صورت چه واقعیت‌ هایی را در مورد سلامت فرد فاش می‌کند

صورت چه واقعیت‌ هایی را در مورد سلامت فرد فاش می‌کند

صورت چه واقعیت‌ هایی را در مورد سلامت فرد فاش می‌کند کلسترول بالا,بیماری کلسترول بالا,کلسترول بالا در بارداری,علائم کلسترول بالا,درمان کلسترول بالا,درمان کلسترول بالا با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کلسترول …

شکستگی‌های بی‌صدا (پوکی استخوان)

شکستگی‌های بی‌صدا (پوکی استخوان)

شکستگی‌های بی‌صدا (پوکی استخوان) شکستگی‌های بی‌صدا,بيماري شکستگی‌های بی‌صدا,شکستگی‌های بی‌صدا در بارداري,علائم شکستگی‌های بی‌صدا,درمان شکستگی‌های بی‌صدا,درمان شکستگی‌های بی‌صدا با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان شکستگی‌های بی‌صدا,شکستگی‌های بی‌صدا را چگونه درمان کنيم,شکستگی‌های بی‌صدا …

عوارض و بهترین زمان مصرف کپسول زینک سولفات چیست

عوارض و بهترین زمان مصرف کپسول زینک سولفات چیست

کپسول زینک سولفات کپسول زینک سولفات ,کپسول زینک سولفات روی,کپسول زینک سولفات چیست,کپسول زینک سولفات برای مو,کپسول زینک سولفات 220,کپسول زینک سولفات ویتامین ث توضیحاتی در مورد کپسول زینک سولفات همانطور که …

قرص شیرافزا

قرص شیرافزا ,قرص شیرافزا خارجی,قرص شیرافزا چیست,قرص شیرافزا نی نی سایت,قرص شیرافزا عوارض,قرص شیرافزا برای مادران شیرده,قرص شیرافزا گل دارو

قرص شیرافزا

در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد عوارض و طریقه مصرف قرص شیرافزا خارجی چیست صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.♥

توضیحاتی در مورد قرص شیرافزا

شیرافزا (به انگلیسی: SHIRAFZA) رده درمانی: افزایش دهنده شیر مادر اشکال دارویی: قطره

موارد مصرف قرص شیرافزا

قطره شیرافزا جهت افزایش شیر مادر بکار می‌رود و همچنین باعث برطرف شدن اختلالات گوارشی و آرامش طفل می‌گردد.

مکانیسم اثر قرص شیرافزا

آنتول (anethole) موجود در شیرافزا احتمالاً به‌عنوان آنتاگونیست رقابتی دوپامین عمل کرده (دوپامین در هیپوفیز موجب وقفه ترشح پرولاکتین می‌گردد) و موجب افزایش ترشح‌شیر می‌شود. قطره شیرافزا باداشتن اثرات ضداسپاسم بر روی عضلات صاف موجب تسهیل خروج گازها از معده شده در نتیجه سبب برطرف شدن‌اختلالات گوارشی و آرامش طفل می‌گردد.

قرص و کپسول شیرافزا

هر ۳۰ میلی لیتر قطره شیرافزا محتوی عصاره های هیدروالکلی گیاهان زیر است: عصاره رازیانه ۱۵ میلی لیتر، عصاره شنبلیله ۶ میلی لیتر، عصاره زیره سبز ۶ میلی لیتر، عصاره شوید ۳ میلی لیتر. هر کپسول حاوی ۱۲۰ – ۱۱۰ میلی گرم عصاره خشک گیاهان فوق الذکر می باشد.

ترکیبات و اجزای قطره و قرص شیرافزا

قطره شیرافزا از عصاره هیدروالکلی گیاهان زیر تهیه شده‌است: ۱. دانه رازیانه۵۰٪ Foeniculum vulgare ۲. دانه زیره سبز۲۰٪ Cuminum cyminum ۳. دانه شنبلیله۲۰٪ Trigonella foenum – graecum ۴. اندام هوایی شوید۱۰٪

عوارض قرص شیرافزا

احتمال بروز واکنشهای آلرژیک وجوددارد و کاهش قند خون.

