همه چیز درباره آشنایی با ضرب المثل گوشت تلخ بودن
آشنایی با “انواع رنگ” و شناخت آنها
آشنایی با “انواع رنگ” و شناخت آنها ما در دنیایی زندگی می کنیم که رنگارنگ است و انقدر رنگ های مختلف می بینیم که گاهی در تشخیص آنها دچار مشکل می شویم. …
کانسپچوالیسم چیست و چه معنایی دارد
کانسپچوالیسم چیست و چه معنایی دارد کانسپچوالیسم یا «هنر مفهومی» دستاوردی از آوانگاردگرایی در هنر مدرن است. در جریان گرایشات مدرنیسم، اکثر نقاشان مدرنیسم در زمینه مجسمه سازی، ماتریال شناسی، گرافیک و …
بهترین بیمه را از بهترین مشاور بخرید
بهترین بیمه را از بهترین مشاور بخرید ازکیـ مشاور آگاه و قابل اعتماد برای خرید بیمه وبسایت ازکی (azki.com) در ردیف سایتهای مقایسهای و به اصطلاح Internet Aggregator ها قرار میگیرد. وبسایت …
گوشت تلخ
گوشت تلخ ,گوشت تلخ بودن,گوشت تلخ به چه معناست,گوشت تلخی,گوشت تلخ یعنی,گوشت تلخ به ترکی,گوشت تلخ چیست,گوشت تلخ پشه,گوشت تلخ ماهی,معنی گوشت تلخ به انگلیسی
توضیحاتی در مورد گوشت تلخ
تلخ و بدخو بودن میتواند پیامدهای جدی برای زندگیتان داشته باشد. دیگران را از شما دور میکند، سدی را گرداگرد قلبتان میسازد که عشق را از شما دور نگه میدارد، و چشماندازی منفی به شما میدهد که باعث میشود تصور کنید همه میخواهند شما را از پا دربیاورند. مهم است که در زندگی بدخلق، ترشرو، ناشاد و عصبانی نباشیم، و بنابراین مهم است که عادتهای ذکر شده در این نوشتار را بشناسیم تا بتوانیم از آنها اجتناب کنیم. عادت، رفتاری است که دائما درگیر آن میشوید، اغلب بدون اینکه هشیارانه از آن آگاه باشید. شما چنان معتاد به بعضی رفتارها هستید که به طور خودکار و بدون فکر آن را انجام میدهید. و مشکل همین جا است. عادتهایی که ما از وجودشان خبر نداریم معمولا منفی هستند. ما احساساتی که دربارهی رفتارمان داریم سرکوب میکنیم زیرا در برخی سطوح، اعمالمان را تایید نمیکنیم.در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوشت تلخ صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
ضرب المثل انگار از دماغ فیل افتاده
ضرب المثلی که از دیرباز میان مردم رد و بدل می شود، به کسی اطلاق می شود که به اصطلاح، خودش را بسیار می گیرد. یعنی به زبان صریح تر، کسی که از خودراضی باشد و تکبر و خودبینی اش دیگران را آزار دهد، مردم درباره اش می گویند فلانی از دماغ فیل افتاده مهدی پرتوی آملی، نویسنده و محقق کتاب جامع «ریشه های تاریخی امثال و حکم» معتقد است که ریشه این ضرب المثل به زمان حضرت نوح باز می گردد داستان از این قرار بود که حضرت نوح که از سوی خداوند مامور می شود تا از تمام موجودات کره زمین یک جفت در کشتی معروفش بگذارد تا سیل و طوفان نسل آنان را منقرض نکند، یک روز دید که کشتی پر از فضولات حیوانات شده است. همراهان حضرت نوح گله به نزد پیامبر می برند و او هر چه می اندیشد برای تخلیه فضولات آن همه حیوان، فکری به ذهنش نمی رسد. پس دست به دعا می برد و از خداوند می خواهد که در این طوفان، آنان را از