خواص و طرز پخت و نحوه مصرف مارچوبه خشک در بارداری چیست
طریقه مصرف و خواص و مضرات مصرف هلیله سیاه برای سفیدی مو
هلیله سیاه هلیله سیاه ,هلیله سیاه چیست,هلیله سیاه برای سفیدی مو,هلیله سیاه عوارض,هلیله سیاه به انگلیسی,هلیله سیاه برای لاغری,هلیله سیاه برای جوانی,هلیله سیاه برای مو توضیحاتی در مورد هلیله سیاه هلیله سیاه …
حکم و خواص و فواید خوردن گوشت عقاب گوشتخوار چیست
خواص گوشت عقاب گوشت عقاب ,گوشت عقاب حلال است یا حرام,گوشت عقاب حلال است,گوشت عقاب در خواب,چرا گوشت عقاب حرام است,تعبیر خواب گوشت عقاب,خواص گوشت عقاب توضیحاتی در مورد گوشت عقاب عقاب …
فواید و خواص دارویی مصرف اگیر ترکی برای لکنت زبان
اگیر ترکی اگیر ترکی ,اگیر ترکی چیست,اگیر ترکی خواص,اگیر ترکی طب اسلامی,اگیر ترکی لکنت زبان,اگیر ترکی و لکنت زبان,اگیر ترکی در طب سنتی,خواص اگیر ترکی برای پوست توضیحاتی در مورد اگیر ترکی …
مارچوبه
مارچوبه چیست,مارچوبه در غذا,مارچوبه به انگلیسی,مارچوبه در جدول,مارچوبه طرز تهیه,مارچوبه خواص,خواص مارچوبه خشک و سبز و سفید و تازه,مارچوبه در بارداری
به گزارش ساتی جسارت مارچوبه گیاهی گلدار است که بومی بیشتر مناطق اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا است.مار چوبه گیاهی علفی چندساله و دوپایه از راسته مار چوبه، تیرهٔ مارچوبگان (Asparagaceae) و سردهٔ مارچوبه (Asparagus) است.گلهای بسیار کوچک آن در روی پایههای نر و ماده قرار دارند. گلهای آن دارای ۶ کاسبرگ و ۶ گلبرگ و ۶ پرچم و یک مادگی سه برچهای است گلهای نر به رنگ زرد مایل به سبز بوده، کاملاً از گلهای ماده که معمولاً به رنگ قرمز در میآیند قابل تشخیص میباشند.معمولاً برداشت مار چوبه از سال سوم، یعنی دو سال بعد از انتقال تاج آن به محل اصلی آغاز میشود.محل کاشت آن در ایران، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان، اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، و مهارلو در شیراز است و پرورش آن در دزفول رواج پیدا کردهاست.همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان بصورت خودرو رشد میکند. این گیاه بهعنوان یک سبزی خوراکی به صورت خام یا پخته استفاده میشود.مار چوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف است. جالب است بدانید که مار چوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید برگهای آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دسته های 3 تا 8 تائی خارج می گردد.
خواص داروئی مارچوبه
گفتنی است که بعلت زیبا بودن این گیاه را بصورت تزئینی در باغچه ها می کارند مار چوبه را در اوائل پائیز می چینند و بهترین فصل چیدن آن پاییز است .جالب است بدانید که این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مار چوبه را نشان می دهد .قابل ذکر است که مار چوبه را می توان بصورت مختلف مصرف کرد . باید مار چوبه را با کمی آب و حرارات کم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت .آب مار چوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد . وقتیکه مار چوبه می خرید دقت کنید تازه است یا مانده .در واقع شاخه های مار چوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد و اگر فلسهای نوک آن باز باشد نشانه این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است و بهتر است استفاده نشود.گفتنی است که از نظر طب قدیم ایران مار چوبه گرم و خشک است پس آنهایی که سرد مزاج هستند باید آنرا با عسل بخورند و آنهایی که گرم مزاج هستند باید آنرا با سرکه بخورند .قابل ذکر است که مار چوبه گیاهی است ادرار آور و دارای خواص زیادی می باشد.جالب است که بدانید خوردن آن دید چشم را تقویت می کند.قابل ذکر است که برای تقویت نیروی جنسی مفید می باشد. لازم است بدانید که ضعف مثانه را رفع می کند در واقع برای تقویت قلب مفید می باشد. ملین است و یبوست را رفع می نماید. مار چوبه تب بر می باشد.
