مضرات و خواص روغن نارگیل برای مو و پوست دور چشم

روغن نارگیل

روغن نارگیل ,روغن نارگیل خوراکی,روغن نارگیل برای مو,روغن نارگیل داروخانه,روغن نارگیل برای پوست,روغن نارگیل برای صورت,روغن نارگیل برای دور چشم

روغن نارگیل

توضیحاتی در مورد روغن نارگیل

بیش از 1500 مطالعه وجود دارد که روغن نارگیل یکی از سالمترین غذاها در این سیاره است و این حیرت انگیز است ،♥ مزایای روغن نارگیل و استفاده از آن فراتر از آن چیزی است که اکثر مردم درک می کنند به این دلایل روغن نارگیل این روزها توجه زیادی را به خود جلب کرده است و نه تنها آن را به مواد غذایی خاص تبدیل میکند، بلکه می تواند به آسانی جایگزین بسیاری از محصولات زیبایی سنتی باشد.روغن نارگیل در متن زیر،بعضی از بهترین روش های استفاده از روغن نارگیل را آورده ایم و با گذشت زمان از خواندن آنها، خواهید خواست که از شر تمام محصولات بهداشتی معروف خود خلاص شوید و یک بطری از روغن نارگیل را تهیه کنید!خیلی از سازمان‌های سلامتی شامل ایالت متحده، اداره امور دارویی، انجمن رژیم آمریکا، انجمن قلب آمریکا، سرویس سلامت بین‌المللی بریتیش، در برابر مصرف زیاد روغن نارگیل ناشی از سطح بالای چربی اشباع آن توصیه کرده‌است. روغن نارگیل متشکل از یک سهم بزرگ اسید لائوریکو چربی اشباع است که سطح کلسترول خون را بالا می‌آورد و به وسیله افزایش چگالی بالای پرتئین HDL کلسترول و چگالی پایین LDL کلسترول است. این می‌تواند فرم کلسترول خون مناسب تری را بسازد اگرچه نامشخص است. روغن نارگیل می‌تواند در طول طب‌های دیگر طبی را تأسیس کند به این دلیل که اسید چرب اشباع روغن نارگیل ار لائوریک اسید است. می‌تواند پیشنهاد بهتری به اندکی روغن هیدروژنه شده زمانی که چربی‌های یکسان نیازمند است، باشد. درواقع روغن نارگیل دست نخورده از زنجیره متوسط گلیسیرید ساخته شده‌است. روغن نارگیل: ارزش طبیعی هر ۱۰۰ گرم انرژی 3,607 kJ (862 kcal) چربی ۱۰۰_اشباع ۸۶٫۵_ مونو غیر اشباع ۵٫۸_ زنجیره غیر اشباع ۱٫۸_ ویتامین‌ها: ویتامین E (۱٪) 0.09 mg ویتامین K (۰٪) ۰٫۵ μg اثر متال آهن (۰٪) 0.04 mg واحدها میکروگرم =ug میلی‌گرم = mg واحد بین‌المللی =iu برای افراد بالغ برحسب درصد نزدیک به توصیه‌های us منبع: USDA Nutrient Databaseدر این مطلب از سایت جسارت در مورد مضرات و خواص روغن نارگیل برای مو و پوست دور چشم صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

روغن نارگیل چیست

همانطور که می دانید روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، می‌باشد. روغن نارگیل‌های غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر است؛ بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.

