عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان

عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان

عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان خواص عسل,فوايد عسل,عسل درماني,خاصيت عسل,خواص عسل درماني,خواص عسل براي پوست,خواص عسل براي مو,خواص عسل براي جواني,خواص عسل براي بارداري,خواص خوردن عسل,فوايد عسل خام,فوايد عسل پخته

آشنایی با بیماری سندروم نفروتیک (نفروز) یکی بیماریهای کلیه

آشنایی با بیماری سندروم نفروتیک (نفروز) یکی بیماریهای کلیه

آشنایی با بیماری سندروم نفروتیک (نفروز) یکی بیماریهای کلیه سندروم نفروتیک,بيماري سندروم نفروتیک,سندروم نفروتیک در بارداري,علائم سندروم نفروتیک,درمان سندروم نفروتیک,درمان سندروم نفروتیک با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان سندروم نفروتیک,سندروم نفروتیک …

ویتامینی فوق العاده برای بیماری های کبدی

ویتامینی فوق العاده برای بیماری های کبدی

ویتامینی فوق العاده برای بیماری های کبدی بیماری های کبدی,بيماري بیماری های کبدی,بیماری های کبدی در بارداري,علائم بیماری های کبدی,درمان بیماری های کبدی,درمان بیماری های کبدی با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي …

معضل آلزایمر در جوانی

آلزایمر در جوانی,فراموشی در جوانی

آلزایمر بیماری است که اصولا در دوران پیری افراد رخ می دهد.اما احتمال ان در جوانی وجود دارد.

نتایج آزمایشات پزشکی نشان می دهد آلزایمر افزایش یافته است آلزایمر یک بیماری هولناک و عجیب است که نه تنها باعث می‌شود که افراد مسن خاطرات خود را از دست بدهند بلکه قدرت حمله به مغز جوانان را نیز دارد.تحقیقات پزشکی نشان داده است که افراد زیادی هستند که در دهه 40 زندگی خود از این بیماری نیز رنج می‌برند. « میریام کاسیک» جهانی را مطالعه کرده که خاطرات در یک طول مدت کوتاه در سر افراد جرقه می‌زند یا به سرعت از ذهن خالی می‌شود.در نقل قولی از «اولیور ساکس» یک متخصص مغز و اعصاب، «زندگی مجموعه‌ای خاطرات از تولد تا مرگ است.» فهم اینکه یک روز همه چیز برای شما عجیب غریب باشه مرموزترین چیزی است که می‌تواند برای یک فرد اتفاق بیفتد به طوری که افراد چیزهایی را که جزء جدایی ناپذیر زندگیشان بوده، را فراموش می‌کنند.ابتلا به آلزایمر در جوانی بدترین چیزی است که در زندگی می‌توان با آن روبه‌رو شد. برخی تحقیقات صورت گرفته نشان داد که 260 هزار نفر از مردم استرالیا دچار آلزایمر هستند. همچنین بر اساس این تحقیقات در سال 2010 افراد زیادی در سن 59 سالگی به بیماری آلزایمر تشخیص داده شد‌ه‌اند.تخمین زده می‌شود که حدود 5.4 میلیون آمریکایی از این بیماری رنج می‌برند.اکثر این افراد هم بعد از سن 65 سالگی اما تا 5 درصد (یا حدود 200 هزار آمریکایی) از اوایل دهه 40 و 50 سالگی به آلزایمر مبتلا می شوند.

 ر

آلزایمر چیست؟

آلزایمر نوعی بیماری مغزی و تفکری  است که با سرعت پایین رشد می‌کند و از علائم آن اختلال در حافظه و در مراحل شدیدتر اختلال در قدرت استدلال، برنامه ریزی، تکلم و درک و فهم فرد مبتلا است.به گفته بسیاری از دانشمندان، آلزایمر به علت افزایش میزان تولید یا ذخیره یک نوع پروتئین خاص در مغز به وجود آمده و به مرگ سلولهای عصبی منجر می‌شود.احتمال ابتلا به آلزایمر بعد از 70 سالگی به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد به نحوی که حدود 50 درصد از افراد بالای 85 سال به این بیماری مبتلا می‌شوند.

