خواص و مضرات مصرف و خوردن بادام هندی در دوران بارداری
خاک شیر و خاصیت خنک کنندگی
خاک شیر و خاصیت خنک کنندگی خواص خاک شیر,فواید خاک شیر,خاک شیر درمانی,خاصیت خاک شیر,خواص خاک شیر درمانی,خواص خاک شیر برای پوست,خواص خاک شیر برای مو,خواص خاک شیر برای جوانی,خواص خاک شیر …
گیاهان دارویی افزایش دهنده شیر مادر
گیاهان دارویی افزایش دهنده شیر مادر خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان دارویی …
همه چیز درباره آموزش و لیست صبحانه های ایرانی و سنتی
لیست صبحانه های ایرانی عکس صبحانه های ایرانی ,صبحانه سنتی ایرانی,منوی صبحانه ایرانی,صبحانه های متنوع,عکس صبحانه ایرانی,عکس صبحانه سنتی ایرانی,انواع صبحانه ساده,صبحانه شیک و مجلسی توضیحاتی در مورد لیست صبحانه های ایرانی …
بادام هندی
بادام هندی ,بادام هندی به انگلیسی,بادام هندی و کبد چرب,بادام هندی در بارداری,بادام هندی خواص,بادام هندی چاق کننده است,بادام هندی برای کودکان
توضیحاتی در مورد بادام هندی
خواص بادام هندی (Cashew) شامل حفظ سلامت قلب و عروق، تنظیم فشار خون، استحکام و سلامت دندانها، استخوانها و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیلهای محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا و کلیوی شکل بوده که در پایین یا زیر میوه درختی که بلارد نام دارد، یافت میشود. موطن اصلی درخت بادام هندی، آمریکای جنوبی و برزیل میباشد که توسط پرتقالیها به سایر نقاط دنیا صادر شده است. امروزه کشور هندوستان بزرگترین تولید کننده این گیاه بوده، جنوب غربی این کشور از مراکز عمدهٔ کاشت درخت بادام هندی میباشد. از دانه این گیاه در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه، کره نرم خوشمزهای درست میکنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود. در کشور ما بادام هندی به دو صورت خام و بو داده مورد مصرف قرار میگیرد. خواص بادام هندی خام نسبت به بادام هندی بو داده بیشتر بوده، برخی از ریز مغذیهای بادام هندی خام در اثر حرارت ممکن است از بین برود. ترکیب شیمیایی میوه بادام هندی شامل گلوکز، اسید تانیک، مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، آهن، پروتئین و چربی است.
در این مطلب از سایت جسارت در مورد بادام هندی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
بادام هندی چیست
بادام هندی (نام علمی: Anacardium occidentale) درختی گرمسیری و همیشهسبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید میکند. این درخت میتواند تا ۱۴ متر رشد کند. دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانههای آجیلی، حاوی نشاسته بهمیزان ۱۰ درصد وزن خویش است. این موضوع باعث میشود که با جذب آب بتواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، بهطوریکه هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است. دانههای بادام هندی را در حالت نارس و زمانی هم که پوستهاش کاملاً سخت نشده و سبز است، برداشت میکنند. در این حالت، پوستهٔ بذر نسبتاً نرم است و آن را با چاقو بریده، مغز میوه را خارج میسازند. البته آنها در این حالت هم برای پوست بدن، سوزشآور هستند؛ از این رو در همهٔ مراحل باید از دستکش استفاده شود. مغزهای نارس را برای مدتی در آب زردچوبه میخیسانند تا آثار مضر زائل شوند. چنین دانههایی را در مناطقی از هندوستان همراه با نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند مصرف میکنند. بذرهای به زمین افتادهٔ بادام هندی در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقهچههایی میکنند که توسط باغداران جمعآوری و بهصورت خام و پخته، بهویژه در ایالت «کرالا»ی هند مصرف میشوند.
