وقتی دندان می شکند

وقتی دندان می شکند

وقتی دندان می شکند شکستگی دندان,بيماري شکستگی دندان,شکستگی دندان در بارداري,علائم شکستگی دندان,درمان شکستگی دندان,درمان شکستگی دندان با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان شکستگی دندان,شکستگی دندان را چگونه درمان کنيم,شکستگی دندان …

بهترین و بدترین مواد غذایی برای معده و گوارش

بهترین و بدترین مواد غذایی برای معده و گوارش

بهترین و بدترین مواد غذایی برای معده و گوارش خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید …

عوارض و طریقه مصرف کپسول رویال ژل در بارداری چیست

عوارض و طریقه مصرف کپسول رویال ژل در بارداری چیست

کپسول رویال ژل کپسول رویال ژل ,کپسول رویال ژلی و جینسینگ,کپسول رویال ژلی نچرال لایف,کپسول رویال ژلی و جینسینگ,کپسول رویال ژلی مارنیز,کپسول رویال ژلی جنسینگ در بارداری توضیحاتی در مورد کپسول رویال …

قرمزی چشم

قرمزی چشم ,قرمزی چشم نشانه چیست,قرمزی چشم کودک یک ساله,قرمزی چشم گربه,قرمزی چشم نوزاد,قرمزی چشم سگ,قرمزی چشم کودک,قرمزی چشم در آبله مرغان

قرمزی چشم , قرمزی چشم نشانه چیست , قرمزی چشم کودک یک ساله , قرمزی چشم گربه

توضیحاتی در مورد قرمزی چشم

قرمزی چشم هنگامی رخ می‌دهد که عروق خونی در سطح چشم گشاد شوند و معمولا در اثر عفونت میکروبی یا حساسیت است.در این مطلب از سایت جسارت در مورد علت و درمان خانگی و فوری قرمزی چشم بعد از لنز چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

علل شایع قرمزی چشم

برخی از علل شایع قرمزی چشم‌ها شامل موارد زیر است: – فشار آمدن به چشم به علت کار زیاد، مثل نگاه کردن طولانی مدت به مانیتور کامپیوتر – سرفه شدید و مداوم – عفونت چشمسرماخوردگی یا آلرژی (حساسیت) – گلوکوم (آب ‌سیاه) حاد چشم – خراش قرنیه که معمولا ناشی از گذاشتن طولانی‌مدت لنز یا وارد شدن شن یا گرد و غبار به چشم است. – مشکلات خونریزی‌دهنده که اغلب ناشی از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون است.

قرمزی چشم و التهاب ملتحمه

قرمزی چشم معمولا برای بیان ورم و التهاب ملتحمه چشم به کار می رود. ملتحمه، پرده شفافی است که زیر پلک ها و قسمت هایی از کره چشم را پوشانده است. التهاب ملتحمه می تواند در اثر عفونت باکتریایی یا ویروسی و یا در اثر حساسیت (آلرژی) باشد. این بیماری ممکن است منجر به احساس وجود جسم خارجی در یک یا هر دو چشم شود ، طوری که فرد احساس می کند قادر به بیرون آوردن آن نیست. همچنین زمانی که فرد از خواب بیدار می شود، ممکن است چشم وی پر از ترشحات باشد. التهاب ملتحمه سبب می شود که عروق کره چشم در مقایسه با قبل بیشتر مشخص شوند و همین عامل سبب می شود که سفیدی چشم قرمز به نظر برسد بروز التهاب علاوه بر ایجاد قرمزی، بر روی بینایی نیز گاهی تأثیر می گذارد. اگر فردی دچار قرمزی چشم شود، با انجام اقدامات خاصی می تواند آن را برطرف نماید. ولی از آنجایی که قرمزی چشم می تواند مسری باشد، لذا باید هرچه سریع تر تحت درمان قرار گیرد. این درمان سریع به خصوص در سنین قبل از مدرسه که کودک می تواند به التهاب ملتحمه باکتریایی یا ویروسی مبتلا شود، بسیار مهم است.

علل و علائم التهاب ملتحمه چشم

نشانه ها خارش و یا قرمزی در یک یا هر دو چشم ، تاری دید، حساسیت به نور، انواع ترشحات در یک یا هر دو چشم که در طی شب منجر به تشکیل دلمه در چشم ها می شود و نهایتا فرسودگی چشم. دلایل باکتری ها، ویروس ها و حساسیت می توانند منجر به بروز قرمزی چشم شوند، اما شایع ترین علت ویروس ها می باشند. گاهی اوقات نوزادان به علت باز نشدن کامل مجرای اشکی مبتلا به قرمزی چشم می شوند.