 علائم بیماری آلزایمر چیست؟

علائم بیماری آلزایمر در هر فردی با دیگری متفاوت است. با این حال علائم مشترکی وجود دارد که به تشخیص آن کمک می‌کند.  از آنجا که بروز بیماری آلزایمر تدریجی است و با سرعت کمی رشد می‌کند در نتیجه بسیاری از خانواده‌ها اولین نشانه‌های بارز آلزایمر را با علائم افزایش سن اشتباه می‌گیرند یا فکر می‌کنند به علت استرس و فشار زیاد کار دچار مشکل شده‌اند. اما زمانی که فراموشی و اختلال در حافظه، مانند از یاد بردن اتفاقات تازه مشاهده می‌شود، باید احتمال آن را داد که چیزی بیش از افزایش سن تأثیر‌گذار بوده است.  در مجموع اختلال در حافظه کوتاه مدت از اولین نشانه‌های بروز آلزایمر است. برای نمونه فرد ممکن است به دفعات خاموش کردن اتو را فراموش کند یا مصرف داروها در زمان خود را به یاد نیاورد. در ادامه فرآیند بروز آلزایمر تغییر محسوس در شخصیت را شاهد هستیم. فرد کمتر خودجوش می‌شود، از تعاملات اجتماعی روزمره دوری می‌کند و دلمرده و بی‌تفاوت می‌شود.تغییراتی در رفتار و حالات مانند تندخویی، سردرگمی، اختلال در حافظه بلندمدت و پرخاشگری نیز به دنبال آن به وجود می‌آید. در چنین مواقعی با مراجعه به یک پزشک یا روانشناس و انجام آزمون‌های رفتاری- شناختی و یا اسکن مغز، می‌توان از بروز بیماری اطمینان یافت.مرگ مرحله پایانی این بیماری است که معمولاً به علت ذات‌الریه یا حملات قلبی اتفاق می‌افتد. پزشکان مربوط به آلزایمر توصیه می‌کنند در صورت بروز علائمی مانند فراموشی، دشواری در انجام کارهای معمولی، مشکلات زبانی و تکلم، آشفتگی زمانی و مکانی،ضعیف شدن قدرت تصمیم‌گیری، مشکل در فکر کردن، گم کردن لوازم و اشیا، تغییر در رفتار و حالات،‌ تغییر شخصیت، ضعیف شدن قوه ابتکار به پزشک مراجعه کنید.

علت بیماری آلزایمر ناشی از چیست؟

دانشمندان تاکنون موفق به یافتن پاسخ دقیقی برای این سوال که «علت بروز آلزایمر چیست؟» نشده‌اند.

 برخی دانشمندان جهش ژنتیکی موروثی را علت اصلی این بیماری عنوان کرده‌اند.

آنان معتقدند این عارضه موجب افزایش میزان تولید نوع خاصی از پروتئین در مغز می‌شود که به مرگ سلولهای عصبی می‌انجامد.

 بسیاری از این آزمایش‌ها فقط سعی در کاهش میزان تولید این پروتئین دارد تا شاید گامی در زمینه مقابله با آن باشد.

از سویی دیگر عواملی چون ورزش، تحرک ذهنی و رژیم غذایی معمولی را از راههای جلوگیری می‌دانند.

 زنان بیشتر از مردان به آلزایمر مبتلا می شوند که به علت طول عمر بیشتر زنان نسبت به مردان نیست.

 چگونه از بروز آلزایمر جلوگیری کنیم؟

تحقیقات نشان داده است که فاکتورهایی چون رژیم غذایی، خطرات قلبی عروقی، مصرف داروهای مختلف یا فعالیتهای فکری و ذهنی بیش از دیگر عوامل می‌تواند در بروز جلوگیری از آلزایمر موثر باشد.غذاهایی شامل میوه، سبزی، نان، گندم، روغن زیتون و ماهی می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.همچنین پزشکان به مصرف ویتامین‌های مختلفی مانند B12- B3- C و اسیدفولیک برای مقابله با آلزایمر توصیه کرده‌اند. عوامل موثر در افزایش بیماریهای قلبی- عروقی مانند فشار خون بالا، سیگار، دیابت و کلسترول بالا خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، کنترل آنها نیز توصیه شده است. فعالیتهای فکری و ذهنی نظیر شطرنج، حل جدول، روابط اجتماعی روزانه و یادگیری زبان دوم بیش از مصرف داروها می‌تواند در مقابله با آلزایمر موثر باشد.

راه حل هایی که نمی گذارد مغزتان پیر شود:

قوی دست بدهید

هرچه محکم تر دست دهید احتمال ابتلا به آلزایمر کمتر می شود.شما باید بتوانید با دمبل هایی

به اندازه یک دهم وزنتان 25متر را طی کنید وگرنه قوای بدنیتان کم است.

به مغزتان شوک دهید

همه مغزها سورپرایز را دوست دارند.سعی کنید جدول و معما حل کنید.

