کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
محافظت از گوش را جدی بگیرید
محافظت از گوش را جدی بگیرید خواص سلامتی,فوايد سلامتی,سلامتی درماني,خاصيت سلامتی,خواص سلامتی درماني,خواص سلامتی براي پوست,خواص سلامتی براي مو,خواص سلامتی براي جواني,خواص سلامتی براي بارداري,خواص خوردن سلامتی,فوايد سلامتی خام,فوايد سلامتی پخته
ارتودنسی کنم یا لمینت
ارتودنسی کنم یا لمینت خواص ارتودنسی,فواید ارتودنسی,ارتودنسی درمانی,خاصیت ارتودنسی,خواص ارتودنسی درمانی,خواص ارتودنسی برای پوست,خواص ارتودنسی برای مو,خواص ارتودنسی برای جوانی,خواص ارتودنسی برای بارداری,خواص خوردن ارتودنسی,فواید ارتودنسی خام,فواید ارتودنسی پخته
بوی ناخوشایند دهان، علل و راهکار
بوی ناخوشایند دهان، علل و راهکار بوی دهان,بيماري بوی دهان,بوی دهان در بارداري,علائم بوی دهان,درمان بوی دهان,درمان بوی دهان با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بوی دهان,بوی دهان را چگونه درمان …
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس در سایت جسارت
درخت علف خرس,علف خرس,علف خرس چیست؟,گیاه علف خرس,خواص گیاه علف خرس
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
در این مطلب از سایت جسارت با کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .
زالزالک گیاهی از خانواده رز است که سرشار از ویتامینهای گروه B و ویتامین C میباشد. زالزالک یکی از گیاهان دارویی بسیار قدیمی در اروپا است. گل، برگ و میوه زالزالک همگی مصارف درمانی دارند. مواد شیمیایی موثر موجود در زالزالک عبارتاند: از فلاوونوئیدها، آنتوسیانیدینها، پروآنتوسیانیدینها و … که همگی از آنتیاکسیدانهای بسیار موثر و قوی میباشند که حساسیت رگهای خونی را کاهش میدهند و از آسیب عوامل مخرب ایجادکننده اکسیداسیون (مانند آلودگیها، دود سیگار، مواد شیمیایی موجود در غذاها و…) در رگها جلوگیری میکنند. در نتیجه فعالیت این آنتیاکسیدانها،میزان گرفتگی عروق کاهش مییابد و غذا رسانی به سلولهای قلبی تسهیل میشود، در نتیجه منجر به بهبود جریان خون قلبی و نهایتاً بهتر شدن عملکرد ماهیچههای قلب میگردد که خستگی را کاهش میدهد و بسیاری از دردهای آنژینی را تسکین میبخشد.
درخت علف خرس
زالزالک درختچه یا درختانی کوچک به ارتفاع 5 تا 14 متر، با شاخه های انبوه و خاردار از تیره گل سرخیان با میوه ای خوراکی می باشد. این درختچه دارای شکوفه های پُرپَر زیباا به رنگ سفید یا صورتی و معطر است. درختچه زالزالک در دامنه کوه ها و اراضی جنگلی آفتابی در سرتاسر جهان می روید. زالزالک در ایران از جمله در بلندیهای بالای ۲۵۰۰ متر در استان کهگیلویه و بویراحمد، استان فارس و استان اصفهان به خصوص شهرستان نجف آبادمیروید. این گیاه در استان آذربایجان شرقی و استان کردستان و شمال استان آذربایجان غربی هم به وفور یافت میشود. خصوصیات گیاهشناسی: زالزالک ها درختچه ها یا درختانی با ارتفاع 5 تا 12 متر با شاخه های انبوه می باشند. پوست تنه آنها به رنگ قهوه ای کم رنگ با شکاف های عمودی نارنجی رنگ است. ساقه های جوان دارای خارهایی به طول 1 تا 1.5 سانتیمتر می باشد. برگ ها به طول 2 تا 4 سانتیمتر، تخم مرغی شکل و دارای بریدگی های عمیق است. سطح رویی برگ ها به رنگ سبز تیره و سطح زیرین آن بی رنگ می باشد. گل های درخت زالزالک بصورت هرمافرودیت بوده و در بهار ظاهر می شوند (ممکن است گل ها در مناطقی که بومی این گیاه است زودتر نیز ظاهر شود). 5 تا 25 شاخه گل با هم وجود دارند و هر گل حدود 1 سانتیمتر قطر داشته و دارای 5 گلبرگ سفید به همراه پرچم های متعدد قرمز رنگ و یک خامه است.
