آشنایی با کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت

آشنایی با کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت

آلو سیاه آلو سیاه ،آلو سیاه خشک،آلو سیاه و دیابت،آلو سیاه در بارداری،آلو سیاه شابلون،آلو سیاه برای دیابت،آلو سیاه و لاغری،الو سیاه چه خاصیتی دارد،آلو سیاه به انگلیسی،آلو سیاه برای یبوست،آلو سیاه …

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت

وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت وجود ویتامین C موجود در چای سبز و سرماخوردگی و از بین بردن عفونت در سایت جسارت چای …

لاغری و کاهش وزن با گیاه استویا

لاغری و کاهش وزن با گیاه استویا

لاغری و کاهش وزن با گیاه استویا خواص استویا,فواید استویا,استویا درمانی,خاصیت استویا,خواص استویا درمانی,خواص استویا برای پوست,خواص استویا برای مو,خواص استویا برای جوانی,خواص استویا برای بارداری,خواص خوردن استویا,فواید استویا خام,فواید استویا پخته

عاقرقرحا

عاقرقرحا ,عاقرقرحا چیست,عاقرقرحا لکنت زبان,عاقرقرحا خواص,عاقرقرحا نام علمی,عاقرقرحا فوائد,عاقرقرحا ویکی پدیا,گیاه عاقرقرحا چیست,خواص عاقرقرحا چیست

عاقرقرحا , عاقرقرحا چیست , عاقرقرحا لکنت زبان , عاقرقرحا خواص

توضیحاتی در مورد عاقرقرحا

عاقرقرحا، (نام علمی: Anacyclus Pyrethrum DC )گیاهی است از خانواده Compositae تیره فرعی Radiae.نام های دیگر آن؛ آکرکره، آککرا، آکارکارا، تاغندست می باشد، عاقرقرحا ریشه گیاهی است از خانوداه علفی و خیلی کوتاه، بلندی آن از یک وجب هم کمتر است و شبیه به بابونه می باشد. برگ های آن دارای بریدگی عمیق و باریک و پوشیده از کرک است. گل آن که در تابستان ظاهر می شود و نسبتا بزرگ است، دو نوع گل دارد، گل های با لوله زرد رنگ و گل های زبانه ای که روی ماده ی آن ها سفید رنگ زیر گل ها بنفش است. ریشه ی آن دراز به طول بیست تا بیست و پنج سانتی متر و به ضخامت حدود یک انگشت می باشد و طعم آن سوزاننده ی زبان و گرم است. این گیاه بومی آفریقای شمالی و الجزیره می باشد و در سایر مناطق از قبیل هند، جنوب اروپا و اسپانی نیز انتشار دارد. نوع آفریقای شمالی آن در الجزایر می روید و از نوع هندی آن مرغوب تر است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عاقرقرحا صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

گیاه شناسی عاقرقرحا

عاقرقرها گیاهی است علفی و چند ساله که بلندی ساقه اش به حدود ۲۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه شبیه بابونه می‌باشد. منشاء اصلی آن الجزیره و آفریقای شمالی بوده و از آنجا به نقاط گرم و معتدل زمین مانند آسیا و آفریقا راه یافته است. ریشه آن راست به طول ۲۵–۲۰ سانتی‌متر و به ضخامت یک انگشت و با انشعابات زیادی است. این ریشه طعم سوزنی دارد. قسمت مورداستفاده این گیاه ریشه آن است که به صورت قطعاتی به اندازه۱۰–۸ سانتی‌متر و قطر۵/. سانتی‌متر به بازار عرضه می شد. بوی آن معطر و محرک مخاط بینی و طعم آن تند، سوزنده و ناپسند است. در بعضی منابع، بخاطر خواص بسیار نزدیک این گیاه با ریشه طرخون کوهی، این گیاه را به اشتباه با آن یکی دانسته‌اند. عاقرقرحا، گیاهی است علفی، کوتاه، که ارتفاع آن به یک وجب هم نمی‌رسد، جند ساله و شبیه بابونه. برگهای آن بریدگی‌های عمیق دارد و پوشیده از کرک است. گلهای آن در تابستان و در دو گونه روی ساقه ظاهر می‌شود. گل‌های لوله‌ای زرد گل‌های زبانه‌ای سفید

ترکیبات عاقرقرحا

در این گیاه اسانس روغنی فرار پلی تورین  وجود دارد. ریشه این گیاه داریا مقدار کمی تانن tannin، صمغ، اینولین و یک رزین قهوه‌ای به نام پله تونین pelletonin می‌باشد.