حل جدول کلمات متقاطع و سودوکو ذهن شما را به چالش می کشد

مصرف سبزیجات
بهترین کمک تغذیه ای که می تواند به مغزتان بکنید؛ خوردن سبزیجات غنی از فولات و در کل خانواده ویتامین های B است. افزایش فولات در رژیم غذایی باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری های آلزایمر و دمانس می شود. برای همین بهترین کار این است که سبزیجات، ماهی، قهوه و زردچوبه را به رژیم غذایی تان اضافه کنید.

مواظب سرتان باشید

سعی کنید سرتان ضربه نبیند به هر طریقی حتی هد زدن در فوتبال

اطلاعاتی برای جلوگیری از بیماری فراموشی
مصرف ماهی به طور منظم می توانید احتمال ابتلای به فراموشی در آینده را ۲۰درصد کاهش دهد.
تغییر در شیوه زندگی و انتخاب یک شیوه زندگی مناسب می تواند احتمال ابتلا به فراموشی در آینده را ۵۰درصد کاهش دهد. در سال ۲۰۵۰ بر اساس تخمین سازمان بهداشت جهانی،
۱۱۵ میلیون نفر در جهان از بیماری فراموش رنج خواهند برد.

مبتلایان به آلزايمر نرگس بو کنند

ه گزارش بی اس ام اس :قديمي ترين نرگس زارهاي ايران متعلق به شهرستان بهبهان در شرق خوزستان است که قدمت آن به دوران قبل از ميلاد مسيح بازگشته و در حال حاضر براي حفظ بقاي خود به توجه ويژه مسئولان نياز دارد.گل نرگس را مي توان در دشتها و کوهپايه هاي زاگرس در استان هاي ايلام، لرستان ، خوزستان ، فارس ، کهگلويه و بوير احمد مشاهده کرد.اين گل در جشنواره گل هلند رتبه نخست را به خود اختصاص داده و و در ايران به علت نبود آگاهي و معرفي کافي و عدم تبليغ درباره آن و شناسانده نشدنش تاکنون از خاستگاه آن اطلاعات کافي منتشر نشده است.گل دهي نرگس همه ساله از نيمه دوم سال آغاز و تا پايان بهمن و گاهي نيز نيمه اول اسفند در بهبهان ادامه دارد. در اصل هر وقت گل نرگس وجود دارد سرما هم در کنار آن ادامه دارد.

آلزایمر,درمان آلزایمر

در نرگس زارهاي بهبهان چهار نوع گل نرگس شناسايي شده است که نرگس شهلا وسعت بيشتري را در اين مناطق به خود اختصاص داده است.از انواع ديگر گل نرگس هم مي توان به پُر پر يا شصت پر، پنجه گربه اي و مسکين اشاره کرد که با وجود همه مزيتهايي که گل نرگس دارد اين گل سهم ناچيزي از گردشگري گل را به خود اختصاص داده است.سخنگوي انجمن دوستداران ميراث فرهنگ خوزستان در خصوص گل نرگس گفت: نرگس در بهبهان به صورت انبوه و به صورت جزئي در شهرهاي باغملک، رامهرمز و مسجدسليمان کشت مي شود.مجتبي گهستوني افزود: تا سال 1350 در بهبهان بيش از 700 هکتار مزرعه کشت گل نرگس وجود داشت که هم اکنون در بهترين حالت به 50 هکتار مي رسد. در دهه 40 تعدادي هلندي با مراجعه به نرگس زارهاي بهبهان مقداري از پيازهاي نرگس را به منظور تکثير به هلند منتقل کردند و اقدام به پرورش اين گل کردند، بر روي هر شاخه گل نرگس بهبهان دو تا 10 شکوفه گل و گاهي تا بيش از 20 شکوفه نيز مشاهده شده است. هلندي ها به خاطر علاقه به گل نرگس نام يکي از خيابانهاي خود را بهبهان نامگذاري کرده اند.

آلزایمر,درمان آلزایمر

بيماران مبتلا به آلزايمر گل نرگس بو کنند

گهستوني عنوان کرد: طبق اظهار نظر پزشکان، افراد مبتلا به بيماري آلزايمر با بو کردن اين گل امکان درمان پيدا مي کنند. تا پيش از انقلاب و تسطيح اراضي براي کاربري هاي مختلف، بهبهان بيش از 30 گلزار نرگس داشت که اين تعداد هم اکنون به تنها پنج مزرعه رسيده است که بزرگترين نرگس زار بهبهان متعلق به اداره منابع طبيعي بهبهان و در اجاره غلامحسين مکي است که با هدف حفظ و پرورش گل نرگس اين باغ را اجاره کرده است.بخشي از توليدکنندگان گل نرگس، محصول خود را به کشورهاي حاشيه خليج فارس ارسال مي کنند که تا شاخه اي چهار دينار (هزار تومان) به فروش مي رسد اما در داخل کشور، يک شاخه گل به قيمت 100 تومان عرضه مي شود.به گفته آصفي از توليد کنندگان گل نرگس بهبهان، به دليل عدم حمايت مسئولين استان و متوليان باغباني بيش از 90 درصد گل توليدي خوزستان به تهران حمل مي شود و با قيمت گزافي به خوزستان برگشت داده مي شود که در اين فرآيند بخشي از کيفيت گل کاسته مي شود.