ورم ملتحمه ناشی از باکتری

در ورم ملتحمه ناشی از باکتری یا ویروس، یک یا هر دو چشم مبتلا می شوند. فرم باکتریایی و ویروسی می توانند با سرماخوردگی ارتباط داشته باشند و هر دو بسیار مسری هستند. این فرم ها معمولا در اطفال شایع تر هستند، اما بالغین نیز به همان نسبت می توانند مبتلا شوند. در ورم ملتحمه ناشی از حساسیت یا آلرژی معمولا هر دو چشم مبتلا می شوند که به دلیل تماس با مواد حساسیت زا نظیر گرده گل ها ایجاد می شود. در پاسخ به مواد حساسیت زا، هیستامین در بدن ترشح می شود. آزاد شدن هیستامین در بدن می تواند منجر به بروز علائم حساسیت مانند قرمزی چشم ها شود. فرد مبتلا به قرمزی چشم ناشی از حساسیت ممکن دچار خارش شدید چشم ها ، خارش بدن ، عطسه و آبریزش بینی گردد. به علاوه ممکن است پلک ها تا حدی ورم کنند.

التهاب ملتحمه چشم و مراجعه به پزشک

چه زمانی باید به پزشک مراجعه نمود؟ قرمزی چشم، یک حساسیت تحریک کننده می باشد، اما در اکثر مواقع برای بینایی ضرری ندارد و به ندرت نیاز به درمان فوری و شدید پیدا می کند. ولی از آنجایی که این بیماری می تواند تا دو هفته بعد از شروع علائم مسری باشد، لذا تشخیص و درمان به موقع بسیار مهم می باشد. کودکان مبتلا به ورم ملتحمه باکتریایی باید تا شروع درمان، از سایر کودکان دور نگه داشته شوند، اما فرم ویروسی تنها تا چند روز مسری است. گاهی اوقات ورم ملتحمه سبب بروز عوارضی در قرنیه می شود که نیاز به درمان فوری دارد.

درمان قرمزی چشم

اگر عفونت باکتریایی وجود داشته باشد، باید از قطره های آنتی بیوتیکی استفاده کرد تا هر چه سریع تر عفونت درمان شود. برای پیشگیری از عود عفونت، باید دوره درمان به طور کامل طی شود. معمولا عفونت های ویروسی به خودی خود در طی یک هفته درمان می شوند. اگر فرم حساسیتی وجود داشته باشد، ممکن است از انواع قطره های چشمی جهت درمان استفاده شود که شامل آنتی هیستامین ها، کورتون ها و قطره های ضدالتهابی می باشند. البته تمامی این درمان ها باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شوند و از انجام خودسرانه آنها پرهیز نمود.

علت قرمزی چشم

چشم‌ها وقتی قرمز می‌شوند که رگ‌های خونی ریز در سطح آن‌ها، گشاد و پر از خون شود. این اتفاق در اثر نرسیدن اکسیژن کافی به قرنیه چشم و بافت‌هایی که چشم‌ها را می‌پوشانند، می‌افتد. معمولاً قرمز شدن چشم‌ها خطرناک نیست و جای نگرانی هم ندارد، اما اگر دردناک شوند و دید فرد دچار اختلال گردد، می‌تواند نشان‌دهنده یک بیماری بسیار جدی باشد. وقتی که قرمزی داخل چشم کمرنگ است، خون درون رگ‌ها غلظت کمتری دارد. این حالت معمولاً صبح‌ها موقع بیدار شدن از خواب ایجاد می‌شود.

