علت درمان انواع سردرد میگرنی خوشه ای تنشی پیشانی

علت درمان انواع سردرد میگرنی خوشه ای تنشی پیشانی

سر درد سردرد ،سر درد پشت سر،سر درد کی دعا،سر درد سمت چپ،سر درد کا علاج،سر درد شدید،سر درد پیشانی،سر درد بعد از مشروب،سر درد صبحگاهی،سر درد در دوران بارداری،سر درد پشت …

آموزش کامل طرز تهیه آلو خشک بخارائی در منزل

آموزش کامل طرز تهیه آلو خشک بخارائی در منزل

آموزش کامل طرز تهیه آلو خشک بخارائی در منزل آموزش کامل طرز تهیه آلو خشک بخارائی در منزل در سایت جسارت طرز تهیه آلو خشک,طرز تهیه آلو خشکه,طرز تهیه الو خشک,روش تهیه …

عوارض و خواص خوردن چای سبز در دوران شیردهی و بارداری

عوارض و خواص خوردن چای سبز در دوران شیردهی و بارداری

عوارض و خواص خوردن چای سبز در دوران شیردهی و بارداری چای سبز در دوران شیردهی ، چای سبز در دوران شیردهی ضرر دارد ، چای سبز در دوران شیردهی ، خوردن …

بلوغ زودرس در پسران

بلوغ زودرس در پسران,بيماري بلوغ زودرس در پسران,بلوغ زودرس در پسران در بارداري,علائم بلوغ زودرس در پسران,درمان بلوغ زودرس در پسران,درمان بلوغ زودرس در پسران با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان بلوغ زودرس در پسران,بلوغ زودرس در پسران را چگونه درمان کنيم,بلوغ زودرس در پسران در کودکان,بلوغ زودرس در پسران در بزرگسالان,بلوغ زودرس در پسران در نوزادان,بلوغ زودرس در پسران در بهار,بلوغ زودرس در پسران در تابستان,بلوغ زودرس در پسران در پاييز,بلوغ زودرس در پسران در زمستان,آشنايي با بلوغ زودرس در پسران,همه چيز در مورد بلوغ زودرس در پسران,بلوغ زودرس در پسران واگيردار است,بلوغ زودرس در پسران و درمان آن,ورزشهاي مناسب براي درمان بلوغ زودرس در پسران

بلوغ زودرس در پسران

به گزارش بی اس ام اس بلوغ در پسران و دختران در اثر مجموعه ای از تغییرات هورمونی است که در سطح مغز، هیپوفیز، غده فوق کلیه و در نهایت غده های جنسی شامل بیضه ها و تخمدان ها ایجاد می شود. نخستین علامت بلوغ در پسران بزرگ شدن بیضه هاست و در ادامه بزرگ شدن عضو تناسلی و رویش موهای زهار خواهد بود. این تغییرات از ۱۰ سالگی به بعد کم کم شروع می شود، ولی در ۱۲ تا ۱۵ سالگی کاملا نمایان می شود.براساس تعاریف بالا در صورتی که در یک پسر قبل از ۹ سالگی بلوغ شروع شود، بیماری بلوغ زودرس مطرح می شود و باید ارزیابی و بررسی ها انجام شوند.اولین قدم در این ارزیابی ها اندازه گیری هورمون هاست. زمانی که هورمون های ترشح شده از هیپوفیز ـ که به آنها «گنادوتروپین» می گوییم ـ بالا باشد، آن وقت بررسی مغزی مثل ام آر آی برای یافتن توده های احتمالی لازم است. اگر چه در اغلب موارد توده ای در مغز نیست و مشکل حساسیت زیاد سلول های هیپوفیز و هیپوتالاموس است که باعث ترشح زیاد هورمون شده است. با این وجود بررسی مغزی می تواند یک توده مغزی یا بیماری عفونی در مغز را آشکار کند.در بیشتر موارد بلوغ زودرس، میزان هورمون های هیپوفیزی یا همان گنادوتروپین ها که در اصطلاح علمی اف اس اچ و ال اچ هستند،بالا نیست. بیماری هایی مثل بزرگی مادرزادی غده فوق کلیه، تومورهای غده آدرنال و در نهایت تومورهای بیضه می تواند با ساختن مقادیر زیاد هورمون جنسی مردانه (آندروژن) بلوغ زودرس را در پسران ایجاد کند، البته گاهی هیچیک از این موارد وجود ندارد و فعالیت زیاد سلول های سازنده هورمون مردانه علت ماجراست.

بلوغ زودرس در پسران

اهمیت تشخیص بموقع بلوغ زودرس همان طور که شرح داده شد، در درجه اول یافتن علت هایی است که شامل بیماری های توصیف شده می شود. در درجه بعد سرکوب تولید هورمون های مردانه در یک پسر کم سن و سال به ۲ دلیل اهمیت دارد؛ اول این که تغییرات بلوغ اگر در سن کمتر از سایر کودکان رخ دهد، باعث ناراحتی و عدم تطابق کودک با محیط می شود و بنابراین باید با دارو بلوغ را تا حدی که شبیه دیگران شود، به تاخیر انداخت و دوم این که بلوغ زودرس، اگرچه باعث رشد ناگهانی قد می شود، ولی خیلی زود صفحه رشد استخوان ها بسته شده و رشد را متوقف می کند. در نتیجه این کودکان معمولا قد نهایی کوتاه تری نسبت به آنچه با توجه به قد پدر و مادر برایشان پیش بینی می شود، پیدا خواهند کرد.در نهایت باید گفت درمان صحیح بلوغ زودرس در پسران به تشخیص علت آن بستگی دارد که گاه یک تومور مغزی خوش خیم علت ماجراست که برداشته می شود و کودک نجات می یابد. گاه یک تومور در بیضه ها عامل ماجراست و گاهی نیز بزرگی غده فوق کلیه یا حساسیت سلول های هورمون ساز علت بیماری است که با درمان دارویی بهبود پیدا می کند.

منبع:jamejamonline.ir

بلوغ زودرس در پسران

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 دی 1394

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.