فضولات و بوی آن نجات دهد. خداوند هم به او دستور می دهد که دستی به پشت فیل بزند. حضرت نوح به محض این که دستور را می شنود، آن را عملی می کند. دستی به پشت حیوان عظیم الجثه یعنی فیل می زند و ناگهان از دماغ بزرگ فیل، یعنی خرطومش یک خوک می افتد زمین. خوک هم به محض این که پایش به زمین می رسد شروع می کند به خوردن فضولات و کثافات و کشتی ظرف چند ساعت، مثل روز اول، پاک و پاکیزه می شود. در همین هنگام می گویند، ابلیس که از پاکیزگی کشتی ناراحت شده بود، دست به پشت خوک می زند و ناگهان از دماغ خوک، موشی بیرون می جهد. موش شروع می کند به خرابکاری و آنقدر به کارش ادامه می دهد که نزدیک است کشتی سوراخ شود. خداوند که این را می بیند به نوح دستور می دهد تا دوباره دستی به پشت شیر بمالد. هنوز حضرت نوح دستش را از پشت شیر برنداشته بود که ناگهان از دماغ شیر درنده، گربه به زمین می افتد و به دنبال موش می افتد. پس طبق روایات اسلامی سه حیوان پس از طوفان نوح به جهان هستی گام گذاشتند و پیش از آن وجود نداشتند: خوک، گربه و موش. حال ببینیم ارتباط خوک که از دماغ فیل افتاده است چه ربطی دارد به آدم های متکبر و از خود راضی مهدی پرتوی آملی در این باره آورده است: «از آنجا که فیل حیوان عظیم الجثه ای است و عظمت و هیبتش دل شیر را می لرزاند، لذا آنچه از دماغ فیل افتاده: «حتی اگر خوک مفلوک هم باشد» در مورد افراد خودخواه متکبر معجب مورد استفاده و ضرب المثل قرار گرفته است» اما به نظر می رسد که چهره خود خوک هم در کاربرد این ضرب المثل درباره آدم های از خود راضی، بی ارتباط نیست. خوک همان طور که همگان می دانند دماغی سربالا دارد و چشم های ریزش هم طوری است که انگار همیشه از بالا، آن هم از بالای دماغ سربالایش به بقیه چیزها نگاه می کند. چنانچه اصطلاح دیگری هم در مورد آدم های از خود راضی به کار می رود: «طرف چنان دماغش را بالا می گیرد و راه می رود که انگار از دماغ فیل افتاده »
رفتارهای زننده
ما میدانیم که رفتارهای زننده برای دیگران خوشایند نیست، اما شکوه و شکایت دربارهی آسیبهای گذشته تا حدی طبیعی است. چیزهایی را از گذشته به خاطر میآوریم که باعث درد و رنج در ما شدهاند و به این ترتیب به زندگی کردن درگذشته ادامه میدهیم. یک ابزار ارزیابی شخصیتی به نام “شاخص عملکرد بر اساس خاطرات” ایجاد شد برای بررسی اینکه آدمها چهطور تجربیات گذشته را به یاد میآورند. یکی از فاکتورهایی که تشخیص داده شد “احیاءِ تلخی” نامیده میشود. احیاءِ تلخی وقتی است که آدمها مدت زمانی را صرف فکرکردن دربارهی خاطرات مربوط به بیانصافیهای پیشآمده و دوران بد گذشته و تکرار دوباره و دوبارهی فرصتهای از دست رفته میکنند. ممکن است فکر کنید که احیاء تلخی چیزی است که آدمهای مسنتر بیشتر درگیرش میشوند، اما پژوهشهایی که در این رابطه صورت گرفتهاند نشان دادهاند که بزرگسالان جوان احتمالا زمان بیشتری را صرف فکرکردن دربارهی خاطرات تلخ میکنند. زنان نیز در مقایسه با مردان گرایش بیشتری برای کسب امتیاز بالاتر در زمینهی تلخیها دارند.
