آشنایی با خواص و فواید گل ماهور

آشنایی با خواص و فواید گل ماهور

آشنایی با خواص و فواید گل ماهور خواص گل ماهور,فواید گل ماهور,گل ماهور درمانی,خاصیت گل ماهور,خواص گل ماهور درمانی,خواص گل ماهور برای پوست,خواص گل ماهور برای مو,خواص گل ماهور برای جوانی,خواص گل …

خواص و مضرات جوش شیرین و سرکه و عسل برای پوست و دندان

خواص و مضرات جوش شیرین و سرکه و عسل برای پوست و دندان

جوش شیرین جوش شیرین ،جوش شیرین برای پوست،جوش شیرین چیست،جوش شیرین برای دندان،جوش شیرین و سرکه،جوش شیرین به ترکی،جوش شیرین خلسه،جوش شیرین و عسل،جوش شیرین برای عفونت واژنجوش شیرین عفونت واژن همانطور …

مضرات و خواص گشنیز خشک و جعفری در بارداری نماد چیست

مضرات و خواص گشنیز خشک و جعفری در بارداری نماد چیست

گشنیز گشنیز,گشنیز خشک,گشنیز نماد چیست,گشنیز در بارداری,گشنیز و جعفری,گشنیز خشک شده,گشنیز در دوران بارداری,جعفری و گشنیز در بارداری,تاثیر گشنیز در بارداری,مضرات گشنیز در بارداری,سبزی گشنیز در بارداری,عوارض گشنیز در بارداری,گشنیز و جعفری …

کاسنی

کاسنی ،کاسنی چیست،کاسنی در حل جدول،کاسنی فرنگی،کاسنی تلخ،کاسنی زرد،کاسنی و شاتره،کاسنی خواص،کاسنی به انگلیسی،کاسنی در بارداری،کاسنی چیست عکس،کاسنی چیست وچه خواصی دارد؟،کاسنی چیست با تصویر،فواید کاسنی چیست،کاسنی چیست،کاسنی چیست،طبع کاسنی چیست،عرق کاسنی چیست

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

همانطور که می دانید کاسنی معمولی (نام علمی: ‎Cichorium intybus L. به زبان ترکی: چیرتلیق) گیاهی است از راسته گل مینا (Asterales) تیره گل‌ستاره‌ای‌ها (Asteraceae) از رده کاسنی‌ها (Cichorium). از این گیاه دو گونه کِشتی و چهار تا شش گونه وحشی موجود است. نوع وحشی آن تا یک متر و نوع پرورش یافته آن تا دو متر هم رشد می‌کند. کاسنی انواع مختلفی دارد سه نوع آن معروف است. گیاه بری که به tansy شهرت دارد در ایران نمی‌روید. گیاه زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به نام ترخشقون نام برده‌اند در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد و کاسنی معمولی. گیاه معمولی، یک گیاه دارویی پایا با گل‌های آبی یا ارغوانی است. گیاه در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز به‌صورت گیاه خودروی کنار جاده‌ای درآمده‌است. منشأ اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید، آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان را تحمل نمی‌کند. در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد کاسنی صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان را جلب کند.

کاسنی چیست

گیاه معمولی یا ‎Cichorium گیاهی است از ریشه گل مینا، از تیره گل‌ستاره‌ای‌ها میباشد. از این گیاه دو گونه کِشتی و چهار تا شش گونه وحشی موجود است. این گیاه انواع مختلفی دارد سه نوع آن معروف است. گیاه بری که به tansy شهرت دارد در ایران نمی‌روید. کاسنی زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به نام ترخشقون نام برده‌اند در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد. گیاه معمولی. گیاه معمولی : یک گیاه دارویی پایا با گل‌های آبی یا ارغوانی است.این گیاه در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز به‌صورت گیاه خودروی کنار جاده‌ای درآمده است. منشا اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید، آذربایجان، کردستان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان راتحمل نمی‌کند.

