مضرات و خواص الو زرد برای رفع کهیر و دیابت و مبتلایان به منژیت

مضرات و خواص الو زرد برای رفع کهیر و دیابت و مبتلایان به منژیت

مضرات و خواص الو زرد برای رفع کهیر و دیابت و مبتلایان به منژیت مضرات و خواص الو زرد برای رفع کهیر و دیابت و مبتلایان به منژیت در سایت جسارت خواص …

زبان و انتقال مفاهیم

زبان و انتقال مفاهیم

زبان و انتقال مفاهیم خواص زبان و انتقال مفاهیم,فوايد زبان و انتقال مفاهیم,زبان و انتقال مفاهیم درماني,خاصيت زبان و انتقال مفاهیم,خواص زبان و انتقال مفاهیم درماني,خواص زبان و انتقال مفاهیم براي پوست,خواص …

دیابت نوع 1 چیست و چگونه بایید آنرا کنترل کنیم

دیابت نوع 1 چیست و چگونه بایید آنرا کنترل کنیم

دیابت نوع 1 چیست و چگونه بایید آنرا کنترل کنیم دیابت نوع 1,بيماري دیابت نوع 1,دیابت نوع 1 در بارداري,علائم دیابت نوع 1,درمان دیابت نوع 1,درمان دیابت نوع 1 با طب سوزني,مواد …

تاثیر خواص بهار نارنج و لاغری و عرق بهارنارنج چیست

تاثیر خواص بهار نارنج و لاغری و عرق بهارنارنج چیست در سایت جسارت

بهار نارنج و لاغری ، عرق بهار نارنج و لاغری ، بهار نارنج لاغری ، تاثیر بهار نارنج در لاغری , خواص بهار نارنج برای لاغری چیست , آیا بهار نارنج برای لاغری مفید است

به گزارش سایت جسارت بهار نارنج از جذاب ترین رایحه هایی است که خواص بی نظیر و جالب توجهی را در خود نهفته دارد . از طرفی همه از وجود بیش از اندازه توده های چربی ناخوشنودند و از ارتباط مستقیم آن با تخریب سلامتی آگاهی کامل دارند و به همین دلیل دوست دارند تا با روشی کاملا ایمن و موثر به کاهش وزن بپردازند .چای سینلس با ترکیبی از بهارنارنج یکی از پرفروش ترین ومحبوب ترین محصولات لاغری و سلامتی را در دسترس مصرف کنندگان قرارداده است . چای سین لس همواره با کیفیت برتر محصولات و پشتوانه علمی برای تمامی محصولات خود معروف است . این چای بر اثر تاثیرات بیش از انتظارش در کاهش وزن و چربیسوزی به چای لاغری معروف شده است و لاغری یکی از دوست داشتنی ترین تاثیراتی است که این چای در روند آن نقش موثر و تسهیل کننده ای دارد . خواص این چای بر سلامتی بسیار شایان توجه است از قبیل تامین آنتی اکسیدان و حفظ جوانی و شادابی پوست و تمامی سلول های بدن , کاهش قندخون , کاهش چربی خون , کاهش کلسترول , تاثیرات مثبت بر کاهش چربی کبد , آرامش بخش اعصاب , کاهش اشتها و چربیسوزی . چای سبز دیگر ترکیب موجود در محصول است که خواص بی مانند آن در ایجاد و حفظ سلامتی و تندرستی بر کسی پوشیده نیست و تحقیقات معتبر جهانی بر استفاده مستمر آن برای رسیدن به وضعیت مطلوب سوخت و ساز تاکید میکنند. کافی است روزانه دو یا سه فنجان از آن نوش جان شود تا انرژی بیشتری بسوزانید و هرچه بیشتر به سمت داشتن وزنی مناسب حرکت کنید . از دیگر خواص این چای تنظیم اعمال گوارشی در معده و روده ها است که در روند سوخت و ساز متعادل نقش تعیین کننده ای دارند. چای سینلس (بهارنارنج) اشتهای کاذب را با خاصیت آرامش بخش اعصاب کاهش میدهد و بشکل طبیعی انرژی کمتری وارد بدن میشود و این درحالتی است که هیچگونه فشار غیر عادی و آزار دهنده ای را تحمل نمیکنید . کاهش اشتها یکی از تاثیراتی است که بهارنارنج ایجاد میکند و بهتر است بگوییم اشتها را متعادل میکند . از خواص دیگر بهارنارنج افزایش کیفیت خواب یا به عبارتی خواب عمیق است . افزایش سوخت و ساز در اثر خواص توام چای سبز با بهارنارنج موجبات چربیسوزی را فراهم می آورد تا چربی بیشتری سوزانده شود و کاهش وزن از توده چربی های زائد انجام گیرد

