژنتیکی مثل منگولیسم و …می باشد.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:00

    بالا بودن مقدار قند خون اما نه به اندازه ای که جزو بیمار دیابتی نوع دو قلمداد شود.

  • یکتا ژانویه 2017 در 09:01

    ارائه يک برنامه مراقبتي منظم براي ديابت شما
    اگر شما ديابت داريد اين مهم است که :

    · تيم درماني به طور مرتب شما را ويزيت نمايد .

    · به طور مرتب و با اطمينان برنامه درمان را اجرا نماييد و اگر نمي توانيد با تيم درمان صحبت نماييد تا در تغيير برنامه به شما کمک نمايند .

    · از خانواده ، دوستان و همکاران خود بخواهید که در موارد نیاز به شما کمک کنند.

    · با گروه مراقبین بهداشتی خود همکاری کنید و در مورد تعداد دفعات لازم برای معاینات پزشکی ماهیانه خود سئوال کنید .تاریخ وزمان معاینات بعدی را در تقویم خود یادداشت کنید.

    · از پزشک، کلینک یا گروه مراقبین بهداشتی خود در مورد کسب منابع مالی برای تآمین هزینه های پزشکی بیماری خود و استفاده از امکانات بیمه سوال کنید.

    · فهرستی از سوالات و مسائل پزشکی که با آن بصورت روزمره روبرو هستید تهیه کرده و در معاینات پزشکی از گروه مراقبین بهداشتی خود سوال کنید.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 09:01

    ديابت بر روي اکثر قسمت هاي بدن تاثير مي گذارد و براي حفظ سلامتي مهم است که رژيم غذايي صحيح خود را بدانيم ، چقدر فعاليت فيزيکي داشته باشيم و از مراقبتهای شخصی آگاه شویم. از ليست زير که به شما نحوه کنترل ديابت را آموزش مي دهد استفاده نماييد .

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 09:01

    يکي از هدف هاي بزرگ در درمان ديابت، کنترل متوسط ميزان گلوکز خون ، فشار خون و کلسترول است . شما مي توانيد آن را از راه هاي مختلف انجام دهيد:

    · پيروي از رژيم غذايي که براي شما بصورت اختصاصی توسط متخصص تغذیه (آگاه از بیماری دیابت) طراحي شده است

    · روزانه فعاليت فیزیکی داشته باشيد .

    · رعايت دستورات پزشکي تجويز شده .

    · قبل از مصرف هر نوع دارو ، ویتامین و محصولات گیاهی با پزشک خود مشورت کنید و از تآثیرات و تداخلات مصرف این مواد با داروهای تجویز شده آگاه شوید.

    · قند خون خود را بر اساس یک برنامۀ روتین اندازه گیری کنید.

    با مراقبین دیابت در مورد بهترین روشهای کنترل ABC دیابت و مقادیر هدف اختصاصی برای خود مشورت و همکاری کنید.

  • لاله ژانویه 2017 در 09:01

    براي کاهش خطر ابتلا به عوارض ديابت مانند نابينايي ، بيماري هاي کليوي و قطع پا ، مرگ زودرس در اثر حمله قلبي يا سکتۀ مغزی نيازمند مراقبت تيم درماني و انجام آزمايشات ABC دیابت (متوسط گلوکز خون A1C ، فشار خون ، کلسترول) مي باشيد.

  • سارا ژانویه 2017 در 09:02

    این آزمایش از طریق تهیۀ نمونۀ خونی در آزمایشگاه انجام می شود. انجام این آزمایش برای بیماران دیابتی حداقل دو بار در سال توصیه می شود. نتیجه گزارش شده نشاندهندۀ میزان موفقیت شما در کنترل قند خون در دراز مدت( سه ماه گذشته) می باشد.

    مقدار هدف هموگلوبین A1c برای افراد دیابتی باید کمتر از 7% باشد. هموگلوبین A1c در واقع هموگلوبینی است که مولکولهای قند به آن متصل شده اند. هر چه مقدار قند خون بالاتر باشد درصد بیشتری از مولکولهای هموگلوبین به قند متصل می شوند.

  • بابک ژانویه 2017 در 09:02

    اندازه گیری منظم قند خون به کنترل دیابت شما کمک می کند نتایج اندازه گیری روزانه خود را در دفترچه ای یادداشت کنید و در زمان ویزیت به پزشک خود نشان دهید. اندازه گیریها با دستگاه قند سنجی که مقدار قند را بر اساس مقدار قند پلاسما نشان می دهد معمولاً 10 تا 15% بالاتر از مقدار قند خون کامل است. از پزشک معالج خود در مورد نوع اندازه گیری دستگاه گلوکومتر خود سوال کنید.

