علائم و تشخیص سرطان لوزالمعده بدخیم و درمان آن

علائم و تشخیص سرطان لوزالمعده بدخیم و درمان آن

علائم و تشخیص سرطان لوزالمعده بدخیم و درمان آن علائم و تشخیص سرطان لوزالمعده بدخیم و درمان آن در سایت جسارت به گزارش سایت جسارت سرطان لوزالمعده یا سرطان پانکراس (به انگلیسی: …

عوارض و بهترین قرص چربی سوز قوی گیاهی بدون عوارض ونوستات ال کارنیتین چیست

عوارض و بهترین قرص چربی سوز قوی گیاهی بدون عوارض ونوستات ال کارنیتین چیست

قرص چربی سوز قرص چربی سوز قوی ,قرص چربی سوز قوی شکم و پهلو,قرص چربی سوز قوی بدون عوارض,قرص چربی سوز قوی گیاهی,قرص چربی سوز قوی در داروخانه,قرص چربی سوز قوی بدنسازی,قرص …

موارد مصرف و عوارض قرص کتوتیفن 1 میلی گرم چیست

موارد مصرف و عوارض قرص کتوتیفن 1 میلی گرم چیست

قرص کتوتیفن قرص کتوتیفن ,قرص کتوتیفن 1 میلی گرم,قرص کتوتیفن چیست,قرص کتوتیفن1,قرص کتوتیفن یک میلی گرم,قرص کتوتیفن ۱,قرص کتوتیفن برای اسپرم,قرص کتوتیفن 1 میلی توضیحاتی در مورد قرص کتوتیفن کتوتیفن با نام …

کپسول امپرازول

کپسول امپرازول ,کپسول امپرازول خارجی,کپسول امپرازول چیست,کپسول امپرازول 20 چیست,کپسول امپرازول برای نوزاد,کپسول امپرازول ۲۰,کپسول امپرازول برای کودکان

کپسول امپرازول

توضیحاتی در مورد کپسول امپرازول

در معده یک سری سلول هایی وجود دارد که اسید معده تولید می کنند و هیدروژن که عامل اسیدی است را داخل معده تزریق می کنند ، این سلول ها پمپ های هیدروژن نام دارند.♥ امپرازول جزء دسته داروهایی است که پمپ هیدروژن را مهار می کنند و در واقع اجازه تولید اسید معده را نمی دهند. سایر داروهای این دسته عبارتند از پنتوپرازول – لانسوپرازول – رابپرازول – اس امپرازول اسید در معده علاوه بر این که کمک به هضم غذا می کند یک عامل محافظت در مقابل باکتری ها و ویروس هایی است که از طریق گوارش وارد بدن می شوند بنابراین بیمارانی که کپسول امپرازول مصرف می کنند باید بیشتر مراقب باشند چون یکی از خطوط دفاعی بدن در مقابل عوامل بیرونی کاهش پیدا کرده است. امپرازول در مواردی که اسید معده سرکش می شود و بیش از حد تولید می شود کاربرد دارد همچنین در رفلکس معده و درمان هلیکوباکتر و یا برای کاهش عوارض گوارشی سایر داروها استفاده می شود. توجه به این نکته مهم است که امپرازول نمی تواند اسید موجود در معده را خنثی کند بنابراین برای درمان سریع سوزش معده کاربرد ندارد. درد معده در بسیاری از موارد با درد قلبی اشتباه می شود بنابر این در موارد درد شدید گوارش بیمار باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کند. با توجه به این که متابولیسم دارو کبدی است (یعنی دارو در کبد تغییر می کند) در موارد نقص شدید کبدی با پزشک مشورت کنید. همچنین اگر مدفوع سیاه رنگ یا همراه با خون است و در موارد کاهش وزن غیر متعارف نباید از امپرازول استفاده شود. مصرف دراز مدت داروهای مهارکننده پمپ هیدروژن مانند امپرازول می تواند ریسک شکستگی استخوان را افزایش دهد. امپرازول به همراه چند نوع آنتی بیوتیک ممکن است برای درمان میکروب معده توسط پزشک تجویز شده باشد در این صورت امپرازول را باید طبق دستور پزشک و در زمان های مشخص مصرف کنید و از تغییر زمان و مقدار مصرف دارو پرهیز کنید. مصرف امپرازول در بارداری و شیردهی ممنوع است. امپرازول باید یک ساعت قبل از غذا مصرف شود و قبل از صبحانه بهترین زمان مصرف دارو است. اگر بیمار قادر به مصرف کپسول نیست می توانید امپرازول را در یک قاشق غذاخوری آب حل کنید و فورا به بیمار بدهید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد مصرف کپسول امپرازول 20 خارجی صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

