عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین

عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین

عوارض و خواص لسیتین چیست همراه منابع غذایی لسیتین لسیتین چیست ,Location چیست,لسیتین سویا,لسیتین چیست,Lecithin چیست,لسیتین سویا چیست,قرص لسیتین چیست,لسیتین صنعتی چیست,لسیتین در چیست,داروی لسیتین چیست,لسیتین دانه دانه چیست,لیستین الصویا,لیستین الصویا E322,لیستین …

درمان و جلوگیری از ریزش مو سکه ای در زنان و کودکان و نوجوانان

درمان و جلوگیری از ریزش مو سکه ای در زنان و کودکان و نوجوانان

ریزش مو ریزش مو ،ریزش مو سکه ای،ریزش مو به انگلیسی،ریزش مو در زنان،ریزش مو در کودکان،ریزش مو در نوجوانی،ریزش مو مردان،ریزش مو در خواب،ریزش موی سگ،ریزش موی شدید،ریزش مو سکه ای …

چگونه اگزما را درمان کنیم ؟

چگونه اگزما را درمان کنیم ؟

چگونه اگزما را درمان کنیم ؟ اگزما,بيماري اگزما,اگزما در بارداري,علائم اگزما,درمان اگزما,درمان اگزما با طب سوزني,مواد غذايي مناسب براي درمان اگزما,اگزما را چگونه درمان کنيم,اگزما در کودکان,اگزما در بزرگسالان,اگزما در نوزادان,اگزما در …

قرص پروبیوتیک

قرص پروبیوتیک ,قرص پروبیوتیک ایرانی,قرص پروبیوتیک فمی لاکت,قرص پروبیوتیک کامل,قرص پروبیوتیک واژینال,قرص پروبیوتیک خارجی,قرص پروبیوتیک در ایران,قرص پروبیوتیک داروکده,قرص پروبیوتیک و لاغری,قرص پروبیوتیک خوراکی,قرص پروبیوتیک فمی لاکت افزایش متابولیسم

قرص پروبیوتیک

توضیحاتی در مورد قرص پروبیوتیک

قرص پروبیوتیک پروبیوتیک  probotic برای زندگی است و سازمان جهانی بهداشت، این اصطلاح را به ارگانیسم های زنده ای اطلاق می کند که در صورت مصرف مداوم ، اثرات سلامت زایی موثری برای میزبان خود خواهند داشت.در این مطلب از سایت جسارت به خواص و عوارض و بهترین قرص پروبیوتیک ایرانی خارجی واژینال برای کودکان چیست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

انواع قرص پروبیوتیک

قرص پروبیوتیک به دو صورت کلی مصرف می شود:♥ 1- به صورت مکمل های غذایی به شکل پودر، شربت یا قرص 2- .به صورت مواد غذا یی غنی شده باپروبیوتیک ها.(برای مثال اگر در تولید هرگونه فرآورده لبنی تخمیری همچون ماست، از باکتری های پروبیوتیکی استفاده شود، محصول حاصل را پروبیوتیک می نامند

موارد مصرف قرص پروبیوتیک

• اختلالات گوارشی مانند اسهال، یبوست و سوء هاضمهاسترس، مسافرت، تغییرات تغذیه ای و فصلی • مواجهه با بیماریهای عفونی مختلف جهت افزایش اثرات آنتی بیوتیک ها و کاهش عوارض ناشی از آنها • در پایان دوره مصرف آنتی بیوتیک جهت بازگرداندن تعادل فلور طبیعی بدن • ضعیف شدن قدرت دفاعی بدن . – برطرف سازی اختلالات شایع گوارشی از قبیل اسهال عفونی، اسهال مسافرتی، اسهال ناشی از آنتی بیوتیک، اسهال کودکان، اسهال مزمن، دردهای شکمی، یبوست و کاهش کلسترول – پیشگیری و بهبود عفونت ها با تقویت سیستم ایمنی و اثرات محافظتی در برابر میکروب های بیماری زا – تأثیر بسزا در تأمین سلامت عمومی بدن