    · مقدار هدف قند خون برای اکثر افراد در اندازه گیری با خون کامل بصورت ناشتا 80 تا 120 میلیگرم در دسی لیتر است و مقدار قندخون قبل از خواب بین 100 تا 140 می باشد.

    · مقدار هدف برای اکثر افراد در اندازه گیری با پلاسما در حالت ناشتا بین 90 تا 130 میلیگرم در دسی لیتر است و مقدار قندخون قبل از خواب بین 110 تا 150 می باشد.

    با گروه مراقبین خود در مورد بهترین روشهای اندازه گیری قند خون، همچنین در مورد مقادیر هدف قند خون خود قبل از غذا، بعد از غذا و در زمان خواب مشورت کنید.

  • آمینه ژانویه 2017 در 09:02

    بالا بودن فشار خون سبب سخت شدن کار قلب می شود همچنین بالابودن فشار خون می تواند سبب سکته مغزی و سایر عوارض نظیر نارسایی کلیوی گردد. در هر جلسۀ معاینه پزشکی باید فشار خون شما اندازه گیری شود و چنانچه لازم باشد شما باید بتوانید در منزل فشار خون خود را با دستگاه اندازه گیری کنید برای این منظور باید با نحوۀ کار آن آشنا شوید.

    · مقدار فشار خون هدف برای اکثر افراد دیابتی باید کمتر از 130 بر روی 80 باشد (130/80)

    در مورد مقدار فشارخون خود و نتایج ثبت شدۀ آن با پزشک خود مشورت کنید. چنانچه فشار خون شما در محدودۀ هدف نبود راههای کنترل فشار خون و در صورت نیاز دارو به شما توصیه خواهد شد.

  • شیرین ژانویه 2017 در 09:02

    LDL همان کلسترول بد است که در رگهای شما رسوب کرده و سبب باریک و سخت شدن عروق و نهایتاً حملۀ قلبی می گردد. مقدار LDL باید سالانه حداقل یک بار اندازه گیری گردد. مقدار LDL هدف برای اکثر افراد دیابتی کمتر از 100 میلیگرم در دسی لیتر می باشد.

    در مورد مقدار هدف خود با پزشکتان مشورت کنید نتایج آزمایش LDL را در دفترچه ای ثبت کنید و چنانچه در محدودۀ هدف نباشد از گروه بهداشتی خود برای کنترل و تنظیم آن کمک بگیرید.

  • غزل ژانویه 2017 در 09:03

    افراد مبتلا به ديابت براي پيشگيری از عوارض ديابت بايد گلوکز خون ، فشار خون و کلسترول را بطور منظم کنترل نمايند تا دچار عوارض زير نشوند :
    • حمله قلبي
    • سکته مغزي
    • مشکلات چشمي و کليوي
    • تخریب اعصاب
    • ناتواني جنسي
    • قطع يک پا يا هر دو پا
    • بيماري هاي لثه
    • از دست دادن دندان ها
    مراقبت از خود، کليدی برای درمان ديابت شما و داشتن يک زندگي سالم در دراز مدت است .

  • سارا ژانویه 2017 در 09:03

    به طور منظم با تيم مراقبتی دیابت خود ملاقات نماييد تا مشکلاتي که ناشی از ديابت به وجود آمده است را کنترل نمايند .
    هم زمان با کنترل متوسط گلوکز خون (A1C) ، فشار خون و کلسترول به تست های زير نياز داريد :
    • تری گليسريد سالانه
    • معاينه چشم توسط متخصص چشم ساليانه
    • کنترل و بررسی پا در هر ويزيت
    • تست ادرار برای بررسی مشکلات کليوی سالانه
    • معاينه دهان برای پيشگيری از بيماری های لثه و از دست دادن دندان ها، سالانه 2 بار

  • دانا ژانویه 2017 در 09:03

    اگر مبتلا به دیابت هستید جالب است بدانید آن چه در دهان می ‌گذارید، می‌ تواند سبب بالارفتن یا پایین آمدن قند خون تان شود.