خواص بادام هندی
بادام هندی منبع عظیم مواد مغذی و ویتامینها بوده از ارزش غذایی بالایی برخوردار میباشد و با استفاده معقول و به اندازه از آن نیازهای بدن برطرف شده و دچار کمبود نخواهیم شد. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده، برخی خواص این میوه عبارتند از: بادام هندی حاوی چربی اشباع شده بوده، به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند. مصرف بادام هندی برای پیشگیری از تشکیل سنگهای صفراوی بسیار مفید است. بادام هندی انرژیزا بوده و کلسترول ندارد. بادام هندی به علت دارا بودن کلسیم و منیزیم برای استحکام و سلامت لثه، دندانها و استخوانها مفید است . مس یکی از اجزای مهم آنزیمهای بدن میباشد که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت میکند، این ماده معدنی به وفور در بادام هندی یافت میشود . از خواص بادام هندی، انرژی و فیبر غذایی بالای آن است و در صورت مصرف متعادل به کاهش وزن و لاغر شدن کمک میکند. از خواص بادام هندی خاصیت انتی اکسیدانی آن بوده، به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن کمک میکند؛ همچنین مقدار بالای آنتی اکسیدانهای مغزها میتواند کلید محافظت از قلب باشد. یکی از خواص بادام هندی تنظیم انعقاد خون بوده، میوه بادام هندی سرشار از ویتامین K است. کاهش فشار خون بالا از دیگر خواص بادام هندی بوده، این میوه با داشتن منیزیم و لینولنیک اسید، فشار خون را تنظیم میکند. بادام هندی، در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است. مصرف این گیاه به بدن کمک می کند تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می شود.
مضرات بادام هندی
علیرغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیادهروی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا میشود. بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیهها و یا کیسه صفرای شان را در آوردهاند باید از مصرف آن پرهیز کنند، همچنین دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود. لازم به ذکر است بروز واکنشهای آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و… از دیگر عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی در افراد حساس به وجود بیاید.
کالری بادام هندی
بادام هندی یکی از مغزهای بسیار محبوب است و طعم بسیار خوبی دارد. این مغز سرشار است از مواد معدنی، ویتامینها و آنتیاکسیدانها که برای بدن ضروری هستند. بادام هندی به خانوادهی پستهایان تعلق دارد و بومی جنگلهای آمازون برزیل است. این ماده خوراکی به دلیل فوایدی که دارد، به سراسر جهان صادر میشود. این میوه خشک شبیه به کلیه، کالری زیادی هم دارد، از این رو باید مقدار مصرف آن را محدود کنید.
بادام هندی و قلب
قلب مهمترین عضو بدن است و یک بیدقتی کوچک در رابطه با آن میتواند منجر به مرگ فرد شود. مطالعهای که اخیرا انجام شدهاست، نشان میدهد که سکتههای مغزی و حملات قلبی شایعترین دلیل افزایش نرخ مرگ و میر هستند. عوامل زیادی هستند که سلامت قلب را تحت تاثیر قرار میدهند. بادام هندی دارای چربی کمی است و همین باعث میشود که خوراکی مناسبی برای قلب باشد. چربیهای سالم به شکل اسید اولئیک ذخیره میشوند که برای قلب مفید است. بادام هندی همچنین کلسترول ندارد.
بادام هندی و درمان سرطان
گفته میشود که درمان سرطان بسیار دشوار است به خصوص اگر شما به آخرین مرحله رسیده باشید. بنابراین بهتر است ابتدا اقدامات احتیاطی را انجام دهیم. بادام هندی حاوی پروآنتوسیانیدین است. این ماده مانع از رشد بیشتر سلولهای تومور و گسترش آنها در بدن میشود. گفته میشود که مس، که بخشی از بادام هندی است، سلولهای سرطانی را کنترل میکند. با مصرف چند عدد بادام هندی به طور منظم میتوان به راحتی از بروز سرطان کولون (رودهی بزرگ) جلوگیری کرد.