ترکیبات موجود در کاسنی

براساس تحقیقات دراین گیاه ویتامین ها و املاح معدنی چون روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، فولیک اسید آهن و پتاسیم، ویتامین A، B6، C، E و ویتامین K وجود دارد که همگی برای بدن ضروری و مفید هستند.

خواص کاسنی در بارداری

یکی از مشکلاتی که در بدو تولد کودک می تواند ، کودک و خانواده او را تحت تاثیر خود قرار دهد زردی نوزاد است. یکی از روش های جلوگیری از زردی نوزادان ، جلوگیری آن در دوران بارداری است. عرق کاسنی با پاک سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و نیز تصفیه خون ، نقش بسیار ارزنده ای در جهت جلوگیری از زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد. وقتی کبد و خون مادر باردار از مواد زائد و سمی پاک شود، تاثیر فوق العاده ای بر روی زیبایی جنین دارد.این گیاه و مصرف عرق آن در طول دوران بارداری می تواند با پاک سازی کبد و تصفیه خون ، نقش مهم در زیبایی کودک ایفا نماید. یکی از مواد طبیعی که می تواند در کاهش و کنترل فشار خون بارداری نقش ارزنده ای ایفا نماید ، عرق کاسنی می باشد. عرق کاسنی با تصفیه خون و کبد و پاک سازی بدن از سمومات و نیز به دلیل طبیعت نسبتا سردی که دارد می تواند کمک موثری در کنترل و کاهش فشار خون بارداری باشد. ایمنی در برابر بیماری های عفونی از خواص عرق کاسنی است. عرق این گیاه خاصیت ادرار آوری داشته و با تقویت مثانه و کلیه ها و پاک کردن آن ها از سنگ و خارج کردن سموم از بدن و نیز با پاک کردن مجاری ادراری نقش ارزنده ای در جلوگیری و درمان عفونت ادراری در دوران بارداری دارد.

خواص کاسنی برای گوارش

بدیهی‌ترین قارچ کاندیدای بیماری‌زا ساکنند و از عملکرد سیستم ایمنی ما پشتیبانی‌می‌کنند. این گیاه دارای اینولین نیز هست، یک پروبیوتیک و فیبر حل شدنی. اینولین در همه گیاهان موجود است اما این گیاه بالاترین میزان اینولین را دارد. اینولن قدرت کاهش اسیدیته بدن را دارد و می‌تواند برای پیشگیری از مشکلات گوارشی مانند رفلکس اسید و سوء‌هاضمه مفید باشد. مطالعات نشان‌داده‌اند که این گیاه ، جریان صفرا را افزایش‌داده و این کار به شکستن چربی و درنتیجه گوارش درست کمک‌می‌کند. عصاره این گیاه به کاهش ناراحتی گوارشی ناشی از مشکلات روده‌ای، کمک‌می کند.

خواص کاسنی برای یبوست

ریشه این گیاه منبعی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، کولین و بتاکاروتن است. ریشه این گیاه حاوی فیبر حل‌شدنی به نام اینولین است که برای پیشگیری از اختلالات روده مفید است و گفته‌می‌شود که درمان خوبی برای یبوست و دیگر اختلالات گوارشی است. اینولین، رشد باکتری مفید روده را افزایش‌داده و از این طریق گوارش را بهبودبخشیده و از یبوست جلوگیری‌می‌کند.

