علائم و درمان های خانگی و گیاهی برای بواسیر در حاملگی و بارداری

علائم و درمان های خانگی و گیاهی برای بواسیر در حاملگی و بارداری

بواسیر در حاملگی بواسیر در حاملگی ، درمان بواسیر در حاملگی ، بواسیر در دوران حاملگی ،بواسیر حاملگی ،بواسیر حاملگی درمان،درمان درد بواسیر در حاملگی،درمان بواسیر در دوران حاملگی،بواسیر در زمان حاملگی،علت …

باور های معمول در مورد خستگی

باور های معمول در مورد خستگی

باور های معمول در مورد خستگی خستگی,بیماری خستگی,خستگی در بارداری,علائم خستگی,درمان خستگی,درمان خستگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خستگی,خستگی را چگونه درمان کنیم,خستگی در کودکان,خستگی در بزرگسالان,خستگی در نوزادان,خستگی در …

تهدیدکننده های سلامتی در نوروز

تهدیدکننده های سلامتی در نوروز

تهدیدکننده های سلامتی در نوروز خواص پیشگیری از بیماری‌ها,فواید پیشگیری از بیماری‌ها,پیشگیری از بیماری‌ها درمانی,خاصیت پیشگیری از بیماری‌ها,خواص پیشگیری از بیماری‌ها درمانی,خواص پیشگیری از بیماری‌ها برای پوست,خواص پیشگیری از بیماری‌ها برای مو,خواص …

اسکلرودرمی چیست؟

اسکلرودرمی,بيماري اسکلرودرمی,اسکلرودرمی در بارداري,علائم اسکلرودرمی,درمان اسکلرودرمی,درمان اسکلرودرمی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان اسکلرودرمی,اسکلرودرمی را چگونه درمان کنيم,اسکلرودرمی در کودکان,اسکلرودرمی در بزرگسالان,اسکلرودرمی در نوزادان,اسکلرودرمی در بهار,اسکلرودرمی در تابستان,اسکلرودرمی در پاييز,اسکلرودرمی در زمستان,آشنايي با اسکلرودرمی,همه چيز در مورد اسکلرودرمی,اسکلرودرمی واگيردار است,اسکلرودرمی و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان اسکلرودرمی

اسکلرودرمی چیست, اسکلرودرمی, بیماری‌های خودایمنی

به گزارش بی اس ام اس اسکلرودرمی جزو بیماری‌های خودایمنی است که سفت‌شدن پوست جزو بارزترین علایم آن محسوب می‌شود…«اسکلرو» به‌معنای سفتی و «درمی» به‌معنای پوست است و به‌همین دلیل هم بیماری اسکلرودرمی را در مواردی، «سفتی پوست» هم می‌نامند اما در این بیماری،‌ بیمار فقط علایمی مانند سفتی پوست را تجربه نمی‌کند، بلکه دچار مشکلات دیگری مانند ناراحتی‌های تنفسی و کلیوی هم می‌شود.

اسکلرودرمی چیست, اسکلرودرمی, بیماری‌های خودایمنی

وقتی فردی به اسکلرودرمی مبتلا می‌شود، سلامتش بیشتر با عوارض تنفسی و کلیوی در معرض خطر قرار می‌گیرد، نه با مشکل پوستی. ابتلا به این بیماری باعث سفت شدن پوست قسمت‌های انتهایی اندام‌ها،‌ دست‌ها و انگشتان می‌شود.گاهی افرادی که از این بیماری رنج می‌برند، در اثر سفت شدن بیش از اندازه انگشتان دست و پا، با محدودیت‌های آزاردهنده‌ای در خم و راست کردن آنها مواجه می‌شوند. معمولا نوک انگشتان این بیماران در مواجهه با سرما، دچار زخم‌های ناراحت‌کننده‌ای می‌شود که به درمان نیاز دارند.درمان بیماری اسکلرودرمی باید زیرنظر متخصص روماتولوژی انجام شود اما از آنجا که علایم پوستی این بیماری بسیار واضح‌تر هستند و نام آن هم براساس نشانه‌های پوستی‌اش گذاشته شده، ممکن است این بیماران ابتدا به متخصص پوست مراجعه کنند و سپس با تشخیص نوع بیماری‌، به متخصص روماتولوژی ارجاع داده شوند.بد نیست به این نکته هم اشاره کنم که معمولا صورت افراد مبتلا به این بیماری هم شکل خاصی دارد. یعنی بیشتر این بیماران بینی‌های نوک‌تیز و باریک و محدودیت در باز کردن دهان دارند و رگ‌هایی خونی در صورتشان به‌جود می‌آید. این علایم هم می‌توانند به تشخیص بیماری کمک کنند.
منبع:aftabir.com

