خاصیت پودر و معجون زنجبیل برای لاغری شکم و پهلو

خاصیت پودر و معجون زنجبیل برای لاغری شکم و پهلو

خاصیت پودر و معجون زنجبیل برای لاغری شکم و پهلو خاصیت پودر و معجون زنجبیل برای لاغری شکم و پهلو در سایت جسارت زنجبیل برای لاغری ,چای زنجبیل برای لاغری,پودر زنجبیل برای …

راهکارهایی ساده برای یک خواب راحت

راهکارهایی ساده برای یک خواب راحت

راهکارهایی ساده برای یک خواب راحت خواص سلامتی,فواید سلامتی,سلامتی درمانی,خاصیت سلامتی,خواص سلامتی درمانی,خواص سلامتی برای پوست,خواص سلامتی برای مو,خواص سلامتی برای جوانی,خواص سلامتی برای بارداری,خواص خوردن سلامتی,فواید سلامتی خام,فواید سلامتی پخته

عوارض و خواص مصرف شربت دیفن هیدرامین کامپاند چیست

عوارض و خواص مصرف شربت دیفن هیدرامین کامپاند چیست

شربت دیفن هیدرامین شربت دیفن هیدرامین ,شربت دیفن هیدرامین کامپاند,شربت دیفن هیدرامین برای کودکان,شربت دیفن هیدرامین برای نوزادان,شربت دیفن هیدرامین در بارداری توضیحاتی در مورد شربت دیفن هیدرامین گاهی والدین خودسرانه شربت …

کپسول زینتوما

کپسول زینتوما ,کپسول زینتوما در بارداری,کپسول زینتوما ۲۵۰,کپسول زینتوما گل دارو,کپسول زینتوما برای چیست,کپسول زینتوما قیمت,کپسول زینتوما

کپسول زینتوما

توضیحاتی در مورد کپسول زینتوما

همانگونه که می دانید زینتوما یک داروی ضد تهوع واستفراغ می باشد،♥ درعوارض گوارشی بیماری حرکت ، استفراغ های آبستنی، آرتریت روماتوئید استفاده میشود. هر کپسول زینتوما حاوی ۲۵۰ میلیگرم گرانول پودر ریزوم زنجبیل است . مواد موثره شامل الکالوئیدها مانند ژنسیالوتین، وژنسیانین گلیکوزید ها شامل اماروپانین ، اناروزورین . مواد متشکله روغن های فرار عبارتند از : بیزابولن ، زینجی برن و زینجی برول می باشد.زنجبیل را در ایران از زمان‌های قدیم در طب سنتی و در آشپزی ایرانی برای پخت انواع غذا و شیرینی استفاده می‌کرده‌اند. عطر و طعم تند زنجبیل را همه می‌شناسیم، زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است خودرو، در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی، مکزیک و … این غده‌های زیرزمینی را از زیر خاک خارج می‌کنند، ریشک‌هایش را جدا می‌کنند، به خوبی تمیزش می‌کنند و بعد می‌فروشند.*زنجبیل بسیار گرم است. بنابراین گرم‌کننده و معرق است و سموم به دام افتاده در بدن را از طریق تعریق خارج می‌کند. *زنجبیل برای درمان التهاب سینه، استسقا، اسهال و سرفه کاربرد دارد. *برای دفع برخی سموم که ناخواسته وارد بدن شده، مثل استفاده بیش از حد مجاز برخی داروها و سم جانوران بسیار کارساز است. *زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی یا تاخیر در عادت ماهیانه را رفع می‌کند. *زنجبیل ضد تهوع است و برای کسانی هم که در هنگام سوار شدن هواپیما یا کشتی حالت تهوع می‌گیرند توصیه می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد مصرف کپسول زینتوما 250 چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول زینتوما

زینتوماکه در انگلیسی به آن ZINTOMA می گویند دارای اشکال دارویی کپسول ۳۵۰ میلی گرمی است

ترکیبات کپسول زینتوما

میزان پودر ریشه زنجبیل در زینتوما به این صورت است که زینتوما حاوی ۲۵۰ میلی گرم پودر ریشه زنجبیل Zingiber officinale می‌باشد .

