اين 4 اشتباه را مرتکب نشويد

اين 4 اشتباه را مرتکب نشويد

اين 4 اشتباه را مرتکب نشويد خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته

همه چیز درباره زخم بستر

همه چیز درباره زخم بستر

همه چیز درباره زخم بستر زخم بستر,بیماری زخم بستر,زخم بستر در بارداری,علائم زخم بستر,درمان زخم بستر,درمان زخم بستر با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان زخم بستر,زخم بستر را چگونه درمان کنیم,زخم …

برای پیشگیری از عود بیماری روماتیسم ، چه کارهایی می توان انجام داد

برای پیشگیری از عود بیماری روماتیسم ، چه کارهایی می توان انجام داد

برای پیشگیری از عود بیماری روماتیسم ، چه کارهایی می توان انجام داد روماتیسم,بیماری روماتیسم,روماتیسم در بارداری,علائم روماتیسم,درمان روماتیسم,درمان روماتیسم با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان روماتیسم,روماتیسم را چگونه درمان کنیم,روماتیسم …

درمان اضطراب در کودکان

درمان اضطراب در کودکان ،درمان اضطراب در کودکان دبستانی،درمان اضطراب در کودکان و نوجوانان، درمان دارویی اضطراب در کودکان

درمان اضطراب در کودکان ، درمان دارویی اضطراب در کودکان دبستانی ، درمان گیاهی اضطراب جدایی در کودکان پیش دبستانی ، راههای درمان اضطراب شدید اجتماعی در کودکان در سایت جسارت . با ما همراه باشید.

توضیحاتی در مورد اضطراب در کودکان

مطالعات نشان می دهد که کودکان نیز مانند بزرگسالان دچار اضطراب می شوند . اضطراب به معنای حالتی از یک احساس قوی و نیرومند در بی تابی ، بیم و ترس ریشه دار و عمیق درباره ی یک رخداد نامعلوم است .اضطراب ممکن است حالتی ارثی باشد، و این حالت چندان غیر معمول نیست.تشخیص و درمان اضطراب در کودکان بسیار اهمیت دارد. از آنجا که کودک مبتلا به اضطراب اغلب علایم را به بزگسالی توسعه می­دهند ، مانند اضطراب عمومی بزرگسالان، اختلال هراس، فوبیا ها، و همینطور تعدادی از اختلالات جسمی سازی شده که در آنها شکایات متعدد جسمانی بدون دلیل پزشکی وجود دارد(سردرد های متنوع، مشکلات گوارشی که البته فرد به عمد علایمی را نمایش نمیدهد). اضطراب عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و دلواپسی با منشاء ناشناخته، که به فرد دست می‌دهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژی است. وقوع مجدد موقعیت‌هایی که قبلاً استرس زا بوده‌اند یا طی آن‌ها به فرد آسیب رسیده است باعث اضطراب در افراد می‌شود.

از علایم اضطراب می‌توان موارد زیر را نام برد:

– احساس خستگی

– عصبی بودن و بی‌قراری

– ترس و نگرانی

بی خوابی یا بدخوابی

تپش قلب و تنفس نامنظم و سریع

– عرق کردن

– سردرد و سرگیجه

– مشکل در تمرکز و حافظه

– لرزش یا پرش عضلات

تکرر ادرار

درمان اضطراب در کودکان با تغذیه مناسب

اضطراب بر حسب شدت و طول علائم بیماری با اختلالات عصبی تفاوت دارد، اگر علائم اضطراب در کودک به مدت کمتر از دو هفته ادامه یابند، بهتر است شیوه زندگی کودک خود را تغییر دهید و از درمان های طبیعی، برای کودک استفاده کنید، اما اگر علائم اضطراب در کودک به مدت بیشتر از دو هفته به طول بیانجامد دیگر وقت آن است که با پزشک مشورت کنید و نگاهی نزدیک تر به شرایط بیاندازید. غذاهای مطمئن به کاهش حالت گه گاهی کج خلقی در کودکان کمک کند، غذاهای با مقدار امگا3 بالاتر و پروبیوتیک های طبیعی می توانند به برطرف شدن علائم اضطراب در کودکان کمک کنند، خوردن بیشتر ماهی چرب(ماهی تونایاتون،قزل آلا)،هویج، کدو تنبل، تخم مرغ، ماست و آجیل به برطرف شدن اضطراب در کودکان کمک می کند. 