کاشت گل نرگس در بهبهان مي تواند براي هزار نفر ايجاد شغل کند

آلزایمر,درمان آلزایمر

وي افزود: با اندکي حمايت و با همت مسئولين به خصوص استانداري و شهرداري مي توان از طريق کشت و فروش گل نرگس هر ساله براي يک هزار نفر اشتغال ايجاد کرد.آصفي بيان کرد: در هر هکتار مزرعه گل نرگس از 200 هزار تا يک ميليون پياز گل نرگس قابليت کشت وجود دارد، اين گل علاوه بر توليد سالانه با تکثير طبيعي پياز هم به توليد مي رسد که با يک بار کاشت پياز گل، براي برداشت در فصلهاي بعد ديگر نيازي به کاشت پياز نيست.در صورت توجه به اين چرخه اشتغال و سرمايه گذاري مي توان به گردشگري گل نيز دست يافت.اين توليد کننده چند شغله بودن توليدکنندگان گل نرگس، عدم بازاريابي مناسب، عدم خريد گل از سوي دولت، دريافت هزينه هاي فراوان از صاحبان مزارع، عدم توجه به جنبه هاي گردشگري، فقدان يک موسسه حمايتي و پژ‍وهشي درباره گل نرگس را از جمله دلايل عدم موفقيت اين گل عنوان کرد.غلامحسين مکي يکي ديگر از توليدکنندگان بزرگ گل نرگس نيز اظهار داشت: در مزرعه اش چون از سموم شيميايي استفاده نمي شود مجموعه گل هاي بومي و غيربومي نيز در کنار ساير گلها قابل مشاهده است که از جمله آنها مي توان به گل هاي شب بو، سوسن، گلايل و زنبق اشاره کرد.در نرگس زار 20 هکتاري خود تا سال 1375 نزديک به 700 هزار گل نرگس توليد مي شد اما هم اکنون به بيش از پنج ميليون شاخه گل رسيده است.از نظر بهبهاني ها گل نرگس به نام مادر امام زمان (عج) متبرک شده و عرق پيشاني حضرت عباس محسوب مي شود.به هر حال توليد کنندگان گل نرگس در بهبهان انتظار دارند مديران متولي امر کشاورزي در استان خوزستان توجه بيشتري به آنها و نرگس زارهايشان داشته باشند تا اين گل بتواند نقش بيشتري را در بازار صادرات کشور و اشتغال زايي منطقه داشته باشد.همچنين اين پرورش دهندگان گل نرگس انتظار دارند جشنواره اي همانند گلابگيري در کاشان براي برداشت گل نرگس بهبهان نيز ترتيب داده شود تا مردم بيشتري براي اين امر به بهبهان و نرگس زارهاي آن مراجعه کنند و اقتصاد منطقه رونق گيرد.

دانشمندان اخیرا به این نتیجه رسیده اند که انگور ازابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند و این واقعا عالی است که از آلزایمر در جوانی جلوگیری کنیم

پزشکان به تازگی فهمیده اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می‌تواند کلید اصلی پیشگیری از آلزایمر باشد.

به خاطر داشته باشید که بادام زمینی به دلیل داشتن نیاسین از ابتلا افراد به بیماری آلزایمر(فراموشی) جلوگیری می نماید

نقش امواج موبایل در جلوگیری از آلزایمر : امروزه با پیشرفت فناوری با پدیده های متفاوتی مواجه ایم.از جمله موبایل و امواج مرموز آن .محققان با بررسي نتايج پژوهش جديدی روي موشهاي آزمايشگاهي ادعا كرده‌اند كه تشعشعات تلفن همراه مي‌توانند حافظه را تقويت و در پيشگيري از آلزايمر موثر باشند.

متخصصان تغذيه عقیده دارند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقويت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بيماري آلزايمر مصون نگه خواهد داشت.

معضل آلزایمر در جوانی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1395

50 دیدگاه

  • تنها ژانویه 2017 در 22:09

    آلزایمر یک بیماری هولناک و عجیب است که نه تنها باعث می‌شود که افراد مسن خاطرات خود را از دست بدهند بلکه قدرت حمله به مغز جوانان را نیز دارد.