اسکلرودرمی چیست؟

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 بهمن 1394

26 دیدگاه

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:20

    بیماری «اسکلرودرمی» (Scleroderma) نوعی بیماری نادر و پیشرونده روماتیسمی است که پوست بیماران ضخیم، سفت و خشک شده و گاه در انتهاهای اندامها زخم ایجاد می‌شود. تجمع کلاژن وسایر فیبرها در این بیماری پوست صورت و اندامها، مفاصل دست و پا، ریه، کلیه و دستگاه گوارش به خصوص مری را گرفتار و فرد را ناتوان می‌کند. این بیماری می‌تواند به صورت موضعی (Limited) یا عمومی (Systemic scleroderma) بروز کند.

  • ثریا فوریه 2017 در 10:20

    زخم‌ها گاهی چنان پیشرفت می‌کنند که باعث قطع شدن انگشتان فرد می‌شود، حرکت انگشتان دست در این بیماری محدود شده و همچنین فرد قادر به بازکردن کامل دهان خود نیست. سایر عوارض احتمالی این بیماری اختلال در ترمیم زخم‌ها، افزایش خونریزی، اختلال در ریتم قلب، نارسایی احتقانی قلب، نارسایی کلیه، اختلال در بلع، فشارخون بالا، تخریب بافت‌های ریوی و درگیری عروق کوچک (به ویژه آرتریولها)است. تشخیص با آزمایش‌های خون جهت شناسایی کم‌خونی و اندازه‌گیری پادتن ها؛ آزمایش ادرار برای شناسایی گلبول‌های قرمز در ادرار؛ نوار قلب؛ رادیوگرافی دست‌ها، مری و قفسه سینه تایید می‌شود.

  • شیدا فوریه 2017 در 10:20

    هنوز علت قطعی ابتلا به اسکلرودرمی روشن نشده‌است، خودایمنی، زمینه ژنتیک، برخی عوامل میکروبی و… از علل مؤثر در ایجاد این بیماری می‌باشند. ابتلا به این بیماری در سنین زیر پنج سال و بالای ۷۰ سال نادر است و شیوع آن در سنین ۳۵ تا ۵۰ سالگی مشاهده می‌شود. امید به زندگی ده ساله ۵۵٪ است.

  • غریبه فوریه 2017 در 10:20

    درمان قطعی اسکلرودرمی تا به امروز نامشخص می‌باشد. معمولاً درمان عوارض و ورزش توصیه می‌شود.گاه از داروهای سرکوبگر ایمنی مانند متوتروکسات و آزاتیوپرین، داروهای شیمی درمانی مانند کلشی سین و سیکلوسپورین، کورتیکواستروئیدها در درمان استفاده می‌شود. اکسیژن درمانی در محل زخمها و بلوک‌کننده‌های کانال کلسیم در پدیده رینود (تنگی عروق انتهایی انگشتان) به کار می‌روند.

  • بهمن فوریه 2017 در 10:20

    اسکلرودرمي بيماري اي مي باشد که با سفتي پوست احشا مشخص مي شود.

  • رویا فوریه 2017 در 10:21

    اسکلرودرمي به دو شکل ديده مي شود:

    سيستميک اسکلرودرمي (Scleroderma Systemic)؛ که يک بيماري سيستميک و در برگيرنده ي تمام بدن است و لوکال اسکلرودرمي (local scleroderma) که به شکل موضعي تظاهر مي يابد.

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:21

    اسکلرودرمي موضعي خود به دو دسته تقسيم مي شود:

    نوع مورفه آ

    در اين بيماري پلاک هاي سفت شده روي پوست قسمت هاي مختلف بدن ايجاد مي شود. اين ضايعات با حدود مشخص و در قسمت هاي مختلف مي تواند وجود داشته باشد.
    زخم شمشيري، اسکلرودرمي

    نوع لينه آ

    اين فرم خطي به صورت سفتي پوست مشخص مي شود و يک حالت و فرم پيشرفته اي دارد. اين حالت گاهي نمايي را ايجاد مي کند که به آن در اصطلاح ” زخم شمشيري ” مي گويند. اگر اين سفتي پوست روي ناحيه صورت باشد، يک طرف صورت را کاملاً سفت مي کند. خوشبختانه در اين دو نوع بيماري (مورفه آ و لينه آ)، احشاي داخلي بدن درگير نمي شوند و فقط ضايعات و تظاهرات، روي قسمت پوست مي باشند.

