علت و علائم و درمان سرطان لگنچه کلیه در کودکان و بزرگسالان

علت و علائم و درمان سرطان لگنچه کلیه در کودکان و بزرگسالان

سرطان لگنچه سرطان لگنچه ,سرطان لگنچه کلیه,علائم سرطان لگنچه,درمان سرطان لگنچه,علت سرطان لگنچه,نشانه های سرطان لگنچه,سرطان لگنچه چیست,آشنایی با سرطان لگنچه توضیحاتی در مورد سرطان لگنچه شاید برایتان جالب باشد ولی ادرار …

نقرس شناسی!

نقرس شناسی!

نقرس شناسی! نقرس,بيماري نقرس,نقرس در بارداري,علائم نقرس,درمان نقرس,درمان نقرس با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان نقرس,نقرس را چگونه درمان کنيم,نقرس در کودکان,نقرس در بزرگسالان,نقرس در نوزادان,نقرس در بهار,نقرس در تابستان,نقرس در …

آشنایی با علت و درمان درد کشاله ران در بارداری

آشنایی با علت و درمان درد کشاله ران در بارداری

درد کشاله ران درد کشاله ران ,درد کشاله ران در بارداری,درد کشاله ران راست در مردان,درد کشاله ران چپ در زنان,درد کشاله ران در زنان,درد کشاله ران در اوایل بارداری,درد کشاله ران …

بیماری‌ توکسوپلاسموز

توکسوپلاسموز,بيماري توکسوپلاسموز,توکسوپلاسموز در بارداري,علائم توکسوپلاسموز,درمان توکسوپلاسموز,درمان توکسوپلاسموز با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان توکسوپلاسموز,توکسوپلاسموز را چگونه درمان کنيم,توکسوپلاسموز در کودکان,توکسوپلاسموز در بزرگسالان,توکسوپلاسموز در نوزادان,توکسوپلاسموز در بهار,توکسوپلاسموز در تابستان,توکسوپلاسموز در پاييز,توکسوپلاسموز در زمستان,آشنايي با توکسوپلاسموز,همه چيز در مورد توکسوپلاسموز,توکسوپلاسموز واگيردار است,توکسوپلاسموز و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان توکسوپلاسموز
علائم توکسوپلاسموز, نقص سیستم ایمنی

توکسوپلاسموز Toxoplasmosis
به گزاش بی اس ام اس یکی از بیماری‌ انگلی‌ انسان‌ و حیوان‌ توکسوپلاسموز می‌باشد که‌ ایجاد عفونت‌ اولیه‌ آن‌، بدون‌ علایم‌ بالینی‌ است‌. نوع وخیم و حاد بیماری‌ با تب‌ و بزرگ شدن ‌غدد لنفاوی‌ همراه‌ می باشد. از نشانه های نوع وخیم بیماری که به ندرت دیده می شود علایم‌ مغزی‌،ذات‌ الریه‌، ابتلای‌ عمومی‌ ماهیچه‌ها و مرگ‌ می باشد.مادران‌ باردار با ابتلا به عفونت اولیه در ابتدای‌حاملگی‌ ممکن‌ است‌ باعث‌ مبتلا شدن جنین‌ به عفونت و مرگ آن شوند و یا این‌ که ‌نوزاد متولد شده دچار‌ ضایعاتمغزی‌، بزرگی‌ و یاکوچکی‌ جمجمه‌ گردد; ممکن است علایم‌فوق‌ در هنگام‌ تولدکاملا مشهود باشد و یا درمدت‌ کوتاهی‌ بعد از تولد، شروع به ظاهرشدن ‌کند.عامل این بیماری توکسوپلاسما گوندئی است که یک پروتوزای داخل سلولی است که از طریق مدفوعی – دهانی از مدفوع گربه که حاوی اووسیتها یا تخم انگل آلوده است منتقل می‌شود. عامل بیماری ممکن است از طریق خوردن گوشت پخته نشده ، انتقال خون یا پیوند اعضا و یا از طریق جفت به جنین با وجود عفونت حاد در یک زن حامله اتفاق افتد.