خواص درمانی روغن نارگیل

برخی متخصصین تغذیه عقیده دارند که روغن نارگیل، سرعت سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و بنابراین، از وزن افرادی که از این روغن استفاده می‌کنند کاسته می‌گردد. برخی پژوهش‌ها هم نشان داده‌اند که مصرف روغن نارگیل، خطر ابتلا به سرطان سینه را در خانم‌ها کاهش می‌دهد. با وجود این، برخی از پژوهشگران باور دارند که روغن نارگیل در هر حال، نوعی چربی اشباع شده‌است و حتی مصرف مقدار کمی از آن، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. همچنین طی آزمایشی که بر روی موش‌ها انجام شده، مشخص شده‌است که آسیب‌های جدی به پوست وارد می‌آورد. روغن نارگیل یکی از بهترین مواد مغذی مو است و باعث رشد مو و براقی آن می‌شود. ماساژ منظم پوست سر با روغن نارگیل از شوره سر جلوگیری می‌کند. همچنین پروتئین‌های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را نیز فراهم می‌کند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسیاری از محصولات حالت دهنده مو و کرم‌های ضدشوره مورد استفاده قرار می‌گیرد. تأثیر روغن نارگیل بر موی سر] بزرگ‌ترین تولید کنندهٔ روغن نارگیل در جهان، کشور فیلیپین است که صادرات این روغن، ۷ درصد از کل درآمد صادراتی این کشور را تشکیل می‌دهد. علاوه بر این برای درمان درد دندان و تقویت دندانها بسیار مفید است. متخصصان آیورودا که یک روش درمانی قدیمی در هند است، روغن گردانی در دهان با روغن نارگیل را به صورت روزانه برای کاهش حساسیت دندان‌ها و تقویت مینای دندان توصیه می‌کردند؛ و مطالعات اخیر نشان می‌دهد که روغن نارگیل طبیعی از بین برنده قوی باکتری‌های استرپتوکوک است که باعث پوسیدگی دندان می‌شوند. روغن نارگیل روغن نارگیل یک روغن خوراکی استخراج شده از هسته یا گوشت نارگیل بالغ درو شده از درخت نارگیل است. تقاضای کاربردی مختلفی در غذا، دلرو و صنعت دارد. به علت بالا بودن ظرفیت چربی اشباع آن، با اکسیژن به آهستگی ترکیب می‌شود و بدین گونه در اسید سازی پایدار است و به صورت ۲ سال بدون اینکه فاسد شود پایدار باقی می‌ماند. خیلی از سازمان‌های سلامتی در برابر سوختن میزان بالای روغن نارگیل از دست رفته به سطح بالای چربی اشباع آن توصیه کرده‌اند. روغن نارگیل می‌تواند در طول پرورش به صورت خشک یا مرطوب استخراج شود. جریان خشک نیازمند این است که گوشت نارگیل از پوسته جدا شود و به وسیله آتش، نور خورشید یا تنور تا مغز نارگیل خشک شود. مغز نارگیل حل می‌شود و به وسیله حلال با پرتعیین بالا و خمیر فیبر بالا ارائه می‌شود. مات آن کیفیت ضعیفی برای مصرف انسان دارد و به جای غذا به پستانداران، نشخوار کنندگان داده می‌شود در این میان هیچ گونه پروسه ای برای استخراج پرتئین از مالت وجود ندارد. پرتین روغن استخراج شده از مغز نارگیل در پروسه استخراج کم می‌شود