مارچوبه و مو
مصرف مار چوبه مانع از ریزش مو می شود.بنابراین کسانی که دارای موها کم پشت هستند و ریزش مو دارند حتما زا گیاه مار چوبه استفاده نمایند.
مارچوبه در ایران
محل کاشت آن در ایران، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان، اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، و مهارلو در شیراز است همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان و روستای رباط از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان در فروردین ماه بصورت خودرو رشد میکند. این گیاه بهعنوان یک سبزی خوراکی به صورت خام یا پخته استفاده میشود. کاشت این گیاه در شهرستان دزفول رواج پیدا کرده است.
مارچوبه خشک
مار چوبه را برای بیماران مبتلا به استسقا و بعضی ناراحتی های قلبی که در اثر آن بافت های بدن آب می آورند و بعضی از انواع یرقان استفاده می کنند مقدار خوراک آن از عصاره ریزم ها و ریشه های تازه گیاه چهل تا پنجاه گرم و اگر اندام خشک گیاه باشد یعنی ریشه های خشک شده باشند پنجاه گرم خشک شده را جوشانده و آب صاف شده را می خورند، لازم به ذکر است که افراد مبتلا به ناراحتی های عصبی و دارندگان سنگ کلیه و رماتیسم های مزمن در خوردن آن مجاز نیستند.
خواص مارچوبه
1)خوردن آن دید چشم را تقویت می کند 2)برای تقویت نیروی جنسی مفید است 3)ضعف مثانه را برطرف می کند 4)برای تقویت قلب مفید است 5)ملین است و یبوست را برطرف می کند 6)تب بر است 7)مار چوبه بعلت داشتن کلروفیل خونساز است و کسانیکه کم خون هستند باید از آن استفاده کنند . 8) مار چوبه به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند
طرز پخت مارچوبه
مار چوبه را ممکن است درسته پخت و یا طول ۲ تا ۳ انگشت برید و بعد طبخ کرد. سر مار چوبه معمولا لطیفتر از ته ان است ممکن است سر انرا بطول ۳ انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید، در هر حال برای پختن مار چوبه نیز اب را جوش می اوریم و مار چوبه را در اب جوش میریزیم و می گذاریم اب ان که رفت با کره و انواع سس به مصرف می رسانیم.(در صورتیکه مار چوبه کمی سفت و ریشه دار باشد باید یک ورقه روی انرا تراشید و از مغز نرم ان استفاده کرد.)
خواص مارچوبه سبز
محققان در یک پژوهش جدید دریافته اند که عصاره ی مارچوبه حاوی اسیدهای آمینه و مواد معدنی است که می تواند حالت خواب آلودگی و کسالت را برطرف کند و از سلول های کبدی در برابر مواد سمی محافظت نماید. مارچوبه در عین حال خاصیت ضد سرطانی، ضد قارچی و ضد التهابی دارد و ادرار آور نیز می باشد. هر 100 گرم مارچوبه فقط 20 کیلوکالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده های پُرکالری است. مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی سوز، به لاغری شما کمک می کند. فولات اساسا برای سلامت سیستم قلب و عروق لازم و ضروری است. کمبود فولات باعث ایجاد خطر حمله ی قلبی و بیماری های قلبی عروقی می شود. فولات مسئول تبدیل هموسیستئین به سیستئین است که تجمع آن در دیواره های رگ ها باعث تصلب شرائین می شود. با خوردن یک وعده مارچوبه، 66 درصد نیاز روزانه بدن به فولات تامین می شود. برای تسکین و آرامش قلب می توانید از دم کرده ی مارچوبه استفاده کنید. دم کرده ی مارچوبه را به این صورت تهیه کنید: چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آب جوش بریزید و مقداری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه دم بکشد. از این دم کرده به مقدار 2 تا 3 فنجان در روز بنوشید.