 

علائم توکسوپلاسموز, نقص سیستم ایمنی

تظاهرات بالینی
این بیماری ممکن است بدون علامت و نشانه باشد. نوع علامت دار این بیماری تقریبا 7 روز بعد از مواجه شدن با عامل بیماری رخ می دهد و با یک سندرم مونوکلئوز مانند هتروفیل منفی توام با لنفادنوپاتی یا بیماری غدد لنفاوی و اسپلنومگالی یا بزرگی طحال مشخص می‌شود. در بیمارانی که مبتلا به نقص سیستم ایمنی هستند ممکن است عفونت گسترش یابد و با درگیری قلب ، ‌ریه‌ها و مغز قابل مشاهده باشد.
روش های انتقال بیماری توکسوپلاسموز
فرم‌ اکتسابی‌
در حدود 70 تا 80 درصد موارد نوع اکتسابی‌،‌ عفونت‌ بدون‌ نشانه ‌می‌باشد و در حدود 20 درصد علایمی مانند تورم‌ غدد لنفاوی‌ مخصوصا ‌در ناحیه‌ گردن‌، غدد تحت‌ فکی‌ وبناگوشی‌، تب‌، سردرد و دردهای‌عضلانی‌ ظاهر می شود. گاهی علایمی مانند ضایعات‌چشمی‌ نیز در این‌ موارد مشاهده‌ شده‌است‌.
فرم‌ مادرزادی‌
اگر مادری‌ در هنگام بارداری‌ برای‌اولین‌ بار مبتلا به‌ توکسوپلاسموز شود احتمال‌ دارد‌ جنین‌ نیز مبتلا شود.اگر در سه‌ ماهه‌ اول‌بارداری‌‌ مادر مبتلا شود با عبور انگل‌ ازجفت‌ و رسیدن‌ به‌ جنین‌ در اغلب ‌موارد عوارض‌ وخیم‌ یاسقط جنین‌ بروز خواهد کرد. عقب‌ ماندگی‌ ذهنی‌ و روانی‌، تشنج‌ و…از علایم‌ مهم‌ توکسوپلاسموز‌ محسوب‌ می‌شوند.

 

علائم توکسوپلاسموز, نقص سیستم ایمنی

 

پیشگیری‌ و کنترل‌
1- حتی الامکان گوشت‌ کبابی‌ و نیم‌ پز احشایی‌ پرندگان‌ مصرف نشود و غذاها وگوشت‌ در درجه‌ حرارت‌ 60 درجه‌ به طورکامل پخته شود.2- گوشت‌ را باید در سرمای ‌18- درجه‌ سانتی‌ گراد به‌مدت‌ 10 روز فریز یا منجمد کرد.3- از بین بردن مدفوع‌ ‌گربه‌ها و بچه‌ گربه‌ها به طور روزانه قبل‌ از آنکه‌ اووسیست‌ها یا تخم های انگل موجود در آن‌ آلوده‌کننده‌ شوند. مدفوع‌ این‌ حیوانات‌ را با‌ هدایت‌کردن به‌ طرف‌ فاضلاب‌ ، سوزاند و یا دفن عمیق می توان از بین برد.4- زنان‌ باردار باید از تماس‌ با گربه‌هایی‌ که‌ ممکن است ناقل بیماری باشند اجتناب کنند; بهتر است این زنان‌ باردار ازکارهای‌ باغبانی‌ اجتناب کنند و یا هنگام کار دستکش بپوشند و بعد از انجام‌ کار به درستی دست های خود را شستشو دهند..5- پس‌ از تماس‌ دستها باگوشت‌ خام‌ و یا باغبانی‌ در محل‌ هایی‌که‌ ممکن است آب‌ آن‌ محل‌ آلوده‌ به‌ مدفوع‌ گربه‌ها باشد شستشوی‌ دستها الزامی می باشد.6- غذاها را باید از دسترس‌حیوانات‌ مخصوصا گربه دور نگهداشت‌.7- پس از کارکردن‌ در مزرعه‌ و باغ حتما باید دستها را با آب صابون به خوبی شست‌.8- سبزیها و میوه‌ها باید به طور کامل شستشو و ضد عفونی شوند.9- از تماس‌ با خون‌ و وسایل‌ پزشکی‌ آلوده‌ به‌ خون باید خودداری کرد‌.10- خون‌های‌ اهدایی‌ را حتما باید از نظر آلودگی‌ به‌ توکسوپلاسموز آزمایش کرد.