موارد مصرف کپسول زینتوما

این فرآورده در پیشگیری از بیماری حرکت ( motion sickness) و تهوع دوران بارداری خانمها مصرف می‌شود . ضد تهوع و استفراغ و سرگیجه و ضد درد و التهاب مفاصل

مواد موثره کپسول زینتوما

روغن‌های فرار نظیر زینجبیرن و بتا بیزا بولن، اولئورزین‌هایی نظیر همولوگهای جینجیرول و شوگال .

نحوه اثر کپسول زینتوما

مکانیسم اثر زنجبیل درپیشگیری از بیماری حرکت مشخص نیست به نظر می‌رسد که با تاثیر موضعی بر مجاری گوارشی اثر خود را اعمال می‌کند

تداخل دارویی با کپسول زینتوما

از آنجا که گزارش شده‌است زنجبیل دارای اثرات محرک قلب و ضد فعالیت پلاکتی و پایین آرونده قند خون می‌باشد . لذا مصرف مقادیر زیاد این فرآورده ممکن است با درمانهای قلبی، پایین آورنده قند خون و ضد انعقاد تداخل نماید . زنجبیل به علت اثر ضد پلاکتی ممکن است خونریزی را افزایش دهد (به خصوص مقادیر بیشتر از 4 گرم در روز آن). در بیماران تحت درمان با وارفارین (داروی ضد انعقاد) با احتیاط کامل مصرف گردد.

مقدار مصرف کپسول زینتوما

در بزرگسالان و کودکان بالای ۶ سال : ۲ کپسول نیمساعت قبل از شروع مسافرت و سپس هر ۴ ساعت یکبار ۲ کپسول مصرف شوذ .

ویژگی های کپسول زینتوما

– ضد تهوع و استفراغ – ضد سرگیجه – بهبود عوارض گوارشی بیماری حرکت و استفراغ های آبستنی – ضد درد و التهاب مفاصل (روماتیسم مفصلی)

شرایط نگهداری کپسول زینتوما

در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید تگهداری شود.

روش مصرف کپسول زینتوما

کپسول زینتوما به مقدار 2 -1 کپسول 4-2 نوبت در روز در درمان تهوع و استفراغ به کار می رود. جهت پیشگیری ازاستفراغ های ناشی ازمسافرت، بزرگسالان و اطفال بالاتر از 6 سال تعداد 1-2 کپسول نیم تا یک ساعت قبل از حرکت میل نمایند. در استئوآرتیت : 1 کپسول 3 تا 5 بار در روز پس از غذا برای بزرگسالان و برای کودکان و نوجوانان بیشتر از 6 سال 1 کپسول 2 تا 3 بار در روز توصیه می شود. در درد و التهاب مفاصل یک کپسول چهار نوبت در روز همراه با کمی آب میل شود.

هشدار درباره مصرف کپسول زینتوما

در بیماران مبتلا به سنگ صفرا با احتیاط مصرف گردد. در درمان استفراغ های آبستنی دوز روزانه از 1 گرم زنجبیل خشک (برابر 4 کپسول) تجاوز نگردد. در بیماران تحت درمان با وارفارین (داروی ضد انعقاد) با احتیاط کامل مصرف گردد. در بیماران مبتلا به السر معده با احتیاط مصرف شود.