مشخصات کپسول امپرازول

قرص امپرازول (به انگلیسی: Omeprazole) نامهای تجارتی : Losec – Lorsec -Exiprazol – Merazole – Omezole – Pilozec رده درمانی: ضد زخم پپتیک . رده فارماکولوژیک: مشتقات بنزایمیدازول اشکال دارویی: کپسول ۲۰ میلی گرمی، ساشه ۲۰ میلی گرمی برای تهیه سوسپانسیون (محلول)

موارد مصرف کپسول امپرازول

درمان کوتاه مدت زخم دئودنوم درمان ازوفاژیت اروزیو شدید درمان ریفلاکس گاستروازوفاژیال شدید درمان سندرم زولینگر-الیسون درمان زخم معده

طریقه مصرف کپسول امپرازول

جهت درمان کوتاه مدت زخم دئودنوم: دربزرگسالان : ۲۰ میلی گرم (یک کپسول)، از راه خوراکی، یک بار در روز تجویز می‌شود . درمان باید به مدت چهار هفته ادامه یابد. بعضی از بیماران نیاز به یک دوره درمانی چهار هفته‌ای دیگر نیز دارند. جهت درمان ازوفاژیت اروزیو شدید و درمان ریفلاکس شدید گاستروازوفاژیال: دربزرگسالان : ۲۰ میلی گرم (یک کپسول)، از راه خوراکی، یک بار در روز تجویز می‌شود و درمان ۴ تا ۸ هفته ادامه می‌یابد. جهت درمان سندرم زولینگر-الیسون: در بزرگسالان : روزانه ۶۰ تا ۷۰ میلی گرم، از راه خوراکی و در دوزهای منقسم تجویز می‌شود. بعضی بیماران ممکن است روزانه تا ۱۲۰ میلی گرم از راه خوراکی در دوزهای منقسم نیاز داشته باشند. جهت درمان زخم معده: در بزرگسالان : روزانه ۴۰ میلی گرم از راه خوراکی، به مدت ۴ تا ۸ هفته تجویز می‌شود.

تداخل دارویی با کپسول امپرازول

مصرف همزمان این دارو با دیازپام، فنی توئین، و وارفارین باعث افزایش سطح پلاسمایی این داروها می‌شود.

عوارض جانبی کپسول امپرازول

در دستگاه اعصاب مرکزی: افسردگی، آژیتاسیون، توهم، بی خوابی، عصبی شدن، ترمور، آپاتی، اضطراب، رویا، ورتیگو، پارستزی در دستگاه قلبی عروقی: تاکی کاردی، برادی کاردی، درد قفسه سینه، هیپرتانسیون، ادم محیطی، طپش قلب در پوست: راش در دستگاه گوارش: اسهال، یبوست، درد شکم، بی اشتهایی، تهوع، استفراغ، پانکراتیت در دستگاه تناسلی ادراری: نفریت بینابینی، هماچوری، افزایش کراتینین، تکرر ادرار، گلیکوزوری، درد بیضه، ژنیکوماستی در خون: آگرانولوسیتوز، پان سیتوپنی، ترومبوسیتوپنی، نوتروپنی، آنمی، لکوسیتوز، آنمی همولیتیک در سیستم عضلانی اسکلتی : کرامپ‌های عضلانی، میالژی، ضعف عضلانی

کاربرد کپسول امپرازول

قرص امپرازول (Omeperazole) برای جلوگیری از زخم معده، رفلاکس معده و سوزش سردل تجویز می‌شود. اسهال، سردرد و تهوع از عوارض قرص امپرازول می‌باشد.

کپسول امپرازول چیست

قرص امپرازول (Omeperazole) موجب جلوگیری از زخم معده شده و در نتیجه به پیشگیری از سرطان مری کمک می‌کند. در واقع امپرازول در مواردی که اسید معده سرکش شده و بیش از حد تولید می‌شود کاربرد دارد. همچنین از این دارو برای رفع رفلکس معده و درمان هلیکوباکتر و یا برای کاهش عوارض گوارشی سایر داروها استفاده می‌شود.