خواص کاسنی برای دستگاه ایمنی

این گیاه دار‌ای خواص ضدباکتری و فواید دیگر است که آن را به تقویت‌کننده سیستم ایمنی تبدیل‌می‌کند. این گیاه با باکتری‌های مضر مقابله‌کرده و ترکیبات پلی‌فنول موجود در آن مانند آنتی‌اکسیدان عمل‌می‌کنند. گفته‌می‌شود این ترکیبات فنولی، قدرت پیشگیری از سرطان به‌ویژه سرطان سینه و سرطان روده بزرگ را دارند.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

خواص کاسنی برای کبد

این گیاه با تاثیراتی که بر روی کبد دارد، زمینه دفع صفرا از بدن را فراهم کرده و زردی را می‌زداید و بار کبد را سبک می‌کند، به همین دلیل مسکنی تاثیرگذار برای تب محسوب می‌شود.استفاده از این گیاه برای تصفیه خون بسیار مفید است. به این منظور میتوان سالاد این گیاه را در برنامه غذایی روزانه گنجاند. از اثرات مفید این گیاه ، حفاظت کبد در برابر سموم کبدی است و این اثر با ماده‌ای به نام تتراکلروکربن (CARBON TETRACHOLORIDE) به اثبات رسیده است. هرچه عرق کاسنی تلخ تر باشد فواید عرق کاسنی بیشتر است و در التیام امراض کبدی موثرتر است.

خواص کاسنی برای لاغری

گیاه کاسن دارای فروکتوز بوده و اینولین به خودی خود شکلی از فیبر طبیعی است و اگر در برنامه غذایی گنجانده شود همین فیبر موجود در این گیاه تاثیر بسزایی در تحرکات روده ودر درمان یبوست را دارد وبه کنترل و کاهش وزن کمک شایانی می کند. هر دوی این اهداف به تنظیم گرلین که نخستین اسید آمینه ای است که با احساس گرسنگی و رفتارهای غذاجویانه مرتبط است، کمک می کند. مصرف این گیاه موجب کاهش ترشح هورمون گرلین و منجر به کنترل پرخوری و ایجاد احساس سیری یا پری شکم می شود، که این امر در راستای تلاش برای کاهش وزن میباشد و برای حفظ تناسب اندام مناسب است.

خواص کاسنی در طب سنتی

طبیعت این گیاه سرد و تر است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از: ریشه کاسنی با افزایش جریان زردآب، به بدن کمک می کند تا مواد غذایی و مایعات موجود در بدن بهتر هضم شوند. پماد تهیه شده از برگ های له شده آن برای درمان التهاب و ورم چشم استفاده می شود. این گیاه در پیش گیری از پوکی استخوان، سرطان روده و سینه موثر است. مخلوطی از آب کاسنی، هویج، کرفس و جعفری، غذایی مغذی برای اعصاب، چشم و سیستم عضلانی به حساب می آید. این گیاه که خاصیت طبیعی رونده دارد، با یبوست حاد مقابله می کند. آب کاسنی همراه با کرفس و جعفری خاصیت تقویت کنندگی دارد و برای بیماران کم خون بسیار مفید است. مصرف پودر ریشه خشک آن همراه با عسل برای درمان برونشیت حاد مفید است. کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می دارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند.

خواص کاسنی در دین

حضرت محمد (ص) فرمودند؛ کاسنی سید سبزیها است. حضرت رضا (ع) فرموده‌اند: بر شما باد خوردن سبزی کاسنی که مال و فرزند را زیاد نماید. هـرکس دوسـت دارد اولاد و ثروتش زیاد شود به خوردن کاسنی ادامه دهد. همچنین در جای دیگر فرموده‌اند که کاسنى دواى هزار درد است و دردی در اندرون انسان نیسـت مگـر آن کـه کاسـنی آن را برطرف میکند. حضرت امام صادق (ع) فرموده‌اند: هرکس وقت خواب 7 برگ کاسنی در شکم او باشد، در آن شب از قولنج درامان است. همچنین در جای دیگر گفته‌اند؛ خانواده هائی که کاسنى مى خورند، فرزند پسر بیش از دختر دارند. حضرت علی نیز فرموده‌اند: کاسنی آب نطفه را زیاد می‌کند و کودک را زیبا مینمایـد و بیشتر پسر را باعث می‌شود.