پروسه مرطوب روغن نارگیل

همهٔ پروسه‌های مرطوب از نارگیل کال نسبتاً خشک استفاده می‌شود. پرتئین در نارگیل یک عصاره از روغن و آب می‌سازد. بیشترین مرحلهٔ گیج کننده در شکستگی عصاره به بیهوده یافتن روغن است. این به عنوان تأخیر دهنده در فساد استفاده می‌شده‌است اما باعث ایجاد تغییر رنگ در روغن می‌شود و این اقتصادی نیست. در تکنیک‌های مدرن از سانتریفیوژ استفاده می‌کنند پروسه خشک با دوام تر از پروسه مرطوب است که در قیمت بازار ۱۰–۱۵٪ پایین‌تر می‌آید، حتی با اینکه با تلفات و فساد در پروسه خشک مقایسه شده‌است، بعلاوه پروسه مرطوب نیازمند سرمایه‌گذاری در تجهیزات و انرژی است که موجب عملکرد بالا می‌شود. محصولات شایسته نارگیل یک تفاوت پر معنی در سودمندی پروسه ساخت روغن می‌سازد. مغر نارگیل درست شده از مغز خام بسیار سخت است و کار با آن باعث محصول نامرغوب و قیمت پایین حاصل می‌کند. در روغن نارگیل از هگزان به عنوان حلال برای استخراج ۱۰٪ بیشتر روغن استفاده می‌شود. سپس روغن برای جا بجا کردن اسید چرب آزاد تصفیه می‌شود استفاده از پروسه‌های دیگر باعث افزایش عمر می‌شود. مغز نارگیل با ظرفیت زیر ۶٪رطووبت و نگهداری ظرفیت رطوبت روغن زیر ۲/. درصد، حرارت دادن روغن تا ۱۳۰–۱۵۰ درجه سانتی گراد (۲۶۶–۳۰۲ فارنهایت) و اضافه کردن نمک و سیتریک اسید به آن استفاده می‌شود. روغن نارگیل دست نخورده (vco) گوشت تازه نارگیل بدست می‌آید. تولید آ از گوشت تازه نارگیل از بین بردن لایه‌ها و شستشو را راحت تر می‌کند و سپس در هر آسیاب مرطوب یا خشک استفاده می‌توان کرد همچنین می‌توان از گوشت تازه و خورد شده و خشک شده به ظرفیت رطوبت ۱۰–۱۲٪استخراج کرد. استخراج آن شیر نارگیل لکه‌های ریز نارگیل و مخلوط آن با آب را دربردارد. شیر می‌تواند در طول ۳۶–۴۸ ساعت مخمر شود. مورد دیگر این است که برای استفادهٔ روغن از محصول شیر نارگیل از یک سانتریفیوژ می‌کنند. RBD برای تصفیه کردن، سفید کردن و گند زدایی استفاده می‌شود. روغن RBDاز مغز هسته نارگیل ساخته می‌شود. برخلاف روغن نارگیل دست نخورده، روغن نارگیل تصفیه شده هیچ گونه عطر و طعمی ندارد. روغن RBDبرای پختن غذا، تبلیغات غذایی، تزئین، صنعت و دارویی مصرف می‌شود.