نقش پروبیوتیک در بدن

روده انسان حاوی انواع بسیاری از باکتری ها (مفید_مضر وخنثی) است. که باید تعادل و توازن باکتریهای روده در بدن انسان برقرارباشد در غیر این صورت علاوه بر مختل شدن وظایف فلور روده باعث آکنه ، آلرژی غذایی ، خستگی مفرط، افسردگی، سردرد و … می شود .،البته لازم به ذکر است که در افراد سالم باکتری های مفید غالب هستند . باکتری های مفید در تولید ترکیبات مورد نیاز بدن مانند ویتامین ها و اسیدها ی آلی نقش موثری به عهده دارند. در مقابل ، باکتری های مضر ترکیبات سمی و سرطان زا تولید می کنند.بنابراین اگر باکتری های مضر در روده غالب بشوند نه تنها ترکیبات مغذی و ضروری تولید نمی شوند بلکه میزان ترکیبات مضر نیز افزایش می یابد . فـلور روده(gut flora) شامـل میـکرو ارگـانیـسـم هـایی است که بطور طبیعی در مجاری گوارشی، بصورت همزیستی مسالمت آمیـز، زنـدگی کـرده و در سـلامـت انسـان و یــا مـیزبان نقش دارند. درون دسـتـگاه گـوارش هـمـه جانوران این فلور روده ای وجـود دارد. جانورانی که کاملا در شرایط بـدون بـاکـتری پرورش می یابند، بیش از جانوران عادی که فـلور روده آنـهـا شـکــل گـرفـتـه اســت، آسیب پـذیـرتر هســتند. ترکیب فلور روده هـر جانور، ویـژه ی هـمان جـانـور است. کل بدن یک انسان بطور میانگین از 14^10 (10 به توان 14 معادل 100 تریلیون) سلول تشکیل یافته است. شمار میکروارگانیزمهای موجود در روده 10 برابر کل سلولهای بدن فرد میباشد. باکتری ها بخش عمده فلور روده را به خود اختصاص داده اند، بطوری که 35تا50 درصد قولون (روده بزرگ) از باکتری ها تشکیل یافته است.60درصد توده مدفوع راباکتریها تشکیل میدهند. چیزی حدود 300 تا 1000 گونه میکروارگانیسم مختلف در روده ها زیست میکنند. مخمرها نیز بخش کوچکی از این فلور را به خود اختصاص داده اند. 400 تا 800 گونه باکتری در روده ها بسر میبرند. عمده باکتریهای روده کوچک “گرم مثبت” هستند، اما باکتریهای روده بزرگ “گرم منفی” میباشند. روده بزرگ از لحاظ متابولیکی یکی از فعالترین عضوهای بدن بشمار می آید. بخش های ابتدایی قولون مسئول تخمیر کربوهیدراتها و بخشهای انتهایی وظیفه شکستن پروتئین ها و اسیدهای آمینه را بعهده دارند. 99 درصد باکتریهای روده غیر هوازی میباشند، و در روده کور(cecum) باکتریهای هوازی بیشترین تراکم را دارند. باکتری های سودمند روده عمدتاً از جنس Bacteroides,Clostridium,FusobacteriumEubacterium , Ruminococcus , Peptococcus ,Peptostreptococcus, Bifidobacterium, Escherichia , Lactobacillus میباشد. باکتروئید ها (Bacteroides) به تنهایی 30 درصد کل باکتریهای روده را تشکیل میدهند. تنـهـا مـخـمـرهـای مـوجـود در روده هـا شـامـل کـانـدیـدا (Candida)و سـاکـارومــــیس (Saccharomyces) میباشند. روده بزرگ حاوی باکتریهای مضر نیز میباشد، اما میزان باکتریهای مفید بایستی حداقل 85 درصد کل میکروارگانیسمهای روده را تشکیل بدهند، تا سلامت میزبان تضمین شود. فلور میکروبی روده وابستگی زیادی به ماده غذایی مورد استفاده شخصی دارد ، بنا بر این می توان فلور میکروبی روده را تغییر داد و میکروب های مفید را جایگزین انواع مضر آن کرد . پروبیوتیک ها به تحریک رشد باکتریهای مفید روده و یا به کاهش بیماری زایی میکروب های مضر کمک می کنند و اثربخشی آنها تا زمانی است که پروبیوتیک مصرف شود. علاوه بر کمک به گوارش مولکولهای پیچیده ، ترکیباتی مانند ویتامینها و آنتی بیوتیکهای مختلف را تولید کرده که برای بدن مفید است . منبع باکتری های پروبیوتیک لبنیات و میوه ها هستند.

خواص قرص پروبیوتیک

1-کاهش مقاومت لاکتوز. چراکه (LAB) باعث تبدیل لاکتوز به اسید لاکتیک میگردد. 2-جلوگیری از سرطان قولون، روده کوچک، کبد و پستان. 3-کاهش کلسترول خون و میزان جذب آن از روده (با تجزیه صفرا در روده) 4-کاهش فشار خون. 5-بهبود و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از عفونت ها. 6-درمان و پیشگیری از اسهال حاد. 7-کاهش التهابات روده ای. 8-کاهش آلرژی غذایی و یا اگزما در کودکان. 9-بهبود جذب مواد معدنی و ویتامینها. 10-بهبود علایم نشانگان روده تحریک پذیر و کولیت(ورم مخاط روده بزرگ) 11-جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری های مضر. 12-درمان و پیشگیری ازعفونتهای مخمری مهبل، اسهال مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک ها، آفت دهان، پوسیدگی دندانها، ورم مهبل(واژینیت)، پای ورزشکاران، عفونتهای قارچی، برفک(کاندیدیاز دهانی). 13-بهبود عمل گوارش و جذب مواد غذایی. 14-کمک به ساخت ویتامینهای گروه B و K.