مواد موثره کپسول و قرص شیرافزا

رازیانه: آنتول، فنکون، استراگل، فلاونوئیدها، اسیدهای آلی، استیل بن استرول های گیاهی زیره: سیمن، آلفا و بتا پی نن شنبلیله: ساپونین استروئیدها شامل تریکوفوئنوزیدهای A تا G، استرول ها، فلاونوئیدها و اسانس فرار شوید: اسانس های فرار شامل کرون و لیمونن

فارماکولوژی کپسول و قرص شیرافزا

مواد موثره گیاهان موجود در فرمولاسیون شیرافزا به طور سینرژیستیک ترشح شیر را تحریک می نمایند. در حین شیردهی احتیاجات تغذیه ای مادر شیرده افزایش می یابد و رابطه تغذیه ای برای مادر و طفل شیرخوار برای مدتی بعد از تولد ادامه می یابد. تغذیه نوزاد در اولین سه ماه بعد از تولد صرفا وابسته به شیرمادر است. شنبلیله یک گیاه محرک اشتها می باشد که می تواند دو عمل را در فرآورده شیرافزا انجام دهد. ترشح شیر را زیاد می کند و اشتها مادر را برای تامین احتیاجات تغذیه ای افزایش می دهد. گزارشات متعددی نیز افزایش دهنده شیر رازیانه، شنبلیه، زیره و شوید را به اثبات رسانیده اند. گیاه رازیانه نیز از زمان های گذشته به عنوان گیاهی محرک ترشح شیر معروف بوده است. آنتول موجود در گیاه رازیانه دارای خاصیت استروژنی است که موجب تحریک ترشح شیر می شود. مواد موثره گیاه شنبلیله مانند فلاونوئیدها (فیتواستروژن ها) که اثرشان در تنظیم تولید هورمون ها است دارای خاصیت محرک ترشح شیر بوده و این اثر به علت ترشح پرولاکتین می باشد. افزون بر مواد فوق الذکر زیره سبز نیز دارای خاصیت محرک ترشح شیر است.

قرص شیرافزا و چاقی

سوال مخاطب : عوارض قرص شیرافزا چیست؟ایا باعث چاقی میشود؟ پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال: دوست عزیز قرص شیرافزا عوارض خاصی ندارد برای افزایش شیر مادر است و باعث چاقی نمی شود .

تقویت شیر با قرص شیرافزا

سوال مخاطب : نوزادم دو ماهشه و وقتی می خواد شیر بخوره یکی، دو ساعت سینه ام را مک می زند. شب ها گاهی تا آخر شب هر ساعت حدود یک ربع، بیست دقیقه شیر می خوره تا بخوابه. با همه این ها وزنش تو ۴۰ روز اول از ۲۳۰۰ به ۳۳۰۰ رسید. با این اوصاف شیرم کافیه یا نه؟ وقتی سینم رو فشار می دم شیر به صورت چند قطره خارج می شه و جاری نمی شه. آیا به جز شیرخشک راه دیگه ای هم هست؟ پاسخ از دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال: دوست گرامی، نوزادتان افزایش وزن خوبی داشته است. شما باید سعی کنید انتهای شیر خود را بدوشید و به فرزندتان بدهید. خودتان هم استراحت بیشتری داشته باشید و مایعات بیشتری بخورید. ضمن این که وزن گیری خوب فرزند شما نشان دهنده شیر کافی شما است و نیازی به دادن شیرخشک نیست. تا جایی که می توانید شیر خودتان را به نوزادتان بدهید. برای تقویت شیر خود نیز می توانید از قرص شیرافزا استفاده کنید.

روش های طبیعی و گیاهان شیرافزا

دانه خار مریم از دیرباز در طب سنتی سرزمین‌های مختلف به منظور افزایش شیر مادران استفاده می‌شده است، بدین ترتیب که یک قاشق چایخوری از دانه‌ها را در یک لیوان آب به مدت 10 دقیقه جوشانده و آب حاصل از آن مصرف می‌شود. دانه‌های کنجد بر اساس منابع سنتی یکی از گیاهان موثر در افزایش ترشح شیر است و علاوه بر این، دانه‌های کنجد به افزایش ارزش غذایی شیر مادر نیز کمک می‌کند. زیره سیاه و زیره سبز قابلیت افزایش ترشح شیر از غدد سازنده آن را در مادران شیرده دارند، این گیاه در بهبود اسپاسم و کولیک مادر و نوزاد نیز مفید می‌باشد. برای مصرف این دو گیاه باید نصف قاشق چای خوری از دانه‌های آسیاب شده هر یک از آنها را در یک فنجان آب دم کرده و بعد از غذا میل شود. همچنین عرق یا اسانس این گیاه در دوران بارداری و شیردهی منع مصرف دارد.در طب سنتی ایران و بسیاری از ملل از برگ‌های گشنیز بدین منظور استفاده شده است.