هیدروژناسیون روغن نارگیل

روغن نارگیل RBD می‌تواند تا یک اندازه محیط آن را پر از هیدروژن کند، روغن را تا حد ذوب شدن افزایش می‌دهد وبه محض اینکه روغن دست نخورده و RBD ذوب شوند در ۲۴ درجه از غذا و محتویات نارگیل ار به گداختن در هوای گرم مواظبت می‌کند. در پروسه هیدروژناسیون، چربی غیر اشباع با هم ملحق می‌شوند با هیدروژن در روش تحریک کننده باعث می‌شود آنها را بیشتر اشباع بسازد. در روش هیدروژناسیون برخی از آنها تغیر شکل به اسید ترانس را می‌دهند. سازمان کشاورزی ایالت متحده شکل محصولات برای روغن نارگیل را در جدول زیر منتشر کرده‌است. محصولات روغن نارگیل درجهان (میلیون تن): سال :۲۰۰۵–۰۶ ۲۰۰۶–۰۷ ۲۰۰۷–۰۸ ۲۰۰۸–۰۹ ۲۰۰۹–۱۰ ۲۰۱۰–۱۱ تولیدات: ۵٫۹۱ ۵٫۴۲ ۵٫۷۹ ۵٫۶۲ ۶٫۶۰ ۶٫۲۴ روغن نارگیل ۵/۲ درصد از روغن گیاهی جهان را می‌سازد. سازمان سلامتی غذا و محصولات غذایی و غذاهای امن به وسیله سازمان غذا و کشاورزی که شامل استاندارد برای گروه تبلیغاتی که در روغن نارگیل برای انسان باعث بیماری می‌شود توصیه‌هایی منتشر کرده‌است جدول زیر اطلاعاتی دربارهٔ سازمان روغن نارگیل و چطور آن با روغن‌های گیاهی دیگر مقایسه می‌کند، آمده‌است. روغن گیاهی: نوع :اسید چرب اشباع _ مونو اسید چرب غیر اشباع _ اسید چرب غیر اشباع چند زنجیره ای (کل زنجیره، اسید لینولنیک (ω-۳), اسید لینولنیک(ω-۶)) _اسید اولئیک (ω-۹) _ نقطه دود هیدروژنه نشده کانولا: ۷٫۳۶۵_ ۶۳٫۲۷۶ _۲۸٫۱۴۲ ۹–۱۱ _۱۹–۲۱ – (۴۰۰ °F (204 °C) نارگیل :۹۱٫۰۰_ ۶٫۰۰۰ _۳٫۰۰۰–۲ _۶ _(۳۵۰ °F (177 °C) ذرت: ۱۲٫۹۴۸_ ۲۷٫۵۷۶ _۵۴٫۶۷۷ _۱_ ۵۸_ ۲۸_(۴۵۰ °F (232 °C) پنبه دانه :۲۵٫۹۰۰_ ۱۷٫۸۰۰_ ۵۱٫۹۰۰ _۱_ ۵۴–۱۹_ ۴۲_(۰ °F (216 °C) بذرک :۶–۹_ ۱۰–۲۲ _۶۸–۸۹ _۵۶–۷۱ _۱۲–۱۸ _۱۰–۲۲_(۲۲۵ °F (107 °C) زیتون :۱۴٫۰۰ _۷۲٫۰۰_ ۱۴٫۰۰_ <۱٫۵ _۹–۲۰ – (۳۸۰ °F (193 °C) پالم :۴۹٫۳۰۰ _۳۷٫۰۰۰_ ۹٫۳۰۰–۱۰ _۴۰ _(۴۵۵ °F (235 °C) بادام زمینی :۱۶٫۹۰۰ _۴۶٫۲۰۰_ ۳۲٫۰۰۰–۳۲ _۴۸ _(۴۳۷ °F (225 °C گل رنگ :۸٫۰۰_ ۱۵٫۰۰_ ۷۵٫۰۰ – – – (۴۱۰ °F (210 °C)] روغن نارگیل: نوع :اسیدهای چرب اشباع _ مونو اسیدهای چرب_ غیر اشباع _زنجیره اسیدهای چرب غیر اشباع (زنجیره کل، اسید لینولوئیک(۳-ω)، اسید لینولوئیک (۶-ω))_اسید اولئیک(۹-ω)_ نقطه دود هیدروژنه نشده: گلرنگ:(اولئیک بالا) ۷٫۵۴۱ _۷۵٫۲۲۱ _۱۲٫۸۲۰ – – – (۴۱۰ °F (210 °C) سویا :۱۵٫۶۵۰ _۲۲٫۷۸۳_ ۵۷٫۷۴۰_ ۷_ ۵۰_ (۲۴ ۴۶۰ °F (238 °C) گلرنگ:(لینولئیک کمتر از ۶۰٪)۱۰٫۱۰۰_ ۴۵٫۴۰۰ _۴۰٫۱۰۰ _۰٫۲۰۰ _۳۹٫۸۰۰_ ۴۵٫۳۰۰ _(۴۴۰ °F (227 °C) گلرنگ:(بزرگتر از ۷۰٪اولئیک) ۹٫۸۵۹_ ۸۳٫۶۸۹_ ۳٫۷۹۸ – – – (۴۴۰ °F (227 °C) هیدروژنه شده: پنبه دانه هیدروژنه :۹۳٫۶۰۰ _۱٫۵۲۹_ .۵۸۷ _ .۲۸۷ پالم هیدروژنه شده :۴۷٫۵۰۰_ ۴۰٫۶۰۰_ ۷٫۵۰۰ سویا هیدروژنه شده :۲۱٫۱۰۰ _۷۳٫۷۰۰_ .۴۰۰ _۰۹۶ ارزش درصد به وسیله وزن کل چربی

روغن نارگیل و سفیدی دندان

روغن نارگیل به طور طبیعی دندان ها را سفید می کند و حاوی عناصر ضد باکتری است که دهان شما را تازه و سالم نگه می دارد.اگر میخواهید خمیر دندان خودتان را درست کنید، به راحتی روغن نارگیل آب شده، سودا و روغنهای ضروری مورد علاقه خود را با هم مخلوط کنید.در یک ظرف بریزید و از خمیر دندان طبیعی خود لذت ببرید، که هم طولانی تر برایتان میماند و هم پولتان را صرفه جویی میکند! مالیدن روغن ،یک تکنیک پاکسازی دهان آئورودیک است که سم را از بدن خارج می کند. و حتی می تواند حفره های دندان را از بین ببرد. همه چیزهایی که شما باید انجام دهید این است که یک قاشق غذاخوری روغن بنوشید و آن را در دهان خود برای حدود 20 دقیقه نگه دارید و در دهانتان بچرخانید سپس دندانهایتان را به صورت عادی بشویید. 20 دقیقه زمانی طولانی برای مبتدیان است، بنابراین با یکی دو دقیقه شروع کنید و آن را بالا ببرید.

