آشنایی با مضرات خرما برای کبد و دیابت و دوران بارداری
علائم و درمان و عمل پیچش بیضه راست و چپ در کودکان چیست
پیچش بیضه پیچش بیضه ،پیچش بیضه In English،پیچش بیضه چیست؟،پیچش بیضه ها،پیچش بیضه بدون درد،پیچش بیضه چپ،پیچش بیضه علایم،پیچش بیضه در کودکان،پیچش بیضه نوزاد،پیچش بیضه ویکی پدیا،پیچش طناب بیضه چیست،علائم پیچش بیضه …
راههای گیاهی سریع خانگی درمان اسهال و استفراغ در بزرگسالان و کودکان در منزل
راههای گیاهی سریع خانگی درمان اسهال و استفراغ در بزرگسالان و کودکان در منزل درمان اسهال و استفراغ در بزرگسالان ،درمان اسهال و استفراغ ویروسی در بزرگسالان،درمان اسهال و استفراغ شدید در …
بالا رفتن از پله ضرر دارد یا پایین آمدن از آن؟
بالا رفتن از پله ضرر دارد یا پایین آمدن از آن؟ خواص تقویت عضلات مفصل زانو,فوايد تقویت عضلات مفصل زانو,تقویت عضلات مفصل زانو درماني,خاصيت تقویت عضلات مفصل زانو,خواص تقویت عضلات مفصل زانو …
آشنایی با مضرات خرما برای کبد و دیابت و دوران بارداری
در مصرف هیچ خوراکیای نباید افراط کرد. یعنی اگر به بیمار دیابتی توصیه میشود خرما یا توت خشک همراه چای بخورد، به معنای حذف قند و مثلا گنجاندن ۱۵ خرما یا قند خرما در برنامه غذایی روزانه نیست.
مضرات خرما
خوب است بدانید که مصرف زیاد خرما برای همه انواع سردی مزاج مناسب نیست مصرف زیاد خرما باعث تولید سودای غیرطبیعی و باعث ایجاد انسداد در جگر و طحال و باعث سوختن اخلاط و خون است محمود جهانشاهی اظهار کرد: در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا مواد رنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب میشود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلولها را میگیرد.
در مصرف خرما برای همه افراد بهطور اعم و برای دیابتیها بهطور اخص محدودیتهایی وجود دارد و حتما باید میزان مصرف روزانه معین شود.
مضرات خرما خشک
وی افزود: خرما در درمان یبوست، اختلالات رودهای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار میآید و به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج میبرند، مفید اعلام شده است. این داروساز و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده شود، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف شود. جهانشاهی خاطرنشان کرد: خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن میرساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور میشوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.
تصور مصرف آزادانه و بدون کنترل خرما یا توت خشک و کشمش و انجیر خشک از آنجا ناشی میشود که مردم بر این باورند قند موجود در این مواد، قند میوه (فروکتوز) است و اشکالی ندارد هرچه قدر خواستند استفاده کنند.
مضرات خرما برای کبد
وی تاکید کرد: فولات به عنوان ماده خونساز در خرما موجود است، هر چند که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خونسازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت میشوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد. جهانشاهی ادامه داد: ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماریهای خطرناک خونریزی دهنده لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلیگرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلیگرم ویتامین C موجود است.
نقش تغذیه در کنترل متابولیک بیماران مبتلا به دیابت به اثبات رسیده است. کنترل خوب متابولیک، از عوارض دیررس بیماری دیابت پیشگیری میکند. بیماران دیابتی از خوردن مواد شیرین محروم هستند و با توجه به اثر کربوهیدراتهای مختلف بر قند خون، پزشکان و بیماران با پرسشهای زیادی در مورد مصرف مواد غذایی حاوی کربوهیدرات روبرو هستند که از جمله این مواد غذایی خرماست.
مضرات خرما برای دیابت
این پژوهشگر طب سنتی گفت: البته نباید در مصرف خرما زیادهروی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن باعث آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندانها میشود، همچنین در خوردن آن افراط نشود، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.