ضرب المثل گربه دستش به گوشت نمی رسید گفت بو می ده
داستان ،ضرب المثل معروف گربه دستش به گوشت نمی رسید گفت بو می ده ! این ضرب المثل را معمولا برای کسی به کار می برند کاری که از عهده اش بر نمی آید و یا از چیزی که در اختیارش نیست بد گویی می کند. قصه از این قرار است که روزی روزگاری قصابی گوشت تازه ای را داخل مغازه اش آویزان کرده بود و به سمت دیگر مغازه رفته بود ، گربه ی محل هم که از دور تماشا می کرد و دهانش آب افتاده بود ، آرام آرام خود را به مغازه رساند ولی دستش به قلابی که گوشت از آن آویزان بود نمی رسید . تخته ای را که قصاب روی آن گوشت را ساطوری می کرد زیر پایش گذاشت ولی تخته چرب بود و گربه به زمین افتاد . چند بار که این کار را امتحان کرد موفق نشد. و بالاخره با دیدن قصاب پا به فرار گذاشت و چون موفق نشده بود برای این که ضایع نشده باشد ، دستش را جلوی بینی اش گرفت و گفت :” پیف پیف این گوشت بو می دهد ! “
بیتوجهی به دیگران
دلزده بودن به معنای بیتفاوتی است. بیتوجهی به دیگران شما را جامعه-رنجور میکند. موضوع جالب دربارهی آدمهای بدخو این است که آنها به وضوح به اتفاقاتی که برای خودشان پیش میآید توجه میکنند، و به آنچه برای کسانی که آزارشان دادهاند پیش میآید، اصلا توجهی ندارند. متاسفانه، یک آدم بدخو تمایل به تعمیم خشماش دارد در مقابل کسانی که هنوز او را آزار ندادهاند. آدم بدخو فکر میکند که همه کمر همت بستهاند که او را از پای دربیاورند. برای مثال، مردی که دو طلاق را پشت سر گذاشتهاست، حالا فکر میکنند همهی زنان میخواهند به او آسیب برسانند. این جهانبینیِ کژاندیشانه و حاکی از دلزدگی، باعث میشود که شخص بدخو نتواند به شیوهای هدفمند با آدمها ارتباط برقرار کند. همچنین باعث میشود که دیگران را با در نظر گرفتن این احتمال که ممکن است به او آسیب بزنند، به باد سرزنش بگیرد.
ضرب المثل خلایق هر چه لایق
در ادبیات و فرهنگ خود ضرب المثلهای سنجیده و با معنی زیاد داریم (گرچه بسیار هم ضرب المثلهایی هستند که نه تنها مفید نبوده چه بسا بازدارنده و مانع هستند که فعلا کاری به آنها نداریم) به نظر من یکی از بهترینهای آنها همین ضرب المثل است:” خلایق هر چه لایق” در مورد ریشه و فلسفه آن مطالعه نکرده ام، البته به نظرم خیلی هم مهم نیست که چه داستان یا حکایتی پشت آن است، مهم این است که این ضرب المثل فراتر از زمان و مکان است. در مورد همه کس صدق میکند به فرهنگ و قوم خاصی هم تعلق ندارد.هر چقدر زمان به جلوتر میرود صحت و صلابت آن بیشتر نمود پیدا میکند. هر کس به هر جایگاه و مقامی که دست پیدا کرده است لایقش است در واقع خود خواسته است که به آنجا برسد. این به فرد و جامعه خاصی هم تعلق ندارد..یاد جمله ای از هنری فورد افتادم که تقریبا نزدیک به مضمون همین ضرب المثل است: “اگر فکر کنی که میتوانی یا فکر کنی که نمیتوانی در هر صورت حق با توست”. این مفهوم یکی از مهمترین دستاوردهای بشری است که عمری فراتر از چند دهه ندارد، اینکه انسان به هر جایی که میرسد خود خواسته است و ارزش و لیاقتش هم همان است. هر چقدر درزمان گذشته به عقب تر برویم از این مضمون بیشتر فاصله میگیریم در گذشته انسان به عنوان یک عنصر منفعل و تاثیرپذیر و دستخوش حوادث و اتفاقات در نظر گرفته میشد که کمتر میتوانست در سرنوشت خود دخالت داشته باشد ولی اکنون اینگونه نیست اکثر دانشمندان و انسانهای موفق و صاحب نظر به این معنی معترفند که خواست انسان بیشترین و مهمترین عامل در جهت رسیدن به آن جایگاهی است که فرد خواستار آن است، در مورد جامعه نیز همین گونه است، سطح دانش و معرفت هر جامعه محصول خواسته تک تک افراد آن جامعه است. اندکی در این مفهوم تامل کنیم، خود را به چالش بکشیم و نقد کنیم. آیا هنوز عادت داریم که دیگران و شرایط را در رسیدن به جایی که هستیم مقصر بدانیم و در دل به مظلومیت خود اشک بریزیم و دیگران را متهم به این کنیم که سد راه ما شده اند و مانع از آن شده اند که به جایی که میخواستیم برسیم. در خلوت خود دادگاهی تشکیل دهیم خرد را قاضی بدانیم و به دور از تعصب و یک جانبه نگری تمام افکار و باورهای خود را به چالش بکشیم، گذشته خود را نقد کنیم و افکارو باورهای غلط را در جای جای آن ریشه یابی و ردیابی کنیم و با چراغ عقل به آنها نور بتابانیم و به قضاوت بنشینیم. اگر هنوز هم عادت داریم ناکامی خود را به دیگران نسبت دهیم لازم است تلاش بیشتری بکنیم و خود را بیشتر و بهتر بشناسیم. این دیگران نیستند که ما را به سمت و سوی مشخصی سوق میدهند این ماییم که به دیگران میگوییم ما در اختیار شما هستیم هر جا میخواهید ما را ببرید برای اینکه میخواهیم بعدا مظلوم نمایی کنیم و به ظاهر دلیل برای تبرئه خود داشته باشیم و اشک بر معصومیت و مظلومیت خود بریزیم، هیچ توجیهی مسموع نیست ما لایق آن چیزی هستیم که به آن رسیده ایم.