    اسکلرودرمي سيستميک

    متاسفانه اين نوع از بيماري مشکل بيشتري براي فرد ايجاد مي کند؛ چرا که در برگيرنده ي تمام بدن مي باشد.

    اسکلرودرمي سيستميک نيز به دو قسمت تقسيم بندي مي شود:

  • لادن فوریه 2017 در 10:21

    در نوع محدود که باعث سفتي پوست مي شود، از ناحيه آرنج ها به پايين و از زانو ها به پايين درگير مي شوند، که به همراه اين قسمت ها، ناحيه ي سر و گردن نيز مبتلا مي شوند.

  • پارسا فوریه 2017 در 10:21

    در اين نوع، پوست قسمت تنه و قسمت ابتدايي اندام ها درگير مي شود و سفتي پوست در اين افراد به صورت کلي تري وجود دارد.

  • سارا فوریه 2017 در 10:21

    البته اين دو نوع بيماري مي توانند احشاي داخلي بدن را هم درگير کنند. بيشترين اندام ها و احشاي داخلي که درگير مي شوند؛ ابتدا سيستم گوارشي مي باشد و از اندام هاي گوارشي؛ مري اولين و بيشترين جايي است که ضايعه را نشان مي دهد به طوري که بيمار احساس مي کند غذا توي گلويش گير کرده و اين افراد موقع بلع غذا دچار مشکل مي شوند. هم چنين ممکن است سوزش سر دل هم داشته باشند و به خاطر برگشت اسيد معده، احساس پُري و نفخ در شکم کنند. به علت آن که ممکن است سفتي جدار روده ها ايجاد شود و رسوب بافت کلاژن در عضلات صاف احشاي داخلي اتفاق افتد، بيمار با علائم سوء هاضمه و سوء جذب و حالت يبوست و انسداد کاذب روده مراجعه مي کند. درد شکم، نفخ و يبوست، مي تواند بيشترين علائم گوارشي باشد.

  • ایمان فوریه 2017 در 10:22

    البته به غير از دستگاه گوارش، قسمت هاي ديگري مانند قلب هم درگير مي شوند. اين بيماري مي تواند در دريچه هاي قلبي ايجاد اشکال کند و به طور مثال عضلات جدار قلب حالت فيبروز و سفتي پيدا کنند و متعاقب آن، بيمار مشکل قلبي پيدا کرده و يا ضربان قلبش نامنظم شود و از طرفي چون راه هاي هدايتي قلب درگير مي شود، ممکن است در اطراف قلب نيز مايع جمع شود.

  • اشکان فوریه 2017 در 10:22

    ممکن است در ريه اين افراد نيز مشکل پيدا شده و باعث تنگي نفس شود. به خصوص در نوع منتشر آن که به شکل اسکلرودرمي پيشرفته تر نيز مي باشد، درگيري ريه بيشتر ديده مي شود. در اين بيماران تنگي نفس و سرفه هاي خشک مي تواند نشانه ي درگيري ريه باشد و تشخيص اوليه اين ناراحتي در اين گونه افراد خيلي مهم است، زيرا درگيري ريه مي تواند باعث بالا رفتن فشار داخل شريان ريه و عوارض ناشي از پيامد آن شود.

  • ناتاشا فوریه 2017 در 10:22

    ممکن است دچار تغيير رنگ ادرار شوند و از نظر آزمايشگاهي نيز مشکلاتي در آن ها ديده شود. گاهي اوقات درگيري عضلات هم ديده مي شود. درگيري مفاصل در اين افراد مي تواند به صورت درد، تورم مفاصل و محدوديت حرکتي مفصل باشد.

  • شیرین فوریه 2017 در 10:22

    چيزي که بيش از ديگر علائم سبب آزار بيمار مي شود؛ حالت رنگ پريدگي و کبودي پوست مي باشد که بلافاصله بعد از سرما اتفاق مي افتد، که به اين حالت ” فنومن رينود ” گفته مي شود و در اين حالت چون خون رساني در انتهاي اندام هاي اين افراد خوب نيست، ممکن است زخم ايجاد شود. اين زخم ها دير خوب مي شوند و گاهي اوقات ممکن است زخم هاي شان شديد شود و مقداري از انتهاي انگشتان و اندام ها تخريب شده و از بين بروند.