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
زالزالک برای برطرف کردن مشکلات قلبی خفیف مناسب است. عصاره برگها، گل و میوه این گیاه باعث افزایش انقباض ماهیچههای قلبی و ضربان قلب میشود. مطالعات نشان میدهد مصرف زالزالک باعث افزایش جریان خون و بهبود دردهای آنژینی (درد در ناحیه قفسه سینه) میگردد؛ زیرا علت دردهای آنژینی عدم دریافت خون سرشار از اکسیژن توسط قلب است؛ و مواد شیمیایی موثر موجود در زالزالک با افزایش جریان خون عروق کرونر قلبی، اکسیژن مورد نیاز این سلولها را تامین و از این دردها جلوگیری میکنند. در ضمن زمانی که قلب توانایی خود برای پمپاژ خون به سمت اعضای بدن را از دست میدهد که در اکثر مواقع به علت سکته قلبی میباشد، مصرف زالزالک بسیار مناسب است.
علف خرس
گل های زالزالک معطر بوده و گرده افشانی آنها توسط زنبور عسل و دیگر حشرات صورت می گیرد. میوه زالزالک کوچک، تخم مرغی شکل، اغلب به رنگ قرمز تیره، به طول 1 سانتیمتر، شبه سته اما از نظر ساختمانی یک میوه دانه دار حاوی یک بذر می باشد. پرندگان میوه این گیاه را می خورند و بذر آن را از طریق مدفوع، دفع و پراکنده می کنند. گونه های هیبرید آن نیز وجود دارد که به عنوان درختچه در باغ کشت می گردد. از آن جمله می توان به گونه C. media اشاره کرد که از هیبرید گونه های C. monogyna و C. laevigata به دست می آید. شرایط محیط رشد: درختچه زالزالک به خاک تقریباً سبک یا متوسط نیاز دارد اما خاک های سنگین و فقیر از نظر مواد غذایی را نیز می تواند تحمل کند. در خاک هایی با pH اسیدی، خنثی و قلیایی رشد می کند. همچنین می تواند در خاک های بسیار اسیدی و بسیار قلیایی نیز رشد کند. زالزالک محل های آفتابی کامل تا نیمه سایه را ترجیح می دهد. همچنین خاک آن از نظر رطوبتی باید مرطوب باشد و آبیاری مناسبی انجام شود. ولی خشکی را نیز تحمل می کند. درخت یا درختچه زالزالک می تواند آلودگی هوا را نیز تحمل کند.
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
دم کرده زالزالک برای مشکلات عصبی کاربرد دارد؛ زیرا عواملی را که در برابر جریان خون مقاومت میکنند، کاهش میدهد و فشارخون را کم میکند. همین عامل باعث کاهش استرس میشود. همچنین دمنوش زالزالک تازه یکی از بهترین گزینهها برای افزایش زمان خواب آرامشبخش است.