علائم قرمزی چشم

میزان قرمزی چشم‌ها معمولا نشانه خطرناک بودن یا نبودن آنها نیست و در صورتی که نشان‌دهنده شرایطی خاص و نگران‌کننده باشد، با برخی علائم مثل درد همراه است. سایر علائم عبارتند از: التهاب و تورم خشکی چشم‌ها خارش سردرد و گردن درد دل درد! عطسه، سرفه و آبریزش بینی انقباض‌های ناگهانی عضلات مواد مخاطی تورم پاها و دست‌ها

علل قرمزی چشم

علل قرمزی چشم‌ها در صبح‌‌ کم‌‌خوابی، بدخوابی و قطع نفس در حین خواب (آپنه) مصرف الکل که باعث ایجاد اختلال در خواب (REH) می‌شود. تغذیه (مربوط به روز گذشته) استفاده از محصولات آرایشی چشم و پاک نکردن آنها قبل از خواب کاهش تراوش اشک چشم در طول شب دلایل احتمالی قرمزی چشم‌ها در شب مواد سمی موجود در محیط تشعشعات ناشی از نور خورشید وارد شدن فشار به چشم‌ها خستگی زیاد دود سیگار بخارات و دودهای شیمیایی استفاده مداوم از لنزهای تماسی

عوامل ایجاد کننده قرمزی چشم

عوامل موثر در قرمزی چشم‌ها چشم‌ها در اثر عوامل مختلفی قرمز می‌شوند. برخی افراد بعد از انجام فعالیت‌های خاص دچار آن می‌گردند. در برخی موارد نیز، این قرمزی شب هنگام در حین خواب به وجود می‌آید و صبح وقتی خود را در آیینه می‌بیند، متوجه آن می‌شوید وقتی به مدت طولانی در معرض نورخورشید و تشعشعات ناشی از آن قرار می‌گیرید، چشم‌ها تحریک شده و قرمز می‌شوند.تورم پلک چشم تورم ملتحمه زخم قرنیه و عفونت آن خراشیدگی قرنیه دیابت وجود شیء خارجی در قرنیه تورم عنبیه داروهای رقیق‌کننده خون استرس و نگرانی‌های مضاعف سرماخوردگی حساسیت و تب بالا بارداری نارسایی کلیه (سنگ کلیه) بیماری کبد فشار خون بالا یائسگی هوای خشک عفونت رژیم‌های غذایی نامناسب کمبود ویتامین‌های B2 ،B6 و آمنیواسیدهای هیستیدین، لیزین و فنیل آلانین

قرمزی چشم در کودکان

بیشتر کودکان به همان دلایلی که بزرگ‌تر‌ها دچار قرمزی چشم می‌شوند، ممکن است چشمشان قرمز شود (از آماس عنبیه گرفته تا حساسیت‌ها) ولی آنها نمی‌دانند که نباید چشم‌های خود را بمالند تا مشکل تشدید نشود. عفونت گوش، کم آبی بدن و حتی گرما و سرمای محیط که از طریق منابع غیرطبیعی به وجود می‌آیند، دلایل اصلی قرمزی چشم در کودکان هستند. در برخی موارد نادر، بیماری کاوازاکی که با التهاب رگ‌های خونی همراه است نیز باعث قرمزی چشم‌ها می‌شود. این بیماری از هر 100 هزار کودک، 19 نفر را در ایالات متحده آمریکا دچار می‌کند و با تب بسیار بالا همراه است. هر چه سن بالاتر می‌رود، عملکرد بافت‌های چشم ضعیف‌تر می‌شود؛ به طوری که در پیری این بافت‌ها آنقدر ضعیف عمل می‌کنند که برخی مشکلات، از جمله اختلالات مربوط به بینایی را ایجاد می‌کنند. پیرچشمی، آب مروارید، فساد ماهیچه‌های چشم، آب سیاه، خراشیدگی قرنیه و… از عوارض پیری و تأثیر آن روی چشم‌ است. تمام این موارد با قرمزی چشم‌ها همراهند. عوامل دیگری همچون استفاده از داروهای رقیق‌کننده خون، حساسیت‌ها، فرو رفتن شیء خارجی در چشم و… نیز در سنین پیری باعث قرمزی چشم‌ها می‌شوند.

روش های درمان قرمزی چشم

برخی داروهای گیاهی و خانگی نیز می‌توانند قرمزی چشم‌ها را برطرف کنند و تأثیر زیادی در سلامت چشم‌ها دارند. برای درمان تحریکات و حساسیت چشم می‌توان از چای استفاده کرد. مقداری چای را دم کرده و بعد از صاف کردن روزی دو تا سه بار چشم‌ها را با آن شستشو دهید. برای شست وشوی چشم می‌توان از بابونه نیز استفاده کرد. مقداری گل بابونه را در یک فنجان آب جوش بریزید و بعد از نیم ساعت آن را صاف کنید و چشم‌ها را با آن شستشو دهید. برای تقویت چشم‌ها هر روز یک لیوان آب هویج خام بنوشید. برای جلوگیری از ریزش اشک و خارش چشم و همچنین تقویت بینایی و رفع قرمزی آن می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید. روزانه دو تا سه بار، یک تا دو قطره روغن زیتون را در چشم‌ها بچکانید. با استفاه از کمپرس گرم نیز می‌توانید از شدت قرمزی چشم‌ها و التهاب آن‌ها بکاهید. به این ترتیب که یک دستمال کاملاً تمیز را بشویید و داخل ظرف آب نبستاً گرم فرو برده و روی چشم‌ها قرار دهید.