علائم توکسوپلاسموز, نقص سیستم ایمنی

عوارض بیماری توکسوپلاسموز
سقط‌، تولد مرده‌ نوزاد، اختلالات‌ مزمن‌ مختلف‌ مانند تشنج‌ و نقايص‌ تولد مثل كوري ‌و كري‌ در نوزاد که ممكن‌ است‌ برخي‌ از آنها حتی سال‌ها ظاهر نشوند براي‌ زنان‌ باردار مخصوصا وقتي‌ عفونت‌ در اوايل‌ بارداري‌ آنها رخ‌ دهد ممکن است به وجود آید. در‌ اواسط‌ و اواخر بارداري‌ ابتلا به عفونت معمولاً اثرات‌ بدي‌ ندارد.براي‌ بيمارانی که مبتلا به نقص‌ سیستم ايمني‌ هستند عوارضی مانند آسيب‌ ريه‌ و قلب‌، التهاب‌ مغزممکن است به وجود آید.اما براي‌ بيماراني‌ كه‌ مبتلا به نقص‌ ايمني‌ نيستند التهاب‌ ريه‌ يا مغز به‌ ندرت‌ ممكن‌ است‌ ايجاد گردد. التهاب‌ چشم‌ برای كودكان‌ كم‌سن‌ معمولا زير 5 سال‌ ممكن‌ است‌ رخ دهد.

 

علائم توکسوپلاسموز, نقص سیستم ایمنی

 
درمان توکسوپلاسموز
شرح‌ حال‌ طبي‌، معاينه‌ فيزيكي‌ و بررسي‌هاي‌ آزمايشگاهي‌ خون‌ به تشخيص‌ عفونت‌ کمک می کند.براي‌ فرد سالم‌، غيرباردار و بدون‌ علامت‌ معمولا درمان‌ لازم‌ نيست‌. براي‌ كودکان زير 5 سال‌ داروهايي‌ تجويز مي‌گردد تا از عوارض‌ چشمي‌ که ممکن است بعدها بروز کند پيشگيري‌ شود.بهتر است زنان باردار تحت نظر پزشک معالج خود باشند.افراد بيمار مبتلا به نقص‌ سیستم ايمني‌ معمولا با مصرف دارو درمان می شوند.نوزادان‌ دچار عفونت‌ با دارو درمان‌ مي‌شوند .پيريمتامين‌، سولفاديازين‌ يا تري‌سولفاپيريميدين‌ها به‌ مدت‌ 4-3 هفته‌ و اسيد فوليك‌ براي‌ كاهش‌ عوارض‌ جانبي‌ پيريمتامين‌ غالباً تجويز مي‌شوند.كورتيكواستروئيدها، در صورت‌ لزوم‌، براي‌ التهاب‌ ساير داروها هم‌اكنون‌ در حال‌ ارزيابي‌ هستند
منبع:7sib.ir

بیماری‌ توکسوپلاسموز

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 بهمن 1394

31 دیدگاه

  • لیلی فوریه 2017 در 14:12

    توکسوپلاسموز (به انگلیسی: Toxoplasmosis) عبارت است از یک بیماری انگلی با توکسوپلاسما گوندی که در انسان‌ها و بسیاری از گونه‌های پستانداران و پرندگان ایجاد می‌شود.

