گل ماهور نابودکننده ی باکتری ها

گل ماهور نابودکننده ی باکتری ها

گل ماهور نابودکننده ی باکتری ها خواص گل ماهور,فواید گل ماهور,گل ماهور درمانی,خاصیت گل ماهور,خواص گل ماهور درمانی,خواص گل ماهور برای پوست,خواص گل ماهور برای مو,خواص گل ماهور برای جوانی,خواص گل ماهور …

تاثیر و خواص زالزالک در شیردهی و افزایش شیر مادر

تاثیر و خواص زالزالک در شیردهی و افزایش شیر مادر

تاثیر و خواص زالزالک در شیردهی و افزایش شیر مادر زالزالک در شیردهی ، تاثیر زالزالک در شیردهی ، مصرف زالزالک در شیردهی ،خواص زالزالک در شیردهی ، عوارض زالزالک در شیردهی …

درمان حساسیت های فصلی با گیاهان دارویی

درمان حساسیت های فصلی با گیاهان دارویی

درمان حساسیت های فصلی با گیاهان دارویی خواص گیاهان دارویی,فواید گیاهان دارویی,گیاهان دارویی درمانی,خاصیت گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی درمانی,خواص گیاهان دارویی برای پوست,خواص گیاهان دارویی برای مو,خواص گیاهان دارویی برای جوانی,خواص گیاهان …

سوسنبر

سوسنبر ،سوسنبر گیاه،سوسنبر خواص،سوسنبر نام علمی،عکس سوسنبر،چای سوسنبر،گیاه سوسنبر،سوسنبر چیست،گیاه سوسنبر چیست،سبزی سوسنبر چیست،خواص گیاه سوسنبر چیست،خاصیت سوسنبر،سوسنبر و خواص،عکس گیاه سوسنبر،عکس سبزی سوسنبر،عکس گل سوسنبر

سوسنبر ،سوسنبر گیاه،سوسنبر خواص،سوسنبر نام علمی،عکس سوسنبر،چای سوسنبر

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد سوسنبر و خواص آن صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.سوسنبر یا سیسنبر یا آس بویه (نام علمی: Thymus serpyllum) که در زبان‌های دیگر آویشن وحشی، آویشن خزنده و آویشن برکلند نیز نامیده می‌شود، گیاهی است از تیره نعناعیان، دارای بوی خوش با گل‌های کوچک به رنگ گلی، سفید و ارغوانی. این گیاه در نواحی بحرالروم، ایران، آمریکای شمالی و سیبری می‌روید.

ترکیبات موجود در سوسنبر

آب، ویتامین های A، B، C، D، E و K، پروتئین، فسفر، کلسیم، آهن، سدیم، منیزیم، پتاسیم، روی، مس، منگنز، سولفور، کلر، تیامین، کاروتن، ریبوفلاوین، فولات، منتول، نیاسین، فلاونویید و فیبر.

خواص سوسنبر برای بی اشتهایی

ده عدد برگ تازه یا ده گرم برگ خشک این گیاه را در یک لیوان آب جوش 15 دقیقه دم کنید بعد صاف نموده با عسل شیرین کنید و در طی روز چهار بار و هربار یک لیوان از آنرا بنوشید. اگر دچار بی اشتهایی شده اید با دم کرده این گیاه بزودی معالجه شده و اشتهای خود را بدست خواهید آورد.

خواص سردرد برای سردردهای کهنه

دمکرده سبک این گیاه سردردهای شما را آرام میکند علت سردردهای شما چه عصبی و چه مربوط به سوء هاضمه باشد آنرا برطرف میکند. طرز تهیه و مقدار مصرف دمکرده سبک این گیاه برای معالجه سردرد این است دو عدد برگ تازه این گیاه را در یک لیتر آب جوش و یا 15 گرم برگ خشک این گیاه را در یک لیتر آب جوش دم کنید تا 15 دقیقه بماند سپس آنرا صاف و با عسل شیرین کنید و هر روز 4 لیوان از آنرا بنوشید.