مارچوبه در بارداری
خوردن ۴ برگ از مارچوبه میتواند ۲۲ درصد از نیاز روزانه شما به اسید فولیک را تامین کند. اسید فولیک برای زنانی که قصد بارداری دارند بسیار ضروری است. مطالعات انجام شده نشان میدهد که مکملهای اسید فولیک خطر زایمان زودرس را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد
مارچوبه یکی از سبزیهایی است که در تمام دنیا در فصل بهار برداشت میشود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت است. در برخی از مناطق دنیا در ماه فوریه معادل با بهمن و در برخی نقاط دیگر در جولای معادل با تیرماه برداشت میشود؛ اما اوج برداشت آن در اکثر نقاط جهان، در فصول فروردین و اردیبهشتماه میباشد.
تمام سبزیجات بر خلاف محصولات حیوانی وقتی برداشت میشود، نمیمیرند و همچنان برخی از فعالیتهای متابولیکی خود را حفظ میکند. این فعالیتها عبارتاند از: دریافت اکسیژن، تجزیه نشاسته و قند، آزاد کردن دی اکسید کربن و … . البته میزان اینگونه فعالیتهای گیاه به فعالیت تنفسی گیاه بستگی دارد. فعالیت تنفسی مارچوبه از سایر گیاهان بیشتر است. به همین علت زودتر از سایر گیاهان آب خود را از دست داده، سخت و چوبی میشود. برای جلوگیری از این فرآیند میتوان انتهای مارچوبه را در یک پارچه مرطوب پیچید و در یخچال قرار داد. ولی با این روش حد اکثر تا 48 ساعت باید گیاه را مصرف کرد.
مواد غذایی پروبیوتیک که بیشتر در منابع غذایی گیاهی یافت میشوند، در دستگاه گوارش تجزیه نمیشوند و غذای مورد نیاز برای باکتریهای روده مانند بیفیدوباکتر و لاکتوباسیلوس را فراهم میآورند. این باکتریها که از باکتریهای پروبیوتیک میباشند تجزیه مواد در دستگاه گوارش را تسهیل میکنند و احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریهای رودهای مانند سرطان روده، بیماریهای التهابی روده، آلرژی و… را میکاهند. یکی از پروبیوتیکهای بسیار مهم اینولین میباشد که از پلیفروکتانها است؛ و مارچوبه یکی از منابع اصلی اینولین میباشد.
مواد ضدالتهابی موجود در مارچوبه عبارتاند از: ساپونین A، سارساساپوژنین، پروتودیوسین، دیوسژنین و فلاوونوئیدهای کورستین، روتین، کامفرول، ایزورامنتین. این مواد شیمیایی از فرآیندهای التهابی در بیماریهای خودایمنی جلوگیری میکنند. سارساساپونین موجود در مارچوبه، یکی از مواد شیمیایی بسیار موثر در بهبود بیماری ALS (اسکلروز چندگانه آمیلوتروفیک) است؛ که یک بیماری خود ایمنی مزمن میباشد. در این بیماری سیستم ایمنی بدن نورونهای عصبی را به عنوان عوامل بیگانه میپندارد و علیه آنها واکنشهای متعدد التهابی نشان میدهد.