  • سجاد فوریه 2017 در 14:12

    در طول چند هفته اول پس از قرار گرفتن در معرض بیماری، عفونت به طور معمول باعث ایجاد یک بیماری خفیف مانند آنفلوآنزا می‌شود. انگل به ندرت باعث هر گونه نشانه در افراد بزرگسال و سالم می‌شود. با این حال افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی بدن، مانند بیماران مبتلا به ایدز و یا زنان باردار، ممکن است به طور جدی بیمار شوند و گاهی اوقات می‌تواند کشنده باشد.

  • دانیال فوریه 2017 در 14:12

    این انگل می‌تواند باعث آنسفالیت (التهاب مغز) و بیماری‌های عصبی شود و می‌تواند قلب، کبد، گوش داخلی و چشم را تحت تأثیر قرار دهد.

  • لادن فوریه 2017 در 14:12

    تحقیقات اخیر توکسوپلاسموز را با خودکشی، اختلال نقص توجه بیش فعالی، اختلال وسواسی جبری، و اسکیزوفرنی مرتبط دانسته است.

  • ساعد فوریه 2017 در 14:12

    بیماری به چند شکل در انسان بروز می‌کند: ۱. توکسوپلاسموز مادرزادی (از مادر دچار عفونت به جنین منتقل می‌گردد).

    ۲. توکسوپلاسموز چشمی (رتینوکوروئیدیت نیز خوانده می‌شود که معمولاً حاصل توکسوپلاسموز مادرزادی است ولی علایم ممکن است در جوانی ایجاد شوند).

    ۳. توکسوپلاسموز حاد در فرد سالم.

    ۴. توکسوپلاسموز حاد در فرد دچار نقص ایمنی (افراد مبتلا به ایدز یا سرطان یا افرادی که داروهای سرکوبگر ایمنی مصرف می‌کنند).

    ۵. توکسوپلاسموز نهفته (بخصوص در افراد دچار ضعف ایمنی) بیماری بدون اینکه علامت واضحی داشته باشد پیشرفت می‌کند. برادی زوئیتها وجود دارند. کیست در مغز یا عضلات تشکیل می‌شود.

  • دانا فوریه 2017 در 14:13

    توکسوپلاسما گوندی معمولاً به یکی از روش‌های زیر منتقل می‌گردد:

    ۱. خوردن گوشت‌های خوب پخته نشده حیوانات بیمار

    ۲. گربه‌های حامل میکروب می‌توانند آن را از مدفوع خود دفع کنند؛ فردی که با بی‌دقتی به مدفوع گربه دست می‌زند و دست خود را نمی‌شوید، ممکن است دچار عفونت گردد.

    ۳.انتقال خون از بیمار به فرد سالم

    ۴. زن بارداری که دچار عفونت می‌گردد، می‌تواند آن را به جنین منتقل کند (غالباً با گرفتاری شدید جنین).

    در افراد با ایمنی تضعیف شده بیماری خطرناکتر است.

  • قادر فوریه 2017 در 14:13

    معمولاً ۹۰٪-۸۰٪ افراد آلوده بدون علامت هستند، در افراد بیمار تب، تورم غدد لنفاوی، خستگی، درد عضلانی، گلودرد، رتینیت (التهاب شبکیه)، بثورات جلدی (گاهی) داریم.

  • رحمان فوریه 2017 در 14:13

    تشخیص شامل شرح حال طبی، معاینه فیزیکی و بررسی‌های آزمایشگاهی خون برای تشخیص عفونت است. در خون معمولاً سطح آنتی بادی علیه توکسوپلاسما (پادتن M و پادتن G) اندازه‌گیری می‌شود.

  • نفس فوریه 2017 در 14:13

    معمولاً برای فرد سالم، غیرباردار و بدون علامت درمان لازم نیست. برای کودک زیر ۵ سال داروهایی تجویز می‌گردد تا از عوارض چشمی پیشگیری شود. در زنان باردار بیماری به جهت احتمال درگیری جنین بسیار حائز اهمیت است. در بیمار دچار نقص ایمنی، درمان با دارو صورت می‌گیرد. نوزادان دچار عفونت با دارو درمان می‌شوند (چه با علامت چه بدون علامت زیرا میکروب‌ها می‌توانند پس از تولد تکثیر یابند). در ضمن در بعضی موارد که این بیماری از خود عوارض چشمی نشان داده باشد اگر کامل درمان نشود ممکن است بعد از گذشت ۵ تا ۱۰ سال دوباره عود کند و نیاز به درمان مجدد داشته باشد.

