کمردردی که خبر از ابتلا به سیاتیک می دهد

کمردردی که خبر از ابتلا به سیاتیک می دهد

کمردردی که خبر از ابتلا به سیاتیک می دهد سیاتیک,بيماري سیاتیک,سیاتیک در بارداري,علائم سیاتیک,درمان سیاتیک,درمان سیاتیک با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سیاتیک,سیاتیک را چگونه درمان کنيم,سیاتیک در کودکان,سیاتیک در بزرگسالان,سیاتیک …

علائم و علت و درمان انواع سرطان ریه خوش خیم در جوانان

علائم و علت و درمان انواع سرطان ریه خوش خیم در جوانان

سرطان ریه سرطان ریه ,سرطان ریه علائم,سرطان ریه بدخیم,سرطان ریه درمان دارد؟,سرطان ریه خوش خیم,سرطان ریه در جوانان,سرطان ریه مرحله 4,سرطان ریه گرید 4 توضیحاتی در مورد سرطان ریه سرطان ریه (به …

کنترل دیابت با ادویه های مفید

کنترل دیابت با ادویه های مفید

کنترل دیابت با ادویه های مفید خواص ادویه,فواید ادویه,ادویه درمانی,خاصیت ادویه,خواص ادویه درمانی,خواص ادویه برای پوست,خواص ادویه برای مو,خواص ادویه برای جوانی,خواص ادویه برای بارداری,خواص خوردن ادویه,فواید ادویه خام,فواید ادویه پخته

غلظت خون ، عوارض و راه های پیشگیری از آن

غلظت خون,بیماری غلظت خون,غلظت خون در بارداری,علائم غلظت خون,درمان غلظت خون,درمان غلظت خون با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان غلظت خون,غلظت خون را چگونه درمان کنیم,غلظت خون در کودکان,غلظت خون در بزرگسالان,غلظت خون در نوزادان,غلظت خون در بهار,غلظت خون در تابستان,غلظت خون در پاییز,غلظت خون در زمستان,آشنایی با غلظت خون,همه چیز در مورد غلظت خون,غلظت خون واگیردار است,غلظت خون و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان غلظت خون

علائم و عوارض و درمان غلظت خون بالا

به گزارش بی اس م اس : گلبول هاي قرمز خون سلول هايي است که وظيفه اکسيژن رساني به بافت هاي بدن را به عهده دارد و تعداد آن ها بر حسب سن و جنس متفاوت است. بيماري را که در آن تعداد گلبول هاي قرمز در واحد حجم افزايش مي يابد، غلظت خون مي نامند. در اين بيماري، ميزان هموگلوبين در مردان به بالاتر از 18 گرم و در خانم ها به بالاتر از 16 گرم در دسي ليتر مي رسد. اين بيماري بيشتر در آقايان و در سنين بالاتر از 40 سال شايع است.

غلظت خون با بدن ما چه مي کند؟

اين بيماري موجب کند شدن حرکت خون در رگ ها و قلب مي شود و احتمال ايجاد لخته هاي خوني را بالا مي برد. به دنبال آن مشکلاتي مثل گرفتگي دست و پا، افزايش فشارخون، خونريزي از بيني، بزرگ شدن کبد و طحال، آمبولي ريوي و سکته های قلبی و مغزي روي مي دهد.

چه عواملي موجب ايجاد اين بيماري مي شود؟

عوامل مختلفي مي تواند موجب بروز غلظت خون شود؛ از جمله زياده روي در خوردن غذاهاي چرب و سرشار از گوشت قرمز و چربي هاي جامد، عوامل ژنتيکي و مادرزادي، اضطراب و شوک هاي عاطفي، تعريق و اسهال هاي شديد، زندگي يا حضور در ارتفاعات و نواحي کوهستاني، آلودگي هوا، استعمال سيگار و وجود بيماري هاي قلبي- ريوي و…

علايم بيماري و نحوه تشخيص:

بالا رفتن غلظت خون يک سري علايم و نشانه هاي ظاهري دارد مانند برافروختگي و قرمز شدن صورت، کبودي لب ها و نوک انگشتان دست و پا به خصوص هنگام فعاليت بدني، اختلالات هوشياري مثل خواب آلودگي، اختلالات بينايي و تنفسي، ضعف و بي حالي، سردردهاي غيرطبيعي، خارش بدن به خصوص بعد از استحمام و برجستگي وريد هاي چشمي.با ديدن اين علايم مي توان به احتمال بالا رفتن غلظت خون مشکوک شد ولي تشخيص نهايي با آزمايش هايي مثل CBC (شمارش سلول هاي خوني) و سنجش ميزان هموگلوبين امکان پذير است. (بايد دانست که بر خلاف تصور بعضي مردم که تيرگي خون را نشانه غلظت خون مي دانند، تشخيص اين بيماري با استفاده از رنگ ظاهري خون امکان پذير نيست).

علائم و عوارض و درمان غلظت خون بالا

غلظت خون چگونه درمان مي شود؟

درمان اين بيماري شامل استفاده از درمان دارويي توام با تغيير در سبک زندگي و رژيم غذايي است. براي درمان دارويي اغلب با نظر پزشک از تجويز قرص آسپرين براي کاهش غلظت خون استفاده مي شود. همچنين اهدا خون به صورت منظم و پرهيز از کشيدن سيگار و قرار گرفتن در معرض هواي آلوده نيز دردرمان موثر است. در اين ميان اگر بيماري زمينه اي مثل بيماري هاي قلبي و ريوي عامل ايجاد غلظت خون باشد، بيماري مذکور نيز بايد به نحو مناسب کنترل و درمان شود.اگر به اين بيماري مبتلا هستيد، بايد در رژيم غذايي خود مصرف روغن هاي جامد و حيواني، گوشت قرمز، دل و قلوه و مغز گوسفند و لبنيات پرچرب را کاهش دهيد و در عوض مصرف لبنيات کم چرب، ماهي، ميوه و سبزيجات فراوان را جايگزين کنيد. نوشيدن آب و مايعات فراوان نيز در طول روز به رقيق شدن خون کمک مي کند. در طب سنتي مصرف ميوه هايي مثل آلبالو، انار، توت سياه، تمشک، زغال اخته، ليموي تازه، موز، زرشک، آلو، انگور قرمز، کيوي و سبزيجاتي مثل سير و پياز خام، شنبليله، کاسني، ريواس، کدوي سبز و پاپريکا ( نوعي فلفل قرمز) در کاهش غلظت خون موثر است.همچنين نوشيدن روزانه چاي سبز و چاي ترش (يا چاي قرمز يا چاي مکه که در واقع دم کرده گلبرگ هاي گياهي به نام رزچيني است)، نيز در کاهش فشارخون و نيز کاهش خطر بروز لخته هاي خوني مفيد است. نتايج برخي تحقيقات نيز نشان مي دهد که مصرف روزانه مقادير کمي از شکلات سياه (Dark)، باعث کاهش توليد لخته خون و بروز بيماري هاي قلبي- عروقي مي شود.

منبع : khorasannews.com

غلظت خون ، عوارض و راه های پیشگیری از آن

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.