بادام هندی و کنترل فشار خون
فشار خون بالا و پایین هر دو به یک اندازه برای سلامتی خطرناک هستند. بهتر این است که اقدامات احتیاطی را برای تثبیت فشار خون انجام دهیم. بادام هندی حاوی منیزیم است، که به کنترل فشار خون کمک میکند.
بادام هندی و سلامت اعصاب
رگهای خونی و عضلات باید برای داشتن عملکرد بهتر شل (ریلکس) باشند. منیزیوم از وارد شدن کلسیم به سلولهای عصبها جلوگیری میکند، و به این ترتیب عضلات و سلولهای عصبها را شل میکند. بالا بودن سطح کلسیم، منجر به انقباض عضلات میشود و همین به نوبهی خود موجب سردرد، تهوع و بالا رفتن فشار خون میشود.
بادام هندی و تشکیل سنگ صفراوی
سنگهای کیسهی صفرا رسوباتی شبیه سنگ هستند که معمولا از کلسترولی تشکیل میشوند که در کیسهی صفرا تجمع مییابند. اگر این مغزهای شبیه به کلیه را به طور منظم مصرف کنید، میتوانید خطر تشکیل سنگ صفراوی را به میزان ۲۵٪ کاهش دهید.
کاهش وزن با بادام هندی
اگر چه بادام هندی کالری زیادی دارد، اما در روند کاهش وزن مفید است. کلسترول خوب به حفظ وزن بدن کمک میکند. به جای اینکه وزنتان را هر روز چک کنید، چند بار در روز به طور مرتب بادام هندی بخورید، به این ترتیب همزمان از مزایای بینظیر این مادهی خوراکی بهرهمند شوید.
بادام هندی و بی خوابی
آیا خواب بر وضعیت سلامتیتان تاثیر گذاشته است؟ خوابیدن برایتان دشوار شدهاست؟ بادام هندی یک مادهی خوراکی خوب برای بهبود اوضاع خوابتان است. این مادهی خوراکی برای کسانی که با مشکلات مربوط به یائسگی مواجه هستند، بسیار مؤثر است. بادام هندی را قبل از رفتن به رختخواب بخورید.
رشد سالم استخوانها با بادام هندی
بادام هندی منبع خوبی برای منیزیوم به شمار میرود؛ وجود منیزیوم برای رشد سالم استخوانها، ماهیچهها، بافتها، و اندامهای بدن بسیار ضروری است. منیزیوم به حفظ فشار خون، تقویت دستگاه ایمنی بدن، حفظ کارکرد دستگاه عصبی، و تقویت استخوانها کمک میکند. این ماده همچنین در کارکردهای متابولیک (سوخت و سازی) نقش دارد، بر فعالیت انسولین تاثیر میگذارد، و سطوح قند خون را تنظیم میکند. کمبود منیزیوم متابولیسم کلسیم و هورمونهای مسئول تنظیم آن را تغییر میدهد.
خواص بادام هندی برای پوست
بادامهندی حاوی نیاسین است و گفته میشود که به جلوگیری از درماتیت و سایر بیماریهای پوستی کمک میکند.گفته میشود که مس موجود در بادامهندی سبب تغذیهی پوست میشود و با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. این امر مانع از پیر شدن پوست میشود و به آن ظاهر سالمی میدهد.سرطان سلول پایهای نوعی سرطان پوست است و باید از مرحلهی اولیه کنترل شود. گفته میشود که بادام زمینی از سرطان سلول پایهای جلوگیری میکند.هنگامی که پوست شل میشود، ترکهایی در بدن نمایان میشود. این یکی از نشانههای شایع بارداری است. بنابراین، بادامهندی به کاهش ترکهای پوستی کمک میکند زیرا اعتقاد بر این است که سلولهای پوست را جوان میکند.1. چروک پوست بادام هندی حاوی مس و آهن است که از چروک پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست شود، همچنین بادام هندی از سرطان پوست جلوگیری می کند. 2. جوش صورت بادام هندی حاوی سلنیوم و روی می باشد که به درمان جوش صورت و آکنه کمک می کند، سلنیوم موجود در بادام هندی به کاهش التهاب پوست کمک کرده و جای جوش را درمان می کند.
