تعبیر خواب نمازمغرب خواندن

چقدر درباره تعبیر خواب نماز می دانید ابراهیم کرمانی گوید: تعبیر خواب نماز اگر بیند قومیرا امامت کرد، دلیل که سروریکند. اگر بیند که نماز قطع کرد تعبیر خواب نماز یا نماز نگذارد یابیوضو …

گریپ فروت و فشار خون

از گریپ فروت چقدر می دانید گریپ فروت یا توسرخ میوه ای کم کالری بوده که علاوه بر آب، سرشار از پتاسیم، آهن، کلسیم، ویتامینC ،A و B  است. خوردن گریپ فروت …

خواص بادام درختی خام

در مورد خواص بادام  چقدر می دانید بادام برای تقویت حافظه و نیروی بینایی مؤثر است . درخت بادام، درختی است دارای برگ های دراز وباریک، که گلهایش پیش از روییدن برگ …

از گشنیز بیشتر بدانیم

گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.

گشنیز , خواص گشنیز , خواص گشنیز برای پوست , طبع گشنیز

از گشنیز بیشتر بدانیم

 دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری می‎کند.

گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .

گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. گشنیز این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

از گشنیز بیشتر بدانیم

گشنیز , خواص گشنیز , خواص گشنیز برای پوست , طبع گشنیز

از گشنیز بیشتر بدانیم

لازم به ذکر است که  خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند.گشنیز معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور 2 تا 5 گرم تخم بو داده آن مصرف کنید. بهتر است بدانید که تخم گشنیز ادرار آور است. بدنیست بدانید که برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که 10 تا 30 گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید. گشنیز قابل توجه است که برای رفع تب و  سرماخوردگی  مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید.

از گشنیز بیشتر بدانیم

گشنیز , خواص گشنیز , خواص گشنیز برای پوست , طبع گشنیز

از گشنیز بیشتر بدانیم

گشنیزگیاه بومی جنوب اروپا و مناطق مدیترانه است و در بیشتر نقاط ایران نیز می روید. از زمان های قدیم وجود داشته و حتی مورد مصرف مصری ها بوده است.
بقراط این گیاه را می شناخته و برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می کرده است.گشنیز در قرون وسطی ضعف جنسی را با گشنیز درمان می کردند. پزشکان قدیم عقیده داشتند گشنیز از سرایت امراض جلوگیری می کند، از این رو به افراد مبتلا به آبله دستور می دادند که آب گشنیز را به دور چشمهایشان بمالند تا میکروب آبله به چشم ها سرایت نکند.

از گشنیز بیشتر بدانیم

گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله، به رنگ سبز که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتی متر نیز می رسد. گشنیزبرگ های آن به دو شکل ظاهر می شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه دار و دیگری در طول ساقه که باریک و نخی می شود. قسمت مورد استفاده گیاه، ساقه، برگ و میوه آن است. میوه گشنیز گرد و به رنگ زرد است.گشنیز بوی تازه آن مطبوع نبوده و تقریباً بد بو است ، ولی بر اثر خشک شدن این بو از بین رفته و خوشبو می شود.

گشنیز

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 دی 1396

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.