در مورد ASL و در مورد درمانش چقدر اطلاعات دارین؟
آنتیاکسیدانهای موجود در مارچوبه عبارتاند از: ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم و سلنیوم. مارچوبه همچنین سرشار از گلوتاتیون میباشد و به نسبت سایر سبزیجات از آنتیاکسیدانهای بیشتری تشکیل یافته است. این مقادیر بالای مواد آنتیاکسیدانی، رادیکالهای آزاد را از بین میبرد و منجر به خواص ضدسرطانی میشود. همچنین مواد شیمیایی فعال در مارچوبه به علت کاهش التهاب میتوانند فعالیت متابولیکی سلولهای سرطانی را تغییر دهند. مطالعات متعددی در رابطه با اثرات ضدسرطانی مارچوبه بر سرطان کبد صورت گرفته است و نشان داده شده که سرطان کبد به وسیله مواد آنتیاکسیدانی فعال موجود در مارچوبه متوقف گردیده است.
مواد آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی موجود در مارچوبه، بسیاری از بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی را متوقف میکنند. مقادیر بالای ویتامینهای گروه B در مارچوبه، مسئول اثرات ضددیابتی این گیاه میباشند. ویتامینهای گروه B که در مارچوبه به فراوانی یافت میشوند، عبارتاند از: B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B5 (پانتوتنیک اسید)، B6 (پیریدوکسین)، B9 (اسیدفولیک) و کولین. ویتامینهای گروه B نقش مهم و کلیدی را در متابولیسم قندها و نشاسته ایفا میکنند و برای مدیریت مناسب قند خون ضروری میباشند.
اسیدفولیک نیز نقش کلیدی در تنظیم هوموسیستئن (که افزایش آن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد) دارد.
مارچوبه همچنین منبع بسیار خوبی از فیبر محلول میباشد و مطالعات متعدد نشان داده است که فیبر محلول ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و دیابت را میکاهد.
یکی دیگر از زمینههای تحقیق در رابطه با مارچوبه، اثر آن بر بیماری لوسمی میباشد. لوسمی نوعی سرطان است که مغز استخوان را درگیر میکند و بر تولید گلبولهای سفید خون اثر میگذارد. در این بیماری گلبولهای سفید به حالت طبیعی تولید نمیشوند و یا به طور طبیعی فعالیت نمیکنند. یکی از عملکردهای گلبولهای سفید معیوب در بیماری لوسمی، این است که اسیدآمینه آسپاراژین را از سایر سلولها و پروتئینهای خونی جذب میکند. در نتیجه برای درمان این بیماری آنزیم آسپاراژیناز که تجزیه کننده آسپاراژین میباشد، به فرد تزریق میشود. نکته قابلتوجه این است که مارچوبه با نام لاتین آسپاراژوس، سرشار از اسیدآمینه آسپاراژین و آنزیم آسپاراژیناز است. به همین علت یکی از گزینههای اصلی برای درمان بیماری لوسمی و تهیه داروهای برطرفکننده لوسمی میباشد.
رخی افراد بعد از مصرف مارچوبه، بوی بدی در ادرارشان ایجاد میشود. مواد حاصل از تجزیه مارچوبه در بدن که مرتبط با ایجاد بوی بد در ادرار میشوند، عبارتاند از: متان اتیول، کربن دی سولفید، بوترولاکتون، ترکیبات متعدد سولفوری دیگر و … بدن برخی افراد به دلیل اختلالات خفیف ژنتیکی در فرآیند تجزیه و متابولیزه کردن مواد شیمیایی موجود در مارچوبه، مواد بوداری را ایجاد میکند. این افراد باید با وجود اثرات فوقالعاده این گیاه، به دلیل این اختلال ژنتیکی مارچوبه را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
افرادی که اختلالات مرتبط با پورین مانند تجمع اسیداوریک دارند، باید از مارچوبه که سرشار از پورین میباشد؛ اجتناب کنند. از شایعترین اختلالات مرتبط با پورین، نقرس و سنگهای کلیوی اوراتی میباشد.