نکاتی در مورد مصرف کپسول امپرازول

اگر شما نمی‌توانید کپسول بخورید، می‌توانید کپسول را باز کنید و محتویات آن را در یک قاشق مربا خوری آب سیب ریخته و بخورید. فقط آن را نجوید و ببلعید. سپس یک لیوان آب سرد مصرف کنید. امپرازول باید یک ساعت قبل از غذا مصرف شود و قبل از صبحانه بهترین زمان مصرف دارو است. اگر بعد از 14 روز از مصرف دارو سوزش سر دل همچنان ادامه دارد با دکترتان سریعا مشورت کنید. اگر همراه با این دارو،از داروی دیگری نیز استفاده می‌کنید حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید. اگر بیماری کبدی دارید به پزشک خود اطلاع دهید. از مصرف آبجو، شراب، و یا نوشیدنی‌های مخلوط خودداری کنید. اگر حامله هستید و یا قصد بارداری دارید به پزشک خود اطلاع دهید. در صورتیکه شیردهی دارید با پزشک در میان بگذارید. با توجه به این که متابولیسم دارو کبدی است (یعنی دارو در کبد تغییر می‌کند) در موارد نقص شدید کبدی با پزشک مشورت کنید.

توصیه هایی در مورد مصرف کپسول امپرازول

غلظت سرمی گاسترین در اکثر بیماران طی دو هفته اول درمان افزایش می‌‌یابد. مصرف دراز مدت داروهای مهارکننده پمپ هیدروژن مانند امپرازول می‌تواند ریسک شکستگی استخوان را افزایش دهد. پاسخ علامتی به درمان با امپرازول بدخیمی معده را برطرف نمی‌کند. به بیمار بیاموزید تا اسهال شدید، هرگونه تغییر در دفع ادرار نظیر درد یا ناراحتی هنگام ادرار کردن را گزارش کرده زیرا ممکن است نیاز به قطع مصرف دارو باشد.

رفلاکس معده

رفلاکس معده حالتی است که افراد معمولا بعد از مصرف غذا یا زمانی که معده شان خالی است حس می کنند، افزود: اسید معده به جریان می افتد و این احساس از مجاری گوارشی و مری تا دهان، کاملا حس می شود. این احساس، برای سیستم گوارشی، بسیار تحریک کننده و آزار دهنده است.

علل رفلاکس معده

مصرف شیرگاو، گندم، حبوبات، تخم مرغ ممکن است ایجاد رفلاکس کند، افزود: همچنین مصرف میوه و سبزیجات خام، به ویژه گوجه فرنگی، در بعضی افراد، تحریک پذیری معده را بیشتر می کند و موجب رفلاکس بیشتر می شود. وی با تاکید بر اینکه وجود باکتریی در معده به نام هیلیکوباکتری بیگلری، عامل ایجاد نفخ و ورم معده است، گفت: وجود این باکتری، بسیار شایع است و می تواند رفلاکس را بیشتر کند. در این مواقع، فرد مبتلا با پرهیز غذایی درمان نمی شود و حتما باید دارو مصرف کند تا باکتری از بین برود. نکته بعدی پروبایوتیک ها هستند. این باکتری مفید از بدن حذف شده و افرادی که باکتری های مفید روده شان کم است معمولا گوارش سالمی ندارند و باید از این محصولات مثل کفیر یا لبنیات حاوی پروبیوتیک استفاده یا دارو مصرف کنند. این دکتری تغذیه ادامه داد: تاثیر نوشابه های سودا و چای و قهوه در همه افراد یکسان نیست. هر فرد باید به تاثیر این نوشیدنی ها در بدن خود آگاهی داشته باشد سپس مصرف کند. وی با تاکید بر اینکه ادویه جات و مواد نگهدارنده می تواند شرایط را برای افرادی که گوارش سالم ندارند بدتر کند، ادامه داد: به خصوص موادی که در کنسروها و سوسیس و کالباس استفاده می شود ممکن است فرد را دچار سوزش معده و استفراغ کند. صرافی زاده با بیان اینکه فرد مبتلا نباید غذای حجیم بخورد، افزود: افراد باید از پرخوری پرهیز کنند. دفعات غذای فرد باید در حجم کم باشد. تقسیم بندی غذا کار سختی است ولی افرادی که به این بیماری دچارند باید این موضوع را جدی بگیرند. افراد مبتلا به رفلاکس معده باید از خوردن چند وعده غذا در طی روز ، غذاهای چرب،فست فودها، مصرف بیش از حد مایعات در حین غذاخوردن ،استفاده از لباس های بسیار تنگ، پرهیز کنند. این دکتری تغذیه در پایان اظهارداشت: احساس درد در بیماران زخم معده و رفلاکس، متفاوت است ولی رعایت غذاییشان شبیه به هم است. افراد در پارامترهای خونیشان التهاب دارند. التهاب، شرایط دردناکی ایجاد می کند. این افراد باید روی رفع التهاب تمرکز و امگا ٣ و زردچوبه و دارچین مصرف کنند.