روغن نارگیل برای رطوبت پوست

روغن نارگیل نه تنها رطوبت پوست را افزایش می دهد، بلکه میتوانید مقداری از آنرا روی یک تکه پنبه قرار دهید و آرایش را به طور طبیعی بدون هیچ گونه مواد افزودنی و شیمیایی که موجب خشکی پوستتان میشود، پاک کنید پس از برداشتن آرایش، صورت خود را با آب گرم و با حوله نرم خشک کنید و طراوت پوست خود لذت ببرید

مصرف روغن نارگیل در غذا

روغن نارگیل به‌طور عادی در آشپزی، مخصوصاً برای سرخ کردن و به‌طور معمول به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می‌شود. از این روغن برای آشپزی هزاران سال است که استفاده می‌شود. در سال‌های اخیر این روغن به‌طور زیادی در سلامت و دایره غذایی طبیعی و گیاهخواران محبوب شده‌است. این روغن در تبلیغات به عنوان پاپ کورن، یک اسید چرب اشباع اضافه شده نقش دارد روغن نارگیل از یک پرتئین بزرگ به نام اسید لورئیک که مونو لورئیک در بدن را مقلوب می‌کند تشکیل شده‌است در غیر این صورت یک چربی تنها در داخل شیر پیدا می‌شود. توسط برخی از پرتئین‌های پروسه روغن لورئیک اسید تخریب می‌شود. روغن نارگیل خانگی از گوشت نارگیل تاره و مرطوب استخراج می‌شود. روغن نارگیل می‌تواند به عنوان مرطوب‌کننده پوست، کمک به پوست خشک و کمک به پرتئین از دست رفته در موها باشد. همچنین این روغن یک جز مهم و اساسی در ساختمان صابون است. روغن نارگیل باعث نگهداری سفتی در صابون می‌شود

روغن نارگیل برای ناخن ها

گاهی ناخن های ما می توانند خشک و شکننده باشند، به ویژه در فصل زمستان. با این حال، روغن نارگیل می تواند به کمبود رطوبت پوست و ناخن کمک کند. به راحتی روغن نارگیل را روی نوک انگشتان خود بزنید و روی ناخنتان را مالش دهید ، آن را نشویید، فقط کمی با دستمال کاغذی آن را پاک کنید تا همچنان مقداری ار آن بر روی ناخن ها بماند.

روغن نارگیل یک ضدآفتاب طبیعی

آیا می دانید روغن نارگیل حاوی SPF حدود 5-7 است؟ اگر چه شما نباید از آن برای مدت طولانی در زیر خورشید استفاده کنید، ولی برای پیاده روی کوتاه مدت یا بیرون رفتن بسیار مناسب است.شما همچنین می توانید آن را با زینک اکسید ترکیب کنید، که کمک می کند تا نور را از پوست خود بازتاب دهید.

روغن نارگیل و کرم اصلاح

روغن نارگیل نیازی به گرما زیاد برای ذوب شدن ندارد، بنابراین نگه داشتن یک شیشه از آن در حمام کار درستی خواهد بود هنگامی که آن نرم شد، کمی از آن را روی محل مورد نظر بزنید و مالش دهید و اصلاح را انجام دهید. این باعث می شود یک نسخه غیر سمی عالی از کرم اصلاح داشته باشد و پوست خود را صاف و نرم نگه دارید.