بی مهری نسبت به دیگران
حسادت، رشک، آرزوی داشتن چیزی که ندارید، یا هر چه که آن را بنامید، رفتاری ناشی از بیمهری نسبت به دیگران است. اساساً دارید میگویید که من از شما متنفرم چون چیزی را دارید که من دوست دارم داشته باشم. حسادت بچهگانه و یکی از عادتهای آدمهای بدخو است که باید از آن اجتناب کنید. اگر چیزی را که شخص دیگری دارد، میخواهید، میتوانید خوشحال باشید که او آن را دارد، و در عین حال آن را برای خودتان آرزو کنید. حالا برای بهدست آوردن آنچه که دوست دارید اقدام کنید و از تبدیل شدن به یک آدم بدخو اجتناب کنید.
ضرب المثل گوشت تلخ
به آدمهای بد قلق با قیافه ای نچسب میگن.. چیزی که از مزه ی تلخی میشه احساس کرد.. در برخورد با این جور آدمها هم همون مزه رو میده.. ترجیح میدی با این جور آدما روبرو نشی. گوشت تلخی کردن به معنی بد تا کردن.. مثلن میگن یارو چقد گوشت تلخی میکنه نمیشه باهاش حرف زد..
عادت های آدم های بدخو
آدم بدخو احتمالا معرکه میگیرد، فیلم بازی میکند، و هر کاری میکند به جز التماس که به او نشان دهید مهمترین شخص در جهان برای شما او است. هیچکس به این همه نقش بازی کردن نیاز ندارد. لطفا از این عادت آدمهای بدخو پرهیز کنید. اگر احساس میکنید نیازمند توجه دیگران هستید، در سکوت و آرامش تلاش کنید و اجازه بدهید نتایج کارتان فکر و احساستان را نشان بدهد. تقریبا تضمین میکنم که شما را خواهند دید و خواهند شنید.
عادت های آدم های تندخو
بخشش و فراموش کردن، عادت آدمهای تندخو نیست. در عوض، آنها صورت همهی اشتباهات شما را نگه میدارند و زمانی که با شما وارد یک بحث شدید بشوند، فهرستی را از همهی چیزهایی که گفتهاید یا انجام دادهاید کف دستتان میگذارند. این بازی بچگانه را انجام ندهید. وقتی کسی کاری میکند که دوست ندارید، سعی کنید همان موقع به او بگویید که ترجیح میدهید دفعهی بعد با شما به صورت متفاوتی رفتار شود. در غیر این صورت شما یک آدم نقنقوی بدخو خواهید بود که نمیتواند حرف دلش را بزند.