خواص آنتی اکسیدانی کاسنی

همه گیاهان دارای ترکیباتی به نام فنول هستند و بیشتر فنول‌های موجود در گیاهان، خواص آنتی‌اکسیدانی دارند. این گیاه ، سرشار از پلی‌فنول است و همین ویژگی آن را به یک آنتی‌اکسیدانی قوی تبدیل‌می‌کند. این گیاه به دلیل آنتی‌اکسیدان بودن به دفع سموم از بدن کمک‌کرده و بدن را پاک و از مواد مضر دورمی‌کند.

خواص کاسنی برای استرس و اضطراب

این گیاه به‌عنوان یک آرام‌بخش طبیعی برای سیستم عصبی به‌کارمی‌رود و می‌تواند اضطراب را کاهش‌داده و ذهن را آرام‌کند. این گیاه ، استرس و تاثیرات خطرناکی که می‌تواند روی بدن داشته‌باشد را کاهش‌می‌دهد. مطالعات نشان‌داده‌اند که عصاره کاسنی مانند یک عامل آرام‌بخش و ضدالتهاب برای سیستم عصبی عمل‌می‌کند. در افرادی که دچار اختلالات سیستم عصبی هستند، این گیاه می‌تواند التهاب را کاهش‌داده و درد را تسکین‌دهد. عصاره ریشه این گیاه می‌تواند به‌دلیل داشتن خاصیت آرام‌بخش، به خواب کمک‌کند و جایگزین طبیعی بهتری برای قرص‌های خواب است. کاهش استرس و اضطراب می‌تواند برای کاهش احتمالات بیماری قلبی، عدم تعادل هورمونی، بی‌خوابی و پیری زودرس مفید باشد.

خواص کاسنی برای پرپشتی و براقی موها

ویتامین A موجود در این گیاه نقش مهمی در ایجاد موهایی ضخیم و قوی برای شما دارد. این گیاه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، تعادل چربی پوست سر را بهبود می‌دهد و آن را مرطوب نگه می‌دارد. در نتیجه، فولیکول‌های مو از بین نمی‌روند و تارهای موی‌تان ضخیم و قوی خواهند شد.این گیاه برگدار سبز رنگ همچنین سبب می‌شود که موهایی بلند و براق داشته باشید. ویتامین E موجود در این گیاه به رشد مو کمک می‌کند و سبب سالم‌تر شدن موها می‌شود، چرا که گردش خون را به پوست سر افزایش می‌دهد.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

خواص کاسنی برای پوست

بسیاری از جوش های صورت ناشی از گرمی و حرارت و یا کثیف شدن خون است که منشأ همه این پدیده ها “کبد” است. بنابراین باید کبد را تصفیه و از خون کثیف و غلیظ پاک کرد. وقتی کبد آینه شد صورت هم به تبع آن شفاف و بدون لک و جوش می شود.این گیاه ، بهترین درمان برای صاف کردن کبد و درخشندگی پوست است. بهره گیری از عرق این گیاه برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است.روزی 3 لیوان مخلوط عرق و شاهتره (2به1) قبل از هر وعده غذایی مصرف شود.

خواص کاسنی برای سرطان

عصاره این گیاه موجب کاهش رشد تومورهای سرطانی شده ، گزارشات اخیر حاکی از آن است که شهد موجود در این گیاه از کیفیتی برخوردار بوده که اجازه رشد به تومورها را نداده و از خواص آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. پلی فنول ها این گیاه ، تاثیرات مثبتی بر پیشگیری از انواع مختلف سرطان از جمله سرطان سینه و سرطان های مرتبط با روده را دارد.

آشنایی با عرق کاسنی

عرق کاسنی از این گیاه بدست می آید و دارای خواص مختلف از جمله درمان مشکلات گوارشی، جلوگیری از سوزش سردل، کاهش درد آرتروز مفاصل، سم زدایی از کبد و کیسه صفرا، جلوگیری از عفونت های باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت قلب است. این گیاه همچنین یک داروی طبیعی آرام بخش و تقویت کننده اعصاب است و می تواند مانع از ابتلای افراد به بیماری سنگ کلیه شود. هترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است که نوشیدن آنها به همراه آب می تواند سبب افزایش دریافت مواد مغذی از این گیاه شود.