علف خرس چیست؟
خواص دارویی: زالزالک داراى مواد معدنى گوناگون، ویتامین ها، مقدار زیادى تانن و کلسیم، پکتین، اسیدتارتاریک، اسیدمالیک، روغن چرب، قندهاى گلوکز و فروکتوز است. بسیار قابض و در درمان اسهال خونی مؤثر است. براى تقویت قلب و معده بسیار توصیه شده است. برای معالجه بیماران مبتلا به فعالیت نامنظم قلب کاربرد دارد. در مواقع کم خونى و سِل اثر خوبی دارد. برای روماتیسمى ها و مبتلایان به ورم روده مفید است. اشتها را زیاد مى کند. جهت درمان قطره قطره آمدن ادرار توصیه شده است. شربت زالزالک همراه با شکر سرخ، براى رفع سردرد شدید مفید است. گل زالزالک ، ضد تشنج بوده و حرکات نامنظم قلب را تنظیم مى کند. داروى مفید و خاصى بر ضد تپش قلب و ضربان شدید آن است. زالزالک که یک گیاه ضد نارسائی قلبی و کاهش دهنده فشارخون است، دارای خاصیت ضد اضطراب نیز می باشد. در یک مطالعه، اثربخشی عصاره گیاهی زالزالک در درمان اختلالات ناشی از اضطراب بر روی 264 نفر مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که این دارو در درمان اضطراب کاملاً مؤثر است. در اغلب کشورهای اروپایی خصوصا آلمان برای درمان بی نظمی ضربان قلب از گیاه زالزالک استفاده می شود. همچنین زالزالک در درمان آنژین و تصلب شرایین (سفت شدن دیواره رگ ها) بسیار کاربرد دارد.
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
مطالعات نشان میدهد مصرف زالزالک LDL کلسترول یا همان کلسترول بد را در جریان خون کاهش میدهد و نیز منجر به کاهش تولید کلسترول در کبد افرادی که رژیم غذایی سرشار از کلسترول دارند، میشود. سرکه زالزالک از عوامل اصلی کاهش کلسترول و تریگلیسیرید در بدن میباشد.
گیاه علف خرس
خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی زالزالک: تحقیقات جدید نشان می دهد که زالزالک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب شده و می تواند به عنوان یک مکمل غذایی مقوی عمل کرده و در تنظیم وزن، گلوکز خون و التهاب نقش داشته باشد. محققان آمریکایی طی بررسی هایی که روی زالزالک انجام دادند، دریافتند این میوه به خاطر داشتن مقادیر بالایی از مواد آنتوسیانین، بسیار مفید است و در رنگ های مختلف این میوه آنتوسیانین های زیاد و متفاوتی یافت می شود که دانه های زالزالک را از فشار اکسایشی نور خورشید حفظ می کنند. خوردن زالزالک بدن ما را از موقعیت های زیان آور مانند قرار گرفتن در معرض آلودگی و رادیکال های آزاد حفظ می کند. به عبارتی تحقیقات نشان می دهد مصرف زالزالک در درمان برخی بیماری ها، از سرطان گرفته تا چاقی، اثر مثبت می گذارد و این تأثیر به دلیل خواص ضد التهابی ماده ی آنتوسیانین موجود در آن است.
کاشت و نگهداری درخت علف خرس همراه عکس
زالزالک سرشار از مواد آنتیاکسیدانی بسیار قوی و موثر مانند فلاوونوئیدها، آنتوسیانیدینها، پروآنتوسیانیدینها و … میباشد. این آنتیاکسیدانها باعث افزایش جریان خون به سمت قلب و باعث پیشگیری از بیماریهای کرونر قلبی میشوند. در نتیجه سکتههای قلبی در افرادی که به طور منظم از زالزالک استفاده میکنند کاهش مییابد.
خواص گیاه علف خرس
مواد موجود در زالزالک قند خون و عملکرد انسولین خون را بهبود می بخشد. یکی از مواد مفید موجود در زالزالک فلاونوییدهایی می باشند که نسبت به رنگ میوه شدت اثرات آنتی اکسیدانی آن ها تغییر می کند. میوه های قرمزرنگ دارای اثر قوی، صورتی اثری ضعیف و زرد اثر ضعیف تری دارند. زالزالک اگر به خوبی خشک شود تنها مقداری از ویتامین C ی خود را از دست می دهد ولی دیگر ترکیبات شیمیایی خود را حفظ می کند. لذا برای نگهداری زالزالک خشک باید آن را در محلی که تهویه مناسبی دارد، نگه داشت. آفات و بیماری ها: ممکن است دچار لکه برگی و زنگ شود. تکثیر: تکثیر زالزالک با استفاده از کشت بذر صورت می گیرد. بذور برای جوانه زنی بهتر به یک دوره سرمادهی نیز نیاز دارند.
اهورا نصرتی