بهار نارنج و لاغری

تحقیقات نشان داده که آلکالوئید سینافین موجود در نارنج باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش می تواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود. بهار نارنج تپش نامنظم قلب و اضطراب را از بین می ‌‌برد. – مربای بهار نارنج مقوی معده و ضد تشنج است. – عرق بهار نارنج اشتهاآوری قوی است – در تسکین ناراحتی‌ های سینه مؤثر است. – برای کنترل تشنج‌ها و حمله قلبی هم مصرف شربت بهار نارنج را توصیه می‌کنند. – مداومت در مصرف بهارنارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفس مصرف شود جهت استخراج سنگ‌های کلیه و مثانه و خرد کردن آنها بسیار موثر است. – مصرف عرق بهار نارنج هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود. لذا وجود یک شیشه از آن در منزل لازم است.

بهار نارنج و لاغری

اثر ضدچاقی بهار نارنج (C. aurantium) مربوط به سینفرین است که یک محرک با خواص مشابه کافئین و افدرین است. اثرات مشابه بهارنارنج شامل افزایش مصرف انرژی، افزایش سوخت و ساز بدن و سرکوب اشتها است و به همین دلیل جایگزینی برای افدرا شده است. افدرا (Ephedra L.) یک درختچه متعلق به کشور چین و معروف به (ma-huang) است که حداقل 5000 سال پیش شناخته شده است. افدرا و محصولات حاوی افدرین ممکن است بر کاهش وزن اثرگذار باشند؛ اما استفاده از افدرا و یا افدرین می تواند باعث افزایش عصبانیت، تغییرات خلق و خوی، تپش قلب، تهوع و استفراغ شود. آلکالوییدهای افدرین محرک هایی هستند که ضربان قلب و فشار خون را افزایش می دهند. ممنوعیت استفاده از افدرا، باعث استفاده بسیار گسترده از بهارنارنج به عنوان یک محرک در چربی سوزی شده است. آزمایشات بالینی کاهش وزن، مطالعات فیزیولوژیکی و گزارش موردی متنوعی در مورد بهارنارنج انجام شده است. برخی شواهدِ امیدوارکننده، اثر سینفرین بر درمان چاقی را نشان دادند اما مطالعات بیش تری برای نتیجه گیری قطعی در این زمینه لازم است. همچنین بر اساس مطالعات انجام شده در George Town University ، بهارنارنج به کاهش وزن کمک می کند و گرمازایی را افزایش می دهد. پژوهشی باهدف تشخیص اثر عصاره بهارنارنج، کافئین و گل راعی (Hypericum perforatum) بر ساختار بدن، متغیرهای متابولیک، سطوح لیپید پلاسما و وضعیت خلق و خو در بزرگسالان سالم با اضافه وزن انجام شد. به این منظور 23 نفر به 3 گروه تقسیم شدند: گروه اول عصاره بهارنارنج (975 میلی گرم)، کافئین (528 میلی گرم) و گل راعی (900 میلی گرم) را روزانه دریافت کردند. گروه دوم مالتودکسترین به عنوان دارونما و گروه سوم چیزی دریافت نکردند و به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شدند. به مدت 6 هفته، افرادِ تحت آزمایش زیر نظر یک متخصص تغذیه از رژیم غذایی 1800 کیلوکالری در روز پیروی کردند و تحت نظارت یک فیزیولوژیست ورزش، سه روز در هفته برنامه ورزشی خاصی را انجام دادند. در مقایسه گروه اول با گروه های دارونما و کنترل، گروه اول به طور قابل توجهی وزن بدن (1/4 کیلوگرم) و چربی بدن (2/9 درصد) خود را از دست داده بودند. در ارتباط با کاهش چربی حقیقی، گروه اول مقدار قابل توجهی (3/1 کیلوگرم) از دست داده بود. هیچ گونه تغییر قابل ملاحظه ای در شاخص های حالت خلق و خو در سه گروه مشاهده نشد. گروه اول کاهشی را در میزان کلسترول و تری گلیسیریدهای پلاسما داشتند. هیچ گونه تغییر قابل ملاحظه ای در فشار خون، ضربان قلب و آزمایش ادرار در هر سه گروه مشاهده نشد. بر این اساس، ترکیب بهارنارنج، کافئین و گل راعی ایمن است و وقتی این ترکیب با محدودیت دریافت کالری و انجام ورزش به منظور از دست دادن وزن بدن و چربی همراه باشد، در بزرگسالان سالم دارای اضافه وزن مؤثر خواهد بود.

بهار نارنج و لاغری

بیشتر بخوانید :

خواص زرشک قرمز

کندر و خواص آن

خواص ترنجبین برای نوزاد

مارچوبه طرز پخت

میخک و خواص دارویی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.