علل گوشت تلخ بودن
1.علت بی حوصلگی و بد اخلاقی شما: تیروئید شما از کنترل خارج شده است پرکاری تیروئید hyperthyroidism که در بین خانم ها رایج است، زمانی بروز می کند که غده پروانه ای شکل در گلو بیش از حد هورمون تیروئید تولید می کند و باعث بروز بدخلقی در فرد می شود. مقاله ای در روزنامه پزشکی Medical Daily بیان می کند: ” این مسئله می تواند علت فریاد زدن های مداوم شما بر سر فرزندانتان یا همسرتان باشد.” طبق گفته دکتر نیل گیتوس Neil Gittoes، متخصص غدد درون ریز در بیمارستان دانشگاه بیرمنگام Birmingham،”هورمون تیروئید بر روی هر چیزی مرتبط با متابولیسم (سوخت و ساز) بدن تاثیر می گذارد. این هورمون همچنین می تواند باعث افزایش بیقراری، عصبانیت و بروز مشکل در تمرکز شما شود. 2. علت بی حوصلگی و بد اخلاقی شما: دیابت و عدم تعادل قند خون مقاله Medical Daily ذکر می کند که عدم دریافت قند خون کافی هم باعث افزایش خشم افراد می شود. عدم تعادل در سطح قند خون باعث بروز عدم تعادل مواد شیمیایی مغز از جمله سروتونین serotonin می شود. این امر منجر به خشم، عصبانیت، سردرگمی و حتی حملات پانیک یا حملات هراس panic attack می شود. 3.علت بی حوصلگی و بد اخلاقی شما: مبارزه با درد مزمن بیماری های مزمن پزشکی ممکن است منجر به تحریک پذیری شوند. آنیتا گادیا اسمیت Anita Gadhia-Smith، روانپزشکی که در منطقه کلمبیا Columbia و بتسدا Bethesda در مریلند فعالیت می کند، به US News & World Report گفت: “افرادی که با درد مزمن زندگی می کنند، همیشه احساس ناراحتی می کنند. برخی داروها، از جمله ضد دردهای مخدر یا اپیوئید* opioid painkillers هم، دارای عوارض جانبی مانند تحریک پذیری هستند. این مسئله فرد را هر چه بیشتر منزوی می کند که برای آنها بسیار دشوار است. * ضد دردهای اپیوئید یا اپیویید یا مخدر opioid painkillers : به مجموعه مواد طبیعی و شیمیایی مسکن شبیه به مرفین یا مواد افیونی گفته میشود که در سیناپس (محل اتصال پایانه یک سلول عصبی به سلول عصبی دیگر) به گیرنده های عصبی اپیویید میچسبند. عملکرد همگی آنها در بدن همانند کار انتقالدهندههای عصبی ضد درد (اندورفینها) است که از طریق تأثیر بر سلسله اعصاب مرکزی موجب تخفیف احساس درد در بدن میشوند. 4.علت بی حوصلگی و بد اخلاقی شما: قرار گرفتن در شرایط سخت عوامل فیزیکی زیادی هستند که ممکن است باعث بد اخلاق شدن فرد شوند. دکتر کارن دویر تسوریرو Karen A. Dwyer-Tesoriero، کارمند اجتماعی پزشکی دارای مجوز و روان درمانگر مستقر در نیویورک می گوید: ” درد یا ناراحتی فیزیکی و قرار گرفتن در شرایط سخت می تواند منجر به تحریک پذیری و کج خلقی شود، از جمله مواردی مانند عدم خواب کافی، گرسنه بودن یا تغذیه ناسالم.”سعی کنید میان وعده بخورید و استفاده از بعضی دستگاه ها مانند گوشی و تبلت را قبل از خواب کنار بگذارید و بیشتر ورزش کنید تا خلق و خوی خود را بهبود بخشید. 5. علت بی حوصلگی و بد اخلاقی شما: سندروم پیش از قاعدگی PMS تهاجمی شدن اخلاق خانم ها مربوط به مشکل وحشتناک سندروم پیش از قاعدگی premenstrual syndrome (PMS) است. مقاله مذکور در Medical Daily می گوید به خاطر عدم تعادل هورمون هایی مانند استروژن و پروژسترون در این دوران خانم ها تحریک پذیرتر شده و عصبانیت آنها افزایش پیدا می کند.طبق گفته کالج امریکایی زنان و زایمان According to the American College of Obstetrics and Gynecology، طی دو هفته آخر چرخه قاعدگی و همچنین دو هفته قبل از پریودی خلق و خوی خانم ها تغییر می کند.
تمرکز بر چیزهای منفی
با خودتان صادق باشید؛ اگر کسی که عاشقاش هستید به شما پیشنهاد قرار ملاقات در اپرا را بدهد، آیا هیجانزده خواهید شد و پیشنهاد او را خواهید پذیرفت یا دلیل خواهید آورد که نمیتوانید یا نمیخواهید بروید؟ تمرکز بر چیزهای منفی شما را از یک سری تجربیات محروم میکند که در غیر این صورت میتوانستید داشته باشید. زندگیتان همین حالا پربارتر خواهد شد اگر در برابر تجربیات جدید، تغییر، و وقفههایی که در پیشرفتتان رخ میدهند، پذیراتر و مثبتتر باشید. اجازه ندهید که تبدیل به یک آدم بدخو شوید و از این عادت بد پرهیز کنید.
افراد گوشت تلخ
بیشتر افراد گوشت تلخ برای زندگی خود و آنچه که دارند شکرگزار و قدردان نیستند. این نگرش محدودکننده میتواند تغییراتی جدی در زندگی و شادی سلامت ذهنی به همراه داشته باشد. این نگرش به شدت منفی است و خساراتی جدی را به گونهای جبران ناپذیر به تصاویر ذهنی وارد میکند.