دانه شنبلیله یک شیرافزا

دانه شنبلیله یکی از بهترین گیاهان دارویی جهت افزایش شیر مادر است. دانه‌های این گیاه سرشار از ترکیبات فیتواستروژن بوده که باعث تحریک غدد شیری و تولید بیشتر شیر مادر می‌شود. برای استفاده از این گیاه باید یک قاشق چایخوری از دانه‌های آسیاب شده این گیاه را در یک فنجان آب دم کرده و بعد از غذا میل شود.

تخم رازیانه یک شیرافزا

ترکیب آنتول موجود در این گیاه از طریق مسیر دوپامینی باعث افزایش ترشح شیر از غدد شیری می‌شود. در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران فرآورده‌های دارویی صنعتی متعددی از این گیاه دارویی به همین منظور وجود دارد، از جمله قطره و قرص شیرافزا که شامل دانه‌ رازیانه (‌50درصد)، دانه‌ زیره‌ سبز(20درصد)، دانه‌ شنبلیله (‌20درصد) و شوید (10درصد) می‌باشد. البته تهیه هر یک از این اجزا با همین نسبت و مصرف دم‌کرده آن نیز اثرات بسیار شاخصی در افزایش شیر مادر دارد. علاوه بر آن این گیاه و فرآورده‌های دارویی آن به علت اثرات ضد اسپاسم باعث بهبود نفخ و دل‌پیچه نوزادان نیز می‌شود. بر اساس طب سنتی برخی از گیاهان دارویی نیز وجود دارند که می‌تواند باعث مغذی‌تر شدن و افزایش حجم شیر مادر شوند که از جمله این گیاهان می‌توان به گندم (بخصوص جوانه گندماسفناج، حریره بادام و جو، نارگیل و فندق اشاره کرد.

روغن گل مغربی یک شیرافزا

بر اساس منابع طب سنتی بسیاری از کشورها در درمان التهابات پستان در دوران شیردهی مفید است و اثرات ترمیمی و ضد التهابی داشته و نیز در بهبود تعادل هورمونی مادران بسیار مفید است. کپسول‌های حاصل از روغن این گیاه به صورت روزانه مصرف می‌شود. همچنین جوشانده گیاه کلم به صورت موضعی باعث بهبود این التهابات می‌شود.

احتیاط در مورد مصرف گیاهان دارویی شیرافزا

با وجود اثرات مفید گیاهان دارویی در طی دوران شیردهی و افزایش شیرمادر، مصرف این گیاهان باید با احتیاط و مشاوره با دکتر داروساز انجام شود، زیرا برخی از گیاهان نیز می‌تواند باعث کاهش ترشح شیر مادر شده و نیز برخی از طریق شیرمادر می‌توانند به نوزاد منتقل و باعث بروز عوارض جانبی در نوزاد شوند.