فارماکولوژی کپسول زینتوما

تهوع یک بیماری نیست بلکه نشانه یک اختلال است. تعدادی از گیاهان دارویی از جمله زنجبیل در برطرف کردن آن مفید هستند. مطالعات اولیه بر روی حیوانات آزمایشگاهی اثر ضد استفراغ زنجبیل را به اثبات رسانیده است. عصاره های اتانولی و استونی زنجبیل به طور قابل ملاحظه ای استفراغ ناشی از سیس پلاتین در سگ را با مقادیر خوراکی 25، 50، 100 و 200 میلی گرم پیشگیری نمودند. Mowrey و Clayson اثر ضد استفراغ پودر خشک زنجبیل به مقدار 1.88گرم را با اثر 100 میلی گرم دیمن هیدرینات و دارونما (Placebo) روی علائم بیماری حرکت در 36 فرد بسیار حساس به این بیـماری بررسی نموده و متوجه شدند که اثر زنجبیل بر دیمن هیدرینات برتری دارد. در بررسی های بعدی معلوم شد که مواد مؤثره ضد تهوع و استفراغ موجود در زنجبیل جین جرول و شوگااولز (Shogaols و Gingerol) می باشند. همچنین در یک مطالعه بی خبری مضاعف که بر روی 1489 نفر داوطلب توریست انجام گرفته، معلوم شده است که زنجبیل قادر به پیشگیری تهوع و استفراغ مسـافرت های دریائی است و تقریباً 80% افراد تحت بررسی با مصرف 250 میلی گرم زنجبیل 2 ساعت قبل از عزیمت هیچگونه عارضه ای نشان نداده اند. در یک مطالعه بر روی 24 کودک مبتلا به هیپرکتونمی تحت درمان با زنجبیل (دوز روزانه 1.25 گرم) در مقایسه با متوکلوپرامید معلوم گردید که زنجبیل بسیار قدرتمند تر از متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ مؤثر بوده است. اثر زنجبیل روی شدیدترین تهوع و استفراغ های حاملگی بررسی شده است. این حالت معمولاً بستری شدن در بیمارستان را اجباری می سازد. در یک مطالعه بی خبری مضاعف پودرریزوم زنجبیل به مقدار 250 میلی گرم چهار نوبت در روز موجب کاهش قابل ملاحظه ای در شدت تهوع و تعداد حملات استفراغی در 19 نفر از 27 مورد در اوایل آبستنی (کمتر از 20 هفته) گردیده است. نتایج این مطالعات بالینی موجب شده است که به علت بی ضرر بودن زنجبیل و مقدار مورد نیاز کم و نداشتن مشکلات ناشی از اثر تراتوژنی داروهای ضد استفراغ در دوران آبستنی، مصرف زنجبیل در دوران آبستنی جهت درمان تهوع و استفراغ توصیه گردد. مضافاً اینکه مصرف زنجبیل همراه با ویتامین B6 در مامایی زنان به عنوان یک درمان مؤثر تهوع و استفراغ در اوایل آبستنی در منابع علمی این رشته پیشنهاد گردیده است. اثر ضد استفراغ زنجبیل همچنین در خانم هایی که تحت جراحی عمده ژینکولوژیک قرار گرفته اند مشاهده شده است. در یک مطالعه بی خبری مضاعف 500 میلی گرم پودر ریزوم زنجبیل به طور چشمگیری تهوع و استفراغ را در مقایسه با دارونما کاهش داده است. این اثر بیشتر مربوط به تأثیر دارو روی دستگاه گوترشی بوده و مربوط به اثر روی سیستم اعصاب مرکزی نمی باشد.

کپسول زینتوما و مطالعات آزمایشگاهی

مطالعات آزمایشگاهی و بالینی متعددی اثر ضد درد و التهاب مفاصل (روماتیسم مفصلی) زنجبیل به اثبات رسانیده اند. محققین در بخش پزشکی محیط زیست دانشگاه Odense در کشور دانمارک 56 بیمار (28 بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید، 18 بیمار مبتلا به استئو آرتریت و 10 بیمار مبتلا به ناراحتی های عضلانی) را تحت درمان با پودر زنجبیل قرار دادند. بیشتر از 75% بیماران گروه اول و دوم کم شدن درد و التهاب روماتیسمی را تجربه نمودند. بیماران گروه سوم کاملاً بهبود یافتند و درد عضلانی آن ها برطرف شد. هیچکدام از بیماران در طول دوره درمان که بین 3 ماه تا 2.5 سال طول کشید و طی روز مقداری بین 0.5 تا 1 گرم پودر زنجبیل دریافت می نمودند شکایتی از آثار جانبی نداشتند. نحوه اثر زنجبیل مربوط به مهار سنتز پروستاگلاندین و لوکوترین است. زنجبیل علاوه بر مواد مؤثره فراوان دارای مقدار زیادی آهن و کلسیم، جین جرول و پارادول است. جین جرول یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال های آزاد را از بین برده اثر ضد التهاب نشان می دهد. علاوه بر این جین جرول اثر وقفه ای قوی تر از ایندومتاسین روی سنتز پروستاگلاندین دارد. قابل ذکر است که زنجبیل اثربخشی بسیار خوبی را روی آرتریت جوانان نشان داده است و از آنجایی که داروهای ضد التهاب کلاسیک (NSAIDs) در کودکان زیر دوازده سال منع مصرف دارد در این موارد زنجبیل جانشین مناسبی به حساب می آید.