  • ستایش فوریه 2017 در 14:13

    پیریمتامین و سولفادیازین هردو بر انگل موثرند لذا کوتریموکسازول که ترکیب این دو است درمان انتخابی است که به مدت ۴–۳ هفته و همراه اسید فولیک برای کاهش عوارض جانبی پیریمتامین غالباً تجویز می‌شوند. گاه بجای این داروها کلیندامایسین یا مینوسیکلین مصرف می‌شود. کورتیکواستروئیدها، در صورت لزوم، برای کاهش التهاب.

  • شکوه فوریه 2017 در 14:14

    مطالعات نشان می‌دهد انگل توکسوپلاسموز ممکن است بر رفتار تأثیر گذارد و ممکن است در حال حاضر به عنوان یک عامل مؤثر در اختلالات مختلف روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی باشد. در مطالعات علمی، سطح پادتن تی-گوندی در افراد مبتلا به بروز-اول اسکیزوفرنی، به میزان قابل توجهی بالاتر از افراد سالم یافت شد.

  • هانیه فوریه 2017 در 14:14

    بیشتر افراد مبتلا به اسکیزوفرنی، به گزارش سابقه بالینی توکسوپلاسموز در جمعیت عمومی این بیماری هستند.

  • یاور فوریه 2017 در 14:14

    در مطالعه سرولوژیکی بزرگی در ایالات متحده شواهدی وجود دارد که آلودگی به توکسوپلاسما در زیر مجموعه‌ای از افراد جوان مبتلا به اختلال دو قطبی نوع اول رشد داشته که با علائم شیدایی و افسردگی بالا همراه بوده است.

  • رز فوریه 2017 در 14:14

    تحقیق اخیر در دانشگاه لیدز نشان داده است که انگل آنزیمی با فعالیت هیدروکسیلاز تیروزین و فنیل آلانین هیدروکسیلاز تولید می‌کند. این آنزیم ممکن است منجر به تغییرات رفتاری در بیماران مبتلا به توکسوپلاسموز شود. این اتفاق با تغییر تولید دوپامین، انتقال دهنده عصبی درگیر در خلق و خوی، معاشرت، توجه، انگیزه و الگوهای خواب مشاهده می‌شود.

  • زهرا فوریه 2017 در 14:14

    یکی از بیماری‌ انگلی‌ انسان‌ و حیوان‌ توکسوپلاسموز می‌باشد که‌ ایجاد عفونت‌ اولیه‌ آن‌، بدون‌ علایم‌ بالینی‌ است‌. نوع وخیم و حاد بیماری‌ با تب‌ و بزرگ شدن ‌غدد لنفاوی‌ همراه‌ می باشد. از نشانه های نوع وخیم بیماری که به ندرت دیده می شود علایم‌ مغزی‌،ذات‌ الریه‌، ابتلای‌ عمومی‌ ماهیچه‌ها و مرگ‌ می باشد.

  • ارش فوریه 2017 در 14:14

    مادران‌ باردار با ابتلا به عفونت اولیه در ابتدای‌حاملگی‌ ممکن‌ است‌ باعث‌ مبتلا شدن جنین‌ به عفونت و مرگ آن شوند و یا این‌ که ‌نوزاد متولد شده دچار‌ ضایعات‌ مغزی‌، بزرگی‌ و یاکوچکی‌ جمجمه‌ گردد; ممکن است علایم‌فوق‌ در هنگام‌ تولدکاملا مشهود باشد و یا درمدت‌ کوتاهی‌ بعد از تولد، شروع به ظاهرشدن ‌کند.