عاقرقرحا , عاقرقرحا چیست , عاقرقرحا لکنت زبان , عاقرقرحا خواص

طبیعت عاقرقرحا

دارای طبیعت خیلی گرم و خشک است، اگر دو تا چهار گرم از آن را کوبیده و خورده شود، انسداد مجاری را باز می کند، سستی و رخوت و استسقا را درمان می کند، مدر و قاعده آور است، ترشح شیر و عرق را افزایش می دهد، برای لقوه، فلج، رعشه، کزاز و استرخا (فلج ناکامل) مفید است، درد مفاصل و سیاتیک را تسکین می دهد.

خواص عاقرقرحا

آن را نرم بسایید و با عسل مخلوط کرده و در دهان نگه دارید و بعد بخورید، یا آن را نیم کوب کرده بجوشانید و چندین بار آب را در دهان نگه دارید و بعد بخورید، لکه قهوه ای زبان که مثل خون مردگی است را درمان می کند. مخلوط گرد آن با عسل سرفه های کهنه بلغمی سرد را آرام می کند، برای تقویت نیروی جنسی سرد مزاجان مفید است. هر گاه سردرد میگرن یا درد نیمه ی سر شروع می شود، سر یک تکه از آن را مانند سیگار آتش بزنید تا بسوزد و دود کند و دود آن را به هر سوراخ بینی بکشید، تسکین می یابد. برای درمان لکنت زبان یا برای باز شدن زبان کودکان، چهار مثقال از آن را نیم کوب کرده و دم کنید، بعد آب صاف کرده ی آن را با نبات شیرین سازید و روزی سه بار هر مرتبه یک قاشق مرباخوری به او بخورانید، برای تسکین دردها، بیماری های مفاصل و اعصاب و درد سینه ضماد آن در استعمال خارجی مصرف دارد. برای کزاز ، استرخای مزمن، اعضای بی حس شده ی بدن و بی حسی عضلات مفید است که باید پودر آن را با روغن زیتون مخلوط کنید و بمالید. برای باز شدن انسداد مجاری بینی آن را با مصطکی بجوید و همچنین گرد آن را در بینی بدمید. ریختن قطره آن که مخلوط با گل سرخ باشد در بینی برای تسکین سردرد و درد شقیقه ی شدید بلغمی مفید است. برای تسکین دندان درد آن را در سرکه خیس کنید و درون سوراخ دندان بگذارید، مزه مزه یا غرغره ی آن با سرکه برای دیفتری نافع است. اگر آن را در دهان بجوید یا گرد آن را زیر زبان بپاشید و نگه دارید، رطوبت موضع را خشک می کند و لکنت زبان را کاهش می دهد، نگه داشتن آن پای دندان ها سستی دندان را محکم می کند. روغن آن را قبل از هم بستر شدن بر قضب بمالید، محرک است، در صورتی که بخواهید انزال را سریع کنید. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان مقداری از آن را در سرکه جوشانده و پای دندان کنید. جوشانده شده آن در آب برای دندان هایی که به علت ناراحتی لثه سست می شوند، نافع بوده و دندان ها را محکم و لثه را مداوا می کند. برای درمان کمر درد کهنه آن را نرم بکوبید و با زرده ی تخم مرغ به کمر بمالید.