روغن نارگیل و بیماری های قلبی

از خواص روغن نارگیل کمک به بیماری های قلبی است. روغن نارگیل سرشار از چربی‌های طبیعی اشباع شده است. چربی‌های اشباع نه تنها کلسترول سالم (که با عنوان HDL شناخته می‌شوند) را در بدن شما افزایش می‌دهند، بلکه به تبدیل LDL یا کلسترول “بد” به کلسترول خوب کمک می‌کنند. روغن نارگیل با افزایش HDL در بدن، و به سلامت قلب کمک می‌کند و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

روغن نارگیل و عفونت

معروف است که روغن نارگیل عفونت دستگاه ادراری (UTI) و کلیه را التیام می‌دهد و از بین می‌برد. اسیدهای چرب زنجیره متوسط موجود در روغن نارگیل به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی عمل می‌کنند به این ترتیب که پوشش لیپیدی روی باکتری‌ها را برهم می‌زنند و آنها را از بین می‌برند. همچنین یک مطالعه وجود دارد که نشان می‌دهد روغن نارگیل به طور مستقیم کبد را از آسیب محافظت می‌کند.

روغن نارگیل و التهاب مفاصل

از خواص روغن نارگیل کاهش التهاب و ورم مفاصل است. در مطالعه‌ای که در هند انجام شد، سطوح بالای آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن نارگیل التهاب را کاهش داد و آرتریت ( ورم مفاصل) را موثر‌تر از داروهای مطرح این بیماری درمان کرد. مطالعه‌ی دیگری که به تازگی انجام شده‌است، نشان داد روغن نارگیل که تنها با حرارت متوسط تهیه شود سلول‌های التهابی را سرکوب می‌کند. این روغن هم به عنوان ضد درد و هم به عنوان ضد التهاب عمل می‌کند.

روغن نارگیل و سرطان

روغن نارگیل دو خاصیت دارد که کمک می‌کنند با سرطان مبارزه کند. یکی به دلیل کتون تولید شده در هضم آن است. سلول‌های تومور قادر به دسترسی به انرژی موجود در کتون‌ها نیستند و وابسته به گلوکز هستند. اعتقاد بر این است که یک رژیم غذایی کتوژنیک می‌تواند یک بخش احتمالی از فرآیند‌ی درمان برای کمک به بهبودی بیماران مبتلا به سرطان باشد. دوم این‌که MCFAها دیواره‌های چربی باکتری‌ها را هضم می‌کنند، آنها همچنین می‌توانند باکتری هلیکوباکتر پیلوری را بکشند. معروف است که این باکتری‌ها خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهند. حتی در مطالعاتی که در آنها سرطان، ناشی از مواد شیمیایی بوده‌است، استفاده از روغن نارگیل مانع از توسعه‌ی سرطان شده‌است!

روغن نارگیل و مبارزه با باکتری‌ها

روغن نارگیل حاوی لوریک اسید است که برای کاهش قارچ کاندیدا، مبارزه با باکتری‌ها، و ایجاد یک محیط خصمانه برای ویروس‌ها شناخته شده‌است. بسیاری از بیماری‌های امروز دراثر رشد بیش از حد باکتری‌های بد، قارچ‌ها، ویروس‌ها و انگل در بدن ایجاد می‌شوند. شما می‌توانید زمانی که بیمار هستید به جای دانه‌ها و شکر در رژیم غذایی‌تان از روغن نارگیل به عنوان منبع سوخت طبیعی استفاده کنید. شکر به رشد باکتری‌های بد کمک می‌کند. در عوض زمانی که بیمار هستید ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را سه بار در روز و مقدار زیادی سبزیجات و آبگوشت مصرف کنید.

روغن نارگیل و کمک به هضم غذا

از خواص روغن نارگیل کمک به هضم غذا است. نارگیل همچنین باعث بهبود هضم غذا می‌شود چرا که به بدن در جذب ویتامین‌های محلول در چربی، کلسیم، و منیزیم کمک می‌کند. اگر روغن نارگیل در عین حال به عنوان اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف شود، تاثیر آن دو برابر می‌شود، چرا که آنها به راحتی برای هضم و استفاده شدن توسط بدن در دسترس هستند. روغن نارگیل می‌تواند با از بین بردن باکتری‌های بد و قارچ کاندیدا به بهبود باکتری‌ها و سلامت روده کمک کند. عدم تعادل کاندیدا به ویژه می‌تواند اسید معده را کاهش دهد و به این ترتیب باعث التهاب و هضم نامناسب مواد غذایی شود.

بیشتر بخوانید : روغن هسته انار ♥ روغن هسته آلبالو ♥ روغن هسته خرما ♥ روغن خراطینروغن زالو

Rate this post

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.