مصرف پروبیوتیک در حیوانات

چندین و چند سال است که معلوم شده فقدان باکتری ها در روده به سلامت آسیب می رساند ؛ مثلا حیوانات آزمایشگاهی که در شرایط بدون باکتری و استریل رشد پیدا می کنند، اکثراً سیستم ایمنی تکامل نیافته و روده های آسیب پذیر دارند. با توجه به گسترش مصرف انواع مواد افزودنی در غذا و افزایش چشمگیر تولید فرآورده های دام و طیور در جهان ، براحتی می توان حجم و میزان دارو و مواد شیمیایی که از این رهگذر به عنوان یک آلاینده محیط زیست را تهدید نموده و سلامت مصرف کنندگان این قبیل فرآورده ها را به مخاطره می افکند برآورد نمود. در عین حال ، به لحاظ نقش ارزنده این ترکیبات در افزایش بهره وری در تولیدات دام و طیور، در اکثر موارد استفاده مکرر از آنها اجتناب ناپذیر گردیده است . لذا داشتن انواعی از افزودنیها که ضمن حفظ ویژگیهای مطلوب فاقد تبعات سوء بهداشتی و زیست محیطی باشند ، سالهاست توجه همه پژوهشگران را در سطح جهان به خود معطوف داشته است . پروبیوتیکها را می توان یکی ازدستاوردهای مثبت محققین دانست . این مواد مکمل های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات سودمندی در جهت افزایش توان دفاعی میزبان در برابر عوامل بیماری زا ایفا می کنند. همچنین محققین دیگری نشان دادند که تغذیه مرغان با پروبیوتیک ها سبب بهبود تولید تخم مرغ (براساس مرغ روز) ، مصرف روزانه غذا ، وزن و اندازه تخم مرغها می شود.

مزایای پروبیوتیک

1. ازبروز برخی از بیماری های عفونی مانند عفونت واژن که باعث سقط زود هنگام جنین می شود جلوگیری می کنند. 2. با قرار گرفتن و پوشاندن نقاط اتصال میکرو ارگانیسم های بیماری زا ، از رشد آنها جلوگیری می کنند. 3.مواد غذایی موجود در بدن را قبل از این که توسط میکروارگانیسم های بیماری زا مصرف شود، استفاده می کنند. 4.پروبیوتیک ها می توانند هم ایمنی اختصاصی و هم غیر اختصاصی را در مقابل بیماری های روده ای تحریک کنند. 5. موجب تحریک سیستم ایمنی و دفاعی بدن در برابرباکتری های بیماری زا می شود. 6. باعث کا هش واز بین رفتن جذب مواد آلرژی زای لبنیات از طریق روده می گردد و حتی موجب کاهش اگزما در نوزادان میشود. 7. کمک به جذب ویتامینها و مواد معدنی موجود در غذا . 8.جلوگیری از سرطان روده ، کبد و پستان . 9.کاهش کلسترول و فشار خون و…..

نکاتی در مورد مصرف قرص پروبیوتیک

مکمل های غذایی به صورت قرص که در حال حاضر در بازار ایران، بیشتر وارداتی هستند، باید حتما دارای روکش محافظ باشند تا باکتری های مفید، حین عبور از معده، در اسید معده از بین نروند. فرآورده های لبنی، بهترین حامل پروبیوتیک ها محسوب می شوند. البته هنوز غنی سازی لبنیات با پروبیوتیک ها خیلی رایج نشده است. موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگی، سیر و پیاز حاوی موادی هستند که باعث می شود باکتری های پروبیوتیک بهتر رشد کنند. البته برای اثر بخشی بایستی مقادیر زیادی از آن ها مصرف شود. افرادی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند، دچار اسهال، عفونت مخمری مهبل و یا دچار سوءتغذیه هستند، در اولویت مصرف پروبیوتیک ها قرار دارند.  ماده موسوم به استارتر ماست ، پروبیوتیک محسوب نمی شود. بنابراین نمی شود گفت ماست یک ماده پروبیوتیک طبیعی است. این باور رایج غلطی است که وجود دارد.

مقدار مصرف کپسول و قرص پروبیوتیک

در افراد سالم روزانه 1 کپسول و درافراد مبتلا به مشکلات گوارشی و ضعف سیستم ایمنی روزانه 2 کپسول توصیه می شود. بهترین زمان مصرف پس از غذا می باشد.

شرایط نگهداری کپسول و قرص پروبیوتیک

در یخچال و در دمای 8-2 نگهداری شود. این فرآورده در دمای اتاق 3-2 روز قابل نگهداری است.