  • شکوه ژانویه 2017 در 22:10

    تحقیقات پزشکی نشان داده است که افراد زیادی هستند که در دهه 40 زندگی خود از این بیماری نیز رنج می‌برند.

  • فهیمه ژانویه 2017 در 22:10

    « میریام کاسیک» جهانی را مطالعه کرده که خاطرات در یک طول مدت کوتاه در سر افراد جرقه می‌زند یا به سرعت از ذهن خالی می‌شود.

  • ترانه ژانویه 2017 در 22:10

    ‌آلزایمر، یک بیماری هولناک، نه تنها باعث می‌شود که افراد مسن خاطرات خود را از دست بدهند بلکه قدرت حمله به مغز جوانان را نیز دارد.

  • باران ژانویه 2017 در 22:11

    تحقیقات نشان داده است که افراد زیادی هستند که در دهه 40 زندگی خود از این بیماری نیز رنج می‌برند.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 22:11

    آلزایمر نوعی بیماری مغزی است که با سرعت پایین رشد می‌کند و از علائم آن اختلال حافظه و در مراحل شدیدتر اختلال در قدرت استدلال، برنامه ریزی، تکلم و درک است

  • کاملیا ژانویه 2017 در 22:11

    به گفته بسیاری از دانشمندان، آلزایمر به علت افزایش میزان تولید یا ذخیره یک نوع پروتئین خاص در مغز به وجود آمده و به مرگ سلولهای عصبی منجر می‌شود.

  • باران ژانویه 2017 در 22:11

    احتمال ابتلا به آلزایمر بعد از 70 سالگی به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد به نحوی که حدود 50 درصد از افراد بالای 85 سال به این بیماری مبتلا می‌شوند.

  • برنا ژانویه 2017 در 22:12

    نشانه‌های بیماری آلزایمر در هر فردی با دیگری متفاوت است. با این حال علائم مشترکی وجود دارد که به تشخیص آن کمک می‌کند.

  • یاسین ژانویه 2017 در 22:12

    از آنجا که بروز بیماری آلزایمر تدریجی است و با سرعت کمی رشد می‌کند در نتیجه بسیاری از خانواده‌ها اولین نشانه‌های بارز آلزایمر را با علائم افزایش سن اشتباه می‌گیرند یا فکر می‌کنند به علت استرس و فشار زیاد کار دچار مشکل شده‌اند

  • فهیمه ژانویه 2017 در 22:12

    در مجموع اختلال در حافظه کوتاه مدت از اولین نشانه‌های بروز آلزایمر است.

  • بهار ژانویه 2017 در 22:12

    برای نمونه فرد ممکن است به دفعات خاموش کردن اتو را فراموش کند یا مصرف داروها در زمان خود را به یاد نیاورد. در ادامه فرآیند بروز آلزایمر تغییر محسوس در شخصیت را شاهد هستیم.

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 22:13

    فرد کمتر خودجوش می‌شود، از تعاملات اجتماعی روزمره دوری می‌کند و دلمرده و بی‌تفاوت می‌شود.

  • یکتا ژانویه 2017 در 22:13

    تغییر در رفتار و حالات مانند تندخویی، سردرگمی، اختلال در حافظه بلندمدت و پرخاشگری نیز به دنبال آن به وجود می‌آید.

  • فاطمه ژانویه 2017 در 22:13

    در چنین مواقعی با مراجعه به یک پزشک یا روانشناس و انجام آزمون‌های رفتاری- شناختی و یا اسکن مغز، می‌توان از بروز بیماری اطمینان یافت.

  • قادر ژانویه 2017 در 22:13

    در چنین مواقعی با مراجعه به یک پزشک یا روانشناس و انجام آزمون‌های رفتاری- شناختی و یا اسکن مغز، می‌توان از بروز بیماری اطمینان یافت.

  • بابک ژانویه 2017 در 22:14

    مرگ مرحله پایانی این بیماری است که معمولاً به علت ذات‌الریه یا حملات قلبی اتفاق می‌افتد.

  • یگانه ژانویه 2017 در 22:14

    پزشکان توصیه می‌کنند در صورت بروز علائمی مانند فراموشی، دشواری در انجام کارهای معمولی، مشکلات زبانی و تکلم، آشفتگی زمانی و مکانی، ضعیف شدن قدرت تصمیم‌گیری، مشکل در فکر کردن، گم کردن لوازم و اشیا، تغییر در رفتار و حالات،‌ تغییر شخصیت، ضعیف شدن قوه ابتکار به پزشک مراجعه کنید.

  • یاسین ژانویه 2017 در 22:14

    برخی دانشمندان جهش ژنتیکی موروثی را علت اصلی این بیماری عنوان کرده‌اند.