خواص کاسنی برای بیماریهای قلبی

ریشه کاسنی حاوی اینولین است که علاوه‌بر فواید گوارشی به کاهش کلسترول بد در بدن نیز کمک‌می‌کند. کلسترول LDL، کلسترول بد است که باعث تصلب شرایین می‌شود. افزایش سطح کلسترول LDL، خطر حمله‌های قلبی و سکته را افزایش‌می‌دهد. اینولین موجود در این گیاه به پایین‌آوردن فشارخون ناشی از افزایش کلسترول LDL، نیز کمک‌می‌کند.

خواص کاسنی برای پوست

نوشیدن آب تازه‌ی این گیاه می‌تواند برای پوست شما بسیار مفید باشد زیرا به شما کمک می‌کند که از شر آکنه خلاص شوید. این گیاه قادر است بدن را به طور موثری سم‌زدایی کند و سیستم داخلی بدن را پاکسازی کند.این گیاه به عنوان یک منبع خوب ویتامین E، می‌تواند به حفظ رطوبت طبیعی پوست شما کمک کند. بنابراین، اگر پوست شما خشک است، باید این گیاه را در رژیم غذایی روزانه‌تان بگنجانید تا پوست‌تان ظاهری نرم‌تر و جوان‌تر پیدا کند.

خواص کاسنی برای سلامت چشم

هیچ ماده‌ی خوراکی بهتر از این گیاه برای داشتن چشمانی سالم و زیبا وجود ندارد. این گیاه که غنی از تمام مواد مغذی ضروری است، از بروز مشکلات جدی چشم نظیر آب مروارید، دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه‌ی زرد)، گلوکوم و غیره جلوگیری می‌کند. نیازی نیست که به داروهای قدرتمند تکیه کنید یا سراغ جراحی‌های گران قیمت بروید. فقط آب کاسنی را هر روز بخورید و همه چیز تمام است.

خواص کاسنی برای آلزایمر

با توجه به مطالعات پزشکی مختلف، این گیاه که سرشار از ویتامین E است می‌تواند با اختلالات عصبی غیرطبیعی مانند “بیماری آلزایمر” مبارزه کند. به عبارت دیگر، مصرف مکرر این گیاه خام و تازه می‌تواند به شما در حفظ یک سیستم عصبی سالم کمک کند.

کاسنی ، خواص کاسنی , کاسنی در بارداری , کاسنی فرنگی , کاسنی تلخ

خواص کاسنی برای کم خونی

اگر از کم‌خونی رنج می‌برید، باید در رژیم غذایی روزانه خود از این گیاه استفاده کنید. این بیماری اساسا در اثر کمبود آهن در بدن ما رخ می‌دهد. این گیاه برگ سبز غنی از مواد معدنی است. می‌توانید به تنهایی آب آن را بنوشید یا با مخلوط کردن آب جعفری، آب کرفس و آب کاسنی یک نوشیدنی ترکیبی آماده کنید. این نوشیدنی به عنوان یک تونیک خون عمل می‌کند که سبب بهبود روند تولید خون در بدن ما می‌شود و ما را از کم‌خونی دور نگه می‌دارد.

علائم و راه درمان کم خونی شدید مینور داسی شکل چیست

خواص کاسنی برای آسم شدید

این گیاه طبیعتی ضد التهاب دارد، به همین دلیل می‌تواند تمام انواع عفونت‌های تنفسی را از بین ببرد و از شما در برابر اختلالات شدیدی مانند آسم محافظت کند. با مخلوط کردن برگ‌های تازه‌ی این گیاه، برگ کرفس و چند تکه هویج، یک نوشیدنی ترکیبی آماده کنید. نوشیدن این ترکیب می‌تواند به شما در جلوگیری از حملات آسم کمک کند.