مکانیسم اثر قرص پروبیوتیک

1- باکتریهای اسید لاکتیک که لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکترها و استرپتوکوکوس در این دسته قرار دارند با تبدیل گلوکز به اسیدلاکتیک و ایجاد محیط اسیدی شرایط را برای زندگی بسیاری از میکروارگانیسم های پاتوژن نامطلوب می کنند و آنها را از بین می برند. 2-پروبیوتیک ها با تولید ترکیبات مهارکننده شامل پراکسیدهیدروژن و انواع باکتریوسین ها اثرات مستقیم ضدمیکروبی به خصوص در برابر پاتوژن های روده ای و دستگاه ادراری-تناسلی دارا می باشند. 3-برخی پروبیوتیک ها به علت توانایی بالای اتصال به سلول های اپیتلیال روده از اتصال و استقرار پاتوژن ها جلوگیری می کنند. 4-پروبیوتیک ها از منابع غذایی استفاده می کنند و باکتری های پاتوژن را با کمبود مواد مغذی روبرو می کنند. 5-پروبیوتیک ها می توانند با از بین بردن رسپتورهای سموم در مخاط روده اثرات حفاظتی مناسبی اعمال کنند. 6-پروبیوتیک ها در سطوح مختلف روی سیستم ایمنی اثر می گذارند، مثلاً با افزایش سطح سایتوکاین ها، ایمنوگلوبولین ها، افزایش فعالیت سلول های کشنده طبیعی (NKC) و تعدیل خود ایمنی اثرات مثبت روی سیستم ایمنی را بدون ایجاد پاسخ التهابی مضر اعمال می کنند. عموماً این اثرات زمانی که تلفیقی از لاکتوباسیلوس ها و بیفیدوباکتری ها مصرف می شوند، دیده می شود.

مصرف قرص پروبیوتیک

به طور کلی امروزه پروبیوتیک‌ها به سه صورت مصرف می‌شوند: 1. به صورت مکمل‌های غذایی به شکل پودر، شربت یا قرص 2. مواد غذایی غنی‌شده با پروبیوتیک‌ها مانند ماست، شیر و پنیر 3. و یا مواد غذایی که خود غنی از پروبیوتیک‌ها هستند مثل ماست ساده و طعم‌دار نشده، کفیر، سویا، توفو، حبوبات، لوبیا، کلم آب‌پز، سرکه و ترشی

پروبیوتیک ها

پروبیوتیک‌ها باکتری‌ها و مخمرهایی هستند که برای سلامتی بدن به ویژه برای سیستم گوارش مفیدند. معمولا باکتری ما را یاد بیماری می‌اندازد، اما بدن ما پر از باکتری است، هم باکتری‌های خوب و هم باکتری‌های بد. پروبیوتیک‌ها در دسته‌ی خوب‌ها هستند زیرا برای سلامتی اندام شکمی بسیار مفیدند. پروبیوتیک‌ها در بدن ما به طور طبیعی یافت می‌شوند. برخی غذاها و مکمل‌ها هم دارای مواد پروبیوتیک هستند. با این حال تا پیش از نیمه‌ی دهه ۹۰ میلادی مردم کمتر به دنبال شناخت پروبیوتیک‌ها و فواید آن بودند. امروز، پزشکان پروبیوتیک‌ها را برای رفع مشکلات گوارشی توصیه می‌کنند و به خاطر این شهرت نویافته‌شان، آنها را در همه جور خوراکی از ماست گرفته تا شکلات پیدا می‌کنید. پروبیوتیک‌ها شامل باکتری‌های گوناگونی با مزیت‌های متعدد هستند، اما دو گونه‌ی اصلی پروبیوتیک‌ها، لاکتوباسیلوس‌ (Lactobacillus) و بیفیدوباکتریوم (Bifidobacterium) هستند. بهتر است از پزشک‌تان بپرسید کدام نوع برای شما مفیدتر است. لاکتوباسیلوس که‌ شناخته‌شده‌ترین نوع پروبیوتیک‌ها است، در ماست و دیگر غذاهای تخمیریافته وجود دارد. زیرگونه‌های مختلف آن در درمان اسهال مؤثرند و همچنین برای افرادی که قادر به هضم لاکتوز موجود در شیر نیستند، مفید هستند. بیفیدوباکتریوم که در انوع محصولات لبنی یافت می‌شود برای کاهش عوارض سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و برخی مشکلات دیگر مفید است.

بیشتر بخوانید : قرص تری فلوئوپرازین ♥ قرص تادالافیل ♥ قرص تنوئید ♥ قرص تاوانکس قرص تلفست

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 اسفند 1397

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام جسارت و لینک مستقیم بلا مانع است.