درمان اضطراب کودکان

ورزش، تغذیه و افزایش مهارت های کودکان در کنار حمایت های محیطی والدین و حمایت های اجتماعی می تواند در پیشگیری از بروز این اختلال کمک کننده باشد. اگر به هر دلیل کودکی دچار اضطراب شده باشد والدین باید صبور باشند و آنها را سرزنش و تهدید نکنند مثلا وقتی کودک به مهد کودک می رود یا در خانه تشنج و دعوا وجود دارد و ما در مدام تهدید به رفتن می کند، می تواند اضطراب ایجاد کند. همچنین والدین باید از موقعیت هایی که باعث هراس و اضطراب کودکان می شود، دوری کنند.اگر کودک از عروسک های بزرگی که جلوی فروشگاه ها یا رستوران ها می ایستند، می ترسد والدین باید به جای دورکردن کودک از محل دست او را بگیرند و با هم نزدیک آدمی شوند که لباس مثلا خرس یا خرگوش پوشیده است. وقتی کودک در کنار شما باشد با اضطراب کمتری به عروسک نزدیک می شود و شاید پس از چند دقیقه همه نگرانی او از بین برود. مانند انجام برخی فعالیت های خانوادگی مانند تنظیم برنامه های تفریحی و گردشی طی هفته برای کودک، شرکت در کلاس های ورزشی و شرکت دادن کودک در مهمانی های گروه همسالان می تواند موثر باشد. والدین باید توجه داشته باشند که اگر این اضطراب ها درمان نشود می تواند در بزرگسالی هم ادامه پیداکند.

گیاهان دارویی برای درمان اضطراب در کودکان

معجون گیاهان دارویی مطمئن به آرام شدن علائم اضطراب زمانی که غیرقابل کنترل به نظر می رسند موثر است، چای بابونه می تواند به آرام شدن ذهن و برطرف کردن بی خوابی کودکان کمک کند، همچنین معجون زنجبیل و آب گرم نیز موثر و مفید است، شما می توانید برای خوشمزه کردن آن برای کودکان به آن عسل یا لیمو اضافه کنید و با این روش اضطراب را در کودکان خود کاهش دهید.

هشدار : گیاهان دارویی مانند بابونه احتمال دارد با دارو های معینی تداخل پیدا کند بنابراین اگر کودک شما نسخه ی دارویی مصرف می کند پزشک معالجش مشورت کنید.

راهنمایی هایی برای کاهش اضطراب در کودکان

نوشابه، غذاهای آماده و شکر را برای کودک محدود کنید.

• کودک را تشویق کنید تا در فعالیت های فیزیکی مانند ورزش های مختلف و رقص شرکت کند.

• برنامه ریزی کنید تا به همراه کودک به پیاده روی، کوه نوردی و فعالیت های جالب بپردازید.

• خندیدن همیشه کمک می کند، فیلم های کمدی را برای شب ها در خانه تنظیم کنید.

• کمک کنید تا کودک آزادانه در مورد ترس هایش حرف بزند.

اضطراب در کودکان اغلب بخاطر مسائل تحصیلی یا فشار های اجتماعی تجربه می کنند، درمان های طبیعی یک راه خوب برای درمان این نگرانی های گاه و بی گاه است.

