تاثیر مصرف زالزالک و سرماخوردگی به همراه خواصیت های آن

تاثیر مصرف زالزالک و سرماخوردگی به همراه خواصیت های آن

تاثیر مصرف زالزالک و سرماخوردگی به همراه خواصیت های آن زالزالک و سرماخوردگی ،زالزالک سرماخوردگی ،مصرف زالزالک در سرماخوردگی ،تاثیر زالزالک و سرماخوردگی ،خواص زالزالک در سرماخوردگی ،درمان سرماخوردگی با زالزالک ، زالزالک در …

مضرات و خواص کاکائو تلخ در بارداری و کم خونی چیست

مضرات و خواص کاکائو تلخ در بارداری و کم خونی چیست

کاکائو کاکائو تلخ ,کاکائو تلخ و لاغری,کاکائو تلخ برای لاغری,کاکائو تلخ و بارداری,کاکائو تلخ در بارداری,کاکائو تلخ لاغری,کاکائو تلخ کالری,کاکائو تلخ و چاقی,کاکائو تلخ و دیابت,فواید کاکائو تلخ در این مطلب از …

همه چیز درباره خواص و عوارض دارچین

همه چیز درباره خواص و عوارض دارچین

همه چیز درباره خواص و عوارض دارچین خواص دارچین,فواید دارچین,دارچین درمانی,خاصیت دارچین,خواص دارچین درمانی,خواص دارچین برای پوست,خواص دارچین برای مو,خواص دارچین برای جوانی,خواص دارچین برای بارداری,خواص خوردن دارچین,فواید دارچین خام,فواید دارچین پخته

گیاهان التیام بخش

خواص گیاهان التیام بخش,فواید گیاهان التیام بخش,گیاهان التیام بخش درمانی,خاصیت گیاهان التیام بخش,خواص گیاهان التیام بخش درمانی,خواص گیاهان التیام بخش برای پوست,خواص گیاهان التیام بخش برای مو,خواص گیاهان التیام بخش برای جوانی,خواص گیاهان التیام بخش برای بارداری,خواص خوردن گیاهان التیام بخش,فواید گیاهان التیام بخش خام,فواید گیاهان التیام بخش پخته

گیاهان التیام بخش

گیاهان عامل سلامتی اند:

به گزارش بی اس ام اس : تاریخچه استفاده از گیاهان به عنوان داروی درمانی از همان ابتدای تلاش بشر برای درمان انواع بیماری ها شروع می شود. جالب است بدانید که بسیاری از گیاهانی که به عنوان چاشنی به غذای اصلی خود اضافه می کنید و یا بخشی از ترکیبات اصلی وعده های غذایی است نقش شگفت انگیزی در ترمیم، التیام و درمان دارد

مهم ترین و شاخص ترین این گیاهان با نقش فوق عبارتند از:

۱- رزماری(اکلیل کوهی): این گیاه به عنوان دارویی تقویت کننده مغز در پزشکی سنتی چین کاربرد دارد. این گیاه حاوی روغن عصاره ای است که فعالیت مغز را تحریک کرده و هوشیاری را افزایش می دهد. همچنین برای تقویت سیستم گوارش و ایمنی بدن مفید است . برای برخورداری از خواص معجزه آسای این گیاه می توان آن را مثل چای دم نمود و مصرف کرد و یا مثل چاشنی به غذا و سوپ اضافه کرد و یا از عصاره آن برای عطر انگیز کردن خانه استفاده کرد.

۲- نعناع: نعناع و خانواده گیاهی آن مثل سوسنبر و پودنه یکی از گیاهانی هستند که در علم پزشکی دارای چندین کاربرد هستند. مثلا نعناع فلفلی ویا سوسنبر باعث افزایش مواد مترشحه مفید دستگاه گوارش می شود. اغلب ناراحتی های گوارشی را تسکین می دهد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که کبد را پاکسازی نموده، سموم را ازبدن دفع نموده و بینایی را تقویت می کند. می توان این گیاه را دم نموده و نیم ساعت بعد از صرف غذا نوشید تا از بروز ناراحتی های گوارشی در امان بود.

۳- آویشن: در زمان سرما خوردگی و ابتلا به آنفولانزا می توان مقداری از این گیاه را دم نموده و بنوشید. زیرا دارای خاصیت ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد عفونی کنندگی است. این گیاه همچنین در تنظیم سیستم گوارش و پیشگیری از نفخ موثر است.

۴- مریم گلی: مریم گلی باعث افزایش اکسیژن در بخش کورتکس مغز و بهبود نیروی تمرکز می شود. این گیاه در تقویت عملکرد مغز بسیار موثر است. روش مصرف آن می تواند به عنوان چاشنی باشد .

۵- پیاز کوهی: یکی از خانواده های سیر و پیاز ، سوسن یا پیاز کوهی است که حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین c و مواد معدنی ضروری مثل پتاسیم ، کلسیم، آهن و فولیک اسید می باشد. در پزشکی چین برای پاک سازی بینی گرفته ، پیشگیری از بوی بد دهان، تسکین درد معده ، تقویت کمر و افزایش گردش خون و درمان سردی دست و پا استقاده می شده است. این گیاه نیز می تواند به عنوان چاشنی و مطابق با ذائقه ، به بعضی غذاها اضافه شود.

۶- ریحان: این گیاه یکی از ترکیبات غذایی مورد علاقه مردم ایتالیا است . بوی این گیاه انرژی را مضاعف می کند و سرشار از بیوفلاونوئیدی است که در حفظ سلول های DNA از تشعشعات مفید است.

۷- گشنیز: این گیاه نیز تقویت کننده انرژی و سیستم ایمنی بدن است و هضم را نیز بهبود می بخشد.

۸- جعفری: مردم چین از این گیاه برای خنک نگه داشتن کبد و پاکسازی چشم استفاده می کردند. گفته می شود که این گیاه چشم را از تشعشعات UV حفظ می کند .

گیاهان نام برده به طرق مختلفی می تواند مورد استفاده واقع شود . مثلا به عنوان ترکیب اصلی غذا ، به صورت دم کرده و یا به صورت مجزا و خام مصرف شود.

گیاهان التیام بخش

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 17 مرداد 1395

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.