عاقرقرحا و ریشه ترخون کوهی

در بعضی منابع، بخاطر خواص بسیار نزدیک این گیاه با ریشه ترخون کوهی، این گیاه را به اشتباه با آن یکی دانسته اند. عاقرقرحا، گیاهی است علفی، کوتاه، که ارتفاع آن به یک وجب هم نمی رسد. برگ های آن بریدگی های عمیق دارد و پوشیده از کرک است. گل های آن در تابستان و در دو گونه روی ساقه ظاهر می شود. 1- گل های لوله ای زرد و 2- گل های زبانه ای سفید.

کاشت عاقرقرحا

این گیاه به خاک های به خوبی آبیاری شده و مکان های آفتابی نیاز دارد. همچنین به رطوبت بیش از حد به ویژه در فصل زمستان مقاوم هستند. این گونه ها می توانند دمای تا منفی 5 درجه سانتیگراد را تحمل کنند به ویژه اگر زمین به خوبی آبیاری شود.

تکثیر عاقرقرحا

تکثیر این گیاه عمدتاً از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد. این بذرها برای جوانه زنی بهتر به حدود 3 هفته چینه سرمایی نیاز دارند. بهترین دما برای جوانه زنی بذرها، دمای 13 تا 16 درجه سانتیگراد است. یکی دیگر از روش های تکثیر این گیاهف ریشه دار کردن قلمه های چوبی نرم در فصل بهار می باشد.

گیاه شناسی عاقرقرحا

عاقرقرحا ریشه گیاهى است از خانواده Compositae، علفى و چندساله و خیلى کوتاه، بلندى عاقرقرحا از یک وجب هم کمتر است و شبیه بابونه مى‏باشد. برگهاى عاقرقرحا داراى بریدگى‏هاى عمیق و باریک و پوشیده از کرک است. طبق گل آنکه در تابستان ظاهر مى‏شود نسبتا بزرگ است، عاقرقرحا دو نوع گل دارد، گلهاى با لوله زردرنگ و گلهاى زبانه‏اى و ماده آن روى آنها سفید و زیر گلها بنفش است. ریشه عاقرقرحا دراز به طول بیست تا بیست و پنج سانتیمتر و به ضخامت حدود یک انگشت مى‏باشد و طعم عاقرقرحا سوزاننده زبان و گرم است. این گیاه بومى آفریقاى شمالى و الجزیره مى‏باشد و در سایر مناطق از قبیل هند، جنوب اروپا و اسپانیا نیز انتشار دارد. نوع آفریقاى شمالى آنکه در الجزیره مى‏روید از نوع هندى آن مرغوبتر است.

درمان لکنت زبان در طب سنتی

درمان لکنت زبان در طب سنتی: – نسخه (۱) : مواد لازم – عاقرقر ها ۲۵ گرم ، نبات ۱۰۰ گرم نبات و عاقرقرها را با هم ساییده و هر روز یک قاشق چایخوری همراه با مقداری آب گرم میل کنید. – نسخه (۲): مواد لازم – دانه برگ زبان کنجشک ۲۵ گرم مقداری نیم کوب کرده و به همراه کمی نبات و ۱ لیوان آب به مدت یک ساعت دم کرده و هر وعده یک قاشق چایخوری میل نمایید. – نسخه (۳): این نسخه یکی از بهترین روش های درمانی لکنت است که تا کنون در طب سنتی معرفی شده همزمان با روش هایی که بالا معرفی شد از نسخه ها بهره ببرید. مواد لازم : عاقرقرها ۱۰ گرم ، تخم خرفه ۱۰ گرم ، زبان گنجشک ۵ گرم ، مویز سیاه بدون هسته ۷۵ گرم تمام مواد را به جز مویز ساییده و بعد از ساییدن به همراه مویز بکوبید تا خمیری به دست آمده ورز دهید تا به قطر یک لوله خودکار شده و به اندازه قرص های کوچک خرد کرده و روزانه یک عدد از این قرص ها را میل نمایید. نکته ی مهم : قرص های به دست آمده را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.