یشنهادهایی برای گنجاندن مارچوبه در رژیم غذایی
1. استفاده از مارچوبه تازه در سالاد سبزیجات
2. مارچوبه پخته در پاستا، ماکارونی، لازانیا، پیتزا و…
3. اضافه کردن مارچوبه به املت، کوکو سبزی، خوراک مرغ و …
4. اضافه کردن به انواع سوپهای سفید، سوپ سبزیجات و…
من اهل شاهرودم به نظرتون الان هست؟سبزی فروشاکه ندارن اینجابعیدمیدونم باشه ولی من میخوام
سلام بازار تجریش داره دسته ایی ده هزارتومان
با سپاس
من میخوامش کجا پیدا کنم
با سپاس
ما تو شهر ارومیه تو روستامون زیاد از این گیاه استفاده میکنیم خیلی خوشمزه هست
کجا تولید میشه و کجا میشه خرید؟توی ایران هست؟
سپاسگذارم
تو ایران پرورشی و فروشی نادر هست ولی در بیشتر مناطق روستایی اطراف اورمیه دیدم. مردم برای مصرف خونگی تو فروردین و اردیبهشت برداشت می کنن.
مارچوبه گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن تا چند متر مي رسد و داراي شاخه هاي نسبتا چوبي و صاف مي باشد .
مارچوبه بصورت وحشي در اكثر نقاط دنيا مي رويد برگهاي آن فلسي شكل بوده كه از كنار آنها شاخه هايي باريك و دراز و سبز رنگ بصورت دسته هاي 3 تا 8 تائي خارج مي شود .
بعلت زيبا بودن اين گياه را بصورت تزئيني در باغچه ها مي كارند مار چوبه را در اوائل پائيز مي چينند .
اين گياه از قديم الايام مورد استفاده بشر بوده است و حتي در اهرام ثلاثه مصر نقاشي هايي وجود دارد كه مارچوبه را نشان مي دهد .
مارچوبه را مي توان بصورت مختلف مصرف كرد . بايد مارچوبه را با كمي آب و حرارات كم در ظرف هاي ضد زنگ پخت و تقريبا نيمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نريزيد و از آن براي سوپ استفاده كنيد زيرا داراي ويتامين و املاح مي باشد . وقتيكه مارچوبه مي خريد دقت كنيد تازه باشد .
شاخه هاي مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوك آن نبايد باز شده باشد و اگر فلسهاي نوك آن باز باشد نشانه اين است كه گياه مدت زيادي مانده و كهنه شده است .
مارچوبه داراي آسپاراژين ف كوني فرين ، اينوزيت ، تانن ، اسدي گاليك ، آسپاراگوز ، و اسيد سوكسي نيك مي باشد دانه آن داراي 15 درصد مواد روغني مي باشد اين روغن زرد مايل به قرمز است .
درصد مواد موجود در مارچوبه بصورت زير است
آب 90 گرم
پروتئين 2/5 گرم
چربي 0/2 گرم
مواد نشاسته اي 4/2 گرم
كلسيم 22 ميلي گرم
فسفر 60 ميلي گرم
آهن 1/1 ميلي گرم
سديم 2 ميلي گرم
پتاسيم 275 ميلي گرم
ويتامين آ 900 واحد
ويتامين ب 1 0/2 ميلي گرم
ويتامين ب 2 0/2 ميلي گرم
ويتامين ب 3 1/5 ميلي گرم
ويتامين ث 35 ميلي گرم
از نظرطب قديم ايران مارچوبه گرم و خشك است بنابراين آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد آنرا با عسل بخورند و آنهايي كه گرم مزاج هستند بايد آنرا با سركه بخورند .
مارچوبه گياهي است ادرار آور و داراي خواص زيادي است
خوردن آن ديد چشم را تقويت مي كند
براي تقويت نيروي جنسي مفيد است
ضعف مثانه را برطرف مي كند
براي تقويت قلب مفيد است
ملين است و يبوست را برطرف مي كند
تب بر است
مارچوبه بعلت داشتن كلروفيل خونساز است و كسانيكه كم خون هستند بايد از آن استفاده كنند .
