چهار راهکار جالب برای پیشگیری از حمله قلبی

چهار راهکار جالب برای پیشگیری از حمله قلبی

چهار راهکار جالب برای پیشگیری از حمله قلبی حمله قلبی,بیماری حمله قلبی,حمله قلبی در بارداری,علائم حمله قلبی,درمان حمله قلبی,درمان حمله قلبی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان حمله قلبی,حمله قلبی را …

چگونه از ابتلا به انگلهای روده‌ ای پیشگیری کنیم ؟

چگونه از ابتلا به انگلهای روده‌ ای پیشگیری کنیم ؟

چگونه از ابتلا به انگلهای روده‌ ای پیشگیری کنیم ؟ انگلهای روده‌ ای,بيماري انگلهای روده‌ ای,انگلهای روده‌ ای در بارداري,علائم انگلهای روده‌ ای,درمان انگلهای روده‌ ای,درمان انگلهای روده‌ ای با طب سوزني,مواد …

چشم‌ها هم دچار تیروئید می‌شوند

چشم‌ها هم دچار تیروئید می‌شوند تیروئید,بيماري تیروئید,تیروئید در بارداري,علائم تیروئید,درمان تیروئید,درمان تیروئید با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان تیروئید,تیروئید را چگونه درمان کنيم,تیروئید در کودکان,تیروئید در بزرگسالان,تیروئید در نوزادان,تیروئید در بهار,تیروئید …

نشانه های کم خونی و فقرآهن چیست؟

کم خونی,بيماري کم خونی,کم خونی در بارداري,علائم کم خونی,درمان کم خونی,درمان کم خونی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان کم خونی,کم خونی را چگونه درمان کنيم,کم خونی در کودکان,کم خونی در بزرگسالان,کم خونی در نوزادان,کم خونی در بهار,کم خونی در تابستان,کم خونی در پاييز,کم خونی در زمستان,آشنايي با کم خونی,همه چيز در مورد کم خونی,کم خونی واگيردار است,کم خونی و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان کم خونی

بیماریها, رژیم غذایی, کم خونی, فقرآهن, گردش خون, گلبول های قرمز

به گزارش بی اس ام اس  شایع ترین بیماری عضوی بشر در جهان کمبود آهن است. آهن ماده حیاتی در دل گلبول های قرمز و کار اصلی آن انتقال اکسیژن از ریه به بافت هاست. اگر روزی آهن کم شود به این معناست که محتوای اصلی گلبول های قرمز کاهش یافته و کار گردش خون مختل می شود.به طور کلی حدود ۳ تا ۴ گرم آهن در بدن وجود دارد که قسمت عمده این مقدار داخل گلبول قرمز است. هر گلبول قرمز به طور طبیعی ۱۲۰ روز عمر می کند؛ گلبول قرمز بعد از این که اکسیژن را به ریه می برد، به بافت ها برمی گردد. به این ترتیب آهن از دل گلبول قرمز رها می شود و به بدن بازمی گردد، بعضی از گلبول ها نیز دفع می شود.

بیماریها, رژیم غذایی, کم خونی, فقرآهن, گردش خون, گلبول های قرمز

خانم ها در جریان بارداری های مکرر، هر بار حدود ۶۰۰ میلی گرم گلبول قرمز از دست می دهند. به بیان دیگر یک خانم همیشه در معرض کمبود آهن است و ممکن است که با رژیم غذایی تأمین نشود. از دلایل دیگری که به فقرآهن منجر می شود، این است که اگر کسی زخمی در دستگاه گوارش داشته باشد یا معده خود را عمل کرده باشد به کم خونی مبتلا می شود. فقرآهن صرفا به معنای کم خونی نیست، آهن در داخل آنزیم های حیاتی بدن نقش کلیدی دارد. اگر روزی آهن تمام شود، علاوه بر کم خونی، ساختار اساسی بدن آسیب خواهد دید و به عملکرد مغز و عضلات و اعضای داخلی بدن آسیب وارد خواهد شد. به همین دلیل بعد از بلوغ توصیه شده که خانم ها از آهن تکمیلی بهره مند شوند، به این دلیل خانم های باردار نیز باید از آهن تکمیلی استفاده کنند. در واقع علت اصلی فقرآهن در افراد این است که به نسبت حجم آهنی که از دست می دهند، هرگز آهن جایگزین دریافت نکرده اند.

منبع:jamejamonline.ir

نشانه های کم خونی و فقر آهن چیست؟

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 اسفند 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.