نام های دیگر عاقرقرحا

نامهای دیگر آن: تاعندوست، تاغِندست، فوریون، عودالقریح، اصل الطرخونجبلی، کزفرخون، الگرا، اککرا، اقرقرا، قوریون، ترخون رومی، آکرکره، بیرتر، پور ترون و اکروا میباشد.

عاقرقرحا , عاقرقرحا چیست , عاقرقرحا لکنت زبان , عاقرقرحا خواص

آشنایی با خواص عاقرقرحا

2. نیم گرم دم‌کرده به مدت 3 روز میل شود ضدبلغم می‌باشد. 3. نیم گرم در 200 سی‌سی آب‌جوش دم‌کرده به مدت 3 روز میل شود مدر می‌باشد. 4. ریشه این گیاه را بجوید زیادکننده بزاق می‌باشد. 5. برای بی‌حسی اعضاء و فلج ریشه عاقرقرحا را در روغن کنجد جوشانده ماساژ دهید. 6. از روغن آن بر آلت بمالید باعث تقویت نیروی جنسی می‌گردد. * طرز تهیه روغن عاقرقرحا: 30 گرم ریشه عاقرقرحای خشک را در 450 سی‌سی آب پخته می‌گذاریم تا 300 گرم بماند سپس با 200 گرم روغن زیتون یا کنجد مخلوط نموده می‌مالند. 7. برای انزال زودرس مالیدن روغن آن بر آلت و کمر مفید می‌باشد. 8. مالیدن آن قبل از هم‌بستری بر آلت باعث لذت بردن هنگام جماع می‌شود. 9. برای احتقان بینی به صورت عنفیه کشیده شود. 10. برای تسکین درد دندان در سرکه خیسانده در محل درد بگذارید و یا این که گرد ریشه این گیاه را خمیر نموده داخل دندان پوسیده می‌گذارند. 11. برای لکنت زبان کمی از گرد آن را زیر زبان بگذارید. 12. برای لقوه یک گرم ریشه این گیاه را دم‌کرده به مدت 3 روز بنوشید. 13. نیم گرم در 200 سی‌سی دم‌کرده به مدت 3 روز بنوشید یا از روغن آن به شقیقه‌ها بمالید برای صرع و غش مفید می‌باشد. 14. بوئیدن این گیاه باعث عطسه می‌شود. 15. پاشیدن گرد ریشه این گیاه باعث فراری دادن حشرات می‌گردد. 16. جهت محکم شدن دندان‌ها دمکرده این گیاه را در دهان نگاه دارید. 17. برای دیفتری با سرکه و آب مخلوط نموده غرغره شود. 18. جهت تسکین درد سینه، پودر ریشه آن را با عسل مخلوط نموده روزی یک قاشق مرباخوری بنوشید. 19. عاقرقرحا برای ریه مضر است در نتیجه با کتیرا و مویز خورده شود. 20. مصرف این گیاه ممکن است باعث مسمومیت، تهوع و استفراغ گردد به همین خاطر مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود. 21. برای دفع شپش گرد ریشه این گیاه راجوشانده موها را ماساژدهید.

عاقرقرحا و ناباروری

عاقرقرحا ریشه گیاهیست با خواص درمانی بسیار زیاد . عاقرقرحا یکی از گیاهان کمیاب و گرانقیمت میباشد و بیشترین مورد مصرف آن درمان ناباروری و ناتوانی حنسی است

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 مهر 1397

6 دیدگاه

  • حمید آگوست 2016 در 21:26

    عالی

  • ناشناس سپتامبر 2016 در 08:54

    خیلی خوب بود متشکرم

  • فرشته اکتبر 2016 در 08:27

    اطلاع خوب بودتهیه کردنش راازکجاتهیه کنم متشکرم

  • فرشته اکتبر 2016 در 10:33

    عاقرقرحاروچگونه تهیه کنم

    • ناشناس دسامبر 2017 در 11:48

      از عطاری میدان انقلاب

  • سیمین اکتبر 2018 در 11:07

    سلام
    برای لکنت زبان بزرگسالان چند دوره باید مصرف کنن تا جواب بگیرن؟

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.