خواص کاسنی برای دندان و استخوان

این گیاه به میزان فراوانی هم کلسیم دارد، که مهم‌ترین قسمت دندان‌ها و استخوان‌های ما است. استفاده از این گیاه در رژیم غذایی شما می‌تواند به کاهش کمبود کلسیم در بدن کمک کند. در نتیجه، استخوان‌ها و دندان‌های شما قوی‌تر می‌شوند و می‌توانید از بیماری‌های شدید مثل آرتروز، پوکی استخوان، کرم خوردگی دندان‌ها و غیره دور بمانید.

خواص کاسنی برای درد آرتریت

ریشه این گیاه می‌تواند درمانی مفید برای مشکلات مفصل مانند آرتریت و روماتیسم باشد. مطالعات متعدد نشان داده‌اند که ریشه این گیاه خواص ضدالتهابی دارد و بنابراین می‌تواند درد ناشی از استئوآرتریت را کاهش‌دهد. همچنین می‌تواند به‌عنوان یک ضدالتهاب برای دردها، درد عضلات و دردهای مفاصل به‌کاررود.

خواص کاسنی برای درد مفاصل

این گیاه به طور سنتی برای درمان آرتروز به کار گرفته و مطالعات نشان دادند که این گیاه به طور قابل توجهی دارای خواص ضدالتهابی می باشد که به همین دلیل موجب کاهش دردهای مفصلی – استخوانی می شود.در مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۰ ، گزارشات حاکی از آن است که ۷۰٪ از بیمارانی که از دردهای مفصلی-استخوانی رنج می بردند و با این گیاه تحت درمان قرار گرفتند و به طور قابل ملاحظه ای دردهایشان بهبود یافته. این گیاه را عموما برای کاهش دردهایی که عامل التهابی دردهای ماهیچه ای و درد مفاصل می توان مصرف نمود .

مضرات کاسنی

اگرچه می‌توان مزایای فراوانی برای این گیاه برشمرد، اما در صورت بارداری مصرف بیش از حد آن غیرمجاز است، زیرا ممکن است موجب خون‌ریزی گردد و احتمال سقط جنین غیرعمدی را افزایش دهد. اگرچه تحقیقات در این زمینه کافی نیست اما همان تحقیقات نشان می‌دهد که در دوران شیردهی نیز مصرف بیش از حد آن ممنوع می‌باشد زیرا این گیاه از طریق شیر مادر به کودک منتقل می‌شود. ۸ مصرف بیش از حد آن باعث ترش کردن معده، کاهش وزن (ورزشکارانی که دارای مقداری اضافه وزن هستند می‌توانند روزی ۲ الی ۵ بار از عرق کاسنی استفاده بکنند). روش مصرف: بعد ازهر وعدهٔ غذایی با نصفی از لیوان آب مصرف شود. کاسنی مضر است برای اشخاصی که مبتلا به سرفه هستند. تخم کاسنی بدمزه و قی آور است. خنثی‌کننده ناراحتی‌های کاسنی، شکر است و برای بدطعمی تخم کاسنی سکنجبین و ادویه خوشبو می‌باشد.مصرف بلند مدت فرآورده‌ های این گیاه، موجب تخریب عروق شبکیه می‌شود، علاوه بر این مصرف طولانی مدت فرآورده‌های این گیاه موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا می‌شود.

مضرات عرق کاسنی

غیر از فواید عرق کاسنی مضراتی نیز دارد. مصرف بلند مدت فرآورده‌ های این گیاه، موجب تخریب عروق شبکیه می‌شود، علاوه بر این مصرف طولانی مدت فرآورده‌های این گیاه موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا می‌شود. و با توجه به این که مصرف فرآورده های این گیاه موجب انقباض عضلات رحمی می‌شود، مصرف عرق کاسنی در بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید : کاهوبادرنجبویهکندرسیاه دانهمارچوبه

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 تیر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.