بیماری حرکت

بیماری حرکت (به انگلیسی: Motion sickness) یا بیماری سفر یک عارضه در حین مسافرت است که سیستم تعادلی گوش داخلی دچار تغییر می‌شود و عدم تطابق سیستم تعادلی گوش داخلی باعث ایجاد اقسام حفظ تعادلی بدن می‌شود. سرگیجه، تهوع و استفراغ و خستگی” href=”http://www.jesarat.com/problems-listlessly” target=”_blank” rel=”noopener”>خستگی از نشانه‌های این بیماری حرکتی محسوب می‌شود. داروهایی مانند دیمن‌هیدرینات، سیناریزین و هیوسین در درمان این بیماری بکار می‌روند.

تهوع در بارداری

هر بویی حال‌تان را به هم می‌زند و توان خوردن خوشمزه‌ترین غذاهایی که قبلا با ولع سراغ‌شان می‌رفتید را ندارید؛ برای خانم‌های باردار، چنین وضعیت آزاردهنده‌ای ویار نامیده می‌شود و تهوع صبحگاهی دوران بارداری، معمولا 3 تا4 ماه با آنها می‌ماند. همه خانم‌ها این روزهای سخت را سپری نمی‌کنند اما در بعضی موارد این شرایط در کل 9ماه بارداری با مادر همراه است و حتی به کاهش وزن مادر در برخی ماه‌ها و اضافه نشدن میزان طبیعی وزن در ماه‌های دیگر می‌انجامد. اگر شما هم باردار هستید و ویار امان‌تان را بریده، بهتر است بدانید به‌جز قرص‌های معمولی که مصرف می‌کنید می‌توانید با داشتن یک رژیم غذایی مناسب و متعادل از روزهای بارداری‌تان لذت بیشتری ببرید. برای باخبر شدن از فوت و فن‌های طبیعی مهار ویار، می‌توانید از دکتر زهرا شاه‌حسینی، متخصص طب سنتی کمک بگیرید. او به شما می‌گوید چطور تهوع و حساسیت‌تان به بوها را بدون دارودرمانی کنترل کنید. پرخوری را کنار بگذارید ممکن است در این روزها حرف‌های عجیب و غریبی بشنوید که هیچ نیازی نیست به آن گوش کنید. مثلا می‌گویند«حالا که بارداری پس باید جای دو نفر غذا بخوری». این گفته کاملا اشتباه است و هیچ نیازی نیست در این روزها از دستگاه گوارش خود بیش از حد کار بکشید چون مطمئنا حالت تهوع شما شدیدتر می‌شود. درعوض باید تعداد وعده‌های غذایی را زیاد و حجم غذاها را کم کنید. اگر در هر وعده غذایی تنها دو، سه قاشق گنجایش غذا خوردن دارید، اشکالی ندارد، شما حتی می‌توانید تعداد وعده‌های غذایی را به 15 بار در روز هم برسانید. فقط یادتان باشد که هرگز گرسنه نمانید چون گرسنگی به تهوع شما دامن می‌زند. هرچه به ماه‌های آخر نزدیک‌تر می‌شوید این قاعده را بیشتر رعایت کنید تا بارداری راحت‌تری داشته باشید. همچنین باید غذا را آرام‌آرام بخورید و بعد از آن هم استراحت کنید.