پیشگیری از قرمزی چشم

چشم‌های خود را ببندید و روی آنها آب سرد بریزید تا احساس آرامش و راحتی کنید. از کمپرس سرد (یخ‌های کوچکی که داخل حوله گذاشته‌اید) استفاده کنید. میزان دریافت ویتامین‌‌های A و B را افزایش دهید. از دود سیگار بپرهیزید. بخارات و دودهای شیمیایی غلیظ، مواد سمی موجود در محیط و تشعشعات زیانبار خورشید نیز همین تأثیر را روی چشم‌ها دارند و تا می‌توانید از آنها دوری کنید. از عینک‌های ایمنی و محافظ استفاده کنید؛ به خصوص وقتی جایی هستید که گرد و خاک زیادی در محیط پخش است. اگر از لنزهای چشمی استفاده می‌کنید، به توصیه‌های پزشک در مورد نحوه مصرف توجه و عمل نمایید. وسایل آرایشی چشم‌ها را در صورت کهنگی و فساد دور بیندازید و اجازه ندهید کس دیگری از لوازم شخصی شما استفاده کند.

قرمزی چشم و رژیم غذایی

مواد غذایی مؤثر در جلوگیری از قرمزی چشم‌ها نوشیدن آب فراوان (آب مقطر بسیار مناسب‌تر است) میوه‌های تازه به خصوص انواع توت که سرشار از فلونوئیدها هستند غذاهایی که سرشار از ویتامین‌های E و C هستند؛ مثل سبزیجات و میوه‌های خام بنشن‌ها و حبوبات اسیدهای چرب اصلی موجود در ماهی، آجیل و سبزیجات برگدار مثل کلم و اسفناج کلسیم، منیزیم و ویتامین D روغن بذر کتان روغن زیتون مصرف غذاهای زیر را نیز محدود کنید مارگارین و چربی‌های هیدروژنه محصولات لبنی چربی‌های اشباع شده نمک شیره ذرت، قند، شکر، شکلات و کلیه مواد غذایی که حاوی شیرین‌کننده‌های غلیظ هستند روغن‌های تصفیه شده غذاهای کبابی، دودی و سرخ کردنی