  • شکوه فوریه 2017 در 14:15

    عامل این بیماری توکسوپلاسما گوندئی است که یک پروتوزای داخل سلولی است که از طریق مدفوعی – دهانی از مدفوع گربه که حاوی اووسیتها یا تخم انگل آلوده است منتقل می‌شود. عامل بیماری ممکن است از طریق خوردن گوشت پخته نشده ، انتقال خون یا پیوند اعضا و یا از طریق جفت به جنین با وجود عفونت حاد در یک زن حامله اتفاق افتد.

  • هانیه فوریه 2017 در 14:15

    این بیماری ممکن است بدون علامت و نشانه باشد. نوع علامت دار این بیماری تقریبا 7 روز بعد از مواجه شدن با عامل بیماری رخ می دهد و با یک سندرم مونوکلئوز مانند هتروفیل منفی توام با لنفادنوپاتی یا بیماری غدد لنفاوی و اسپلنومگالی یا بزرگی طحال مشخص می‌شود. در بیمارانی که مبتلا به نقص سیستم ایمنی هستند ممکن است عفونت گسترش یابد و با درگیری قلب ، ‌ریه‌ها و مغز قابل مشاهده باشد.

  • ترانه فوریه 2017 در 14:15

    در حدود 70 تا 80 درصد موارد نوع اکتسابی‌،‌ عفونت‌ بدون‌ نشانه ‌می‌باشد و در حدود 20 درصد علایمی مانند تورم‌ غدد لنفاوی‌ مخصوصا ‌در ناحیه‌ گردن‌، غدد تحت‌ فکی‌ وبناگوشی‌، تب‌، سردرد و دردهای‌عضلانی‌ ظاهر می شود. گاهی علایمی مانند ضایعات‌چشمی‌ نیز در این‌ موارد مشاهده‌ شده‌است‌.

  • عدنان فوریه 2017 در 14:15

    اگر مادری‌ در هنگام بارداری‌ برای‌اولین‌ بار مبتلا به‌ توکسوپلاسموز شود احتمال‌ دارد‌ جنین‌ نیز مبتلا شود.اگر در سه‌ ماهه‌ اول‌بارداری‌‌ مادر مبتلا شود با عبور انگل‌ ازجفت‌ و رسیدن‌ به‌ جنین‌ در اغلب ‌موارد عوارض‌ وخیم‌ یاسقط جنین‌ بروز خواهد کرد. عقب‌ ماندگی‌ ذهنی‌ و روانی‌، تشنج‌ و…از علایم‌ مهم‌ توکسوپلاسموز‌ محسوب‌ می‌شوند.

  • ناهید فوریه 2017 در 14:15

    پیشگیری‌ و کنترل‌
    1- حتی الامکان گوشت‌ کبابی‌ و نیم‌ پز احشایی‌ پرندگان‌ مصرف نشود و غذاها وگوشت‌ در درجه‌ حرارت‌ 60 درجه‌ به طورکامل پخته شود.

    2- گوشت‌ را باید در سرمای ‌18- درجه‌ سانتی‌ گراد به‌مدت‌ 10 روز فریز یا منجمد کرد.

    3- از بین بردن مدفوع‌ ‌گربه‌ها و بچه‌ گربه‌ها به طور روزانه قبل‌ از آنکه‌ اووسیست‌ها یا تخم های انگل موجود در آن‌ آلوده‌کننده‌ شوند. مدفوع‌ این‌ حیوانات‌ را با‌ هدایت‌کردن به‌ طرف‌ فاضلاب‌ ، سوزاند و یا دفن عمیق می توان از بین برد.

    4- زنان‌ باردار باید از تماس‌ با گربه‌هایی‌ که‌ ممکن است ناقل بیماری باشند اجتناب کنند; بهتر است این زنان‌ باردار ازکارهای‌ باغبانی‌ اجتناب کنند و یا هنگام کار دستکش بپوشند و بعد از انجام‌ کار به درستی دست های خود را شستشو دهند..