پیشگیری از تهوع در بارداری

می‌توانید پزشک خودتان باشید و با کمی توجه به عادات غذایی‌تان، غذاهایی که سبب تهوع شما می‌شود را حذف کنید. بهتر است از مصرف هرگونه غذایی که باعث نفخ یا سنگینی معده، ترش کردن و مانند آنها می‌شود خودداری کنید. غذاهای آبکی و ترید هم سبب تهوع می‌شود پس آن را از وعده‌های غذایی‌تان حذف کنید. بهتر است شکلات، قهوه، چای پررنگ، نوشابه‌های گازدار و نوشیدنی‌های حاوی کافئین را زیاد مصرف نکنید چون معده را تحریک کرده و سبب تهوع، همچنین سوزش سر دل می‌شود. یکی دیگر از نبایدها هم مصرف سرکه و ترشی، همراه غذا یا سالاد است. همه این موارد را که رعایت کردید، بهتر است به موارد دیگری نیز توجه کنید یعنی از دراز کشیدن و خم شدن به جلو، بعد از غذا پرهیز کنید و در زمان استراحت هم سر را بالاتر از سطح بدن قرار دهید تا با مشکلات ناشی از ویار کمتری مواجه شوید.اگر با وجود رعایت این موارد بازهم بعد از خوردن غذا دچار حالت تهوع می‌شوید، می‌توانید اندکی عرق نعناع بعد از غذا بخورید. از دیگر موادی که می‌توانید پس از غذا مصرف کنید، مخلوط زیره، نبات و هل به نسبت مساوی است. این مواد را با یکدیگر آسیاب کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری قورت بدهید. نعناع، گیاهی خنک است پس اگر علاوه بر تهوع دائم احساس گرما می‌کنید، احساس گر گرفتگی دارید و صورت‌تان قرمز می‌شود یا دل‌تان برای نوشیدنی خنک پر می‌کشد سراغش بروید. بهترین راهکار مقابله با ویار این دوران، مصرف چای نعناع، شیرینی‌های رژیمی نعناعی یا حتی آدامس نعنای است. البته عده‌ای هم هستند که به بو خیلی حساسند و بوی قوی این آدامس‌ها ممکن است سبب دل به هم خوردن آنها شود که بهتر است از آن اجتناب کنند. یکی دیگر از موادی که می‌توانید برای مقابله با حالت تهوع پس از غذاخوردن استفاده کنید، زیره است. می‌توانید زیره را بو دهید و با مرزه مخلوط کنید و بعد از غذا به میزان خیلی کمی از آن بخورید یا اینکه دو قاشق غذاخوری زیره سبز را با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط و آسیاب کنید تا به صورت پودر دربیاید و بعد از هر وعده غذایی، یک قاشق چای‌خوری از این مخلوط را در دهان بگذارید تا کم‌کم و آرام‌آرام حل شود و جلوی حالت تهوع شما را بگیرد. یکی از مشکلات زنان باردار حالت دل به هم خوردگی با استشمام بوهای مختلف است پس تاحد امکان در غذای خود از سیر و پیاز کمتری استفاده کنید و مصرف روغن، غذاها و مواد شور، مواد تلخ مثل زیتون تلخ، فلفل، لوبیا، کنجد، غذاهای تند، پرادویه، چرب و سرخ کردنی را هم برای خودتان خط قرمز بدانید. غذاهای سرخ کرده، چرب و سس‌دار به علت تشدید اسید معده می‌توانند باعث تشدید حالت تهوع شوند. وقتی می‌گوییم شور، حتی آجیل شور را هم دربرمی‌گیرد. شاید دل کندن از فست‌فودها و غذاهای پررنگ و بو برای‌تان سخت باشد ولی برای داشتن یک نوزاد سالم و البته حالت تهوع کمتر، بهتر است این موارد را رعایت کنید. به طور کلی غذاهایی بخورید که راحت هضم می‌شوند و دستگاه گوارش شما را اذیت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید : کپسول ژلوفن ♥ کپسول ژریویتون ♥ کپسول ژل رویال ♥ کپسول زاکسیمکپسول زینک سولفات

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.