خواص ضد سم سوسنبر

این گیاه می تواند به عنوان یک ضد سم و پادزهر نسبتا خوب برای درمان گزش نیش حشرات به کار رود. این گیاه به خاطر عطر خوبی که دارد در بسیاری از داروها به عنوان خوشبو کننده استفاده می شود و حتی می توان برای دور کردن برخی از حشرات از محیط زندگی از آن استفاده نمود.خوردن این گیاه با عسل ضد سم عقرب است.

طرز تهیۀ شربت سوسنبر

10 عدد برگ تازۀ این گیاه را در یک فنجان آب جوش بریزید تا 15 دقیقه دم بکشد؛ سپس آن را شیرین کنید و روزی 3 تا 4 فنجان با فاصلۀ معین بنوشید.

خواص سوسنبر در طب سنتی

این گیاه از نظر طبیعت و طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی گرم و خشک است. این گیاه ، مقوی جسم و روح بوده و قلب و مغز را نیرو می بخشد. در درمان عفونت های تنفسی، آسم عصبی خشک، سیاه سرفه، گریپ و دیگر بیماری ها با علامت سرفه استفاده می شود. در رفع گلودرد و سوزش گلو بسیار موثر است. این گیاه دستگاه گوارش را تحریک کرده و باعث افزایش ترشحات مفید دستگاه گوارش از جمله مواد ترشحی معده و صفرا می شود و در نتیجه اغلب ناراحتی های گوارشی را تسکین می دهد. بادشکن است و به کسانی که مشکلات گوارش از جمله قولنج، معده ضعیف و دل پیچه دارند، توصیه می شود. برای رفع آشفتگی، استفراغ و ترشی معده موثر است. این گیاه ، حاوی آنتی اکسیدان هایی است که کبد را پاکسازی نموده، سموم را از بدن دفع کرده و بینایی را تقویت می کنند. همچنین این سبزی مغذی جهت درمان ناراحتی های کبدی بسیار توصیه شده است. برای این منظور باید چند روز متوالی، روزی هشت عدد برگ تازه این گیاه جویده شود. مصرف این گیاه، برای دفع انواع کرم و انگل مفید است. این گیاه، برای مبتلایان به سنگ مثانه غذای بسیار خوبی به شمار می آید. مصرف فرآورده های خوراکی این گیاه در برطرف کردن التهابات مجاری دفع موثر می باشد. استنشاق بوی این گیاه، برای رفع سرماخوردگی و عفونت های گلو بسیار مفید است. برای رفع بوی نامطبوع دهان، می توانید برگ تازه یا خشک سوسنبر را بجوید. مالیدن برگ این گیاه بر محل نیش حشرات و زخم ها موجب تسکین آن می شود. این گیاه ، باز کننده انسداد مجاری ادراری، درمان بیماری حبس البول، قطره قطره ادرار کردن و مقوی روده هاست. برای این منظور باید برگ های این گیاه را در سرکه پخت و آن را به صورت ضماد گرم روی مثانه گذاشت و هشت روز این کار را ادامه داد تا مشکل به طور کامل برطرف شود. دم کرده این گیاه ، ضد نفخ، یرقان و ضد سنگ های صفراوی است. دم کرده این گیاه ، درمان کننده اسهال و سوءهاضمه بوده و دردهای عصبی را برطرف می کند.

سوسنبر و درمان بیماری های زنان

۱- خانم‎های آبستن در خوردن این گیاه ، زیاده‎روی نکنند چون ممکن است باعث سقط جنین شود. ۲- برای تقویت تخمدان‎های خانم‎ها مفید است. ۳- برای زنانی که جنین در رحم آنها مرده است می توان با خورانیدن مقداری این گیاه ، جنین مرده را با تحریکات شدید ماهیچه ای دیواره رحم، از شکم خارج ساخت. (اولاً در بعضی از زنان موثر واقع می شود، در ثانی باید به مقدار زیاد از برگ ها و جوانه های تازه یا عصاره این اندام ها با مقداری شونیز (سیاهدانه) خورده شود) ۴- برای تسکین درد رحم، این گیاه را دم کرده و میل کنید.۱۰ گرم پودر خشک شده آن را با مختصری ماست شیرین مخلوط کرده و می خورند و یا یک استکان از آب برگ تازه آن به عنوان دارو و یا از برگ های تازه آن به قدر معمول و یا از عصاره برگ های آن ۱۰ تا ۲۰ مثقال خورده می شود. ۵- خوردن این گیاه، در کاهش و غلظت شیر زنان موثر است، به این جهت خوردن آن در دوران شیردهی توصیه نمی شود. ۶- این گیاه ، قاعدگی را تنظیم می کند. برای منظم شدن قاعدگی بعد از پاک شدن به مدت ۱۴ روز بعد از غذا سوسنبر، بخورید.