دلایل قرمزی چشم

1. التهاب ملتحمه چشم یکی از شایع ترین علل قرمزی چشم ها، التهاب ملتحمه چشم یا کنژنکتیویت است که با نام بیماری چشم های صورتی هم شناخته می شود. عفونت چشم به ویژه در میان نوزادان و کودکان باعث التهاب ملتحمه چشم و در نتیجه قرمزی چشم کودکان می شود، وقتی که ملتحمه چشم عفونی شود، عروق خونی درون آن تحریک شده و باعث قرمزی چشم ها می شوند. 2. خشکی چشم سندروم خشکی چشم زمانی اتافاق می افتد که میزان رطوبت سطح چشم و اشک کاهش پیدا می کند، همین باعث التهاب و خارش چشم و در نتیجه قرمزی چشم ها می شود. شاید خشکی چشم را نتوان قطعا درمان کرد اما برای کنترل آن می توان از قطره اشک مصنوعی استفاده کرد. علل و دلایل خشکی چشم دکتر اسوتلانا فیشر خشکی چشم را به خشکی هوا مربوط می داند، همچنین از نظر وی نگاه کردن طولانی به صفحه کامپیوتر نیز می تواند باعث خشکی چشم شود. 3. آلرژی قرمزی چشم آلرژی قرمزی چشم یکی دیگر از دلایل قرمز شدن چشم ها می باشد که در بیشتر موارد با تورم و ریزش اشک همراه می باشد. هنگامی که سیستم ایمنی بدن شما به یک ماده خارجی مانند گرده، گرد و غبار یا برخی مواد شیمیایی موجود در لوازم آرایشی واکنش نشان دهد، بدن شما با تولید هیستامین به مبارزه با این آلرژن ها می پردازد و در نتیجه، هیستامین باعث ایجاد عروق خونی در چشم و قرمزی چشم می شود. 4. استفاده از لنز و قرمزی چشم یکی از علت های مهم قرمزی چشم ها، استفاده از لنز می باشد، لنز می تواند آلودگی و عفونت را به چشم ها منتقل کند و در نتیجه باعث قرمز شدن چشم شود. فراموش نکنید که لنز ها می توانند سندرم خشکی چشم را تشدید کرده و در نتیجه قرمزی چشم را بدتر کنند. 5. سندروم بینایی کامپیوتر استفاده ی بیش از حد از کامپیوتر می تواند باعث خارش، سوزش و قرمز چشم ها شود، به این بیماری سندرم بینایی کامپیوتر می گویند. وقتی شما بیش از حد به صفحه نمایش کامپیوتر زل بزنید، کمتر پلک می زنید و در نتیجه خشکی چشم تشدید شده و قرمزی چشم ایجاد می شود. 6. زخم قرنیه چشم عفونت قرنیه و استفاده از لنز می تواند باعث زخم قرنیه شود، زخم قرنیه علاوه بر قرمزی چشم باعث درد چشم، کاهش دید و ترشحات چشمی می شود. 7. تبخال چشم تبخال چشمی نوعی عفونت ویروسی ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس نوع 1 می باشد که باعث قرمزی چشم، تورم چشم ها، درد چشم، ریزش اشک و حساسیت به نور می شود. 8. بیماری یوئیت چشمی یوئیت یا التهاب لایه میانی چشم به طور معمول با علائمی مانند قرمز شدن چشم، حساسیت به نور و اختلالات بینایی می شود. عفونت های چشم، آسیب های چشم و یا آسیب های سیستم ایمنی بدن از شایع ترین علل بیماری یوئیت هستند، اگر این بیماری به موقع درمان نشود می تواند باعث آب مروارید و فشار بالای چشم شود. 9. قرمزی چشم گلوکوم در اغلب موارد، گلوکوم می تواند باعث قرمز شدن چشم ها شود، این بیماری علاوه بر قرمزی چشم ها با درد چشم و از دست دادن بینایی همراه می باشد. 10. سرماخوردگی، آنفولانزا و گلودرد سرماخوردگی، آنفلونزا و گلودرد باعث تورم چشم، قرمز شدن چشم و آبریزش چشم ها می شود، چشم های قرمز در این بیماری ها به دلیل یک عفونت سینوسی یا مسدود شدن سینوس ها ایجاد می شود. 11. بارداری و یائسگی تغییرات هورمونی در دوران بارداری ممکن است در بسیاری از موارد باعث قرمزی چشم، خارش و حساسیت به نور شود. همچنین مطالعات نشان داده که زنان در دوران یائسگی بیشتر مستعد خشکی چشم و در نتیجه قرمزی چشم ها می شوند. 12. الکل، سیگار و قرمزی چشم سیگار یکی دیگر از دلایل خارش و قرمزی چشم ها می باشد، بد نیست بدانید که سیگار کشیدن خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و یوئیت را تشدید می کند. مصرف بیش از حد مشروبات الکلی هم باعث قرمزی چشم می شود، الکل اکسیژن رسانی به چشم ها را کاهش داده و در نتیجه باعث چسبیدن رگ های خونی درون چشم و قرمزی چشم می شود. 13. بی خوابی و قرمزی چشم بی خوابی و کم خوابی از دیگر علت های قرمزی چشم ها می باشد. چشم ها برای به دست آوردن انرژی نیاز به استراحت و خواب شبانه دارند، اگر شب ها کمتر از 7 یا 8 ساعت می خوابید، همین یکی از علل قرمز شدن چشم های شما می باشد. 14. دارو ها بسیاری از درمان های دارویی باعث قرمز شدن چشم ها می شوند، به عنوان مثال، آنتی هیستامین ها، قرص های خواب، قرص های ضد اضطراب و برخی از آرامبخش ها از قبیل ایبوپروفن می توانند سبب خشکی و قرمزی چشم شوند.

بیشتر بخوانید : بیماری های چشم ♥ درد چشم ♥ آلرژی چشمی ♥ التهاب زیر چشمدرد حدقه چشم

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 آذر 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.