گل محمدی ، برای درمان دردهای روماتیسمی

گل محمدی ، برای درمان دردهای روماتیسمی

گل محمدی ، برای درمان دردهای روماتیسمی خواص گل محمدی,فواید گل محمدی,گل محمدی درمانی,خاصیت گل محمدی,خواص گل محمدی درمانی,خواص گل محمدی برای پوست,خواص گل محمدی برای مو,خواص گل محمدی برای جوانی,خواص گل …

بیماری ژیاردیازیس

بیماری ژیاردیازیس

بیماری ژیاردیازیس ژیاردیازیس,بيماري ژیاردیازیس,ژیاردیازیس در بارداري,علائم ژیاردیازیس,درمان ژیاردیازیس,درمان ژیاردیازیس با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان ژیاردیازیس,ژیاردیازیس را چگونه درمان کنيم,ژیاردیازیس در کودکان,ژیاردیازیس در بزرگسالان,ژیاردیازیس در نوزادان,ژیاردیازیس در بهار,ژیاردیازیس در تابستان,ژیاردیازیس در …

گرمازدگی و راه های پیشگیری از آن

گرمازدگی و راه های پیشگیری از آن

گرمازدگی و راه های پیشگیری از آن گرمازدگی,بیماری گرمازدگی,گرمازدگی در بارداری,علائم گرمازدگی,درمان گرمازدگی,درمان گرمازدگی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان گرمازدگی,گرمازدگی را چگونه درمان کنیم,گرمازدگی در کودکان,گرمازدگی در بزرگسالان,گرمازدگی در نوزادان,گرمازدگی …

توصیه هایی برای پیشگیری از سکته مغزی

سکته مغزی,بیماری سکته مغزی,سکته مغزی در بارداری,علائم سکته مغزی,درمان سکته مغزی,درمان سکته مغزی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سکته مغزی,سکته مغزی را چگونه درمان کنیم,سکته مغزی در کودکان,سکته مغزی در بزرگسالان,سکته مغزی در نوزادان,سکته مغزی در بهار,سکته مغزی در تابستان,سکته مغزی در پاییز,سکته مغزی در زمستان,آشنایی با سکته مغزی,همه چیز در مورد سکته مغزی,سکته مغزی واگیردار است,سکته مغزی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سکته مغزی

سکته مغزی, پیشگیری از سکته مغزی, جلوگیری از سکته مغزی

می توان با در پیش گرفتن تغذیه ای سالم با سکته مغزی مقابله کرد

به گزارش بی اس ام اس : 90 درصد سکته های مغزی به دلیل داشتن سبک زندگی نادرست است. با بی تحرکی مفرطی که امروزه گریبانمان را گرفته، تغذیه ی ناسالم و زندگی پر تنش و پر استرس روزمره باید قبول کرد که خطر سکته ی مغزی بیخ گوشمان است.این هشدار بسیار جدی است به همان اندازه ای که پیشگیری از آن جدی است. بدون شک ما نمی توانیم با ژنتیک یا سن و سالمان مقابله کنیم تا خطر سکته از ما دور بماند. اما می توانیم با تغییر عادت های غذایی و در پیش گرفتن تغذیه ای سالم تر با یکی از عوامل اصلی این مشکل مبارزه کنیم. سکته ی مغزی مشکل فلج کننده ای است که نه تنها خود فرد بلکه اطرافیان وی را نیز از زندگی عادی ساقط می کند.با پیشرفت هایی که این روزها در حوزه ی پزشکی ایجاد شده است هر فرد با عدم کنترل عوامل ایجاد کننده ی سکته خود مقصر بروز آن است و به گفته ی متخصصان مسئول آسیب های خانوادگی و اجتماعی حاصل از آن خواهد بود.

• مصرف روزانه میوه و سبزی فراموش نشود

به هر قیمتی شده هر روز میوه و سبزیجات میل کنید. لطفاً به جای خوردن کیک و بیسکوییت یک عدد هویج کوچک یا یک عدد سیب میل کنید. با همین کارهای ساده می توانید مواد مغذی خوبی برای مقابله با انواع بیماری ها و به خصوص سکته های مغزی و قلبی دریافت کنید.سالادهایتان را پر از بروکلی و گوجه فرنگی کنید. مهم نیست برای ناهار یا شام چه دارید. در کنار هر غذایی سالاد سبزیجات حاوی انواع سبزیجات داشته باشید. برای تزیین غذا دست و دلبازی کرده و از سبزیجات رنگی و سبزی های معطر بیشترین استفاده را بکنید. در این صورت مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی جذب خواهید کرد که سیستم ایمنی تان را تقویت و بیماری ها را از شما دور می کنند.

سکته مغزی,جلوگیری از سکته مغزی,علائم سکته مغزی

مصرف میوه و سیزیجات برای مقابله با انواع بیماری ها و به خصوص سکته های مغزی مفید است

نتایج پژوهشی که در Journal of Agricultural and Food Chemistry به چاپ رسیده است نشان می دهد که جذب آنتی اکسیدان زیاد حتی برای افرادی که دچار سکته ی مغزی شده اند بسیار مفید است. چون باعث بهبود عملکرد مغز و احیای سلول های عصبی می شوند. توصیه می کنیم برای جذب آنتی اکسیدان بیشتر مصرف آلو خشک، انگورها، آلو، مرکبات به خصوص پرتقال، گیلاس و آلبالو، کلم ها، اسفناج، بروکلی، فلفل دلمه ای، چغندر و پیاز را در الویت قرار دهید.