    5- پس‌ از تماس‌ دستها باگوشت‌ خام‌ و یا باغبانی‌ در محل‌ هایی‌که‌ ممکن است آب‌ آن‌ محل‌ آلوده‌ به‌ مدفوع‌ گربه‌ها باشد شستشوی‌ دستها الزامی می باشد.

    6- غذاها را باید از دسترس‌حیوانات‌ مخصوصا گربه دور نگهداشت‌.

    7- پس از کارکردن‌ در مزرعه‌ و باغ حتما باید دستها را با آب صابون به خوبی شست‌.

    8- سبزیها و میوه‌ها باید به طور کامل شستشو و ضد عفونی شوند.

    9- از تماس‌ با خون‌ و وسایل‌ پزشکی‌ آلوده‌ به‌ خون باید خودداری کرد‌.

    10- خون‌های‌ اهدایی‌ را حتما باید از نظر آلودگی‌ به‌ توکسوپلاسموز آزمایش کرد.

  • یکتا فوریه 2017 در 14:16

    سقط‌، تولد مرده‌ نوزاد، اختلالات‌ مزمن‌ مختلف‌ مانند تشنج‌ و نقايص‌ تولد مثل كوري ‌و كري‌ در نوزاد که ممكن‌ است‌ برخي‌ از آنها حتی سال‌ها ظاهر نشوند براي‌ زنان‌ باردار مخصوصا وقتي‌ عفونت‌ در اوايل‌ بارداري‌ آنها رخ‌ دهد ممکن است به وجود آید. در‌ اواسط‌ و اواخر بارداري‌ ابتلا به عفونت معمولاً اثرات‌ بدي‌ ندارد.

  • نفیسه فوریه 2017 در 14:16

    براي‌ بيمارانی که مبتلا به نقص‌ سیستم ايمني‌ هستند عوارضی مانند آسيب‌ ريه‌ و قلب‌، التهاب‌ مغزممکن است به وجود آید.

  • سهیلا فوریه 2017 در 14:16

    اما براي‌ بيماراني‌ كه‌ مبتلا به نقص‌ ايمني‌ نيستند التهاب‌ ريه‌ يا مغز به‌ ندرت‌ ممكن‌ است‌ ايجاد گردد. التهاب‌ چشم‌ برای كودكان‌ كم‌سن‌ معمولا زير 5 سال‌ ممكن‌ است‌ رخ دهد.

  • بابک فوریه 2017 در 14:16

    شرح‌ حال‌ طبي‌، معاينه‌ فيزيكي‌ و بررسي‌هاي‌ آزمايشگاهي‌ خون‌ به تشخيص‌ عفونت‌ کمک می کند.

  • کوروش فوریه 2017 در 14:16

    براي‌ فرد سالم‌، غيرباردار و بدون‌ علامت‌ معمولا درمان‌ لازم‌ نيست‌. براي‌ كودکان زير 5 سال‌ داروهايي‌ تجويز مي‌گردد تا از عوارض‌ چشمي‌ که ممکن است بعدها بروز کند پيشگيري‌ شود.

  • شیما فوریه 2017 در 14:17

    بهتر است زنان باردار تحت نظر پزشک معالج خود باشند.

  • ایمان فوریه 2017 در 14:17

    افراد بيمار مبتلا به نقص‌ سیستم ايمني‌ معمولا با مصرف دارو درمان می شوند.

  • نوید فوریه 2017 در 14:17

    نوزادان‌ دچار عفونت‌ با دارو درمان‌ مي‌شوند .

  • دانش فوریه 2017 در 14:17

    پيريمتامين‌، سولفاديازين‌ يا تري‌سولفاپيريميدين‌ها به‌ مدت‌ 4-3 هفته‌ و اسيد فوليك‌ براي‌ كاهش‌ عوارض‌ جانبي‌ پيريمتامين‌ غالباً تجويز مي‌شوند.

  • شیده فوریه 2017 در 14:17

    كورتيكواستروئيدها، در صورت‌ لزوم‌، براي‌ التهاب‌ ساير داروها هم‌اكنون‌ در حال‌ ارزيابي‌ هستند

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.