شیرافزا های طبیعی

پرسش: خواهشمندم چند شیرافزا طبیعی برای مادر تازه وضع حمل کرده بفرمایید. پاسخ: مهمترین نکته اینست که روند شیردهی خود را با همین مقدار کم شیر هم ادامه دهید، زیرا مکیدن مداوم نوزاد یا دوشیدن مداوم کمک زیادی به افزایش شیر خواهد کرد. می توانید با استفاده از شیردوش شیر خود را دوشیده و با یک شیردان یا لیوان به نوزاد خود بدهید. اولویت اول در کودکان زیر یک سال دادن شیر مادر است و پس از آن دادن غذا اهمیت دارد. محروم کردن نوزاد از شیر مادر عوارضی برای نوزاد به دنبال دارد، بنابراین به هر نحو شده به او بیشتر از شیر خودتان بدهید. شیردهی بیشتر موجب کاهش وزن بیشتر خود شما هم خواهد شد. تعدادی از گیاهان با مکانیسم ‌های مختلف و از طریق تحریک غدد تولید شیر باعث افزایش شیر مادران می ‌شوند. گیاهانی مانند ریحان، بادام زمینی، ترخون، زیره و رازیانه معطر خاصیت ضد نفخ داشته و با ورود به شیر مادر از دل درد کودک جلوگیری می‌ کنند. در این زمینه مشورت با یک متخصص اطفال نیز توصیه می شود. ریحان جزء گیاهان معطر و دارای خاصیت ضد نفخ برای مادر و کودکان است و رازیانه نیز همانند ریحان دارای همان خاصیت به اضافه دارای هورمون ‌های گیاهی است که از طریق تحریک با غدد مترشحه شیر باعث افزایش شیر مادران شیرده می‌ شود. سیاه دانه نیز با خاصیت ضد درد، ضد سرطان، هضم کننده غذا، کاهش دهنده پرفشاری خون باعث افزایش شیر مادران می ‌شود و مصرف روزانه 2 گرم سیاه دانه بلامانع است که بهتر است دانه‌ ها له تا اثر آن ها بیشتر شود. تاکنون عوارض جانبی از سیاه دانه مشاهده نشده و مصرف آن در دوران بارداری توصیه می ‌شود. سیب ‌زمینی هم برای مادر مقوی و سالم است و مهم ترین اثر آن ضد درد، ضد میکروب، خواب آور، خلط آور و ادرارآور برای کودک است. * مجموعه مواد غذایی موجود در اسفناج برای زیاد کردن شیر بانوان کاملا موثر است. * مصرف دم کرده ی گل بابونه در ازدیاد شیر بانوان موثر است. * خوردن تخم ترب به اندازه 2 گرم در شبانه روز باعث زیاد کردن شیر می شود. * مصرف شوید و تخم شوید اثر آرام بخش در ناراحتی های عصبی داشته و افزاینده شیر بانوان است. * خوردن دانه لوبیا پخته، به صورت های غذایی زیاد کننده ی شیر بانوان است. * آب هندوانه زیاد کننده شیر بانوان شیرده می باشد. * گندم را بو دهند با دانه های کنجد و خشخاش و نبات، قاووت نموده میل کنند. * آب گوشت تهیه نموده که دارای نخود و لوبیا باشد و مقدار 200 گرم سرکه شیره در آن مخلوط نموده میل کنند. * آب سیرابی هم شیر خانم ها را زیاد و هم معده را قوی می کند. * خوردن کاهو با سرکه شیره در ازدیاد شیر نافع است. * در همدان از انگور چیزی درست می کنند به نام “شیره شیره” که در ازدیاد شیر بسیار نافع است. * جوشانده ی تخم شوید را برای زیاد شدن شیر خانم ها توصیه می شود. – مقدار3 گرم از آن را در یک فنجان آب بریزند و بجوشانند. دستور مصرف این است که در هر روز 1 تا 2 فنجان بیاشامند. توجه: افرادی که به امراض کلیوی مبتلا باشند نباید به هیچ وجه از شوید استفاده کنند. * خوردن رازیانه موجب زیاد شدن شیر مادران می شود. – یک قاشق قهوه خوری دانه های رازیانه را در یک فنجان آب داغ ده دقیقه گرم کنند و بعد با عسل شیرین کرده بنوشند. * کاهوی پخته برای ازدیاد شیر خانم ها نافع است. * خوردن گرمک موجب ازدیاد شیر است. * خوردن سیاه دانه موجب زیاد شدن شیر خانم ها می شود. * ماءالشعیر را با شربت نیلوفر میل نمایند. * خوردن سیب ترشی شیر مادران را زیاد می کند. * خوردن ماش پخته زیاد کننده ی شیر است. * آرتیشو چون از ترشح شیر جلوگیری می کند، مادران شیرده نباید آن را بخورند. * خوردن آب هویج برای ازدیاد شیر مفید است. * شیر مادر اگر غلیظ است آبلیمو بخورد تا رقیق شود. * دم کرده ی تخم هویج به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای یک فنجان آب جوش، شیر را زیاد می کند. انواع جوانه‌ها به ویژه جوانه جو در ازدیاد شیر مادر مؤثر بوده و علاوه بر این، سبب افزایش میزان چربی شیر مادر شده و در نتیجه شیر مادر چرب‌تر و مغذی‌تر بوده و نوزاد احساس سیری بیشتری می‌کند.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص شیرافزا صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

بیشتر بخوانید : قرص شوید ♥ قرص عفونت ادراری ♥ قرص طلا ♥ قرص عضله شل کنقرص شفافن

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 9 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.