• از انتخاب محصولات غذایی حاوی چربی های ترانس بپرهیزید

زیاده روی در مصرف چربی به خصوص چربی های ترانس و اشباع شده دیر یا زود زنگ سکته را به صدا در خواهد آورد. چربی ها باعث افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون می شوند. کلسترول بد خون در جداره ی رگ ها تجمع کرده و باعث می شوند که قلب برای تنظیم کردن خون در بدن به زحمت بیفتد. این مسئله به افزایش فشار خون، تصلب شرایین، سکته ی قلبی یا مغزی منجر می شود. توصیه می کنیم در آشپزخانه از روغن زیتون، سویا، کانولا و کلزا استفاده کنید. ماهی، مرغ، بوقلمون، حبوبات از جمله لوبیا را دریابید. مصرف لبنیات پرچرب را کنار گذاشته و از انواع کم چرب استفاده کنید. در حین خرید از انتخاب محصولات غذایی که حاوی چربی های ترانس هستند بپرهیزید.

• تقسیم بندی بشقاب را یاد بگیرید

درست است که باید به اندازه ی کافی و مورد نیاز بدنتان غذا بخورید اما لازم است که از پرخوری و بدخوری بپرهیزید. لازم است که نیمی از بشقابتان را به سبزیجات سبز مانند کاهو و بروکلی و سبزیجات نارنجی مانند هویج و کدوحلوایی اختصاص دهید. چون سرشار از مواد مغذی هستند. یک چهارم بشقابتان را به لوبیا یا گوشت های کم چرب و یک چهارم دیگر را به غلات کامل مانند برنج قهوه ای (یک فنجان کافی است) اختصاص دهید.اگر طرفدار دسر هستید به جای دسرهای چرب و شیرین شکلات سیاه و چای را امتحان کنید. شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند. این آنتی اکسیدان ها در برخی میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند و باعث تنظیم فشار خون و پیشگیری از بروز لخته های خونی می شوند. شکلات سیاه از بروز مقاومت سلول ها به انسولین پیشگیری می کند.

جلوگیری از سکته مغزی,سکته مغزی,علائم سکته مغزی

مصرف امگا 3 ها به پیشگیری از تخریب سلول های مغزی کمک می کند

• به امگا 3 سلام دوباره کنید

بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 نیست. نتایج پژوهش ها نشان می دهد که مصرف امگا 3 ها به پیشگیری از تخریب سلول های مغزی کمک می کند. امگا 3 ها جزو چربی های سالمی هستند که باعث افزایش جذب ماد مغذی می شوند. برای جذب این اسیدهای چرب ماهی هایی مانند تن، ماهی خال مخالی، ساردین و ماهی آزاد میل کنید. از دیگر منابع امگا 3 ها می توان به روغن کانولا و تخم کتان آسیاب شده اشاره کرد.

• از مصرف زیاد نمک پرهیز کنید

نمک مضر نیست اما زیاده از حد آن قاتل می شود! حدود 80 درصد نمکی که جذب می کنیم از مواد غذایی آماده، گوشت های فراوری شده مانند سوسیس، کالباس، هات داگ، سوپ های کنسروی، کچاپ و غیره است. هله هوله هایی مانند چیپس و پفک نیز معدن نمک هستند. این ها مواد غذایی مورد علاقه ی بچه ها و جوانان هستند که به زودی به سن سالمندی می رسند. بدانید که مصرف زیاد مواد غذایی شور باعث افزایش فشار خون می شود که یکی از عوامل اصلی بروز سکته ی مغزی است.از آنجایی که با ظهور دنیای مدرن تغذیه ی همه ی ما بخودی خود حاوی نمک زیادی هست لازم است که همه ی مردم حتی افرادی که فشار خون طبیعی دارند از مصرف زیاد نمک بپرهیزند. در زمان خرید برچسب مواد غذایی و ترکیبات آن را به دقت مطالعه کنید. مواد غذایی حاوی نمک کمتر را انتخاب کرده و از خالی کردن نمکدان روی بشقاب غذایتان بپرهیزید. برای خوش طعم کردن غذاها به جای نمک از سبزیجات معطر و ادویه ها بهره ببرید. به جای مصرف هله هوله به عنوان عصرانه، میان وعده های ساده و سریع با سبزیجات تهیه و میل کنید.

• برای پیشگیری از سکته مغزی مصرف غلات فراموش نشود

محققان آمریکایی توصیه می کنند که تغذیه ای سرشار از فیبر داشته باشید. غلات کامل مانند جوی دوسر، برنج قهوه ای و محصولات غذایی تهیه شده از آرد کامل (سبوس دار) فیبر خوبی به بدن می رسانند. این مواد غذایی نه تنها برای پیشگیری از بروز سکته ی مغزی مفید هستند بلکه باعث افزایش سرعت احیای سلول ها بعد از سکته نیز می شوند.

• حرف آخر

حرف آخر اینکه تحرک بدنی داشته باشید. فشار و قند خونتان را کنترل کنید. امروزه در مطب متخصصان مغز و اعصاب دستگاه های پیشرفته ای وجود دارد که وضعیت عروق خونی مغز را با دقت بررسی می کنند. بنابراین هیچ بهانه ای برای کنترل وضعیت عروق مغزی نمی ماند جز سهل انگاری! بهتر است از سنین جوانی صدای سکته مغزی را بشنوید و اجازه ندهید در سالمندی با فریادی ناگهانی زمین گیرتان کند.

منبع : tebyan.net

توصیه هایی برای پیشگیری از سکته مغزی

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 دی 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.