خواص بادام هندی برای مو
مس یکی از عناصر مهم برای رشد مو است و بادامهندی به میزان فراوانی مس دارد. این مغزهای خوش طعم و مزه به رشد مو کمک میکنند علاوه بر اینکه درخشش و برقی بیشتری به آن میدهد.ملانین رنگدانهای است که رنگ مو را تعیین میکند. مس مسئولیت فعالیت روی بسیاری از آنزیمها را دارد. تیروزیناس حاوی مس است و تریروزین را به ملانین تبدیل میکند، در نتیجه رنگ اصلی مو را حفظ میکند.بادام هندی حاوی مس می باشد و به عنوان یک روش طبیعی به تقویت و افزایش رشد مو کمک کرده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری می کند.
مصرف بادام هندی در بارداری
بادام هندی یک منبع انرژی فوری برای زنان باردار است و به عنوان یکی از بهترین میان وعده ها در دوران بارداری محسوب می شود بادام هندی مقادیر بالای ویتامین C دارد و برای کاهش ترک خوردگی شکم در طول بارداری می شود بادام هندی فشار خون بالا را کنترل کرده و برای جلوگیری از فشار خون بالا در زنان باردار مفید می باشد بادام هندی مقادیر بالایی منیزیم دارد که برای پیشگیری از بیماری های قلبی در زنان باردار مفید است بادام هندی سطح آهن بدن در دوران بارداری را کنترل کرده و مانع از کم خونی زنان باردار می شود، همچنین آهن موجود در بادام هندی برای سلامت جنین و رشد اندام های او ضروری می باشد.
بادام هندی و خواص کلی آن
پزشکان ایتالیایی معتقدند که مصرف روزانه آجیل هایی از جمله بادام هندی می تواند برای باروری مردان مفید باشد. بادام هندی تاثیر قابل توجهی بر کیفیت اسپرم و افزایش تولید اسپرم می گذارد و باروری را افزایش می دهد.بادام هندی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که بدن را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند. محققان دریافته اند که مصرف بادام هندی هضم را بهبود بخشیده و سبب کاهش التهاب معده می شود.بادام هندی حاوی مقادیر بسیار کم قند و کلسترول است که آن را به یکی از بهترین آجیل ها برای افراد دیابتی تبدیل کرده است، بادام هندی حتی باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود. عصاره هیدرو اتانولی موجود در بادام هندی برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مفید است.مطالعات نشان داده که بادام هندی حاوی مقادیر بالای فیبر رژیمی و چربی های غیر اشباع، پتاسیم و منیزیم است که می تواند برای درمان چربی و کلسترول بالای خون مفید باشد.با وجود اینکه بادام هندی یکی از آجیل های با کالری بالا در نظر گرفته می شود، اما چربی های موجود در آن مفید هستند و تحقیقات نشان داده افرادی که حداقل دو بار در هفته بادام هندی مصرف می کنند وزن کمتری نسبت به کسانی که کمتر غذا می خورند، دارند. بادام هندی باعث کاهش اشتها شده و به سم زدایی سیستم گوارش و افزایش چربی سوزی و سوخت و ساز بدن کمک می کند.بادام هندی حاوی کالری بالایی بوده و زیاده روی در مصرف آن باعث چاقی و افزایش وزن می شود. همچنین بادام هندی برای چاقی صورت مفید می باشد.میوه بادام هندی که سیب بادام هندی نامیده می شود دارای خواص ضد باکتری بوده و برای درمان زخم معده و ورم معده مفید هستند. آب میوه بادام هندی غنی از ویتامین C است و دارای اثر ضد چروک پوست می باشد.