  • ترانه ژانویه 2017 در 22:14

    آنان معتقدند این عارضه موجب افزایش میزان تولید نوع خاصی از پروتئین در مغز می‌شود که به مرگ سلولهای عصبی می‌انجامد.

  • رضا ژانویه 2017 در 22:14

    تحقیقات نشان داده است که فاکتورهایی چون رژیم غذایی، خطرات قلبی عروقی، مصرف داروهای مختلف یا فعالیتهای فکری و ذهنی بیش از دیگر عوامل می‌تواند در بروز جلوگیری از آلزایمر موثر باشد.

  • سارا ژانویه 2017 در 22:15

    رژیم غذایی شامل میوه، سبزی، نان، گندم، روغن زیتون و ماهی می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.

  • افسانه ژانویه 2017 در 22:15

    همچنین پزشکان به مصرف ویتامین‌های مختلفی مانند B12- B3- C و اسیدفولیک برای مقابله با آلزایمر توصیه کرده‌اند.

  • شهاب ژانویه 2017 در 22:15

    عوامل موثر در افزایش بیماریهای قلبی- عروقی مانند فشارخون بالا، سیگار، دیابت و کلسترول بالا خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.

  • شیدا ژانویه 2017 در 22:15

    فعالیتهای فکری و ذهنی نظیر شطرنج، حل جدول، روابط اجتماعی روزانه و یادگیری زبان دوم بیش از مصرف داروها می‌تواند در مقابله با آلزایمر موثر باشد.

  • لعیا ژانویه 2017 در 22:16

    آموزنده و خوب..تشکر..

  • لاله ژانویه 2017 در 22:16

    خبر ندارید کشور ما رکوردار این بیماری هست بین جوانان نمونه اش خودم

  • یاور ژانویه 2017 در 22:16

    خیلی مطلب خوب و مفیدی تو سایت گذاشتید .

  • وحید ژانویه 2017 در 22:16

    آلزایمر نوعی بیماری مغزی و تفکری است که با سرعت پایین رشد می‌کند و از علائم آن اختلال در حافظه و در مراحل شدیدتر اختلال در قدرت استدلال، برنامه ریزی، تکلم و درک و فهم فرد مبتلا است.

  • سارا ژانویه 2017 در 22:17

    علائم بیماری آلزایمر در هر فردی با دیگری متفاوت است. با این حال علائم مشترکی وجود دارد که به تشخیص آن کمک می‌کند.

  • سپیده ژانویه 2017 در 22:18

    يكي از شايع ترين انواع فراموشي هاست كه در آن آموخته ها و دانسته ها در طول زمان فراموش مي شوند. به طور كلي ذهن انسان تمايل دارد اطلاعات را بلافاصله پس از يادگيري فراموش كند، به همين دليل هر چه بيشتر از دانسته ها و اطلاعات استفاده كنيم كمتر فراموش شان مي كنيم. شايد در نگاه اول اين مسئله يك ضعف به نظر برسد اما يك موهبت است چون باعث مي شود اطلاعات به درد نخور از ذهن پاك شوند و فضا براي اطلاعات جديدتر و كاربردي تر باز شود.

  • هانیه ژانویه 2017 در 22:18

    شايع ترين نوع فراموشي است كه در اثر عدم تمركز ايجاد مي شود؛ مثلاً به اين دليل يادمان مي رود كه كارت ملي مان را كجا گذاشته ايم كه از همان ابتدا به محلي كه آن را قرار مي دهيم توجه كافي نمي كنيم. وقتي هنگام انجام كاري به موضوع ديگري مي انديشيم و يا حتي به هيچ چيز ديگري فكر نمي كنيم، ذهن نيز اطلاعات را درست كدبندي نمي كند؛ بنابراين هنگام بازيابي به مشكل بر مي خورد.

  • پونه ژانویه 2017 در 22:19

    وقتي مي گوييد: «نوك زبانم است ولي…» دقيقاً دچار بلوكه شدن حافظه شده ايد؛ يعني چيزي را مي دانيد اما نمي توانيد در آن لحظه درباره اش فكر كنيد و نمي توانيد يك خاطره يا اطلاعات خاص را بازيابي كنيد. گاهي شباهت دو خاطره يا اطلاعات باعث مي شود به جاي آنچه دنبالش هستيد، موارد مشابه را به خاطر بياوريد و ديگر پس از آن تا مدتي نتوانيد به خاطره و اطلاعات اصلي دسترسي داشته باشيد. اين مسئله با افزايش سن بيشتر رخ مي دهد و به همين دليل است كه بيشتر سالمندان نمي توانند اسامي را درست به خاطر بياورند.