مارچوبه به ساختن گلبولهاي قرمز خون كمك مي كند
طرز استفاده:
براي نگاهدري مارچوبه آنرا در پارچه هاي مرطوب ببنديد و در يخچال قرار دهيد زيرا گرما و خشكي آنرا از بين ميبرد
مارچوبه را نيز مي توان در سالاد ريخت و يا از آن سوپ تهيه كرد .
مورد ديگر استفاده از مارچوبه غير از پختن آن بصورت دم كرده آن است
م كرده مارچوبه را به اين صورت تهيه كنيد :
چند شاخه مارچوبه را در داخل يك ليتر آبجوش بريزيد و مقدري هم رازيانه و جعفري به آن اضافه كنيد و بگذاريد مدت پنج دقيقه دم بكشد . از اين دم كرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز براي تسكين و آرامش قلب استفاده كنيد .
مضرات :
مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاري ادرار هستند و يا اشخاص عصبي مصرف كنند . مارچوبه همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيست .
با سلام ،آيا از پشت پنجره مي شود از نور خو رشيد براى گر فتن ويتامين دي استفاده كرد. با تشكر
خیر
مارچوبه با نام علمی گیاهی است علفی و چند ساله كه ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشددارای برگهای آن فلسی شكل می باشد و شاخه هائی باریك و دراز و سبز رنگ و بهصورت دستههای ۳ تا ۸ تائی خارج میشود.
ترکیبات شیمیایی:
مارچوبه دارای آسپاراژین ف کونی فرین، اینوزیت، تانن، اسید گالیک، آسپاراگوز و اسید سوکسی نیک میباشد. دانه های آن دارای ۱۵درصد مواد روغنی است. این روغن زرد مایل به قرمز است. مارچوبه حاوی آب، پروتئین، چربی،مواد نشاستهای، کلسیم، فسفر، آهن، روی، سدیم، منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، فیبر، ویتامین آ، ویتامین ب ۱، ویتامین ب ۲ ، ویتامین ب ۳، ویتامین ث، k، E و اسید فولیک می باشد.
یکی از مهمترین خواص مارچوبه این است که به علت داشتن كلروفیل، خونساز است و به ساختن گلبولهای قرمز خون كمك میكند و كسانی كه كمخون هستند باید از آن استفاده كنند. از دیگر خواص بسیار ارزشمند مارچوبه این است که خاصیت ضدالتهابی دارد، بنابراین برای درمان آسم، آرتریت و روماتیسم مفید است.در مارچوبه ترکیبی از پتاسیم و اسید آمینه وجود دارد که اثر مدر دارد و در نتیجه کمک می کند آب اضافه بدن دفع شود. ضعف مثانه را برطرف می كند و ادرار آور است. مارچوبه به علت داشتن اینولین که نوعی کربوهیدرات است، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. فیبر موجود در این گیاه مانع از بروز یبوست می شود. از دیگر خواص این گیاه داروئی این است که به عنوان آنتی اکسیدان برای درمان سرطان، آب مروارید و ناراحتی چشمی موثر است. فولات موجود در آن برای سیستم قلبی عروقی ضروری است. قند خون را کنترل می کند، لذا برای افراد دیابتی بسیار توصیه می شود. از این گیاه برای درمان واریس استفاده می شود. خوردن آن دید چشم را تقویت می كند، از ریزش مو جلوگیری می کند و همچنین برای تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است. جهت سم زدایی بدن، جلوگیری از خستگی مفرط و همین طور افسردگی کمک می کند.
ممنون از اطلاعات خوبی که ارائه داده اید
من میدونم که در علوم ودایی طب آیور ودا این گیاه از جایگاه خاصی بر خوردار است می خواستم بپرسم که آیا شما در این زمینه نیز اطلاعاتی دارید ؟
بسیارخوب بود
اطلاعات بسیار مفید وقابل استفاده همگان است.متشکرم
مرسی از مطتلب خوبتون
خوب بود.اگر طرز پخت نوشته میشد بهتر بود
سپاسگذارم جالب بود برام
تو آب می جوشنن تا نرم بشه بعد آبکش میکنن. سپس تو روغن کمی تفت میدن نمک اضافه میکنن و تخم مرغ میزنن نوش جان.