درمان اضطراب در کودکان

به یاد داشته باشید تجربه‌ی اضطراب برای کودک به اندازه‌ی کافی سخت هست و لازم نیست این باور را نیز به او القا کنیم که مشکلی دارد. بسیاری از کودکان حتی ممکن است از ترس اینکه مبادا مضطرب شوند اضطراب بگیرند! به کودک‌تان یاد بدهید که در حقیقت برای نگرانی کاربردهایی وجود دارد.زمانی که اجداد ما شکارچی بودند و از طبیعت غذا جمع می‌کردند خطرهایی در محیط زندگی‌شان وجود داشت. نگرانی به آنها کمک می‌کرد که از حمله‌ی گربه‌سانان دندان‌شمشیری که در بوته‌ها کمین می‌کردند در امان بمانند. در زندگی مدرن نیاز نداریم از دست شکارچیان گوشت‌خوار فرار کنیم، اما این نشانِ تکاملیِ محافظ را به یادگار داریم: نگرانی. نگرانی یک مکانیسم محافظتی است. نگرانی زنگِ خطری را در وجودمان به صدا در می‌آورد تا از خطرات جان سالم به در ببریم. به کودک‌تان یاد بدهید که نگران شدن کاملا عادی است، و می‌تواند به محافظت از ما کمک کند. به او بگویید همه‌ی آدم‌ها هر از گاهی دچار نگرانی می‌شوند. گاهی سیستم مغزی ما بی‌جهت زنگ خطر را به صدا در می‌آورد اما این نوع نگرانی (اضطراب) را می‌توان با تکنیک‌های ساده تخفیف داد.

درمان طبیعی اضطراب در کودکان

روش های متعددی برای درمان اختلالات اضطرابی در کودکان موثر است. مانند بزرگسالان، کودکان نیز می توانند تحت روان درمانی، درمان های شناختی رفتاری یا مشاوره قرار گیرند. از انجا که استفاده از درمان های دارویی در کودکان بحثبرانگیز است، روش های روان درمانی، مطلوب و پرطرفدار هستند. یکی از این روش ها، خانواده درمانی است که در آن کودک به همراه والدین و افراد خانواده خود با درمانگر ملاقات می کند. این روش نوعی گروه درمانی است که هر یک از این افراد خانواده مورد مشاوره و تحت درمان قرار می گیرند. از هنر درمانی و بازی درمانی نیز می توان بهره گرفت. زمانی که کودک در اثر یک حادثه یا ناتوانی نخواهد یا نتواند ارتباط گفتاری و کلامی برقرار کند، روش هنر درمانی به کار رفته می شود. مشارکت در فعالیت های هنری به کودک اجازه می دهد آنچه را که در ارتباط کلامی قادر به گفتن نیست، در هنر درمانی نشان دهد. در روش بازی درمانی، درمانگر کودک را هنگام بازی مشاهده و بررسی می کند. درمانگر می تواند در زمان بازی؛ سوالات، نفرات یا پیشنهادات خود را به کودک القا کند. این روش با تعادل افراد خانواده و ایفای نقش در بازی می تواند موثر واقع شود.

کاهش اضطراب در کودکان

برای مقابله با اضطراب کودکان باید مهارت های ارتباطی را از دوران کودکی به آن ها آموزش داد . از کودک خود انتظارات غیر منطقی و توقعات بیجا نداشته باشید ، اجازه دهید کودک با آرامش فعالیت های تحصیلی خود را انجام دهد .  تفکر من می خواهم تو بهترین باشی برای کودک شما اضطراب ایجاد می کند . هرگز کودک خود را با دیگران مقایسه نکنید و ارزش های نادرستی مانند رقابت ناسالم را که باعث ایجاد اضطراب است را برای او شکل ندهید . سعی کنید الگوی درستی در مواجه با اضطراب برای فرزندان خود باشید ، اگر شما یک پدر و مادر همیشه مضطرب و نگران باشید ، قطعا کودک شما هم مانند شما رفتار خواهد کرد . در هنگام اضطراب کودک ، احساس او را به رسمیت بشناسید و از او حمایت کنید تا بتواند با شرایط به درستی روبرو شود . با کودک خود در مورد ترس ها و نگرانی هایش صحبت کنید

مطالب مرتبط

درمان اضطراب فراگیراضطراب در دوران بارداریدرمان استرس و اضطراباضطراب در نوجواناندرمان اضطراب

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 فروردین 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.