  • رضوان ژانویه 2017 در 09:03

    اکثر متخصصان تغذیه توصیه می‌ کنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب کالری پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالا است و جلوی گرسنگی را می ‌گیرد.
    سیب همچنین دشمن کلسترول بد است و میزان قند خون را کاهش می ‌دهد.

  • امیرحسین ژانویه 2017 در 09:04

    آووکادو غنی از اسیدهای چرب مونوی غیر اشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قند خون بعد از صرف غذا می ‌شود.

  • کاملیا ژانویه 2017 در 09:04

    می‌ توانید جو را جایگزین برنج سفید کنید تا میزان قند خون تان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ ها ثابت بماند.
    فیبرهای حلال جو هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می ‌شود.

  • پوریا ژانویه 2017 در 09:04

    فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌ تواند قند خون بالا را مهار کند.

  • باران ژانویه 2017 در 09:04

    می ‌توانید قسمت‌ های کم چرب گوشت گاو را انتخاب کنید و یک ‌چهارم بشقاب ‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه ی پروتئین به بدن باعث می ‌شود مدت طولانی‌ تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه ‌ای ‌تان کاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم کمک می‌ کند.

  • مهران ژانویه 2017 در 09:05

    انواع میوه‌ های گوشتی حاوی یک یا چند دانه که به رنگ ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می ‌گویند این دانه‌ های رنگی می ‌تواند سبب کاهش قند خون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشند.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:05

    بروکلی غنی از کروم بوده که در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قند خون دارد.

  • رضا ژانویه 2017 در 09:05

    هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می ‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قند خون را تنظیم کند.

  • بهادر ژانویه 2017 در 09:05

    گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ ها چربی کمتری دارد. توصیه ی ما به شما این است که در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی که دارد نخورید.

  • ناصر ژانویه 2017 در 09:05

    برخی از محققان معتقد هستند که خوردن یک عدد تخم ‌مرغ در روز کلسترول خون تان را بالا نمی ‌برد و در عوض ساعت ‌ها شما را سیر نگه می‌ دارد.

  • شکوه ژانویه 2017 در 09:06

    یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی ‌های قلبی – عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می ‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد کاهش دهد.
    از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از جمله فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌ های قلبی – عروقی است کاهش می ‌دهد.

  • مریم ژانویه 2017 در 09:06

    دانه‌ های کتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی ‌های خوب از نوعی که در ماهی موجود است و منیزیم است.
    این مواد قند خون را تنظیم کرده و به سلول‌ ها در جذب انسولین کمک می ‌کنند.

  • غریبه ژانویه 2017 در 09:06

    این ها مواد غذایی غنی از پروتئین و کلسیم هستند و می ‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. البته حتما این را می دانید که باید از نوع کم چرب شان استفاده نمایید.
    از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می ‌برند.

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:06

    گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می ‌شود.
    از سوی دیگر غنی از چربی‌ های مونوی غیر اشباع است که برای سلامت مفید هستند.

  • گلی ژانویه 2017 در 09:06

    تمامی انواع دانه ‌ها غنی از چربی‌ های خوب، پروتئین و فیبر هستند که می‌ توانند قند خون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌ های قلبی – عروقی پیشگیری کنند.
    در ضمن این مواد منابع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش می ‌دهد.

  • پونه ژانویه 2017 در 09:07

    جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است که در آب محلول بوده و یک خمیر را تشکیل می‌ دهد. مصرف آن باعث می‌ شود بین آنزیم‌ های هضم ‌کننده در معده و مولکول‌ های آمیدون(نشاسته) غذا، یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی ‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می ‌شوند.

  • پرستو ژانویه 2017 در 09:07

    روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌ شود زیرا حاوی ترکیبات ضد التهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه کرده اند

  • ناشناس ژانویه 2017 در 09:07

    مصرف فیبر کافی در کنترل بیماری دیابت نقش اساسی دارد. رژیم غذایی سرشار از فیبر محلول می تواند سبب کاهش جذب قند و درنتیجه کنترل میزان قند خون شود. بسیاری از میوه ها حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند. با این حال، آبمیوه ها معمولاً فاقد فیبر می باشند. از سوی دیگر اکثر میوه ها غنی از مواد مغذی بوده و مقادیر کمی چربی و سدیم دارند. موز حاوی پتاسیم و تریپتوفان (یک اسید آمینه مهم) است. مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت سرشار از ویتامین های A و C هستند. این ویتامین ها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشند.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.