سوسنبر ،سوسنبر گیاه،سوسنبر خواص،سوسنبر نام علمی،عکس سوسنبر،چای سوسنبر

چای سوسنبر

روی دو گرم برگ خرد شده این گیاه ، یک استکان آب جوش ریخته و ده دقیقه صبر کنید. بهتر است در ظرف بسته باشد، سپس آن را صاف کرده و میل نمایید.

قطره سوسنبر

این قطره را با در نظر گرفتن سن و نظر پزشک معالج خود می توانید در کمی آب به صورت خوراکی چندین بار در روز مصرف نمایید.

خواص سوسنبر برای گرفتگی ادرار

در مواردی که ادرار بند می آید باید برگهای این گیاه را در سرکه پخت و آنرا به صورت ضماد گرم روی مثانه گذاشت و هشت روز این کار را ادامه داد تا حبس البول برطرف گردد.

خواص سوسنبر برای سرفه و آسم بزرگسالان

دو تا برگ تازه این گیاه را بچینید و در یک لیوان آب جوش 15 دقیقه دم کنید . اگر دسترسی به برگ تازه ندارید پانزده گرم برگ خشک آنرا در یک لیتر آب جوش 15 دقیقه دم کنید بعد آنرا صاف کنید و با عسل شیرین سازید ، و هر روز جهار بار و هربار یک لیوان از آنرا بنوشید. دمکرده این گیاه سرفه های پی در پی شما را در بیماری آسم آرام میکند . نسخه این دمکرده برای درمان برونشیت و بیماریهای مربوط به مجاری تنفسی و سرماخوردگی هم تجویز شده است.

سوسنبر ،سوسنبر گیاه،سوسنبر خواص،سوسنبر نام علمی،عکس سوسنبر،چای سوسنبر

خواص درمانی سوسنبر چیست

درمان درد پا ، بی اشتهایی ، گرفتگی ادرار ، سرفه ، آسم در بزرگسالان، سکسکه ،اختلالات معده ،اختلالات اعصاب و تشنجات روحی ، سستی و خواب آلودگی ، اختلالات کبدی ، قولنج و رماتیسم ، دردهای مفاصل ، رفع بوی بد پاها ، سردردهای کهنه و عصبی ، سرما زدگی پاها.

خواص سوسنبر برای سکسکه

وقتی معده شما درد گرفت بهترین دوا دم کرده رقیق این گیاه است . باید دو برگ سوسنبر را در یک لیوان آب جوش 15 دقیقه دم کنید و آنرا صاف و با عسل شیرین کرده و هر روز 4 لیوان از آنرا نوشید. دمکرده رقیق سوسنبر در مان موثر سکسکه است وقتی قوه هاضمه شما ضعیف شده و غذا را به آسانی هضم نمیکنید باید دمکرده قوی این گیاه را بنوشید و در این مورد باید ده برگ این گیاه تازه را در یک لیوان آب جوش 15 دقیقه دم کنید و بعد صاف کرده با عسل شیرین کنید و هر روز چهار لیوان از آنرا بنوشید . مقدار مصرف برگ خشک این گیاه در این مورد دن گره در یک لیتر آب جوش است .