تو آب می جوشنن تا نرم بشه بعد آبکش میکنن. سپس تو روغن کمی تفت میدن نمک اضافه میکنن و تخم مرغ میزنن نوش جان.
خیلی ممنون ولی ماکهدر ایران پیدا نکردیم که بخوریم
ممنون از راهنماييتان كجا مي توان پيدا كردد
باسلام من هرچقدرگشتم مارچوبه راپیدانکردم راهنمایی کنیدکه کجاهست ممنون
با سلام در بازارچه تجريش مي توان آنرا خريداري كرد
يك بسته ٦ عددي ٧ هزار تومان فروخته مي شود.
سلام
درقسمت مضرات نوشتین برای رماتیسم ضرر داره
تو قسمت فواید نوشتین برای رماتیسم خوبه
سلام
ممنون از اطلاعات ارزنده ی شما
میخواستم بپرسم که آیا تو شمال شرایط برای کشت مارچوبه مساعد هست یا نه؟
سلام ممنون از سايت خوبتون
يه سوال داشتم لطف كنيد اينم جواب بديد ممنون ميشم
ميشه بگيد اين گياهو از كجاها و چطوري تهيه كرد
بازم ممنون
ممنون از مطالب خوبتان لطفا در باره مارچوبه خشگ و طرز مصرف ان توضیح دهید
مارچوبه، بومی قاره اروپا، آسیای غربی و شمال آفریقاست. مصریان، رومیان و یونانیان باستان از این گیاه به صورت تازه یا خشک استفاده می کردند.
به نوشته سایت «هلث مد»، مارچوبه منبع عالی پتاسیم است. در این گیاه ترکیبی از پتاسیم و نوعی اسید آمینه وجود دارد که اثر مدر دارد و در نتیجه کمک می کند آب اضافه بدن دفع شود.
مصرف مارچوبه مانع از ریزش مو می شود.
خاصیت ضدالتهابی دارد، بنابراین برای درمان آسم، آرتریت و روماتیسم مفید است.
فولات موجود در آن برای سیستم قلبی عروقی ضروری است.
مخلوطی از مارچوبه و عسل برای تقویت قلب مفید است.
مارچوبه دارای اینولین نوعی کربوهیدرات است که برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. وجود این نوع کربوهیدرات در روده باعث رشد باکتری های مفید مانند «لاکتوباسیلی» و «بیفیدو باکتریا» می شود.
مارچوبه سرشار از ویتامین C است که برای تولید و حفظ کلاژن بدن ضروری است.
فیبر موجود در این گیاه مانع از بروز یبوست می شود.
از مارچوبه برای درمان واریس استفاده می شود.
به عنوان آنتی اکسیدان برای درمان سرطان، آب مروارید و ناراحتی چشمی موثر است.
قند خون را کنترل می کندو برای بیماران دیابتی مفید است.
با افسردگی مقابله می کند.
به سم زدایی بدن کمک می کند.
با خستگی مفرط مقابله می کند.
سلام – مارچوبه رو در تهران از كجا ميتونم تهيه كنم؟؟؟ منطقه يك زندگى ميكنم اما از هر جا پرسيدم نداشتند و بعضى ها اصلا نميشناسنش!!! هر كسي اطلاع داره لطفا پست بذاره. با سپاس
باسلام ب نظر دوستان من اگر در منطقه البرز بخوام مارچوبه بکارم خوب هستش؟اگر دوستی میتونه توضیحی در مورد کاشت اون ب من بده ممنون میشم باتشکر از مدیریت سایت
من هم هرچی کشتم مارچدبه پیدا نکردم خیلی ها اطلا نمیشناسنش
من هم گشتم ولی این گیاه را پیدا نکردم
هر چی گشتم پیدا نکردم