  • پریسا ژانویه 2017 در 22:19

    نوعي از فراموشي است كه اگرچه كل ماجرا را به ياد مي آوريم اما نمي توانيم جزئياتش را به خاطر بياوريم. نوع ديگر اين فراموشي زماني است كه فكر مي كنيم يك ايده بكر و تازه به ذهن مان خطور كرده است اما بازتاب چيزي است كه قبلاً خوانده، ديده يا شنيده ايم اما كاملاً فراموشش كرده ايم. بعضي از سرقت هاي ادبي غير عمد به اين دليل رخ مي دهند.

  • رویا ژانویه 2017 در 22:19

    واضح ترين خاطره ها نيز صددرصد با واقعيت منطبق نيستند چون هنگام به خاطر سپردن آنها تفسيرها، تجربه ها، باورها و وضعيت روحي در چگونگي ذخيره شدن آنها تاثير مي گذارند. اين مسئله باعث مي شود خاطره ها و اطلاعات با نوعي فيلتر شخصي در ذهن كدبندي شوند، به همين دليل موقع بازيابي آنها را طوري به ياد مي آوريم كه خودمان ذخيره كرده ايم، نه آن طور كه واقعاً رخ داده اند. با اين حساب، بخشي از واقعيت را فراموش مي كنيم بدون اينكه خودمان از آن باخبر باشيم.

  • یاور ژانویه 2017 در 22:19

    افسردگي: افسردگي شديد مي تواند باعث فراموشي شود. وقتي ضربه روحي شديدي را تجربه كرده ايم، ارتباط مان با دنياي اطراف مخدوش مي شود و دچار نوعي حواس پرتي مي شويم. اگرچه با گذر زمان و كمرنگ تر شدن احساسات، فراموشي ناشي از آن نيز برطرف مي شود اما در صورت عدم رسيدگي به موقع، ممكن است با عميق تر شدن افسردگي، فراموشي نيز شديدتر شود.

  • سارا ژانویه 2017 در 22:19

    بيماري هاي غده تيروئيد: فراموشي يكي از نشانه هاي مشكلات مربوط به تيروئيد است كه كمتر كسي به آن توجه مي كند. كم كاري غده تيروئيد باعث اختلال در حافظه مي شود زيرا بدن قادر به جذب مواد مغذي خوراكي هاي مصرف شده نيست. خوشبختانه بيماري هاي تيروئيد با يك آزمايش ساده خون قابل تشخيص هستند و درمان آنها نيز ساده است؛ بنابراين با درمان اين بيماري ها فراموشي ناشي از آنها نيز برطرف مي شود.

  • یاسمین ژانویه 2017 در 22:20

    تداخلات دارويي: گاهي خود داروهاي مصرفي فراموشي ايجاد نمي كنند اما وقتي با داروهاي ديگري مصرف مي شوند، به خصوص در سالمندان كه مجبورند چند نوع دارو را با هم مصرف كنند، باعث بروز اين مشكل مي شوند. در اين صورت بهترين راه مشورت با پزشك براي تغيير داروهاي مصرفي است.

  • توتیا ژانویه 2017 در 22:20

    كم آبي: از دست دادن آب بدن، به خصوص در سالمندان باعث بروز علائمي شبيه زوال مغزي مي شود؛ بنابراين مصرف روزانه آب كافي، به خصوص در فصل هاي گرم سال خيال تان را از بابت حداقل اين نوع فراموشي راحت مي كند.

  • غزل ژانویه 2017 در 22:20

    اگر حداقل دو مورد از علائم زير را داريد، به احتمال بسيار زياد در معرض ابتلا به آلزايمر هستيد.

    ـ اختلال در برنامه ريزي و حل مشكلات
    ـ فراموشي مختل كننده فعاليت هاي عادي
    ـ تفسير اشتباه زمان و مكان
    ـ اختلال در درك تصاوير و ابعاد
    ـ اشكال در صحبت كردن و نوشتن
    ـ اشتباه قرار دادن اشيا
    ـ اختلال در قضاوت
    ـ اختلال در انجام امور شغلي و روابط اجتماعي
    ـ تغيير خلق و خو و شخصيت

  • فهیمه ژانویه 2017 در 22:21

    با وجود فراموشي هاي مكرر مي توانيد به طور مستقل عمل كنيد و فعاليت هاي عادي و روزمره را انجام دهيد. در انجام امور روزمره ناتوان هستيد؛ براي مثال پرداخت قبوض، لباس پوشيدن، حمام كردن و… و نمي توانيد كارهايي را كه بارها انجام داده ايد، انجام دهيد