خواص سوسنبر برای اضطراب

اگر مضطرب هستید ، اگر از تشنجات رنج میبرید و خلاصه اگر اعصاب شما ناراحت است دمکرده سبک و رقیق این گیاه بنوشید . طرز تهیه و مقدار مصرف آن اینست که دو برگ تازه را در یک لیوان آب جوش 15 دقیقه دم کنید بعد صاف و با عسل شیرین کنید و هر روز 4 بار و هر بار یک لیوان از آنرا بنوشید.

خواص سوسنبر برای اختلالات خواب

اگر سست و ناتوان هستید و همیشه خواب آلود و خلاصه سر حال نیستید و احتیاج به یک تقویت کننده دارید دم کرده قوی این گیاه را بنوشید. برای تهیه دمکرده قوی این گیاه 10 گرم برگ تازه این گیاه را در یک لیوان آب جوش و یا ده گرم برگ خشک سوسنبر را در یک لیتر آب دم کنید و بعد از صاف کردن و شیرین کردن هر روز 5 لیوان بنوشید.

سوسنبر ،سوسنبر گیاه،سوسنبر خواص،سوسنبر نام علمی،عکس سوسنبر،چای سوسنبر

خواص سوسنبر برای پا درد

اگر پاهای متورم و درناک و خسته ای دارید صد گرم برگ تازه یا خشک این گیاه را در یک طشت آب گرم بریزید و 15 دقیقه بگذارید دم بکشد بعد پا ها ی خود را در آن گذاشته و با دست ماساژ دهید و بشویید . جمام پاها با دمکرده این گیاه به ترتیبی که در بالا شرح داده شد موجب استراحت و آرامش آن میشود و اگر یک هفته این کار را هر روز ادامه دهید پس از پایان هفت روز خواهید دید پاهای چابک و چالاکی پیدا کرده اید که مثل پرندگان خیلی سبک و چالاک میتوانید بدوید.کسانیکه از ناحیه پا زود سرما میخورند باید برگهای این گیاه را در کفش خود بگذارند تا پایشان با آن تماس پیدا کند .

خواص سوسنبر برای کبد

کسانیکه ناراحتی های کبد دارند باید مدت هشت روز و هر روز هشت عدد برگ تازه سوسنبر بجوند. جویدن برگ این گیاه ضد عفونی کننده کاملی است.

خواص سوسنبر برای قولنج

دمکرده سبک سوسنبر انواع قولنج را آرام میکند و باعث درمان آن میشود. برای تهیه این دمکرده باید دو برگ سوسنبر را در یک لیتر آب جوش و یا 15 گرم برگ خشک آن را دریک لیتر آب جوش 15 دقیقه دم کنید سپس آنرا صاف کنید و با عسل شیرین سازید ، وقتی دچار قولنج شدید هر روز چهار لیوان از آنرا بنوشید .

خواص سوسنبر برای روماتیسم

صد گرم برگهای تازه و یا خشک سوسنبر را در دو لیتر آب جوش بخیسانید و وقتی خوب خیس خورد تا گرم است در پارچه نازکی بپیچید و به صورت کمپرس روی جاهای دردناک بدن بگذارید.کمپرس گرم سوسنبر دردهای مفاصل و رماتیسم را آرام میکند.

خواص سوسنبر برای رفع بوی بد پا

کسانیکه پایشان زیاد عرق میکند و بو میدهد اگر پای خود را بشویند و چندین شب پاهای خود را در کیسه ای بکنند که پر از برگهای سوسنبر و نعنا ع است و بخوابند بعد از چند روز خواهند دید که این مشکل برطرف شده است.

تذکراتی در مورد سوسنبر

1. زیاده روی در خوردن آن برای زنان آبستن مضر است، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود. 2. خوردن سوسنبر در کاهش و غلظت شیر زنان موثر است، به این جهت خوردن آن در دوران شیردهی توصیه نمی شود. 3. توصیه می شود هیچ گاه از اسانس خالص سوسنبر به طور موضعی یا خوراکی استفاده نشود زیرا به شدت موجب تحریک، التهاب و زخم می شود. همیشه اسانس ها در بازار به صورت رقیق شده یا فرموله شده مورد استفاده قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید : بادرنجبویهپونهرزماریگل همیشه بهارشاهدانه

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 خرداد 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.