  • لعیا فوریه 2017 در 10:22

    علائم اين بيماري بيشتر به صورت جلدي مي باشد که باعث ايجاد زخم هاي پوستي و سفتي پوست مي شود. اين سفتي به تدريج پيشرفت کرده و سپس تغيير رنگ يافته که به صورت تيره شدن رنگ پوست تظاهر مي يابد. در اين حالت عروق ريز برجسته اي در زير پوست ايجاد مي شوند که به آن در اصطلاح ” تلانژکتازي پوستي ” گفته مي شود.

  • فهیمه فوریه 2017 در 10:22

    به تدريج نماي پوست اين افراد به صورت کشيده و سفت مي شود که در صورت، نماي خاصي پيدا مي کند؛ چين هاي عمودي دور لب افزايش مي يابد و باز شدن دهان دچار مشکل مي شود و به همين خاطر، بهداشت دهان و دندان نيز دچار اشکال مي شود. به غير از اين ها علائم پوستي، گوارشي، کليوي، ريوي، قلبي، علائم مفصلي و عضلاني نيز ايجاد مي شود که توضيحات آن قبلا داده شد.

  • لیلا فوریه 2017 در 10:23

    تشخيص اين بيماري بيشتر بر اساس معاينات باليني مي باشد. يک معاينه باليني دقيق به طور کامل بيماري را مشخص مي کند. نمونه برداري از پوست ارزش زيادي براي تشخيص ندارد، البته اين کار يک راه عملي براي تشخيص محسوب مي شود؛ ولي تشخيص قطعي با معاينه باليني هم امکان پذير مي باشد و وقتي که در بيماري علائم مشخص سفتي پوست و فنومن رينود نيز ديده مي شود، تشخيص باليني قطعي مي شود و نيازي به بقيه ي مراحل مانند نمونه داري نمي باشد.

  • ثریا فوریه 2017 در 10:23

    البته از نظر آزمايشگاهي نيز يک سري علائم وجود دارد. اين افراد التهاب خون شان و سرعت رسوب گلبول هاي قرمز خون شان بالا مي رود و ممکن است کم خوني داشته باشند و يا پروتئين هاي فاز حاد در آن ها مثبت باشد و آنتي بادي هايي در خون شان موجود باشد که براي تشخيص مي توانيم از آن ها استفاده کنيم.

  • برهان فوریه 2017 در 10:23

    سلام من یک است اسکرودرمیدارم وخدمان ودر بیمارستان کار می کنم و۲۴ ساعت کشیک میدهم خواستم ببینم برایم ضررندارد

  • بهادر فوریه 2017 در 10:23

    آیایک بیماری ژنتیک است

  • رزیتا فوریه 2017 در 10:23

    بله

  • بهمن فوریه 2017 در 10:24

    سلام من انگشتای دستم کبوده ورم کرده دردم میکنه کار کردن برام سخت شده کل آزمایشات روماتیسم رو دادم همش نرمال بوده باید چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.

  • صمصام فوریه 2017 در 10:24

    باسلام خانمی 38هستم هم اسکلرودرمی. هم لوپوس وهم ارتریت روماتید دارم الان حدود 4روز که مشکل ریوی پیداکرم
    سرفه های خشک ونفس تنگه امکان داره براثربیماریم باشه البته مفاصلم هم درد می کنندلطفا راهنما ی کنید

  • ناشناس فوریه 2017 در 10:24

    سلام من با دختری اشنا شدم ک تقریبا۴سال مبتلا ب بیماریاسکلودرمی هستش و قصد ازدواج دارم باهاش،بیماری پایان زندگی نیست شروع زندگی بهتر ان شاءالله همه بیماران شفا پیدا میکنندب حق فاطمه زهرا

  • غزال فوریه 2017 در 10:24

    سلام من 3ساله مورفای موضعی دارم،خواستم بپرسم برای بارداری ممنوعیت داره؟

  • فرانک فوریه 2017 در 10:25

    من خودم پرستارم توی شهرستانمون اولین بار این بیماری رو دیدم که تو بخشمون بستری به علت ناراحتی قلبی مادر یکی از دوستامه به حق ابروی زهرا خداوند به همتون شفائ کامل بده

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.