  • نازی ژانویه 2017 در 22:21

    اگرچه در يافتن كلمه هاي مناسب به مشكل بر مي خوريد اما اين موضوع مانع از ادامه گفتگوهايتان نمي شود به طور مكرر كلمه ها را فراموش مي كنيد و يا در جاي اشتباه استفاده مي كنيد و بارها يك مطلب را در گفتگو تكرار مي كنيد

  • گلایول ژانویه 2017 در 22:21

    گاهي دوست داريم بضي از مسائل را فراموش كنيم چون برايمان آزاردهنده هستند اما معمولاً اين اتفاق نمي افتد و اين خاطره ها و اطلاعات بيشتر در ذهن حك مي شوند. افراد مبتلا به افسردگي يا كساني كه به اختلال استرسي پس از حادثه دچارند بيشتر با اين نوع فراموشي در گيرند.

  • برنا ژانویه 2017 در 22:21

    گاهي دوست داريم بضي از مسائل را فراموش كنيم چون برايمان آزاردهنده هستند اما معمولاً اين اتفاق نمي افتد و اين خاطره ها و اطلاعات بيشتر در ذهن حك مي شوند. افراد مبتلا به افسردگي يا كساني كه به اختلال استرسي پس از حادثه دچارند بيشتر با اين نوع فراموشي در گيرند.

  • پریسا ژانویه 2017 در 22:22

    هيچ كس نمي خواهد دچار فراموشي شود و براي يادآوري خاطره ها و اسم ها و… كلي به دهنش فشار بياورد. خوشبختانه همان طور كه در دو صفحه قبل خوانديد، اگر فراموشي جدي و در اثر زوال مغزي نباشد به راحتي قابل درمان و پيشگيري است. اگرچه متخصصان معتقدند اگر از جواني اقدام كنيد، مي توانيد آلزايمر را در سالمندي به تاخير بيندازيد.

  • احمدعلی ژانویه 2017 در 22:22

    احتمالاً ديگر حوصله تان از ديدن يا شنيدن اين عبارت در هر مبحث مربوط به سلامت در رسانه هاي مختلف سر رفته اما چاره چيست؛ واقعيتي است كه بايد پذيرفت. ورزش منظم باعث افزايش فاكتورهاي رشد مغزي و توليد سلول هاي جديد مغزي مي شود. ورزش همچنين باعث كاهش احتمال بروز اختلال هايي مي شود كه به فراموشي و زوال مغز منجر مي شوند؛ مانند ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي. در نهايت نيز ورزش باعث كنترل بهتر استرس، اضطراب و افسردگي مي شود كه همه آنها در ايجاد فراموشي نقش دارند.

  • امیریل ژانویه 2017 در 22:22

    پژوهش ها نشان داده اند افرادي كه به اندازه كافي با اقوام، دوستان و به طور كل افراد جامعه تعامل ندارند، بيشتر در خطر ابتلا به فراموشي هستند. روابط اجتماعي از چند جنبه به عملكرد بهتر مغز كمك مي كنند؛ براي مثال فعاليت هاي اجتماعي چالش هاي مثبت براي مغز ايجاد مي كنند و آن را به فعاليت بيشتر وا مي دارند و يا حس صميميتي كه در بين اعضاي خانواده وجود دارد، افسردگي و استرس را كاهش مي دهد. بنابراين با عضويت در يك باشگاه ورشي، فرهنگي و اجتماعي ذهن تان هميشه آماده و هوشيار مي ماند.

  • رز ژانویه 2017 در 22:23

    استعمال دخانيات باعث افزايش خطر بيماري هاي عروقي و سكته مغزي مي شود و اكسيژن رساني به مغز را مختل مي كند.

  • پوریا ژانویه 2017 در 22:23

    كم خوابي باعث اختلال در نحوه ذخيره شدن اطلاعات و اشكال در بازيابي هاي بعدي مي شود؛ كم خوابي باعث كاهش توليد سلول هاي جديد مغزي مي شود كه در نتيجه آن مشكلاتي مانند ضعف حافظه، عدم تمركز و ضعف در تصميم گيري و در نهايت افسردگي ايجاد مي شود. بنابراين هر كاري مي كنيد از خواب تان نزنيد.

  • بردیا ژانویه 2017 در 22:23

    چند روش مستقيم براي حفظ سلامت مغز

    ـ بازي هاي فكري مانند شطرنج انجام دهيد.
    ـ جدول كلمات متقاطع و سودوكو حل كنيد.
    ـ مطالعه كنيد
    ـ مهارت هاي جديد ياد بگيريد؛ موسيقي، زبان خارجي، بازي و حتي مسير جديد خانه.
    ـ كارهايي مانند باغباني را امتحان كنيد.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.