نشانه های بیماری اسید معده

نشانه های رایج بیماری اسید معده: سوزش معده: سوزش معده که از معده تا قفسه سینه یا حتی تا گلو ادامه می یابد. استفراغ: برگشت اسید ترش یا تلخ به داخل گلو یا دهان سایر نشانه های بیماری اسید معده عبارتند از: نفخ مدفوع خونی یا استفراغ خونی آروغ زدن اشکال در بلعیدن غذا- باریک شدن مری که باعث می شود غذا در گلو گیر کند سک سکه ای که قطع نشود تهوع کاهش وزن بدون دلیل خس خس کردن، سرفه های خشک، گرفتگی صدا یا سینه، گلو درد مزمن.در صورتی که علائم بیماری را دو بار یا بیشتر در هفته مشاهده کردید به پزشک خود مراجعه نمایید. علائمی از قبیل سوزش معده نشانه های اصلی بیماری اسید معده می باشد به خصوص زمانی که روش زندگی خود را عوض کنید، آنتی اسیدها کمک به کاهش علائم می کنند. اگر این مراحل کمک نکرد و هنوز نشانه های شدید از بیماری مشاهده می کنید، پزشک برای تشخیص مطمئن تست هایی توصیه می کند. ممکن است چند آزمایش مور نیاز باشد: فرو دادن باریم برای بررسی زخم یا باریکی مری مورد استفاده قرار می گیرد. محلول برای نشان دادن ساختار با استفاده از اشعه ایکس بلعیده می شود. فشارسنجی مری برای بررسی عملکرد مری و اسفکتر تحتانی مری اندازه گیری pH برای تعیین اسید در مری انجام می شود. پزشک یک وسیله به داخل مری وارد می کند و برای بررسی اسید مری، آن را به مدت یک تا دو روز در آنجا می گذارد. آندوسکوپی برای بررسی مشکلات موجود در معده یا مری انجام می شود. این آزمایش شامل وارد کردن یک لوله بلند، انعطاف پذیر و سبک به داخل گلو می باشد. در ابتدا، پزشک انتهای گلوی شما را بی حس می کند و به شما داروی مسکن می دهد سپس کار شروع می شود. آزمایش بافت برداری در طول آندوسکوپی برای بررسی نمونه های بافت در زیر میکروسکوپ انجام می شود و عفونت و نابهنجاری ها بررسی می شود.

بیماری اسید معده و جراحی

اگر داروها به طور کامل علائم بیماری اسید معده را از بین نبردند و علائم به شدت در زندگی شما مشکل ایجاد کند، پزشک عمل جراحی را توصیه می کند. در صورتی که داروها موثر نباشند، دو نوع درمان با استفاده از جراحی وجود دارد: جدیدترین روش جراحی قرار دادن یک حلقه به نام LINX در انتهای مری (لوله ای که دهان را به معده متصل می کند) می باشد. این حلقه دارای زبانه های تیتانیومی مغناطیسی است که با استفاده از سیم های تیتانیومی در کنار یکدیگر نگه داشته می شوند. این قطعه با جلوگیری از برگشت محتویات معده به مری کمک می کند. در مطالعه ای نشان داده شد بیمار پس از عمل داروهای خود را قطع کرده است. در صورتی که شما به برخی غذاها حساسیت دارید، نمی توانید از این دستگاه استفاده کنید همیچنین در صورتی که از دستگاه LINX استفاده کنید نمی تواندی تست MRI انجام دهید. نوع دیگری از عمل جراحی فوندوپلیکاسیون می باشد که از برگشت اسید معده جلوگیری می کند. در این عمل یک دریچه مصنوعی در بالای معده ساخته می شود. در این جا قسمت بالایی معده در اطراف اسفکتر تحتانی مری پوشیده می شود، قوی می شود، از برگشت اسید جلوگیری می شود و فتق هیاتال نیز برطرف می شود. جراحان این عمل جراحی را از طریق باز کردن قفسه سینه و شکم و یا از طریق ورود لوله به داخل شکم انجام می دهند. این عمل های جراحی در صورتی که درمان دارویی به نتیجه نرسد، به عنوان آخرین راه انجام می شوند.

بیشتر بخوانید : کپسول امنیک ♥ کپسول ب کمپلکس ♥ کپسول بلوبری ♥ کپسول امگا 3کپسول ایندومتاسین

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.